Omniapres

Acum 6 ore
21:10
  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, participă, la Paris, la festivitățile prilejuite de deschiderea Jocurilor Olimpice. Șefa statului a mulțumit omologului său francez pentru găzduirea acestui eveniment sportiv. ”Astăzi mă alătur liderilor din întreaga lume pentru a celebra sportul, spiritul olimpic și pacea. Îi mulțumim Președintelui Macron și Franței pentru găzduirea Jocurilor Olimpice, la care […] The post Maia Sandu, alături de lideri din întreaga lume, la deschiderea Jocurilor Olimpice appeared first on Omniapres.
Acum 24 ore
12:00
Unul dintre cei cinci indivizi care au pus pe roate o afacere cu marijuana, cocaină și hașiș în municipiul Bălți, despre care recent a anunțat IGP că au fost reținuți, s-a dovedit a fi unul dintre amicii socialistului bătăuș Maxim Moroșan. Potrivit surselor PulsMedia.MD, apropiate anchetei, dar care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, […] The post Unul dintre traficanții de droguri, reținuți la Bălți – donator al PSRM și amic cu socialistul bătăuș Moroșan appeared first on Omniapres.
11:20
O nouă promisiune a lui Renato Usatîi a fost realizată! Un milion de lei donați de președintele ”Partidului Nostru” au ajuns în contul clubului de fotbal FC Bălți. Despre aceasta reprezentanții clubului au anunțat pe Facebook. ”Pe contul clubului nostru a intrat un milion de lei, bani donați de Renato Usatîi. Acești bani vor fi […] The post O nouă promisiune a lui Renato Usatîi, realizată! 1 milion de lei au ajuns în contul clubului de fotbal FC Bălți appeared first on Omniapres.
08:00
Horoscop 26 iulie – o zi echilibrată. O să ne vedem, liniștiți de treburile casnice, ne asigurăm că alor noștri le e bine. LEU O să vă îngrijiți și de voi, vă schimbați garderoba, coafura, stilul vestimentar și pe cel de viață și o să vă regăsiți în noua ipostază. O să vă orientați spre […] The post Horoscop 26 iulie – vești bune pe plan financiar pentru mai multe zodii appeared first on Omniapres.
Ieri
14:10
Banii cheltuiți sunt din fondul Cancelariei de Stat”, raportează fericit individul pe rol de purtător de cuvânt al Guvernului… De unde să știe analfabetul, că Cancelaria de Stat nu are “fond” și este o structură a statului finanțată din bugetul de stat, adică din impozitele plătite de oameni. Că de când au venit la putere, […] The post VIDEO: Ion Chicu atenționează că Maia Sandu ne lasă copiii în gaj pentru finanțarea poftelor sale… appeared first on Omniapres.
12:50
Patru formațiuni ar accede în Parlament, dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri parlamentare anticipate: PAS, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, Blocul ”Victorie” și ”Partidul Nostru”. Datele se regăsesc în cel mai recent sondaj socio-politic, iulie 2024, realizat de IMAS, la comanda Independent News. Potrivit studiului, pentru PAS și-ar da votul 41,1% din cei deciși, BCS ar […] The post Patru formațiuni ar accede în Parlament, în caz de anticipate: PAS, BCS, ”Victorie” și ”Partidul Nostru” appeared first on Omniapres.
12:40
Jumătate dintre cetățenii țării noastre și-ar dori ca Moldova să fie o republică prezidențială. Potrivit sondajului socio-politic realizat de IMAS, la comanda Independent News, 49 la sută dintre respondenți susțin această idee. Pentru republică parlamentară pledează 42%, iar restul sunt indeciși. Sondajul a fost realizat în perioada 8-21 iulie, iar numărul de respondenți este de […] The post Cei mai mulți cetățeni doresc ca Moldova să fie republică prezidențială appeared first on Omniapres.
12:10
Fracțiunea MAN din Consiliul Municipal Chișinău își exprimă dezamăgirea față de nevotarea bugetului capitalei pentru anul 2024 de către fracțiunile PAS și PSRM Mișcarea Alternativa Națională (MAN) își exprimă dezamăgirea în urma refuzului fracțiunilor PAS și PSRM din Consiliul Municipal Chișinău (CMC), de a vota proiectul bugetului pentru anul 2024. Această decizie vine în pofida […] The post MAN își exprimă dezamăgirea față de nevotarea bugetului capitalei de către fracțiunile PAS și PSRM appeared first on Omniapres.
11:50
Renato Usatîi și formațiunea pe care o conduce, ”Partidul Nostru”, sunt în creștere la capitolul credibilitate și intenția de vot, în timp ce alți lideri politici și partide înregistrează o scădere. Datele se regăsesc în cel mai recent sondaj socio-politic, iulie 2024, realizat de IMAS, la comanda Independent News. Participanții la sondaj au fost întrebați […] The post Sondaj: Renato Usatîi și ”Partidul Nostru”, unicii care înregistrează creștere la capitolul credibilitate și intenția de vot appeared first on Omniapres.
10:50
2,5 milioane de lei costă doar excursiile organizate de Guvern pentru copii din localități în capitală. Care este costul integral al campaniei „Europa pentru Tine”, care îndeamnă moldovenii să meargă la referendumul din 20 octombrie și să voteze „pentru”, nu se cunoaște, deocamdată. Cert este că banii, inclusiv pentru bannerele care au împânzit mediul online, […] The post Ion Chicu: Aceștia sunt banii statului nu ai lui Recean sau Sandu, analfabeți corupți appeared first on Omniapres.
10:40
Denis Șova a explicat cum au de suferit oamenii din Chișinău din cauza mofturilor consilierilor PAS și PSRM, care s-au opus adoptării bugetului municipal Cetățenii din capitală vor resimți consecințe negative de la votul consilierilor PAS și PSRM din Consiliul municipal Chișinău, care s-au opus adoptării bugetului pentru acest an. Despre aceasta a vorbit consilierul […] The post Denis Șova: Oamenii din Chișinău au de suferit din cauza mofturilor consilierilor PAS și PSRM appeared first on Omniapres.
10:10
Primarul capitalei Ion Ceban a înregistrat în dimineața de 25 iulie o adresare video. Filmarea a avut loc pe șoseaua Hâncești. Ion Ceban a criticat consilierii municipali care, în ajun, nu au susținut prin vot bugetul propus de conducerea Primăriei, transmite NM. Edilul susține că opoziția din Consiliul Municipal ar încerca să saboteze eforturile autorităților […] The post VIDEO Ion Ceban: ”Dacă veți continua așa, îmi rezerv dreptul să decid ce o să fac începând cu toamna acestui an!” appeared first on Omniapres.
08:40
Încă o noapte în care a fost emis mesaj RO-Alert în nordul judeţului Tulcea. Locuitorii au fost avertizaţi cu privire la posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian, în aproperea graniţei cu Ucraina Zona de Nord a judeţului Tulcea a fost vizată joi, pentru a doua noapte consecutiv, de mesaje RO-Alert, locuitorii fiind avertizaţi cu […] The post BREAKING NEWS: Încă o noapte în care a fost emis mesaj RO-Alert în nordul judeţului Tulcea appeared first on Omniapres.
08:20
Mașina unui jurnalist critic în adresa conducerii statului, deteriorată a doua oară în decurs de trei luni. Corneliu Gandrabur, jurnalist: “Este a doua oară în ultimele 3 luni când mașina mea este deteriorată de către persoane necunoscute. Dacă Maia Sandu crede că în acest fel îmi va împiedica activitatea, atunci greșește amarnic. „Cine e proprietarul […] The post Mașina unui jurnalist a fost deteriorată a doua oară în decurs de trei luni appeared first on Omniapres.
08:10
Ucraina nu va putea fi primită în Uniunea Europeană atât timp cât Varşovia şi Kievul nu soluţionează diferendul lor istoric legat de masacrul de la Volînia comis de naţionaliştii ucraineni în Al Doilea Război Mondial, anunță vicepremierul Poloniei. Vicepremierul polonez Wladislaw Kosiniak-Kamysz, care este de asemenea ministru al Apărării în guvernul premierului Donald Tusk, a […] The post Polonia condiţionează aderarea Ucrainei la UE și cere Kievului să recunoască masacrul de la Volînia: „O rană netratată” appeared first on Omniapres.
07:10
Horoscop 25 iulie – o zi chiar frumoasă. Avem chef și de treabă și de distracție, și o să îmbinăm utilul cu plăcutul ca să fie toată lumea mulțumită, inclusiv noi. LEU Poate faceți monetarul ca să vedeți de ce bani dispuneți ca să puteți pleca liniștiți în vacanță, c-aveți nevoie de câteva zile, măcar […] The post Horoscop 25 iulie – pentru o zodie se adună bani și o să-i gestioneze „ca lumea” appeared first on Omniapres.
Mai mult de 2 zile în urmă
11:00
Datorită sprijinului lui Renato Usatîi, copiii din satul Musteața, raionul Fălești, au acum un nou teren de joacă. Primarul Valeriu Bejenari a mulțumit în numele locuitorilor din sat: „Acest gest este o dovadă a interesului sincer pentru copiii noștri. Mulțumim lui Renato Usatîi pentru această investiție!”. Valeriu Bejenari a menționat că echipamentele sunt moderne și […] The post După inaugurarea terenului de joacă în satul Musteața, raionul Fălești, primarul Valeriu Bejenaria adus mulțumiti lui Renato Usatîi pentru grija sinceră față de copiii noștri! appeared first on Omniapres.
09:40
În mai multe localități din județul Tulcea, oamenii au primit mesaje RO-alert după ce structurile cu rol de apărare și supraveghere a granițelor României au observat, în noaptea de marți spre miercuri, mai multe drone care se apropiau de zona de Nord a județului, transmite nexta.ro. „Acum un sfert de oră, Ro Alert ne-a avertizat […] The post Atac la granița României: MApN a ridicat avioane appeared first on Omniapres.
07:10
Horoscop 24 iulie – o zi cu decodificări. O să ne dezmeticim și vom face judecăți de valoare că vrem să facem progrese, nu ne mai mulțumim cu puțin. LEU Inițiativele vă aparțin și puteți face lucruri memorabile care să ducă la alt nivel profesional, să vă lansați pe o nouă orbită – de succes. […] The post Horoscop 24 iulie – zodia care primește vești mari pe plan profesional appeared first on Omniapres.
23 iulie 2024
23:10
Aproape o treime dintre ucraineni ar accepta unele concesii teritoriale făcute Rusiei în schimbul unei încheieri rapide a războiului. Autorii sondajului explică faptul că proporția celor iau în calcul cedarea teritoriilor a crescut de peste trei ori în ultimul an, deşi majoritatea ucrainenilor încă se opun oricărei cedări teritoriale, arată un sondaj recent, transmite Reuters, […] The post Șoc la Kiev. Numărul ucrainenilor care vor să cedeze teritorii în schimbul păcii cu Rusia a crescut de 3 ori în ultimul an appeared first on Omniapres.
14:40
Contrabanda, așa cum se știe, este o schemă de fraudare fiscală care face parte din flagelul numit corupție. În ultimii ani, contrabanda a devenit o afacere a guvernării, o sursă de îmbogățire ilicită a miniștrilor, deputaților și a altor reprezentanți ai PAS, mai mici sau mai mari, susține Andrei Nastase. Unii zic că este imposibil […] The post Andrei Nastase: Contrabanda a devenit afacerea guvernării appeared first on Omniapres.
13:50
Două avertismente puternice legate de războiul Rusiei în Ucraina au fost lansate la începutul acestei săptămâni de responsabilul pentru Apărare în guvernul de la Londra și, respectiv, de ambasadorul Ucrainei în Regatul Unit. “Starea forțelor armate ale Regatului Unit, secătuite de decenii de reduceri, este mult mai gravă decât am anticipat”, a atenționat John Healey, […] The post AMBASADOR: Democrațiile vor trebui să renunțe la anumite libertăți pentru a supraviețui appeared first on Omniapres.
12:50
Amprenta semnăturii electronice a fost actualizată cu inscripția „Moldova Europeană”. Unii deținători de semnători electronice au criticat noua adiție în mediul online, sugerând că aceasta ar fi una politică, transmite Telex.md, cu referire la NM. Contactat de Newsmaker, Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică (STISC) a declarat că inscripția a fost adăugată ca parte a […] The post După ce amprenta semnăturii electronice a fost actualizată cu inscripția „Moldova Europeană”, au venit critici dure din societate appeared first on Omniapres.
12:10
După ce-i alungă, îi și scuipă. Vorbim despre atitudinea celor din Guvern față de investitorii străini. Deja cunoașteți prea bine că recent două mari companii au plecat din Moldova. Este vorba despre Fujikura și Coroplast, amintește Natalia Morari. Orice om normal la cap se aștepta ca statul în primul rând să facă totul ca așa […] The post Natalia Morari: Guvernarea, după ce alungă investitorii, îi și mai scuipă appeared first on Omniapres.
12:00
Irina Vlah, fondatoarea „Platformei Moldova” a venit cu o Sesizare publică privind utilizarea paginilor web ale structurilor de stat pentru promovarea referendumului din 20 octombrie, inițiat de Președintele Maia Sandu În ultimele zile, pe paginile web ale structurilor de stat, inclusiv pe cea a Guvernului, au apărut bannere cu denumirea „EUROPA PENTRU TINE”. Bannerele invită […] The post Irina Vlah vine cu o Sesizare publică privind utilizarea resurselor statului pentru promovarea Maiei Sandu appeared first on Omniapres.
11:30
Pentru a salva agricultorii, este nevoie urgent de instituit moratoriu la credite în care s-au înglodat majoritatea dintre ei, declară Renato Usatîi. Totodată, trebuie oferite urgent fonduri suplimentare și facilități fiscale fermierilor. Iată ce înseamnă dictatura ordinii și responsabilității, despre care eu vorbesc – când poți rezolva problemele urgent. Președintele ”Partidului Nostru”, Renato Usatîi, constată […] The post Renato Usatîi: Pentru a salva agricultorii, este nevoie urgent de instituit moratoriu la credite appeared first on Omniapres.
10:30
Kremlinul o acuzase pe vicepreședinta SUA de „retorică neprietenoasă”, dar propagandiștii ruși au mers mai departe, cu o serie de comentarii rasiste și sexiste, împrumutând uneori din retorica lui Donald Trump, transmite nexta.ro. Kremlinul nu a comentat foarte mult pe tema intrării Kamalei Harris în cursa prezidențială din SUA, după anunțul dramatic al retragerii lui […] The post „Mai rea decât o maimuță cu o grenadă”. Kamala Harris a devenit principala ținta a atacurilor propagandei rusești appeared first on Omniapres.
07:10
Horoscop 23 iulie – o zi condimentată. O să trecem în revistă lucrurile de care trebuie să ne achităm – neapărat – și o să contribuim cu tot ce se poate ca să ajungem cu bine la bun sfârșit. LEU O să interacționați cu niște oameni de afaceri ca să dați drumul, măcar în toamnă, […] The post Horoscop 23 iulie – zodia pentru care se anunță o perioadă cu sume de bani în cont appeared first on Omniapres.
22 iulie 2024
12:20
Președintelui Partidului Nostru, Renato Usatîi, vine cu o inițiativă în contextul îndemnizațiilor acordate copiilor diplomaților. Susțin orice inițiativă pentru susținerea și dezvoltarea copiilor și tinerilor. Dar! Acest lucru nu trebuie să se facă selectiv, ci pentru toți copiii noștri. Una dintre prioritățile este să asigur cu hrană toți elevii din toate școlile din țara, declară […] The post Renato Usatîi: Vom introduce un meniu unic de alimentație pentru toți elevii din școli appeared first on Omniapres.
11:50
Liderul Platformei Pentru Moldova, Irina Vlah, susține că din momentul în care a anunţat că va candida la Preşedinţie au început atacurile în adresa sa, „manipulările şi falsurile, intimidările din partea celor ce slujesc regimul Maiei Sandu au crescut în intensitate şi depăşesc toate limitele morale şi legale admisibile”. Declarațiile au fost făcute într-un briefing […] The post Irina Vlah o acuză pe șefa statului de intimidare: “Sunt mândră că Maia Sandu m-a identificat drept inamicul numărul unu şi că a pus împotriva mea această enormă armată de mercenari politici” appeared first on Omniapres.
11:30
Zilele acestea am efectuat o vizită în SUA, unde am participat la Convenția Națională a Republicanilor, în cadrul căreia delegații l-au desemnat pe Donald Trump drept candidat pentru postul de președinte. Și pentru că am făcut un drum atât de lung, m-am gândit să-i aduc doamnei președintă un cadou de preț, și anume o carte […] The post Andrei Nastase: Ați introdus în țară o „dictatură de catifea”, ați păstrat doar aparențele unei democrații pentru a ascunde realitățile și sărăcia crasă față de partenerii externi appeared first on Omniapres.
10:40
Natalia Morari a venit cu o reacție la comentariile guvernării despre lansarea candidaturii la alegerile prezidențiale din 20 octombrie. În mod normal o campanie electorală ar trebui construită pe lupta între idei și propuneri. Dar din păcate – ca la noi, la nimeni. Replică, replică la replică și invers. Păcat că sunt nevoită și eu […] The post Natalia Morari: Dle Spînu, da spațiile comerciale de la Aeroport pot și ele candida sau ele pot numai fi furate? appeared first on Omniapres.
10:20
Fostul Procuror General, Alexandr Stoianoglo, declară că ”nu am nimic personal împotriva doamnei Sandu, dar ce s-a schimbat în bine în acești 4 ani? Și ce promisiuni electorale au fost îndeplinite? Niciodată nu m-am răzbunat pe nimeni. Răzbunarea înseamnă să pierzi energie, forțe. Eu am altă misiune. Să schimb situația din țară. Știu cum să […] The post Alexandr Stoianoglo declară că nu are nimic personal împotriva doamnei Sandu appeared first on Omniapres.
07:10
Horoscop 22 iulie – o zi frumoasă. Mai depinde și de noi să așezăm în pagină ce ne dorim să ni se-ntâmple, cu ce oameni să colaborăm, unde să ne petrecem concediul și câte și mai câte. LEU O energie debordantă, vă bucurați și de suport din partea unor oameni care vă apreciază eforturile și […] The post Horoscop 22 iulie – pentru o zodie vin niște bani despre care uitaseră appeared first on Omniapres.
21 iulie 2024
23:40
Purtătoarea de cuvânt a ministerului rus de Extern, Maria Zaharova, a reacționat rapid după ce președintele SUA, Joe Biden, a anunțat că se retrage din cursa pentru Casa Albă. Potrivit presei de stat din Rusia, Zaharova a cerut o investigație, acuzând presa din SUA și politicienii americani au ascuns, de fapt, adevărata starea de sănătate […] The post Maria Zaharova, propunere surprinzătoare după retragerea lui Joe Biden din cursa prezidențială appeared first on Omniapres.
21:20
Biden și-a anunțat retragerea din cursa pentru un nou mandat la Casa Albă Democratul Joe Biden a anunţat, duminică seară, că se retrage din campania de realegere în funcţia de preşedinte al SUA, afirmând că “este în interesul partidului meu şi al ţării”. Preşedintele american, în vârstă de 81 de ani, era contestat de mai […] The post ULTIMA ORĂ Biden și-a anunțat retragerea din cursa pentru un nou mandat la Casa Albă appeared first on Omniapres.
13:20
Natalia Morari constată că imediat după transferul rețelelor către Vestmoldtransgaz, tariful pentru compania românească a crescut cu 114% la intrarea în sistemul de transport al gazelor și cu până la 61% la ieșirea în rețelele de joasă presiune, adică la distribuitor. Compania românească, care are doar 35 de angajați în serviciul operațional, iar Moldovatransgaz continuă […] The post Natalia Morari explică detaliat cum cetățenii achită ceea ce unii fură appeared first on Omniapres.
12:20
Consiliul municipal Chișinău urmează să examineze proiectul bugetului capitalei. Denis Șova, consilier din partea Partidului Nostru în Consiliul Municipal Chișinău, membru al comisiei pentru buget și finanțe în CMC, a invitat chișinăuienii să se pronunțe pe marginea modului cum sunt repartizați banii pentru oraș și suburbii. „Când am fost ales consilier municipal, am promis că […] The post VIDEO Denis Șova, consilier municipal al Partidului Nostru: consultări cu cetățenii despre bugetul capitalei appeared first on Omniapres.
11:40
Natalia Morari se întreabă câți moldoveni ar fi votat-o în 2020 pe Maia Sandu dacă ea promitea că va mări salariile miniștrilor și deputaților, iar de medici, învățători, tineri și pensionari își va aminti doar în campaniile electorale? Să vă spun, prieteni, ceva din culisele unei campanii electorale – iată stăteam noi și ne gândeam […] The post Natalia Morari: Au luptat contra corupției până au înflorit-o appeared first on Omniapres.
09:30
Fostul Procuror General, Alexandr Stoianoglo, declară că actuala guvernare nu este interesată în investigarea „furtului miliardului” ”Acest dosar vizează un amplu cerc de persoane care anterior nu erau în vizorul organelor de drept. Odată cu demararea investigațiilor, au început să apară multiple dovezi care indicau despre implicarea unor persoane apropiate actualei conduceri a statului sau […] The post VIDEO Alexandr Stoianoglo: Actuala guvernare nu este interesată în investigarea „furtului miliardului” appeared first on Omniapres.
07:10
Horoscop 21 iulie – Luna Plină, cu de toate. O să-i adunăm în jurul nostru pe cei care contează pentru noi și o să mergem la plimbare, pe la târguri, expoziții,la aniversări și alte festivități, să ne bucurăm. RAC Invitațiile curg, toată lumea vă vrea prin preajmă și o să faceți o selecție că s-ar […] The post Horoscop 21 iulie – Luna Plină aduce de toate pentru zodii appeared first on Omniapres.
20 iulie 2024
23:20
Bărbatul care ar fi ucis-o pe doctorița orginară din Republica Moldova în cabinetul ei stomatologic din Brăila a fost prins de polițiști. Acesta se afla pe o stradă din Brăila. În mesajul trimis către toate unitățile de poliție moldovenești se specifică faptul că polițiștii români au indicii că ucigașul doctoriței este cetățean al Republicii Moldova. […] The post ULTIMA ORĂ: Presupusul criminal al dentistei din Brăila a fost prins de polițiști. Unde se afla appeared first on Omniapres.
17:20
Mariana Chirtoacă, fostă angajată la Ministerul Finanțelor, fiind nevoită să plece în Anglia, a pus câteva întrebări Maiei Sandu. ”Un ucigaș care ia viața unui om, stă la pușcărie, ispășindu-și pedeapsa. Echipa dvs. mi-a furat viața și viitorul copiilor mei din Moldova. Oare care ar fi pedeapsa pentru o asemenea nedreptate?”, supune Mariana Chirtoacă întrun […] The post DIASPORA: Echipa Maiei Sandu mi-a furat viața și viitorul copiilor mei din Moldova appeared first on Omniapres.
10:20
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a aflat într-o vizită de lucru la Dublin, unde a discutat cu cetățenii moldoveni care locuiesc acolo. Șefa statului a menționat că Irlanda e o țară care demonstrează că dezvoltarea economiei și îmbunătățirea calității vieții îi poate face pe oameni să revină acasă, chiar și după zeci de ani petrecuți […] The post Maia Sandu: Moldova se schimbă prin investițiile pe care le facem în drumuri, grădinițe, școli și spitale appeared first on Omniapres.
10:20
Preşedintele Ucrainei Volodimir Zelenski a avut o conversaţie telefonică cu Donald Trump. Cei doi au convenit să aibă o întâlnire pentru a discuta paşii în vederea restabilirii unei păci juste pentru Ucraina. ”Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zekenski, a purtat o conversaţie telefonică cu cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite, Donald Trump, şi l-a felicitat pentru […] The post Donald Trump a avut o conversaţie telefonică cu Volodimir Zelenski appeared first on Omniapres.
10:00
Câteva dintre strângerile de fonduri ale preşedintelui american Joe Biden pentru campania de realegere sunt în aşteptare, au declarat vineri pentru Reuters mai multe surse democrate implicate în evenimente. Biden plănuise să strângă bani în Austin, Denver şi California săptămâna viitoare, dar a renunţat la aceste planuri, cel puţin pentru moment, au spus sursele citate. […] The post Strângerile de fonduri ale lui Biden sunt suspendate, donaţiile scad în iulie appeared first on Omniapres.
07:10
Horoscop 20 iulie – o zi de acțiune. O să ne bucurăm de un anturaj dornic de plimbare și o să ținem pasul cu grupul, indiferent unde mergem, mai pe lângă casă, prin țară, pe-afară. RAC Au loc întâlniri, petreceri, sunt evenimente pentru toate gusturile și o să vă delectați trecând în revistă ce se-ntâmplă […] The post Horoscop 20 iulie – CAPRICORN – vizita cuiva o să fie un balsam sufletesc appeared first on Omniapres.
19 iulie 2024
18:40
Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigații Criminale au pus în executare șase mandate de percheziție domiciliară, două în județul Galați și patru pe teritoriul Moldovei, la adresele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsire de libertate în mod ilegal. Potrivit Direcției Generale de […] The post Percheziții în Galați și Republica Moldova într-un dosar de tâlhărie calificată și lipsire de libertate appeared first on Omniapres.
16:50
Ex-prim-ministrul și președintele Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei, Ion Chicu, consideră că „Moldova este astăzi un hub logistic pentru transportul cu aeronave militare”. După cum relatează Infotag, joi seara, în cadrul emisiunii „Teritoriul Libertății”, Chicu a amintit că Moldova are aeroporturi la Chișinău și Mărculești, transmite Știri.md. „Există imagini cu aeronave de transport și militare […] The post Ion Chicu: Moldova este un hub logistic pentru transportul de aeronave militare appeared first on Omniapres.
16:40
Renato Usatii a venit cu un mesaj pentru Stoianoglo: Pentru mine este important să plece Maia Sandu şi să nu se întoarcă Dodon Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi afirmă că îl respectă pe fostul procuror general, Alexandr Stoianoglo, însă, a dat de înţeles că nu îl va susţine la alegerile prezidenţiale, din cauza asocierii cu […] The post VIDEO Renato Usatîi afirmă că îl respectă Stoianoglo, însă nu-l va susţine din cauza asocierii Igor Dodon appeared first on Omniapres.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.