TV Nord

Acum 6 ore
17:20
Ex-administratorul interimar al Întreprinderii Municipale  Direcția Reparații și Construcții Drumuri Bălți, Maxim Calmațui, este învinuit de consilieri că ar fi falsificat actele cu care a candidat la această funcție. Această informație a fost confirmată de către administratorul companiei unde acesta pretindea că a lucrat în calitate de diriginte de șantier. ROMAN BEȚIȘOR, administratorul „Betisor AS”: […] Acest articol /VIDEO/ Învinuit că a falsificat actele. Administratorul interimar al DRCD din Bălți, scos din funcție a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 8 ore
15:10
Meteorologii prognozează Cod Galben vânt puternic, pe întreg teritoriul țării, pentru mâine, 29.03.2024, în intervalul orelor 08-18:00. În intervalul menționat se prevăd intensificări ale vântului nord-vestic în rafale de până la 15-20 m/s. În funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice prognozate, prezentul mesaj și hartă vor fi actualizate. Fii mai aproape de echipa TVN.md. […] Acest articol Atenție! Republica Moldova sub Cod Galben de intensificări ale vântului a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:50
Cristina Sochircă va asigura interimatul funcției de director al Întreprinderii Municipale „Direcția Reparații și Construcții Drumuri” din Bălți. Aceasta va veni în locul lui Maxim Calmațui, învingătorul concursului pentru șefia DRCD, dar care a fost învinuit de fals în acte și nepromovat în funcție de către consilieri. Până în 2023 Cristina Sochircă a fost șefa […] Acest articol Î.M. „DRDC” va avea un nou director interimar. Pentru prima dată această funcție va deține o femeie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 12 ore
14:10
Igor Golberg a fost propus pentru funcția de viceprimar de Bălți responsabil de gospodăria comunală, transport și proprietate municipală. Acesta va fi în locul lui Alexandru Usatîi. Candidatura acestuia nu a fost aprobată de consilierii municipali în cadrul ședinței de astăzi. Însă primarul de Bălți ar putea propune această candidatură și la ședința următoare. Igor […] Acest articol /VIDEO/ Directorul SRL „Glorin Inginering”, Igor Golberg propus pentru funcția de viceprimar de Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:30
Potrivit BNS, în 2022, femeile au câștigat, în medie, cu 15,5 % mai puțin decât bărbații „Lucrezi fizic mai greu și gata.“ „Așa statul decide. Oricum e după funcție și răsplată, cred că funcția la doamne nu este așa de înaltă ca la un bărbat. Eu cred că cu timpul se echilibrează și cred că […] Acest articol /VOX POP/ Potrivit statisticilor salariul bărbaților este cu 15,5 mai mare decât al femeilor. Ce zic bălțenii despre această discrepanță a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:20
Maxim Calmațui, învingătorul concursului pentru șefia DRCD a fost învinuit de fals în acte de mai mulți consilieri. Consilierul Partidului Acțiunii și Solidarității, Iurie Beșliu și consiliera Partidului Schimbării, Cristina Craevscaia-Derenova au acuzat învingătorul concursului pentru șefia întreprinderii municipale Direcția Reparații și Construcții Drumuri Bălți de fals în acte. Potrivit acestora, în cadrul concursului, de […] Acest articol /DOC/ VIDEO/ Maxim Calmațui, câștigătorul concursului pentru șefia DRCD, învinuit de fals în acte a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 24 ore
08:30
Vreme caldă și fără precipitații, doar cu excepția nordului unde izolat spre seară vor cădea ploi slabe de scurtă durată, prognozează meteorologii pentru astăzi, 28 martie. Vântul va sufla din direcție sud-est moderat, ziua izolat cu intensificări. Temperatura minimă se va situa între +3°C și +8°C. Temperatura maxima ziua se va situa între +17°C și […] Acest articol /METEO/ Vreme caldă și ploi în nordul țării. Ce temperaturi prognozează meteorologii a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Ieri
17:20
„Bunelul meu a fost iubitor de cai, tatăl meu a fost tare iubitor de cai. Cred că de la ei se trage toată chestia asta.” A adunat în jurul său de-a lungul vieții cele mai de preț comori, în primul rând familia. Sergiu Covalciuc din satul Mărășești, raionul Florești, poartă în suflet dragostea față de […] Acest articol /VIDEO/ Toată frumusețea pământului – în inima unui gospodar. La Mărășești, Florești cresc ponei a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:10
Agricultura din nordul țării beneficiază de un proiect care intenționează digitalizarea și modernizarea sectorului agricol din regiune, transformând modul în care agricultura este percepută și practicată. Proiectul, denumit generic „Edu – Tech – Agro – Nord – Educația Tehnologică Agricolă pentru Nord”, include un șir de acțiuni educaționale și aplicare a tehnologiilor moderne și inovațiilor, […] Acest articol Sectorul agricol din nordul Moldovei – prin educație spre tehnologii moderne și inovație a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:00
Bălțenii interesați de cultura națională au avut ocazia să participe la o lecție publică despre istoria teatrului din Bălți, urmată de o expoziție impresionantă a costumelor folosite de actori în diversele lor roluri. În cadrul lecției publice, pasionații de teatru și curioșii au avut privilegiul să descopere povestea bogată a teatrului din Bălți, începând de […] Acest articol /VIDEO/ Ziua internațională a teatrului. Istoria naționalului bălțean- puțini știu că, inițial, se dorea construcția unui circ a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:40
În urma accidentului rutier din 19 februarie curent din localitatea Boldurești, raionul Nisporeni, în care a fost tamponat un copil, iar șoferul a părăsit locul accidentului; Inspectoratul General al Poliției a demarat o anchetă de serviciu pentru a elucida acțiunile/inacțiunile angajaților din subdiviziunile implicate la descoperirea infracțiunii. În cadrul anchetei, Direcția inspectare efectiv a IGP […] Acest articol 5 polițiști, care au ajutat primarul de la Boldurești să ascundă crima, pedepsiți prin ordinul șefului IGP a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:00
Evenimentul a fost organizat de TIKA, organizație caritabilă din Turcia TARIK METE, coordonator TIKA în Republica Moldova: „TIKA în Republica Moldova și-a început activitatea în 1994, anul acesta se împlinesc 30 de ani. Evenimentul de astăzi este dedicat lunii sfinte Ramadan, astfel de evenimente noi organiză în diferite țări ale lumii. Sfânta lună Ramadan se […] Acest articol /VIDEO/ „Le mulțumim pentru ajutorul oferit”. Cutii cu produse alimentare pentru bălțenii nevoiași, oferite de poporul turc a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:30
Franța va putea livra în curând 78 de obuziere Caesar Ucrainei și își va spori stocurile de obuze pentru a satisface nevoile urgente de muniție ale Kievului pentru a putea ține piept invaziei la scară largă a Rusiei, a declarat marți ministru francez al apărării, relatează adevarul.ro Ministrul apărării, Sébastien Lecornu, a anunțat în cadrul […] Acest articol Franța va trimite 78 de obuziere Caesar Ucrainei a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:10
Mai multe persoane au avut nevoie de înhrijiri medicale după ce au suferit diverse leziuni în urma unui accident. Totul s-a întâmplat ieri, 26 martie, în jurul orei 13:35 în localitatea Larga. Membrii grupei operative au intervenit imediat la fața locului și au constatat preliminar că un bărbat de 42 de ani, din municipiul Chișinău, […] Acest articol /FOTO/ Accident la Briceni: Mai multe persoane au ajuns la spital a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:00
Ofițerii CNA efectuează, la această oră, 19 percheziții într-o cauză penală pornită pe faptul comiterii infracțiunii de corupere activă și trafic de influență. Acțiunile se desfășoară la domiciliile, oficiile și în mijloacele de transport ale persoanelor implicate în săvârșirea infracțiunilor. Potrivit probatoriului administrat, persoanele vizate, prevalându-se de presupusa influență și făcând uz de cunoștințele sale […] Acest articol /VIDEO/ Schemă de corupție, în care sunt implicați avocați, polițiști și un fost judecător al CSJ, deconspirată de CNA și procurorii mun. Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:30
Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate și cei de urmărire penală ai INI, sub conducerea procurorilor PCCOCS,  cu suportul angajaților ANP,  BPDS „Fulger” și DDS  „PANTERA”,  au  efectuat 11 percheziții într-un dosar de șantaj. Sub pretextul unor datorii la jocurile de hazard, un grup de condamnați cu autoritate criminală au estorcat de la victimă mai mulți bani, ultima sumă fiind de […] Acest articol /VIDEO/ Cazul condamnatului găsit strangulat în curtea penitenciarului: Polițiștii au efectuat mai multe percheziții, într-un dosar de șantaj a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:40
Republica Moldova a înregistrat, în ultimii ani, creșteri semnificative a interesului pentru energia regenerabilă, în special pentru mecanismul de contorizare netă. Tot mai des, energia regenerabilă este folosită în domeniul agriculturii. Ruslan Jubîrcă are o livadă plantată pe 50 de hectare de pământ în satul Corlăteni din raionul Rîșcani. Pentru a uda copacii, acesta a […] Acest articol /VIDEO/ Un agricultor din Corlăteni are o livadă superintensivă, datorită energiei regenerabile a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:40
Starea de sănătate a Arhimandritului mănăstirii Cosăuți se îmbunătățește. Informația a fost confirmată de purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Republican “Timofei Moșneaga”, pentru Observatorul de Nord. ”Pacientul a fost transferat în secția de chirurgie toracică în data de 20 martie. La moment, acesta urmează un tratament postoperator și de reabilitare, evoluția fiind una pozitivă.” […] Acest articol Veste bună de la Chișinău: Arhimandritul mănăstirii Cosăuți merge spre vindecare a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:00
Vreme frumoasă și fără precipitații va fi astăzi, 27 martie în Republica Moldova. Potrivit meteorologilor, noaptea și dimineața se vor înregistra condiții de ceață slabă. Vântul va sufla din direcție  sud-est slab la  moderat, ziua izolat cu  intensificări. Temperatura minimă  va fi între -2°C și +3°C. Temperatura maxima se va situa între +12°C și +17°C. […] Acest articol /METEO/ Vreme frumoasă și fără precipitaţii a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:30
Situație alarmantă la Bălți. De la începutul acestui an, cazurile de tuberculoză sunt în creștere cu 24%, în comparație cu anul 2023. Datele au fost discutate în cadrul unei mese rotunde.   PETRU ALEXANDRIUC, șeful Secției Ftiziopneumologie Spitalul Clinic Bălți: „Situația pe tuberculoză pe moment la Bălți rămâne încă destul de încordată. În ultimii trei ani, […] Acest articol /VIDEO/ Situație alarmantă la Bălți. Cazurile de tuberculoză au crescut cu 24 de procente a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:00
Producătorul principal de ulei vegetal din Republica Moldova, compania Floarea Soarelui din Bălți, a luat decizia de a suspenda operațiunile. Conducerea fabricii a indicat că motivul acestei acțiuni este starea actuală a pieței locale de semințe de floarea-soarelui și condițiile instabile ale pieței globale a uleiului. STELA OSTROVEȚCHI, directoarea întreprinderii Floarea Soarelui: „Am staţionat 20 […] Acest articol /VIDEO/ Floarea Soarelui din Bălți își sistează activitatea. Bălțenii nu exclud scumpirea uleiului a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:50
Poliția din Bălți a fost sesizată, astăzi, în jurul orei 13.20 precum că la Colegiul Politehnic din municipiul Bălți ar fi fost amplasat un obiect explozibil. Imediat la fața locului s-au deplasat forțele de ordine, care au încercuit zona și au evacuat toți angajații și copiii care la moment se aflau în incinta clădirii. La […] Acest articol /FOTO/ Alertă cu bombă la Colegiul Politehnic din Bălți. Ce spune poliția a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:10
Rachetele balistice ale rușilor au avariat case şi clădirea Academiei de Arte din Kiev, a declarat președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. El a spus că Harkovul se află încă într-o situaţie deosebit de dificilă, în timp ce la Odesa au fost civili răniți în atacurile rușilor, transmite digi24.ro.  „Le mulţumesc tuturor celor care lucrează pentru a […] Acest articol Cum arată Kievul după ce rușii au bombardat orașul cu rachete hipersonice. Clădirea Academiei de Arte, distrusă a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:00
Procuratura raionului Rîșcani anunță că a finalizat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată cauza penală, în privința tânărului de 21 de ani, învinuit de omor intenționat al unui minor, săvârșit cu deosebită cruzime. Potrivit rechizitoriului, învinuitul la 07 august 2023 pe timp de seară, în timp ce se afla la domiciliul său […] Acest articol Tânărul care a ucis-o pe Iasmina, trimis pe banca acuzaților: „Învinuitul a acționat cu discernământ” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:30
Fetele și băieții din Bălți s-au adunat la șezătoare. Tinerii au împletit, au cusut, au dezghiocat, au dansat și au cântat. Pentru ei tradițiile rămân a fi piloni ai neamului și vor să le transmită și generațiilor ce vin.  „Acest eveniment este o tradiție veche care trebuie respectată și dusă mai departe.” „În această șezătoare […] Acest articol /VIDEO/ Șezătoare ca pe vremuri, la Școala profesională Nr.5 din Bălți. S-au împletit 2 generații a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:50
Începând cu 1 aprilie, pensia medie va crește cu 262 de lei. Cuantumul majorării constă în valoarea indexării pensiilor cu 6% și ajustarea valorii pensiilor la creșterea economică (creșterea Produsului Intern Brut). Astfel, ca urmare a indexării, pensia minimă va constitui 2778 de lei, iar mărimea medie a pensiei pentru limita de vârstă va crește […] Acest articol Din 1 aprilie, pensiile vor fi indexate cu 6% a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:10
Cabinetul de miniștri a aprobat lista celor 21 de beneficiari ai Bursei de excelență a Guvernului și lista celor trei studenți-doctoranzi care vor primi Bursa pe domenii științifice pe anul curent. Bursa de excelență a Guvernului constituie 3165 de lei, iar cea pe domenii științifice – 2640 de lei lunar.  Listele au fost întocmite în urma unui […] Acest articol Care sunt cei 21 de beneficiari ai Bursei de excelență a Guvernului a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:50
Liderul organizaţiei criminale „Machena” a fost condamnat la 21 de ani de închisoare pentru comandarea și organizarea asasinării, în 2008, a unei autorități criminale rivale. Omorul a avut loc într-un penitenciar cu regim închis din țară, cu atragerea în calitate de executori a membrilor grupului infracțional din acelaşi penitenciar. În urma loviturilor cu obiecte dure, […] Acest articol Liderul organizaţiei criminale „Machena”, condamnat la 21 de ani de închisoare a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:10
O femeie de 85 de ani din satul Țarigrad, raionul Drochia, a ajuns la spital cu arsuri de gradul II și III, după ce a încercat să aprindă focul în sobă cu motorină. Incidentul s-a produs în după amiaza zilei de luni, în jurul orei 15.20. La fața locului a intervenit un echipaj al serviciului […] Acest articol O bătrână din raionul Drochia a ajuns cu arsuri la spital, după ce a încercat să aprindă focul în sobă cu motorină a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:40
Pentru astăzi, 26 martie, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează cer noros în nordul țării și ploi în centrul și sudul țării. În Nord se așteaptă temperaturi de +11 grade pe timp de zi. În Centru, termometrele vor indica +12 grade Celsius. Iar în Sudul țării se așteaptă +15 grade. În Capitală, maximele se opresc la […] Acest articol /METEO/ Vreme se menține stabilă. Câte grade vor fi astăzi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:20
Vacanța de toamnă și cea de primăvara ar putea să dureze 7 zile și nu 2-3 ca până acum. Propunerea vine din partea Monisterului Educației și Cercetării. De asemenea, cadrele didactice ar putea beneficia de zile de recuperare pentru zilele nelucrătoare în care au activat. Acestea, dar și alte modificări se conțin în Planul–cadru privind […] Acest articol Elevii ar putea avea mai multe zile de vacanță. Ce schimbări poate face Ministerul Educației a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
25 martie 2024
18:10
Un bărbat de 40 de ani, care mergea pe un ATV, a fost pălit din spate de o mașină a poliției. Incidentul s-a produs pe 18 februarie, în municipiul Edineț. În timpul serviciului oamenii legii au somat prin includerea sistemului sonor și luminos un ATV de model Renegade, care circula neuniform pe străzile orașului Edineț. […] Acest articol /VIDEO/ Un ATV, pălit de mașina poliției pe o stradă din Edineț   a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:00
Un set de echipamente moderne, în valoare totală de circa 1 milion de lei, a fost donat Școlii Profesionale din Rîșcani de către Guvernul Germaniei. Sălile pentru cele șapte specialități au fost dotate cu computere, mese pentru tâmplărie, un strung, echipamente pentru sudură, mașini de cusut și alte tehnologii.  La Școala Profesională din Râșcani își […] Acest articol /FOTO/ Școala Profesională din Rîșcani, dotată cu echipament modern de către Guvernul Germaniei a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:00
„Cu ce ne mândrim? Cu familia, copilul și zi că este pace în țară.” Bălțenii se mândresc cel mai mult cu copiii și cu familia pe care au creat-o. „Cu copiii mei, întra-adevăr pentru că eu am un fiu mai mare, unul mai mic. Cel mare este minunat, el este sprijinul meu.” „Mă mândresc cu […] Acest articol /VOX POP/ Cu ce se mândresc bălțenii: „Am trăit o viață, am educat copiii” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:40
Un cetățean al Republicii Moldova se numără printre victimele masacrului care a avut loc la Crocus City Hall din Moscova, pe 22 martie. Despre asta anunță biroul de presă al Ministerului Afacerilor Externe de la Chișinău. „Adresăm pe această cale sincere și profunde condoleanțe familiei îndoliate, rudelor și prietenilor”, a transmis MAE. Ambasada Republicii Moldova […] Acest articol Un cetățean al R. Moldova a murit în atacul de la Moscova a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:10
Au învățat cum să-și spele corect dinții, dar și de ce este important să aibă grijă de cavitatea bucală. Elevii din cele șase clase absolvente de la Școala primară „Spiridon Vangheli” au avut parte de o lecție interactivă. Ora a fost organizată în cadrul campaniei de informare Sănătatea mea – responsabilitatea mea. AURA GAZNAȘ, elevă: […] Acest articol /VIDEO/ De ce este important să te speli pe dinți. Copiii de la o școală din Bălți, sunt mai responsabili de sănătatea lor a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:00
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, oficiul „Nord”, anunță condamnarea unui întreprinzător din Soroca, care și-a înscenat falimentarea întreprinderii, în 2019. Bărbatul cu vârsta de peste 50 de ani, și-a declarat insolvabilitatea srl-ului, după ce a extras din contul bancar al întreprinderii sume de bani, inclusiv de peste 500.000 lei, pe care i-a […] Acest articol Un întreprinzător din Soroca și-a înscenat falimentarea firmei și a folosit banii în scopuri personale a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:40
Cod galben de ploi și vânt puternic, dar șo temperaturi scăzute, prgnozează pentru astăzi, 25 martie, meteorologii.  Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat alerta meteo vizează întregul teritoriu al R.Moldova, inclusiv în raioanele Ungheni, Călărași, Nisporeni și parțial Fălești. Temperatura medie zilnică a aerului va scădea cu 5°C. În nordul țării se prevăd temperaturi între +1 […] Acest articol /METEO/ Cod galben de ploi și vânt puternic a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:20
În Rusia, patru suspecți, toți cetățeni din Tadjikistan, au fost puși sub acuzare pentru terorism pentru comiterea masacrului de la Moscova în care au fost uciși peste 130 de oameni.  Treo dintre ei și-ar fi recunoscut vinovăția. Cu fețele umflate și vinete, au ajuns la tribunal purtând semnele unor bătăi severe. Unul dintre ei, adus în scaun […] Acest articol Patru suspecţi în atacul terorist de la Moscova, aduși bătuți la tribunal a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
24 martie 2024
17:40
Pe unele canale de Telegram circulă un video în care se vede cum o adolescentă este bătută de către alta, cu pumnii, pe holul unii școli. Potrivit autorului postării, bătaia s-ar fi produs pe 21 martie, în gimnaziul din satul Nicolaevca, raionul Florești. Poliția s-a autosesizat pe cazul dat și verifică autenticitatea filmulețului, dar și […] Acest articol /VIDEO/ +18. O adolescentă bătută cu pumnii pe holul unei școli din raionul Florești a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:10
Judocanul Victor Sterpu a obținut două victorii la Grand Slam-ul de la Tbilisi. El a trecut de Abdulelah Albali (Arabia Saudită) și Somon Makhmadbekov (Tadjikistan), dar a fost eliminat de Timur Arbuzov. În această categorie de greutate a evoluat și Mihail Latîșev, dar a pierdut în primul duel în fața azerului Omar Rajabli, anunță Comitetul […] Acest articol Judocanul moldovean, Victor Sterpu, a obținut două victorii la Grand Slam-ul de la Tbilisi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:20
Tot mai multe persoane cad în capcana escrocilor, fiindu-le furați banii de pe card. În ultima perioadă s-au produs șapte cazuri de fraude bancare în raionul Soroca. Oamenii legii din Soroca, îndeamnă populația să fie atentă și vin cu recomandări pentru a evita asemenea cazuri:   – Fiți precauți în cazul primirii mesajelor pe rețelele […] Acest articol Șapte fraude bancare, înregistrate în ultima perioadă în raionul Soroca. Poliția îndeamnă cetățenii să fie atenți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:50
Accident cu implicarea mașinii de poliție în centrul orașului Bălți. O mașină de marca Volkswagen a tamponat automobilul poliției chiar în intersecție, pe strada Ștefan cel Mare. Accidentul s-a produs în jurul orei 12.00. Deocamdată nu se cunoaște cine se face vinovat de producerea acestuia. Nicio persoană nu a avut de suferit. Alte circumstanțe se […] Acest articol /FOTO/ Accident cu implicarea mașinii de poliție în centrul orașului Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:20
Ana Postolachi, o femeie de 32 de ani din raionul Edineț a ajuns subiectul unei investigații în România. Femeia se dădea drept medic, artistă, actriță și filantroapă, pentru a profita de necazurile altor oameni. Jurnaliștii de la HotNews.ro au deconspirat-o după ce ar fi strâns bani pentru un bărbat care era mort de 8 luni. […] Acest articol O femeie din Edineț s-ar fi dat drept medic și a strâns bani pentru un bărbat mort de 8 luni. Riscă să fie trasă la răspundere în România a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:50
Ziua de 24 martie este declarată zi de doliu național în Rusia, după atacul terorist de vineri seara unde au murit peste 140 de oameni. Serviciul Federal de Securitate al Rusiei a declarat vineri seara că au avut loc împușcături și incendiu la „Crocus City Hall” în Krasnogorsk, în apropierea graniței nord-vestice a Moscovei, înainte […] Acest articol În Rusia, 24 martie este declarată zi de doliu național a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:20
Zi posomorâtă astăzi. Pentru 24 martie, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează ploi slabe și puternice în mai multe regiun ale țării. În Nord se așteaptă temperaturi de +15 grade pe timp de zi. În Centru, termometrele vor indica +16 grade Celsius. Iar în Sudul țării se așteaptă +19 grade. În Capitală, maximele se opresc la +16 […] Acest articol /METEO/ Zi posomorâtă. Meteorologii transmit ploi pe întreg teritoriul țării a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
23 martie 2024
17:30
Gruparea jihadistă Stat Islamic (SI) a declarat, sâmbătă, că patru dintre luptătorii săi au comis masacrul de vineri seară de la sala de concerte Crocus City Hall, din Moscova, și că motivul atacului are legătură cu războiul în desfășurare dintre Statul Islamic și „ţările care luptă împotriva Islamului”, relatează BCC, citat de Digi24. Purtătorul de […] Acest articol Gruparea jihadistă Stat Islamic spune de ce a atacat Rusia a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:40
Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost a reales lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM). Decizia a fost luată astăzi, 23 martie, în cadrul Congresului extraordinar al formațiunii. Iar Zinaida Greceanîi a devenit președintă de onoare a PSRM, conform membrilor formațiunii. La sfârșitul anului 2021, PSRM a lichidat funcția de președinte […] Acest articol Igor Dodon revine la conducerea PSRM-ului după mai bine de doi ani de pauză a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:30
A băut alcool și a plecat să se plimbe cu căruța prin localitate, însă a dat peste poliție.   Este vorba despre un bărbat de 37 de ani din satul Grinăuți, raionul Rîșcani. Polițiștii de patrulare l-au stopat pentru verificări pe căruțaș. În urma testului alcoolscopic, rezultatul aparatului Drager a arătat o concentrație de alcool […] Acest articol /VIDEO/ A pornit în stare de ebrietate să se plimbe cu căruța prin sat. Un bărbat din raionul Rîșcani, oprit de polițiști a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:30
Vânătorii și posesorii de arme din raionul Briceni, au fost verificați și informați despre păstrarea corespunzătoare a armelor. Verificarea face parte din campania națională a poliției „Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează”. Scopul campaniei este de a promova un mediu sigur și securizat în comunități prin identificarea și înregistrarea corectă a armelor deținute de […] Acest articol /FOTO/ Vânătorii și posesorii de arme din raionul Briceni, verificați de polițiști a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.