O femeie și un băiat de 9 ani au...
O femeie în vârstă de 44 de ani și un băiat de 9 ani au murit intoxicați cu monoxid de carbon în urma exploatării sobei din locuință. Cazul a avut loc în dimineața zilei de 21 octombrie într-o gospodărie din localitatea Japca, raionul Florești, informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU). La fața locului...

Ultimele știri la acest subiect

22:00 22/10
Tragedie la Florești. O femeie de 44 de ani și copilul ei de 9 ani aufost găsiți morți în casă, după ce s-ar fi intoxicat cu fumul de la sobă - VIDEO
19:40 22/10
O femeie de 44 de ani și fiul ei de 9 ani au fost găsiți morți în casă, în satul Japca din raionul Florești. Se presupune că aceștia s-au intoxicat cu monoxid de carbon, transmite IPN.Inspectoratul General pentru Situații de Urgență menționează că, în urma apelului la numărul de urgență 112, la fața locului s-a deplasat un echipaj de salvatori și pompieri. Premilinar, specialiștii au
18:00 22/10
O femeie de 44 de ani și copilul său de nouă ani au decedat după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon emanat de la soba de încălzire. Tragedia a avut loc în dimineața zilei de 21 octombrie, în localitatea Japca, raionul Florești. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori și pompieri.
15:40 22/10
Două persoane printre care un minor s-au intoxicat cu monoxid de carbon în urma exploatării sobei de încălzit, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial. Două persoane printre care ... Post-ul Tragedie la Florești! O mamă și copilul ei, găsiți morți în propria casă apare prima dată în Unica.md.
14:00 22/10
Două persoane printre care un minor s-au intoxicat cu monoxid de carbon în urma exploatării sobei de încălzit. Cazul a avut loc în dimineața zilei de 21 octombrie 2024 într-o gospodărie din localitatea Japca, raionul Florești. Apelul de la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 09:33. La fața locului a fost îndreptat un echipaj … Articolul Două persoane printre care un minor s-au intoxicat cu monoxid de carbon în urma exploatării sobei de încălzit apare prima dată în Punctul pe i.
14:00 22/10
Două persoane printre care un minor s-au intoxicat cu monoxid de carbon în urma exploatării sobei de încălzit. Cazul a avut loc în dimineața zilei de 21 octombrie 2024 într-o gospodărie din localitatea Japca, raionul Florești.{{775850}}Apelul de la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 09:33. La fața locului a fost îndreptat un echipaj de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au depistat în
12:20 22/10
Două persoane, printre care un minor, au decedat, în urma intoxicării cu monoxid de carbon emanat de soba de încălzit. Cazul a avut loc în dimineața zilei de 21 octombrie 2024 într-o gospodărie din localitatea Japca, raionul Florești.
12:10 22/10
Două persoane printre care un minor s-au intoxicat cu monoxid de carbon în urma exploatării sobei de încălzit. Cazul a avut loc în dimineața zilei de 21 octombrie 2024 într-o gospodărie din localitatea Japca, raionul Florești. Apelul de la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 09:33. La fața locului a fost îndreptat un echipaj de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au depistat în locuință corpurile neînsuflețite a unei femei în vârstă de 44 ani și a unui băiețel de 9 ani. În urma cercetărilor efectuate de specialiști, se presupune că aceștia s-ar fi intoxicat cu produsele de ardere în urma utilizării sobei de încălzit. Incendiu în locuință nu s-a produs, iar toate circumstanțele urmează a fi stabilite de organele de resort. În acest context, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență îndeamnă oamenii să respecte cu strictețe regulile de securitate la utilizarea sobelor și altor surse de încălzit. Cetățenii sunt rugați să verifice cu atenție sobele înainte de a le folosi, asigurându-se că canalele de ventilare sunt deschise și neobturate, în vederea evitării intoxicării cu monoxid de carbon. De asemenea, pentru prevenirea cazurilor de intoxicație și a incendiilor în locuințe, persoanele sunt rugate să îndepărteze materialele combustibile din apropierea sobei, iar pe timp de noapte focul să fie neapărat stins. Mai mult, este indicată folosirea doar a materialului combustibil pentru care a fost destinată soba, iar aprinderea focului prin stropirea cu benzină, petrol sau alte lichide ușor inflamabile este strict interzisă. Potrivit datelor IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 36 situații de risc. Conform datelor statistice ale IGSU, de la începutul anului 2024 au fost înregistrate 62 cazuri de intoxicație cu monoxid de carbon, în urma cărora au decedat 7 persoane.
11:40 22/10
Tragedie la Florești: O femeie și un copil, găsiți morți în casă O femeie de 44 ani și un băiețel de 9 ani au fost găsiți morți în casă, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la sobă. Tragedia s-a întâmplat într-o gospodărie din localitatea Japca, raionul Florești. Apelul de la Serviciul 112 a fost recepționat ieri, la ora 09:33. La fața locului a fost îndreptat un echipaj de salvatori și pompieri care au găsit corpurile neînsuflețite ale celor doi. În urma cercetărilor efectuate de spe...
11:40 22/10
O femeie de 44 de ani și fiul ei de 9 ani au fost găsiți morți în dimineața zilei de 21 octombrie, în localitatea Japca, raionul Florești. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), cei doi s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon, emis de o sobă defectă. Apelul la 112 a fost recepționat [...] Articolul Tragedie la Florești. Mamă și fiul de 9 ani, găsiți morți din cauza intoxicației cu fumul de la sobă apare prima dată în NordNews.
11:40 22/10
O femeie în vârstă de 44 de ani și un băiat de 9 ani au decedat după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon în urma exploatării unei sobe de încălzit. Cazul a avut loc într-o gospodărie din satul Japca, raionul Florești, în dimineața de 21 octombrie. Informațiile au fost comunicate de Inspectoratul General pentru […] The post Tragedie la Florești: O femeie și un copil de 9 ani au murit intoxicați cu monoxid de carbon din cauza unei sobe appeared first on NewsMaker.
11:30 22/10
Un băiețel de nouă ani și mama acestuia de 44 de ani au murit intoxicați cu monoxid de carbon eliminat în urma exploatării sobei de încălzit, comunică MOLDPRES. Solicitat de agenție, ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Liliana Pușcașu, a menționat că incidentul a avut loc în dimineața zilei de […]
11:20 22/10
O tragedie a avut loc în dimineața zilei de 21 octombrie, în localitatea Japca, raionul Florești, unde o femeie de 44 de ani și copilul său de 9 ani și-au pierdut viața în urma unei intoxicații cu monoxid de carbon, provocată de soba de încălzire.  Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Angajații IGSU au depistat în … The post Tragedie la Florești: O mamă și copilul său de 9 ani, găsiți morți în casă first appeared on ZUGO. Articolul Tragedie la Florești: O mamă și copilul său de 9 ani, găsiți morți în casă apare prima dată în ZUGO.
11:20 22/10
O femeie de 44 de ani și un băiat de 9 ani au murit, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon emanat de soba din locuință. Tragedia a avut loc în satul Japca, raionul Florești. Corpurile neînsuflețite au fost găsite de pompieri, care au fost alertați de localnici. Potrivit IGSU, femeia și copilul s-ar […] Articolul Tragedie la Florești. O femeie și un copil au murit intoxicați cu monoxid de carbon emanat de o sobă apare prima dată în Vocea Basarabiei.
11:10 22/10
Un copil de 9 ani și mama acestuia au decedat după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Totul s-a întâmplat ieri în satul Japca din raionul Florești. Cadavrele femeii de 44 de ani și a minorului au fost îndreptate pentru a fi supuse examinării medico-legale și stabilirii exacte a cauzei decesului. La moment poliția […] Acest articol Un copil de 9 ani și mama acestuia au ars de vii, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:00 22/10
O femeie de 44 de ani și copilul său de 9 ani au decedat după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon emanat de la soba de încălzire. Tragedia a avut loc în dimineața zilei de 21 octombrie, în localitatea Japca, raionul Florești. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori și pompieri.
11:00 22/10
O femeie de 44 de ani și copilul său de 9 ani au decedat după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon emanat de la soba de încălzire. Tragedia a avut loc în dimineața zilei de 21 octombrie, în localitatea Japca, raionul Florești. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori și pompieri.
11:00 22/10
Ieri, în jurul orei 09:30, în satul Japca, raionul Florești o  femeie de 44 ani și fiul ei de doar 9 ani au fost găsiți fără suflare. Tragedia s-a produs după ce cei doi s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon provenit de la o sobă defectă. Potrivit surselor, băiatul trebuia să meargă la analize, […] Post-ul Tragedie la Florești. O mamă și copilul ei au fost găsiți morți în casă apare prima dată în Observatorul de Nord.
11:00 22/10
Descoperire MACABRĂ la Florești. O mamă și copilul ei, găsiți morți în casă
11:00 22/10
Două persoane printre care un minor s-au intoxicat cu monoxid de carbon în urma exploatării sobei de încălzit. Cazul a avut loc în dimineața zilei de 21 octombrie 2024 într-o gospodărie din localitatea Japca, raionul Florești. Apelul de la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 09:33. La fața locului a fost îndreptat un echipaj […] Post-ul Două persoane printre care un minor s-au intoxicat cu monoxid de carbon în urma exploatării sobei de încălzit apare prima dată în Provincial.
10:50 22/10
O femeie de 44 de ani și copilul său de 9 ani au decedat după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon emanat de la soba de încălzire. Tragedia a avut loc în dimineața zilei de 21 octombrie, în localitatea Japca, raionul Florești. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori și pompieri.
10:40 22/10
O femeie și copilul ei au murit, după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon. Cadavrele celor doi au fost găsit ieri-dimineață, în jurul orei 09:30, în localitatea Japca, din raionul Florești, scrie PulsMedia.MD. Este vorba despre o femeie de 44 de ani și feciorul său, un copil de numai 9 anișori. Medicul-legist venit […]
10:10 22/10
O femeie și copilul ei au murit, după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon. Cadavrele celor doi au fost găsit ieri-dimineață, 21 octombrie, în jurul orei 09:30, în localitatea Japca, din raionul Florești. Potrivit surselor pulsmedia.md, este vorba despre o femeie de 44 de ani și feciorul său, un copil de numai nouă anișori. Medicul-legist … Articolul Florești: O mamă și copilul ei, găsiți morți în casă apare prima dată în BreakingNews.
10:00 22/10
O femeie de 44 de ani și băiatul ei de 9 ani au murit, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Cadavrele celor doi au fost găsite pe data de 21 octombrie, în localitatea Japca din raionul Florești.
09:50 22/10
O femeie și copilul ei au murit, după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon. Cadavrele celor doi au fost găsit ieri-dimineață, 21 octombrie, în jurul orei 09:30, în localitatea Japca, din raionul Florești. Potrivit surselor pulsmedia.md, este vorba despre o femeie de 44 de ani și feciorul său, un copil de numai nouă anișori. Medicul-legist […] Articolul O femeie și fiul ei de 9 ani, găsiți fără suflare în locuința lor din Japca, raionul Florești apare prima dată în Subiectul Zilei.
09:40 22/10
Tragedie în raionul Florești: O mamă și fiul ei de doar nouă ani, găsiți fără suflare în casa lor
09:40 22/10
O femeie și copilul ei au murit, după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon. Cadavrele celor doi au fost găsit ieri-dimineață, în jurul orei 09:30, în localitatea Japca, din raionul Florești, susțin sursele PulsMedia.MD. Potrivit surselor, este vorba despre o femeie de 44 de ani și feciorul său, un copil de numai 9 […] Articolul Tragedie în Florești: Mamă și copil găsiți fără viață în locuința lor apare prima dată în SafeNews.
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.