UNIMEDIA

Acum 12 ore
21:20
Accident violent la Stăuceni. Un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce mașina cu care se deplasa s-a tamponat cu un alta automobil. Impactul a avut loc în jurul orei 19:00.
20:40
Fostul democrat Gheorghe Brasovschi își motivează plecarea din PD în urma ultimelor evoluții, care au loc în Partidul Democrat, iar angajamentele stabilite anterior le poate înfăptui alături de grupul Pro Moldova.
20:20
Încă un deputat PD părăsește formațiunea și se alătură grupului Candu, despre aceasta a anunțat liderul fracțiunii PD, Dumitru Diacov.
20:10
Parlamentul a aprobat, în lectura a doua, un proiect de modificare și completare a unor acte legislative, care urmărește unificarea legislației privind prezentarea rapoartelor anuale ale autorităților publice aflate sub control parlamentar.
19:30
Riscul răspândirii şi al impactului coronavirusului la nivel global este în prezent „foarte ridicat”, a declarat vineri, la Geneva, directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, scrie stirileprotv.ro.
19:20
Parlamentul a votat, astăzi, în prima lectură, un proiect de lege pentru modificarea Codului contravențional al Republicii Moldova.
19:10
Coronavirusulaşters,înaceastăsăptămână,6.000demiliardededolaridinvaloareaacţiunilorlistatelaburselemondiale,relateazăReuters,potrivitMediafax.Panicageneratădecoronavirusaduslaceamaiimportantăcăderesăptămânalădelacrizafinanciarăglobalădin2008.
19:00
Acoperișul gimnaziului din Tohatin, doborât de vântul puternic din această săptămână, va fi renovat din fondul de rezervă a Primăriei Chișinău.
18:30
Membrii Partidului Acțiune și Solidaritate îl acuză pe președintele Igor Dodon de implicare în campania electorală din circumscripția Hâncești. Acuzațiile vin după ce Dodon a declarat în emisiunea sa „Președintele Răspunde” că în aceste zile are în jur de 18 întâlniri cu locuitorii raionului Hâncești.
18:20
O nouă sărbătoare printre angajaţii mărcii şi fanii modelului, pe lângă faptul că în acest an marca cehă marchează 125 de ani de la apariţie. Automobilul Skoda Octavia cu numărul 7 milioane a ieșit de pe linia de producție a fabricii din Mlada Boleslav în ziua de 20 februarie 2020, după aproximativ trei ani de la producţia exemplarului cu numărul 6 milioane.
17:50
O moldoveancă depistată pozitiv cu coronavirus în Italia, iar alta este suspectată, după ce au intrat în contact cu alte două persoane bolnave. Informația a fost confirmată de către Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene.
17:20
Trei deținuți au șantajat, din luna noiembrie 2019 și până în prezent mai multe femei, amenințându-le cu răspândirea mediul on-line a unor poze cu caracter intim. O a patra persoane care făcea parte din grupul criminal, se afla la libertate și avea rolul de a colecta bani de la victime.
17:20
Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, spune că însuși Vladimir Voronin ar fi luat banii pentru plecarea din PCRM a 8 dintre deputați. Democratul a scris pe pagina sa de Facebook că liderul comuniștilor este supărat pentru că Diacov a refuzat, în 2009, să-l voteze în funcția de președinte al Parlamentului.
17:10
O persoană decedată a fost identificată între localitățile satul Frumușica și satul Călugăr, raionul Fălești, pe carosabil, de către un trecător.
17:10
În curând, consumatorii vor fi mai bine informați atunci când aleg pneuri noi pentru autovehiculele lor. Consiliul Europei a adoptat miercuri într-o primă lectură un regulament privind noile norme de etichetare a pneurilor în legătură cu parametri precum eficiența consumului de combustibil, aderența pe teren umed și zgomotul.
17:10
Bărbatul din Gorj, care a fost diagnosticat miercuri cu coronavirus, a fost supus astăzi testului. Rezultatele au arătat că bărbatul nu mai este purtătorul virusului.
Acum 24 ore
16:20
Un accident de circulație a avut loc în această dimineață, la Tiraspol. O femeie și fiica sa de 8 ani au fost spulberate de o mașină, în timp ce se traversau strada, pe o trecere de pietoni nesemaforizată.
16:20
Volvo Trucks a lansat o versiune actualizată a autocamionului Volvo FH16, care combină cu succes noi caracteristici de siguranță, un mediu de lucru concentrat pe nevoile șoferului și cele mai noi tehnologii în domeniu, pentru a le oferi clienților o productivitate sporită.Noul vârf de gamă aparține noii generații de vehicule Volvo Trucks dezvoltată cu accent pe șofer.
16:20
Nina Frunze, femeia pe care a sunat-o șeful statului în cadrul emisiunii sale pe Youtube „Președintele Răspunde”, este din satul Gura Galbenei, raionul Cimișlia și nu are unde locui.
16:00
Încă două cazuri de coronavirus au fost confirmate în Romania. Este vorba despre o femeie din Timișoara și un bărbat din Maramureș. Informația a fost confirmată de către secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Nelu Tătaru, pentru AgerPres.
15:40
În această după-amiază, o aeronavă medicală SMURD a aterizat la Spitalul Clinic Municipal din Bălți, pentru a ateriza o femeie de 53 de ani la spitalul „Sfântul Spiridon”, de la Iaşi.
15:30
O femeie, în vârstă de 47 de ani, originară din raionul Râșcani, este acuzată de oamenii legii că și-ar fi ucis concubinul, iar, ulterior, l-a îngropat în grădina casei pe care o inchiria. Potrivit poliției, femeia ar fi fost ajutată de către feciorul ei, în vârstă de 25 de ani.
15:20
Tot mai multe SUV-uri electrice urmează să vedem pe piaţă în anii care vin, însă până atunci există deja oportunităţi de transformare în electromobile a unor modele actuale bine cunoscute. Avem exemplul companiei Kreisel care a modificat corespunzător acelaşi Hummer H1 sau Mercedes-Benz G-Class înaintea producătorilor auto propriu-zişi.
15:00
Procurorul General a ținut un discurs la Adunarea Generală a Procurorilor, în care a menționat problemele majore pe care le-a sesizat de la începutul mandatului său în fruntea insituției. Șeful Procuraturii Generale, îndemnând procurorii să se rupă definitiv și irevocabil de trecut, dar să nu-i uite lecțiile.
14:50
Liderul Platformei DA a lansat un ultim apel către partidele pro-europene, prin care le îndeamnă să renunțe la orgolii și ambiții și să susțină în competiția parlamentară de la Hîncești un singur candidat.
14:30
Parlamentul a votat în lectura a doua proiectul de lege privind indexarea tuturor pensiilor de două ori pe an – la 1 aprilie și la 1 octombrie.
14:20
Reprezentanți ai Statelor Unite ale Americii au confirmat, oficial, printr-un răspuns oferit președintelui Republicii Moldova, că fostul lider PD, Vladimir Plahotniuc se află pe teritoriul acestei țări.
14:10
O mașină, din sectorul Botanica, pe strada Trandafirilor, a ars în această noapte, în jurul orei 00:00.
13:50
Fiind în febra pregătirilor pentru a merge la a 90-a ediţie a Salonului Auto Internaţional de la Geneva, cu pornire chiar din ziua de mâine, pe ultima sută de metri organizatorii – Centrul Expoziţional Palexpo – anunţă despre anularea expoziţiei de maşini. Se întâmplă pe fundalul virusului care a început să „circule” prin lume de la începutul anului.De notat că o astfel de decizie s-a luat pentru prima dată după cel de-al Doilea Război Mondial!
13:50
Ambii părinți, inclusiv cei adoptivi, care cresc cel puțin patru copii, vor putea beneficia, la opțiunea acestora, de statut de persoană asigurată în sistemul Asigurărilor Obligatorii de Asistență Medicală (AOAM).
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.