Omniapres

Acum 2 ore
16:30
Rusia va opri sâmbătă livrările de gaz către Finlanda sâmbătă dimineața, de la ora 7, a anunțat principala companie deThe post NEWS ALERT: Rusia taie livările de gaz către Finlanda appeared first on Omniapres.
Acum 6 ore
13:30
Sancţiunile Vestului devin o glumă: Rubla a urcat la cel mai ridicat nivel din ultimii şapte ani, pe măsură ceThe post Nu e glumă – Ce se întâmplă pe măsură ce marii cumpărători europeni de gaz se conformează unul câte unul voinţei lui Putin appeared first on Omniapres.
Acum 8 ore
10:01
Maia Sandu cere partenerilor să urgenteze alocarea banilor promiși pentru guvernarea ei, susține Ion Chicu.  Potrivit fostului premier, ”Sandu crede,The post Ion Chicu: Sandu crede, că europenii nu văd, nu înțeleg, n-au învățat lecția. Banii se dau condiționat, Maia. appeared first on Omniapres.
Acum 12 ore
09:30
Ion Cristoiu: A defini BBC drept unul dintre reperele necontestate în lumea presei înseamnă a nu fi urmărit activitatea instituţieiThe post Ion Cristoiu vorbește despre brutalitatea cu care s-a luat voturile date Republicii Moldova pentru a le pune în poala Ucrainei. De la Puterea Adevărului la Puterea Manipulării appeared first on Omniapres.
08:30
Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune (EBU) a explicat joi seară de ce au fost eliminate cele 6 jurii de la vot, inclusiv România, acuzând că acestea s-ar fi votat între ele arătând că în cea de-a doua semifinală, patru dintre cele şase jurii au plasat toate celelalte cinci ţări în Top 5, iar patru dintre cele șase au primit cel puțin un set de 12 puncte, care este maximul care poate fi acordat. „Modelul în cauză a fost detectat ca fiind neregulamentar de către partenerul de vot paneuropean...
08:10
Serghei Afanasenco, președintele Fracțiunea Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău, părăsește fracțiunea. Acesta a invocat mai multe motive, printre careThe post ULTIMA ORĂ: A părăsit fracțiunea PSRM appeared first on Omniapres.
08:01
Adjunctul unității Azov: ”Suntem închiși în incinta uzinei Azovstal. Are loc o anumită operațiune” Adjunctul comandantului din oțelăria Azovstal anunță,The post VIDEO. Un nou mesaj misterios de la unul dintre luptătorii rămași în Azovstal appeared first on Omniapres.
06:31
Liderii mondiali trebuie să devină mai obişnuiţi cu lupta împotriva presiunilor inflaţioniste, a declarat directorul general al Fondului Monetar Internaţional,The post FMI avertizează: Cred că trebuie să devenim mai obişnuiţi cu inflaţia, ar putea să nu fie ultimul şoc appeared first on Omniapres.
05:51
SUA își propune să înarmeze Ucraina cu rachete antinavă avansate pentru a lupta împotriva blocadei ruse Casa Albă intenționează săThe post SUA își propune să înarmeze Ucraina appeared first on Omniapres.
04:50
Aleksandr Lukaşenko declară că Belarusia a achiziţionat din Rusia sisteme de apărare antiaeriană S-400 şi rachete Iskander. Belarusul este principalulThe post Belarusul a cumpărat sisteme antiaeriene S-400 şi rachete Iskander din Rusia appeared first on Omniapres.
Ieri
16:20
Ion Chicu, fostul prim-ministru a venit cu un comentariu la explicația Nataliei Gavrilița despre inflația în Republica Moldova și Ucraina.The post Ion Chicu: Bugetul Președinției, Parlamentului și Cancelariei de Stat sunt cu 41% mai mare decât cel de anul trecut appeared first on Omniapres.
12:40
​Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, a declarat joi că nu este în favoarea unei aderări „pe scurtătură” a Ucrainei la UniuneaThe post ULTIMA ORĂ: Olaf Scholz nu vrea ca Ucraina să intre în Uniunea Europeană appeared first on Omniapres.
10:10
Rusia a publicat în premieră pe reţelele sociale imagini care surprind momentul în care o dronă kamikaze a armatei ruseThe post Momentul în care o dronă kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor appeared first on Omniapres.
09:30
Fostul președinte al SUA, George W. Bush, a descris în mod eronat invazia Irakului drept „brutală” și „nejustificată”, înainte deThe post VIDEO: George W. Bush a încurcat … planeta: „O invazie total nejustificată a Irakului…vreau să spun a Ucrainei” appeared first on Omniapres.
07:50
Rusia crede că a evitat o criză financiară, pe măsură ce rubla se apreciază, iar datele economice se îmbunătăţesc, darThe post Goldman Sachs: Economia rusă continuă să se redreseze. Inflaţia încetineşte, rubla se apreciază, iar Moscova speră să evite criza financiară appeared first on Omniapres.
06:10
Inflaţia din Marea Britanie a atins în aprilie 9%, un maxim al ultimilor 40 de ani, alimentară de creşterea puternicăThe post Inflaţia din Marea Britanie a atins în aprilie 9%, un maxim al ultimilor 40 de ani appeared first on Omniapres.
05:50
05:30
Veronica Dragalin a trecut, miercuri, etapa de preselecție în cadrul concursului la funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție. Ca procedură, urmeazăThe post Anticorupție.md: O candidatură reală a trecut preselecția pentru conducerea Procuraturii appeared first on Omniapres.
05:10
Grupul german Uniper SE intenţionează să menţină importurile de gaze naturale din Rusia încă un deceniu, chiar dacă Europa cautăThe post Chiar dacă Europa vrea să-şi reducă dependenţa de piaţa rusă, Germania va importa gaze încă 10 ani appeared first on Omniapres.
04:50
Informaţii neoficiale privitoare la intenţia guvernului polonez de a introduce o nouă taxă pe piaţa imobiliară stârneşte îngrijorare, scrie WarsawThe post Polonia introduce o nouă taxă pe piaţa imobiliară appeared first on Omniapres.
04:30
Există o vorbă în limba română: Dacă mai mulți îți spun că ai băut, du-te și te culcă. Așa esteThe post Oamenii își storc creierul ca pe o lămâie appeared first on Omniapres.
18 mai 2022
23:00
Preşedintele croat Zoran Milanovic a afirmat că îl va instrui pe reprezentantul permanent al Croaţiei la NATO, ambasadorul Mario Nobilo,The post ULTIMA ORĂ: După Turcia, un alt stat vrea să blocheze aderarea Suediei şi Finlandei la NATO appeared first on Omniapres.
19:01
Am condamnat imediat războiul Rusiei împotriva Ucrainei. Susținem suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei așa cum am făcut-o întotdeauna. Crimeea este Ucraina. DonbasThe post VIDEO: Maia Sandu: Crimeea este Ucraina. Donbas este Ucraina. Kievul este Ucraina. Și vor fi mereu … appeared first on Omniapres.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:50
Maia Sandu este primul președinte al Republicii Moldova care a susținut un discurs în plenul Parlamentului European. Șeful statului moldoveanThe post LIVE: Maia Sandu cu un discurs în plenul Parlamentului European appeared first on Omniapres.
16:20
Comisia Europeană propune un nou pachet de ajutor financiar pentru Ucraina sub forma unei „asistențe macrofinanciare excepționale”. Ucraina va primi,The post Încă 9 miliarde de euro pentru Ucraina appeared first on Omniapres.
16:00
Rusia a expulzat 27 de diplomaţi spanioli şi 24 de diplomaţi italieni. Acțiunea vine ca măsură de retorsiune, după ceThe post Rusia expulzează peste 80 de diplomaţi appeared first on Omniapres.
15:50
Erdogan: Turcia nu va aproba solicitarea Suediei de aderare la NATO fără ”să îi înapoieze teroriştii”, pe motiv că AnkaraThe post Fisuri evidente în Alianța NATO appeared first on Omniapres.
13:30
Armata rusă a lansat miercuri un atac cu rachete de pe poziţiile lor din Marea Neagră care a afectat regiuneaThe post Armata rusă a atacat regiunea Odesa cu rachete lansate din Marea Neagră appeared first on Omniapres.
12:50
Mihail Popșoi, deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), în 2021, a renunțat la automobil de serviciu și, în loc, aThe post Mihail Popșoi a renunțat la automobil de serviciu și a beneficiat de indemnizație de 72 882 lei appeared first on Omniapres.
10:30
Unul dintre luptătorii răniți de la Azovstal, ale căror portrete dramatice după câteva săptămâni de rezistență în subteranele combinatului siderurgicThe post FOTO de groază: Luptătorul ucrainean cu brațul sfârtecat, făcând semnul victoriei, după ce s-a predat appeared first on Omniapres.
10:10
Pentru a reduce consumul pe timp de criză, deputatul PAS, Mihai Popşoi, a declarat că și-a vândut a doua mașinăThe post Video: Deputatul PAS, Mihai Popșoi, renunță … appeared first on Omniapres.
09:50
Finlanda şi Suedia şi-au depus miercuri cererile de aderare la Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), consultări fiind în cursThe post ULTIMA ORĂ | Finlanda şi Suedia şi-au depus cererile de aderare la NATO appeared first on Omniapres.
07:50
Ion Diacov confirmă că prin ultima hotărâre a Curții de Apel Chișinău a fost deschisă calea pentru reînceperea urmăririi penaleThe post VIDEO: A fost deschisă calea pentru reînceperea urmăririi penale a fostului șef de stat, Igor Dodon appeared first on Omniapres.
07:40
Rezistența la Azovstal a ajuns la sfârșit și soarta a sute de militari ucraineni este sub semnul întrebării. Cei careThe post Luptătorii de la Azovstal continuă să fie evacuați sau se predau rușilor? appeared first on Omniapres.
07:01
AerCap Holdings, gigantul de leasing de aeronave care este cel mai mare proprietar de avioane din lume, a pierdut 113The post Din cauza sancţiunilor, cel mai mare proprietar de avioane din lume a pierdut 113 avioane în favoarea Rusiei appeared first on Omniapres.
06:50
06:40
05:40
Ion Diacov spune că ”va veni timpul când actuala guvernare va fi lovită de propriile legi pe care le totThe post Diacov: Va veni timpul când actuala guvernare va fi lovită de propriile legi. Cine va fi procuror general? appeared first on Omniapres.
04:40
Din ce în ce mai mulți refugiați ucraineni din Marea britanie rămân fără adăpost și, în multe cazuri, fără bani,The post Iată motivele pentru care tot mai mulți refugiați ucraineni rămân fără adăpost și fără sprijin appeared first on Omniapres.
03:40
Președintele Vladimir Putin a declarat marți că este imposibil ca unele state europene să renunțe rapid la petrolul rusesc, așaThe post Putin: Este imposibil ca unele state să renunțe la petrolul rusesc appeared first on Omniapres.
03:01
Grupul energetic italian ENI a anunţat că se va conforma cerinţelor Rusiei de a avea inclusiv un cont în rubleThe post Grupul energetic italian ENI anunţă că se va conforma cerinţelor Rusiei appeared first on Omniapres.
02:20
Fondatorul şi CEO-ul Tesla a făcut comentariul la o conferinţă tehnologică din Miami găzduită de podcastul „All-In”, unde a spusThe post Elon Musk crede că Biden e vinovat pentru criza economică appeared first on Omniapres.
17 mai 2022
18:50
Silvio Berlusconi a declarat că Italia ”se află de asemenea în război pentru că trimite arme Ucrainei”. Fostul premier italianThe post Silvio Berlusconi: Italia se află în război pentru că trimite arme Ucrainei” appeared first on Omniapres.
15:00
Incident straniu lângă Moscova: Un lansator antitanc suedez a explodat în portbagajul unei mașini parcate Eveniment ciudat într-un oraș deThe post FOTO | Lângă Moscova s-a tras dintr-un lansator antitanc appeared first on Omniapres.
15:00
Imagini apărute pe rețelele de socializare arată momentele în care luptători ucraineni refugiați în Azovstal se predau forțelor proruse, clipurileThe post Luptătorilor ucraineni au cedat. VIDEO cu imagini dramatice appeared first on Omniapres.
14:40
Compania Premier Energy anunță că a semnat contractul de procurare a energiei electrice cu SA Energocom pentru asigurarea volumului deThe post Cum va fi ajustat prețul energiei electrice? appeared first on Omniapres.
14:10
Republica Moldova este lider european la nivelul inflației înregistrate în luna aprilie, depășind cu mult celelalte state.The post Republica Moldova este lider european la nivelul inflației appeared first on Omniapres.
12:40
Ion Chicu declară că nu Octavian Armașu și nici Banca Naţională a Moldovei nu a distrus țara prin semnarea contractului,The post Ion Chicu: Când și opoziția parlamentară se alătură acestui delir, atunci lucrurile sunt grave de tot. appeared first on Omniapres.
12:01
Un convoi alcătuit din șapte lansatoare mobile de rachete Iskander a fost văzut deplasându-se pe o șosea în Rusia înThe post ULTIMA ORĂ | VIDEO: Rusia plasează rachete cu încărcătură nucleară la graniței cu Finlanda appeared first on Omniapres.
09:50
Lucrările de construcție a liniei electrice aeriene (LEA) 400 kV de transport al energiei electrice Vulcănești-Chișinău și a stației Back-to-BackThe post Mold-street | Lucrările la interconexiunea energetică cu România vor începe abia la anul appeared first on Omniapres.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.