Tvn

Acum 2 ore
14:30
Tradițional, în perioada rece a anului, între 19 noiembrie 2018 și 15 aprilie 2019, Cetatea Soroca își închide porțile pentru vizitatori.    Imaginea Cetății Soroca este aplicată pe partea din spate a buletinului de identitate al cetățenilor R. Moldova, dar […] The post Cetatea Soroca își închide ușile pentru vizitatori până în luna aprilie a anului viitor appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:50
Un tânăr din Bălți a fost reținut de un angajat al Inspectoratului Național de Poliție în timp ce a amenințat o vânzătoare cu o sticlă spartă.     Un ofițer de patrulare aflându-se după orele de muncă, în drum spre […] The post /VIDEO/ Un tânăr din Bălți a fost reținut pentru huliganism appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 6 ore
11:30
În raionul Soroca, pe parcursul lunii noiembrie au fost depistate 14 cazuri noi de rujeolă. Agenția Națională pentru Sănătate Publică a confirmat acest lucru. Toți pacienții înregistrați cu această boală sunt rude sau au contactat cu persoanele care au avut […] The post În raionul Soroca au fost depistate cazuri noi de rujeolă appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:50
De la 1 ianuarie 2019, prețul minim de comercializare cu amănuntul la țigarete va crește. Astfel, prețul minim pentru un pachet de țigarete cu filtru va fi de 25 de lei, iar fără filtru – 19 lei. Experții de la […] The post De la 1 ianuarie 2019 țigaretele se vor scumpi appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:10
Campania un „Un doctor pentru tine” își continuă traseul. Astfel în perioada 19-23 noiembrie echipele de specialiști vor consulta populația din mai multe localități. Pe 20 noiembrie, specialiștii endocrinologi, oftalmologi, neurologi și cardiologi vor oferi consultații în Centrele de Sănătate […] The post „Un doctor pentru tine” își continuă traseul appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
09:40
Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI atenționează conducătorii auto să iasă în trafic doar după ce  mijloacele de transport sunt echipate cu pneuri de iarnă, iar  în portbagajul mașinii, pentru siguranță, să se găsească o lopată, nisip și […] The post Șoferii sunt îndemnați să se echipeze cu lopeți, nisip și lanțuri appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 24 ore
21:20
În ultimii cinci ani, anual, peste 17 mii de copii cu vârsta sub trei ani au fost înscriși în instituțiile de învățământ preșcolare. Din 2019 copiii ar putea fi primiți la studii preșcolare odată ce ating vârsta de doi ani, […] The post Copii care au vârsta de doi ani ar putea fi acceptați la grădinițele din țară appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18:20
Un Colegiu de Inginerie, parte componentă a Zonei Economice Libere „Bălți”, a fost inaugurat în orașul Strășeni. Curricula de studii la Colegiu de inginerie are la bază un model german. Programul dual al colegiului, oferă posibilitatea elevilor să fie instruiți […] The post ZEL Bălți a deschis un Colegiu de Inginerie la Strășeni appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:30
Un cetățean a expediat la redacția TV Nord imagini video în care este surprins un microbuz cu numere de înmatriculare de Fălești parcat pe o stradp din Bălți ca… la Fălești. După ce și-a pornit luminile de avarie, șoferul a […] The post /VIDEO/ Culmea obrăzniciei! Un șofer a parcat în Bălți ca… la Fălești appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:50
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunţat pentru luni, 19 noiembrie, Cod Galben de ninsori și polei. Pentru luni, 19 noiembrie se prevăd precipitații puternice (7-15 l/m2), predominant sub formă de zăpadă și lapoviță, se vor forma depuneri de lapoviță, izolat […] The post Atenție! Moldova, sub Cod Galben de ninsori și polei appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Ieri
15:30
O soluție pentru asigurarea condițiilor de activitate pentru tinerii actori la Bălți ar fi existența unui cămin al actorului, a unor spații locative pentru oamenii de teatru. Afirmații în acest sens a făcut directorul Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Bălți, […] The post Directorul Naționalul din Bălți despre situația și exodul artiștilor appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17 noiembrie 2018
19:30
Directorul interimar al Adinistrației Naționale a Penitenciarelor, Aureliu Suhan, a demisionat în legătură cu expirarea mandatului, se arată într-un comunicat de presă ANP.   Acesta a deținut funcția de director interimar al ANP, timp de doi ani. În continuare, el va […] The post Directorul interimar al Administrației Naționale a Penitenciarelor a demisionat appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18:30
Cei mai buni 50 de studenți din Republica Moldova vor primi burse a câte 12 mii de lei. În cadrul programului „Burse de Merit 2018”, studenții cu note bune și care se implică activ în activitățile extracurriculare sunt încurajați să-și […] The post Burse de Merit pentru ce mai buni 50 de studenți din Republica Moldova appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai mult de 2 zile în urmă
20:20
Trei luptători din Bălți, care au reprezentat Republica Moldova la competiția internațională „Baltic Cup II”, desfășurată, recent, în orașul polonez Sejny au revenit acasă cu premii. Iar Andrian Ciobanu a devenit cel mai bun luptător al competiției.     Pentru […] The post /VIDEO/ Kickboxerii din Bălți, printre cei mai buni la un turneu din Polonia appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
20:00
Se mândrește cu exponate identice cu cele deținute de Muzeul Luvru din Paris. Vorbim despre Muzeul de Istorie din satul Petrunea, raionul Glodeni, care, în acest an, împlinește zece ani de la fondare. Fondul de exponate al Muzeului numără peste […] The post /VIDEO/ Exponate unice la Muzeul din satul Petrunea, Glodeni appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:30
Primii fulgi de zăpadă cad în orașul Bălți. Deși în calendar este încă toamnă, ninsoarea este destul de deasă.     Meteorologii au anunțat ninsori slabe și pentru ziua de sâmbătă. Serviciu Hidrometeorologic de Stat a prognozat pentru vineri cer […] The post /VIDEO/ Primii fulgi de zăpadă cad la Bălți appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:40
Principalele subiecte ale zilei din presa locală, regională și națională. ADEVĂRUL MOLDOVA îl citează pe premierul Pavel Filip care a spus că rezoluţia critică votată de Parlamentul European privind situaţia din Republica Moldova este un document politic care vine să […] The post Revista Presei appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:30
De jumătate de an, orașul Bălți nu are un viceprimar responsabil de problemele de gospodărie comunală. Funcția a devenit vacantă după alegerile locale noi, care au avut loc în luna mai. Până atunci, funcția respectivă de viceprimar a fost ocupat […] The post /VIDEO/ La Primăria Bălți o funcție de viceprimar rămâne vacantă. O cumulează primarul Grigorișin appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:20
Elevii liceului „Dimitrie Cantemir” din Bălți vor promova orele de educație fizică pe un teren sportiv amenajat. Lucrările au costat bugetul instituție de învățământ 900 de mii de lei. La ceremonia de inaugurare a terenului au participat fotbaliștii de la […] The post /VIDEO/ Elevii unui liceu din Bălți se pot bucura de un teren sportiv amenajat appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:40
Camere video auto, sisteme de navigație auto, monitoare, încălțăminte și alte mărfuri de larg consum fără acte de proveniență au fost depistate de Serviciul Vamal și procurori, care au desfășurat 17 percheziții, soldate cu reținerea a șapte persoane.     […] The post /VIDEO/ Șapte persoane au fost reținute pentru contrabandă în proporții deosebit de mari appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:50
Reporterii Deschide.MD au obținut schema din raportul SECRET prezentat în Parlament. Aceasta se referă la finanțarea fundației Open Dialog prin intrmediul schemei de spălare de bani cunoscută drept Laundromat. Vom aminti că Comisia parlamentară a fost creată la solicitatea deputaţilor […] The post Schema din raportul secret prezentat în Parlament. Finanțarea Open Dialog din Laundromat appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:40
Dacă duminică, în Republica Moldova, ar avea loc alegeri parlamentare, patru formațiuni politice ar accede în Legislativ. Este vorba despre PSRM, PDM, PAS și PPDA, arată datele celui mai recent sondaj realizat de Institutul Internațional Republican din SUA. Potrivit rezultatelor […] The post Sondaj nou, dar favoriții rămași aceeași appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:10
Părinții care beneficiază de indemnizații pentru creșterea copiilor și care vor să revină la muncă vor putea ridica și indemnizația dar și salariul. Un proiect în acest sens a fost aprobat de Guvern. Documentul prevede că, începând cu 1 iulie […] The post Veste bună pentru proaspeții părinți appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:01
A început să scrie poezii în adolescență, când și-a pierdut mama. Și-a exprimat dragostea și amarul în versuri, iar la cei 24 de ani ai săi a hotărât să le adune într-o carte. Studentă la Facultatea de Litere a Universității […] The post /VIDEO/ O studentă din Bălți a lansat un volum de poezii appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15 noiembrie 2018
20:00
Tot mai mulți moldoveni, în mare parte tineri, aleg să muncească sau să se mute cu traiul peste hotarele țării. Conform statisticilor, în medie, peste o sută de moldoveni părăsesc zilnic Republica Moldova. În ultimii ani, numărul celor care s-au […] The post /VIDEO/ Ce i-ar opri pe moldoveni să rămână în țară appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:50
Locuitorii raionului Drochia vor beneficia de serviciile unui Centru multifuncțional modern, care a fost inaugurat astăzi. În noua instituție sunt concentrate cinci instituții, astfel că beneficiarii vor putea obține centralizat documentele necesare. În Centrul Multifuncțional de la Drochia sunt concentrate […] The post /VIDEO/ Centrul Multifuncțional, deschis la Drochia appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:00
Primele intervenții din acest sezon de a împrăștia antiderapant pe drumuri a început. Peste 60 de tone de material antiderapant a fost împrăștiat ieri pe drumurile naţionale pentru combaterea poleiului. Drumarii au acționat în raioanele Soroca și Rezina. În prezent, […] The post 60 tone de material antiderapant a fost împrăștiat în nordul țării appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:01
Pensionarii cu pensii mai mici de 1589 lei, de la 1 ianuarie 2019 vor avea pensii mai mari cu 10%. Decizia a fost aprobată ieri de Executiv. „Acestea sunt roadele muncii noastre de până acum, atunci când am vorbit și […] The post Persoanele cu pensii mai mici de 1589 de lei vor primi cu 10% mai mult appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:10
Anul acesta vor fi efectuate lucrări suplimentare de reparație a drumurilor în cadrul programului „Drumuri bune pentru Moldova”, în valoare de 350 milioane de lei. Banii vor fi alocați din bugetul de stat pentru anul curent. „În cadrul vizitelor Guvernului […] The post 350 milioane de lei vor fi alocați suplimentar pentru proiectul „Drumuri bune pentru Moldova” appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:40
Comisia Electorală Centrală a anunțat că alegerile din anul 2019 vor costa bugetul de stat aproximativ 250 de milioane de lei. Pentru alegerile locale sunt necesare aproximativ 140 de milioane de lei, iar cele parlamentare vor costa aproximativ 110 milioane […] The post Comisia Electorală Centrală a aprobat bugetul pentru alegerile din 2019 appeared first on TVN - TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.