Observatorul de Nord

Acum 6 ore
18:50
Confirmat. S-a scumpit pâinea la Soroca. Cum comentează schimbarea cei doi producători locali, dar și sorocenii aflați în continuare. Faptul că pâinea a devenit mai scumpă cu 50 de bani ne-a fost confirmat chiar de vânzătoarele mai multor magazine din oraș. „Eu ca vânzător și ca simplu cumpărător, pot să zic că prețurile la pâine sunt […] Post-ul Confirmat! S-a scumpit pâinea la Soroca apare prima dată în Observatorul de Nord.
Acum 12 ore
15:40
Estrada de vară a raionului Soroca, care trebuia să devină o carte de vizită pentru noi, s-a transformat timp de aproape un deceniu în veceul principal al municipiului. Ceea ce urma să fie un loc de cultură, a devenit datorită ignoranței simbol al inculturii.    Post-ul Estrada rușinii de la Soroca / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
15:40
Starea din Spitalul Raional Soroca, prin numărul și gravitatea pacienților cu COVID-19, este ca o foaie de turnesol, care ne arată în ce situație epidemiologică se află municipiul Soroca și satele din raion. Astfel că Spitalul Raional Soroca împreună cu Observatorul de Nord, vă vor informa cu privire la situația zilnică din secția COVID-19 și […] Post-ul COVID-19 la Spitalul Raional Soroca – 18.10.2021- 19.10.2021 / INFORGRAFIC apare prima dată în Observatorul de Nord.
11:20
De ceva vreme se vorbește tot mai mult despre renunțarea trecerii la „ora de vară”, inclusiv la nivelul Uniunii Europene. Astfel, recent guvernul și-a expus părerea că revenirea la ”problema privind renunțarea la schimbarea sezonieră a orei” este necesară. În această ordine de idei, guvernul a elaborat un proiect de lege privind renunțarea la schimbarea […] Post-ul Trecerea la ora de iarnă: DA SAU NU? apare prima dată în Observatorul de Nord.
Acum 24 ore
09:10
Conform deciziei Comisiei Raionale Extraordinare de Sănătate Publică, primite ieri, 18 octombrie, primăriilor Egoreni, Visoca și Șeptelici  le-a fost atribuit CODUL ROȘU DE ALERTĂ. Astfel, în primăria Egoreni, cu o populație de 1078 persoane, în perioada 11-17 octombrie au fost înregistrate 4 cazuri de infectare cu COVID, ceea ce alcătuiește o incidență de 371 de […] Post-ul În trei primării din raionul Soroca funcționează CODUL ROȘU DE ALERTĂ apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:10
  După efectuarea a 5874 de teste, alte 1.370 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate ieri, 18 octombrie, în Republica Moldova. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în RM a ajuns la 317.899.   Din numărul total de cazuri, 33 sunt în rândul lucrătorilor medicali: (11 – medici, 17 – asistenți medicali, 5 […] Post-ul 32 de victime a făcut COVID-ul, ieri, printre care sunt un sorocean de 68 ani și 9 (!!!) floreșteni apare prima dată în Observatorul de Nord.
07:30
Unele fotografii spun mai multe decât cuvintele sau o parte din articolele scrise de jurnaliști. Astfel, această rubrică are menirea să mediatizeze cele mai sugestive fotografii realizate de către reporterii de la “Observatorul de Nord” sau de către cititorii noștri. Sorocenii pot trimite fotografiile lor printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook – Observatorul de Nord. […] Post-ul FOTOGRAFIA ZILEI: Mișcarea e sănătate! apare prima dată în Observatorul de Nord.
Ieri
21:00
Stan Poetaș a fost general al armatei române, care a ajutat la eliberarea Basarabiei și în special a județului Soroca de trupele bolșevice în 1918. S-a născut peste Prut, dar a murit la marginea județului Soroca, în timp ce apăra hotarul României.  A avut un monument instalat în centrul Sorocii, topit de sovietici după ocupația […] Post-ul Soroca: file de istorie – În căutarea unui mare erou, Generalul Stan Poetaș / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
17:50
Cum ar fi să mergi vara la scăldat și să orbești? Printr-o astfel de situație a trecut Petru Scutari, un tânăr originar din Căinarii Vechi, care la 15 iunie a mers la scăldat în satul vecin Schineni. În aceeași seară adolescentul a simțit un disconfort la ochiul stâng. Durerea, sensibilitatea la lumină și o ușoară […] Post-ul A fost la scăldat și a orbit! Un adolescent din raionul Soroca are nevoie de ajutor apare prima dată în Observatorul de Nord.
16:00
  Ministrul Educației și Cercetării din Republica Moldova, Anatolie Topală, a semnat un Ordin, conform căruia vacana de toamnă a elevilor se prelungește cu câteva zile. Aceasta va dura 9 zile, în perioada 23.10.2021 – 31.10.2021.   Scopul acestei decizii este prevenirea răspândirii virusului COVID-19 și asigurarea profilaxiei și securității în instituțiile de învățământ primar, […] Post-ul Bucurie pentru elevi – Ministerul Educației și Cercetării a decis prelungirea vacanței de toamnă apare prima dată în Observatorul de Nord.
15:30
Fotbal. Campionatul raionul Soroca      Ultima etapa (restantă) a campionatului raionului Soroca la fotbal nu a avut un impact deosebit, în cea ce privește clasamentul final. Cu excepția faptului că echipele de pe locurile 5 și 6 au făcut rocada, fiecare și-a văzut lungul nasului, în corespundere cu eforturile depuse. Pe de altă parte, principala […] Post-ul Titlul „merge” la Racovăț. Sorocenii – doar medaliile de argint, fără nici o înfrângere apare prima dată în Observatorul de Nord.
14:50
În ultimele două săptămâni Ministerul Sănătății a anunțat despre cel puțin opt cazuri de deces al pacienților de COVID-19 care au refuzat să se interneze. Printre ele – cazul unei tinere de 30 de ani care s-a stins acasă, refuzând să meargă la spital. Mulți moldoveni refuză să ceară ajutor medical la timp deoarece nu recunosc existența acestei boli […] Post-ul Încep să „creadă în COVID” abia când ajung la reanimare. Unii nici atunci. Medicii povestesc despre efectele dezinformării apare prima dată în Observatorul de Nord.
14:40
Starea din Spitalul Raional Soroca, prin numărul și gravitatea pacienților cu COVID-19, este ca o foaie de turnesol, care ne arată în ce situație epidemiologică se află municipiul Soroca și satele din raion. Astfel că Spitalul Raional Soroca împreună cu Observatorul de Nord, vă vor informa cu privire la situația zilnică din secția COVID-19 și […] Post-ul COVID-19 la Spitalul Raional Soroca – 15.10.2021- 18.10.2021 / INFORGRAFIC apare prima dată în Observatorul de Nord.
14:20
Cel mai nou teritoriu unificat din India, Jammu si Kashmir este situat în partea de nord a subcontinentului indian, fiind asezat pe câmpiile din jurul Jammu la sud și Valea Kashmirului la nord.  Economia este sustinuta in special de horticultura, floricultura si sericultura Industriile cele mai dezvoltate sunt cea a produselor alimentare si a produselor […] Post-ul Descoperiți India! Oportunități economice în Jammu si Kashmir. (PUBLICITATE) apare prima dată în Observatorul de Nord.
12:30
Zona din preajma Complexului Eroilor, care ar trebui să fie una curată și o carte  de vizită pentru municipiul Soroca, a ajuns într-un hal fără de hal. Aceasta a fost transformată de cetățeni în gunoiște și veceu. Post-ul Zona din preajma Complexului Eroilor transformat de oameni în gunoiște și veceu / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
11:20
 Tot mai multă lume se adresează redacției manifestându-și temerea că alerta energentică, instituită în Republica Moldova, ar putea avea un impact negativ asupra populației. Pentru a diminua din aceste temeri noi vă propunem să faceți cunoștință, încă o dată, cu poziția oficială a guvernării. Așadar, Comisia pentru Situații Excepțională a decis recent stabilirea stării de […] Post-ul Starea de alertă energetică NU AFECTEAZĂ PERSOANELE FIZICE apare prima dată în Observatorul de Nord.
10:30
  Lucrările de construcție a drumului de acces către Mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului” din satul Călărășeuca, raionul Ocnița, precum și a infrastructurii turistice în preajma lăcașului de cult, se află la etapa de finalizare. Conducerea Agenţiei de Dezvoltare Regională (ADR) a inspectat recent şantierul şi a constatat că proiectul este realizat în proporție de 90%, […] Post-ul Încă puțin și drumul de acces către Mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului” din satul Călărășeuca va fi dat în exploatare apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:10
   După efectuarea a 6412 de teste, alte 1.115 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate ieri, 17 octombrie,  în Republica Moldova. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 316.529.     Din numărul total de cazuri, 8 sunt în rândul lucrătorilor medicali: (5-medici, 1-asistenți medicali, 2-personal auxiliar). În […] Post-ul Au fost confirmate alte 1.115 noi cazuri de infectare, iar o femeie de 65 ani din raionul Soroca a fost ucisă de virus apare prima dată în Observatorul de Nord.
07:30
Unele fotografii spun mai multe decât cuvintele sau o parte din articolele scrise de jurnaliști. Astfel, această rubrică are menirea să mediatizeze cele mai sugestive fotografii realizate de către reporterii de la “Observatorul de Nord” sau de către cititorii noștri. Sorocenii pot trimite fotografiile lor printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook – Observatorul de Nord. […] Post-ul FOTOGRAFIA ZILEI: Design autohton apare prima dată în Observatorul de Nord.
Mai mult de 2 zile în urmă
23:30
În arhiva redacției „Observatorul de Nord” sunt sute de secvențe video de la diverse activități și evenimente care au avut loc de-a lungul anilor în raionul Soroca. Ne-am gândit că ar prinde bine să ne aducem aminte de ele… Post-ul Cum arăta cea mai frumoasă clădire din Soroca? / VIDEO / SĂ NE AMINTIM apare prima dată în Observatorul de Nord.
15:20
În arhiva redacției „Observatorul de Nord” sunt sute de secvențe video de la diverse activități și evenimente care au avut loc de-a lungul anilor în raionul Soroca. Ne-am gândit că ar prinde bine să ne aducem aminte de ele… Post-ul Cum arăta cea mai frumoasă clădire din Soroca? / VIDEO / SĂ NE AMINTIM apare prima dată în Observatorul de Nord.
14:30
Victorie frumoasă a elevilor lui Marin Russu, în confruntarea „cine pe cine”, cu fotbaliștii de la FC Visoca. Cu toate acestea, cele trei puncte obținute nu le-au permis sorocenilor să urce în clasament, iar eliminarea din competiție a echipei din Telenești a încurcat serios „ițele” și multe echipe au fost văduvite cu câte trei puncte […] Post-ul Sorocenii câștigă „la pas” meciul cu visocenii de la FC, dar nu urcă în clasament apare prima dată în Observatorul de Nord.
10:20
În arhiva redacției „Observatorul de Nord” sunt sute de secvențe video de la diverse activități și evenimente care au avut loc de-a lungul anilor în raionul Soroca. Ne-am gândit că ar prinde bine să ne aducem aminte de ele… Post-ul Există un tunel sub Cetatea Soroca? / VIDEO / SĂ NE AMINTIM apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:40
Ministerul Sănătății anunță despre alte 34 persoane decedate ieri, 16 octombrie, din cauza maladiilor asociate cu infectarea cu COVID-19. Astfel, numărul total al deceselor în Republica Moldova a ajuns la 7.206. Deces 7.173: Bărbat de 71 de ani din mun. Chișinău, internat în IMSP SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie, hepatită. Deces 7.174: Bărbat […] Post-ul Ieri, au decedat din cauza virusului 18 femei și 16 bărbați apare prima dată în Observatorul de Nord.
07:30
Unele fotografii spun mai multe decât cuvintele sau o parte din articolele scrise de jurnaliști. Astfel, această rubrică are menirea să mediatizeze cele mai sugestive fotografii realizate de către reporterii de la “Observatorul de Nord” sau de către cititorii noștri. Sorocenii pot trimite fotografiile lor printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook – Observatorul de Nord. […] Post-ul FOTOGRAFIA ZILEI: Lăutarii satului apare prima dată în Observatorul de Nord.
07:20
  După efectuarea a 7793 de teste, alte 1.565 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate ieri, 16 octombrie, în Republica Moldova. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în RM a ajuns la 315.414. Din numărul total de cazuri, 18 sunt în rândul lucrătorilor medicali: (5-medici, 6-asistenți medicali, 7-personal auxiliar). În total, în cadrul instituțiilor medico-sanitare […] Post-ul Ieri, +1565 cazuri de infectare cu COVID apare prima dată în Observatorul de Nord.
16 octombrie 2021
19:40
Profesorul Sergiu Gânga, este invitatul de această dată a emisiunii “Interviu cu soroceni”, realizată de redacția „Observatorul de Nord”. În cadrul dialogului am vorbit cu domnul Gânga despre copilăria de la Racovăț, școala numărul 1 din Soroca, cum a făcut cunoștință cu soția, copii, școală, elevi, anii de renaștere națională și cum a rebotezat străzile […] Post-ul Sergiu Gânga la “Interviu cu Soroceni” / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
19:30
Unele fotografii spun mai multe decât cuvintele sau o parte din articolele scrise de jurnaliști. Astfel, această rubrică are menirea să mediatizeze cele mai sugestive fotografii realizate de către reporterii de la “Observatorul de Nord” sau de către cititorii noștri. Sorocenii pot trimite fotografiile lor printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook – Observatorul de Nord. […] Post-ul FOTOGRAFIA ZILEI: „Luna pe cer trece-aşa sfântă şi clară…” apare prima dată în Observatorul de Nord.
19:20
 Excluderea din campionat a echipei Steaua din Telenești a dat peste cap clasamentul și chiar dacă unele echipe au obținut victorii frumoase, acest lucru nu le-a permis să urce pe „scara ierarhică”. Printre echipele care au luat câte trei puncte, dar nu au obținut o ascensiune în clasament sunt FC Fălești și FC Inter. Făleștenii […] Post-ul Când obții victorie, dar nu poți urca pe „scara ierarhică” apare prima dată în Observatorul de Nord.
13:20
   Ministerul Sănătății anunță că, încă 35 de persoane au decedat în Republica Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus. Numărul total al deceselor în Republica Moldova a ajuns la 7.172. Deces 7.138: Femeie de 72 de ani din r. Glodeni, internată în SC. Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială. Deces […] Post-ul 26 de femei și 9 bărbați au decedat ieri, 15 octombrie, din cauza virusului. A pierdut lupta și o soroceancă. apare prima dată în Observatorul de Nord.
11:20
În arhiva redacției „Observatorul de Nord” sunt sute de secvențe video de la diverse activități și evenimente care au avut loc de-a lungul anilor în raionul Soroca. Ne-am gândit că ar prinde bine să ne aducem aminte de ele… Post-ul Care este cea mai veche clădire din Soroca și ce taine ascunde ea? / VIDEO / SĂ NE AMINTIM apare prima dată în Observatorul de Nord.
09:10
   Ministerul Sănătății anunță că, încă 35 de persoane au decedat în Republica Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus. Numărul total al deceselor în Republica Moldova a ajuns la 7.172. Deces 7.138: Femeie de 72 de ani din r. Glodeni, internată în SC. Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială. Deces […] Post-ul 26 de femei și 9 bărbați au decedat ieri, 16 octombrie, din cauza virusului. A pierdut lupta și o soroceancă. apare prima dată în Observatorul de Nord.
09:00
   După efectuarea a 8436 de teste, alte 1.407 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate ieri, 15 octombrie în Republica Moldova, inclusiv 16 soroceni. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în RM a ajuns la 313.849.    Din numărul total de cazuri, 21 sunt în rândul lucrătorilor medicali: 9 – medici, 6 – asistenți […] Post-ul Ieri, 15 octombrie, alți 16 soroceni au fost confirmați cu COVID apare prima dată în Observatorul de Nord.
15 octombrie 2021
20:30
Vă prezentăm o nouă retrospectivă în cadrul săptămânalului buletin informativ, Observatorul. Iată sumarul evenimentelor: Un bărbat din Alexandru cel Bun a descoperit un obuz în timp ce despica un buștean, Cheiul Nistrului se transformă într-o junglă, Curtea de Conturi a constatat că la acordarea unor locuințe sociale în raionul Soroca, nu au fost respectate prevederile […] Post-ul Soroca în 7 zile – „Observatorul” din 15 octombrie 2021 / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
19:30
Președintele Maia Sandu a semnat, astăzi, decretul prin care 30 de personalități din Republica Moldova sunt decorate cu „Ordinul Republicii”, cu prilejul celei de-a 30-a aniversări de la proclamarea Independenței țării, marcată în acest an, informează președinția Republicii Moldova. Distincția le-a fost conferită pentru contribuția la promovarea imaginii Republicii Moldova în lume, pentru succesele profesionale […] Post-ul Soroceanul Nicolae Bulat alături de 30 de personalități, decorați cu „Ordinul Republicii” apare prima dată în Observatorul de Nord.
15:30
Unele fotografii spun mai multe decât cuvintele sau o parte din articolele scrise de jurnaliști. Astfel, această rubrică are menirea să mediatizeze cele mai sugestive fotografii realizate de către reporterii de la “Observatorul de Nord” sau de către cititorii noștri. Sorocenii pot trimite fotografiile lor printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook – Observatorul de Nord. […] Post-ul FOTOGRAFIA ZILEI: Vaccinarea continuă… apare prima dată în Observatorul de Nord.
15:20
Municipiul Soroca este mai verde, datorită celor câteva zeci de copaci plantați în diferite zone ale Sorocii. Arborii decorativi sunt sădiți de colaboratorii Secției de Înverzire și Amenajare Soroca. Post-ul Secția de Înverzire și Amenajare Soroca a sădit mai mulți copăcei în municipiu / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
13:40
Principala arenă sportivă a municipiului Soroca este în continuă renovare. Ultima, dar nu cea din urmă reconstrucție este cea a terenului de baschet. După cum ne-a relatat viceprimarul, Valeriu Ghimpu, municipalitatea a alocat pentru aceste lucrări 580.000 de lei. Urmează, în anul 2022, renovarea până la capăt și a terenului de volei. Post-ul 580.000 de lei pentru „schimbarea la față” a terenului de baschet a stadionului municipal (VIDEO) apare prima dată în Observatorul de Nord.
12:10
Starea din Spitalul Raional Soroca, prin numărul și gravitatea pacienților cu COVID-19, este ca o foaie de turnesol, care ne arată în ce situație epidemiologică se află municipiul Soroca și satele din raion. Astfel că Spitalul Raional Soroca împreună cu Observatorul de Nord, vă vor informa cu privire la situația zilnică din secția COVID-19 și […] Post-ul COVID-19 la Spitalul Raional Soroca – 13.10.2021- 15.10.2021 / INFORGRAFIC apare prima dată în Observatorul de Nord.
10:50
Unul dintre proiectele de decizie de pe ordinea de zi, de la următoarea ședință a Consiliului Raional Soroca, prevede raportul semi-anual privind executarea bugetului raional pe primul semestru anul 2021. Pe site-ul Consiliului Raional Soroca a fost publicat raportul în care este prezentată informația privind executarea bugetului.  Proiectul integral poate fi accesat aici –soroca.org.md/jpg/proiecte%20de%20decizii/21102021/5.8.pdf Post-ul Cât și pe ce a cheltuit Consiliul Raional Soroca banii publici? apare prima dată în Observatorul de Nord.
10:50
La 12 octombrie a fost marcată Ziua Mondială în Îngrijirile Paliative, cu acest prilej Asociația Obștească ”Angelus Soroca” a organizat un flashmob în Parcul ”Mihai Eminescu” din centrul municipiului. Totodată asociația obștească a desfășurat o loterie pentru persoanele care au direcționat 2% din impozitul pe venit către ”Angelus Soroca”, care ajută persoanele grav bolnave aflate […] Post-ul ”Angelus Soroca” a organizat o tombolă cu premii, iată cine sunt câștigătorii / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:50
TABLETA DE VINERI. Din câte țin eu minte, toamna a fost unul dintre cele mai fierbinți și agitate anotimpuri în Republica Moldova și, când zic aceasta, nu am în vedere (cum ar fi fost normal, la o adică) număratul bobocilor sau frumusețea nunților jucate, dar spiritul revoluționar care bântuie în societate și dorința unora de […] Post-ul Procurorul cu cel mai mare număr de avocați apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:10
  După efectuarea a 7736 de teste, alte 1.666 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate ieri, 14 octombrie,  în Republica Moldova. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în Republica Moldova a ajuns la 312.442.    Din numărul total de cazuri, 25 sunt în rândul lucrătorilor medicali: 8 – medici, 7 – asistenți medicali, […] Post-ul 32 de persoane au decedat, din cauza maladiilor asociate cu virusul,iar 1666 persoane au fost confirmate cu COVID apare prima dată în Observatorul de Nord.
07:10
Consiliul Raional al Tinerilor Soroca și-a ales noii conducători. Procesul a fost asemănător unui scrutin electoral real. În cursa pentru funcția de președinte s-au înscris Anastasia Strochin și Antonela Carauș. Totodată au fost aleși și noii vicepreședinți ai CRT, pentru această funcție concurând Cristina Negruță, Artiom Pujleacov și Mihaela Ciobanu.  Procesul electoral s-a desfășurat în […] Post-ul Consiliul Raional al Tinerilor Soroca are o nouă conducere apare prima dată în Observatorul de Nord.
14 octombrie 2021
20:20
Curtea de Conturi a Republicii Moldova a constatat că la acordarea unor locuințe sociale, inclusiv în raionul Soroca, nu au fost respectate prevederile legale la organizarea, realizarea și monitorizarea implementării acestui proiect. Președintelui rаiоnului Soroca și Consiliului Raional i se cere revizuirea listei beneficiarilor de locuințe sociale. Subiectul se regăsește pe ordinea de zi a […] Post-ul Curtea de Conturi: Și în raionul Soroca nu au fost respectate prevederile legale la acordarea unor locuințe sociale apare prima dată în Observatorul de Nord.
20:10
Un nou buletin scurt de știri zilnice, pregătite de redacția „Observatorul de Nord” pot fi privite acum pe site. Dacă vreți să fiți informați despre știrile de acasă, urmăriți site-ul nostru www.observatorul.md și invitați-vă prietenii pe pagina noastră de Facebook și Telegram. Post-ul Buletinul scurt de știri zilnice OBSERVATORUL – 14 octombrie 2021 apare prima dată în Observatorul de Nord.
16:40
Un accident minor a avut loc acum câteva minute la intersecția străzilor Independenței și Bolintineanu din centrul municipiului Soroca. Un Renault și un Mercedes s-au ciocnit la intersecția celor două drumuri, unul principal și altul secundar. Din fericire victime nu sunt.   Post-ul Accident minor în centrul Sorocii / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
10:30
În octombrie 2021, Agenția pentru Siguranța Alimentelor a pornit campania antirabică la vulpi. Nu vorbim de injecții, dar de un medicament care la prima vedere seamănă cu ciocolata. Preparatul a fost împrăștiat pe câmpuri și în zonele populate de vulpi pe cale aeriană. În locurile mai puțin accesibile, momeala a fost aruncată și manual de […] Post-ul ANSA a finisat vaccinarea vulpilor în localitățile din raionul Soroca apare prima dată în Observatorul de Nord.
10:20
Unele fotografii spun mai multe decât cuvintele sau o parte din articolele scrise de jurnaliști. Astfel, această rubrică are menirea să mediatizeze cele mai sugestive fotografii realizate de către reporterii de la “Observatorul de Nord” sau de către cititorii noștri. Sorocenii pot trimite fotografiile lor printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook – Observatorul de Nord. […] Post-ul FOTOGRAFIA ZILEI: Drumul spre casă apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:40
  Ministerul Sănătății anunță că ieri, 13 octombrie, încă 28 de persoane au decedat în Republica Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus. Deces 7.077: Femeie de 61 de ani din mun. Chișinău, internată în IMSP SCM „Sfânta Treime”.  Comorbidități: hipertensiune arterial, cardiopatie, nefropatie, diabet zaharat. Deces 7.078: Femeie […] Post-ul Ieri, încă 28 de persoane au decedat din cauza noului tip de coronavirus apare prima dată în Observatorul de Nord.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.