Observatorul de Nord

Acum 15 minute
07:40
Campionatul Republicii Moldova la fotbal. Divizia B. Seria Nord    S-a tras cortina și campionatul RM în cel de-al treilea eșalon al fotbalului moldovenesc, ediția 2021-2022, a devenit istorie. Antrenorii și acei, care administrează cluburile „bat bilele”, specialiștii urmează să analizeze competiția „pe toate fețele”, ziariștii vor trece în revistă rezultatele obținute de competitoare, iar […] Post-ul FC Visoca face scor la Râșcani, FC Pepeni marchează la Soroca, dar…pierde, iar EFA termină campionatul în corzi apare prima dată în Observatorul de Nord.
Acum o oră
07:20
Unele fotografii spun mai multe decât cuvintele sau o parte din articolele scrise de jurnaliști. Astfel, această rubrică are menirea să mediatizeze cele mai sugestive fotografii realizate de către reporterii de la “Observatorul de Nord” sau de către cititorii noștri. Sorocenii pot trimite fotografiile lor printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook – Observatorul de Nord. […] Post-ul Fotografia zilei: Bătrânețe, haine grele… apare prima dată în Observatorul de Nord.
Acum 24 ore
17:20
Într-o comună din Bărăgan există o plajă pentru nudiste. Lângă balta sulfuroasă din Mitreni, Primăria a cosit buruienile, a adus nisip fin și a amenajat un loc pentru relaxare. Nu există drum direct până acolo. Se ajunge doar prin curțile localnicilor.  SURSA: Digi24 Post-ul Plajă de nudiste la 600 km de Soroca / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
12:20
Un bărbat din satul Țepilova, în casa căruia a avut loc un incendiu, spune că autoritățile locale îl neglijează și nu-l ajută. Primarul comunei Ocolina, Valentina Ceban afirmă contrariul și zice că de fapt autoritățile și comunitatea i-au sărit în ajutor, dar… cetățeanul oricum rămâne nemulțumit. Video: Ludmila Marjinean Post-ul Unde-i dreptatea? Un bărbat din Țepilova acuză, iar autoritățile vin cu contraargumente / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
11:40
Observatorul de Nord continuă să vă prezinte topul articolelor populare pe www.observatorul.md, selectându-le pe cele mai citite sau vizionate. Poate pe unele dintre ele nu ați reușit să le vedeți și vă va fi interesant să le citiți în acest sfârșit de săptămână. Deci, iată-le: Locul 7: La 30 kilometri de Soroca v-a fi repornit […] Post-ul Top 7 articole de pe www.observatorul.md din această săptămână apare prima dată în Observatorul de Nord.
09:10
În legătură cu recomandările Ombudsmanului cu referire la ancheta desfășurată pe cazul polițiștilor implicați într-un act de tortură la Soroca, Inspectoratul General al Poliției precizează că a luat act de constatările raportului. În contextul dat, șeful Poliției Naționale, Viorel CERNĂUȚEANU a avut o discuție telefonică cu reprezentantul oficiului Avocatul Poporului comunicându-i despre deschiderea de a […] Post-ul Poliția va ține cont de toate recomandările înaintate de Avocatul Poporului în legătură cu torturarea cetățenilor la Soroca apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:40
  Conform unui proiect de hotărâre, elaborat de Ministerul Finanțelor și care urmează să fie aprobat, Guvernul ar urma să aloce peste 13 milioane de lei drept indemnizație unică pentru mai multe persoane care s-au infectat cu COVID-19 în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu în perioada martie-octombrie 2020.   Astfel, executivul va aloca din Fondul […] Post-ul Consiliul raional Soroca va primi 400.000 de lei pentru plata îndemnizației unice celor care s-au infectat cu COVID în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:20
Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA lansează Programul Raional de Granturi ”Fondul pentru Tineri Soroca 2022”, care este dedicat susținerii grupurilor de inițiativă ale Tinerilor din raionul Soroca, prin care se va oferi, în bază de concurs, suport logistic și financiar pentru realizarea proiectelor locale de tineret. Programul Raional de Granturi ”Fondul pentru Tineri Soroca”, […] Post-ul Concurs de Granturi pentru Tinerii din raionul Soroca apare prima dată în Observatorul de Nord.
Ieri
07:20
Unele fotografii spun mai multe decât cuvintele sau o parte din articolele scrise de jurnaliști. Astfel, această rubrică are menirea să mediatizeze cele mai sugestive fotografii realizate de către reporterii de la “Observatorul de Nord” sau de către cititorii noștri. Sorocenii pot trimite fotografiile lor printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook – Observatorul de Nord. […] Post-ul Fotografia zilei: Măriți benzina și la 50 de lei litru, principalul iarbă să fie… apare prima dată în Observatorul de Nord.
27 mai 2022
18:40
Astăzi, 27 mai, a avut loc ceremonia de inaugurare a Direcției Ocuparea Forței de Muncă Soroca. La acest eveniment au fost invitați agenții economici din raionul Soroca, pentru ași prezenta ofertele de muncă și posibilitățile care le pot oferi șomerilor. Pentru tinerii absolvenți care planifică să se dezvolte pe viitor acasă, a fost organizată o […] Post-ul Cauți de lucru? Direcția Ocuparea Forței de Muncă Soroca și-a redeschis ușile / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
18:10
Redacția Observatorul de Nord vine cu o nouă retrospectivă a știrilor din Soroca, în cadrul buletinului săptămânal informativ, Observatorul din 27 mai 2022. • Tabăra „La Dumbravă” din Volovița, este casă și masă pentru zeci de femei și copii • Să-l ajutăm pe Ștefan, să-i fim alături în Campania „Cumpără o jucărie – Dăruieşti o […] Post-ul Soroca în 7 zile – „Observatorul” din 27 mai 2022 / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
17:30
„Observatorul de Nord” a creat recent un sondaj pe site-ul nostru, în care întrebam sorocenii unde planifică să meargă la odihnă vara asta. Iată rezultatele celor care au votat: Din cele 100 %, o să meargă La mare – 34%; Pe malul Nistrului – 33%; Pe malul Prutului – 8%; Mergem la țară, la bunei […] Post-ul Rezultatele sondajului: Unde planificați să mergeți la odihnă? apare prima dată în Observatorul de Nord.
16:10
  Până la miezul nopții mai este permisă agitația electorală pentru candidații la funcția de primar al satului Zastânca. În ziua precedentă alegerilor și în ziua alagerilor orice fel de agitație este interzisă.    Persoanele care încalcă aceste reglementări, prevăzute de Codul Electoral riscă să fie sancționați cu amenzi de la 750 la 1.500 de […] Post-ul Ultimele câteva ore de agitație pentru candidații la funcția de primar al satului Zastânca apare prima dată în Observatorul de Nord.
15:30
Zile numărate au rămas până la finalul concursului foto „Deghizează-te și câștigă”! și îi îndemnăm să fiți activi și în continuare. Unul dintre sponsorii concursului „Deghizează-te și câștigă”, este SA ”Alfa Nistru”, fabrica de conserve din Soroca cu producție care este un bun exemplu de alimentație naturală, gustul și calitatea căreia le cunoaștem încă din […] Post-ul Fabrica de conserve ”Alfa Nistru” și Centrul de Dezvoltare ”Ingenioșii”, sponsorii concursului foto „Deghizează-te și câștigă”! apare prima dată în Observatorul de Nord.
12:30
Avocatul Poporului a finisat examinarea sesizării ex-officio privind alegațiile de tortură admise de angajații Inspectoratului de poliție Soroca în noaptea de 31 ianuarie 2022 asupra a două persoane[1], informează Avocatul Poporului.  Avocatul Poporului a ajuns la concluzia că în noaptea de 31 ianuarie 2022, două persoane civile au fost maltratate grav de angajații poliției, fără […] Post-ul Biroul 104 de la Inspectoratul de Poliție Soroca – odaia torturii: „Îți mai trebuie să suni la poliție?” apare prima dată în Observatorul de Nord.
12:20
Ai noștri ca brazii Eleva Școlii profesionale din Soroca”, Iana Secrii, este câștigătoarea Concursului republican ”Cel mai bun în Haute Couture”. Iana este elevă  în grupa „Cusătorese”. Felicitări! (SURSA: Alege Șp Soroca) Post-ul Iana Secrii – locul III în Concursul republican „Cel mai bun în Haute Couture” apare prima dată în Observatorul de Nord.
11:30
 La ședința de astăzi a Consiliului municipal Soroca, consilierii au apreciat activitatea directorului Direcției Gospodăriei Locativ – Comunale, Adrian Rusu, cu calificativul „nesatisfăcător”. Astfel, domnul Rusu a fost eliberat din funcție. Pentru demiterea lui Adrian Rusu au votat 15 consilieri, iar primarul municipiului Soroca, Lilia Pilipețchi, a fost împuternicită să numească o persoană care ar […] Post-ul Consilierii municipali l-au eliberat din funcție pe directorul DGLC. Adrian Rusu: „Voi ataca decizia în judecată” apare prima dată în Observatorul de Nord.
10:30
Acum are loc ședința ordinară a Consiliului Municipal Soroca, transmisă în direct de Observatorul de Nord. În ordinea de zi au fost propuse 45 de subiecte. Post-ul LIVE: Acum are loc ședința Consiliului Municipal Soroca / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
10:30
Dacă dorești să fii dansator profesionist, să ai o ținută impecabilă și să promovezi arta coregrafică națională, în țară și peste hotare, VINO ÎN ANSAMBLUL DE DANSURI POPULARE „NISTRENII”. Coregrafa Nadejda Gorpin îi învață să danseze pe toți, dar înainte de toate ești invitat la preselecție, pentru completarea grupurilor de dansatori: NISTRENII-BOBOCEI, vârsta 5-7 ani; […] Post-ul În ansamblul de dansuri populare „Nistrenii” DANSEAZĂ TOȚI! apare prima dată în Observatorul de Nord.
10:00
 La Inspectoratul de Poliție Soroca a fost desfăşurată „Ziua uşilor deschise” pentru elevii claselor absolvente din instituţiile preuniversitare de învăţământ din raion. Evenimentul a fost realizat în scopul asigurării comunicării eficiente cu societatea civilă… Vizita elevilor a început cu excursia în cadrul Inspectoratului de Poliție Soroca. Aici ei au făcut cunoştinţă cu angajații Serviciului de […] Post-ul Inspectoratul de Poliție Soroca și-a deschis ușile în fața elevilor apare prima dată în Observatorul de Nord.
09:50
Teatrul „Veniamin Apostol și Direcția Învățământ, desfășoară la Soroca, zilele „SPIRIDON VANGHELI – 90 DE ANI DE LA NAȘTERE”. Activitățile deja au început la 17 mai cu conferința „Miracolul din coliba albastră” și vor culmina la 5 iunie cu spectacolul stradal „SECOLUL GUGUȚĂ”, informează comitetul organizatoric. Spectacolul se va începe la ora 14:00, de la Cetatea […] Post-ul Evenimente frumoase de omagiere a lui Spiridon Vangheli la Soroca apare prima dată în Observatorul de Nord.
09:50
Cei 20 de copii care au primit cadou câte o tabletă, din partea Consulului General al României la Bălți, Petrișor – Ionel Dumitrescu, ieri au fost vizitați de el. Ca să-și demonstreze abilitățile și mulțumirea pentru aceste cadouri, copii au primit temă pentru acasă să scrie câte un eseu sub formă de prezentare Power Point […] Post-ul 20 de copii din raionul Soroca și-au prezentat tema pentru acasă Consulului General al României la Bălți / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
09:40
TABLETA DE VINERI. De vinerea trecută până vinerea aceasta s-au întâmplat mai multe evenimente demne de acest colț de pagină, dar spațiul alocat pentru Tabletă este limitat și, implicit, este imposibil să acoperi întreaga gamă de informații/declarații/afirmații/zvonuri care au inundat spațiul public. Cu toate acestea, nu este nici o problemă, or multe evenimente sunt cu […] Post-ul A venit vremea „să sară surcelele din corupți”? apare prima dată în Observatorul de Nord.
09:10
Securitatea instituțiilor publice fondate de Parlament va fi asigurată de stat. Un proiect de modificare a Legii privind activitatea particulară de detectiv și pază a fost votat ieri în lectură finală de Legislativ, comunică MOLDPRES. Potrivit documentului, Instituția Publică Națională Compania ”Teleradio-Moldova” este inclusă în Lista obiectivelor statului a căror pază nu poate fi efectuată […] Post-ul Parlamentul a decis: instituțiile publice nu vor fi păzite de organele particulare de pază apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:50
Publicitate electorală. Achitat din Fondul electoral. Sunt candidat la funcția de primar al satului Zastânca, din partea Partidului „Platforma Dreptate și Adevăr”. De profesie sunt manager, Licențiat în Științe Economice. În buletinul de vot mă găsiți cu nr. 6, ultimul. Ce voi face în calitate de primar: ȘEDINȚE ȘI CONSILII DESCHISE/PUBLICE; ADUNĂRI ALE SATULUI LA […] Post-ul Andrei GUȚU: „Împreună pentru un sat prosper” apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:40
   Invitat la un post privat de televiziune, șeful de la Moldova Gaz, Vadim Ceban,  a făcut lumină în ceea ce privește majorarea prețului la un metru cub de gaze naturale. Conform oficialului, prețul propus ANRE, de 24 lei, vizează doar costul gazelor pe timp de vară.   Ceban a declarat că, din toamnă consumatorii […] Post-ul Vadim CEBAN: Vara gazele vor fi mai scumpe decât toamna apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:20
  Deputații au aprobat astăzi un proiect de lege care urmărește creșterea productivității și competitivității pe piața muncii, comunică MOLDPRES. Documentul prevede extinderea, de la trei la șase luni, a perioadei de probă pentru toate categoriile de salariați, cu excepția muncitorilor necalificați, în scopul verificării complexe a aptitudinilor profesionale ale salariatului. De asemenea, se propune […] Post-ul 65 de ani – până la această vârstă funcționarii publici vor deținea funcții de conducere apare prima dată în Observatorul de Nord.
Mai mult de 2 zile în urmă
19:30
După ce acum doi ani prezentasem un video no comment cu titlul Stadionul municipal din Soroca: probleme camuflate de un ambalaj frumos, autoritățile publice locale spuneau că investiția în stadion nu se va termina odată cu schimbarea gardului. Unul dintre elementele jalnice pe care le-am surprins atunci era și WC-ul stadionului, ajuns într-un hal fără […] Post-ul WC reparat la Stadionul municipal din Soroca / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
18:30
Mâine, 27 mai 2022, va avea loc ședința ordinară a Consiliului Municipal Soroca. Pe ordinea de zi sunt 45 de subiecte, care pot fi accesate AICI. Printre ele este și proiectul de decizie privind acceptarea sau respingerea notificării oficiului teritorial al Cancelariei de Stat privind abrogarea deciziei nr 16/8 din 22 martie 2022 „Cu privire […] Post-ul Consiliului Municipal Soroca i se cere abrogarea deciziei de majorare a tarifelor pentru transportul public din Soroca apare prima dată în Observatorul de Nord.
17:50
Astăzi, 26 mai 2022, în incinta bibliotecii municipale „Mihail Sadoveanu” din Soroca, a fost sărbătorită Bella Akhmadulina, care a împlinit 85 de ani de la naștere. În cadrul evenimentului, care are loc în săptămâna scrisului și culturii slavone, a fost prezentat un film de scurt metraj despre viața și activitatea poetei. Vizitatorii au servit ceai […] Post-ul Poeta Bella Akhmadulina comemorată la Soroca / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
17:30
   Parlamentul Republicii Moldova a modificat Legea privind sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar. Astfel, salariu minim a fost majorat, de la 3.100 la 3.500 de lei.    Pentru aceasta vor fi alocați 136 milioane lei, pentru anul în curs, care vor fi acoperite din fondul prevăzut în bugetul de stat.Cuantumul salariului minim garantat […] Post-ul Veste bună pentru bugetari: salariul minim se majorează, de la 3.100 la 3.500 de lei apare prima dată în Observatorul de Nord.
17:10
Ziarul „Observatorul de Nord” din această săptămână este deja pe drum spre cititorii săi, iată ce puteți citi în el… * Tableta de vineri scrisă de jurnalistul Victor Cobăsneanu cu titlul: A venit vremea „să sară surcelele din corupți”? * Soroca s-a transformat pentru câteva ore într-un orășel european * Diplome de fidelitate și premii […] Post-ul Iată ce puteți citi în ziarul „Observatorul de Nord” din această săptămână / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
15:50
Redacția Observatorul de Nord, lansează un test, completează testul nostru și descoperă în cate limbi străine poți identinfica o formă de salut! Scrieți-ne în comentarii dacă v-a reușit să răspundeți corect din prima încercare. Post-ul Test de cultură generală: Câte saluturi în limbi străine  recunoști? apare prima dată în Observatorul de Nord.
15:00
   Fiind invitatul unui post de televiziune, viceprim-ministrul, Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spânu, a declarat că este foarte posibil ca aeroportul internațional Mărculești să devină operațional.   Conform oficialului, în prezent se fac analizele de rigoare, iar până la sfârșitul acestei luni se va decide soarta aeroportului. Cert este că mai multe companii low-cost […] Post-ul La 30 kilometri de Soroca v-a fi repornit aeroportul internațional Mărculești apare prima dată în Observatorul de Nord.
14:50
Unele fotografii spun mai multe decât cuvintele sau o parte din articolele scrise de jurnaliști. Astfel, această rubrică are menirea să mediatizeze cele mai sugestive fotografii realizate de către reporterii de la “Observatorul de Nord” sau de către cititorii noștri. Sorocenii pot trimite fotografiile lor printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook – Observatorul de […] Post-ul Fotografia zilei: Două motociclete fără numere de înmatriculare, parcate neregulamentar în centrul Sorocii, evacuate de oamenii legii apare prima dată în Observatorul de Nord.
14:10
  Cu votul a 60 de deputați, Marina Tauber a pierdut imunitatea parlamentară și aceasta, ca și Ilan Șor,  poate fi trasă la răspundere și percheziționată.    Conform  afirmațiilor procurorului Dumitri Robu, Marina Tauber ar face parte din gruparea criminală inițiată de Ilan Șor și este învinuită de spălare de bani. Post-ul După Șor, și Irina Tauber a pierdut imunitatea parlamentară apare prima dată în Observatorul de Nord.
13:40
În preajma Zilei Internaționale a Copiilor, redacția ziarului „Observatorul de Nord” organizează un CONCURS FOTO pentru copii, cu genericul „Deghizează-te și câștigă”! Ce trebuie să faci? *Pentru a te înscrie la concurs, trebuie să fii din raionul Soroca, să urmărești pagina noastră de Instagram – www.instagram.com/observatorul.md, căci acolo vom publica noi detalii despre concurs și […] Post-ul CONCURS FOTO: „Deghizează-te și câștigă”! apare prima dată în Observatorul de Nord.
12:20
  Parlamentul a decis – deputatului Ilan Șor i se ridică imunitatea. Acest lucru a fost posibil cu voturile deputaților PAS și Partidului Șor. La vot nu au participat socialiștii și comuniștii care au au prărsit sala de ședințele în semn de protest față de reținerea lui Igor Dodon. Post-ul Ilan Șor a rămas fără imunitate, inclusiv (și) cu voturile deputaților din Partidul „Șor” apare prima dată în Observatorul de Nord.
12:10
  Duminică, 29 mai, cetățenii din satul Zastânca vor fi chemați la Secțiile de votare pentru a alege primarul. Comisia Electorală Centrală deja a început tipărirea buletinelor de vot.    Pentru alegerea primarilor în opt localități urmează a fi tipărite, în total, 14.180 de buletine de vot. Buletinele se vor tipări pe hârtie opacă  de […] Post-ul Buletinele de vot pentru alegerea primarului de Zastânca deja a început apare prima dată în Observatorul de Nord.
08:20
   Procurorii anticorupție au înregistrat  demersurile privind aplicarea măsurii preventive sub forma de arest preventiv pe un termen de 30 zile în privința ex-președintelui Republicii Moldova și celei de-a doua persoana reținute, comunică MOLDPRES. Anunțul a fost făcut pentru Agenție de către procurorul responsabil de comunicare al Procuraturii Generale, Mariana Cherpec. Fostul șef de stat […] Post-ul Procurorii anticorupție au făcut demers privind arestul preventiv pentru 30 de zile, în privința lui Igor Dodon și cumnatului său apare prima dată în Observatorul de Nord.
25 mai 2022
19:50
„Mariupol este acum un oraş al fantomelor”, a declarat marţi un consilier al primarului oraşului-port ucrainean Mariupol, Petro Andriushchenko, citat de CNN. Oficialii primăriei Mariupol cred că cel puţin 22.000 de locuitori ai oraşului au fost ucişi în trei luni de război – o cifră care nu poate fi susţinută independent, scrie DigiFM. Andriushchenko a spus […] Post-ul În Mariupol au fost uciși timp de trei luni tot atâția oameni cât trăiesc în Soroca apare prima dată în Observatorul de Nord.
19:50
Pentru picii mici din clasa întâi de la Liceul Teoretic „Petru Rareș” din Soroca astăzi a fost o zi foarte importantă. Unii din ei, prima dată au vizitat Muzeul de Istorie și Etnografie din municipiul Soroca. Copiii au rămas impresionați de toate obiectele găsite în urma săpăturilor arheologice, au făcut cunoștință cu tradițiile buneilor și […] Post-ul Picii din clasa întâi au pășit prima dată la Muzeul din Soroca / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
16:00
Originar din satul Grinăuți, raionul Ocnița, Victor Todirel la șase ani, și-a mutat locul de trai în Soroca. De mic, el împreună cu familia sa locuiau la bunei și tatăl său parcurgea zilnic câte 20 km ca să ajungă la locul de muncă pe care îl iubea foarte mult. Fiind fecior de jurnaliști, Victor de […] Post-ul Victor Todirel – „Am învățat de la tata să culeg din tot ce văd frumosul” / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
14:50
Vine vara și tot mai mulți își pun întrebarea: Unde ne odihnim anul acesta? O parte alege să meargă în călătorii, o altă parte rămân acasă să muncească dar alții încă nu s-au gândit ce vor să facă. Am decis să facem un sondaj pe site-ul nostru pentru a afla răspunsul sorocenilor la întrebarea – […] Post-ul Sondaj: Unde planificați să mergeți la odihnă? apare prima dată în Observatorul de Nord.
13:40
Cuantumul plăților compensatorii în sectorul bugetar ar urma să fie majorat. Un proiect de lege în acest sens a fost aprobat astăzi de Comisia parlamentară protecție socială, sănătate și familie, comunică MOLDPRES. Potrivit documentului, salariații din unitățile bugetare care, după intrarea în vigoare a prevederilor ce vizează majorarea cuantumului plăților compensatorii, vor avea un salariu […] Post-ul Bugetarii cu salarii mai mici de 3500 de lei vor beneficia de plăți compensatorii apare prima dată în Observatorul de Nord.
11:50
De astăzi sorocenii se pot răcori la havuzul din centrul municipiului Soroca. De obicei, aceste intră în „hibernare” pe parcursul iernii, dar de această dată pauza s-a prelungit.  „În primăvara anului 2022, s-a făcut o reparație cosmetică la havuzul din parcul „Grigore Vieru” din municipiul Soroca. Reparația cosmetică, a inclus: lucrări de curățare a țevilor […] Post-ul Havuzul din centrul municipiului Soroca și-a revenit din hibernare apare prima dată în Observatorul de Nord.
11:20
O scenă incredibilă a fost surprinsă pe un drum din municipiul Soroca. Un șofer inconștient a efectuat o depășire periculoasă într-o curbă. Totul se putea termina tragic, fiindcă din sens opus a venit o mașină care circula regulamentar. Celălalt șofer a fost atent și a reacționat prompt și a evitat coliziunea în ultimul moment. Poliţia […] Post-ul Un șofer care a făcut o depășire periculoasă în timp ce se ridica în „Dealul Sorocii”, a fost amendat de poliție / VIDEO apare prima dată în Observatorul de Nord.
10:50
Unele fotografii spun mai multe decât cuvintele sau o parte din articolele scrise de jurnaliști. Astfel, această rubrică are menirea să mediatizeze cele mai sugestive fotografii realizate de către reporterii de la “Observatorul de Nord” sau de către cititorii noștri. Sorocenii pot trimite fotografiile lor printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook – Observatorul de Nord. […] Post-ul Fotografia zilei: Fiecare cu rulota lui apare prima dată în Observatorul de Nord.
10:30
  Pe pagina sa de Facebook, ex-premierul Ion Chicu își etalează susținerea față de ex-președintele Igor Dodon, reținut pentru patru capete de acuzare.    Chicu scrie că „… domnul Igor Dodon și soția sa au o familie frumoasă, cu trei copii foarte buni”. Apropo, același Ion Chicu, spunea anul trecut că, „noi nu am fost […] Post-ul Chicu îi i-a apărarea lui Dodon: are o familie frumoasă apare prima dată în Observatorul de Nord.
09:30
 Responsabili de la Direcția Stare Excepțională Soroca au declarat, în cadrul ședinței extraordinare  a Comisiei pentru Situații Excepționale, că focarele de la gunoiște aproape au fost lichidate.    Altfel, pentru a evita pe viitor astfel de probleme, care poluează atmosfera și pentru a nu crea incomodități cetățenilor, s-a decis ca pe teritoriul gunoișții că fie […] Post-ul Focarele de la gunoiște aproape au fost lichidate, iar pentru a evita astfel de probleme va fi instalat un bazin cu apă. apare prima dată în Observatorul de Nord.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.