TV Nord

Acum 30 minute
17:50
Un bărbat din Ocnița de 63 de ani a murit pe patul de spital, după ce a fost snopit în bătaie de fiul concubinei sale. Totul s-a produs pe 22 februarie. Agresorul, un bărbat de 33 de ani, fiind în stare de ebrietate, la snopit în bătaie pe concubinul mamei sale. Femeia a chemat poliția […] Acest articol Un bărbat din Ocnița a murit pe patul de spital, după ce a fost snopit în bătaie de fiul concubinei sale a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 2 ore
16:30
Mai mulți lideri UE au vizitat Kievul la doi ani de la începutul războiului în Ucraina. Printre aceștia se numără Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şefa guvernului italian, Giorgia Meloni, premierul canadian, Justin Trudeau şi premierul belgian, Alexander De Croo. Șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a scris pe pagina sa de […] Acest articol Mai mulți lideri UE au vizitat Kievul pentru a celebra rezistența poporului ucrainean la doi ani de război a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 4 ore
15:10
De la începutul anului 2024, în Republica Moldova au fost înregistrate 65 de accidente rutiere din cauza nerespectării limitei de viteză. În consecință, 15 persoane au decedat, iar altele 80 au fost traumatizate. Doar de la începutul acestei luni, peste 12.700 de șoferi au fost sancționați pentru depășirea limitei de viteză, iar la 32 de șoferi […] Acest articol De la începutul anului 15 persoane au murit în accidente rutiere din cauza nerespectării vitezii a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 6 ore
13:40
Maxim Calmațui este noul director al Întreprinderii Municipale „Direcția Reparații și Construcții Drumuri” Bălți. Comisia de concurs a anunțat rezultatele la interviu și nota finală la funcția vacantă. Candidatul a obținut nota 8,14 la interviu, iar nota finală pentru concurs 8,52. Până acum, acesta a îndeplinit interimatul funcției, după ce fostul director al întreprinderii, Serghei […] Acest articol /FOTO/ Direcția Reparații și Construcții Drumuri Bălți are director. Cine este acesta a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 8 ore
12:00
Deputata Marina Tauber este indignată de sancțiunile impuse de SUA. Aceasta a venit cu o reacție pe rețelele de socializare, după ce autoritățile de la Washington au inclus-o în lista sancțiunilor pentru că „a subminat procesele electorale din Moldova în interesele Kremlinului prin cumpărarea ilegală de voturi”. „Domnule Logsdon, dar Dumneavoastră cine sunteți? […] Posibil, […] Acest articol „Domnule Logsdon, dar Dmneavoastră cine sunteți?” Marina Tauber, înfuriată că a fost inclusă în lista sancțiunilor SUA a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:10
„Îmi este în grijă, că nici nu știi a veni o… bombă de aceea de a lor și s-adus Moldova de parcă nici nu a fost pe fața pământului. Trebuie să fie pace, liniște să se împace, să lase și rușii de la dânșii și ucrainenii.” Pe 24 februarie 2024 se împlinesc doi ani de […] Acest articol /VIDEO/ VOX POP în nordul țării: Doi ani de la războiul din Ucraina a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 12 ore
09:20
Pentru astăzi, 24 februarie, Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) prognozează cer variabil pe întreg teritoriul țării. În Nord se așteaptă temperaturi de +13 grade pe timp de zi. În Centru, termometrele vor indica +15 grade Celsius. Iar în Sudul țării se așteaptă +17 grade. În Capitală, maximele se opresc la +15 grade Celsius. Mâine, vremea […] Acest articol /METEO/ De Dragobete va fi cald. Se așteaptă temperaturi de până la 17 grade Celsius a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:10
 O să vrem să facem cât mai multe lucruri, să ne vedem cu cei dragi, să ne plimbăm, să dăm o fugă prin împrejurimi, să participăm și la evenimente festive. Horoscop 24 februarie 2024 – PEȘTI E animație, poate fi ziua voastră de naștere sau e o nuntă, se întâmplă ceva care adună lume multă […] Acest articol Horoscopul zilei de astăzi – 24 februarie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Ieri
16:30
Astăzi, Statele Unite au anunțat sancțiuni împotriva Marinei Tauber pentru facilitarea încercărilor oligarhului fugar condamnat Ilan Șor de a submina procesele electorale din Moldova în interesele Kremlinului prin cumpărarea ilegală de voturi. „Cetățenii Republicii Moldova merită instituții și procese democratice libere și corecte. Ei merită un viitor lipsit de influența maligna a Kremlinului. Statele Unite […] Acest articol Statele Unite au anunțat sancțiuni împotriva Marinei Tauber a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:00
„L-a luat așa de tinerel, că eu merg iaca pe 90 și mai bine eu mă hodineam și el trăia, că-i tinerel, îi tinerel mamă.” Durere fără margini pentru o familie din orașul Sîngerei. Un adolescent de 15 ani și-ar fi pus capăt zilelor. Tragedia s-a întâmplat ieri seara, iar cadavrul băiatului a fost găsit […] Acest articol /VIDEO/ „Ce-ai făcut măi Manoil?” Bunica adolescentului din Sîngerei, care și-ar fi pus capăt zilelor, în lacrimi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:10
Să transmită oamenilor din jur tot ce e mai frumos. Asta își dorește Lidia Talpă-Sochirca, din satul Pîrlița, raionul Fălești. Chiar dacă nu a făcut școală de pictură, după ce s-a pensionat, femeia s-a apucat de pictat. Pentru a transmite mesaje lumii întregi, ea are nevoie doar de o coală de hârtie, o pensulă și […] Acest articol /VIDEO/ O viață colorată începe la vârsta a treia. O femeie din Pîrlița, Fălești și-a descoperit pasiunea pentru desen după ce a ieșit la pensie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:40
Armata rusă a efectuat circa 100 de atacuri în ultimele 24 de ore pe frontul din estul Ucrainei, dintre care aproape jumătate în sectorul Mariinka, un nou „punct fierbinte” împreună cu zona Avdiivka, transmite adevarul.ro „Inamicul a făcut 43 de încercări de a străpunge apărarea trupelor noastre” în zona Mariinka, situată în regiunea Doneţk, precizează Statul […] Acest articol Atacuri intense în estul Ucrainei, unde sectorul Mariinka este noul punct fierbinte a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:50
În Republica Moldova ziua Armatei Naționale este marcată pe 3 septembrie, iar ziua Internațională a Bărbatului este marcată pe 19 noiembrie. Ce simbolizează 23 februarie pentru bălțeni „Însemnătate mare, ca pentru bărbați, și nu este ziua rușilor, dar este la tot poporul, toți sărbătoresc așa sărbătoare, trebuie.” „Cândva a fost foarte interesantă. – Dar la momentul de […] Acest articol /VIDEO/ VOX POP: Ce simbolizează 23 februarie pentru bălțeni a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:30
Micșorarea tarifului la gazele naturale ar putea aduce după sine tarife mai mici și pentru încălzirea centrală. Termoelectrica și CET Nord au depus solicitări la Agenția pentru Reglementare în Energetică pentru reducerea prețului la energia termică furnizată consumatorilor din Chișinău și Bălți. Conform solicitării, locuitorii din Bălți ar putea achita 2818 lei pentru o gigacalorie […] Acest articol Cet Nord și Termoelectrica au solicitat micșorarea tarifului la căldură a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:10
Un adolescent de 15 ani, din orașul Sîngerei, s-ar fi sinucis noaptea trecută. Cadavrul acestuia a fost găsit de către mama sa. Potrivit informațiilor preliminare, băiatul avea pe cap o pungă, cu care s-ar fi asfixiat. Acesta ar fi folosit și un balonaș cu gaz.  Preliminar s-ar fi stabilit că adolescentul ar fi recurs la […] Acest articol Tragedie la Sîngerei//O mamă și-a găsit copilul de 15 ani mort, cu o pungă pe cap a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:30
Au reușit să implice autoritățile locale în proiecte de bugetare participativă și au făcut mai transparentă activitatea acestora. Vorbim despre societatea civilă din raionul Fălești, care a implementat proiecte în șase localități cu o valoare de 65 de mii euro, în cadrul programului EU4Accountability, finanțat de Uniunea Europeană. Astăzi, după câteva luni, de la implementarea […] Acest articol /VIDEO/ Bugetarea participativă în Fălești: un exemplu de bune practici, implementat de societatea civilă și autoritățile locale a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:00
Președintele american Joe Biden s-a întâlnit joi cu soția și fiica lui Alexei Navalnîi, liderul opoziției ruse decedat săptămâna trecută, „pentru a-și exprima sincerele condoleanțe”, a spus Casa Albă, relatează hotnews.ro. În timpul întâlnirii din California, Biden și-a exprimat admirația pentru „curajul extraordinar al lui Navalnîi și moștenirea sa în lupta împotriva corupției și pentru o […] Acest articol Biden s-a întâlnit joi cu soția și fiica lui Alexei Navalnîi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:10
 O zi cu surprize. Suntem gata pregatiti pentru schimbare, avem tot ce ne trebuie pe dinauntru, accesam si curajul si o sa ne-mplinim un vis, niste obiective.   Vibrația zilei este 5 tot despre curaj este vorba, să îndrăznim să facem acele lucxruri pe care ni le dorim. Horoscop 23 februarie 2024 – PEȘTI V-au rămas […] Acest articol Horoscopul zilei de astăzi – 22 februarie. O zodie poate găsi ceva de lucru în paralel cu serviciul a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai mult de 2 zile în urmă
17:00
Centrul Național pentru Energie Durabilă îndeamnă proprietarii de locuințe care intenționează să aplice pentru finanțare la Programul Fondului pentru Eficiență Energetică în Sectorul Rezidențial din Moldova (FEERM), să se înscrie pe platforma compensatii.gov.md până pe 25 martie curent, ultima zi în care sistemul informațional va fi deschis pentru depunerea cererilor în sezonul rece 2023-2024. În procesul de […] Acest articol Cum puteți beneficia de alocații suplimentare la implementarea măsurilor de eficiență energetică a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:30
Tot mai mulți părinți din nordul țării susțin ferm introducerea educației sexuale în curriculumul educațional. Ei argumentează că acest subiect este esențial pentru dezvoltarea sănătoasă a tinerilor și pentru prevenirea unor probleme grave de sănătate și sociale. „Curiozitatea la dânșii e mare și ei încearcă înainte de a fi informați și de asta poate ar […] Acest articol /VIDEO/ Educația sexuală în școală. Ce spun părinții: pro sau contra a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:00
Orașul Drochia va beneficia de 9,6 milioane de lei, pentru implementarea proiectului „Creșterea nivelului de trai în zona de revitalizare Valea Curechiului a orașului Drochia”, finanțat din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală. Lucrările de revitalizare urbană presupun amenajarea unui spațiu public, modernizarea infrastructurii urbane prin realizarea măsurilor de infrastructură stradală și amenajarea a […] Acest articol Peste 9 milioane de lei pentru implementare unui proiect la Drochia, prin intermediul ADR Nord a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:20
Biroul politici de reintegrare a reacționat în urma informațiilor apărute în spațiul public precum că regiunea transnistreană ar urma să ceară anexarea la Rusia în cadrul unui eveniment preconizat pe 28 februarie. Instituția precizează că urmărește cu atenție situația din stânga Nistrului și este contact permanent cu Misiunea OSCE și cu alți parteneri internaționali. „Din […] Acest articol Biroul de Reintegrare despre faptul că Transnistria ar putea solicita alipirea la Rusia: „Tiraspolul e conștient de consecințele pe care și le asumă” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:40
Companiile din sectorul de afaceri, în mare parte întreprinderile mici și mijlocii, dar și alte instituții din nordul țării au șansa să treacă printr-o transformare digitală după standardele Uniunii Europene. Digital Innovation Hub din Moldova oferă o abordare inovativă în implementarea transformării digitale a IMM-urilor. ELVIRA BENDERLEU, Agent economic: „Activitatea companiei noastre de bază este […] Acest articol /VIDEO/ Transformarea digitală- o prioritate a Digital Innovation Hub din Moldova a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:50
Elevii care au de susținut examenul de bacalaureat în acest an, se pot înscrie la un program de pregătire, care îi va ajuta să însușească mai bine materia predată în ultimii trei ani. Universitatea de Stat Alecu Russo din Bălți îl pune la dispoziția tuturor elevilor din țară absolut gratuit. De ce au decis să […] Acest articol USARB pregătește elevii pentru Bacalaureat a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:20
Traseul Leușeni la moment este blocat. Poliția se află la fața locului pentru redirecționarea și fluidizarea transportului. Drumul de acces spre postul vamal Leușeni a fost blocat. Circulația vehiculelor este imposibilă în contextul protestelor organizate de fermieri. „În această situație, recomandăm călătorilor să opteze din timp pentru alternativele disponibile, cum ar fi: PVFI Sculeni, PVFI […] Acest articol Traseul Leușeni este blocat de fermieri. Recomandările angajaților Serviciului Vamal a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:50
Ofițerii  Direcției investigații „Nord” a INI documentează un grup de persoane suspectate de încălcarea regulilor de păstrare, deţinere, transport, port şi folosire a armelor şi muniţiilor. Pe parcursul investigațiilor au fost acumulate informații operative și probe pertinente în privința acestora, precum că păstrează ilegal la domiciliu mai multe arme de foc și muniții, unele dintre ele […] Acest articol /VIDEO/ Percheziții la Ocnița: Arme și muniții deținute ilegal, depistate la domiciliile a patru persoane a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:00
Zece percheziții au fost desfășurate de ofițerii CNA pe o cauză penală pornită pe fapte de spălare de bani, rezultată dintr-o însușire istorică a 75,11% din patrimoniul Republicii Moldova deținut în cadrul societății pe acțiuni ”Mioara” din mun. Bălți. O persoană din grupul implicat în schema de spălare de bani a fost reținută, urmând a […] Acest articol Percheziții în nordul țării. A fost reținută o persoană suspectată de deposedarea a 75% din activele statului deținute în cadrul SA „Mioara” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:10
Joe Biden l-a calificat, miercuri, pe preşedintele rus, Vladimir Putin, drept un „ticălos nebun”, în timpul unei întâlniri cu donatori ai Partidului Democrat la San Francisco, când l-a atacat virulent şi pe rivalul său Donald Trump, transmite News.ro, citat de Digi24.ro.  „Ameninţarea existenţială este reprezentată de schimbările climatice. Mai este şi ticălosul ăla nebun de […] Acest articol Joe Biden îl atacă dur pe Vladimir Putin: „E un ticălos nebun” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:00
Peste tot în lume oamenii au devenit din ce în ce mai interesați de locuințe cu un consum de energie scăzut, care tinde spre „zero”. Nu sunt o excepție nici unii moldoveni, care în ultimii ani au investi în așa zisele „case pasive”, adică locuințe cu un standard de eficiență energetică înalt.  Este și cazul […] Acest articol /VIDEO/ Locuință eficientizată energetic – economie la factură. De ce e nevoie să-ți eficientizezi casa a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:20
O zi cu soare și piper. E bine să fim pe recepție să fructificăm o sursă cu care nu ne întâlnim la tot pasul și o să ne alegem cu ceva util și de calitate. Vibrația zilei este 22, număr maestru, și să dublăm faptele bune pe care vrem să le facem. Horoscop 22 februarie […] Acest articol Horoscopul zilei de astăzi – 22 februarie. O zodie poate întâlni o persoană care să-i pice cu tronc a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
21 februarie 2024
18:30
Pacienții de la Internatului Psihoneurologic din Bălți pot procura alcool fără mare efort. Acest fapt ar fi cauzat deja moartea unei paciente care s-ar fi intoxicat cu alcool contrafăcut, declară avocata acesteia Violeta Gașițoi. Într-o postare pe rețelele de socializate Gașițoi anunță că a sesizat conducerea instituției despre faptul că alcoolul se vinde inclusiv pe […] Acest articol /VIDEO/ O pacientă de la Internatul Psihoneurologic din Bălți ar fi murit în urma unei intoxicații cu alcool. Ce spun ceilalți pacienți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:30
O tânără de 29 de ani a fost găsită moartă în această dimineață pe o stradă din municipiul Bălți. Oamenii legii au fost anunțai în jurul orei 12.00 de către trecători. Cadavrul a fost transportat la expertiza medico-legală pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului. Alte circumstanțe deocamdată nu se cunosc. Fii mai aproape […] Acest articol O tânără de 29 de ani a fost găsită moartă pe o stradă din Bălți a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:10
Mai mulți elevi din municipiul Bălți, dar și din raioanele Fălești și Sîngerei știu deja ce este dezinformare și cum trebuie să lupte cu acest fenomen. Totul datorită proiectului implementat de A.O. Nord Press Club, în parteneriat cu Institutul pentru Raportare despre Război și Pace, în cadrul căruia au fost realizate 5 reportaje și au […] Acest articol /VIDEO/ Tinerii din Bălți și încă 2 raioane au învățat cum să lupte cu dezinformarea a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:30
În zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Larga au fost surprinși în timp ce treceau din Ucraina în R. Moldova patru bărbați. Din spusele acestora ar fi plătit unor persoane ca să le fie facilitată traversarea frontierei moldo-ucraineană, în afara punctelor de trecere. Descoperirea migranților ucraineni a avut loc ieri noaptea, 20 februarie […] Acest articol /FOTO/ Patru bărbați ucraineni ar fi plătit mii de dolari pentru a ajunge ilegal în R. Moldova a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:10
Bugetul municipiului Bălți va suporta încă o lovitură neprevăzută. Pavajul nou instalat pe mai multe străzi din oraș este deteriorat, pentru că angajații Apă Canal sunt nevoiți să repare sau să schimbe țevile ruginite de apă. Totul pentru că înainte de a fi executate lucrările de construcție a trotuarelor, proiectul nu a fost consultat cu […] Acest articol /VIDEO/ Încă o lovitură pentru bugetul municipal Bălți. Trotuarele proaspăt renovate necesită din nou bani pentru reparație a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:30
Agenția Națională de Reglementare în Energetică a aprobat noi tarife reduse la gaze naturale. Consumatorii casnici vor plăti 13.39 lei (fără TVA), cu 3.3 lei mai puțin decât acum. Decizia a fost luată la aproximativ o lună după ce Moldovagaz a expediat către ANRE solicitarea de ajustarea a tarifelor. Ultima ajustare s-a produs în luna […] Acest articol Gaz natural, mai ieftin. Noile tarife au fost aprobate de ANRE a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:40
Pentru astăzi, 21 februarie, Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) prognozează cer noros pe întreg teritoriul țării. În Nord se așteaptă temperaturi de +7 grade pe timp de zi. În Centru, termometrele vor indica +9 grade Celsius. Iar în Sudul țării se așteaptă +11 grade. În Capitală, maximele se opresc la +9 grade Celsius. Mâine, vremea […] Acest articol /METEO/ Temperaturi pozitive. Câte grade vor fi astăzi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:40
Primarul localității Boldurești, raionul Nisporeni, este șoferul care ar fi lovit mortal un copil de 14 ani și a fugit de la fața locului, lăsând minorul acolo. Potrivit poliției, bărbatul a încercat în toată această perioadă să ducă în eroare de nenumărate ori Poliția pentru a se eschiva de la răspundere. În prima fază acesta a […] Acest articol /FOTO/ Primarul satului Boldurești, reținut pentru că ar fi tamponat mortal copilul de 14 ani din Nisporeni. Cum a încercat să ducă în eroare polițiștii a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:30
O zi cu dezvăluiri. O să aflăm lucruri la care nu ne-am fi așteptat, și poate și noi vom fi în situația de a face unele mărturisiri forțați de împrejurări. Horoscop 21 februarie 2024 – PEȘTI Se poate să primiți o ofertă de lucru, și dacă vreți să vă schimbați serviciul, tocmai bine, dar vă […] Acest articol Horoscopul zilei de astăzi – 21 februarie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:30
Magazinul Moldcell și-a redeschis ușile pentru cumpărătorii din nordul țării, în centrul orașului Bălți, pe strada Vasile Alecsandri 2. Spațiul proaspăt renovat este gata să găzduiască vizitatorii, la dispoziția cărora stă un asortiment bogat de gadgeturi de ultimă generație, telefoane mobile de top, computere, televizoare, aspiratoare inteligente, abonamente pentru întreaga familie și reduceri generoase.  CAROLINA BUGAIAN, […] Acest articol /VIDEO/ Magazinul Moldcell, din centrul Bălțiului și-a redeschis ușile pentru cumpărători a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:20
Compania „Air Moldova” nu mai are dreptul să opereze niciun zbor comercial. Autoritatea Aeronautică Civilă i-a anulat Certificatul de Operator Aerian (AOC), deoarece compania nu are niciun avion operațional, nici în proprietate, nici în chirie, transmite tv8.md.  Anterior, AAC a suspendat temporar certificatul de operator aerian, pentru o perioadă de 6 luni, acordând termen maxim prevăzut […] Acest articol Air Moldova nu mai are statut de operator aerian a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
20 februarie 2024
17:20
„Poate a da Domnul și nu s-a mai repeta și nu vom mai trece prin ceea ce a fost, peste noapte să te trezești cu un copil și pe urmă încă unul să mai urmeze cu intervenții chirurgicale și toate acestea. E cam greu.” Marcela Ciubotaru trăiește o dramă căreia doar o mamă îi poate […] Acest articol /VIDEO/ Istoria unei mame eroine din Drochia. Cum reușește de una singură să îngrijească de cele două fiice, ambele imobilizate a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:40
Mama minorului de 14 ani, tamponat mortal seara trecută în satul Boldurești, raionul Nisporeni, vrea ca șoferul care i-a luat viața băiatului ei să fie pedepsit, scrie realitatea.md. Femeia îndurerată a scris pe o rețea de socializare un mesaj sfâșietor, adresat bărbatului care, potrivit poliției, a fugit de la locul faptei imediat după impact. „Nu știu […] Acest articol Mama copilului tamponat la Nisporeni, mesaj sfâșietor către șoferul care a fugit: Dacă ai inimă, du-te și te predă! a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:50
Preşedintele rus Vladimir Putin i-a acordat gradul special de general-colonel prim-directorului adjunct al Serviciului Federal al Penitenciarelor din Rusia (FSIN), Valeri Boiarinev, potrivit decretului prezidenţial publicat pe portalul oficial de informaţii juridice al guvernului rus, a relatat marți The Moscow Times, preluat de Agerpres. Oficialul FSIN a fost avansat la trei zile după moartea subită a […] Acest articol Putin l-a ridicat în grad pe directorul adjunct al Agenţiei penitenciarelor după moartea subită a lui Navalnîi în închisoare a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:50
Întâlnirea de astăzi a fermierilor cu Premierul și Ministrul Agriculturii nu s-a încheiat cu soluții concrete. Potrivit unor agricultori, aceștia mâine vor relua protestele.  Printre principalele revendicări ale agricultorilor se numără asigurarea unor prețuri corecte pentru produsele agricole, accesul la inputuri agricole la prețuri accesibile, reforme legislative care să sprijine fermierii mici și mijlocii. „Începând […] Acest articol /VIDEO/ Protestele fermierilor continuă. Ce au decis după discuția cu autoritățile a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:20
Moldoveanca Alisa Glinka s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris la proba de echitație. Potrivit forului internațional de profil, ea și-a asigurat un loc în concursul individual de dresaj. „Hai să o felicităm pe Alisa și să-i transmitem toate gândurile noastre bune pentru competiția olimpică viitoare. Suntem mândri să o avem ca reprezentantă a […] Acest articol Moldoveanca Alisa Glinka s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024 a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:20
Prea puține evenimente, dar și indiferența autorităților locale și centrale este una dintre provocările cu care se confruntă tinerii din Bălți. În acest weekend, adolescenții au ales membrii noului board, care le vor reprezenta interesele și, timp de un an vor munci pentru atragerea investițiilor în domenii prioritare pentru tineri. „Dacă e să vorbim despre […] Acest articol /VIDEO/ Vor mai multe evenimente, dar și deschiderea autorităților. Tinerii din Bălți și-au ales noul board a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:10
Un minor de 14 ani a fost tamponat mortal în această noapte, într-o localitate din raionul Nisporeni. Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit preliminar că un minor de 14 ani a fost tamponat mortal, iar șoferul care a comis accidentul a fugit. La moment oamenii legii întreprind toate măsurile pentru identificarea, localizarea și reținerea […] Acest articol Un copil de 14 ani, tamponat mortal de un automobil. Șoferul a fugit de la locul accidentului a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:10
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță trimiterea în judecată a unui fost șef al Căii Ferate din Moldova, care ar fi închiriat fraudulos locomotive din stânga Nistrului, cu prejudicii de peste 5.000.000 lei.  Mai exact, în lipsa unei necesități economice constatate de CFM, inculpatul și-a depășit atribuțiile prin faptul că a […] Acest articol Fost șef al CFM – trimis în judecată, după închirierea frauduloasă a locomotivelor din stânga Nistrului, cu prejudicii de peste 5.000.000 lei a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:30
Angajații și discipolii Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir” din municipiul Bălți se bucură de condiții îmbunătățite și de un mediu de studii confortabil. Clădirea instituției a fost renovată în cadrul unui proiect finanțat de Uniunea Europeană. Potrivit conducerii, această investiție a permis reducerea cu peste 20 la sută a costurilor din facturile pentru încălzire. ANGELA MURZAC, […] Acest articol /VIDEO/ Studiază în confort. Elevii, dar și profesorii din școlile eficientizate energetic- mulțumiți de rezultate a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.