Punctul

Acum o oră
12:20
Ieri, polițiștii de patrulare au stopat un bărbat de 30 de ani, care conducea o motocicletă în apropiere de Chișinău.Motociclistul avea un comportament specific consumatorilor de droguri. Acesta a fost condus la Dispensarul Republican de Narcologie unde a fost supus expertizei. Testul a ieșit pozitiv la marijuana și cocaină.  În momentul documentării, bărbatul a aruncat … Articolul Motociclist drogat, stopat în trafic apare prima dată în Punctul pe i.
Acum 2 ore
12:00
Legea cetățeniei Republicii Moldovava fi înăsprită. Potrivit directorului Agenției Servicii Publice, Mircea Eșanu, noile modificări vor fi înaintate Guvernului până la sfârșitul lunii mai. Șeful ASP nu exclude faptul că în lege va fi introdusă obligativitatea cunoașterii limbii române pentru cei care doresc să obțină cetățenia Republicii Moldova. Directorul ASP a menționat că și în … Articolul Legea cetățeniei va fi înăsprită apare prima dată în Punctul pe i.
11:40
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a obținut în instanța de judecată condamnarea la 13 ani închisoare și achitarea a 200.000 lei prejudiciu moral de către un tânăr, care a exploatat sexual o adolescentă, în propriul beneficiu.* Precum anunțau procurorii PCCOCS la plasarea acestuia în arest, tânărul din Telenești a făcut cunoștință … Articolul A exploatat sexual o adolescentă, pe care o cunoscuse pe Instagram, pe când era în Germania apare prima dată în Punctul pe i.
11:40
Rusia a lansat un atac cu drone asupra Ucrainei care a rănit nouă persoane în portul Odesa de la Marea Neagră, dintre care patru copii, şi a vizat şi capitala Kiev, au anunţat marţi dimineaţă oficiali militari ucraineni, relatează Reuters. citat de news.ro Copiii răniţi, printre care se numără doi sugari, au fost spitalizaţi, la … Articolul VIDEO // Nouă răniţi la Odesa, inclusiv doi bebeluşi, în urma unui atac rusesc cu drone apare prima dată în Punctul pe i.
11:30
Procuratura conduce urmărirea penală pe cazul tinerei din Orhei, găsită fără suflare în raionul Telenești. O spune șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu, potrivit căruia oamenii legii au depus un volum de muncă enorm pentru a găsi tânăra dispărută, fiind ridicate imaginile de pe toate camerele video de pe traseul Orhei-Telenești. Cernăuțeanu confirmă că … Articolul Viorel Cernăuțeanu: Procuratura conduce urmărirea penală pe cazul omorului tinerei din Orhei apare prima dată în Punctul pe i.
11:30
Fostul polițist Gheorghe Cotorobai, principalul suspect în cazul Anei-Maria Guja, tânăra de 19 ani din Orhei, însărcinată în șase luni, găsită moartă într-o localitate din Telenești după ce a urcat în mașina bărbatului, este acuzat deocamdată de răpire. Consultantul procurorului din cadrul Procuraturii Generale, Violina Moraru, responsabilă pentru comunicarea cu reprezentanții mass-media, a precizat pentru … Articolul Gheorghe Cotorobai este învinuit deocamdată de răpire, nu și de omor apare prima dată în Punctul pe i.
Acum 4 ore
10:20
Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski afirmă în mesajul către popor de luni seară, după atacul rusesc asupra turnului televiziunii din Harkov, că la fel ca şi Harkov, diferite oraşe şi comunităţi au nevoie de protecţie, au nevoie de „Patrioţi”. ”Trebuie să provocăm daune maxime asupra a tot ceea ce Rusia foloseşte ca bază pentru teroare şi … Articolul Zelenski: La fel ca şi Harkov, diferite oraşe şi comunităţi au nevoie de protecţie, au nevoie de „Patrioţi”. Trebuie să provocăm daune maxime asupra a tot ceea ce Rusia foloseşte ca bază pentru teroare şi pentru logistica sa militară apare prima dată în Punctul pe i.
10:10
Procuratura informează despre finalizarea urmăririi penale și transmiterea în instanța de judecată a cauzei penale de învinuire a bărbatului în vârstă de 65 de ani, care și-ar fi violat nepoata în vârstă de 5 ani. Reieșind din actul de învinuire, la data de 31 ianuarie 2024, în jurul orelor 15:00, învinuitul, aflându-se în domiciliul său … Articolul Actualizare: cazul copilei de 5 ani violate de bunel apare prima dată în Punctul pe i.
Acum 24 ore
21:10
Fostul ministru de Externe al Republicii Moldova, Tudor Ulianovschi, va candida pentru funcția de președinte la alegerile prezidențiale din 2024. Anunțul a fost făcut în cadrul emisiunii ,,Puterea a Patra” cu Gheorghe Gonța. Diplomatul și omul de afaceri se declară convins că, Republica Moldova poate avea succes cu o altfel de abordare în domeniile cheie … Articolul Tudor Ulianovschi va candida la funcția de Președinte al R.Moldova apare prima dată în Punctul pe i.
19:10
O nouă analiză independentă ridică îndoieli cu privire la probele împotriva lui Ilan Șor, după ce doi foști oficiali de rang înalt din cadrul autorităților de aplicare a legii din SUA și-au prezentat concluziile privind examinarea probelor judiciare prezentate împotriva lui Șor în cazul fraudei bancare, dosar examinat de către instanțele din Republica Moldova, scrie EUreporter.co … Articolul Frauda Bancară: Dosarul împotriva lui Ilan Șor a fost examinat și de către americani apare prima dată în Punctul pe i.
16:00
Poliția de Frontieră continuă să demonstreze angajamentul față de integritatea instituțională, după ce au fost înregistrate patru incidente de tentativă de corupere activă a polițiștilor de frontieră în timpul săptămânii trecute, în mai multe puncte de trecere a frontierei. În fiecare dintre aceste cazuri, persoanele au încercat să faciliteze trecerea frontierei amplasând mijloace financiare în … Articolul Patru incidente de tentativă de corupere activă a polițiștilor de frontieră în timpul săptămânii trecute apare prima dată în Punctul pe i.
15:10
Un bărbat de 26 de ani a fost reținut, fiind suspectat  de răpirea a  două automobile, în aceeași zi. În primul caz, acesta a răpit un Volkswagen din localitatea Cărpineni, apoi  l-a incendiat pe un câmp. În alt caz, suspectul a răpit un  Ford Transit din localitatea  Pereni, după care  l-a abandonat în raionul Călărași. Conform … Articolul VIDEO // Un bărbat a fost reținut, fiind suspectat de răpirea a două automobile apare prima dată în Punctul pe i.
14:40
Noul pachet de ajutor militar al SUA pentru Ucraina, în valoare de peste 60 de miliarde de dolari, nu va schimba situaţia de pe linia frontului, unde Rusia este în avantaj, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Kremlinului, relatează Reuters. citat de news.ro Camera Reprezentanţilor a SUA a aprobat sâmbătă un nou ajutor de … Articolul Kremlinul spune că noul ajutor american pentru Ucraina nu va schimba situaţia pe câmpul de luptă apare prima dată în Punctul pe i.
14:40
Şeful serviciilor militare de informaţii israeliene, generalul-maior Aharon Haliva, care anul trecut şi-a asumat responsabilitatea pentru eşecurile ce au permis atacul condus de Hamas asupra Israelului la 7 octombrie, a demisionat, a anunţat luni armata într-un comunicat, el fiind primul înalt responsabil israelian care demisionează după aproape şapte luni de război devastator în Fâşia Gaza, … Articolul Şeful serviciilor de informaţii militare ale Israelului a demisionat. Este primul responsabil de rang înalt care demisionează în Israel după şapte luni de război în Fâşia Gaza, asumându-şi eşecul de a preveni atacul Hamas apare prima dată în Punctul pe i.
14:30
Politiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Vest documentează un cetățean al Ucrainei în legătură cu actele depistate care conțin indici de falsificare. Cazul a fost consemnat în punctul de trecere a frontierei Sculeni. La data de 20 aprilie 2024, în jurul orei 22:05, un cetățean ucrainean s-a prezentat în calitate de pasager pe ruta … Articolul Un cetățean al Ucrainei identificat cu trei acte cu indici de falsificare în PTF Sculeni apare prima dată în Punctul pe i.
14:30
Un incendiu a izbucnit la cel mai mare depozit de gunoi din lume din capitala Indiei, Delhi, — relatează presa. Munții de deșeuri, care sunt concentrați în depozitul de gunoi Gazipur, cresc cu 10 metri pe an, iar dimensiunea gropii de gunoi depășește deja suprafața de 40 de terenuri de fotbal. Cauza incendiului a fost … Articolul VIDEO // Un incendiu a izbucnit la cel mai mare depozit de gunoi din lume apare prima dată în Punctul pe i.
14:10
În dimineața zilei de 21 aprilie 2024, la Aeroportul Internațional Chișinău, pe direcția de intrare în Republica Moldova, a fost identificat și reținut un conațional în vârstă de 19 ani.  Conform informațiilor, asupra tânărului în data de 7 octombrie 2023, a fost descoperit un permis de conducere românesc cu indici de falsificare. Acest lucru a … Articolul Un conațional a fost identificat și reținut cu acte false la Aeroportul Internațional Chișinău apare prima dată în Punctul pe i.
14:10
Alexei Sîrbu, un tânăr moldovean de 24 de ani, și-a pierdut viața într-un tragic accident de motocicletă petrecut în Italia, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 20 aprilie 2024. Tragedia a avut loc în jurul orei 01:30, în sensul giratoriu de pe via Settevalli din Perugia, provincia cu același nume din Umbria. Tânărul moldovean, care … Articolul Tânăr moldovean mort în Italia și un coleg român grav rănit într-un accident cu motocicleta apare prima dată în Punctul pe i.
14:00
Un bărbat din Chișinău este cercetat de ofițerii CNA, fiind bănuit de complicitate la corupere pasivă. Acesta ar fi cerut mită de la alt bărbat pentru a-l ajuta să mușamalizeze un pretins caz de conducere a automobilului fără permis de conducere. Potrivit materialelor cauzei, bănuitul ar fi extorcat 850 de euro de la denunțător pentru … Articolul Un bărbat din Chișinău ar fi extorcat 850 de euro și este cercetat de CNA pentru corupere pasivă apare prima dată în Punctul pe i.
Ieri
13:00
Pompierii și salvatorii din raionul Edineț au intervenit pentru a lichida un incendiu izbucnit într-o casă de locuit în localitatea Bădragii Vechi. Cazul a avut loc pe data de 21 aprilie 2024. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 13:48. Potrivit informațiilor recepționate o locuință a fost cuprinsă de flăcări. La fața locului … Articolul O casă de locuit a fost distrusă în urma unui incendiu în raionul Edineț apare prima dată în Punctul pe i.
12:40
O tânără de 28 de ani și cinci copii ai săi, cu vârstele cuprinse între 2 și 8 ani, au murit intoxicați cu gaze de ardere. Potrivit cercetărilor preliminare, în gospodărie s-a produs un scurt circuit. Tragedia a avut loc în satul Tașlîc din raionul Grigoriopol. Ministerul afacerilor interne de la Tiraspol precizează că un … Articolul O mamă și 5 copii au murit intoxicați la Grigoriopol în urma unui scurt circuit apare prima dată în Punctul pe i.
12:30
Apariția la Moscova a blocului „Pobeda”, format din mai mulți politicieni afiliați grupului Șor, înseamnă intrarea în faza de execuție a unui real program de destabilizare pentru Republica Moldova. O spune Igor Munteanu, președintele al Coaliției pentru Unitate și Bunăstare, parte a blocului politic „Împreună”. Potrivit lui, Moscova pariază pe Ilan Șor ca „vârf de … Articolul Blocul „Pobeda” – intrarea în execuție a unui real program de destabilizare pentru Moldova, opinie apare prima dată în Punctul pe i.
12:10
În urma activităților desfășurate pe întreg teritoriul țării, angajații Inspectoratului General de Carabinieri au constatat mai multe infracțiunii și contravenții, totodată au acordat ajutor și suport persoanelor aflate în dificultate. Astfel, angajații IGC, aflându-se în misiune de menținere a ordinii publice în mun. Chișinău, au acordat suport necesar unui bărbat care se simțea rău, iar … Articolul Sinteza din weekend: Carabinieri au constatat mai multe infracțiunii și contravenții apare prima dată în Punctul pe i.
12:00
Cazul a fost înregistrat de către ofițerii Echipelor Mobile ale Serviciului Vamal, la ieșire din sat. Tîrnova, r-nul Dondușeni. Acționând în baza informației operative, inspectorii vamali au supus controlului vamal un mijloc de transport de model ”Volkswagen Touran”. În cadrul măsurilor de control efectuate asupra unității de transport, au fost depistate produse accizate, 2870 pachete … Articolul VIDEO // Un băr bărbat depistat în linia a doua de control vamal cu 2870 pachete de țigări, transportate în lipsa actelor de proveniență apare prima dată în Punctul pe i.
11:40
Deși pe întreg teritoriul Republicii Moldova s-a impus prohibiție la pescuit, mai multe persoane din localitățile de frontieră continuă să ignore aceste restricții.  În aceste weekend, polițiștii de frontieră au depistat un bărbat în timp ce instala două plase de pescuit din monofilament, cu lungimea totală de 120 m, pe râul Prut. Acesta era echipat … Articolul Un bărnat prins de către polițiștii de frontieră, în timp ce instala plase de monofilament pe râul Prut apare prima dată în Punctul pe i.
11:30
Centrul Național Anticorupție raportează mai multe activități, desfășurate săptămâna trecută pe componenta de combatere a corupției, dar și alte acțiuni din spectrul de atribuții instituționale. În urma denunțurilor făcute, au fost pornite 2 dosare pe trafic de influență. În primul caz, un locuitor al mun. Chișinău a fost reținut în flagrant pentru că ar fi … Articolul Sinteza CNA: 1000 de euro pentru a urgenta procedura de import de mașini din UE, 1800 de euro pentru un permis de conducere și sechestre de circa 4,8 milioane de lei, aplicate pe bunuri infracționale apare prima dată în Punctul pe i.
11:20
Corpul neînsuflețit al tinerei de 19 ani, dispărută la 12 aprilie 2024 în municipiul Orhei, a fost depistat la 20 aprilie 2024, în extravilanul satului Chițcanii Vechi, raionul Telenești. La 12 aprilie 2024, Inspectoratul de poliție Orhei a fost sesizat despre dispariția unei tinere de 19 ani, însărcinată în luna a VI-a, care ar fi … Articolul Detalii noi despre cazul tinerei dispărute la Orhei apare prima dată în Punctul pe i.
10:50
Israelul, care sărbătoreşte luni începutul Paştelui evreiesc, se pregăteşte să intensifice presiunea militară în Fâşia Gaza, unde armata sa spune că pregăteşte „următoarele etape ale războiului” împotriva Hamas, relatează AFP. citat de news.ro „Vom da noi lovituri dure Hamas – şi asta se va întâmpla în curând. În zilele următoare, vom spori presiunea militară şi … Articolul Israelul promite, la începutul Paştelui evreiesc, „noi lovituri dure” împotriva Hamas apare prima dată în Punctul pe i.
10:50
Miniştrii de externe din Uniunea Europeană se întâlnesc luni în Luxemburg pentru a discuta despre consolidarea apărării antiaeriene a Ucrainei şi extinderea sancţiunilor împotriva Iranului, relatează Reuters. citat de news.ro Deşi miniştrii vor discuta, de asemenea, despre războiul din Sudan, cea mai mare parte a atenţiei lor se va concentra pe conflictele care devastează regiunile … Articolul Miniştrii de externe din Uniunea Europeană vor discuta despre apărarea antiaeriană pentru Ucraina şi sancţiunile împotriva Iranului apare prima dată în Punctul pe i.
21 aprilie 2024
17:40
Astăzi, într-un hotel din Moscova, liderii partidelor de opoziție s-au adunat pentru un eveniment important. Aceștia au format blocul politic „Victoria”. Printre participanți s-au numărat Ilan Șor, bașcanul Evghenia Guțul, președintele Adunării Populare al Găgăuziei Dmitrii Constantinov, liderul partidului „Șansă” Alexei Lungu, deputata Marina Tauber, președinta partidului „Renaștere” Natalia Parasca și parlamentarul Vasile Bolea. Tauber … Articolul Liderii opoziției moldovenești au organizat un eveniment neanunțat public și au creat blocul politic „Victoria” apare prima dată în Punctul pe i.
13:50
Bilanţul victimelor războiului israelian din Gaza a crescut, sâmbătă, la peste 34.000 de morţi, majoritatea victimelor fiind femei şi copii, dintre care cel puţin şase au fost ucişi în urma unui atac aerian asupra unei case din Rafah, scrie The Guardian. citat de news.ro Cel mai recent bilanţ vine în contextul în care speranţa unei … Articolul Bilanţul victimelor din Gaza a trecut de 34.000 de morţi apare prima dată în Punctul pe i.
13:50
Preşedintele Ucrainei Volodimir Zelenski afirmă, după ce Camera Reprezentanţilor din SUA a votat pachetul de ajutor pentru Ucraina, că astfel va fi împiedicată extinderea războiului, vor fi salvate mii şi mii de vieţi, iar ambele naţiuni vor deveni mai puternice. news.ro ”Sunt recunoscător Camerei Reprezentanţilor din Statele Unite, ambelor partide şi personal preşedintelui Mike Johnson … Articolul Zelenski, după ce Camera Reprezentanţilor din SUA a votat pachetul de ajutor pentru Ucraina: Va împiedica extinderea războiului, va salva mii şi mii de vieţi şi va ajuta ambele naţiuni să devină mai puternice apare prima dată în Punctul pe i.
13:50
Rusia a declarat duminică că aprobarea de către parlamentarii americani a unui sprijin suplimentar pentru Ucraina de 60,84 miliarde de dolari a arătat că Washingtonul se implică mai profund într-un război hibrid cu Rusia, care se va sfârşi într-o umilinţă similară cu cea din Vietnam sau Afganistan, relatează Reuters. citat de news.ro Invadarea pe scară … Articolul Rusia: Războiul hibrid mai profund al SUA în Ucraina se va încheia într-o umilinţă de tipul celei din Vietnam apare prima dată în Punctul pe i.
13:40
Ucraina intenţionează să reia duminică exporturi minore de energie electrică, dar se aşteaptă la importuri substanţiale de energie în perioadele de vârf, a declarat Ministerul Energiei, citat de Reuters. citat de news.ro Ţara şi-a mărit puternic importurile de energie electrică şi a oprit exporturile după o serie de atacuri asupra sistemului său energetic, la sfârşitul … Articolul Ucraina reia duminică exporturi minore de energie electrică, dar va importa masiv în perioadele de vârf apare prima dată în Punctul pe i.
13:40
Un bărbat din Polonia, Lukasz Szpunar, a făcut istorie, devenind prima persoană care a stat într-o cutie cu gheaţă timp de peste patru ore, potrivit Guinness Word Record. citat de news.ro Lukasz Szpunar, în vârstă de 53 de ani, a doborât recordul pentru cea mai lungă durată a contactului întregului corp cu gheaţa, cu un … Articolul VIDEO // Guinness Word Record: Un polonez a stat scufundat în gheaţă timp de patru ore, făcând istorie apare prima dată în Punctul pe i.
Mai mult de 2 zile în urmă
14:40
Polițiștii de frontieră din cadrul SPF Otaci împreună cu ofițerii de investigații a DR Nord au destructurat un grup criminal organizat specializat în migrația ilegală. Unul dintre membrii a fost reținut în flagrant delict în zona de frontieră, unde ar fi organizat pentru un cetățean ucrainean migrarea ilegală din Ucraina în R. Moldova, inclusiv urmau … Articolul Un moldovean bănuit în organizarea migrației ilegale, reținut în flagrant apare prima dată în Punctul pe i.
13:40
Politiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Vest documentează un conațional cu privire la deținerea actelor cu indici de falsificare. Incidentul a fost consemnat în dimineața zilei de 19 aprilie 2024 în punctul de trecere a frontierei Leușeni. Un cetățean moldovean în vârstă de 35 de ani s-a prezentat în punctul de trecere a frontierei … Articolul Mai multe acte falsificate descoperite asupra unui conațional în PTF Leușeni apare prima dată în Punctul pe i.
12:00
În bagajele de mână ale doi cetățeni străini, polițiștii de frontieră de comun cu funcționarii vamali au depistat valută, în numerar de mii de euro și dolari, care nu a fost declarată. Cazurile au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, la curse cu destinație spre Istanbul, Turcia. În ambele situații s-a acționat în cadrul … Articolul Doi pasageri de la cursa „Chişinău-Istanbul” au încercat să treacă cu valută nedeclarată apare prima dată în Punctul pe i.
11:40
Cel puţin opt persoane au fost ucise, inclusiv doi copii, iar alte 18 au fost rănite în atacuri ruse, în noaptea de joi spre vineri, în regiunea Dnipropetrovsk, în sudul Ucrainei, anunţă ministrul ucrainean de Interne Igor Klîmenko, relatează AFP. citat de news.ro În districtul Sînelnîkove, ”peste zece case au fost avariate”, iar ”şase persoane … Articolul Cel puţin opt morţi, inclusiv doi copii, şi 18 răniţi în sudul Ucrainei, în atacuri ruseşti nocturne cu 36 de rachete şi drone. Pagube în Belgorod, 25 de proiectile interceptate apare prima dată în Punctul pe i.
11:10
Portalul anticoruptie.md a analizat declarațiile de avere și interese personale ale celor 10 membri ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), care au trecut cu brio testul integrității etice și financiare în cadrul Comisiei Pre-Vetting. Din lipsă de experiență la completat declarațiile sau din grabă, unii membri CSM au supraevaluat bunurile imobile pe care le dețin, iar … Articolul Donații omise, moșteniri pe bandă rulantă și achiziții de lux. Averea și interesele membrilor CSM apare prima dată în Punctul pe i.
10:30
Ucraina se află într-o perioadă dificilă a războiului, iar acest lucru este cauzat de lipsa de armament și de oboseala de pe front. O spune ex-ministrul Apărării Republicii Moldova, Vitalie Marinuța, potrivit căruia Ucraina se confruntă cu o lipsă acută de armament. Teza este confirmată și de directorul adjunct IPRE, Mihai Mogîldea, potrivit căruia cel … Articolul Vitalie Marinuța: Rușii și-au pus în plan, până la 9 mai, să obțină o victorie importantă pe front apare prima dată în Punctul pe i.
10:30
Conform datelor prezentate de Inspectoratul pentru Protecția Mediului, nouă persoane au fost sancționate în ultimele zile după ce au dat foc vegetației uscate în perioada 11.04.2024 – 17.04.2024. Astfel, în urma măsurilor de profilaxie s-a constatat o descreștere a numărului de persoane sancționate pentru incendiere intenționată a vegetației uscate. În perioada indicată, Inspectoratul pentru Protecția … Articolul Nouă persoane au fost sancționate în ultimele zile după ce au dat foc vegetației uscate apare prima dată în Punctul pe i.
10:00
Procuratura raionului Glodeni anunță că, la data de 16 aprilie 2024, de către Judecătoria Drochia, sediul Glodeni, a fost pronunțată o sentință de condamnare a unui bărbat, în vârstă de 53 de ani, învinuit de comiterea infracțiunii de vătămare intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății (art. 151 alin. (1) din Codul penal). Potrivit … Articolul Patru ani de închisoare pentru că și-a bătut consăteanul, cauzându-i vătămări corporale grave apare prima dată în Punctul pe i.
09:50
Ofițerii Serviciului Vamal sub conducerea procurorilor PCCOCS au pus în executare ieri, 18 aprilie 2024, patru mandate de percheziție într-o cauză penală de contrabandă cu obiecte din metale prețioase, în valoare de 1 584 290 lei. La această etapă cu statut de bănuit în dosar este un conațional, care a fost depistat la vama Leușeni, cu … Articolul Percheziție într-o cauză penală de contrabandă cu obiecte din metale prețioase, în valoare de peste 1,5 milioane lei apare prima dată în Punctul pe i.
09:50
Israelul a atacat Iranul, au declarat pentru Reuters trei surse familiarizate cu situaţia, în timp ce presa de stat iraniană a raportat, vineri dimineaţă, că forţele acestei ţări au distrus drone, la câteva zile după ce Iranul a lansat un atac cu drone ca răzbunare împotriva Israelului. citat news.ro O sursă a afirmat pentru Reuters … Articolul Reuters: Israelul a atacat Iranul, afirmă surse/ Drone, raportate în zona Isfahan apare prima dată în Punctul pe i.
18 aprilie 2024
14:30
Rusia anunţă joi că a ”neutralizat” 20 de drone ucrainene în mai multe regiuni ruse la frontiera cu Ucraina, relatează AFP. citat de news.ro ”În cursul nopţii (de miercuri spre joi), mai multe tentative ale regimului de la Kiev de a comite atacuri teroriste împotriva unor instalaţii situate pe teritoriul rus au fost împiedicate”, anunţă … Articolul Rusia anunţă că a ”neutralizat” 20 de drone, două rachete balistice de tip Tocika-U şi cinci baloane. Doi morţi în bombardamente ruse în regiunea Doneţk apare prima dată în Punctul pe i.
14:20
Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate a INI, în comun cu cei de urmărire penală a Inspectoratului de poliție Ciocana, au deconspirat activitatea infracțională a unui grup de persoane suspectate de realizarea substanțelor narcotice. Conform informațiilor oamenilor legii, drogurile erau procurate prin intermediul aplicației  „Telegram”, iar altele de către consumatorii finali şi diferiţi intermediari prin metoda tranzacţiilor … Articolul VIDEO // Droguri în valoare de un milion jumătate de lei, ridicate de poliție apare prima dată în Punctul pe i.
12:20
Un permis de conducere cu semne clare de falsificare a fost depistat de către polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Nord. Documentat este un pasager al unei curse ocazionale, ce se îndrepta spre România. Conform informațiilor polițiștilor de frontieră, în după amiaza zilei de ieri, 17 aprilie 2024, în punctul de trecere a frontierei … Articolul Permis fals la PTF Costești: Un conațional ar fi plătit 600 de euro apare prima dată în Punctul pe i.
12:10
Un bărbat de 38 de ani a fost reținut de polițiștii capitalei, fiind suspectat de comiterea mai multor furturi din locuințe. Suspectul a pătruns în șapte case din or. Codru, mun. Chișinău. Bărbatul pătrundea în locuințe după ce se asigura că proprietarii lipsesc de acasă, apoi prin forțarea geamurilor din termopan, intra și sustrăgea bani. … Articolul VIDEO /// Un bărbat reținut de polițiști fiind suspectat de comiterea mai multor furturi apare prima dată în Punctul pe i.
12:00
Polițiștii anunță destructurarea unei scheme de spălare de bani, realizată printr-un centru de apel din Chișinău. Timp de câteva luni, peste 50 de operatori telefonici au invitat mai multe persoane să investească în acțiuni financiare de pe așa-zise „burse de valori internaționale”. Oamenii legii informează că apelurile erau efectuate printr-un sistem de telefonie instalat de … Articolul VIDEO // A fost destructurată o schemă de spălare de bani, realizată printr-un centru de apel din Chișinău apare prima dată în Punctul pe i.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.