Omniapres

Acum 30 minute
10:00
Politologul Dionis Cenuşă s-a expus cu privire la ultimile evenimente politice din Republica Moldova și vine cu The post Presedintele are in fata sa decizia Curtii appeared first on Omniapres.
Acum 2 ore
09:20
Sergiu Mocanu a venit cu un comentariu la prestația președintelui ales, dar și la presiunea organizată asupra The post Aventură, în care s-a antreat și ambasadorul UE! appeared first on Omniapres.
Acum 4 ore
08:20
Curtea Constituțională avea o chestiune foarte ușoară de rezolvat – de declarat Decretul președintelui neconstutițional. Această misiune The post CC urma să ia o decizie simplă, dacă nu era organizată o ceva fără precedent (video) appeared first on Omniapres.
Acum 12 ore
22:00
Venezuela a decis să o expulzeze pe şefa delegaţiei Uniunii Europene la Caracas. Ministrul venezuelean de externe Jorge The post A fost expulzată şefa delegaţiei UE appeared first on Omniapres.
Acum 24 ore
20:40
Dacă nu sunt soluţionate focarele de tensiune din regiunile separatiste din Moldova şi Georgia, acestea ar putea The post Conflictul transnistrean poate provoca o explozie appeared first on Omniapres.
20:20
Deci – pe 15 noiembrie 2020 Moldova a ales Președinte, dar s-a pomenit cu Monarh. Președintele – The post E ciudat că diplomații europeni tac appeared first on Omniapres.
17:50
Politicienii impun o agendă falsă la TV – anticipate, corupția, Parlament și Curtea Constituțională, dar oamenii se The post Alte 1.610 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate appeared first on Omniapres.
16:30
Viorica Dumbrăveanu prezintă sursele de finanțare a vaccinului împotriva COVID-19 În ultimul timp, se observă o intensificare The post Iată sursele de finanțare a vaccinului împotriva COVID-19 appeared first on Omniapres.
14:50
Pandemia a împins lumea spre situații de stres și incertitudine. Un nou studiu realizat de către ChildFund The post Unu din cinci copii din UE este nefericit și îngrijorat appeared first on Omniapres.
12:20
Aproape un milion de oameni au plecat din Marea Britanie pe parcursul anului 2021, într-un context în The post Un milion de lucrători străini au plecat din Marea Britanie în 2020 appeared first on Omniapres.
Ieri
07:00
Dionis Cenusa a venit cu un comentariu la situația politică din țară și reacția președintelui la decizia The post Nu poti construi stat de drept maine prin abuzuri contra statului de drept astazi. appeared first on Omniapres.
23 februarie 2021
23:10
Dionis Cenusa a venit cu un comentariu la situația politică din țară și reacția președintelui la decizia The post Nu poti construi stat de drept maine prin abuzuri contra statului de drept astazi. appeared first on Omniapres.
18:00
Igor Dodon a declarat că ”Maia Sandu mai trebuie să rămână în funcție, mai este nevoie de The post Sub conducerea neinspirată a Maiei Sandu, Moldova și toți cetățenii alunecă în haos appeared first on Omniapres.
11:10
Partidul Socialiștilor din Republica Moldova își exprimă nedumerirea în legătură cu declarațiile frecvente și scandaloase ale unui The post Peter Mihalko urmează a fi rechemat ? appeared first on Omniapres.
Mai mult de 2 zile în urmă
09:40
Marțea trecută, Curtea Constituțională a amânat cu o săptămână să se expună într-o chestiune, care, în mod The post “Sacrificiul nediplomatic” a lui Michalko capătă sens ? appeared first on Omniapres.
22 februarie 2021
20:10
Marțea trecută, Curtea Constituțională a amânat cu o săptămână să se expună într-o chestiune, care, în mod normal, nu suporta amânare. Este vorba despre interpretarea Articolului 85 The post Este vorba despre comportamentul inadecvat al șefului Delegației UE în Moldova, Peter Michalko appeared first on Omniapres.
19:10
După ce Rise Moldova a publicat o investigație despre secretarul general al Președinției, Andrei Spînu, deputatul PSRM Petru Burduja a depus o sesizare la ANI, Procuratura Generală The post RISE Moldova a prezentat întreaga încrengătură a afacerilor lui Andrei Spînu appeared first on Omniapres.
19:00
În ultimul timp, speranța noastră este îndreptată spre personalul medical. Deja de un an, pandemia submină ritmul normal al vieții, ne ține într-o panică interminabilă, dar și The post Dumbrăveanu: ”Munca personalului medical trebuie apreciată la justa valoare!!! appeared first on Omniapres.
17:00
Titlu și declarația aparține analistului politic Corneliu Ciurea ”Clasa politică așteaptă cu sufletul la gură decizia de mâine a Curții Constituționale cu privire la constituționalitatea desemnării Nataliei The post Curtea Constituțională la un pas de catastrofă appeared first on Omniapres.
16:20
Moldova în al doilea val al pandemiei: fără vaccin, fără guvern și cu un sistem de sănătate epuizat, notează Vitalie Călugăreanu pentru DW. În Republica Moldova mor The post Mintea Alei Nemerenco de pe urmă appeared first on Omniapres.
15:00
Timp de mai puțin de o săptămână, Maia Sandu a emis Decretul pentru negocierea și semnarea Acordului de asistență financiară de 15 milioane de euro din partea The post Maia Sandu are o capacitate de muncă de invidiat appeared first on Omniapres.
13:40
Igor Dodon amintește că unele instituții internaționale specializate s-au expus de mai multe ori s-a expus foarte clar asupra rolului presedintelui țării in deblocarea crizei politice ”Comisia The post Dodon: Tot ce spun europenii e sfânt și nu se discută? appeared first on Omniapres.
12:00
Andrei Spînu, secretarul general al administrației prezidențiale, a jonglat de ani buni cu mai multe companii, inclusiv din zone offshore. Direct sau indirect, numele lui este legat The post Maia Sandu pierde din popularitate din cauza anturajului corupt appeared first on Omniapres.
11:20
”Îndemn toată lumea, în special jurnaliștii, să ignore sondajul ASDM”, așa a reacționat deputatul PAS la rezultatul sondajului prezentat astăzi de Asociația Sociologilor și Demografilor din Moldova The post Deputatului PAS Radu Marian dă indicație jurnaliștilor appeared first on Omniapres.
10:50
Potrivit unor surse, majoritatea magistraților Curții Constituționale susțin că sunt puși într-o situație complicată, în care trebuie să-și anuleze propria hotărâre din vara anului trecut, prin care The post Magistrații Curții Constituționale sunt puși într-o situație complicată appeared first on Omniapres.
09:20
Dragi prieteni, Discuțiile actuale despre o posibilă înaintare a mea la funcția de prim-ministru mi-au determinat o profundă decepție, dar și o stare de incertitudine vizavi de The post Durlesteanu: Nu voi capitula în față unor provocări josnice, unor minciuni, unor insinuări appeared first on Omniapres.
08:20
Aproape jumătate dintre utilizatorii de internet din întreaga lume folosesc rețelele de socializare pentru a se interesa despre caracteristicile și The post Care este cea mai utilizată platformă de social media appeared first on Omniapres.
06:50
La şase luni de la disputatele alegeri prezidenţiale din Belarus, lidera opoziţiei Svetlana Tihanovskaia a recunoscut că mişcarea pentru democraţie The post Tihanovskaia: “Am pierdut strada” appeared first on Omniapres.
21 februarie 2021
18:40
Viorica Dumbrăveanu, ministrul sănătății vine cu un îndemn către societate, către oamenii politici și persoanele respeonsabile pentru a fi solidari The post Dumbrăveanu: Să uităm de luptele politice și să le permitem îngerilor în halate albe să continue salvarea sănătății appeared first on Omniapres.
16:30
Mariana Durleșteanu a venit cu o reacție la declarație liderului PAS Igor Grosu. ”Dle Grosu va consideram un politician adult, The post Mariana Durleșteanu: Deja totul este grețos appeared first on Omniapres.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.