Unica.md

Acum 2 ore
21:20
Probabil că mulți dintre noi își amintesc de povestea Irinei, tânăra însărcinată care a rămas singură pe lume, la doar 17 ani, după ce iubitul ei, Dumitru, a făcut un ... Post-ul Văduvă la 17 ani. Irina își crește singură fetița, după ce iubitul ei a făcut atac de cord la 24 de ani apare prima dată în Unica.md.
Acum 4 ore
20:50
Modul în care oamenii își educă copii în prezent, este diferit de modul în care o făceau acum 30 de ani. Totuși, chiar dacă s-au înregistrat progrese, acest lucru nu ... Post-ul 10 lucruri pe care le făceau părinții noștri, dar nimeni nu le face azi apare prima dată în Unica.md.
20:10
O mamă a vorbit despre momentul în care a privit îngrozită cum preotul îi scufunda în apă copilul care ţipa cu toată puterea în timpul ritualului de botez. Peotul poate ... Post-ul O mamă, șocată în timpul botezului după ce bebelușul este aproape scăpat în cristelniţă apare prima dată în Unica.md.
20:00
Gina Pistol, în vârstă de 38 de ani, este în al doilea trimestru de sarcină. Pentru a nu se confrunta cu probleme, vedeta a renunțat temporar la proiectele profesionale și ... Post-ul Cum a fost surprinsă Gina Pistol, în a patra lună de sarcină. Acum, toate mămicile vor face asta apare prima dată în Unica.md.
19:50
Numărul cazurilor de intoxicații cu ciuperci este în creștere în țara noastră. În perioada 12-19 octombrie, la Serviciul de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească au fost înregistrate 100 solicitări pe motiv ... Post-ul 46 de persoane s-au intoxicat cu ciuperci în doar o săptămână. Medicii bat alarma apare prima dată în Unica.md.
19:40
Tânăra, în vârstă de 23 de ani, care credea că suferă de dureri severe în perioada de menstruație a rămas uimită când medicii i-au spus că este în travaliu. Holly ... Post-ul O tânără s-a dus la spital cu dureri ,,menstruale”, dar a aflat că va naște un bebeluș apare prima dată în Unica.md.
Acum 6 ore
19:00
Încă 11 persoane s-au stins din cauza Covid-19, pe parcursul ultimelor 24 de ore. Deces 1631: Femeie de 68 ani, din r-nul Strășeni. Internată la data de 15 ocotmbrie, la ... Post-ul 11 persoane, decedate de Covid-19 în ultimele 24 de ore apare prima dată în Unica.md.
18:50
Alte 777 cazuri noi de infectare cu Covid-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, 5 cazuri sunt de import (Italia-2, Turcia-1, Ucraina-1, România-1). Bilanțul ... Post-ul 777 cazuri de Covd-19, confirmate în ultimele 24 ore apare prima dată în Unica.md.
18:40
Dentiția este un proces individual, fiecare copil având experiențe diferite. Unii copii nu reacționează aproape deloc și resimt doar un mic disconfort, în timp ce alții devin iritați și îmbujorați. ... Post-ul Mai puțin stres în perioada dentiției apare prima dată în Unica.md.
Acum 8 ore
16:50
Încă un angajat medical din Republica Moldova a decedat după ce a fost răpus de noul Coronavirus. Leonid Nagacevschi, neurochirurg la IMSP Institutul de Medicină Urgentă, a decedat din cauza ... Post-ul Un medic neurochirurg din Chișinău, ucis de Covid-19 apare prima dată în Unica.md.
16:10
Povestea a doi tineri care s-au îndrăgostit în timp ce urmau un tratament pentru același tip de cancer a devenit virală în urma unei provocări pe Twitter. Trendul de pe ... Post-ul S-au cunoscut și s-au îndrăgostit în timp ce se luptau cu același tip de cancer. O poveste cu final fericit apare prima dată în Unica.md.
15:40
Un lucrător medical care activa în calitate de dezinfecționist, în cadrul Centrului de Sănătate Publică Hîncești,  a decedat din cauza complicațiilor provocate de infecția COVID-19. Colegii au scris mesaje de ... Post-ul Lucrător medical al Centrului de Sănătate Publică Hîncești, răpus de Coronavirus apare prima dată în Unica.md.
15:30
Suedia a recomandat bătrânilor să nu mai rămână izolați. Autoritățile susțin că ratele de infectare cu coronavirus sunt mai reduse decât în primăvară, iar impactul izolării asupra sănătăţii mintale a ... Post-ul Suedia a recomandat bătrânilor să nu mai rămână izolați. Ratele de infectare cu coronavirus sunt mai reduse decât în primăvară apare prima dată în Unica.md.
15:20
În urmă cu un an și jumătate, Diana Voevuțki își anunța divorțul de soțul ei, cu care avea împreună o fetiță. A fost greu, a fost ușor să facă acest ... Post-ul Diana Voevuțki vorbește despre divorț: ,,Singura cale de a încheia acest cerc vicios e să fugi” apare prima dată în Unica.md.
15:10
Uniunea Europeană donează echipament de protecție individuală pentru persoanele cu dizabilități intelectuale și psihosociale și angajații din șase instituții rezidențiale. 1.700 de persoane cu dizabilități și angajații instituțiilor rezidențiale din ... Post-ul Uniunea Europeană donează mijloace de protecție pentru persoanele cu dizabilități intelectuale și psihosociale apare prima dată în Unica.md.
Acum 12 ore
14:30
Şefa diplomaţiei belgiene şi fost premier al acestei ţări europene, Sophie Wilmes, este internată cu COVID-19 într-o secţie de terapie intensivă după ce a început să aibă simptome vinerea trecută, ... Post-ul Ministrul de Externe din Belgia, internată la terapie intensivă cu Covid-19 apare prima dată în Unica.md.
14:00
Toate cartelele SIM preplătite vor fi deconectate treptat, iar utilizatorii vor putea să le procure doar cu actul de identitate, potrivit proiectului de lege inițiat de Serviciul de Informații și ... Post-ul Toate cartelele SIM neînregistrate vor fi anulate apare prima dată în Unica.md.
13:20
Zi importantă pentru Lia Taburcean! Artista și alesul inimii ei și-a unit destinele într-o frumoasă zi de toamnă. Frumoși și plini de viață, el a îmbrăcat costumul de mire, ea ... Post-ul Lia Taburcean s-a căsătorit! Artista, alături de soțul ei, în rochie albă de mireasă apare prima dată în Unica.md.
12:20
O femeie în vârstă de 41 de ani din Republica Moldova, dar care deține și cetățenie română, a fost amendată în Italia, după ce a refuzat să poarte mască de ... Post-ul O moldoveancă, amendată în Italia pentru că a refuzat să poarte mască de protecție apare prima dată în Unica.md.
12:10
În contextul Zilei Europene de luptă împotriva Traficului de ființe umane, dar și a noilor tendințe marcate de COVID-19 privind siguranţa copiilor în mediul online, tinerii profesioniști de pe ambele ... Post-ul În contextul Zilei Europene de luptă împotriva Traficului de ființe umane, tineri profesioniști de pe ambele maluri ale Nistrului sunt invitați să genereze soluții la „Anti-Trafficking Hackathon” apare prima dată în Unica.md.
11:30
Mihăiță Reaboi, din satul Ivancea, raionul Orhei, are nevoie de ajutorul lumii întregi pentru a primi o șansă la viață. Tratamentul copilului costă 2.1 milioane de dolari. Mihail Reaboi sau ... Post-ul Mihăiță are nevoie de tratamentul Zolgensma, în valoare de 2,1 milioane de dolari. Împreună îl putem salva! apare prima dată în Unica.md.
11:10
Picăturile respiratorii, contactul cu mâinile şi norii de particule virale (aerosoli) din spaţii închise, slab ventilate, rămân cele mai probabile modalităţi de transmitere a noului coronavirus, care poate supravieţui chiar ... Post-ul Transmiterea Covid-19: Picăturile respiratorii, contactul cu mâinile şi aerosolii apare prima dată în Unica.md.
11:00
În după amiaza zilei de 21 octombrie un incendiu a izbucnit în localitatea Buciumeni, raionul Ungheni. Potrivit primelor informații, un bebeluș în vârstă de 11 luni a fost găsit mort ... Post-ul Un bebeluș din Ungheni în vârstă de 11 luni, a ars într-un incendiu apare prima dată în Unica.md.
11:00
Adidas lansează o nouă pereche de pantofi sport, inspiraţi de iubitul războinic wookiee. Pantofii sunt decoraţi cu o blană ce imită perfect părul lui Chewbacca, dar şi cu o curea ... Post-ul Adidas lansează pantofi sport cu blană, inspirați de Star Wars apare prima dată în Unica.md.
10:50
O tânără de 21 de ani din SUA a fost condamnată la închisoare după ce și-a abandonat fiul de 2 ani în mașină ca să meargă la o petrecere. Copilul ... Post-ul Un copil de 2 ani a murit. A fost lăsat în mașină de mama sa, care a mers la o serată apare prima dată în Unica.md.
10:40
Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Dumitru Alaiba, a devenit tată pentru a doua oară. În familia deputatului s-a născut o fetiță. Dumitru Alaiba a dezvăluit vestea minunată pe pagina sa ... Post-ul Deputatul Dumitru Alaiba a devenit tată de fetiță apare prima dată în Unica.md.
10:40
Lucrătorii medicali și polițiștii care s-au infectat cu noul coronavirus la locul de muncă vor continua să beneficieze de indemnizația unică de 16.000 de lei. Guvernul a prelungit până la ... Post-ul Medicii și polițiștii infectați la locul de muncă vor primi 16.000 de lei apare prima dată în Unica.md.
10:10
Termenul de aplicare a unor măsuri necesare prevenirii și controlului infecției COVID-19 a fost prelungit până la 30 noiembrie. Un proiect de hotărâre în acest sens a fost aprobat ieri, ... Post-ul Mai multe măsuri de control ale infecției Covid-19, prelungite până pe 30 noiembrie apare prima dată în Unica.md.
Acum 24 ore
10:00
În următorii doi ani, tarifele pentru colectarea și transportarea deșeurilor din municipiul Chișinău vor crește cu circa 30%, iar până în anul 2028 de 2,6 ori. Potrivit unei decizii a ... Post-ul Tarifele pentru evacuarea gunoiului vor crește în Capitală apare prima dată în Unica.md.
09:50
Lacrimi și durere în satul minorei ucise într-un apartament din Capitală. Oamenii sunt îngroziți de cele întâmplate, iar mama fiicei ucise care abia a ajuns în Italia pentru a asigura ... Post-ul Mama fetei ucise la Telecentru vine în ţară pentru a-și conduce fiica pe ultimul drum apare prima dată în Unica.md.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.