TV Nord

Acum 30 minute
16:30
Comandantul Regimentului Azov, locotenent-colonelul Denis Prokopenko, spune vineri, într-un scurt mesaj video filmat în incinta combinatului siderurgic Azovstal, că guvernul Acest articol /VIDEO/ Comandantul Regimentului Azov spune că a primit ordinul de a înceta lupta la Mariupol. Aproape 2.000 de soldați s-ar fi predat rușilor a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum o oră
16:10
Fracturile deschise se numără printre principalele cauze de deces în lume. Această temă a fost dezbătută, astăzi 20 mai, în Acest articol /VIDEO/ Mai instruiți în domeniu traumatologiei. La SC Bălți a avut loc un seminar tematic internațional a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:00
Despre nașterile în parteneriat, purtarea obligatorie a măștilor în maternitatea din Bălți, accesul vizitatorilor în saloanele tinerelor mămici, dar și Acest articol /INTERVIU/ Sarcina în perioada post – COVID – 19. Invitat: CAROLINA FRUMUSACHI a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 2 ore
15:50
Cucerirea regiunii ucrainene Lugansk (în estul Ucrainei) este aproape încheiată, iar un total de 1.908 militari ucraineni de la combinatul Acest articol Moscova afirmă că a cucerit aproape în întregime regiunea ucraineană Lugansk a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:50
Gata cu compensațiile la gaz pentru toți. Prim-Ministrul Republicii Moldova, Natalia Gavrlița a declarat că anul viitor, doar persoanele social-vulnerabile Acest articol /VIDEO/ Fără compensații la gaz pentru toți. Gavrilița: „Orientăm resursele statului pentru cei mai vulnerabili” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:20
Primul centru de tip „Barnahus” din Republica Moldova și-a început oficial astăzi activitatea la Bălți. Toți copiii din nordul țării Acest articol /VIDEO/ Primul centru de tip „Barnahus” din Republica Moldova s-a deschis la Bălți. Șapte copii deja au beneficiat de servicii a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:00
Parlamentul organizează Ziua Ușilor Deschise luni, 23 mai, în ziua când Legislativul împlinește 31 de ani de la înființare. Președintele Acest articol Vrei să faci o vizită în Parlament? Află cum o poți face, iar ghid îți va fi chiar Igor Grosu a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 4 ore
14:50
Ministerul Apărării a confirmat informația privind furtul echipamentului militar depistat în Armata Națională a Moldovei. „Pe acest caz, a fost Acest articol „Furt de amploare”, depistat în Armata Națională a Moldovei. Precizările Ministerului a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:40
Ce mâncăm în timpul infecției cu COVID-19, dar și în perioada de reabilitare, cât de importantă este hidratarea organismului, dar Acest articol /INTERVIU/ Alimentația în perioada de reabilitarea post-COVID-19 a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:40
Cât de mult afectează sănătatea mintală a pacientului infecția Covid-19, care sunt pașii de recuperare, dar și până unde ar Acest articol /INTERVIU/ Invitat: Alexandru Secrieru, coordonatorul Centrului de Sănătate mintală din Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 6 ore
12:50
Militarii ruși blochează de 4 zile un convoi de peste 1.000 de mașini pline cu civili ucraineni care au fugit Acest articol /VIDEO/ Rușii blochează de 4 zile un convoi de peste 1.000 de mașini cu civili ucraineni care încearcă să fugă în Zaporojie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:51
Grupurile propagandistice pro-ruse au susținut în mod fals la câteva săptămâni de la începutul războiul împotriva Ucrainei că președintele ucrainean Acest articol „Zelenski s-a sinucis într-un buncăr din Kiev”. Cum au încercat rușii să influențeze cursul războiului prin fake news a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:10
Crimă la Bălți. Doi frați de 30 de ani sunt suspectați de omorul unui tânăr de 29 de ani. Totul Acest articol Doi frați și-au omorât amicul de pahar și l-au lăsat să zacă pe teritoriul unei foste băi din Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 8 ore
10:50
O boală extrem de rară numită variola maimuței a apărut în Europa și în Statele Unite. Un caz a fost Acest articol Ce este variola maimuței, noul virus care se răspândește în America și Europa. Care sunt simptomele și cum se transmite a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:40
Doi directori de companii din Bălți, învinuiți de prejudicierea clienților cu peste 1,5 milioane lei, la cumpărarea semințelor de porumb Acest articol Doi directori de companii din Bălți, trimiși în judecată pentru escrocherii de peste 1,5 milioane de lei a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:10
Două vulpi au fost scăpate de la înec, de către salvatori, în raionul Ungheni. Cazul a fost înregistrat în după Acest articol /VIDEO/ Două vulpi au fost salvate de la înec în raionul Ungheni a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 12 ore
08:20
Un tribunal de la Kiev a început primul proces pentru crime de război pentru un soldat rus pe 13 mai. Acest articol Mama primului rus judecat la Kiev pentru crime de război povestește ultima discuție cu fiul său, înainte de a intra în Ucraina. „I-am scris și lui Putin” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
07:30
Deși Republica Moldova nu și-a onorat obligațiunile contractuale privind auditarea datoriilor Moldovagaz până la 1 mai, Gazprom nu va risca Acest articol Experți: „Rusia nu va sista gazul, pentru că ar crea o criză umanitară în stânga Nistrului” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 24 ore
17:10
Talismanul familiei, soarele, viața și pacea, asta simbolizează pentru ucraineni vâșivanca, cămașa națională. În semn de elogiu pentru elementul tradițional, Acest articol /VIDEO/ Vâșivanca ucraineană – simbolul familiei și al vieții. La Bălți a fost organizată o expoziție de fotografie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Ieri
16:10
Moscova a cerut joi revizuirea sancţiunilor împotriva Rusiei pentru a da curs unui apel al ONU de a debloca accesul Acest articol Moscova cere ridicarea sancţiunilor în schimbul deblocării porturilor ucrainene a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:10
Uniunea Europeană investește în serviciile sociale din țara noastră și contribuie la dezvoltarea abilităților antreprenoriale ale tinerilor din țara noastră. Acest articol /VIDEO/ Ambasadorul UE în Republica Moldova: „UE nu e doar despre state, dar și despre o societate civilă activă” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:50
SA „Cet-Nord” a solicitat Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică ajustarea extraordinară a prețului pentru energia electrică produsă și a Acest articol S.A „Cet-Nord” a solicitat ANRE majorarea tarifului pentru energia termică a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:00
Prețul benzinei continuă să crească. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit pentru mâine, 20 mai, noi prețuri plafon Acest articol Benzina se scumpește, iar motorina se ieftinește. Noile prețuri la carburanți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:50
Coapte, mirositoare și suculente, dar cel mai important autohtone.  Tarabele din Piața Centrală din municipiul Bălți sunt pline cu căpșune Acest articol /VIDEO/ Piața centrală, inundată cu fructe de sezon. Unde au dispărut cireșele în acest an a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:50
Parlamentul va examina patru cereri privind încuviințarea ridicării imunității parlamentare a doi deputați din Fracțiunea parlamentară a Partidului politic ”Șor” Acest articol Parlamentul va examina patru cereri privind încuviințarea ridicării imunității parlamentare a doi deputați a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:00
Rusia a cheltuit mai mult de 300 de milioane de dolari pe zi pentru apărare luna trecută, în timp ce Acest articol Rusia cheltuiește 300 de milioane de dolari pe zi în războiul din Ucraina a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:50
Soldații ruși căzuți prizonieri de război vorbesc despre cruzimea comandanților ruși față de propriile trupe. Într-un interviu acordat unui jurnalist ucrainean, ei și-au acuzat Acest articol /VIDEO/ Declarații halucinante ale prizonierilor ruși: „Puteau fi salvați. Comandanții pur și simplu i-a împușcat” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:30
Guvernul a aprobat miercuri, 18 mai, în cadrul ședinței, candidaturile a patru noi ambasadori. Unul dintre ei, Viorel Ursu, numit Acest articol /FOTO/ Noul ambasador al Moldovei în SUA este homosexual declarat a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:20
Procurorul general interimar, Dumitru Robu, va cere aztăzi, 19 mai, în cadrul ședinței Parlamentului, ridicarea imunității deputatei Partidului Șor Marina Acest articol /VIDEO/ Dumitru Robu cere ridicarea imunității parlamentare a deputaților Marina Tauber și Ilan Șor a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:10
Șefa diplomației germane, Annalena Baerbock, a acuzat Rusia că se folosește de exporturile de cereale din Ucraina ca de o Acest articol Germania: „Rusia folosește foamea ca armă de război” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:50
Compania franceză SELP a fost desemnată câștigătoare pe cel de-al doilea lot al achiziției publice a echipamentelor necesare pentru perfectarea Acest articol Din toamnă vom avea acte de identitate cu un grad sporit de securitate a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:01
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui „concediu menstrual” femeilor care Acest articol Spania ar putea deveni prima ţară din Europa care va acorda femeilor „concediu menstrual” plătit a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
07:50
Fostul președinte Igor Dodon spune că inflația record care se înregistrează în Republica Moldova este o dovadă a amatorismului actualei Acest articol Igor Dodon amenință cu proteste. Îi vrea pe Chicu și Ceban uniți împotriva guvernării a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
18 mai 2022
19:00
Ucigașul din umbră. Fiecare al treilea cetățean al Republicii Moldova suferă de hipertensiune arterială. Mai mult, această maladie este și Acest articol /VIDEO/ Tu știai? Fiecare a 3-a persoană din țara noastră suferă de hipertensiune. Ce spun medicii și dacă ajută vinul roșu a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:40
Istoria Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Bălți a fost tipărită într-o carte personalizată. Chipurile și rolurile actorilor, piese și critici Acest articol /VIDEO/ La ceas aniversar, teatrul din Bălți a lansat o carte despre activitatea sa a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:31
Grupul de Companii Trans-Oil a venit cu o reacție după acuzațiile președintelui Parlamentului, Igor Grosu, cu privire la scumpirea uleiului, Acest articol Reacția Trans-Oil la declarația lui Igor Grosu: „O catalogăm ca pe o amenințare directă la adresa întregii afaceri” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:40
Inflația din Marea Britanie a crescut la 9% în aprilie, cel mai ridicat nivel din ultimii 40 de ani, în condițiile în care Acest articol Inflația din Marea Britanie a ajuns la cel mai înalt nivel din ultimii 40 de ani a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:40
Procedura de înregistrare a medicamentelor de uz veterinar va fi îmbunătățită. Un proiect de lege în acest sens a fost Acest articol Procedura de înregistrare a medicamentelor de uz veterinar, simplificată a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:20
Guvernul a aprobat ratificarea Acordului de împrumut dintre Republica Moldova și Republica Poloneză, în valoare de 20 de milioane de Acest articol Moldova se împrumută de la Polonia cu 20 mln euro, cu o dobândă de 0,01% anual a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:30
Copacii continuă să cadă în parcul Alunelul din Chișinău. În urma vântului puternic, un alt copac, a fost doborât la Acest articol Un alt copac a căzut în parcul Alunelul din Chișinău, în urma vântului puternic a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:10
În Republica Moldova se vor scumpi din nou carburanţii. Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a majorat, pentru mâine, plafonul Acest articol /RECORD ABSOLUT/ Mâine un litru de benzină va costa 30 de lei și 9 bani a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:10
Depozitarul drogurilor unui grup criminal organizat, reținut după recepționarea unui colet din Spania, care conținea cocaină de aproape un milion Acest articol A primit un colet cu surpriză! Un tânăr, reținut după ce transporta un televizor cu cocaină a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:01
Câștigătorii concursului Eurovision 2022 plănuiesc un turneu în Europa pentru a strânge fonduri pentru armată, în timp ce Ucraina continuă Acest articol Câștigătorii Eurovision 2022 vor merge în turneu în Europa pentru a strânge bani pentru armata ucraineană a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:01
Inflația fără precedent înregistrată în Republica Moldova este cauzată de dependența totală a Republicii Moldova față de sursele energetice externe. Acest articol Sergiu Gaibu: „Suntem dependenți sută la sută de sursele energetice externe” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
07:50
Volodimir Zelenski și soția sa, Olena Zelenska, au participat, marți, la funeraliile primului preşedinte al Ucrainei independente post-sovietice, Leonid Kravciuk. Este Acest articol /FOTO/ Zelenski și soția sa, Olena, prima apariție publică de la începutul războiului, la funeraliile fostului preşedinte al Ucrainei a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
07:40
Președintele Parlamentului de la Chișinău spune că autoritățile Republicii Moldova s-au plâns secretarului general ONU că Agenția ONU pentru Refugiați Acest articol Igor Grosu: „Nu suntem mulțumiți de rapiditatea cu care acționează ONU” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17 mai 2022
18:30
Formația Zdob și Zdub, împreună cu Frații Advahov, au primit distincții de la ministerul de externe pentru prestația la concursul Acest articol /FOTO/ Formația Zdob și Zdub, împreună cu Frații Advahov, au primit distincția „Meritul diplomatic” de la ministrul Nicu Popescu a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:30
Cât mai simplu și feminin. Situația economică și socială din țară și-a lăsat amprenta și asupra felului în care ne Acest articol /VIDEO/ Fixativ de păr, agrafe, rujuri și mult fard. La Colegiul de Industrie Ușoară din Bălți a avut loc un concurs între elevi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:01
Compania „Premier Energy” ia în calcul depunerea unei solicitări pentru majorarea tarifelor la energia electrică pentru luna mai după ce Acest articol Energia electrică s-ar putea scumpi din nou. Anunț făcut de Premier Energy a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:30
Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) prognozează pentru mâine Cod Galben de vânt puternic. Potrivit datelor, miercuri, 18 mai, se prevăd Acest articol Cod Galben de vânt puternic, anunțat în țară a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.