Despre acest site

Bine aţi venit pe News.yam.md, un site care vă pune la dispoziţie cele mai recente ştiri din Republica Moldova si vă ajută să economisiţi din timpul preţios.

Apărut în 2004, News.yam.md este primul site din Republica Moldova de prelucrare si catalogare automatizată a ştirilor de pe cele mai populare publicaţii moldovenesti. Astăzi News.yam.md monitorizează ştirile publicatiilor care vizează Republica Moldova în 3 limbi (română, rusă si engleză), inclusiv cele mai importante ediţii mass-media regionale si naţionale, ziare si reviste, comunicate de presă si surse de ştiri exclusiv online.

News.yam.md este recunoscut de mulţi vizitatori ca un serviciu dinamic şi simplu în utilizare; el îşi datorează succesul unei combinaţii de tehnologie sofisticată, monitorizare şi dezvoltare permanentă, cât şi surselor selectate cu precauţie şi prelucrate minuţios.

Cine întreţine News.yam.md?

Pentru orice informaţii, sugestii sau comentarii ne puteţi contacta la info@yam.md.

Cum funcţionează News.yam.md?

News.yam.md functionează în regim automatizat, în timp real, 7 zile pe săptămână, 24 ore pe zi. Prelucrarea automată şi catalogarea informaţiei este efectuată de sistemul software dezvoltat de echipa News.yam.md.

Cum sunt selectate sursele pentru acest site?

Echipa News.yam.md validează si aprobă sursele manual, după o analiza completă de corespundere cu criteriile de selectare. Dacă doriţi să ne propuneţi un site, utilizaţi pagina Contactaţi-ne.

Am o propunere, sugestie, critică. Cum aş putea să vă contactez?

Noi apreciem şi citim cu atenţie fiecare mesaj venit la adresa noastră. Vă îndemnăm să ne scrieţi şi să ne comunicaţi orice problemă pe care o întâlniţi, orice sugestie de îmbunătăţire. Ne puteţi contacta scriindu-ne la info@yam.md sau prin intermediul acestui link.

©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.