Acum 10 minute
19:48
A doua ediție a Forumul Mass-Media, Chișinău, 2016
19:48
Vernisajul Vinului revine în atenție cu cea de-a XI-a ediție. De această dată, cel mai popular eveniment dedicat promovării culturii vinului și a consumului vinului de calitate va fi supranumit „Vernisajul Magic”.  Organizat de Oficiului Național al Viei și Vinului și Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Vinuri, cu susținerea partenerului strategic, Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova, "Ediția Magică" se va desfășura la Palatul Republicii într-o atmosferă artistică, cu decorațiuni teatrale, sculpturi vii, mimi și jonglori, pe notele „Spărgătorului de nuci”.
19:48
2017 anunţă o serie de schimbări esenţiale în plan financiar pentru nativii mai multor zodii. Apar responsabilităţi noi, câştiguri, dar şi pierderi. Citește mai departe...
19:48
Protest la Judecătoria sectorului Râşcani al capitalei.
19:48
O bună parte din populația Republicii Moldova nu va reuşi să ajungă la vârsta de pensionare din cauza speranţei de viață tot mai mici.
Acum 15 minute
19:43
Feeria sărbătorilor de iarnă a cuprins, ieri, aproape toată planeta. Capitalele din lume, printre care Washington, Bruxelles, Londra şi București, au fost iluminate, aseară, cu milioane de beculeţe. Luminițele de Crăciun au fost aprinse, aseară, și în alte orașe din România, printre care Cluj şi Timișoara. Iar la Londra, în piața Trafalgar, sute de oameni s-au adunat în jurul unui brad de peste 15 metri înălțime. Tot în capitala Marii Britanii, a f...
Acum 30 minute
19:38
Au ameninţat cu un cuţit un şofer de taxi, după care i-au furat maşina. Este isprava a doi indivizi de 21 şi 26 de ani din raionul Orhei.
19:38
Directorul tehnic și şeful Secţiei analize economice şi preţuri de la Apă-Canal Chișinău sunt cercetați penal pentru abuz de serviciu, caracterizat prin folosirea intenţionată de către persoane publice a situaţiei de serviciu. Vineri, 2 decembrie, Procuratura Anticorupţie a înaintat conducerii Apă-Canal Chişinău demersuri privind
19:38
Potrivit studiului „Tânăr în Moldova 2016”, prezentat la 2 decembrie de Centrul de Investigații Sociologice și Marketing, mai mult de jumătate dintre tinerii din Republica Moldova consumă alcool, iar o pătrime dintre ei fumează.
19:38
În această dimineață au fost ridicați pe alertă aproape 200 de salvatori cu 100 unități de tehnică. Angajații Detașamentelor Salvare Deblocare nr.1 și nr.2 din mun. Chișinău și Bălți au fost dislocați de urgență în localitatea Bravicea, raionul Călărași. Alarma a sunt la ora cinci dimineață, iar efectivul ambelor detașamente s-au prezentat în regim de urgență.
19:38
Partidul Platforma Demnitate și Adevăr solicită investigarea de către instituțiile internaționale a acțiunilor oligarhului Vladimir Plahotniuc
19:38
La Judecătoria sectorului Râşcani al capitalei a avut loc şedinţa în care avocaţii liderului formaţiunii "Partidul Nostru", Renato Usatîi,
19:33
Álvaro Tauchert Soler s-a născut la Barcelona, pe 9 ianuarie 1991.
19:28
Ediția de iarnă a Vernisajului vinului va avea loc ...
19:28
Intrările de bani în instituțiilor financiare ale ...
19:28
Realizarea programului de respectare benevolă a legislației ...
19:28
Guvernul a aprobat Planul de acțiuni pentru 2016-2018 ...
19:28
Cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi din mijloacele Fondului republican de susținere socială a populației au fost alocate peste 15 milioane de lei pentru acordarea ajutoarelor materiale persoanelor cu dizabilităţi socialmente vulnerabile. Citește mai departe...
19:28
Ministrul Apărării Anatol Șalaru a avut o întrevedere oficială, la București, cu prim-ministrul României Dacian Cioloș. Discuțiile dintre cei doi oficiali s-au axat pe relațiile moldo-române în ceea ce privește domeniul securității și apărării, dar și situația regională. Anatol Șalaru i-a mulțumit premierului român pentru sprijinul acordat de Guvernul României la reformarea și modernizarea Armatei Naționale. Ministrul Apărării a reiterat faptul că România rămâne a fi unul dintre partenerii strategici ai Republicii Moldova. La rândul său, Dacian Cioloş şi-a exprimat aprecierea față de eforturile depuse de către Armata Națională pentru a deveni interoperabilă cu armatele țărilor membre şi partenere NATO. Totodată, premierul român a confirmat susţinerea și intensificarea relațiilor bilaterale în domeniul apărării. „Am abordat întreaga paletă de probleme care vizează relațiile moldo-române, dar și situația de securitate regională”, a scris Șalaru pe Facebook. În același mesaj, ministrul apărării a menționat că discuția purtată cu Dacian Cioloș a reliefat necesitatea schimbatării clasei politice, a continuării reformelor și parcursului european. „Situația critică din mediul de securitate regională, situația geopolitică extrem de complicată ne obligă la un singur vector: cel european și euro-atlantic. Suntem țară neutră, dar acest lucru nu trebuie să fie un impediment în dorința firească de a ne asigura securitatea”, a adăugat Șalaru. Întâlnirea a avut loc în contextul participării ministrului Apărării Anatol Șalaru la Parada militară de 1 Decembrie, la invitația Președintelui României Klaus Iohannis. The post Ministrul Șalaru s-a văzut cu Dacian Cioloș: Situația geopolitică ne obligă la un singur vector – cel european și euro-atlantic appeared first on Moldova 24.
19:28
Este primul weekend în care începem să simțim iarna cu adevărat. Noroc că avem și o serie de evenimente frumoase la care ne putem petrece timpul. Iată recomandările noastre pentru ziua de sâmbătă. Articolul Recomandări de evenimente pentru sâmbătă, 3 decembrie apare prima dată în #diez.
19:28
Copiii cuminţi îi pot scrie de pe acum scrisori lui Moş Crăciun. Toate răvaşele urmează să fie duse, direct în Laponia, de un grup de aventurieri din ţara noastră, care promit să le transmită moşului. Călătoria spre şi dinspre ţara în care visele devin realitate va dura 11 zile. Aceste imagini cu moldoveni care întâlnesc zorii după Cercul Polar au fost filmate anul trecut. Atunci, trei automobilişti din ţara noastră au efectuat prima călătorie în Lapon...
19:28
Zeci de simpatizanți ai lui Renato Usatîi au pichetat astăzi Judecătoria sectorului Râșcani al Capitalei, unde a fost examinat demersul avocaților primarului din Bălți. Citește mai departe...
19:28
Promisiunile lui Igor Dodon cu privire la faptul că nu îl va numi premier pe oligarhul Vladimir Plahotniuc sunt de fațadă și înșală lumea.
19:28
Au amenințat cu un cuțit un șofer de taxi, după care i-au furat mașina. Este isprava a doi indivizi de 21 şi 26 de ani din raionul Orhei.
19:28
La Judecătoria sectorului Râşcani al capitalei a avut loc şedinţa în care avocaţii liderului formaţiunii "Partidul Nostru"
Acum o oră
19:18
Mai mult de jumătate dintre tinerii din Republica Moldova consumă alcool, iar o pătrime dintre ei fumează. Aceasta sunt datele studiului „Tânăr în Moldova 2016”, prezentat astăzi. Totodată, sondajul a scos la iveală că sărăcia, lipsa locurilor de muncă şi corupţia sunt principalele probleme de care sunt cel mai mult îngrijoraţi tinerii. Datele studiului mai […] Post-ul Mai mult de jumătate dintre tinerii din Republica Moldova, prinşi în capcana viciilor apare prima dată în CANAL 2.
19:18
Zeci de simpatizanți ai lui Renato Usatîi au pichetat azi judecătoria sectorului Rîșcani al Capitalei, unde se examinează demersul avocaților primarului de Bălți. Doar că nu toți manifestanții cunoșteau scopul acestor acțiuni. Protestul s-a încheiat cu atacuri asupra unui reporter. În timp ce instanța de judecată examina legalitatea urmăririi penale a lui Renato Usatîi, adepții […] Post-ul Protest violent în susţinerea lui Usatîi. Jurnaliştii Publika TV, agresaţi (FOTO) apare prima dată în CANAL 2.
19:18
Viceministrul Apărării al nerecunoscutei republici moldovenești nistrene a rămas fără funcție din cauza unei posibile implicări într-un act de corupție care este investigat de organele competente.
19:18
Guvernul a aprobat un proiect de lege prin care panourile publicitare de pe marginea șoselelor vor fi interzise, iar cele existente vor fi scoase. Motivul acestei decizii ar fi că bannerele distrag atenția șoferilor și sporesc riscul producerii accidentelor rutiere.
19:18
Ediția din 5 noiembrie 2016, partea II
Mai multe ştiri
©2004—2016 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.