Unica.md

Acum 5 minute
12:40
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a anunțat luni, 28 noiembrie, prețuri maxime de comercializare pentru litrul de motorină și benzină în Republica Moldova ce vor intra în vigoare ... Post-ul Carburanții se ieftinesc. ANRE anunță noile prețuri de referință apare prima dată în Unica.md.
Acum 10 minute
12:30
Până acum braţ la braţ cu Putin, premierul Ungariei a schimbat placa. Ucraina trebuie să rămână un stat suveran, pentru a contracara ameninţarea la adresa securităţii Europei din partea Rusiei, ... Post-ul Premierul Ungariei schimbă placa. Viktor Orban spune că independenţa Ucrainei este necesară pentru securitatea UE apare prima dată în Unica.md.
Acum 30 minute
12:20
Doi suporteri francezi au pedalat 7.000 de kilometri pentru a-și susține echipa la Cupa Mondială din Qatar. Călătoria lor cu bicicletele a durat trei luni, scrie CNN. Mehdi Balamissa și ... Post-ul Doi suporteri francezi au pedalat 7.000 de kilometri pentru a-și susține echipa la Cupa Mondială din Qatar apare prima dată în Unica.md.
12:10
Radu Bănică, fiul de 20 de ani al lui Ştefan Bănică jr, a intrat deja în lumea televiziunii, unde a obţinut contracte bănoase, dar cochetează şi cu actoria. De asemenea, ... Post-ul Ştefan Bănică şi-a trimis fiul de 20 de ani la muncă apare prima dată în Unica.md.
12:10
După retragerea din zona Hersonului situată în stânga fluviului Nipru, invadatorii ruşi şi-au intensificat bombardamentele asupra acesteia, a declarat duminică şeful administraţiei militare ucrainene a regiunii Herson, Iaroslav Ianuşevici, indicând ... Post-ul Ruşii transformă în ruine Hersonul din care s-au retras: 54 de rachete trase în doar 24 de ore apare prima dată în Unica.md.
Acum o oră
12:00
Din primele zile ale războiului din Ucraina și mai ales după descoperirea primelor gropi comune, autoritățile de la Kiev au anunțat că au defășurat anchete și au stârns dovezi pentru ... Post-ul Procurorii ucraineni au pus sub acuzație peste 1.000 de ruși pentru crime de război: „Agresorii vor primi cea mai grea pedeapsă” apare prima dată în Unica.md.
11:50
Un tribunal din Novorosiisk, oraș-port în sudul Rusiei, a arestat un bărbat de 50 de ani, suspectat că a vandalizat mașinile care aveau autocolante cu litera Z, simbolul invaziei din ... Post-ul Bărbat arestat în Rusia, pentru că a înțepat roțile și a spart geamurile mașinilor inscripționate cu litera Z apare prima dată în Unica.md.
Acum 2 ore
11:30
Un grup de mame ale unor militari a lansat duminică, 27 noiembrie, o petiţie online, împreună cu o asociaţie, prin care cer retragerea armatei ruse din Ucraina. Această campanie, iniţiată ... Post-ul Petiție în Rusia, pentru retragerea armatei din Ucraina. „Suntem împotriva participării fiilor, fraţilor, soţilor şi taţilor noştri” apare prima dată în Unica.md.
11:20
Compania Moldovagaz a achitat  Gazprom-ului livrările curente de gaz pentru luna noiembrie. Astfel, gazul rămas pe teritoriul Ucrainei a fost plătit, anunță concernul rus Gazprom. „În acest sens, s-a decis ... Post-ul Gazprom a decis să nu reducă livrările de gaz Republicii Moldova apare prima dată în Unica.md.
11:20
Lidera în exil a opoziției din Belarus, Svetlana Tihanovskaia, va efectua săptămâna viitoare prima sa vizită oficială în România, unde va mulțumi “guvernului și poporului român” pentru sprijinul lor pentru ... Post-ul Svetlana Tihanovskaia, lidera opoziției din Belarus, pentru prima dată în România apare prima dată în Unica.md.
Acum 4 ore
09:30
Isterie în Rusia după ce Sofia Rotaru și-a exprimat clar sprijinul pentru țara ei natală, Ucraina. Artista condamnă războiul. Faimoasa prezentatoare tv rusă Anghelina Vovk a atacat-o pe Sofia Rotaru ... Post-ul Sofia Rotaru, atacată de Anghelina Vovk pentru că ajută ucraineni apare prima dată în Unica.md.
09:10
Cristiano Ronaldo (37 de ani) a marcat în victoria Portugaliei cu Ghana, scor 3-2, și a intrat în istoria Cupei Mondiale. Datorită reușitei din meciul cu Ghana, Cristiano Ronaldo a ... Post-ul Cum a reacționat Georgina Rodriguez după ce Cristiano Ronaldo a intrat în istoria Cupei Mondiale apare prima dată în Unica.md.
09:00
Teatrul municipal de păpuşi „Guguţă” a împlinit 30 de ani de la fondare. Cu această ocazie, sute de copii au venit în casa eroului din cărţile lui Spiridon Vangheli pentru ... Post-ul Teatrul municipal de păpuşi Guguţă a împlinit 30 de ani de la fondare apare prima dată în Unica.md.
09:00
Preşedintele Vladimir Zelenski a declarat în mesajul video de duminică seara că ucrainenii trebuie să se pregătească pentru o iarnă lungă şi grea, marcată de atacuri din partea Rusiei, transmite ... Post-ul Vladimir Zelenski avertizează: Rusia va continua atacurile şi va folosi iarna ca armă apare prima dată în Unica.md.
09:00
Președintele belarus Alexandr Lukașenko cere Kievului să se așeze la masa negocierilor cu Moscova și să renunțe la precondiții, în special „când discută cu gigantul Rusia”, scrie CNN. Lukașenko spune ... Post-ul Lukașenko cere Kievului să negocieze cu Moscova și să renunțe la condiții: Mai ales atunci când discută cu ,,gigantul Rusia” apare prima dată în Unica.md.
Acum 24 ore
22:40
În centrele de pregătire ale soldaților ruși din regiunea Sverdlovsk sunt focare de boli infecțioase, dar medicii nu îi pot trata din cauza lipsei de echipamente și medicamente. Acesta este ... Post-ul Militarii ruși se îmbolnăvesc înainte de a ajunge pe front. Focare de infecții și păduchi în centrele de pregătire ale soldaților ruși apare prima dată în Unica.md.
21:20
Duminică au izbucnit confruntări cu poliția la Bruxelles, după meciul de fotbal în care Maroc a bătut Belgia cu 2-0. Sute de persoane s-au adunat în centrul capitalei belgiene pentru ... Post-ul Confruntări cu poliția la Bruxelles, după ce Belgia a pierdut cu Maroc la Campionatul Mondial apare prima dată în Unica.md.
20:40
Directorul companiei Energoatom, societatea în subordinea căreia se află centralele atomoelectrice din Ucraina, a susţinut duminică faptul că observă semne conform cărora trupele ruse s-ar pregăti să renunţe la controlul ... Post-ul Ucraina: Directorul Energoatom susţine că ruşii s-ar pregăti să părăsească centrala nucleară Zaporojie apare prima dată în Unica.md.
20:10
Un grup al mamelor soldaților ruși s-a alăturat unui grup de activiști pentru a cere retragerea trupelor Moscovei din Ucraina, lansând duminică o petiție online, informează CNN, preluat de Libertatea. ... Post-ul Mamele soldaților ruși mobilizați cer oprirea războiului apare prima dată în Unica.md.
20:00
În Teheran, capitala Iranului, Raha, în vârstă de 18 ani, se pregătește să plece de acasă, însă în loc să meargă la școală sau la facultate, ca alți tineri, ea ... Post-ul Adolescentele care conduc revoltele din Iran. „Mă pregătesc să mor de câte ori plec de acasă” apare prima dată în Unica.md.
20:00
Starul Lionel Messi a fost la datorie și a deschis scorul în minutul 64, când a primit o pasă de la Angel Di Maria și a șutat puternic cu piciorul ... Post-ul Argentinienii, uimiți de viteza atinsă de șutul lui Leo Messi: „FIFA a dezvăluit această viteză șocantă de la gol” apare prima dată în Unica.md.
19:50
Republica Moldova va fi inclusă pe harta europeană a liniilor de cale ferată. Decizia ofială va fi luată, însă, în luna viitoare. Între timp, Comisia Europeană, împreună cu Banca Europeană ... Post-ul Republica Moldova va fi inclusă pe harta europeană a liniilor de cale ferată apare prima dată în Unica.md.
19:40
Un râu de noroi și moloz a lovit Casamicciola, în jurul orei 5:00 dimineața, sâmbătă, 26 noiembrie, provocând moartea a cel puțin doi oameni. Mai multe persoane încă sunt de ... Post-ul Tragedia din Italia: Eleonora, moartă după alunecarea de teren. Trupul femeii a fost târât pe o distanță de o sută de metri apare prima dată în Unica.md.
19:30
Sătui de violențele tatălui asupra mamei lor, Alessio și Simone Scalamandré, doi frați din Italia, l-au denunțat pe acesta la forțele de ordine, iar bărbatul a primit un ordin de ... Post-ul Doi frați și-au ucis tatăl pentru a-și apăra mama. Unul dintre ei a scăpat de pușcărie, celălalt condamnat la ani grei apare prima dată în Unica.md.
19:20
A doua victimă a tragediei care a îndoliat insula Ischia a fost descoperită de pompieri. Trupul neînsuflețit al unei fetițe de 6 anișori a fost extras de sub nămolul de ... Post-ul Italia: o fetiță a fost găsită moartă sub pat, îngropată în noroi apare prima dată în Unica.md.
19:10
Un gigant mondial de lux a fost nevoit să își retragă campania de Crăciun din cauza unor acuzații de pedofilie. Scandalul a apărut în urma fotografiilor în care au fost ... Post-ul Balenciaga și-a retras campania de Crăciun: „Ne cerem scuze sincer” apare prima dată în Unica.md.
19:00
Mai mult de 430 de puncte de încălzire au fost amenajate în Kiev, iar alte 100 vor fi dislocate în caz de urgență. Primarul Kievului, Vitaly Kliciko a scris despre ... Post-ul Peste 430 de corturi pentru încălzire au fost amenajate în Kiev apare prima dată în Unica.md.
18:50
Guvernul italian a instituit duminică starea de urgenţă pe Insula Ischia, în largul Napoli (sud), devastată sâmbătă de o alunecare de teren importantă, soldată cu cel puţin doi morţi şi ... Post-ul Guvernul din Italia impune starea de urgenţă, în urma alunecării de teren. Bilanțul morților și dispăruților, în creștere apare prima dată în Unica.md.
18:50
România este țara din Uniunea Europeană care a avut cea mai mare creștere economică între anii 2000 și 2022, de aproape 800%, arată un grafic realizat de portalul Amazing Maps ... Post-ul Economia României a înregistrat cea mai mare creștere din UE în ultimii 22 ani, de aproape 800% apare prima dată în Unica.md.
18:40
Unul dintre cele mai mari spitale de stat din Ucraina a fost „pe punctul de a evacua” o parte din pacienți după ce a rămas fără alimentare cu apă din ... Post-ul Unul dintre cele mai mari spitale din Ucraina a fost la un pas să-i evacueze pe pacienții care făceau dializă, după ce atacurile rușilor au tăiat alimentarea cu apă apare prima dată în Unica.md.
18:40
Generalul Sir Richard Shirreff, ofițer superior britanic și fost comandant adjunct al NATO în Europa, a analizat situația războiului dus de regimul de la Moscova în Ucraina la Times Radio. ... Post-ul Fost comandant al NATO din Europa analizează situația Rusiei: În cât timp va cădea regimul lui Putin apare prima dată în Unica.md.
18:30
Potrivit unor studii, răspândirea bunăvoinței nu numai că îi ajută pe ceilalți să se simtă mai bine cu ei înșiși – dar poate și să stimuleze sănătatea și fericirea celui ... Post-ul Beneficiile pentru sănătate ale gesturilor de amabilitate. De ce trăiești mai mult dacă ești un om bun! apare prima dată în Unica.md.
18:20
În loc de coroane de flori, bani în plic. Este propunerea unui primar din Hunedoara. Pe lângă faptul că suma de bani ar fi mai de folos familiei îndurerate, coroanele ... Post-ul Bani în plic, în loc de coroane de flori la înmormântare. Solicitarea a venit din partea unui primar din Hunedoara apare prima dată în Unica.md.
18:10
O rusoaică a fost abandonată de proprii părinți pentru că a ajutat la reconstrucția caselor ucrainene distruse de armata lui Vladimir Putin. Tânăra în vârstă de 28 de ani face ... Post-ul O rusoaică a fost abandonată de părinții săi din Rusia, pentru că a ajutat la reconstrucția locuințelor din Ucraina apare prima dată în Unica.md.
18:00
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, l-a impresionat pe actorul român Marius Manole, sosit la Chișinău pentru a juca în două piese la Teatrul Alexei Mateevici din Capitală. Actorul susține că ... Post-ul Maia Sandu, surprinsă fără pază, printre spectatorii unui teatru din Capitală apare prima dată în Unica.md.
17:40
Economia germană a crescut în trimestrul al treilea mai mult decât sugerau cifrele preliminare, datorită consumului privat, ceea ce alimentează speranțele că recesiunea care se apropie nu va lovi atât ... Post-ul Creșterea economiei germane în trimestrul al treilea surprinde pozitiv și alimentează speranțele că recesiunea nu va fi atât de dură apare prima dată în Unica.md.
17:30
Organizația Mondială a Sănătății se teme de apariția și răspândirea „gripei cămilei” – „sora” mai mortală a lui Covid – în timpul celui mai important eveniment din fotbal. În ultimul ... Post-ul „Gripa cămilei”, pericolul de la Cupa Mondială. Este mai periculoasă decât Covid apare prima dată în Unica.md.
16:50
Mel Gibson, în vârstă de 66 ani, s-a bucurat de o zi în familie alături de iubita sa Rosalind Ross, în vârstă de 32 de ani, și de fiul lor, ... Post-ul Mel Gibson, apariție rară alături de iubita lui și fiul lor de 5 ani. Cum au fost surprinși de paparazzi în Veneția apare prima dată în Unica.md.
16:40
Andreea Bănică a fost bătută de tatăl ei alcoolic, în copilărie. De-a lungul anilor, Andreea Bănică a vorbit deschis despre copilăria sa, marcată de traume și de dependența de alcool ... Post-ul Andreea Bănică a fost bătută de tatăl ei alcoolic, în copilărie: „Îl uram din tot sufletul. Îi doream moartea!” apare prima dată în Unica.md.
16:30
Republica Moldova a obținut o medalie de aur și două medalii de bronz la concursul de programare „International Autumn Tournament in Informatics”. La competiție au participat concurenți din optsprezece țări ... Post-ul Tinerii din Republica Moldova au obținut medalii de aur și bronz la un concurs internațional de programare apare prima dată în Unica.md.
16:20
Un grav accident rutier s-a produs noaptea trecută în raionul Căuşeni. Totul s-a întâmplat în jurul orei 01:40, în apropiere de localitatea Baccealia. Un automobil de model Chevrolet a ajuns ... Post-ul Grav accident la Căușeni. O mașină a luat foc. Șoferul, un tânăr de 26 de ani, a murit la spital apare prima dată în Unica.md.
16:10
Iarna își intră simțitor în drepturi. Un val de aer polar va pune stăpânire pe estul Europei în a doua jumătate a săptămânii următoare, când temperaturile vor scădea brusc. Valorile ... Post-ul Vine gerul! Câte grade anunță meteorologii apare prima dată în Unica.md.
13:50
Putere, caracter, înțelepciune, toate definesc aspectele personalității noastre. Cu toții suntem puternici într-un anumit fel, iar dacă conștientizăm acel lucru am putea obține mai multe avantaje și foloase în drum ... Post-ul Cele mai puternice aspecte ale personalității tale, în funcție de zodie apare prima dată în Unica.md.
13:40
Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt căsătoriți de doi ani și trăiesc o poveste frumoasă de dragoste. Cu toate astea, cei doi recunosc că au avut de înfruntat momente dificile ... Post-ul Cum și-au testat Cleopatra Stratan și Edward Sanda relația, înainte de căsătorie apare prima dată în Unica.md.
13:30
Republica Moldova își propune, pentru următorii ani, să asigure independența energetică a țării și aprovizionarea cetățenilor cu energie accesibilă – atât ca sursă, cât și preț – până în 2050, ... Post-ul Planul ambițios al Guvernului pentru următorii an: Automobile electrice și construcția de noi centrale electrice apare prima dată în Unica.md.
13:20
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski şi prim-ministrul belgian Alexander De Croo au semnat, sâmbătă, o declaraţie de sprijin pentru aderarea Ucrainei la Uniunea Europeană şi la NATO, transmite Mediafax. Documentul a ... Post-ul S-a semnat o declaraţie privind aderarea Ucrainei la UE şi la NATO apare prima dată în Unica.md.
13:10
Rusia atacă și distruge infrastructura ucraineană vitală în efortul său de a înfrânge Ucraina, a declarat sâmbătă premierul polonez Mateusz Morawiecki, aflat într-o vizită la Kiev, potrivit CNN. În comentariile ... Post-ul Premierul polonez Mateusz Morawiecki: Rusia eșuează pe câmpul de luptă, așa că recurge la „moarte, foamete și hipotermie” apare prima dată în Unica.md.
13:00
Un cetățean al Federației Ruse, de origine cecenă, în vârstă de 38 de ani, a fost depistat de polițiștii de frontieră cu un permis de ședere belgian falsificat, la Aeroportul ... Post-ul Un cetățean al Rusiei a fost depistat cu permis de ședere belgian falsificat, la Aeroportul Chișinău apare prima dată în Unica.md.
13:00
Astăzi marcăm Ziua Lucrătorului din Agricultură și Industria Prelucrătoare. Cu acest prilej, președinta Maia Sandu și-a exprimat aprecierea față de oamenii care lucrează în acest domeniu. Șefa statului le-a mulțumit ... Post-ul Maia Sandu, de Ziua Agricultorului: Să facem din inscripția „Fabricat în Moldova” un lucru firesc pe piețele lumii apare prima dată în Unica.md.
12:50
Vedeta fotbalului Cristiano Ronaldo a fost surprins cum scoate ceva din șort și mănâncă, chiar pe teren, în timpul meciului cu Ghana, din Campionatul Mondial. Imaginile au făcut rapid înconjurul ... Post-ul Momentul în care Cristiano Ronaldo scoate ceva din pantaloni și mănâncă, în timpul unui meci la Cupa Mondială apare prima dată în Unica.md.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.