Zugo.md

Acum 8 ore
22:50
Interpreta LP a susținut astăzi un concert la Palatul Național „Nicolae Sulac”, iar sute de persoane s-au grăbit să facă cunoștință cu aceasta. Printre toți oamenii din sală se regăseau și mai mulți reprezentanți ai comunității LGBT din Moldova.
Acum 12 ore
22:20
Smiley este extrem de mândru de Ana Munteanu, tânăra de 16 ani din Republica Moldova care mâine, 15 decembrie, va lupta pentru marele premiu în finala show-ului „Vocea României”.
21:50
În cadrul unei ședințe de săptămâna viitoare, Biroul Politic al PDM va aproba componența echipei care va implementa prioritățile partidului, anunțate astăzi de Consiliul Național Politic al Formațiunii.
20:10
În cadrul conferinței susținută după Consiliului Național Politic al PD desfășurat pe 14 decembrie, Vladimir Plahotniuc a declarat că partidul pe care îl conduce urmează să intensifice eforturile pentru a îmbunătăți domeniile educație, sănătate și protecție socială.
20:10
Dorin Chirtoacă a adus astăzi un omagiu Majestății Sale, Regele Mihai I al României, la Palatul Regal din București. Acesta a lăsat și un mesaj în Cartea de Condoleanțe.
19:10
Liderul democraților, după ședința Consiliului Național Politic al PD desfășurată pe 14 decembrie, a anunțat că de anul viitor Guvernul va lansa proiectul „Un drum asfaltat în fiecare sat”.
19:10
Primăria orașului Orhei îi invită pe toți doritorii la cea de-a treia ediție a Târgului de Crăciun, care se va desfășura în perioada 23 decembrie - 7 ianuarie în recentul renovat parc Ivanos.
18:20
Primăria orașului Orhei îi invită pe toți doritorii la cea de-a treia ediție a Târgului de Crăciun, care se va desfășura în perioada 23 decembrie - 7 ianuarie în recentul renovat parc Ivanos.
18:00
Tânărul de 17 ani, din satul Codru, raionul Telenești, care a plecat acasă de pe 4 decembrie curent ar fi luat 300 de euro și 100 de dolari din banii familiei. La moment, locul aflării acestuia încă nu se cunoaște.
Acum 24 ore
17:00
În piața principală din orașul Comrat a fost instalat un brad de 14 metri înălțime. Potrivit presei din U.T.A. Găgăuzia, molidul a costat circa 15.000 de lei și a fost adus din satul Cazaclia.
17:00
Președintele Parlamentului, Andrian Candu a propus ca ziua de 16 decembrie, când va fi înmormântat Regele Mihai I, să fie declarată Zi de Doliu Național în Republica Moldova, iar șeful statului, Igor Dodon consideră că nu este cazul.
16:30
Încrederea cetățenilor în personalitățile politice din Republica Moldova s-au modificat timp de circa 7 luni. Cel puțin asta demonstrează rezultatele Barometrului Opiniei Publice prezentate pe 27 aprilie și 14 decembrie curent.
16:10
Rezultatele Barometrului Opiniei Publice prezentat pe 14 decembrie și realizat de de „CBS-AXA” la comanda Institutului de Politici Publice nu au fost pe placul bloggerului Corneliu Gandrabur care susține deschis PD.
15:50
Interpreta Natalia Gordienko, de-a lungul celor 9 luni de sarcină, a fost extrem de rezervată în declarații despre sexul copilului, tatăl acestuia, dar și multe alte detalii pe care alte vedete de la noi le publică cu ușurință pe rețelele de socializare.
15:30
Pe 13 decembrie, un grup de tineri din cadrul secției nr. 6 a Centrului de Excelență în Medicină și Farmacie „Rasia Pacalo” a mers la orfelinatul din satul Cărpineni, raionul Hîncești.
15:30
Donatorii partidelor politice din Republica Moldova sunt membri ai formațiunilor, rude, oameni de afaceri, pensionari sau simpli susținători. Sumele oferite variază de la 20 de lei la sute de mii de lei.
15:10
Aurelian Giosan, studentul care a ucis un coleg de cameră şi a rănit grav un altul, a fost condamnat la închisoare pe viaţă. Decizia luată astăzi de către judecătorii de la Tribunalul Iaşi nu este definitivă.
14:40
Fie că vei petrece noaptea dintre ani în sânul familiei, fie că vei sărbători la restaurant sau în ospeție, cert este că trebuie să porți o ținută corespunzătoare. Pentru a-ți ușura căutările, noi am decis să-și recomandăm 20 de ținute din colecțiile designerilor autohtoni.
13:40
Un bărbat din Norvegia şi-a găsit camera GoPro la cinci luni după ce i-a fost „furată” de un pescăruş. După ce a găsit camera, Kjell Robertsen a rămas uimit că aceasta încă funcţiona şi includea clipul video cu întâmplarea.
13:20
Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și Igor Dodon se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor, fiind urmat de PAS și Maia Sandu. Astfel, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, doar două partide ar accede în Legislativ.
13:20
Cel mai așteptat concert va avea loc mâine, la Palatul Național „Nicolae Sulac” unde, începând cu ora 19:14, cântăreața Laura Pergolizzi (LP) își va delecta fanii cu hiturile sale.
13:10
Un adolescent de 17 ani, din satul Codru, raionul Teleneşti, este căutat de familie după ce a dispărut fără urmă acum 10 zile. Băiatul a plecat de acasă pe 4 decembrie curent şi nu s-a mai întors.
13:10
Gabriela Leahu este o fetiță care, la cei 3 anișori și 7 luni, are o pasiune bine definită - îi place să gătească, dar și să-i inspire pe alții să se distreze în bucătărie. Tocmai din acest motiv, ajutată fiind de părinții ei, micuța și-a lansat un vlog culinar - „Gabriela, mica gospodină”.
13:00
Moldovenii preferă să-și petreacă timpul liber privind televizorul sau navigând pe internet, potrivit datelor prezentate pe 14 decembrie de Barometrul Opiniei Publice (BOP), realizat de compania „CBS-AXA” la comanda Institutului de Politici Publice.
13:00
Potrivit rezultatelor prezentate pe 14 decembrie de Barometrul Opiniei Publice (BOP), realizat de compania „CBS-AXA” la comanda Institutului de Politici Publice, moldovenii au cea mai mare încredere în biserică.
12:40
Potrivit rezultatelor prezentate pe 14 decembrie de Barometrul Opiniei Publice (BOP), realizat de compania „CBS-AXA” la comanda Institutului de Politici Publice, moldovenii au cea mai mare încredere în biserică.
12:20
Software-ul licențiat determină drepturile proprietarului de a primi venituri din vânzarea produselor sale și, prin urmare, de a oferi calitate și suport clienților săi. Astăzi mai avem posibilitatea de a face alegerea: să achiziționam produse software licențiate sau să le utilizăm ilegal, fie din cauza prețului aparent mare щкш din cauza că nu se conștientizează riscurile.
11:50
Partenerii de dezvoltare ai Republicii Moldova încurajează adoptarea setului de legi pentru limitarea abuzurilor față de business. Declarația a fost făcută de către șeful proiectului Băncii Mondiale „Reforma Climatului Investițional în Moldova”, Lily Beghiasvili.
11:30
Cele mai iscusite lucrări hand-made, brazi de domeniul fantasticului, dar și tablouri din care ies mâini omenești pot fi văzute la prima ediție a Iarmarocului dedicat artei, care se desfășoară până pe 15 decembrie în incinta Colegiului de Arte „Alexandru Plămădeală” din Chișinău.
11:30
O naștere la domiciliu a avut loc cu succes ieri dimineață în raionul Căușeni. Medicii de urgență, sosiți în doar trei minute la pacientă, au asistat aducerea pe lume a unui băiețel complet sănătos.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.