Zugo.md

Acum 12 ore
22:10
După ce au înregistrat un rezultat record pentru Moldova la ESC ocupând locul 3, trupa SunStroke Project revine cu un nou produs muzical. Piesa „Sun Gets Down” este însoțită și de un clip care este o explozie de culoare, amintind atât de carnavalul de la Rio, cât și de Día de los Muertos din Mexic.
21:38
Până pe 19 octombrie se desfășoară evenimentul „Football People” organizat de rețeaua Fare. Mișcarea la care s-au alăturat peste 100.000 de persoane din întreaga lume are drept scop combaterea tuturor inegalităților din fotbal și promovarea acestui gen de sport ca mijloc pentru schimbări sociale.
Acum 24 ore
17:44
Răspunsul partidului condus de Maia Sandu pare să nu-l fi satisfăcut până la urmă pe liderul Platformei DA, Andrei Năstase. Politicianul își laudă formațiunea într-o postare pe Facebook și se arată un pic sceptic vizavi de modalitatea propusă de PAS de a-și crea listele de candidați pentru funcția de deputați în Parlamentul Republicii Moldova.
16:37
Potrivit presei de peste Prut, juratul X Factor România s-a căsători pentru a treia oară. Deși Ştefan Bănică (50 de ani) şi Laviania Pârva (32 de ani) poartă de ceva vreme verighete, abia acum s-a aflat că aceştia şi-au oficializat relaţia.
16:37
Accident cumplit pe o șosea din apropierea orașului Ungheni. Un bărbat de 44 de ani a decedat pe loc, iar alți doi pasageri se află în stare gravă la spital după ce mașina în care se aflau a intrat violent într-un copac de pe marginea drumului.
16:12
Nu toți chișinăuienii și oaspeții capitalei au avut oportunitatea de a se bucura de noul monument amplasat în Scuarul Europei din Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”. Și asta, pentru că sculptura din fier a și dispărut la două zile de la amplasare.
15:44
Partidul „Acțiune și Solidaritate” a luat o decizie pripită, anunțând că va face bloc comun cu Partidul „Platforma Demnitate și Adevăr”. De această opinie este editorialistul Nicole Negru care mai afirmă că PAS va fi nevoit să tragă în spate PPDA.
14:24
Pe 19 septembrie 1944 a fost fondat Detaşamentul aeronautic independent moldovenesc, lucru ce a dus la necesitatea unui aeroport modern pentru acea perioadă. Astfel, în anii '70, a fost construită clădirea aerogării, fapt care a sporit capacitatea de procesare a aeroportului.
12:26
Partidul Acțiune și Solidaritate va participa la alegerile parlamentare din 2018 într-un bloc cu Platforma DA. Despre aceasta a anunțat formațiunea condusă de Maia Sandu printr-un mesaj postat pe Facebook.
12:17
Accident cumplit pe o șosea din apropierea orașului Ungheni. Un bărbat de 44 de ani a decedat pe loc, iar alți doi pasageri se află în stare gravă la spital după ce mașina în care se aflau a intrat violent într-un copac de pe marginea drumului.
11:40
Aflat săptămâna trecută la Chișinău, fostul președinte al României, Traian Băsescu, a devenit rapid ținta criticilor și atacurilor prezentatorilor Orei de Ras de la JurnalTV.
11:11
Primarul general al municipiului Chișinău, aflat în arest la domiciliu, a depus un demers la Consiliul Electoral de Circumscripție. Dorin Chirtoacă solicită să fie înregistrat în calitate de participant la referendumul din 19 noiembrie unde cetățenii vor decide dacă-l vor demite din funcție.
11:11
Numărul infecțiilor virale a crescut simțitor în comparație cu săptămâna trecută. Șeful Direcției Sănătate din cadrul Primăriei Chișinău, Mihai Moldovanu spune că numărul cazurilor înregistrate este mai mare și decât în 2016.
09:36
Megahitul internațional „Despacito” s-a transformat în „Перерыто” după interpretarea lui Max Zavidia și Samir Loghin. Ei cântă într-o parodie a proiectului „Made in Moldova” de la Canal 3 despre situația deplorabilă a drumurilor din Moldova și ambuteiajele din Chișinău.
09:36
Pentru îmbunătăţirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S. “RED UNION FENOSA” S.A. anunţă că astăzi vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice în intervalele de timp indicate mai jos:
09:22
O femeie din capitală, în vârstă de 40 de ani, a fost prinsă de polițiști fiind în stare de ebrietate după ce a accidentat ușor un automobil în trafic. Șoferița s-a dat în spectacol și a agresat agenții de circulație.
08:39
Vreme severă în Irlanda, cauzată de uraganul Ophelia. Autoritățile irlandeze au emis pentru 16 și 17 octombrie cod alertă de vânt puternic, cod roşu pentru regiunile Wexford, Mayo, Galway, Kerry, Clare, Limerick, Cork şi Waterford şi cod portocaliu pentru restul ţării
08:39
Protagonistul parodiilor #zerodoi, Cătălin Lungu, a decis să facă haz suplimentar pe seama evoluției lui Andrei Bolocan la show-ul de comedie iUmor. Schinomosind numele juraților și compunând o alternativă piesei „Penis-Vagin”, acesta și-a făcut propriul număr, în care tratează cu haz momentele pe care le-a avut Andrei Bolocan la emisiunea din România.
07:36
Stelele se aliniază favorabil pentru majoritatea zodiilor. Cu toate acestea, racii pot ajunge să se obosească peste măsură, balanțele înclină mai mult spre partea lor sentimentală, iar capricornii se apropie de o decizie importantă care le va schimba viața.
Ieri
19:36
Lindy Marielle Kats, în vârstă de 24 de ani, a atras atenția internauților după ce a început să publice pe Instagram fotografii cu ea la locul de muncă, mai exact la manșa unui avion uriaș.
19:22
Temerile că societate modernă este obsedată de tinerețe ar putea fi nefondate după ce un studiu a scos la iveală că vârsta medie la care oamenii își ating „potențialul” maxim de frumusețe este acum mai aproape de 40 de ani.
19:22
În legătură cu executarea lucrărilor planificate de înlocuire a apeductului D-110 mm, Apă-Canal Chişinău este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marţi, 17 octombrie, în intervalul 09:00 - 19:00.
18:53
Ieri, locuitorii și oaspeții capitalei s-au bucurat de apariția unui monument dedicat îndrăgostiților și amplasat pe strada pietonală. Astăzi, aceștia au avut oportunitatea să admire o altă creație în Grădina Publică „Ștefan cel Mare”.
11:14
În legătură cu executarea lucrărilor planificate de înlocuire a apeductului D-110 mm, Apă-Canal Chişinău este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marţi, 17 octombrie, în intervalul 09:00 - 19:00.
11:14
Poliţia Metropolitană e emis un avertisment meteorologic sever, după ce uraganul Ophelia se apropie tot mai mult de Marea Britanie. Autorităţile au avertizat despre eventuale întreruperi de tensiune, deteriorarea clădirilor şi posibilitatea întreruperii transportului şi a reţelelor de telefonie mobilă.
10:37
Poliţia Metropolitană e emis un avertisment meteorologic sever, după ce uraganul Ophelia se apropie tot mai mult de Marea Britanie. Autorităţile au avertizat despre eventuale întreruperi de tensiune, deteriorarea clădirilor şi posibilitatea întreruperii transportului şi a reţelelor de telefonie mobilă.
10:10
În anul 1996, pe când avea 5, aproape 6 ani, Irina a fost adoptată. Astfel, fiind născută la Bălți în 1990 și crescută în Chișinău, la o casă de copii, Irina a ajuns să trăiască în Utah, SUA, datorită unei familii de americani care și-au dorit-o ca fiică.
Mai mult de 2 zile în urmă
19:30
Astăzi, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt a fost „mecanizat”. Echipa smotra.md a invitat iubitorii de cultura auto la o expoziție de mașini, care a adunat sute de persoane dornice de a le admira.
19:20
În legătură cu accidentul aviatic produs în Coasta de Fildeş, în urma căruia au avut de suferit cetăţeni ai Republicii Moldova, prim-ministrul Pavel Filip a dispus viceprim-ministrului, Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, crearea unei celule de criză.
19:20
„Moldova nu e așa precum scrie în cărți”. Așa începe Elena Burlacu monologul ei despre care ar fi situația actuală în țară. Adevărul ei, refuzat de unii, acceptat de alții, a fost expus în doar 5 minute.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.