Unica.md

Acum 12 ore
23:00
Comedy Zebra Show a revenit cu un nou filmuleț, la care fanii au reacționat imediat, clipul adunând mii vizualizări în doare câteva ore. De data aceasta, ,,Doamna Valentina se pregătește ... Post-ul Video. Comedy Zebra Show: ,,Doamna Valentina se pregătește de Blajini” apare prima dată în Unica.md.
22:40
Un minor în vârstă de 14 ani s-a înecat în lacul din apropierea satului Zagarancea, raionul Ungheni. Oamenii legii au fost alertați astăzi, în jurul orei 16:30. „Minorul împreună cu ... Post-ul Un copil de 14 ani s-a înecat într-un lac din raionul Ungheni. Cum s-a întâmplat tragedia? apare prima dată în Unica.md.
22:30
Cel puțin o dată pe an este indicat să îți faci analizele generale, dar până ajungi la medic, poți afla și acasă dacă suferi de o boală. Vezi cât de ... Post-ul Testul simplu care îți spune dacă ai anemie apare prima dată în Unica.md.
22:30
Există situaţii când senzaţia de foame este reală, fie că ai pierdut prea multă energie ca urmare a unui efort fizic, intelectual, fie că eşti însărcinată ori, pur şi simplu, ... Post-ul 11 motive pentru care îţi este mereu foame apare prima dată în Unica.md.
22:20
Scene incredibile au fost filmate miercuri în nordul Norvegiei. O bucată de teren de aproximativ 600 de metri s-a scufundat mai bine de 150 de metri în mare. Opt case ... Post-ul Un sat a ajuns în mare. Alunecare terifiantă de teren, filmată în Norvegia apare prima dată în Unica.md.
22:10
Mai mulți angajați din cadrul Agenției Servicii Publice (ASP) au fost infectați cu noul coronavirus. Reprezentanții ASP au dat asigurări că se întreprind toate măsurile necesare pentru asigurarea funcționalității subdiviziunilor ... Post-ul Angajați testați pozitiv cu Covid-19, la Agenția Servicii Publice apare prima dată în Unica.md.
20:10
Un puști de 12 ani a pus pe jar polițiştii din Odesa, Ucraina. Băiatul a fost surprins la volanul mașinii mamei sale pe străzile orașului. Inspectorii de patrulare au pornit ... Post-ul Un copil de 12 ani din Odesa a ieșit la plimbare prin oraș cu mașina mamei sale apare prima dată în Unica.md.
19:50
Stare de alertă în zona polară a Rusiei, după ce 20.000 de tone de petrol s-au scurs într-un râu. Președintele Vladimir Putin a cerut o anchetă dură pentru că autoritățile ... Post-ul Catastrofă ecologică în Rusia. Vladimir Putin a declarat stare de urgență apare prima dată în Unica.md.
Acum 24 ore
18:20
Jurnalista Daniela Ciocanu și soțul ei, Victor Ciocanu, alături de fetița lor, au participat la o ședință foto care a imortalizat momente deosebite pentru tânăra familie. Cei doi soți s-au ... Post-ul Daniela Ciocanu îi aduce un omagiu socrului ei: ,,Astăzi, regretatul poet Anatol Ciocanu, bunelul Mirandei, ar fi împlinit 80 de ani” apare prima dată în Unica.md.
17:30
Alte 223 cazuri noi de COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 11 în Transnistria. Toate cazurile sunt cu transmitere locală. Total teste efectuate în această zi ... Post-ul În Moldova, sunt confirmate 223 cazuri noi de Covid-19 apare prima dată în Unica.md.
17:20
Cancelarul german, Angela Merkel, a anunţat miercuri seară un plan de relansare economică în valoare de 130 de miliarde de euro pentru anul acesta și 2021. Planul, menit să stimuleze ... Post-ul Germania oferă mamelor care au stat acasă un ajutor de 300 de euro pentru fiecare copil apare prima dată în Unica.md.
17:20
În ultimele 24 de ore, în cadrul Centrului Covid-19 Chișinău, au fost internate 109 persoane cu suspecție la noul tip de Coronavirus. Alte 146 persoane au fost tratate și externate. ... Post-ul 5.009 moldoveni s-au vindecat de Covid-19 apare prima dată în Unica.md.
17:00
Un lot de ajutor umanitar, ce conține măști medicale și echipamente de protecție pentru lucrătorii medicali, antrenați în lupta cu Covid-19, a fost oferit astăzi Moldovei, de către Republica Populară ... Post-ul Poporul Chinez oferă un nou lot de asistență umanitară Republicii Moldova apare prima dată în Unica.md.
16:20
Ieri, 3 iunie, în sectorul Rîșcani al Capitalei, un polițist a aplicat forța asupra unei pensionare care vindea verdețuri pe stradă fără autorizație. Video-ul a revoltat internauții, mulți sperând că ... Post-ul Ce amendă a primit pensionara care vindea verdețuri în Capitală? apare prima dată în Unica.md.
16:10
Administrația Pieței Centrale întreprinde măsuri de profilaxie, pentru a evita răspândirea Covid-19 în rândul comercianților și vizitatorilor. La intrarea în piață, tuturor vizitatorilor le este măsurată temperatura corpului, după care ... Post-ul Video! În Piața Centrală se măsoară temperatura, se dezinfectează mâinile apare prima dată în Unica.md.
16:00
Astăzi, 4 iunie 2020, se împlinesc 6 ani de când Serviciul ”Telefonul Copilului” este funcțional în Republica Moldova. În această perioadă, au fost recepționate 38 069 de apeluri din întreaga ... Post-ul Serviciul ,,Telefonul Copilului” împlinește 6 ani de activitate apare prima dată în Unica.md.
15:40
Trei zile de evenimente și activități interactive cu ocazia primei aniversări Artcor. Centru de dezvoltare a industriilor creative din țara noastră Artcor marchează primul an de activitate și a dat ... Post-ul Maraton de evenimente la aniversarea Artcor: Ce activități creative se vor desfășura timp de 3 zile apare prima dată în Unica.md.
15:10
Inspectoratul General al Poliției vine cu o precizare, în contextul secvenței video apărută pe rețelele de socializare și în sursele mass-media, în care angajații Poliției au intervenit să documenteze o ... Post-ul Video. Precizarea poliției în cazul pensionarei care vindea verdețuri pe o stradă din Capitală apare prima dată în Unica.md.
15:00
Administratorul unui hostel din Chișinău, de 40 de ani, și o femeie de 21 de ani din Rîșcani, sunt cercetați penal, fiind suspectați de trafic de copii în scop de ... Post-ul Un bărbat și o femeie, din Chișinău și Râșcani, cercetați penal pentru trafic de copii în scop de exploatare sexuală apare prima dată în Unica.md.
13:30
Doi angajați din cadrul Universității de Stat din Moldova (USM) au fost diagnosticați cu noul coronavirus. „Doi angajați au fost diagnosticați cu coronavirus. Persoanele sunt plasate în carantină. Infecția are ... Post-ul Cazuri de Covid-19 și la Universitatea de Stat din Moldova. Doi angajați, testați pozitiv apare prima dată în Unica.md.
13:20
Fenomenul transpirației este ceva absolut normal, însă majoritatea oamenilor se confruntă cu transpirație abundentă în perioada anotimpului cald. Odată cu creșterea temperaturii de afară, transpirația poate deveni nu doar excesivă, ... Post-ul 3 deodorante naturale pentru a preveni transpirația abundentă în această vară! apare prima dată în Unica.md.
12:10
Acidul acetilsalicilic este un medicament antiinflamator ce înlătura febra şi durerea, iar în doze mici are efect anticoagulant folosit pe termen lung pentru a diminua riscul de infarct. În natură ... Post-ul Alimente ce conţin aspirină naturală apare prima dată în Unica.md.
12:10
Directorul Agenţiei Naţionale pentru Sănătate Publică (ANSP), Nicolae Furtună îndeamnă oamenii să rămână în continuare acasă și să evite aglomerările, pentru că riscul de contaminare cu COVID-19 este încă destul ... Post-ul Directorul ANSP: Unele spitale nu mai fac faţă numărului mare de pacienţi apare prima dată în Unica.md.
11:30
Primăria din Comrat a intrat în carantină pentru două săptămâni, după ce doi consilieri locali au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus. Despre aceasta a anunţat primarul municipiului Serghei Anastasov, ... Post-ul O primărie intră în carantină pentru cazuri de Coronavirus apare prima dată în Unica.md.
11:10
Un tânăr a fost lovit de o mașină în timp ce trecea strada neregulamentar. Cazul a avut loc în această dimineață pe strada Vadul lui Vodă din Chisinau. Un martor ... Post-ul Video terifiant! Un tânăr, spulberat de o mașină pe strada Vadul lui Vodă din Capitală apare prima dată în Unica.md.
11:00
Piatra de pe mormântul autorului muzicii imnului de stat al R. Moldova, Alexandru Cristea, nu mai are cruce şi nici numele pe ea. Starea liantului dintre piatră rămas dezgolit arată ... Post-ul Mormântul autorului care a compus muzica imnului ,,Limba Noastră” a fost vandalizat apare prima dată în Unica.md.
10:20
Pacienții spanioli cu Coronavirus fac excursii pe litoral ca parte a recuperării lor după boală. Echipele medicale de la Spitalul del Mar din Barcelona au fost fotografiate ducând oamenii pe ... Post-ul Orașul în care pacienții care se recuperează după COVID-19 sunt duși pe plajă apare prima dată în Unica.md.
Ieri
22:50
Un bărbat de 42 de ani a dispărut din spital, iar rudele nu mai știu unde să îl caute. Bunicul pacientului, în vârstă de 80 de ani a relatat că ... Post-ul Un bărbat a dispărut din spital. Rudele cer ajutorul oamenilor apare prima dată în Unica.md.
22:40
Fenomenul stigmatizării poate determina oamenii să ascundă boala pentru a evita discriminarea, poate împiedica oamenii să solicite imediat asistență medicală și descuraja oamenii să adopte comportamente sănătoase. Andreea, o adolescentă ... Post-ul O tânără de 16 ani care s-a infectat cu Covid-19 a luptat nu doar cu boala, ci și cu discriminarea celor din jur apare prima dată în Unica.md.
21:50
În urma analizelor realizate de experţi, în câteva luni se pare că vom scăpa definitiv de coronavirus. Un renumit epidemiolog de la Universitatea Oxford a anunţat că Marea Britanie nu ... Post-ul Când vom scăpa definitiv de pandemia Covid-19? Specialiştii au dezvăluit data apare prima dată în Unica.md.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.