Omniapres

Acum o oră
11:00
Proiectul de lege a fost inițiat în contextul solicitărilor înaintate Parlamentului de către autoritățile administrației publice locale ale comunei Stăuceni în vederea atribuirii comunei Stăuceni a statutului de oraș. Adresarea înaintată exprimă atât intenția autorităților locale, cât și a comunității respective. The post Guvernul atribuie comunei Stăuceni statutul de oraș appeared first on Omniapres.
10:50
Guvernul obligă S.A. “Termoelectrica” să ardă 5 mii de tone de păcură din rezerva de stat, în condițiile în care aceasta este depozitată în două rezervoare ale întreprinderii de stat, depășind cu circa 10% capacitatea maximă a acestora și punând în pericol mediul înconjurător. O decizie în acest sens a fost luată astăzi de Executiv. The post VIDEO Guvernul obligă S.A. “Termoelectrica” să ardă 5 mii de tone de păcură appeared first on Omniapres.
Acum 2 ore
10:10
Încercarea de a adopta o lege care ar permite retragerea cetățeniilor moldovenești demonstrează încă o dată că PAS idee nu are cum se guvernează un stat democratic, iar Maia Sandu tace. De această părere este ex-judecătorul CEDO, Stanislav Pavlovschi. Potrivit lui, această guvernare nu cunoaște care este rolul guvernării într-o societate democratică. Aceste idei năstrușnice […] The post Stanislav Pavlovschi: Guvernarea a dat dovadă că nu pot discuta cu oamenii și pot proceda doar prin aplicarea forței appeared first on Omniapres.
Acum 4 ore
08:30
În același timp, fostul consilier al șefului Pentagonului, Douglas McGregor, consideră că Rusia va susține crearea unei zone demilitarizate moderne de la râul Nipru până la granița de est a NATO. Prăbușirea inevitabilă a Ucrainei și a forțelor sale armate va deveni baza discuțiilor dintre Belarus, Polonia și Ungaria despre teritoriul ucrainean. Această opinie a […] The post Prăbușirea Ucrainei va duce la o discuție între țările vecine despre teritoriul acesteia appeared first on Omniapres.
07:50
Activitatea pe piața terenurilor a încetinit în ultimul an, dar entuziasmul investitorilor în privința potențialului pe termen lung al României rămâne stabil, susțin experți în piața imobiliară, transmite Roimobil.ro. Cererea pentru terenuri considerate strategice, disponibile la prețuri mai avantajoase decât într-o piață foarte activă, este în creștere, observă consultanții Colliers, iar această tendință atrage atenția […] The post Roimobil: Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să cumpere terenuri appeared first on Omniapres.
07:40
Statele Unite au adoptat marţi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică pentru Ucraina, rezultatul lunilor de negocieri extrem de tensionate şi laborioase din Congres. Planul de ajutor de 95 de miliarde de dolari, care include fonduri pentru Israel, Taiwan şi un ultimatum pentru TikTok, a primit un sprijin foarte larg în Senatul american. […] The post Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina appeared first on Omniapres.
Acum 6 ore
07:30
Un adjunct al ministrului rus al Apărării Serghei Şoigu, Timur Ivanov, a fost arestat cu privire la presupuse fapte de corupţie, anunţă marţi Comitetul rus de anchetă, relatează AFP. Preşedintele rus Vladimir Putin a fost informat cu privire la arestarea acestui militar de rang înalt, o decizie rară în contextul ofensivei ruse în Ucraina, scrie […] The post Un adjunct al ministrului rus al Apărării, Timur Ivanov, arestat cu privire la corupţie appeared first on Omniapres.
07:10
Horoscop 24 aprilie – o zi destinsă. Părem mai concentrați asupra lucrurilor care ne interesează și o să avem randament bun la treabă, o să facem rost și de bani. Taur Vă curtează mai mulți angajatori să intrați în echipa lor și să puneți umărul la niște proiecte de amploare care o să vă ofere […] The post Horoscop 24 aprilie – două zodii intră în banii din conturi să cumpere câte ceva appeared first on Omniapres.
Acum 24 ore
21:30
Astăzi, șeful Direcției Consulare al Ministerului Afacerilor Externe al Moldovei, Vasile Mircos, a fost reținut de mascați. Încătușat, percheziții în birou, ridicarea calculatorului de serviciu și a telefoanelor mobile, transmite https://t.me/luchianiuc_com/20123. Au fost percheziții la domicilui cu ridicarea de calculatoare personale, confiscarea telefoanelor mobile ale soției. Au fost și percheziții la domiciliul părinților lui. Vasile […] The post ULTIMA ORĂ. În biroul șefului direcției consulare din cadrul ministerului de Externe s-ar fi făcut percheziții appeared first on Omniapres.
21:30
„Trăim în condițiile unui stat polițienesc”. Așa a comentat Stanislav Pavlovschi perchezițiile agresive ale oamenilor reveniți de la Moscova pe Aeroport. Stanislav Pavlovschi, ex-judecător CEDO susține că noi trăim în condițiile unui stat polițienesc, care treptat, treptat se transformă în poliție politică. Dacă înainte noi aveam o direcție la ministerul de interne, Direcția 5, care […] The post Stanislav Pavlovschi: Trăim în condițiile unui stat polițienesc appeared first on Omniapres.
21:20
Renato Usatîi declară că actele pentru realizarea unirii cu România sunt coordonate de ambele părți – România și Republica Moldova. Dacă rușii ajung în Nicolaev sau Odesa, unirea se realizează imediat, timp de 24 de ore. The post BREAKING NEWS: Renato Usatîi declară că actele pentru realizarea unirii cu România sunt pregătite demult appeared first on Omniapres.
16:10
Societatea pe acțiuni Energocom a câștigat licitația pentru livrarea de gaze pentru luna mai inițiată de Moldovagaz pe platforma electronică de tranzacționare administrată de BRM East Energy SRL, sucursala locală a Bursei Române de Mărfuri. Astfel, în luna mai vor fi livrate circa 20 de milioane de metri cubi de gaze, în baza unei formule […] The post Moldovagaz va cumpăra și în luna mai gaze de la Energocom appeared first on Omniapres.
15:10
Liderul PSRM, Igor Dodon, ar încerca să-și „vândă” participarea la alegerile prezidențiale și rușilor, și Maiei Sandu, și europenilor, dar pe toți îi convinge că acționează în interesul lor. Declarația a fost făcută de președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, în cadrul emisiunii „Puterea e în Adevăr!”. Renato Usatîi a dat citire unor informații din rapoarte […] The post Usatîi: Dodon încearcă să-și „vândă” participarea la prezidențiale și rușilor, și Maiei Sandu, și europenilor appeared first on Omniapres.
14:30
Ucraina a suspendat până la noi ordine serviciile consulare pentru cetăţenii care au vârsta mobilizării şi care trăiesc în străinătate cu excepţia celor necesare pentru revenirea în Ucraina, informează marţi o linie de asistenţă telefonică a guvernului, în ceea ce pare a fi o măsură pentru stimularea recrutărilor, relatează Reuters. Ucraina se confruntă cu un […] The post Ucraina suspendă serviciile consulare pentru bărbaţii de vârsta mobilizării care trăiesc peste hotare appeared first on Omniapres.
14:10
Irina Lozovan, deputat în parlamentul Republicii Moldova, a comentat scandalul de la Aeroportul Chișinău la întoarcerea principalului grup de activiști din opoziția moldovenească, după ce au participat la Moscova la congresul politicienilor.  “Ne așteptam la rețineri, dar probabil că autoritățile și-au dat seama că ieri au făcut o mare greșeală. Toate aceste acțiuni, presiunea care […] The post Irina Lozovan: Ne așteptam la rețineri, dar autoritățile și-au dat seama că au făcut o mare greșeală appeared first on Omniapres.
13:50
Tudor Ulianovschi, fostul ministru de Externe, declară că după ce Diaspora a susținut masiv guvernarea PAS, prin vot dar și cu bani, actuala puterea a decis să-i „răsplătească” pe cetățenii noștri de peste hotare, birocratizând până la absurd transferurile bănești în Moldova! Înțeleg necesitatea de a preveni spălarea banilor, susțin transparența fiscală, dar condamn când […] The post VIDEO Tudor Ulianovschi: Dezamăgirea oamenilor începe a se transforma în supărare și asta foarte e trist! appeared first on Omniapres.
13:40
Mykola Solsky, ministrul ucrainean al agriculturii, este acuzat că și-a însușit terenuri aparținând statului între 2017 și 2021, a anunțat marți într-un comunicat Agenția Națională Anticorupție, scrie Le Monde. În calitate de ministru, Mykola Solsky a jucat în special un rol crucial în sprijinirea industriei cerealelor din Ucraina. Dacă responsabilitatea sa ar fi confirmată, el ar […] The post Ministrul ucrainean al agriculturii suspectat că și-a însușit terenuri publice appeared first on Omniapres.
13:20
Miniştrii de externe din Uniunea Europeană, reuniţi la Luxemburg, au declarat luni că analizează de urgenţă cum să ofere mai multe sisteme de apărare aeriană Ucrainei, dar nu au făcut promisiuni concrete în legătură cu sistemele Patriot, pe care Kievul şi le doreşte cel mai mult. De când Kievul a început în ultimele săptămâni să […] The post Miniştrii de externe din UE au evitat să facă promisiuni de livrare a sistemelor Patriot către Ucraina appeared first on Omniapres.
13:10
Poliția de Frontieră vine cu precizări după ce mai mulți cetățeni, care se întorceau de la Moscova și care au participat la congresul blocului “Victorie”, au fost opriți pentru a fi verificați ore în șir. Inspectoratul General al Poliției de Frontieră și Serviciul Vamal, instituții cu atribuții în asigurarea trecerii în siguranță a frontierei de […] The post Poliția de Frontieră vine cu precizări în legătură cu situația creată la Aeroport appeared first on Omniapres.
13:00
Era evident că era vorba de un ordin de sus și de intimidare declară Natalia Parasca, liderul partidului Renaștere. Ea a povestit cum a fost interogată de reprezentanții SIS. Amintim că în seara de 22 aprilie, Natalia Parasca a fost luată la interogatoriu după ce a sosit de la Moscova, unde a participat la un […] The post VIDEO: Natalia Parasca declară că a fost supusă unui interogatoriu de intimidare și presiune psihologică ilegală appeared first on Omniapres.
Ieri
10:10
Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor nu permite intrarea unor căprioare pe teritoriul Republicii Moldova din Ucraina și solicită un certificate care nu mai sunt valabile. Despre aceasta declară un fermier care stă la vamă de mai bine de 12 ore și susține că animalele nu sunt alimentate nici cu mâncare și nici cu apă. Căprioarele […] The post VIDEO: ANSA într-un nou scandal appeared first on Omniapres.
07:20
Horoscop 23 aprilie – Lună Plină, cu destul neprevazut!. Ies la iveală tot ce-am vrut să ascundem, să uităm poate, să ne dezicem de niște lucruri și o să trbuiască să privim un adevar în față. Taur Sunt lucruri pe care le-ați tot amânat și va trebui să vă achitați de toate obligațiile, că nu […] The post Horoscop 23 aprilie – Capricorn – o să faceți o investiție appeared first on Omniapres.
22 aprilie 2024
20:50
Tudor Ulianovschi, fostul ministru de Externe, va candida la alegerile prezidențiale din toamnă. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă la emisiunea Puterea a Patra, de la N4. El a spus că va candida independent. The post BREAKING NEWS: Tudor Ulianovschi, fostul ministru de Externe, va candida la alegerile prezidențiale appeared first on Omniapres.
15:30
Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi declară că Republica Moldova poate deveni platformă pentru pace. Prin asta trebuie să intrăm în gura lumii și în istorie, dar nu prin furtul miliardului, contrabandă cu țigări sau referendumurile Maiei Sandu!, susține Renato Usatîi în cadrul emisiunii Puterea e în Adevăr. Nu avem nevoie de sesiuni foto, dar să […] The post VIDEO Renato Usatîi: Moldova poate deveni platformă pentru pace appeared first on Omniapres.
15:20
Şeful Direcţiei Principale de Informaţii a Ministerului ucrainean al Apărării (GUR), Kirilo Budanov, a declarat, pentru BBC, că ţara sa se va confrunta cu o situaţie dificilă la mijlocul lunii mai şi la începutul lunii iunie. “Ne vom confrunta cu o situaţie destul de dificilă în viitorul apropiat, conform evaluării noastre. Dar nu este catastrofală […] The post Budanov a anunțat ce se va întâmpla începând din mai – vin vremuri și mai grele pentru Ucraina appeared first on Omniapres.
14:00
Victoria Furtună, care a depus cerere de demisie din Procuratura Anticorupție, s-a adresat în instanța de judecată pentru a-i cere președintei țării, Maia Sandu, despăgubiri de 1 milion de lei. Acesta după ce șefa statului nu i-ar fi răspuns la cererea de a-i prezenta scuze publice. „Într-o singură lună de la declaratul pericol pentru securitatea […] The post VIDEO: Victoria Furtună declară că a devenit pericolul principal pentru Președinția țării appeared first on Omniapres.
Mai mult de 2 zile în urmă
11:30
Apariția la Moscova a blocului „Pobeda”, format din mai mulți politicieni afiliați grupului Șor, înseamnă intrarea în faza de execuție a unui real program de destabilizare pentru Republica Moldova. O spune Igor Munteanu, președintele al Coaliției pentru Unitate și Bunăstare, parte a blocului politic „Împreună”. Potrivit lui, Moscova pariază pe Ilan Șor ca „vârf de […] The post Igor Munteanu: Blocul „Pobeda” este intrarea în execuție a unui real program de destabilizare pentru Moldova, opinie appeared first on Omniapres.
11:00
Corpul neînsuflețit al tinerei de 19 ani, dispărută la 12 aprilie 2024 în municipiul Orhei, a fost depistat la 20 aprilie 2024, în extravilanul satului Chițcanii Vechi, raionul Telenești La 12 aprilie 2024, Inspectoratul de poliție Orhei a fost sesizat despre dispariția unei tinere de 19 ani, însărcinată în luna a VI-a, care ar fi […] The post Procuratura raionului Orhei a pornit urmărirea penală pentru omorul intențional al unei femei gravide appeared first on Omniapres.
09:00
Liderul Partidului Nostru (PN), Renato Usatîi, declară că șefa Procuraturii Anticorupție Veronica Dragalin ar dori reținerea ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, spune liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi. ”Oamenii se întreabă, cum se va ocupa Andrei Spînu de campania prezidențială și de promovare a referendumului pentru Integrarea Europeană? Dar li s-a promis că după […] The post DECLARAȚIE VIDEO: Veronica Dragalin ar dori reținerea lui Andrei Spînu … appeared first on Omniapres.
08:50
Deputata Olesea Stamate, vicepreședintă PAS și fostă președintă a Comisiei juridice numiri și imunități din Parlament, a fost exclusă din Comisia Națională pentru Integrare Europeană, fondată în aprilie 2022. Decretul privind modificarea componenței comisiei a fost semnat de președinta Maia Sandu, la 11 aprilie 2024. În cadrul emisiunii „ПО ФАКТАМ” cu Iulia Fedorova, Stamate a […] The post Olesea Stamate a fost exclusă din Comisia Națională pentru Integrare Europeană appeared first on Omniapres.
08:40
„Cine este șeful când vine vorba de apărare: NATO sau UE?”, este întrebarea pe care și-o pun jurnaliștii de la POLITICO, avertizând că între cele două instituții ar putea începe conflicte. Atât NATO, cât și UE doresc să cheltuiască 100 de miliarde de euro pentru apărare, ceea ce duce la conflicte între cele două instituții […] The post Tensiuni între NATO și UE. Șefia pentru care se bat cele instituții de la Bruxelles appeared first on Omniapres.
07:10
Horoscop 22 aprilie – vești bune azi. O să reacționăm cu interes la mesajele care ne trec pe la urechi și o să ne facem planuri și pentru sărbători și pentru după. Taur Inițiativele vă reușesc, o să vă fie apreciate calitățile. Munca pe care ați depus-o în ultimul an o să vă aducă bani […] The post Horoscop 22 aprilie – Gemeni – e posibil să vină niște bani neanunțați appeared first on Omniapres.
21 aprilie 2024
19:20
Activitatea aeroportului Chişinău a fost afectată, duminică seară, în urma unei ameninţări cu bombă, cursa aeriană Londra-Chişinău cu 220 de pasageri la bord fiind deviată către Iaşi. Update Aeronava LOT Varşovia-Chişinău a aterizat în cele din urmă pe aeroportul din capitala Republicii Moldova. Cei 220 de pasageri aflaţi în aeronava Wizz Air, care a fost […] The post NEWS ALERT: Amenințare cu bombă pe Aeroportul din Chişinău. Un avion cu 220 de pasageri, deviat către Iași. A fost activat Planul Roșu appeared first on Omniapres.
15:50
Președinta Maia Sandu a declarat că ajutorul de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina este crucial și va spori securitatea regională. Iar președintele comisiei parlamentare economie, buget și finanțe Radu Marian a menționat că votul din SUA este esențial pentru menținerea păcii în Moldova”, adăugînd că atît timp cît Ucraina este liberă, Moldova este […] The post Maia Sandu: „Acest sprijin crucial pentru Ucraina va spori securitatea regională” appeared first on Omniapres.
15:50
Există o atmosferă de război la Bruxelles. Astăzi, fără Ungaria, fără poporul maghiar, fără vocea guvernului ungar, nu există libertate în Europa – a spus premierul Viktor Orbán la radio Kossuth Bună dimineața, Ungaria! într-un interviu, scrie Origo.hu Lumea a devenit un loc periculos, toată lumea se teme că războiul purtat de israelieni împotriva organizației […] The post Viktor Orban: Astăzi, UE reprezintă oligarhii ucraineni și marile companii americane appeared first on Omniapres.
15:40
În faţa celui mai mare război de pe continent european din 1945 încoace, multe ţări doresc nu doar să-şi menţină forţele armate, ci să le şi extindă, însă aceasta se dovedeşte a fi o sarcină dificilă, relatează The Economist. Forţele armate olandeze numără 49.000 de membri, adică mai puţin de o cincime din numărul lor […] The post Înrolarea în armată este pe ordinea de zi în multe ţări bogate appeared first on Omniapres.
15:20
Moscova continuă să reacționeze dur la adresa SUA, după ce Congresul american a aprobat, sâmbătă, un sprijin suplimentar pentru Ucraina de 60,84 miliarde de dolari. Rusia a declarat, duminică, că aprobarea de către Camera Reprezentanţilor a Congresului american a unui sprijin suplimentar pentru Ucraina de 60,84 miliarde de dolari a arătat că Washingtonul se scufundă […] The post Zaharova: Scufundarea SUA într-un război hibrid cu Rusia prin intermediul Ucrainei se va termina cu o umilinţă ca în Vietnam appeared first on Omniapres.
15:10
Astăzi, într-un hotel din Moscova, liderii partidelor de opoziție s-au adunat pentru un eveniment important. Aceștia au format blocul politic „Victoria”. Printre participanți s-au numărat Ilan Șor, bașcanul Evghenia Guțul, președintele Adunării Populare al Găgăuziei Dmitrii Constantinov, liderul partidului „Șansă” Alexei Lungu, deputata Marina Tauber, președinta partidului „Renaștere” Natalia Parasca și parlamentarul Vasile Bolea. Tauber […] The post ULTIMA ORĂ: Liderii opoziției au organizat au creat blocul politic „Victoria” appeared first on Omniapres.
07:10
Horoscop 21 aprilie – noutăți la tot pasul, astăzi! O să revedem vechi prieteni, dar vor fi și fețe noi care or să ne stârnească interesul. Taur Poate se vorbește despre voi de bine – în public, luați un premiu, vă extindeți aria de influență pentru că vă faceți alți prieteni, pot fi și colaboratori. […] The post Horoscop 21 aprilie – o zodie are o cheltuială care o să-i afecteze bugetul appeared first on Omniapres.
20 aprilie 2024
10:10
Horoscop 20 aprilie – o să ne ocupăm și de treburile gospodărești, o să ținem cont și de ce au nevoie ai noștri și ne putem face program și de ieșit afară, la plimbare să ne deconectăm. Taur Se apropie un moment important în viața noastră și trebuie să fim pregătiți să primim un dar, […] The post Horoscop 20 aprilie – zodia care poate să-și găsească un partener pentru o relație lungă appeared first on Omniapres.
19 aprilie 2024
13:20
Renato Usatîi a avut dreptate. Judecătoria Chișinău cu sediul în sectorul Centru a pronunțat vineri, 19 aprilie, decizia pe care liderul Partidului Nostru a prezentat-o în ajun. Astfel, magistrații au respins cererea Partidului Nostru de a aplica tarife mai mici la gazele naturale cu efect retroactiv, ca fiind neîntemeiată. Decizia vizează 740 de mii de […] The post VIDEO Usatîi a avut dreptate: Instanța a respins cererea Partidului Nostru privind aplicarea retroactivă a tarifelor mai mici la gaz appeared first on Omniapres.
07:30
Judecătorul Alexei Paniș a reiterat, în cadrul evaluării sale repetate, în fața Comisiei Pre-Vetting, că deține informații oficiale precum că, datele sale cu caracter personal au fost accesate de consiliera fostei președinte a Comisiei juridice, Olesea Stamate. Judecătorul a remarcat că a aflat despre aceste informații în urma unei investigații tv, transmite UNIMEDIA „Îmi este […] The post Alexei Paniș: Consiliera Olesei Stamate mi-a accesat datele cu caracter personal appeared first on Omniapres.
07:30
SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel. De mai multe săptămâni, palestinienii, care din 2012 au statutul inferior de “stat observator nemembru”, precum şi ţările arabe, au cerut […] The post SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline appeared first on Omniapres.
07:10
Horoscop 19 aprilie – ne așteptăm la surprize plăcute și o să ne străduim să le facem și noi pe plac celor pe care-i iubim, că avem nevoie de emoții pozitive. Taur E cineva care vrea să fiți împreună și tot încearcă să-și etaleze calitățile ca să vă convingă că este exact ce căutați și […] The post Horoscop 19 aprilie – zodia care va primi vestea pe care o aștepta de multă vreme appeared first on Omniapres.
18 aprilie 2024
21:50
Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale Andrei Spînu acuză Procuratura Anticorupție că ar face jocul “grupului criminal organizat” prin pornirea unui proces penal pe modul în care este organizată licitația pentru spațiile comerciale de la Aeroport. Potrivit lui Spînu, acest proces penal ar fi pus presiune pe membrii Comisiei de licitație și îi pare “stranie” această […] The post NEWS ALERT VIDEO: Andrei Spînu acuză Procuratura Anticorupție că ar face jocul “grupului criminal organizat” appeared first on Omniapres.
17:10
Omul de afaceri și politicianul Ilan Șor, constată declară că echipa sa a depus o cerere la CEC, cerând recunoașterea nevalabilității alegerilor și crede că trebuie organizat un nou scrutin. ”Partidul nostru obține constant dreptate. Recunoașterea de către Curtea Constituțională a ilegalității restrângerii drepturilor a sute de persoane de a candida ne-a oferit posibilitatea să […] The post Ilan Șor: Alegerile locale din 2023 s-au desfășurat cu numeroase încălcări, iar rezultatele lor nu pot fi legitime appeared first on Omniapres.
14:30
Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, împreună cu responsabilii din cadrul Primăriei, a mers astăzi în vizită de lucru în orașul Cricova, suburbie a Capitalei. În cadrul vizitei, edilul a discutat cu reprezentanții administrației locale despre proiectele realizate în comun, necesitățile și obiectivele investiționale, care pot să fie implementate împreună, în cel mai scurt […] The post Ion Ceban: La solicitarea administrației locale și a locuitorilor, va fi lansată o nouă rută de transport public spre Cricova appeared first on Omniapres.
14:20
Partidul Nostru a depus joi, 18 aprilie, la Comisia Electorală Centrală cererea prealabilă împotriva refuzului de a înregistra Grupul de inițiativă în susținerea alegerilor parlamentare anticipate. Anunțul a fost făcut de către unul dintre liderii formațiunii, Elena Grițco. „Este clar pentru toată lumea, inclusiv juriști și experți în drept electoral, că decizia este ilegală și […] The post (DOC) Partidul Nostru a depus la CEC cererea prealabilă împotriva refuzului de a înregistra Grupul de inițiativă appeared first on Omniapres.
12:50
O dronă, cel mai probabil de natură comercială, a fost observată miercuri, 17 aprilie, în intervalul orar 20.54 – 21.51, de către personalul aflat în serviciul de pază în cadrul Bazei 57 Aeriene Mihail Kogălniceanu, într-o zonă aflată la aproximativ 4 -5 km de turnul de control al Aeroportului Internațional „Mihail Kogălniceanu” Constanța, a transmis […] The post O nouă dronă a fost observată în apropiere de baza aeriană Mihail Kogălniceanu. A fost sesizat Parchetul Militar appeared first on Omniapres.
12:30
Deputați ai fostului Partid “ȘOR”, scos în afara legii, au inițiat procedurile juridice pentru anularea rezultatelor alegerilor locale generale din noiembrie 2023. Anunțul a fost făcut de deputata Marina Tauber. Într-o postare pe Facebook, Tauber a menționat că la Comisia Electorală Centrală a fost depusa o cerere în vederea anulării actelor de confirmare a rezultatelor […] The post DOC Deputați ai fostului Partid ȘOR au inițiat procedura juridică de anulare a rezultatelor alegerilor locale appeared first on Omniapres.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.