BreakingNews

Acum 2 ore
15:20
În timp ce gruparea criminală Sandu-PAS închide magazinele sociale, politicianul și filantropul Ilan Șor face tot posibilul ca bătrânii și familiile social-vulnerabile să aibă acces la alimente la preț redus, deoarece pensiile și indemnizațiile derizorii achitate de către stat nu le ajung nici măcar pentru mâncare.În pofida obstacolelor create de PAS, Ilan Șor continuă să … Articolul Partidul ȘOR a deschis două magazine sociale mobile în satele Colibabovca și Cneazevca din raionul Leova apare prima dată în BreakingNews.
Acum 4 ore
14:00
Procurorii de la Edineț anunță că la 28 martie 2024, a fost pronunțată sentința Judecătoriei Edineț, sediul Central, pe o cauza penală de învinuire a unui bărbat de 32 de ani în comiterea infracțiunii de jaf. Instanța i-a stabilit pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 5 ani cu executarea pedepsei în penitenciar … Articolul Condamnat la 5 ani de închisoare pentru că a lăsat o persoană țintuită la pat fără pensie apare prima dată în BreakingNews.
14:00
Administratorului interimar al Î.M. „Asociaţia de Gospodărire a Spaţiilor Verzi”, Tudor Gîrbu a înregistrat o solicitare video prin care atenționează locuitorii Capitalei să fie prudenți, în contextul codului galben de vânt emis de către Serviciul Hidrometeorologic de Stat. „În contextul avertizării de Cod Galben de vânt puternic, Primăria Municipiului Chișinău atenționează locuitorii și oaspeții săi … Articolul Atenție, vânt puternic! Primăria Chișinău:„Evitați spațiile verzi și fiți vigilenți” apare prima dată în BreakingNews.
13:10
Autoritățile ruse au anunțat blocarea a 11 canale de Telegram timp de două zile, motivând că acestea conțineau noi anunțuri despre atacuri teroriste. Măsura a fost luată pentru a preveni panicarea populației, conform declarațiilor oficiale. Blocarea conturilor este o măsură de precauție pentru a evita răspândirea informațiilor care ar putea induce panică în rândul populației. … Articolul Autoritățile ruse blochează 11 canale Telegram cu anunțuri despre atacuri teroriste apare prima dată în BreakingNews.
Acum 6 ore
12:50
Procurorii PCCOCS și ofițerii Serviciului Vamal anunță reținerea la postul vamal Vulcănești, la intrarea în țară din Ucraina a patru bărbați care au selectat culoarul verde – „nimic de declarat.” Totuși, funcționarii au dispus efectuarea controlului fizic detaliat al mașinii și bunurilor transportate. Astfel, au fost depistate tăinuite de către bănuiți, în buzunarele din scurtă … Articolul VIDEO// Cu $180.000 ascunși sub centură și în buzunare. Patru cetățeni ai Moldovei, sosiți din Ucraina – reținuți într-un dosar de contrabandă apare prima dată în BreakingNews.
12:10
Patru persoane, inclusiv o adolescentă, au fost ucise, iar alte cel puţin cinci au fost rănite într-un atac cu cuţitul comis de către un tânăr în mai multe locuri, la Rockford, în statul Illinois, anunţă poliţia americană, relatează AFP. Un suspect în vârstă de 22 de ani a fost plasat în arest prevenitv în urma … Articolul Patru persoane ucise și cinci rănite într-un atac cu cuțitul la Rockford, Illinois apare prima dată în BreakingNews.
11:10
Președinta Maia Sandu a avut o întrevedere cu Ambasadorul UE la Chișinău, Jānis Mažeiks, unde a salutat concluziile Consiliului European care recunosc progresul Republicii Moldova în realizarea reformelor necesare pentru avansarea în parcursul european. De asemenea, Președinta a apreciat deciziile instituțiilor europene de a prelungi acordul privind transportul rutier simplificat și de a menține accesul … Articolul Președinta Maia Sandu a discutat cu șeful delegației Uniunii Europene la Chișinău, Ambasadorul Jānis Mažeiks apare prima dată în BreakingNews.
Acum 8 ore
10:40
Rusia a emis acuzații la adresa Armeniei, sugerând că aceasta încearcă să deterioreze relațiile tot mai fragile dintre cele două țări. Recent, Erevanul a pus sub semnul întrebării rolul Moscovei ca garant al securității regionale, fapt ce a adâncit tensiunile dintre cele două state. Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a declarat într-un interviu că … Articolul Rusia acuză Armenia de încercarea de a rupe legăturile cu Kremlinul apare prima dată în BreakingNews.
10:10
În direct cu Igor Dodon. Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM! Articolul LIVE// În direct cu Igor Dodon apare prima dată în BreakingNews.
09:40
Agenţia rusă de presă TASS, citată de DPA, raportează că cei patru suspecţi principali arestaţi în urma atacului terorist de la sala de concerte Crocus City Hall, de lângă Moscova, se aflau sub influenţa drogurilor în momentul în care au desfăşurat împuşcăturile în masă. Anchetatorii au comunicat că urmează ca experţii să stabilească ce fel … Articolul Anchetă: Suspecții atacului din Moscova, sub influența drogurilor apare prima dată în BreakingNews.
09:10
Un autocar tragic cu 46 de pasageri a suferit un accident dezastruos în Africa de Sud, soldându-se cu moartea a 45 de persoane. Autocarul călătorea din Botswana spre Moria pentru a participa la o slujbă religioasă de Paște. Incidentul a avut loc în provincia Limpopo, la peste 300 de kilometri depărtare de Johannesburg. Autocarul a … Articolul 45 de victime în urma căderii unui autocar de pe un pod în Africa de Sud apare prima dată în BreakingNews.
Acum 24 ore
20:40
R. Moldova va suspenda Tratatul cu privire la forțele armate convenționale în Europa. Un proiect de lege care prevede acest lucru a fost votat în prima lectură de 60 deputați. Potrivit notei informative a documentului, necesitatea suspendării Tratatului cu privire la forțele armate convenționale în Europa rezidă din două motive. Mai exact, în 2023, Federația … Articolul R.Moldova votează pentru suspendarea Tratatului cu privire la forțele armate convenționale în Europa apare prima dată în BreakingNews.
20:30
La sfârșitul anului 2023, gigantul Gazprom, care operează cele mai mari rezerve de gaze de pe planetă, a înregistrat o pierdere uriaşă în activitățile sale de bază, după cum rezultă din rapoartele financiare. Gazprom a pierdut 291 de miliarde de ruble în anul 2023 din producția și vânzările de gaze, adică a suferit o pierdere … Articolul Gazprom raportează pierderi masive: Tentativa de “înghețare” a Europei îi afectează grav apare prima dată în BreakingNews.
20:30
Politicianul și filantropul Ilan Șor a criticat decizia guvernului de a indexa pensiile cu 6%. El a calificat-o drept “o insultă la adresa generației mai în vârstă, a lucrătorilor cinstiți care au dat totul pentru țara noastră”. Șor a subliniat că pensia minimă, de care beneficiază o mare parte a populației, va crește cu 178 … Articolul Declarație importantă de la Ilan Șor: Din aprilie îi așteaptă vești bune pe pensionari apare prima dată în BreakingNews.
20:20
Echipa lui Ilan Șor va cere anularea rezultatelor alegerilor locale din 2023 și organizarea unor noi alegeri în condiții egale și democratice. Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul unui briefing susținut de deputații Marina Tauber și Vadim Fotescu, în contextul în care Curtea Constituțională a confirmat neconstituționalitatea modificărilor operate în Codul Electoral de către … Articolul Echipa lui Ilan Șor va cere anularea rezultatelor alegerilor locale și organizarea unui scrutin repetat apare prima dată în BreakingNews.
19:40
Regimul liberalizat de vize cu Republica Ecuador va fi anulat. 57 de deputați au votat, în prima lectură, pentru denunțarea Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova și Republica Ecuador. Inițiativa de denunțare a acestui ACORD aparține Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova, în contextul unor recomandări ale Comisiei Europene. Instituția a constatat, în mai multe rapoarte, că politica … Articolul Regimul liberalizat de vize cu Republica Ecuador va fi anulat apare prima dată în BreakingNews.
19:00
Parlamentul a ratificat un acord de comerț liber cu Islanda, Principatul Liechtenstein, Regatul Norvegiei și Confederația Elvețiană (EFTA). Documentul are scopul de a consolida cooperarea economică între state și de a extinde schimburile comerciale. Acordul va oferi condiții oportune pentru exportul produselor moldovenești, iar companiile din țările EFTA vor fi încurajate să investească în Republica Moldova. … Articolul Parlamentul a ratificat un acord de comerț liber cu Islanda, Liechtenstein, Norvegia și Elveția apare prima dată în BreakingNews.
18:20
R. Moldova ar urma în următorii ani să denunțe acorduri privind călătoriile fără vize ale cetățenilor cu state, precum Rusia, Turcia, Belarus, Armenia și Azerbaidjan. Despre acest lucru a anunțat secretarul general al Ministerului de Externe, Mihai Mîțu, care a precizat că hotărârile respective vor fi aprobate „treptat”. În cadrul ședinței din 28 martie a … Articolul Republica Moldova va denunța acordurile privind călătoriile fără vize cu Rusia, Turcia și alte state apare prima dată în BreakingNews.
Ieri
15:50
Doi bărbați au fost plasați sub arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile de către Judecătoria din Sebeș, în urma unui caz şocant de viol și sechestrare. Femeia de 49 de ani a fost victima acestui atac brutal, în care agresorii au violat-o, au amenințat-o cu moartea și au bătut-o, apoi au ținut-o … Articolul Zece ore a fost violată de iubitul ei și prietenul acestuia apare prima dată în BreakingNews.
15:00
Primarul Capitalei, Ion Ceban, a vorbit, la Strasbourg, despre importanța rapoartelor OSCE privind alegerile locale din toamna 2023 și despre recomandările experților internaționali pentru viitorul scrutin. „Aici vorbim despre politizarea Comisiei Electorale Centrale, unde 6 din 9 membri sunt delegați de partidul de la guvernare. CEC a fost vădit părtinitor apărând mereu interesele partidului de … Articolul Politizarea Comisiei Electorale Centrale, o problemă atenționată la nivel internațional apare prima dată în BreakingNews.
14:10
Ungheni, 27 martie – Clubul Vârstnicilor lansat în orașul Ungheni, este un spațiu care reinventează îmbătrânirea în Republica Moldova. Această inițiativă este rezultatul parteneriatului dintre Fondul Națiunilor Unite pentru Populație (UNFPA), Ministerul Muncii și Protecției Sociale, Guvernele Marii Britanii și Japoniei, HelpAge International, Fundația Moldcell, Autoritatea Publică Locală – toate unite în angajamentul lor de … Articolul La Ungheni a fost lansat primul Club al Vârstnicilor – un spațiu pentru îmbătrânire activă și sănătoasă apare prima dată în BreakingNews.
13:40
Ofițerii Direcției investigații „Sud” a INI au efectuat  percheziții domiciliare în raionul Vulcănești la două persoane cu vârstele de 45 și 48 de ani, suspectate că ar deține ilegal arme, precum și alte obiecte folosite la acțiuni de braconaj în zona de sud a țării. În urma acțiunilor întreprinse la domiciliile celor doi bărbați, polițiștii au … Articolul Percheziții la Vulcănești. Polițiștii au ridicat mai multe arme și muniții apare prima dată în BreakingNews.
13:30
La Consiliul Europei de la Strasbourg, primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a adus în atenția comunității internaționale situația confuză din domeniul administrației publice locale în Republica Moldova. În declarațiile sale, Ceban a subliniat progresele înregistrate în ultimii 2-4 ani în urma recomandărilor Consiliului Europei, evidențiind îmbunătățiri în dialogul instituționalizat între CALM, APL și Guvern, … Articolul Ceban discută situația administrației publice locale la Consiliul Europei apare prima dată în BreakingNews.
13:10
Briefing de presă al deputatei Marina Tauber. Articolul LIVE// Briefing de presă al deputatei Marina Tauber apare prima dată în BreakingNews.
13:00
Procurorii și polițiștii de la Edineț au deconspirat o altă schemă infracțională de trafic de droguri. Drept urmare a perchezițiilor, oamenii legii au reținut trei persoane pentru 72 de ore. Al patrulea membru al organizației infracționale se află în prezent în Izolatorul Detenție Provizorie Edineț. Potrivit Procuraturii Generale, la data de 27 martie curent, de … Articolul Deconspirată schemă de trafic de droguri la Edineț: Trei persoane reținute, una în detenție apare prima dată în BreakingNews.
12:30
Un lot comercial de medicamente a fost depistat într-un automobil, sub cotiera din față și în torpedou. Totul s-a întâmplat în punctul de trecere a frontierei Vulcănești. Potrivit Serviciului Vamal, la pista de intrare în Republica Moldova a postului vamal Vulcănești s-a prezentat pentru control un conațional în vârstă de 38 de ani, fiind la … Articolul Lot de medicamente găsit într-un automobil la punctul de frontieră Vulcănești apare prima dată în BreakingNews.
12:00
Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 28 martie 2024. Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM! Articolul LIVE// Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 28 martie 2024 apare prima dată în BreakingNews.
11:40
Hezbollah şi aliatul său Amal au anunţat, miercuri seară, opt morţi în rândurile lor, inclusiv salvatori, în atacurile israeliene din sudul Libanului, ridicând la 16 numărul victimelor într-o zi de schimburi de focuri transfrontaliere, scrie AFP, preluată de News.ro. De aproape şase luni, violenţele zilnice opun armata israeliană Hezbollah şi aliaţii săi, care pretind că … Articolul 16 oameni au murit după lupte între Hezbollah, aliatul său Amal și Israel apare prima dată în BreakingNews.
10:50
Echipa R. Moldova la Cupa Mondială de Para Powerlifting 2024 s-a clasat pe locul 9 din totalul de 34 națiuni, anunță Comitetul Paralimpic al Republicii Moldova. Totodată, trei membri ai echipei noastre au reușit să urce pe podium, luâng locuri de frunte. Mihail Blanaru a câștigat locul întâi în categoria cadeți, cu greutatea sub 49 … Articolul R. Moldova, pe locul 9 la Cupa Mondială de Para Powerlifting 2024 apare prima dată în BreakingNews.
10:10
Procurorii PCCOCS și ofițerii INI anunță reținerea a doi bărbați din Căușeni, după ce ar fi pretins în Germania de la doi muncitori din Moldova suma de 5.000 euro. Mai mult, aceștia i-au amenințat cu moartea și cu un adaos de a câte 1.000 euro lunar pentru eventuale întârzieri. Iar ca să devină mai convingători, … Articolul (VIDEO) Au refuzat să livreze droguri în Germania, dar au fost „sancționați” cu 5.000 euro. Doi bărbați din Căușeni – reținuți apare prima dată în BreakingNews.
09:30
Într-o altă cauză penală, pornită pentru comiterea mai multor infracțiuni contra patrimoniului, procurorii din municipiul Chișinău au reușit să obțină pronunțarea unei  sentințe de condamnare.  În context, potrivit sentinței recent emise de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, inculpatul de 42 de ani, a fost recunoscut vinovat pentru săvârșirea a 20 de episoade de pungășie (art.192 alin.(1) … Articolul A comis 20 de pungășii, un furt și a evadat din arest. Inculpatul – condamnat la 12 ani de închisoare apare prima dată în BreakingNews.
27 martie 2024
23:00
Regele Charles al III-lea, care urmează în prezent un tratament împotriva cancerului, va asista duminică la tradiţionala slujbă de Paşte la Windsor, a anunţat marţi Palatul Buckingham într-un comunicat. El se va deplasa dimineaţa la Capela St. George din Windsor, alături de regina Camilla şi de alţi membri ai familiei regale. Moştenitorul tronului, William, şi … Articolul Regele Charles al III-lea se va alătura familiei regale la slujba de Paște apare prima dată în BreakingNews.
22:50
Cazul primarului MAN ales în comuna Bubuieci, mun. Chișinău, Leonid Umaneț, a fost discutat în cadrul unei platforme de dezbateri de la Consiliul Europei. Coraportorul din partea Congresului Autorităților Locale și Regionale al Consiliului Europei, Vladimir Prebilic, a abordat subiectul anulării mandatului primarului MAN ales în comuna Bubuieci, Leonid Umaneț. Raportul a fost prezentat în … Articolul Anularea mandatului primarului MAN din Bubuieci, Chișinău, discutată la Consiliul Europei apare prima dată în BreakingNews.
18:30
Într-un gest de recunoaștere a contribuției culturale, Președinta Maia Sandu și omologul său român, Klaus Iohannis, acordă Înaltul Patronaj pentru Reuniunea Teatrelor Naționale Românești, marcând astfel Ziua Mondială a Teatrului pentru al patrulea an consecutiv. Maia Sandu a transmis un mesaj de felicitare către toți cei implicați în lumea teatrului, evidențiind eforturile lor deosebite în … Articolul Șefa statului anunță Înaltul Patronaj pentru Reuniunea Teatrelor Naționale Românești, pentru al patrulea an consecutiv apare prima dată în BreakingNews.
17:50
Astăzi, cinci echipaje de poliție au fost implicate într-o urmărire în capitala Republicii Moldova, pe strada A. Mateevici. Un șofer a fost observat conducând neregulat un Renault și a refuzat să oprească la somațiile polițiștilor. În loc să se conformeze, șoferul a accelerat brusc și a generat multiple situații periculoase în trafic. Pentru a-l opri, … Articolul VIDEO// Urmărire spectaculoasă în Capitală: Șoferul condamnat la 15 ani de închisoare s-a eschivat de poliție apare prima dată în BreakingNews.
Mai mult de 2 zile în urmă
17:00
O româncă de 62 de ani stabilită în Spania a căzut victimă unei escrocherii cibernetice după ce a fost contactată de cineva care s-a dat drept celebrul actor Brad Pitt. Elena Cornea din Ourense a povestit că în toamna anului trecut a fost contactată de “Brad Pitt” pe TikTok, care i-a promis un “card de … Articolul VIDEO// O româncă a crezut că Brad Pitt o iubește și i-a expediat 1.300 de euro apare prima dată în BreakingNews.
16:50
Gălăgie la Ministerul Muncii și Protecției Sociale, unde zeci de bătrâni, adunați la inițiativa comuniștilor și socialiștilor, s-au arătat nemulțumiți de pensiile mici, care vor fi indexate cu 6%, de la 1 aprilie. Aceștia au adus cu ei linguri, polonice, castroane, dar și pancarte. Prezent la protest, deputatul BCS, Vlad Batrâncea, a declarat că indexarea … Articolul VIDEO// Protest cu polonice și castroane în fața Ministerului Muncii: Pensionari nemulțumiți de indexarea cu 6% a pensiilor apare prima dată în BreakingNews.
16:30
Geniștii din Batalionul de Geniu „Codru” au neutralizat o bombă de aruncător, calibru 81 mm, depistată în localitatea Tomai, raionul Leova. În urma cercetărilor, echipa de deminare a constatat că obiectul exploziv era din perioada celui de-al Doilea Război Mondial. Acesta a fost descoperit de localnici în timpul lucrărilor agricole. Bomba de aruncător a fost … Articolul Alertă în raionul Leova: Bombă de aruncător descoperită de localnici în timpul lucrărilor agricole apare prima dată în BreakingNews.
15:50
Mai multe școli din țară au început din nou să primească mesaje de pe un canal de Telegram anonim cu amenințări și arme. Șefa Secției Comunicare și Protocol a IGP, Diana Fetco, a spus că oamenii legii cunosc despre aceste mesaje. „Este aceeași formă de atac hibrid și creare de panică în societate ca și … Articolul Alertă în școli: Mesaje de amenințare și imagini cu arme pe un canal de Telegram apare prima dată în BreakingNews.
14:50
Victorie pentru echipa lui Ilan Șor la Curtea Constituțională. Magistrații au declarat neconstituționale modificările operate la Codul Electoral de către majoritatea parlamentară PAS, care limitează dreptul a sute de cetățeni de a candida la alegeri. Sesizarea a fost depusă de deputații Marina Tauber, Denis Ulanov, Petru Jardan, Reghina Apostolova și Vadim Fotescu, solicitând examinarea constituționalității … Articolul Victorie pentru echipa lui Ilan Șor la Curtea Constituțională. Magistrații au declarat neconstituționale modificările operate la Codul Electoral de către majoritatea parlamentară PAS apare prima dată în BreakingNews.
14:40
În cadrul conferinței “Suveranitatea în secolul XXI și viitoarele scenarii”, desfășurată la Geneva pe 26-27 Martie, Ian Lisnevschi, directorul companiei de cercetare, dezvoltare și consultanță politică “Intellect Group”, a prezentat rezultatele unui amplu sondaj referitor la starea Moldovei și eforturile sale de a-și câștiga statutul de stat suveran neutru. Potrivit studiului, Moldova, deși mică ca … Articolul Sondajul Intellect Group evidențiază contrastul lingvistic în Moldova apare prima dată în BreakingNews.
14:30
La conferința “Suveranitatea în secolul XXI și viitoarele scenarii”, desfășurată la Geneva pe 26-27 Martie, Ian Lisnevschi, directorul companiei de cercetare, dezvoltare și consultanță politică “Intellect Group”, a prezentat rezultatele unui amplu sondaj referitor la starea Moldovei și eforturile sale de a-și câștiga statutul de stat suveran neutru. Potrivit sondajului, neutralitatea reprezintă viitorul dorit pentru … Articolul Sondaj Intellect Group: 54% dintre moldoveni susțin independența și neutralitatea statului apare prima dată în BreakingNews.
14:30
În cadrul conferinței “Suveranitatea în secolul XXI și viitoarele scenarii”, desfășurată la Geneva pe 26-27 Martie, Ian Lisnevschi, directorul companiei de cercetare, dezvoltare şi consultanţă politică “Intellect Group”, a prezentat rezultatele unui amplu sondaj referitor la starea Moldovei și eforturile sale de a-și câștiga statutul de stat suveran neutru.   Potrivit studiului, încrederea în instituțiile … Articolul Intellect Group: Analiza încrederii în instituțiile de conducere a Moldovei apare prima dată în BreakingNews.
14:10
Doi chișinăuieni sunt bănuiți în cadrul unei cauze penale pornită pe organizarea migrației ilegale a cetățenilor ucraineni. Acțiunile de documentare a cazului sunt realizate de către ofițerii de investigații și urmărire penală ai Direcției regionale Vest, sub coordonarea Procuraturii Hîncești.  Din informațiile acumulate pe caz, cei doi conaționali, în vârstă de 35 și 43 de … Articolul O nouă grupare specializată în organizarea migrației ilegale, destructurată apare prima dată în BreakingNews.
14:10
În cadrul conferinței “Suveranitatea în secolul XXI și viitoarele scenarii”, desfășurată la Geneva pe 26-27 Martie, Ian Lisnevschi, directorul companiei de cercetare, dezvoltare şi consultanţă politică “Intellect Group” a prezentat rezultatele unui amplu sondaj referitor la starea Moldovei și eforturile sale de a-și câștiga statutul de stat suveran neutru. Potrivit sondajului, există un sprijin masiv … Articolul Sondaj Intellect Group: Moldova favorizează relațiile economice cu vecinii apare prima dată în BreakingNews.
14:00
În cadrul conferinței “Suveranitatea în secolul XXI și viitoarele scenarii”, desfășurată la Geneva pe 26-27 Martie, Ian Lisnevschi, directorul companiei de cercetare, dezvoltare şi consultanţă politică “Intellect Group” a prezentat rezultatele unui amplu sondaj referitor la starea Moldovei și eforturile sale de a-și câștiga statutul de stat suveran neutru. Potrivit prezentării lui Lisnevschi, Moldova, o țară mică … Articolul Suveranitatea Moldovei, subiect de discuție la conferința din Geneva apare prima dată în BreakingNews.
13:40
Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate și cei de urmărire penală ai INI, sub conducerea procurorilor PCCOCS, cu suportul angajaților ANP, BPDS „Fulger” și DDS „PANTERA”, au efectuat 11 percheziții într-un dosar de șantaj. Sub pretextul unor datorii la jocurile de hazard, un grup de condamnați cu autoritate criminală au estorcat de la victimă mai mulți … Articolul Șantaj și jocuri de noroc în penitenciar: Victima deținuților a fost găsită strangulată apare prima dată în BreakingNews.
13:40
Cel puțin 18 palestinieni au murit în timp ce se chinuiau să ajungă la ajutoarele parașutate în nordul Fâșiei Gaza, în încercarea disperată de prinde un pachet cu hrană. 12 oameni s-au înecat, iar ceilalți șase au fost călcați în picioare într-un loc în care pachetele au aterizat pe pământ, a transmis biroul de presă … Articolul Tragedie în Gaza: Cel puțin 18 palestinieni au murit încercând să prindă ajutoarele parașutate apare prima dată în BreakingNews.
13:00
Au început lucrările de plombare cu asfalt fierbinte a străzilor și drumurilor din municipiul Chișinău, anunță Primăria Capitalei. Echipele de intervenții ale Regiei „Exdrupo” lucrează pe mai multe străzi concomitent, inclusiv pe timp de noapte, frezând asfaltul de pe porțiunile de carosabil defecte, iar pe timp de zi, acestea urmează a fi asfaltate. Acum se … Articolul Chișinăul în mișcare: Regia „Exdrupo” lucrează la plombarea străzilor și drumurilor din oraș apare prima dată în BreakingNews.
12:50
Antreprenorii, studenții și profesorii din Cahul au participat la cea de-a șaptea ediție a evenimentului Innovation Talks, unde au discutat despre criptomonede și tehnologiile blockchain. Subiectul a fost livrat de Ernest Bîtca, CTO-ul aplicației de crypto tracking Toki Tracker. Specialistul a vorbit despre necesitatea criptomonedelor în era digitală, structura unui blockchain, securitatea BTC și altele, … Articolul Criptomonedele și tehnologiile blockchain pe piața europeană. Tendințe și oportunități în era digitală apare prima dată în BreakingNews.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.