Zugo.md

Acum 8 ore
18:47
Toți cei care simt românește și susțin unirea țării noastre cu România sunt așteptați duminică, 26 martie, la Marșul Tricolorului. Evenimentul va avea loc la ora 14:00, iar marșul va porni din fața Academiei de Științe a Moldovei.
18:47
Cea de a șasea ediție a renumitului concurs „Hamdan International Photography Award” (HIPA) și-a premiat câștigătorii. Marele premiu i-a revenit fotografului american Arash Yaghmaian. Acesta a reușit să cucerească trofeul cu fotografia „Balerina gunoiștii”, unde a surprins o adolescentă căutând mâncare la gunoi.
18:17
Proprietarul unui autoturism de marca Nissan și-a găsit mașina vopsită. O persoană necunoscută i-a vopsit parbrizul, iar un martor ocular a dat asigurări că s-a folosit o soluţie lichidă asemănătoare cu cea a unui corector.
17:37
A ridicat sala în picioare din primele clipe ale evoluției sale. Maxim Prepeliță din Orhei care de profesie e bijutier, a impresionat cu talentul său atât juriului, cât și toți oamenii din sală.
Acum 12 ore
16:27
Iuri Rîbac, talentatul moldovean nu încetează să cucerească lumea cu dansul său. După ce i-a uimit pe cei din Rusia cu abilitățile sale, tânărul a decis să-și încerce norocul și la „Românii au talent”.
Acum 24 ore
08:07
Iuliana Beregi, după ce a cucerit publicul de acasă, dar și pe cel de peste Prut, a mers în Rusia. Astfel, eleva centrului de dans și vocal „SIS N BRO” a trecut de etapa audițiilor pe nevăzute la proiectul Голос Дети (The Voice Kids Russia).
Ieri
20:37
Rusia rămâne o țară a contrastelor în care cei bogați ard banii la propriu, iar cei sărăci ajung să moară de foame. Chiar dacă trece printr-o perioadă în care îi sunt impuse o serie de restricții și penalități internaționale, Federația Rusă nu duce lipsă de extravaganța oligarhilor.
20:37
Inițiativa votului uninominal a fost lansată de PDM la începutul lunii martie. Acesta înseamnă un tip de scrutin care reprezintă modul de alegere direct al unor candidați individuali, opus sistemului de alegere pe liste întocmite de către partidele din viața politică a unui stat.
18:57
Pe 8 Aprilie se închid aplicările la bursele oferite de guvernul Suediei la SSE Riga, una din universitățile lidere de business și economie din Europa. Conform ratingului creat de Financial Times în 2015, SSE Riga ocupă primul loc în regiunea Baltică printre universitățile de business.
18:27
Începând cu ziua de luni, 27 martie, în capitală se sistează livrarea agentului termic pentru toate tipurile de consumatori din municipiul Chișinău. Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, a semnat o dispoziție în acest sens, transmite IPN.
18:27
După ce Andrei Năstase a venit în fața Reședinței de Stat a Președintelui cu întrebări și protesc, a avut loc un incident mai puțin ordinar. Purtătorul de cuvânt al Președintelui, Ion Ceban, a declarat că a fost nevoit să alerge din urma liderului PPDA pentru a oferi răspunsuri.
16:47
Pe 7 aprilie, Ignite Chișinău „After Hours” va reuni sub acoperișul generos al centrului „Tekwill” 20 de speakeri care au hotărât să împărtășească cu noi activitățile lor pregnante din timpul liber. Vă invităm să descoperim împreună hobby-urile invitaților care contrastează cu jobul pe care-l îndeplinesc zilnic. Iată cine sunt primii nouă speakeri:
16:47
Weekendurile de primăvară sunt cele mai frumoase. Soarele și atmosfera îți încarcă bateriile și îți aduc dragostea de viață. Iar pentru ca aceste weekenduri să fie mai deosebite trebuie să ieși din casă și să te implici în orice activitate.
16:47
Un caz tragic a avut loc în satul Gura Galbenei din raionul Cimișlia. Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost omorât chiar de tatăl său vitreg, iar motivul, potrivit anchetatorilor, ar fi fost dispariția unei sume de bani.
16:27
Un caz tragic a avut loc în satul Gura Galbenei din raionul Cimișlia. Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost omorât chiar de tatăl său vitreg, iar motivul, potrivit anchetatorilor, ar fi fost dispariția unei sume de bani.
15:37
Mercer, companie de consultanţă, efectuează în fiecare an un studiu pentru clasificarea calităţii vieţii în 231 de oraşe mari din întreaga lume, ţinând cont de 39 de criterii.
14:47
Ieri, 23 martie curent, ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare, împreună cu angajații Inspectoratului Fiscal de Stat și ANTA au derulat o acțiune de verificare a legalității activității de transportare a persoanelor în regim de taxi în municipiul Chișinău
14:37
Dacă în aceste zile ne-am bucurat de temperaturi ridicate și de soare, atunci în weekend lucrurile vor sta un pic altfel. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, temperaturile vor scădea comparativ cu zilele precedente, iar la nordul țării vor cădea și câțiva fulgi de nea.
14:17
Frumoasa moldoveancă, Xenia Deli, le-a oferit fanilor ei, care pe Instagram sunt în jur de 671.000, motiv de discuție. Și asta, pentru că fotomodelul a decis să publice o poză în care arată cum își așteaptă bărbatul acasă de la muncă.
13:58
Potrivit noii strategii de dezvoltare realizată de C.I.E. „Moldexpo” SA, la Valea Morilor ar putea apărea un șir de proiecte noi, scopul cărora este crearea unui centru expozițional capabil să găzduiască evenimente naționale și internaționale, dotat cu elemente de infrastructură, cultură și agrement.
13:47
Scriitorul Nicolae Dabija și-a exprimat susținerea pentru inițiativa lansată de PD în privința introducerii votului uninominal în sistemul electoral actual. Acesta a specificat că „este o inițiativă binevenită care trebuia demult implementată”.
13:37
Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) anunță un nou concurs pentru selectarea a 4 instituții liceale din regiunile Moldovei, pentru participare în cadrul celei de a doua ediții a proiectului „Dezbateri pentru Dezvoltare”. Proiectul își propune să contribuie la sporirea gradului de implicarea socială și dezvoltare a competențelor tinerilor din orașele Moldovei prin crearea Cluburilor de Dezbateri. Acesta va avea loc în perioada aprilie 2017 – ianuarie 2018 și va implica peste 150 de elevi.
09:57
La 23 martie, doi consilieri ai președintelui Igor Dodon au susținut o conferință de presă în cadrul căreia au enunțat dorința de a modifica modalitatea de susținere a examenelor de Bacalaureat în liceele din țară.
09:47
Un individ în vârstă de 20 ani, domiciliat în Capitală, a fost observat într-un parc din sectorul Botanica având un comportament suspect și, respectiv, a fost reţinut de către un echipaj mobil al Batalionului Reacţionare Operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău.
09:47
Pe 8 Aprilie se închid aplicările la bursele oferite de guvernul Suediei la SSE Riga, una din universitățile lidere de business și economie din Europa. Conform ratingului creat de Financial Times în 2015, SSE Riga ocupă primul loc în regiunea Baltică printre universitățile de business.
Mai mult de 2 zile în urmă
20:07
Carla's Dreams nu le lasă timp fanilor să se bucure de o piesă sau un videoclip, că îndată lansează altul. Așa s-a întâmplat și astăzi, când trupa momentului a lansat piesa „Anti CSD”, clipul căruia a fost filmat săptămână trecută, după cum scria presa.
19:58
La cinci luni de la ultimele alegeri, politicienii care se bucură de cea mai mare încredere a oamenilor sunt Igor Dodon și Maia Sandu, cei care s-au confruntat direct și în turul doi al alegerilor prezidențiale.
19:58
Gata cu minimalismul în modă. Este timpul schimbărilor, așa că anul 2017 vine cu accesorii care ies în evidență și nu se uită prea ușor. Înarmează-te cu curaj, pentru că în această primavară-vară se poartă tot ce este mare, îndrăzneț și nerușinat.
18:58
Alertă cu bombă la o staţie de aşteptare a transportului public din orăşelul Durleşti. Informaţia a fost oferită pentru Jurnal TV de către ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati.
18:17
Numărul cetățenilor care cred că lucrurile în Republica Moldova merg într-o direcție corectă a crescut de trei ori după scandalul legat de frauda bancară care a devenit public în 2015, potrivit unui sondaj realizat de prestigioasa organizație americană Institutul Republican Internațional (IRI).
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.