Acum 5 minute
15:00
Un bărbat din Comrat a refuzat să fie testat alcooscopic, după ce ofițerii l-au prins la volan. O femeie, care ar fi soția acestuia, aflată la bordul mașinii, i-a ținut apărarea acestuia, refuzând să lase ofițerii să se apropie de șofer. Oamenii legii anunță că 10 șoferi în stare de ebrietate, 6 fiind beți criță […] Сообщение „Eu nu-i dau voie”: O femeie nu-i permite soțului, suspectat de polițiști că e beat la volan, să facă testul la alcool | VIDEO появились сначала на TV6.
15:00
Un bărbat a fost reținut, după ce oamenii legii au depistat la domiciliul acestuia din raionul Orhei, o seră pentru cultivarea plantelor de cânepă, dotată cu sistem de irigare. Ca urmare a perchezițiilor, angajații poliției au ridicat aproximativ 60 de plante de cânepă indiană, cu înălțimea de peste 2 metri, pentru care proprietarul urma să […] Сообщение Cânepă de 2 metri, crescută la Orhei, pusă în vânzare cu 5 milioane de lei: Poliția i-a dat „afacerea” peste cap | VIDEO появились сначала на TV6.
15:00
Consumul de zahăr mai mare de 25 de grame sau cinci lingurițe de zahăr pe zi poate duce pe termen scurt – la kilograme în plus și la acnee, iar pe termen lung – la hipertensiune arterială, obezitate și diabet zaharat.
15:00
Membrii cabinetului de miniștri se convoacă în ședință, începând cu ora 15:00. Pe ordinea de zi sunt programate 14 proiecte.
15:00
Articolul VIDEO Guvernul Gavriliță se întrunește în ședință! Urmărește în direct pe RLIVE noi demisii și numiri apare prima dată în Realitatea.md.
15:00
Un spectacol ecvestru – Royal Windsor Horse Show -, la care vor participa sute de cai şi 1.000 de persoane, va avea loc în Marea Britanie pentru a celebra Jubileul de platină al reginei Elisabeta a II-a, care va marca în perioada 12-15 mai 2022 împlinirea a 70 de ani de când suverana britanică a […]
15:00
Discutăm cu expertul în drept constituțional Teodor Cârnaț și fostul ministru al Justiției, Fadei Nagacevschi.
15:00
La Parlament a avut loc o întrevedere a delegației UEFA și a Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) cu reprezentanții forului legislativ de la Chișinău. Evenimentul a fost prezidat de Președintele Parlamentului, Igor Grosu. La întrevedere au participat președinta Comisiei cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media,  Liliana Nicolaescu–Onofrei, președintele FMF, Leonid Oleinicenco, președintele UEFA, Aleksander […]
15:00
Cadavrul unui bărbat a fost găsit strangulat în curtea gospodăriei sale. Descoperirea macabră a fost făcută în această dimineață, în jurul orei 06:35, în localitatea Drochia, din raionul cu aceeași denumire. Potrivit poliției locale, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 39 de ani. Medicii-legiști nu au depistat semne de moarte violentă […]
15:00
”Din respect pentru corecta informare atât a colegilor mei, cât și a opiniei publice, țin să subliniez că nu există nicio inițiativă legislativă legată de mărirea vârstei de pensionare a angajaților din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne”, a transmis astăzi Ana Revenco, ministru al Afacerilor Interne, după declarația deplasată a deputatului PAS Dan Perciun despre [...] Articolul VIDEO // Ministrul MAI a fost nevoit să prezinte explicații publice, după declarația deplasată a deputatului Dan Perciun apare prima dată în Telegraph.md - Știri din Moldova.
15:00
Ședința Guvernului Republicii Moldova din 22 septembrie 2021 Articolul LIVE // Ședința Guvernului Republicii Moldova din 22 septembrie 2021 apare prima dată în Telegraph.md - Știri din Moldova.
15:00
Autoritatea Națională de Integritate a emis act de constatare pe numele Ștefan Paniș, acesta fiind președintele raionului Florești. Paniș a fost constatat cu încălcarea regimului juridic al declarării averii și intereselor personale. Controlul a fost inițiat în iunie 2020, în baza unei sesizări. Subiectul este la treilea mandat, primul fiind obținut în anul 2012. Astfel, [...] Articolul Ex-democratul din fruntea raionului Florești nu-și poate justifica o parte din averea sa apare prima dată în Telegraph.md - Știri din Moldova.
15:00
Membrii Cabinetului de miniștri se întrunesc în ședință. Pe agenda Guvernului se regăsesc 14 subiecte. 
15:00
Dosarul privind omorului de la Nicoreni, raionul Drochia, când 5 tineri au omorât în bătaie un tânăr, venit în ospeție la bunica sa, a fost finalizat și expediat în instanța de judecată.
15:00
Membrii Guvernului se întrunesc într-o nouă ședință. Pe ordinea de zi sunt 8 proiecte, printre care și cel cu privire la cadre.
15:00
Autoritatea Națională de Integritate a emis act de constatare pe numele Președintelui raionului Florești. Acesta a fost constatat cu încălcarea regimului juridic al declarării averii și intereselor personale. Controlul a fost inițiat în iunie 2020, în baza unei sesizări. Subiectul este la treilea mandat, primul fiind obținut în anul 2012. Astfel, controlul averii a fost … Articolul doc | Încă un raion ar putea rămâne fără președinte. ANI a descoperit circa două milioane de lei – avere nejustificată apare prima dată în ZUGO.
15:00
Reducerea TVA pentru industria HoReCa, de la 12% la 6%, pentru perioada stării de urgență și stării de urgență în sănătate publică, ar putea să intre în vigoare din 1 octombrie. Raportul la proiectul de lege care prevede acest lucru a fost votat în unanimitate de membrii comisiei economie, buget și finanțe, la ședință de […]
15:00
Articolul RLIVE | Audieri publice organizate de Comisia economie, buget și finanțe apare prima dată în RLive.md.
15:00
Articolul RLIVE | Ședința Guvernului Republicii Moldova, din 22 septembrie 2021 apare prima dată în RLive.md.
15:00
Autoritatea Națională de Integritate a emis act de constatare pe numele președintelui raionului Florești. Acesta a fost constatat cu încălcarea regimului juridic al declarării averii și intereselor personale. Controlul a fost inițiat în iunie 2020, în baza unei sesizări. Subiectul este la treilea mandat, primul fiind obținut în anul 2012. Astfel, controlul averii a fost extins pentru toată perioada exercitării funcției de demnitate publică, fiind efectuat și pe numele soției acestuia.
15:00
Reducerea TVA pentru industria HoReCa, de la 12% la 6%, pentru perioada stării de urgență și stării de urgență în sănătate publică, ar putea să intre în vigoare la 1 octombrie. Inițiativa legislativa a fost lansată de deputatul Fracțiunii parlamentare ”Partidul Acțiune și Solidaritate”, Dumitru Alaiba, președintele Comisiei economie, buget și finanțe. Raportul la proiectul de lege a fost votat în unanimitate de membrii comisiei, în ședința de astăzi.
15:00
Informația despre fondatorii, administratorii și beneficiarii companiilor înregistrate în Republica Moldova ar putea deveni accesibilă pentru public. Comisia protecție socială, sănătate și familie a avizat pozitiv proiectul de modificare a Legii privind înregistrarea de stat a persoanelor juridice și a întreprinzătorilor individuali.
15:00
Fostul deputat și ex-ambasador, Iurie Reniță, susține că Igor Dodon este cea mai coruptă și compromisă persoană politică de la noi, care are tupeul de mojic turmentat să arate din deget poporului american și conducerilor acestuia pentru susținerea democrației și a drepturilor omului, informează MESAJ.md.
15:00
„Povestea de succes” pentru care este lăudată Maia Sandu la New York se poate transforma într-un „coșmar” politic, economic și managerial. Opinia a fost expusă de către liderul PSRM, Igor Dodon. Fostul președinte al țării a scris pe rețelele de socializare că trăiește un deja vu, referindu-se la vizita lui Joe Biden la Chișinău, în [...] The post Dodon, despre discursul lui Biden în care menționează Moldova: „Deja vu” appeared first on politics.md.
15:00
„Povestea de succes” pentru care este lăudată Maia Sandu la New York se poate transforma într-un „coșmar” politic, economic și managerial. Opinia a fost expusă de către liderul PSRM, Igor Dodon. Fostul președinte al țării a scris pe rețelele de socializare că trăiește un deja vu, referindu-se la vizita lui Joe Biden la Chișinău, în […] Articolul Liderul PSRM, despre discursul lui Biden în care menționează Moldova: „Deja vu” apare prima dată în abcnews.
15:00
15:00
Fostul președinte american Donald Trump susține că nepoata sa Mary Trump și ziarul New York Times (NYT) s-au înțeles pentru a obține declarațiile fiscale, care ulterior au stat la baza unei anchete lansate în 2018.Trump a acționat-o în justiție și a cerut daune de 100 de milioane de dolari de publicație și de la nepoata sa.{{546934}}În ancheta NYT se menționează faptul că fostul lider amer
15:00
Legendarii fotbaliști Luis Figo, Davor Suker, Maxwell Scherrer, Robbie Keane, Nadine Kessler, Președintele Federației Europene de Fotbal, Alexander Ceferin, Ambasadorul Fotbalului UEFA, Zvonimir Boban, dar și alții, sînt la Chișinău!După cum a spus primarul general al Capitalei, Ion Ceban, unii din cei mai renumiți fotbaliști au jucat cu elevii de la Liceul „ Nicolai Gogol” pe terenul nou reno
15:00
Bine-cunoscutul om de afaceri și politician din Bălți, Nicolae Chirilciuc a decis să participe la alegerile primarului municipiului Bălți, de pe 21 noiembrie, în calitate de candidat independent, transmite Noi.md.El a menționat că a luat această decizie după numeroase întîlniri cu diferiți locuitori ai orașului, conaționali, după ce a studiat situația din oraș.{{549964}}"Vreau ca împreună
15:00
Chișinăul tinde să devină un oraș verde, inteligent, transparent și prietenos.Despre acest lucru a declarat primarul general al capitalei, Ion Ceban, în cadrul Forumului internațional KAZAN DIGITAL WEEK-2021 la care participă și care se desfășoară în perioada 21-24 septembrie în orașul Kazan, Federația Rusă.Edilul capitalei a participat la discuțiile mesei rotunde cu tema „Evoluția orașel
15:00
„Preţul la gaze, în trimisertul IV al acestui an şi anul viitor, va fi mult mai bun în Republica Moldova decît în restul Europei. Asta nu înseamnă că va fi mai jos ca acum, dar va fi mai jos ca în alte părţi”, a declarat fostul director ANRE, Victor Parlicov, la emisiunea Punctul pe Azi.Acesta a mai menţionat că autorităţile Republicii Moldova nu ar trebui să facă concesii politice Rusiei în n
15:00
Care este cel mai important motiv pentru evaluarea aleasă?...
Acum 10 minute
14:55
Președinta Maia Sandu s-a întâlnit în seara zilei de marți cu un grup de cetățeni moldoveni, stabiliți de mai mulți ani la New York. Din cauza situației pandemice, discuția a avut loc în format restrâns, informează Președinția.
Acum 15 minute
14:50
Petrocub urcă pe primul loc în Divizia Naţională
14:50
În cadrul evenimentelor de la ONU, Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu Președintele Republicii Lituania, Gitanas Nauseda.
14:50
Prezentatoarea de televiziune Tamara Zastavniţchi s-a stins din viaţă
14:50
O delegație comună a UEFA și FMF a vizitat Parlamentul Republicii Moldova
14:50
Membrii Cabinetului de miniștri se convoacă în ședință începând cu ora 15:00. Agenda poate fi consultată aici....
14:50
Tamara Zastavnitchi, renumita prezentatoare de televiziune, s-a stins din viata
14:50
FOTO Focuri de armă asupra mașinii primului asistent al lui Zelenski Președintele ucrainean, Vladimir Zelenski, a venit cu o primă reacție, după tentativa de asasinat a primului său asistent, Serghei Șefir. Și deși susține că nu știe cine ar putea fi în spatele acesteia, bănuiește forțe interne sau externe. De altă parte, și Kremlinul s-a […] Articolul VIDEO Zelenski: Să-mi dai „privet” împușcând în mașina prietenului este o slăbiciune. Kremlinul neagă vreo implicare apare prima dată în Realitatea.md.
14:50
Guvernul Republicii Moldova anunță că ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, va anunța noi măsuri în contextul pandemic din țară. Potrivit instituției, declarațiile vor avea loc ca urmare a ședinței Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică. Conferința se va desfășura în Casa Guvernului începând cu ora 16:00. Grupul de presă Realitatea va transmite evenimentul live pe RLIVE TV, RLIVE.MD și […] Articolul VIDEO O nouă săptămână cu noi restricții? Guvernul anunță astăzi noi măsuri în contextul pandemic apare prima dată în Realitatea.md.
14:50
Președinta țării, Maia Sandu, a avut ieri seara, 21 septembrie curent, o întrevedere cu un grup de cetățeni moldoveni stabiliți cu traiul la New York, SUA, în timp ce participă la cea de-a 76 sesiune a Adunării Națiunilor Unite (ONU). Șefa statului a vorbit cu cetățenii moldoveni despre „viața și activitatea din străinătate, planurile de […] Articolul Maia Sandu și-a făcut timp pentru diaspora din SUA, la Adunarea ONU. S-a întâlnit cu un grup de moldoveni din New York apare prima dată în Realitatea.md.
14:50
De la 12% până la 6%. Atât ar urma să fie redus TVA-ul pentru industria HoReCa în perioada Stării de Urgență și ar putea să intre în vigoare, începând cu 1 octombrie 2021. O inițiativă legislativă în acest sens a fost lansată astăzi de deputatul Dumitru Alaiba, președintele Comisiei economie, buget și finanțe. Potrivit lui, […] Articolul TVA-ul pentru HoReCa, redus la 6% apare prima dată în AgroTV.
14:50
Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, spune că nu știe cine s-a aflat în spatele tentativei de asasinat asupra consilierului săi, miercuri, dar că „ar putea fi vorba de puteri interne sau externe”, relatează Reuters. În același timp, Kremlinul a transmis că „orice sugestii că Rusia ar fi implicată în această tentativă nu au nicio legătură cu […] Articolul Tentativă de asasinat în Ucraina: Kremlinul neagă implicarea apare prima dată în SafeNews.
14:50
De la începutul anului curent, poliția a înregistrat 217 cazuri de pungășie.  Cele mai multe cazuri de pungășii sunt săvârșite în spațiile aglomerate. Locurile preferate ale pungașilor sunt piețele comerciale sau transportul public. Pentru a sustrage bunurile altei persoane, hoții folosesc diverse șmecherii. Acești indivizi își aleg victimele în dependență de: ușurința modului de sustragere [...] Articolul 217 cazuri de pungășie de la începutul acestui an, în capitală apare prima dată în Telegraph.md - Știri din Moldova.
14:50
”Din respect pentru corecta informare atât a colegilor mei, cât și a opiniei publice, țin să subliniez că nu există nicio inițiativă legislativă legată de mărirea vârstei de pensionare a angajaților din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne”, a transmis astăzi Ana Revenco, ministru al Afacerilor Interne, după declarația deplasată a deputatului PAS Dan Perciun despre [...] Articolul Ministrul MAI a fost nevoit să prezinte explicații publice, după declarația deplasată a deputatului Dan Perciun apare prima dată în Telegraph.md - Știri din Moldova.
14:50
Președintele Ucrainei revine la Kiev de la New York, unde a participat la Adunarea Generală a ONU, după tentativa de asasinare a primului său consilier. Volodimir Zelenski a spus într-un video pe Facebook că atacul armat asupra lui Serghei Șefir reprezintă o slăbiciune din partea autorului și că răspunsul va fi pe măsură, scrie unian.net. […]
14:50
Fermierii autohtoni sunt invitați, mâine, la Primărie, la o reuniune cu responsabilii municipali, pentru a discuta condițiile de contractare pentru aprovizionarea cu mere proaspete a elevilor din instituțiile de învăţământ primar şi secundar din municipiul Chișinău, clasele I - XII.
14:50
Unele benzinării au afișat astăzi prețuri diferite de cele de ieri la anumite tipuri de carburanți. În timp ce unii combustibili s-au ieftinit, alții s-au scumpit.
14:50
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.