BreakingNews

Acum 12 ore
18:50
În timpul ședinței Parlamentului Moldovei, deputatul Vadim Fotescu a făcut apel în numele blocului politic „Victorie” să se oprească vânzarea Moldovei pe bucăți. El a reamintit că președintele Maia Sandu, acționând la indicațiile curatorilor săi occidentali, a exclus din listele activelor care nu pot fi privatizate mai mult de 50 de întreprinderi. „Cerem să protejăm … Articolul Blocul „Victorie” a cerut autorităților să oprească vânzarea Moldovei apare prima dată în BreakingNews.
17:10
Președintele Asociației Generale a Învățătorilor din România, Viorel Dolha, consideră că statul trebuie să asigure o salarizare bună pentru ca în sistemul educațional să se angajeze și să rămână să activeze persoane cu pregătire bună și nu cei care au învățat cel mai rău în școală. Viorel Dolha, care este și profesor pentru învățământul primar … Articolul Profesorul român: În Moldova, salariile mici riscă să ducă la o scădere a calității educației apare prima dată în BreakingNews.
16:50
Un bărbat din raionul Ialoveni s-a pornit după pâine, dar a primit în cap o răzătoare metalică pentru curățarea încălțămintei. Totul s-a întâmplat pe data de 18 iulie 2020, când victima revenea acasă de la un prieten și a decis să se oprească la magazinul din localitate. Lângă clădire se aflau două persoane în stare … Articolul Bărbat lovit cu o răzătoare metalică după ce s-a oprit să cumpere pâine – agresorul condamnat apare prima dată în BreakingNews.
Acum 24 ore
16:10
Caz grav de spionaj la Jocurile Olimpice. Bev Priestman, antrenoarea selecționatei olimpice de fotbal feminin a Canadei, a fost demisă din funcție după ce a fost implicată într-un scandal controversat. Decizia a venit după ce Priestman a ordonat utilizarea unei drone pentru a spiona adversarele din Noua Zeelandă. Comitetul Olimpic Canadian a decis joi seară … Articolul Scandal de spionaj la Jocurile Olimpice: Antrenoarea Canadei, demisă după utilizarea unei drone apare prima dată în BreakingNews.
15:30
Începând cu data de 1 august, Statul Israel modifică regulile de intrare pe teritoriul său pentru cetățenii satelor cu care are regim fără de vize, inclusiv cetățenii Republicii Moldova. Mai exact, intrarea în Israel nu va fi posibilă fără aprobarea prealabilă prin sistemul ETA-IL. Precizările referitor la noile reguli de intrare în Israel sunt făcute … Articolul Noi reguli de intrare în Israel începând cu 1 august apare prima dată în BreakingNews.
15:20
Andrei Năstase a lansat un apel la schimbare pe canalul său de Telegram, subliniind necesitatea unui guvern competent și dedicat poporului. „În ce țară trăim și cum vrem să fie”, a scris liderul politic, reflectând asupra situației actuale din Moldova. Potrivit lui Năstase, majoritatea cetățenilor sunt sceptici față de integritatea proceselor politice și mediatice din … Articolul Andrei Năstase: 56% dintre cetățeni cred că presa e controlată politic apare prima dată în BreakingNews.
15:20
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis astăzi două avertizări de cod galben, unul de caniculă și altul de pericol de incendii, valabile în următoarele zile pe întreg teritoriul R. Moldova. În perioada 27-28 iulie se așteaptă temperaturi maxime ale aerului care vor atinge +33°C sau mai mult. Astfel, autoritățile recomandă populației să ia măsuri de … Articolul Cod galben de caniculă și incendii în R. Moldova: Populația, sfătuită să ia măsuri de protecție apare prima dată în BreakingNews.
15:20
Pe canalul său de Telegram, Vasile Tarlev a anunțat angajamentul său ferm față de cetățenii Republicii Moldova și participarea activă la viața politică, inclusiv la viitoarele alegeri. „Dragi prieteni, ieri am anunțat despre responsabilitatea pe care mi-am asumat-o în fața Dumneavoastră și, așa cum am promis, sunt hotărât să îmi îndeplinesc datoria cu demnitate și … Articolul Vasile Tarlev: Plan anticriză și neutralitate pentru R.Moldova apare prima dată în BreakingNews.
14:40
Directorul Spitalului Clinic al Ministerului Sănătății, Igor Curov, a fost suspendat din funcție, iar potrivit ministrului Sănătății, Ala Nemerenco, acesta a fost demis pentru că ar fi blocat o sumă impunătoare de bani, venită de la parteneri internaționali. În cadrul unei emisiuni televizate, Ala Nemerenco a declarat că Igor Curov, care este și vicepreședinte Mișcării … Articolul Scandal la Ministerul Sănătății: Igor Curov acuzat de Ala Nemerenco de blocarea proiectelor internaționale apare prima dată în BreakingNews.
14:10
Tornada care s-a abătut asupra micului oraș Rome din nordul statului New York a smuls acoperișuri de pe case, a transformat clădirile din cărămidă în moloz și a răsturnat clopotnițele a două biserici istorice. Nimeni din Rome nu a fost ucis în tornada din 16 iulie, dar aceasta a lăsat o cicatrice plină de dărâmături … Articolul Tornada devastatoare în Rome, New York: Orașul luptă pentru reconstrucție după distrugerea clădirilor istorice apare prima dată în BreakingNews.
13:40
Aeroportul Basel-Mulhouse a fost evacuat din „motive de securitate”, după o amenințare cu bombă, potrivit unui anunț al hub-ului franco-elvețian de vineri. Incidentul are loc în contextul în care rețeaua feroviară din Franța este deja grav afectată de atacurile asupra infrastructurii feroviare, transmite AFP. „Din motive de securitate, terminalul a fost evacuat și momentan este … Articolul Aeroportul Basel-Mulhouse evacuat din cauza unei amenințări cu bombă apare prima dată în BreakingNews.
13:30
Un automobil de model Chevrolet a ajuns într-un șanț după ce șoferul a pierdut controlul volanului, iar conform oamenilor legii, accidentul s-a produs în dimineața zilei de 26 iulie, în jurul orei 06:00 pe traseul R – 6, în apropiere de Sângerei. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Sângerei, Svetlana Talpă, oamenii legii … Articolul Șofer de 32 de ani pierde controlul și ajunge într-un șanț la Sângerei apare prima dată în BreakingNews.
11:50
Un grav accident rutier s-a produs ieri la ieșirea din satul Chirsova. Un minor, care era la ghidonul unei motociclete, a decedat pe loc. La fața locului, polițiștii IP Comrat au stabilit că un minor de 17 ani, locuitor al municipiului Comrat, se deplasa cu o motocicletă fără numere de înmatriculare, pe un drum secundar. … Articolul Accident fatal la Comrat: Un minor a decedat după ce motocicleta sa a fost lovită de un camion apare prima dată în BreakingNews.
11:50
Deputatul și secretarul executiv al comitetului executiv al blocului politic „Victorie” Marina Tauber a solicitat în parlament să fie inclus în ordinea de zi a ședinței plenare proiectul Conceptului politicii naționale pentru păstrarea și consolidarea valorilor spirituale și morale tradiționale în Republica Moldova. Acesta a fost elaborat și înregistrat în luna iunie de către membrii … Articolul Majoritatea parlamentară PAS a respins propunerea blocului „Victorie” de a adopta conceptul politicii de păstrare a valorilor tradiționale apare prima dată în BreakingNews.
11:50
Nimeni nu-și asumă responsabilitatea pentru tragedia din parcul de la Botanica, unde doi copii au fost electrocutați. „Haideți să așteptăm decizia Comisiei”, a reacționat astăzi directorul Întreprinderii „Lumteh”, Veaceslav Buț, fiind chemat pentru explicații la Consiliul Municipal. Discuțiile cu directorul de la „Lumteh” s-au încheiat fără a fi luată vreo decizie. Veaceslav Buț, director al … Articolul Accident mortal în parc: Întrebări fără răspuns despre responsabilitatea „Lumteh” în cazul electrocutării copiilor apare prima dată în BreakingNews.
10:00
Trei persoane și-au pierdut viața, iar alte peste 300 au fost rănite, după ce un puternic taifun a pătruns joi dimineața, 25 iulie, în nord-estul Taiwanului. Condițiile din Taiwan s-au înrăutățit, deoarece taifunul Gaemi a adus ploi abundente, vânt puternic și valuri de furtună periculoase. Este cel mai puternic taifun care a lovit insula în … Articolul Taiwan, afectat de cel mai violent taifun din ultimii opt ani: Bilanțul victimelor crește apare prima dată în BreakingNews.
09:40
Un copil de doar trei ani a ajuns la spital, după ce s-a electrocutat de la un cablu electric. Incidentul s-a produs pe 24 iulie, într-o localitate din raionul Criuleni. „Serviciul de Gardă a primit un apel din partea unei femei care a comunicat că fiul său, un minor de trei ani, a suferit o … Articolul Criuleni: Copil de 3 ani electrocutat, transportat la spital apare prima dată în BreakingNews.
Ieri
18:10
Mormane de pești morți plutesc la suprafața unui iaz în localitatea Drăsliceni, raionul Criuleni. Reprezentanții Primăriei au publicat imagini în acest sens, însoțite de un mesaj de mobilizare a comunității, scrie realitatea.md. „Stimați locuitori ai comunei Drăsliceni, în legătură cu situația excepțională creată la iazul din s. Drăsliceni, unde arendașul iazului nu mai face față de … Articolul Mormane de pești morți în iazul din Drăsliceni apare prima dată în BreakingNews.
18:00
Republica Moldova s-ar putea confrunta în curând cu o lipsă de apă care va paraliza mai multe sectoare economice, inclusiv sistemele de întreținere a sănătății populației, sectorul agricol și industria. O astfel de declarație a făcut astăzi în Parlament Reghina Apostolova, deputat din partea blocului ”Victorie”. Parlamentara a propus ca ministrul Mediului să fie audiat … Articolul Reghina Apostolova: Inacțiunea PAS va duce Moldova la o insuficiență gravă de apă apare prima dată în BreakingNews.
17:50
Marina Tauber, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, a adresat Ministerului Finanțelor și Serviciului Vamal o cerere prin care solicită informații cu privire la aplicarea legii care prevede scutirea de taxe de import pentru cetățenii care revin în Republica Moldova. Inițiativa, care a fost promovată activ de președinta Maia Sandu, prevede că moldovenii care au locuit … Articolul Marina Tauber: “Legea PAS cu privire la întoarcerea cetățenilor moldoveni în țară nu funcționează. Asta este tot ce a reușit să facă Sandu” apare prima dată în BreakingNews.
17:10
O cetățeancă a Ucrainei a încercat să corupă o polițistă de frontieră, pentru ca ultima să influențeze decizia privind refuzul intrării în Republica Moldova pentru doi cetățeni turci. Cazul a avut loc în Aeroportul Internațional Chișinău, în data de 24 iulie 2024. În cadrul controlului specific la trecerea frontierei de stat, pentru pasagerii sosiți din … Articolul O cetățeancă a Ucrainei a încercat să corupă o polițistă de frontieră apare prima dată în BreakingNews.
17:10
Un sondaj realizat de Intellect Group subliniază că negativitatea și ura față de politicieni au devenit reacții aproape instinctuale ale societății. Analiza timpului necesar pentru formularea emoțiilor arată că alegătorii petrec mult mai mult timp în exprimarea sentimentelor pozitive față de politicieni decât în exprimarea celor negative. Acest lucru poate indica: • Dificultăți în identificarea … Articolul Intellect Group: Politicienii riscă să stârnească ura în rândul alegătorilor moldoveni apare prima dată în BreakingNews.
16:50
Irina Vlah, pe canalul său de Telegram, a lansat acuzații la adresa președintei Maia Sandu, criticând modul în care este gestionat bugetul de stat în contextul promovării referendumului. Vlah a subliniat că publicitatea pentru acest referendum este finanțată din fondurile publice, ceea ce consideră a fi o utilizare necorespunzătoare și ilegală a banilor contribuabililor. „Acum suntem … Articolul Vlah: Fondurile publice trebuie folosite pentru beneficiul cetățenilor, nu pentru promovarea partidelor apare prima dată în BreakingNews.
16:40
Republica Moldova va beneficia de suport bugetar în valoare de 42,3 de milioane de euro. 56 de deputați au votat în prima lectură pentru ratificarea acordului de împrumut dintre țara noastră și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare în vederea realizării Programului „Operațiunea Politica de Dezvoltare pentru Sprijinirea Creșterii și Rezilienței în Moldova”. Astfel, Republica … Articolul Republica Moldova va primi un împrumut de peste 37 de milioane de euro de la Banca Mondială apare prima dată în BreakingNews.
16:40
Deputatul Parlamentului Republicii Moldova, Marina Tauber, a criticat inițiativa PAS de a permite publicitatea jocurilor de noroc în toată Moldova. Ea a reamintit că anume Dumitru Alaiba a introdus interdicția completă cu câțiva ani în urmă. „S-a dovedit a fi dezavantajos, deoarece veniturile mari din publicitatea pe canalele de stat au fost pierdute pentru puterea … Articolul Marina Tauber a numit propunerea PAS de a relua publicitatea jocurilor de noroc o decizie împotriva poporului apare prima dată în BreakingNews.
16:20
Un sondaj realizat de compania de consultanță politică și cercetare Intellect Group evidențiază rolul crucial pe care îl joacă încrederea și respectul în susținerea candidaților politici. Maia Sandu, Irina Vlah și Andrei Năstase se remarcă printr-un nivel ridicat de încredere din partea electoratului lor. Acest avantaj este un indicator al unui electorat bine definit și … Articolul Sondaj Intellect Group: Încrederea, simpatia și frica, factori cheie în campaniile electorale apare prima dată în BreakingNews.
15:40
La 16 iulie 2024, Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, a pronunțat sentința în cauza penală deferită justiției de către Procuratura Anticorupție, ce vizează acțiunile a doi ofițeri de investigații, învinuiți de săvârșirea traficului de influență (art. 326 alin.(2) lit.b) din Codul penal). Cauza penală vizată a fost pornită de către Centrul Național Anticorupție în decembrie 2017, … Articolul Doi ofițeri de investigații condamnați pentru trafic de influență cu amendă – 150 000 lei apare prima dată în BreakingNews.
14:30
Un elicopter militar rusesc Mi-28 s-a prăbuşit joi în regiunea Kaluga, la sud-vest de Moscova, echipajul pierzându-şi viaţa, a anunţat agenţia de presă Interfax, citând Ministerul Apărării, informează Reuters. Ministerul rus a informat că de vină pentru accident este o defecţiune de natură tehnică, dar nu a precizat câţi oameni se aflau la bord. În … Articolul Un elicopter militar s-a prăbuşit în Rusia. Nu există supraviețuitori apare prima dată în BreakingNews.
13:30
Un schimb de focuri între mai mulți soldaţi ucraineni staţionaţi în regiunea Harkov din nord-estul Ucrainei s-a soldat cu trei morţi şi patru răniţi grav, a anunţat miercuri o divizie a armatei ucrainene. Soldaţii au folosit arme de foc în una dintre unităţi. „Trei soldaţi au fost ucişi şi alţi patru au fost răniţi”, a … Articolul Mai mulți soldați ucraineni s-au împușcat între ei într-o unitate militară din Harkov apare prima dată în BreakingNews.
13:10
Ministrul de Externe al Republicii Moldova, Mihai Popșoi, a declarat în emisie la un post de televiziune național că rezultatele referendumului nu vor avea niciun impact asupra negocierilor de aderare a țării la Uniunea Europeană. „Avem o agendă clară în relația cu UE pentru câțiva ani înainte, există un plan de acțiuni suficient, nu există … Articolul Ilan Șor: „Regimul își așterne paie pentru că el însuși nu crede în sprijinul în masă al moldovenilor pentru aderarea la UE” apare prima dată în BreakingNews.
12:40
Procurorii din cadrul Procuraturii mun.Chișinău, au obținut condamnarea unui bărbat de 41 de ani, acuzat de tâlhărie și amenințare cu omor. Astfel, potrivit sentinței recent pronunțate de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, inculpatul a fost recunoscut vinovat și sancționat cu 9 ani de închisoare cu executare. Conform învinuirii, la data de 6 octombrie 2020, seara, inculpatul, … Articolul Condamnat la nouă ani de închisoare pentru că a atacat trei victime în sectorul Buiucani al capitalei apare prima dată în BreakingNews.
12:30
Un sondaj realizat de compania de consultanță politică și cercetare Intellect Group evidențiază o serie de probleme semnificative în percepția alegătorilor asupra candidaților în cursa electorală. Potrivit sondajului, nivelurile ridicate de dezamăgire și îngrijorare sunt semnale de alarmă pentru candidați. Aceste sentimente sunt îngrijorătoare, deoarece pot conduce la votul de protest și la radicalizarea societății. … Articolul Raport Intellect Group: Candidații se confruntă cu nemulțumiri profunde în rândul alegătorilor apare prima dată în BreakingNews.
11:40
Procuratura municipiului Bălți anunță că printr-o sentință recent pronunțată de Judecătoria Bălți, sediul Central, o femeie în vârstă de 51 de ani a fost recunoscută vinovată de omor în circumstanțe agravante. Instanța i-a stabilit pedeapsa de 15 ani de închisoare, cu executare în penitenciar de tip închis pentru femei.  Inculpata a fost acuzată că, la … Articolul Locuitoare a municipiului Bălți, condamnată la 15 ani de închisoare pentru că și-ar fi omorât concubinul apare prima dată în BreakingNews.
11:00
Procuratura municipiului Chișinău anunță despre pronunțarea unei sentințe de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, pe o cauza penală de învinuire a unui deținut, în vârstă de 30 de ani, de comiterea acțiunilor care dezorganizează activitatea penitenciarelor, adică săvârșirea de către o persoană care execută pedeapsa cu închisoare a atacului violent asupra administrației (art.286 din Codul penal).   Inculpatul … Articolul Condamnat la închisoare pentru atac violent asupra angajatului unui penitenciar apare prima dată în BreakingNews.
10:50
Departamentul de Stat al SUA a declarat că va susține aspirația Moldovei de a adera la NATO. Această opinie a fost exprimată de subsecretarul de stat adjunct al SUA pentru afaceri europene și eurasiatice, Christopher Smith. El a mai spus că Washingtonul se concentrează acum pe sprijinirea Chișinăului în procesul de integrare europeană. Liderul blocului … Articolul Ilan Șor: “Trambulina NATO în Moldova este obiectivul lui Sandu și al stăpânilor săi” apare prima dată în BreakingNews.
10:30
Compania de consultanță politică și cercetare, Intellect Group, a realizat un sondaj sociologic care evidențiază sentimentele și emoțiile alegătorilor față de candidați. Rezultatele dezvăluie câteva concluzii esențiale privind percepțiile electoratului: Încredere (27,4%): Aproape o treime dintre alegători simt încredere în candidați. Acest sentiment este crucial într-o societate polarizată, unde obținerea și menținerea încrederii reprezintă o … Articolul Intellect Group: Frica, un sentiment prezent în rândul alegătorilor moldoveni apare prima dată în BreakingNews.
10:30
Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 25 iulie 2024. Articolul LIVE// Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 25 iulie 2024 apare prima dată în BreakingNews.
10:20
Procurorii PCCOCS, oficiul Nord, de comun cu ofițerii INI din regiune, anunță reținerea a trei bărbați, după o captură de droguri de circa 200.000 lei, în raionul Drochia. Drogurile de tip PVP (denumite „sare”) și marijuana, precum și ustensile de consumare a drogurilor, bani care ar proveni din vânzarea lor, o pușcă deținută ilegal, dar … Articolul Captură de droguri de 200.000 lei la Drochia, vândute inclusiv la piață. Trei bărbați – arestați apare prima dată în BreakingNews.
Mai mult de 2 zile în urmă
17:50
Marți, 23 iulie 2024, a avut loc o nouă ședință de judecată în cazul bașcanului Evghenia Guțul și al reprezentantului blocului ”Victorie” Svetlana Popan. De aceasta dată, unul dintre martorii acuzării a confirmat lipsa dovezilor și caracterul politic al celor incriminate. Bașcanul a menționat că toate acuzațiile sunt false și au drept scop denigrarea și … Articolul Evghenia Guțul după noua ședință de judecată: “Unul dintre martorii acuzării a confirmat încă o dată că toate argumentele și “dovezile” împotriva mea dovedesc nevinovăția apare prima dată în BreakingNews.
17:40
Un studiu recent realizat de Intellect Group arată că o parte semnificativă a electoratului este fie nehotărâtă, fie nemulțumită de situația actuală. Această constatare oferă candidaților o oportunitate unică de a atrage aceste voturi prin campanii targetate și informative, îmbunătățirea imaginii și propunerea de soluții concrete pentru problemele actuale. Înțelegerea problemelor care preocupă electoratul și … Articolul Sesiuni de consultanță privată la Intellect Group pentru a sprijini politicienii apare prima dată în BreakingNews.
16:40
Rezultatele unui studiu Intellect Group arată că, înainte de alegeri, o parte semnificativă a electoratului rămâne nehotărâtă sau nemulțumită de situația actuală.   Aceasta oferă candidaților ocazia să atragă aceste voturi prin campanii țintite și informative, îmbunătățirea imaginii și propunerea de soluții concrete pentru problemele actuale. Cel mai important și provocator pentru candidați în acest … Articolul Intellect Group: Electoratul rămâne nehotărât; candidații trebuie să ofere soluții concrete apare prima dată în BreakingNews.
16:40
Președinta Maia Sandu a discutat cu ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, despre realizările, din ultimii ani, care contribuie la modernizarea Republicii Moldova.    Șefa statului a menționat că, din 2022, când a fost inițiat Programul național „Satul European”, s-au investit aproape 1,8 miliarde de lei în 906 de localități. Acești bani au fost … Articolul Șefa statului a discutat despre realizările Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale apare prima dată în BreakingNews.
15:40
Luni a fost cea mai fierbinte zi înregistrată pe Pământ de când se fac măsurători meteorologice, depășind recordul stabilit cu o zi înainte, potrivit datelor Serviciului Copernicus pentru schimbări climatice. Datele provizorii publicate de Copernicus miercuri dimineața arată că ziua de luni, 22 iulie, a doborât recordul din ziua precedentă cu 0,06 grade Celsius, relatează … Articolul Record: Luni a fost cea mai fierbinte zi înregistrată vreodată pe Pământ apare prima dată în BreakingNews.
15:20
Într-o declarație făcută pe canalul său de Telegram, liderul Platformei Demnitate și Adevăr (PDA), Andrei Năstase, a condamnat vehement contrabanda și corupția în rândurile guvernării actuale, acuzând oficialii Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) de implicare în scheme de fraudare fiscală. „Contrabanda, așa cum se știe, este o schemă de fraudare fiscală care face parte din … Articolul Andrei Năstase acuză guvernarea de implicare în contrabandă și corupție apare prima dată în BreakingNews.
15:10
Cel puțin 18 persoane și-au pierdut viața miercuri, după ce un avion care efectua un zbor de testare s-a prăbușit și a luat foc la scurt timp după decolare, pe aeroportul din capitala Nepalului, Kathmandu. Pilotul este singurul supraviețuitor, potrivit informațiilor disponibile. 0 seconds of 7 minutes, 36 secondsVolume 90% La bordul zborului de testare … Articolul Un avion cu 19 oameni la bord s-a prăbușit imediat după decolare, în Nepal apare prima dată în BreakingNews.
13:00
Conform unei analize recente realizate de compania de cercetare politică și consultanță Intellect Group, sistemul politic din Republica Moldova se confruntă cu o criză severă de încredere. Majoritatea politicienilor sunt evaluați negativ de către public, ceea ce reflectă o scădere semnificativă a încrederii în liderii politici. Raportul relevă o polarizare puternică a opiniei publice. Deși … Articolul Raport Intellect Group: Cetățenii R.Moldova manifestă neîncredere și lipsă de interes în politică apare prima dată în BreakingNews.
12:30
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vasile Tarlev, a anunțat astăzi într-o conferință de presă că își va depune candidatura pentru funcția de Președinte al țării. Într-un discurs adresat cetățenilor, Tarlev a subliniat motivele care l-au determinat să revină pe scena politică, răspunzând astfel solicitărilor venite din partea multor compatrioți. „În aceste timpuri grele, pentru Patria … Articolul Tarlev promite reformă și dezvoltare în cadrul candidaturii sale la Președinție apare prima dată în BreakingNews.
12:10
Poliția din Ștefan Vodă investighează circumstanțele unui accident rutier produs aseară, în jurul orei 23:20, în apropierea satului Răscăieții Noi, în urma căruia o femeie de 47 de ani a decedat. Preliminar, polițiștii au stabilit că un bărbat 64 de ani, cetățean al Ucrainei, conducând un Mercedes Vito, având ca pasageri doi bărbați de 33 … Articolul Accident fatal în Ștefan Vodă: O femeie de 47 de ani a decedat după ce un șofer a ieșit pe contrasens apare prima dată în BreakingNews.
11:40
O tânără de 29 de ani din satul Cruzești, municipiul Chișinău, este căutată cu disperare, după ce acum 4 zile s-a pornit la Orhei și de atunci nu a mai fost văzută. Despre dispariția femeii a anunțat echipa de căutare „COD”, care cere ajutorul oamenilor pentru a o găsi. Semnalmente: Înălțime – 165 cm, corpolență … Articolul Tânără de 29 de ani căutată după ce a plecat de la Orhei acum 4 zile apare prima dată în BreakingNews.
11:40
Vasile Tarlev, fost Prim-ministru al Republicii Moldova (2001-2008), și-a anunțat oficial candidatura pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova. Într-un mesaj adresat cetățenilor, Tarlev și-a exprimat profunda îngrijorare față de situația actuală a țării, comparând-o cu perioada de criză economică din anii ’90. El a subliniat necesitatea unei dezvoltări avansate și a promis să lupte … Articolul BreakingNews// Vasile Tarlev își anunță candidatura pentru Președinția Republicii Moldova apare prima dată în BreakingNews.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.