TV Nord

Acum 4 ore
18:00
Federația Română de Baschet (FRB) a anunțat pe pagina de Facebook că tânârul jucător Luca Petcu a murit la vârsta Acest articol Baschetbalistul Luca Petcu a murit la vârsta de 21 de ani a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:50
Persoanele cu dizabilități mintale din raionul Glodeni vor avea șansa să se reintegreze în comunitate și să  ducă o viață Acest articol /VIDEO/ Persoanele cu dizabilități mintale din Glodeni, ajutate să se reintegreze în comunitate. În oraș va fi construită o „Locuință Protejată” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 6 ore
16:20
Volumul consumului de gaze naturale în luna noiembrie curent a constituit 63,1 milioane de metri cubi, ceea ce este cu Acest articol Moldovenii continuă să economisească. În luna noiembrie au consumat cu 55% mai puțin gaz a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:20
Prioritățile Republicii Moldova în cooperarea cu Alianța Nord-Atlantică au fost discutate la Chișinău în cadrul Conferinței Internaționale „Dezvoltarea parteneriatelor NATO Acest articol /VIDEO/ Prioritățile R. Moldova în cooperarea cu Alianța Nord-Atlantică, discutate în cadrul unui forum internațional la Chișinău a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 8 ore
14:40
Bălțenii vor plăti câte cinci lei pentru o călătorie cu troleibuzul, cu doi lei mai mult decât anterior. Proiectul de Acest articol /VIDEO/ Bălțenii vor achita cu 2 lei mai mult pentru o călătorie cu troleibuzul a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:00
Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași grăbiți, iar artiștii hand-made din Bălți nu ratează nici o ocazie să își Acest articol /VIDEO/ Artiștii hand-made din Bălți se pregătesc de sărbătorile de iarnă. Cu ce își cuceresc cumpărătorii a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 12 ore
11:40
Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor au fost sancționați de către Guvernul Marii Britanii. Despre acest lucru a anunțat prim-ministra Natalia Acest articol Ilan Șor și Vlad Plahontiuc, incluși și pe lista de sancțiuni a Marii Britanii a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:30
Călătoriile cu troleibuzele în municipiul Bălți se scumpesc. Consilierii municipali au aprobat în ședința de astăzi noul tarif. Astfel, din Acest articol Călătoria cu troleibuzul, mai scumpă. Cât vor achita bălțenii din 1 ianuarie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:10
Guvernul a hotărât că Chișinăul are nevoie de o dezvoltare strategică. Astfel, va fi creată Agenția de Dezvoltare Regională Municipiul Acest articol Guvernul va crea Agenția de Dezvoltare Regională a Municipiul Chișinău. Cine va intra în componența acesteia a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:00
O minoră de 15 ani din orașul Tiraspol a fost găsită fără suflare într-un subsol din oraș. Conform presei locale, Acest articol O minoră de 15 ani, căutată de o săptămână, găsită fără suflare într-un subsol a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Acum 24 ore
07:40
O zi cu de toate. O să ne îngrijim şi de casă şi de ai noştri, să fie totul în Acest articol Horoscopul zilei de astăzi – 9 decembrie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
07:40
Ex-președintele Igor Dodon califică drept corectă decizia autorităților de a procura energie electrică de la Centrala de la Cuciurgan. Totuși, Acest articol Igor Dodon: „La consumator ajunge un preț la energia electrică de 4 ori mai mare” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Ieri
18:20
Îngheață de frig în casă pentru că nu au cu ce face focul. Oamenii din raionul Fălești, care s-au înscris Acest articol /VIDEO/ Oamenii din raionul Fălești îngheață de frig în propriile case. Lemne sunt, dar nu ajung la oameni a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
17:10
Veste bună la sfârșit de zi. ANRE a aprobat noul tarif pentru energia electrică. Consumatorii FEE Nord vor achita un Acest articol Vești bune la sfârșit de zi! S-a ieftinit energia electrică a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:20
Premier Energy și FEE-Nord au trimis solicitările către Agenția Națională în Reglementare în Energetică privind micșorarea tarifului la energie electrică. Astfel, Acest articol Cu doar 25 de bani! Fee Nord a trimis solicitarea privind micșorarea tarifului la energie electrică a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:00
Trenul Chișinău-București va circula zilnic, începând cu 11 decembrie 2022. Prețul unui bilet variază între 605 și 698 de lei, Acest articol Trenul Chișinău-București va circula zilnic! Cât vor costa biletele și cine beneficiază de reduceri? a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
15:30
Pentru majoritatea moldovenilor, mandarinele se asociază cu magia sărbătorilor de iarnă. Iar tarabele de la Piața Centrală din Bălți abundă Acest articol /VIDEO/ Fructul asociat cu sărbătorile de iarnă. Cât costă un kilogram de mandarine la piața din Bălți și de ce nu se mai vând cu lăzile a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:20
Un tânăr de 24 de ani din Dondușeni suspectat de șantaj, a fost reținut de oamenii legii pentru 72 de Acest articol S-a dat drept femeie pentru a obține poze intime de la un bărbat, iar acum riscă 7 ani de închisoare. Tânăr din Dondușeni, reținut a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:10
Guvernul a aprobat o hotărâre prin care prețul autorizațiilor de transport rutier se va micșora. Scopul acesteia este de a Acest articol Autorizații mai ieftine pentru transportul rutier de marfă. Cât vor plăti operatorii de transport rutier a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:00
Carambol matinal în raionul Soroca. Potrivit Inspectoratului de Poliție Soroca, în apropiere de localitatea Rublenița s-au produs mai multe accidente, Acest articol /FOTO/ Nici experiența nu te ajută. Trei accidente rutiere la Soroca, din cauza ingnoranței unor șoferi a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:40
Prețul grâului continuă să scadă sub presiunea ofertei ridicate din bazinul Mării Negre unde și Ucraina și Rusia se luptă Acest articol Vom avea pâine mai ieftină? Prețul grâului în scădere, din cauza exporturilor uriașe din Ucraina și Rusia a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:30
Guvernul a aprobat Politica fiscală și vamală pentru anul 2023 care vine să susțină agenții economici în condițiile multiplelor crize Acest articol Cabinetul de miniștri a aprobat legea bugetului de stat și politica fiscală și vamală pentru anul 2023. Ce facilități sunt prevăzute a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:00
Mai mulți oameni au ajuns la spital în urma unui grav accident produs în această dimineață în apropiere de localitatea Acest articol /FOTO/ Accident grav la Florești. Mai mulți oameni au ajuns la spital, după ce două automobile s-au ciocnit frontal a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:50
Crezi că un fular pus peste gura şi nasul copilului îl vor proteja mai bine în zilele friguroase? Crezi că Acest articol Punem sau nu fular la gurița copilului? Sfatul medicului a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:00
Rusia a anunţat joi că trupele sale iau parte la exerciţii tactice în Belarus, pe fondul temerilor că Moscova face Acest articol Mai mulți soldați ruși participă la exerciții tactice în Belarus a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:30
Moldova va primi de la Banca Europeană pentru Investiții 100 de milioane de euro  pentru construcția și supervizarea a 50 de Acest articol Republica Moldova va primi încă 100 de milioane de euro pentru reparația drumurilor. Ce porțiuni vor fi reabilitate a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:30
Directorul general al companiei Moldovagaz, Vadim Ceban a anunțat că mai mulți consumatori au depistat erori în compensațiile primite în Acest articol Sunt cazuri în care gradul de vulnerabilitate nu corespunde cu cifrele din factură. Ce spune directorul Moldovagaz a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:20
Cedarea celor 5,7 milioane de metri cubi de gaz pe zi către malul stâng nu pune în pericol securitatea energetică Acest articol Constantin Borosan: „Malul drept este mult mai pregătit din punct de vedere energetic, spre deosebire de malul stâng” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:20
Aveți grijă pentru că tendința de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui să vă permiteți mai mult Acest articol Horoscopul zilei de astăzi – 8 decembrie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
08:50
Atenție, pe mai multe porțiuni de drum din nordul și centrul țării se circulă în condiții de ceață densă, ceea Acest articol Atenție șoferi! În nordul țării se circulă în condiții de ceață a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:00
Din 1 ianuarie 2023 mai mulți bugetari vor primi salarii majorate. Despre acest lucru a anunțat Prim-Ministrul Natalia Gavrilița, într-un Acest articol Majorări de salariu din 1 ianuarie. Gavrilița anunță cât vor primi unii bugetari a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
18:00
Din moment ce avem război la frontieră cu Republica Moldova, dar și o situație încordată în țară pe fonul crizei Acest articol /VIDEO/ Câtă încredere au bălțenii în instituțiile statului care asigură securitatea națională a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:40
Guvernul a aprobat proiectul Legii Bugetului de stat pentru anul 2023. Documentul prevede venituri de 64,9 miliarde de lei și Acest articol Bugetul, aprobat la câteva ore după publicare. Gavrilița recunoaște că repetă ”practicile vicioase ale altor Guverne” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:30
Raionul Sîngerei are un nou președinte. Este vorba despre Ivan Cebotari, consilier din partea Partidului Comuniștilor.  Informația a fost confirmată Acest articol Raionul Sîngerei are un nou președinte a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:20
Șoferița de 24 de ani din Soroca, care a tamponat cu mașina săptămâna trecută o fetiță de 10 ani pe Acest articol Șoferița din Soroca care a tamponat mortal fetița din Fălești și-a recunoscut vina a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
16:20
Astăzi, în jurul orei 13:45, poliția a fost sesizată prin intermediul serviciului unic 112, precum că Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani Acest articol Încă o alertă falsă cu bombă. Pe caz a fost inițiat un proces penal a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:50
Copilul de 7 luni care a fost abandonat în fața unui bloc locativ din municipiul Bălți, se află în continuare Acest articol Copilul de 7 luni care a fost abandonat în fața unui bloc locativ din Bălți, rămâne în continuare la spital. Vezi care este starea acestuia a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
14:40
Un bărbat de 41 de ani din satul Răuțel, raionul Fălești riscă 3 ani de închisoare sau amendă de până Acest articol /VIDEO/ Arme și muniții deținute ilegal, depistate de polițiști la un bărbat din Răuțel a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
13:10
Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a declarat în cadrul unui interviu acordat pentru TV NORD, faptul că securitatea aeriană a Republicii Acest articol /VIDEO/ Igor Grosu: „Dacă este scris în Constituție că ești neutru, vezi domnule, rachetele știu de acest lucru și ne evită. Nu” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:50
Agenția Servicii Publice anunță că, începând cu data de 06.12.2022, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, desfășurarea examenului la proba practică Acest articol Atenție! Examenul practic la categoriile AM, A1, A2, A este sistat temporar a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
12:10
Călătoriile cu troleibuzul ar putea deveni un adevărat lux pentru bălțeni. Asta pentru că începând cu 1 ianuarie 2023 taxa Acest articol /VIDEO/ Călătoriile cu troleibuzul – un lux pentru bălțeni. Biletul poate costa 6 lei a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
11:30
Trei minori au ajuns la spital, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon emanat de la o sobă. Cazul Acest articol Trei minori din raionul Taraclia s-au intoxicat cu monoxid de carbon a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:00
A fost lansată licitația pentru proiectarea și construcția a două centrale electrice de cogenerare. Până în 2025, construcția acestora urmează Acest articol În doi ani, Moldova va avea două centrale termoelectrice de cogenerare. Ce presupune acest lucru a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
10:00
Procurorii au cerut marţi între doi şi 15 ani de închisoare pentru opt acuzaţi în procesul atentatului de la Nisa, Acest articol Acuzaţii principali în cazul atentatului de la Nisa, soldat cu 86 de morți și 450 de răniți, riscă cel mult 15 ani de închisoare a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
09:40
Un cutremur cu magntudinea 3,4 pe Richter s-a produs miercuri dimineaţa, la ora locală 3:49, în zona seismică Vrancea, judeţul Acest articol Cutremur de 3,4 grade pe scara Richter, înregistrat azi dimineață în județul Buzău a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
07:40
O zi cu de toate. O să ne propunem diverse lucruri și, în cel mai bun caz, or să ne Acest articol Horoscopul zilei de astăzi – 7 decembrie a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
07:40
Bugetul pentru anul 2023 vine cu majorări de salarii pentru sectorul bugetar. Ministrul Finanțelor spune că bugetarii vor avea parte, Acest articol Dumitru Budianschi: „Pensiile vor fi indexate cu 14,1%, iar salariilor vor crește cu 1300 de lei” a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
6 decembrie 2022
18:20
Mai puțin vulnerabili în fața facturilor mari pentru energia termică. Încă un bloc din municipiul Bălți a trecut la sistemul Acest articol /VIDEO/ Mai puțin vulnerabili în fața facturilor pentru căldură. Încă un bloc din Bălți a trecut la sistemul de distribuție a energiei pe orizontală a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
18:00
Mai puțin vulnerabili în fața facturilor mari pentru energia termică. Încă un bloc din municipiul Bălți a trecut la sistemul Acest articol /VIDEO/ Mai puțini vulnerabili în fața facturilor pentru căldură. Încă un bloc din Bălți a trecut la sistemul de distribuție a energiei pe orizontală a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
18:00
Zeci de geniști, polițiști de frontieră, dar și angajații IGSU au împânzit zona unde, ieri după-amiază, au căzut rămășițele unei Acest articol /VIDEO/ „Nu știi ce poate să-ți cadă mâine în cap”. Războiul tot mai aproape de Republica Moldova a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.