Tvn

Acum 30 minute
11:40
Un motociclist în vârstă de 42 ani a decedat, după ce a intrat în coliziune The post Un accident mortal cu implicarea unei motociclete s-a produs în raionul Edineț appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 2 ore
10:10
Bărbatul din imagine este căutat de poliția din Bălți pentru comiterea unei infracțiuni. Potrivit oamenilor The post Bărbat căutat de poliția din Bălți pentru furt appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 24 ore
19:40
Porumbul pentru fiert și copt este foarte solicitat în aceste zile. Costul unui știulete, în The post /VIDEO/ La piețele din Bălți porumbul este la mare căutare appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:30
Un automobil de modelul „Peugeot” s-a aprins, aseară, din mers. Incidentul s-a produs pe traseul The post /VIDEO/ Un automobil a luat foc din mers în apropiere de Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:20
Numărul cazurilor de tuberculoză la copii crește alarmant în orașul Bălți. De la începutul anului, The post /VIDEO/ De la începutul anului, la Bălți au fost înregistrate nouă cazuri de tuberculoză la copii appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:10
Un incendiu puternic care a cuprins, în după amiaza zilei de marți, Biserica „Acoperământul Maicii The post /VIDEO/ Incendiu puternic la o biserică din nordul țării appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17:20
Doi bărbați în vârstă de 45 ani, originari din raioanele Fălești și Orhei, au fost The post Doi bărbați originari din raioanele Fălești și Orhei au fost condamnați pentru furt de bijuterii dintr-o mănăstire din raionul Drochia appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:20
Ofițerii de patrulare ai Regimentului Nord al INP au identificat, în ultimele trei zile, la The post /VIDEO/ Taximetriști beți criță la volan în orașul Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:50
Doi bărbați cu vârstele de 27 ani și, respectiv, 42 de ani, originari dintr-o localitate The post /VIDEO/ Doi bărbați din Sângerei au fost reținuți la Chișinău pentru furt din locuințe appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Ieri
10:10
Biserica „Acoperământul Maicii Domnului” din satul Grinăuți-Moldova, raionul Ocnița a fost cuprinsă de flăcări în The post /FOTO/ Biserica din satul Grinăuți-Moldova, raionul Ocnița, a fost cuprinsă de flăcări appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16 iulie 2019
19:10
Un agricultor din satul Corjeuți, raionul Briceni, știe secretul obținerii unei recolte bogate de castraveți. The post /VIDEO/ Recoltă bogată de castraveți la Corjeuți, Briceni appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:00
Un drum cu lungimea de aproape doi kilometri, care asigură legătura între localitățile Doltu și The post /VIDEO/ Drum renovat în raionul Fălești appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:20
O iconiță ce datează din secolul al XVI-lea a fost găsită de arheologi la poalele The post Arheologii au găsit la Soroca o iconiță din secolul XVI appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:30
Cadavrul unui bărbat în vârstă de 64 de ani, a fost găsit în această dimineață The post Un bărbat din raionul Drochia a murit după ce s-ar fi electrocutat appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai mult de 2 zile în urmă
11:40
Femeia din imaginele video este căutat de poliție pentru comiterea unei infracțiuni. Potrivit poliției, la The post /VIDEO/ Femeie căutată de poliția din Bălți pentru furt appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:31
Sute de oameni s-au adunat, duminică, în preajma celei mai mari altitudini din țară – The post /VIDEO/ Festivalul „În ospeție la Movila Măgura” s-a desfășurat pentru a cincea oară appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15 iulie 2019
10:00
În perioada 8 – 14 iulie 2019, polițiștii de frontieră au notificat 99 de evenimente, The post Încălcările depistate săptămâna trecută la vamă appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14 iulie 2019
07:30
11 oi și 58 de capre au murit în satul Bădragii Noi din raionul Edineț. The post Zeci de capre și oi au murit intoxicate într-un sat din raionul Edineț appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13 iulie 2019
21:00
În raionul Râșcani va fi deschisă o piață agricolă angro modernă. Prin implementarea acestui proiect, The post O piață agricolă agro modernă va fi deschisă în raionul Râșcani appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12 iulie 2019
18:40
Aici găsim o expoziție unică o expoziție unică de sculpturi create de artistul Lazăr Dubinovschii. The post /VIDEO/ Exponate unice la muzeul din Fălești appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18:30
Colonelul de poliție Oleg Cojocari și-a anunțat, astăzi, demisia din funcția de șef al Inspectoratului The post Șeful IP Bălți și-a anunțat demisia appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:50
De cele mai multe ori, utilizatorii uită să-și scoată la timp telefonul de la încărcat, The post Cum poți economisi bateria telefonului mobil appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:10
The post Dicționarul lui Gagim // despre suflet appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:30
Colonelul de poliție Oleg Cojocari și-a anunțat demisia, astăzi, din funcție la aproape opt luni The post Șeful IP Bălți și-a anunțat demisia appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:10
Pentru sesiunea suplimentară de Bacalaureat în municipiul Bălți vor fi deschise două centre. Nouă centre The post La Bălți vor fi deschise două centre de BAC pentru sesiunea suplimentară appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:40
Crimă în raionul Briceni. Cadavrul unui bărbat în vârstă de 53 ani a fost depistat The post Un bărbat din raionul Drochia și-a ucis în bătaie amicul la beție appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11 iulie 2019
19:20
În timp ce în alte localități lucrările de reparație a drumurilor sunt în toi, la The post /Video/ Reparația str. Lesecko din Bălți este tărăgănată. Autoritățile și ecologiștii se acuză reciproc de situația creată appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17:10
PARAGRAF cu antreprenoarea Anastasia Ciuperca. The post PARAGRAF cu antreprenoarea Anastasia Ciuperca. appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:00
Scene emoționante. O mamă din orașul Bălți nu și-a putut stăpâni emoțiile în momentul în The post /VIDEO/ O mamă din Bălți a trăit clipe de coșmar când și-a pierdut fiul pentru jumătate de oră appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:40
În luna iunie, oamenii legii au inițiat 115 cauze contravenționale și 56 de cauze penale The post Câte plante de cânepă și mac au fost depistate de oamenii legii în luna iunie appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.