Omniapres

Acum 8 ore
11:00
A apărut o fotografie a trăgătorului reținut. Ilnaz Galyaviev are 19 ani, a absolvit gimnaziul nr. 175 The post Nouă persoane au murit în timpul împușcăturilor din școala din Kazan appeared first on Omniapres.
10:40
Duminică, 9 mai 2021, sub conducerea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), ofițerii Inspectoratului The post Încă un complice la răpirea ex-judecătorului ucrainean Mykola Chaus, reținut appeared first on Omniapres.
Acum 12 ore
09:20
China a înregistrat cea mai lentă creştere a populaţiei din ultimele decenii, arată un nou recensământ China The post Cresterea populatiei in China a scazut la cel mai mic nivel din ultimul deceniu appeared first on Omniapres.
08:40
Pfizer a realizat venituri de 3,5 miliarde de dolari (2,9 miliarde de euro) din vânzarea de vaccinuri The post Pfizer a realizat venituri de 3,5 miliarde de dolari appeared first on Omniapres.
Ieri
22:30
Uniunea Europeană nu a reînnoit contractul pentru furnizarea vaccinurilor împotriva COVID-19 cu AstraZeneca după luna iunie. Anunțul The post UE nu a reînnoit contractul cu AstraZeneca appeared first on Omniapres.
Mai mult de 2 zile în urmă
15:40
Un bărbat din Minnesota a filmat și a distribuit un videoclip unde pare să-l arate furând un The post A furat un flacon de vaccin COVID-19 pentru a-l „investiga” într-un laborator appeared first on Omniapres.
15:10
Uniunea Europeană a încheiat un nou contract cu Pfizer-BioNTech, pentru achiziţia a 1,8 miliarde de doze de The post UE a încheiat un nou contract cu BioNTech-Pfizer appeared first on Omniapres.
12:30
Elevii din clasa I-a și a 12-a din instituțiile de învățământ primar și secundar din Capitală vor The post Elevii revin la ore cu prezența fizică appeared first on Omniapres.
11:00
Electoratul este polarizat atât timp cât nu apar alte mesaje argumentate care să fie capabile să atragă The post #Cronica politică – electoratul rămâne polarizat appeared first on Omniapres.
09:30
În seara zilei de vineri, 7 mai, ofițerii Serviciului de Securitate din Ucraina au vizitat-o pe mama The post ALERT – SBU a deschis un dosar penal pentru răpirea judecătorului Chaus appeared first on Omniapres.
7 mai 2021
23:50
În seara zilei de vineri, 7 mai, ofițerii Serviciului de Securitate din Ucraina au vizitat-o pe mama The post SBU a deschis un dosar penal pentru răpirea judecătorului Chaus appeared first on Omniapres.
10:10
Un mandat retras de la actualul Parlament în alte condiții decât ia fost dat de patru ani The post Maia Sandu e floricică plăcut mirositoare appeared first on Omniapres.
09:10
Indicele global al preţurilor la produsele alimentare a crescut în aprilie pentru a 11-a lună consecutiv, ajungând The post Preţurile mondiale la alimente au ajuns la cel mai ridicat nivel din mai 2014 appeared first on Omniapres.
09:00
Numărul anual al morţilor din cauza consumului de alcool a atins un vârf în 2020 în Anglia The post Număr-record de morţi din cauza consumului de alcool appeared first on Omniapres.
6 mai 2021
12:40
Procuratura Generală a luat act de declarațiile făcute în cadrul unei emisiuni televizate de către fostul deputat The post Rizea: Fostul deputat Ion Butmalai ar fi fost asasinați appeared first on Omniapres.
5 mai 2021
11:30
Mazeiks este licențiat în științe politice la Universitatea din Letonia și masterand în drepturile omului și democratizare, The post Janis Mazeiks va fi noul Șef al Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova appeared first on Omniapres.
09:30
Maia Sandu nu-i regină și-și va încheia mandatul, iar următorul președinte al țării va putea dizolva Parlamentul The post Maia Sandu nu-i regină appeared first on Omniapres.
09:10
Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM) va participa la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie a.c., pentru The post Cum vor putea sancționa cetățenii pe politicienii cinici appeared first on Omniapres.
4 mai 2021
22:50
„Trocul” pe care l-ar fi propus ministrul ceh de interne: 1 milion de doze de vaccin Sputnik, The post 1 milion de doze de vaccin Sputnik, ca să nu acuze public Rusia de spionaj appeared first on Omniapres.
13:30
Franţa analizează posibilitatea de a propune vaccinarea cu serul AstraZeneca persoanelor cu vârste sub 55 de ani, The post Să se vaccineze cu AstraZeneca pe semnătura pe proprie răspundere appeared first on Omniapres.
12:40
Dorin Cimil: Am primit asigurări de la prim-ministrul interimar că se vor găsi finanțele necesare pentru alegerile The post Video – CEC a primit asigurări că sunt bani pentru alegeri appeared first on Omniapres.
11:10
Peste 14,6 miliarde lei încasate de Serviciul Fiscal de Stat în 4 luni ale anului 2021, în The post Record – încasări cu peste 2,1 miliarde lei mai mult appeared first on Omniapres.
10:00
Reducerea impozitelor și crearea Ministerului Economiei și Finanțelor – propunea PDCM pentru o administrare fiscală mai bună The post PDCM are soluții pentru o administrare fiscală mai bună și o creștere economică semnificativă appeared first on Omniapres.
09:10
Veste rea pentru conducătorii auto. Încă două reţele de benzinării au scumpit carburanţii. La miezul nopţii, acestea The post Alte două rețele PECO au scumpit carburanţii appeared first on Omniapres.
29 aprilie 2021
15:40
Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a avertizat joi Europa împotriva unei relaxări a restricţiilor în pofida scăderii The post OMS: Ridicarea unor restricții ar putea produce „o furtună perfectă” în sistemul sanitar appeared first on Omniapres.
09:40
În emisiunea Cutia Neagră cu Mariana Rață Vasile Nastase il face knockout pe Popusoi. De ce râzi The post Nastase: Ce râzi ca prostu’ în târg appeared first on Omniapres.
28 aprilie 2021
18:50
Șeful diplomaţiei europene, Josep Borrell, a declarat că Uniunea Europeană trebuie să se pregătească pentru o „perioadă The post UE trebuie să se pregătească pentru o „perioadă lungă și dificilă” în relaţiile cu Rusia appeared first on Omniapres.
13:50
Primarul PNL al Iașiului Mihai Chirica are calitatea de inculpat în dosarul DIICOT de înşelăciune cu un The post Primarul PNL al Iașiului, inculpat în dosarul DIICOT vizând un teren al primăriei / Au fost reținuți un patron de ziar și city-managerul appeared first on Omniapres.
10:40
 Lipsa de precipitaţii din SUA, Canada şi Franţa afectează culturile de cereale  China cumpără oricât de multe cereale The post 100 de muzicieni şi-au luat viaţa pentru că nu mai aveau din ce să trăiască appeared first on Omniapres.
08:40
Carburanții s-au scumpit din nou. O rețea PECO din țară a afișat prețuri mai mari la benzina The post Ultima oră: Benzină a ajuns la 20 de lei litrul la o rețea PECO appeared first on Omniapres.
26 aprilie 2021
22:00
Rusia constată un amestec direct al SUA şi UE în afacerile interne ale Republicii Moldova şi le The post MAE rus cere de la UE și SUA să se abțină de la a se amesteca în treburile interne ale Republicii Moldova appeared first on Omniapres.
13:10
Ministerul Afacerilor Externe informează că autoritățile române au decis declararea persona non grata pe teritoriul României a The post România îl expulzează pe adjunctul atașatului militar din Ambasada Rusiei la București appeared first on Omniapres.
11:20
Ministrul român de externe, Bogdan Aurescu, a criticat acțiunile întreprinse de unii deputați privinc Curtea Constituțională a The post Ministrul român de externe face campanie electorală în Moldova appeared first on Omniapres.
09:00
Localitatea italiană Castiglione di Sicilia vinde aproape 900 de case abandonate la preţuri pornind de la 1 The post Cumpără o casă în Italia la preţuri pornind de la 1 euro appeared first on Omniapres.
24 aprilie 2021
11:20
În timp ce occidentul consideră că doar Maia Sandu este întruchiparea democrației, Igor Dodon vine de la The post În timp ce occidentul consideră că doar Maia Sandu este întruchiparea democrației, Igor Dodon vine cu vacinul Sputnik V din Rusia appeared first on Omniapres.
23 aprilie 2021
10:20
Despre aceasta notează Ion Chicu, fostul premier al Republicii Moldova, care mai spune că aceasta este încă The post Importul de produse accizate ]n transnistria va fi efectuat exclusiv prin marcare cu timbre de model special appeared first on Omniapres.
10:00
”Problema cea mare, la moment, a Republicii Moldova nu mai este pandemia sau criza economică, pentru că The post Chicu: Cea mai mare problemă cu care se confruntă Moldova sunt “politicienii cinici” appeared first on Omniapres.
09:40
2020 a fost un an cum Romania si Moldova nu au mai cunoscut din timpul celui de-Al The post Pandemia a lovit dur economia României și a Moldovei – situația seamănă ca după cel de-al Doilea Razboi Mondial appeared first on Omniapres.
22 aprilie 2021
09:00
Basarabenii care stau în fictiv în România, prin satele de graniţă ale judeţului Botoşani, profită din plin The post Primar român: Basarabenii profită din plin de avantajele cetăţeniei româneşti și se imuniza gratuit appeared first on Omniapres.
21 aprilie 2021
08:50
Ciocoi: Vaccinul Sputnik V ar putea ajunge la finele săptămânii curente. “Se negociază 100 de de mii The post Ciocoi: Vaccinul Sputnik V ar putea ajunge la finele săptămânii curente appeared first on Omniapres.
20 aprilie 2021
22:20
Miniştrii de externe ai UE nu au arătat “apetit” pentru o nouă rundă de sancţiuni economice împotriva The post Miniştrii de externe ai UE nu au arătat “apetit” pentru o nouă rundă de sancţiuni economice împotriva Rusiei appeared first on Omniapres.
14:40
Un studiu recent constată că Omega-3 şi vitamina D pot reduce riscul de infectare cu COVID-19. Vitamina The post Omega-3 şi vitamina D pot reduce riscul de infectare cu COVID-19 appeared first on Omniapres.
13:50
Decizie importantă pentru procesatorii de lactate din Republica Moldova – înghețata moldoveneasca va putea tranzita în premieră The post ANSA: Înghețata produsă în Republica Moldova va putea tranzita UE appeared first on Omniapres.
12:20
Președintele Partidului Dezvoltării și Consolidării, Ion Chicu, a făcut publice prioritățile formațiunii în domeniul administrației publice și The post Partidul care își propune să promoveze o reformă administrativ-teritorială prin înlocuirea raioanelor appeared first on Omniapres.
09:00
Liderul Partidului Democrat, Pavel Filip, salută intenția fostului premier, Ion Chicu, de a-și crea partid. În cadrul The post Filip salută intenția lui Chicu de a-și crea partid: „Îl doare sufletul de ce se petrece în această țară” appeared first on Omniapres.
19 aprilie 2021
15:30
Într-un interviu pentru acordat pentru portalul Gagauzinfo.md, Ion Chicu a menționat că confruntarea actuală între Președinte și Parlament, The post Chicu: Trebuie să ne pregătim cât mai curând pentru alegerile parlamentare appeared first on Omniapres.
09:10
A trecut ceva timp de când întrebarea „Unde mă duc data viitoare în vacanță?” fie nu ne-am The post Turismul post-COVID va avea ca prioritate nu atât destinațiile, cât oamenii. appeared first on Omniapres.
15 aprilie 2021
13:10
Statele Unite au decis să anuleze trimiterea în Marea Neagră a două nave militare, în contextul recentelor The post Statele Unite au renunțat appeared first on Omniapres.
13 aprilie 2021
16:30
Vânzările globale de calculatoare personale au înregistrat în primele trei luni ale acestui an cea mai mare The post Vânzările de calculatoare au înregistrat cea mai mare creştere din ultimii douăzeci de ani appeared first on Omniapres.
15:30
Cofondatorii Google Larry Page şi Serghei Brin s-au alăturat recent „clubului centimiliardarilor”, grup care a ajuns pentru The post Cei mai bogaţi opt oameni din lume au o avere de peste un trilion de dolari appeared first on Omniapres.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.