Punctul

Acum o oră
15:00
Președintele FEA, Dorin Damir rămâne în arest, la Penitenciarul 13. Magistrații Judecătoriei Ciocana au dispus, cu puțin timp în urmă, prelungirea măsurii de detenție cu încă 30 de zile. Decizia a fost luată în lipsa lui Dorin Damir, acesta refuzând să se prezinte în fața instanței de judecată. Dorin Damir a fost reținut în data … Articolul VIDEO // Încă 30 de zile de arest pentru finul lui Plahotniuc apare prima dată în Punctul pe i.
15:00
Secretarul de stat la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS), Denis Cernelea, susține că Ministerul nu a fost notificat sau informat cu privire la vreun caz de obținere a certificatului de vaccinare prin corupere. Comentariul a parvenit după ce în presă au apărut informații, potrivit cărora unii moldoveni le-ar plăti medicilor pentru a primi … Articolul Ministerul Sănătății nu cunoaște cazuri de corupere legată de vaccinare apare prima dată în Punctul pe i.
Acum 2 ore
14:10
Cele mai vulnerabile persoane din Republica Moldova sunt femeile, tinerii și vârstnicii, persoanele cu dizabilități și romii. Aceste persoane se confruntă cu inechități în accesarea serviciilor publice sau de sănătate, fiind expuse și vulnerabilității financiare. Pentru a construi o Moldova incluzivă, unde sunt respectate drepturile omului și dimensiunea egalității de gen stă în capul mesei, … Articolul Tinerii și vârstnicii, categorii vulnerabile în Moldova. Propuneri pentru Programul de Guvernare apare prima dată în Punctul pe i.
14:00
Având în vedere neprezentarea inculpatului Veaceslav Platon la ședința de judecată, în speța vizând rejudecarea dosarului în care este acuzat de ”corupere activă”  și ”escrocherie”, procurorul din cadrul Procuraturii Anticorupție a solicitat astăzi magistraților aplicarea în privința acestuia a măsurii preventive – arestul cu anunțarea în căutare pentru reținere și executarea măsuri preventive. Solicitarea procurorului este bazată pe … Articolul Platon nu s-a întors. Procuratura Anticorupție solicită arestarea și anunțarea în căutare a acestuia apare prima dată în Punctul pe i.
14:00
Krystsina Tsimanouskaya, atleta din Belarus, care a refuzat să se întoarcă în țară la ordinele regimului Lukașenko va ajunge în Polonia miercuri, cu un zbor direct de la Tokyo, relatează Reuters. Conform unui alt opozant din Belarus aflat la Varșovia, oficialii de la Minsk i-au cerut mamei sportivei să o convingă să se întoarcă. Atleta a primit o … Articolul Sportiva din Belarus va ajunge în Polonia, miercuri. Regimul Lukașenko i-a cerut mamei să o convingă să se întoarcă apare prima dată în Punctul pe i.
Acum 6 ore
10:20
Un taximetrist de 45 de ani a fost înjunghiat, astăzi dimineață, în jurul orei 07:20, pe teritoriul companiei unde activează, din orașul Ungheni. Poliția a fost sesizată de un coleg al bărbatului care l-a depistat însângerat, dar încă în viață. Colegii noștri au stabilit, preliminar, că un cuplu avea datorii după mai multe călătorii și … Articolul CRIMĂ la Ungheni. O femeie a înjunghiat un taximetrist față de care avea datorii apare prima dată în Punctul pe i.
Acum 8 ore
08:50
În 2015-2016, liderii Platformei DA, PSRM şi ai „Partidului Nostru” au urcat împreună pe aceeaşi scenă, iar taberele de protestatari se contopise, în cele din urmă fiind instalate corturi în PMAN. Lucru ce nu a putut trece neobservat de catre Vlad Plahotniuc și oamenii săi. Astfel, finul lui Plahotniuc, Dorin Damir i-ar fi cerut lui … Articolul Dorin Damir i-ar fi cerut lui Victor Popescu să incendieze corturile instalate de membrii și susținătorii PPDA, PN și PSRM din PMAN apare prima dată în Punctul pe i.
08:20
Este mai puțin important cine vor fi viitorii miniștri, pentru că deciziile nu vor fi luate la Guvern. O spun foștii deputați, după ce în spațiul public au apărut numele potențialilor candidați la șefia ministerelor. Potrivit foștilor parlamentari, prioritățile noii echipe guvernamentale ar trebui să fie relansarea economică, reforma justiției și cea adminitrativ-teritorială, notează IPN. Deși … Articolul Opinii // Deciziile nu vor fi luate la Guvern indiferent de cine vor fi noii miniștri apare prima dată în Punctul pe i.
08:10
Un militant belarus, şef al unui ONG care îi ajută pe compatrioţi săi care au fugit din Belarus din cauza represiunii, a dispărut luni la Kiev, susține organizaţia. Vitali Şişov, şeful Casei belaruse în Ucraina, a plecat luni la dimineaţă să facă jogging la Kiev, dar nu s-a mai întors. Dispariția militantului vine la o … Articolul Un militant din Belarus a fost dat dispărut la Kiev, la o zi după incidentul atletei răpite și forțate să se întoarcă în țară apare prima dată în Punctul pe i.
Ieri
08:42
Un alt lot de 150.000 de doze de vaccin Johnson & Johnson, produs în SUA și livrat prin intermediul platformei COVAX, a ajuns astăzi la Chișinău. Astfel, în total, Republica Moldova a recepționat până acum 301.200 doze de Johnson & Johnson, din cele 500.000 doze planificate. Dozele urmează să fie distribuite proporțional în toate punctele … Articolul Un alt lot de 150.000 de doze de vaccin Johnson & Johnson, produs în SUA și livrat prin intermediul platformei COVAX, a ajuns astăzi la Chișinău apare prima dată în Punctul pe i.
08:13
O bună parte dintre deputații care au ajuns să ocupe fotolii în actualul Parlament… sunt milionari. Cel puțin, despre asta vorbesc declarațiile lor de avere, în care se regăsesc sume cu șase zerouri. Cel mai bogat ales al poporului este, totuși, Denis Ulanov de la Partidul Șor, care indică aproape 11 milioane de lei, obținuți … Articolul VIDEO // ,,Baronul” Parlamentului. Denis Ulanov cel mai bogat deputat apare prima dată în Punctul pe i.
07:25
Ani de zile averea lui Teodoro Teodorin Nguema Obiang Mangue a crescut odată cu cea a țării sale, Guineea Ecuatorială, pe măsură ce statul african a devenit unul dintre cei mai mari producători de petrol din Africa subsahariană. Fiul președintelui Teodoro Obiang Nguema Mbasogo s-a bucurat de un stil de viață luxos, în țări precum … Articolul Fiul dictatorului, îndrăgostit de mașini și proprietăți de lux. Țara condusă de tatăl său se luptă cu foametea apare prima dată în Punctul pe i.
07:25
În total, 15 militari din trupele Nigerului şi-au pierdut viaţa sâmbătă şi alţi şase sunt „daţi dispăruţi” după un atac „terorist” în departamentul Torodi (sud-vest) lângă frontiera cu Burkina Faso, a anunţat duminică seară Ministerul Apărării de la Niamey, notează AFP, citat de agerpres.ro Ministerul a explicat într-un comunicat că forţele de securitate aflate într-o … Articolul Niger: 15 militari ucişi, şase daţi dispăruţi după un atac ,,terorist” în sud-vest apare prima dată în Punctul pe i.
07:25
După arestarea lui Dorin Damir, finului oligarhului Vlad Plahotniuc, tot mai multe persoane au ieșit public pentru a vorbi de persecuțiile la care au fost supuși de-a lungul anilor, iar reținerea acestuia, este considerată de mulți dintre ei, un prim pas spre ,,dreptate”. Printre victimele lui Dorin Damir s-ar număra și Victor Popescu cu familia … Articolul DOC // Bătut și amenințat cu arma. Victor Popescu despre acțiunele întreprinse de „băieții” lui Damir și Orheianu împotriva sa apare prima dată în Punctul pe i.
1 august 2021
17:30
Pfizer a crescut prețul vaccinului anti-COVID-19 cu mai mult de 25%, iar Moderna, cu mai mult de 10% în ultimele contracte de furnizare pentru Uniunea Europeană, în timp ce statele din blocul comunitar se confruntă cu o creștere exponențială a numărului de cazuri provocate de varianta Delta a coronavirusului, informează duminică Financial Times, preluat de … Articolul Pfizer și Moderna cresc prețurile vaccinurilor vândute UE, pe măsură ce varianta Delta se răspândește apare prima dată în Punctul pe i.
17:10
Președintele Parlamentului, Igor Grosu a avut o discuție telefonică cu președintele Camerei Deputaților Parlamentului României, Ludovic Orban ,,un vechi și bun prieten al Republicii Moldova”. Oficialii au convenit asupra dezvoltării relațiilor la nivel interparlamentar în mai multe domenii. ,,Sunt sigur că pe durata mandatului nostru, relațiile dintre cele două instituţii fundamentale vor ajunge la cel … Articolul Președintele Parlamentului Igor Grosu a discutat cu președintele Camerei Deputaților Parlamentului României, Ludovic Orban apare prima dată în Punctul pe i.
16:10
În legătură cu incendiile forestiere din sudul Turciei, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează că prin intermediul liniei telefonice de urgență constituite la Ambasada Republicii Moldova la Ankara au fost procesate mai multe solicitări parvenite din partea cetățenilor Republicii Moldova, cărora li s-a oferit asistența informațională și consulară. Totodată, un grup de 7 cetățeni … Articolul În urma incendiilor din Turcia, șapte cetățeni moldoveni a contactat misiunea diplomatică în vederea organizării repatrierii din Marmaris apare prima dată în Punctul pe i.
16:10
Astăzi, 1 august 2021, a avut loc ședința Consiliului Politic Național al PLDM.În cadrul ședinței au fost discutate subiecte cu referire la situația politică după alegerile parlamentare din 11 iulie 2021, activitatea partidului în perioada electorală precum și obiectivele imediate ale partidului. Consiliul Politic Național a stabilit data de 5 decembrie 2021 pentru desfășurarea Congresului … Articolul PLDM are un nou președinte interimar apare prima dată în Punctul pe i.
Mai mult de 2 zile în urmă
15:50
Fostul șef al Inspectoratului General al Poliției și ex-ministrul Apărării, Alexandru Pînzari, va petrece următoarele 30 de zile în Penitenciarul nr. 13. Magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au admis integral demersul procurorilor.  Alexandru Pînzari se declară nevinovat și spune că este un dosar făcut la comandă, transmite tv8. Procurorul de caz a precizat că a … Articolul FLASH // Alexandru Pînzari, va petrece următoarele 30 de zile în Penitenciarul nr. 13 apare prima dată în Punctul pe i.
14:20
Orchestra Națională de Tineret a Moldovei a organizat sâmbătă, 31 iulie, un concert captivant la cetatea Bender, cu muzică din filme Oscar. Evenimentul a fost organizat în cadrul Programului UE „Măsuri de proovare a încrederii”, implementat de PNUD. Acesta este al treilea concert al orchestrei la cetatea Bender. De data aceasta, muzicienii au interpretat muzica … Articolul FOTO // Orchestra Națională de Tineret a Moldovei a organizat sâmbătă, un concert captivant la cetatea Bender, cu muzică din filme Oscar apare prima dată în Punctul pe i.
12:20
Europarlamentarul român, Eugen Tomac a fost emoționat de o poză cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, pe vârful Moldoveanu. „O poză cât o mie de cuvinte, Maia Sandu, președintele R. Moldova pe una dintre cele mai înalte culmi ale României, vârful Moldoveanu”, a scris acesta. Vârful Moldoveanu sau Acoperișul României cum este denumit de foarte … Articolul FOTO // Un europarlamentar emoționat de o poză a președintei, Maia Sandu: O poză cât o mie de cuvinte apare prima dată în Punctul pe i.
11:50
Magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, examinează recursul procurilor care au cerut mandat de arest pentru 30 de zile pe numele lui fostului șef al Inspectoratului General al Poliției și ex-ministrul Apărării, Alexandru Pînzari, reținut vineri în dosarul fostei Direcții nr. 5 a Inspectoratului Național de Investigații (INI).  În primele ore ale dimineții, la sediul judecătoriei … Articolul Magistrații examinează recursul procurorilor, care au cerut 30 de zile de arest pentru Alexandru Pînzari apare prima dată în Punctul pe i.
11:40
Ex-vicepreședintele Parlamentului, Alexandr Slusari se declară nedumerit de faptul că, Sergiu Batiușca, rămâne în funcția de director-adjunct a Agenției pentru Intervenții și Plăți în Agricultură, chiar dacă este pus sub învinuire pentru comiterea mai multor infracțiuni. „Probabil, doar în Moldova este posibil ca un vicedirector unei agenției importante, care gestionează un buget peste un miliard … Articolul Omul lui Nichiforciuc rămâne în funcție la AIPA, chiar dacă are statut de inculpat în cadrul unui dosar penal apare prima dată în Punctul pe i.
11:10
Italia se confruntă zilele acestea cu fenomene meteorologice extreme. În nord, țara este grav afectată de inundații în urma ploilor abundente, în timp ce în sud, temperaturile ridicate au ajutat la răspândirea a sute de incendii, unele dintre ele extrem de aproape de zonele rezidențiale, potrivit serviciului italian pentru intervenţii de urgenţă. În Lombardia a … Articolul Italia, lovită de inundații în nord și de incendii în sud: „Situația este gravă și dezastruoasă” apare prima dată în Punctul pe i.
10:00
La data de 31.07.2021 un echipaj de Carabinieri al Direcției regionale Sud a IGC, fiind implicat la serviciul de menținere a ordinii publice în mun.Comrat, aproximativ la orele 23:30 pe str. Lenin, în fața unui supermarket a observat la sol o persoană de gen masculin în stare de inconștiență. Carabinierii s-au apropiat pentru acordarea primului … Articolul FOTO // Carabinierii au găsit la sol o persoană de gen masculin în stare de inconștiență apare prima dată în Punctul pe i.
09:30
Presiunea continuă să-și spună cuvântul la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar după ce Simone Biles s-a retras de la mai multe probe din această cauză, a venit și rândul unui halterofil să recunoască faptul că are probleme psihologice. Este vorba de Arley Mendez, un halterofil în vârstă de 27 de ani care a reprezentat Chile la cel mai … Articolul Un halterofil de la Jocurile Olimpice a fumat marijuana special pentru a fi prins dopat apare prima dată în Punctul pe i.
08:30
Luptătorul de stil greco-roman Victor Ciobanu s-a calificat în semifinalele categoriei de greutate 60 kg de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Asta după victoriile clare în fața vicecampionului european, turcul Kerem Kamal, scor 8-0 și Zholaman Sharshenbekov din Kîrghizstan, scor 9-0. În penultimul act, Victor îl va întâlni pe cubanezul Luis Alberto Orta Sanchez. … Articolul Luptătorul Victor Ciobanu s-a calificat în semifinale, la Jocurile Olimpice de la Tokyo apare prima dată în Punctul pe i.
07:40
Un tribunal federal american a dispus confiscarea unui petrolier suspectat de faptul că efectuează livrări în Coreea de Nord – M/T Courageous -, care încalcă astfel sancţiunile impuse de către Statele Unite Phenianului, relatează AFP și News.ro. Petrolierul M/T Courageous ar fi efectuat transferuri de produse petroliere către nave care navigau sub pavilion nord-coreean şi … Articolul SUA confiscă un petrolier care încalca sancţiunile impuse Coreei de Nord apare prima dată în Punctul pe i.
31 iulie 2021
21:10
​​Întâlnire de gradul zero lângă tomberoane între controversatul om de afacere Veaceslav Platon și Igor Dodon. Pe 2 Iulie 2021, pe bulevardul Moscova 4/4, lângă tomberoane, s-a parcat o Skoda cu plăcuțe de înmatriculare LAL 040, care aparține ex-președintelui R.Moldova, Igor Dodon. Din automobil a coborât liderul PSRM Igor Dodon și s-a urcat într-un alt … Articolul FOTO // Întâlnire de gradul zero lângă tomberoane între Platon și Dodon apare prima dată în Punctul pe i.
17:20
Patru separatişti sprijiniţi de Rusia au fost ucişi în conflictul în curs în estul Ucrainei, a informat sâmbătă presa locală, în ciuda încetării focului în vigoare, transmite DPA. Armata ucraineană a deschis focul asupra unui vehicul separatist în apropiere de zona de dezangajare Petrivske din regiunea Doneţk. Insurgenţii au răspuns cu focuri de armă. Iniţial … Articolul Patru separatişti proruşi au fost ucişi în regiunea Donețk, după ce armata ucraineană a deschis focul asupra unui vehicul apare prima dată în Punctul pe i.
15:00
Comitetul executiv al Băncii Naționale a Moldovei a decis  cu vot unanim majorarea ratei de bază aplicată la principalele operațiuni de politică monetară pe termen scurt cu 1,0 puncte procentuale până la 3,65 la sută anual. Totodată, se vor mări cu 1,0 puncte procentuale ratele de dobândă la creditele și la depozitele overnight – până … Articolul Banca Națională a Moldovei a întreprins măsuri antiinflaționiste apare prima dată în Punctul pe i.
15:00
Un tânăr de 35 de ani a murit în drum spre spital după ce a fost accidentat de un tren marfar în raionul Florești. Cazul a avut loc, vineri noaptea, pe trecerea la nivel cu calea ferată din satul Putinești. Contactată de IPN, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Florești, Ina Moscaliuc, a declarat … Articolul Un tânăr din Florești a murit în drum spre spital, dupe ce a fost accidentat de tren apare prima dată în Punctul pe i.
12:00
Influencerul nigerian Ramon Abbas, cunoscut sub numele de Hushpuppi, a pledat vinovat pentru spălare de bani, în fața unui tribunal american. El riscă 20 de ani de închisoare, potrivit BBC. Hushpuppi, în vârstă de 37 de ani, este cunoscut pentru că posta pe Instagram fotografii cu stilul său de viață luxos. El are 2,5 milioane de fani … Articolul Influencerul Hushpuppi, acuzat că a furat milioane de dolari pentru a-și finanța stilul de viață luxos, riscă 20 de ani de închisoare apare prima dată în Punctul pe i.
10:20
Unul dintre lucrurile dificile legate de încălzirea globală, pe lângă probabilitatea tot mai mare că va distruge viața de pe Pământ, este reprezentat de totalitatea cuvintelor noi pe care trebuie să le învățăm pentru a încerca să înțelegem dimensiunea de ansamblu a haosului generat de urgența climatică, notează France 24. Temperaturile în creștere nu numai că … Articolul Dicționarul apocalipsei climatice. Ce sunt solastalgia și doomismul apare prima dată în Punctul pe i.
09:40
A dispărut confruntarea între instituțiile statului, iar Partidul Acțiune și Solidaritate nu mai poate pasa responsabilitatea către alte formațiuni pentru eșecurile din țară. Sunt opiniile comentatorilor politici, care califică drept „potrivite” candidaturile PAS la funcțiile de președinte al Parlamentului și premier și spun noua guvernare ar trebui să înceapă cât mai curând să-și onoreze promisiunile … Articolul Opinii: Dacă PAS se va complace în euforie, ar putea s-o termine rău apare prima dată în Punctul pe i.
09:40
Cel puţin 40 de persoane au fost rănite vineri, după un cutremur cu magnitudinea de 6,1 care a zguduit coasta de nord a Peru, au anunţat autorităţile din domeniul sănătăţii. Trei persoane, între care o femeie însărcinată, au fost grav rănite în urma prăbuşirii unor ziduri, a anunţat spitalul din oraşul Sullana, iar alţi 10 … Articolul Cutremur cu magnitudinea 6,1 în Peru. Cel puțin 40 de răniți, aproape 200 de case avariate apare prima dată în Punctul pe i.
08:30
Departamentul de Stat al SUA a anunţat vineri că autorităţile ruse obligă Statele Unite să concedieze cetăţenii ruşi angajaţi de misiunile sale diplomatice din Rusia şi a avertizat că plecarea acestora va influenţa activităţile diplomaţiei americane în această ţară. „Începând cu luna august, guvernul rus a interzis Statelor Unite să angajeze sau să utilizeze ca … Articolul SUA anunţă concedierea forţată a personalului local din Rusia. „Aceste măsuri regretabile vor avea un impact puternic” apare prima dată în Punctul pe i.
08:30
Parlamentul se va întruni în ședință joi, 5 august, pentru a vota echipa guvernamentală și programul de guvernare propus de prim-ministra desemnată Natalia Gavrilița. Anunțul a fost făcut de președintele Parlamentului Igor Grosu. Potrivit lui, programul de guvernare al noului Cabinet de miniștri va reprezenta de fapt programul electoral al Partidului Acțiune și Solidaritate, iar … Articolul Igor Grosu: Echipa guvernamentală va fi asumată strict de PAS apare prima dată în Punctul pe i.
30 iulie 2021
20:50
Moscova renunță la o măsură de protecție anti-Covid pe care cetățenii oricum nu o respectau. De vineri, locuitorii Moscovei nu mai sunt obligați să poarte mănuşi în spaţiile publice, după ce această măsură ignorată pe scară largă şi impusă în urmă cu un an şi jumătate a fost ridicată, scrie dpa. Cu toate acestea, va … Articolul Moscova renunță la o măsură de protecție anti-Covid pe care cetățenii oricum o ignorau complet apare prima dată în Punctul pe i.
19:20
Ex-ministrul Apărării, Alexandru Pînzari a venit cu un mesaj prin intermediu membrilor de familie, după ce a fost reținut astăzi, de către SIS și procurori. „Ofițerii nu trebuie jăliți, dar protejați. Și totuși, ar fi bine sa nu se grăbească nimeni și să mă ardă pe rug sau să dea note activității mele. Există instituții … Articolul Alexandru Pînzari despre reținere: Eu răspund de fiecare acțiune a mea și sunt responsabil doar de ceea ce am făcut, nu de ceea ce „li se pare unora” apare prima dată în Punctul pe i.
17:50
Alte 154 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, trei sunt de import: 1-Turcia, 1-Germania, 1-Rusia. Numărul total de teste efectuate – 6.077, dintre care 1.478 – teste Rapid -Antigen. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 259.356. Din numărul total de cazuri, trei sunt în … Articolul ULTIMA ORĂ // 154 cazuri de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 de ore apare prima dată în Punctul pe i.
17:40
Fostul judecător ucrainean Nicolae Ceaus, care ar fi fost răpit din centrul Chișinăului, ar fi fost găsit. Potrivit celor de la Strana.ua, acesta ar fi fost găsit în satul Mazurovka, regiunea Vinnița a Ucrainei. Strana.ua susține că polițiștii au fost alertați de primarul localității Mazurovka. „Primarul ne-a spus că în sat l-a găsit pe cetățeanul … Articolul Judecătorul ucrainean răpit în Chișinău, a fost găsit în satul Mazurovka apare prima dată în Punctul pe i.
17:30
În contextul creșterii numărului de cazuri de COVID-19 în Republica Moldova, medicul epidemiolog din cadrul ANSP, Ștefan Gheorghiță, a venit cu mai multe explicații și răspunsuri la întrebările legate de situația epidemiologică actuală, pericolul tulpinei Delta, confirmată în țara noastră, necesitatea vaccinării și respectării măsurilor de siguranță pentru a preveni un nou val al pandemiei. … Articolul Medicul epidemiolog, Ștefan Gheorghiță, despre tulpina Delta: „Afectează tinerii, vârstnicii și poate duce la forme grave de boală, chiar și decese” apare prima dată în Punctul pe i.
16:50
Omenirea are potențialul să gestioneze orice criză dacă își adaptează modelele de gândire. Aceasta este una dintre concluziile la care a ajuns Ala Tocarciuc, expertă internațională în sănătate publică, în noua sa carte „Prima carantină mondială” (denumirea originală „Первый мировой карантин”), notează IPN. „Cartea este o culegere analitică a tuturor măsurilor de răspuns pe care … Articolul Ala Tocarciuc: Omenirea are potențial să gestioneze orice criză apare prima dată în Punctul pe i.
16:40
Vizați într-un șir de investigații jurnalistice realizate de postul de televiziune Jurnal TV, fostul polițist Alexei Vizdan și fostul său coleg Ion Țărnă, care activează la Inspectoratul de Poliție Dubăsari, ambii având statut de învinuiți în câteva cauze penale, au pătruns în sediul Jurnal TV. Vizdan și Țărnă au sărit turnichetul de la intrarea în … Articolul VIDEO // În urma unei investigații jurnalistice, ofițerul Ion Țărnă și fostul polițist Alexei Vizdan au intrat cu forța în sediul Jurnal TV apare prima dată în Punctul pe i.
16:00
Instanța a decis: câte 30 de zile de arest la domiciliu pentru arhitectul-șef al Consiliului raional Criuleni și șeful întreprinderii municipale Biroul Proiectări, Prospecțiuni și Servicii CriPSer. Totodată, în dosarele de la Criuleni este cercetat pentru mită și un inspector al Inspecției Financiare din cadrul Ministerului Finanțelor. Acesta este suspectat de corupere pasivă, manifestată prin … Articolul Instanța a decis: câte 30 de zile de arest la domiciliu pentru arhitectul-șef al Consiliului raional Criuleni și șeful întreprinderii municipale Biroul Proiectări, Prospecțiuni și Servicii CriPSer apare prima dată în Punctul pe i.
15:20
O delegație a Primăriei municipiului Chișinău participă în perioada 28-30 iulie, a.c., la „Forumul Cultural Transfrontalier – oportunități de dezvoltare și finanțare”, organizat la Iași de Consiliul Județean. La reuniune au fost invitate peste 60 de delegații reprezentative din Republica Moldova și Ucraina. În cadrul Forumului, structurat pe trei paneluri, au fost organizate discuții despre oportunitățile … Articolul O delegație din cadrul Primăriei Chișinău participă la Forumul Cultural Transfrontalier de la Iași apare prima dată în Punctul pe i.
15:10
Astăzi, în jurul orei 05.30, poliția din Orhei a fost sesizată, precum că pe traseul din apropierea localității Ivancea s-a produs un accident rutier, cu persoane traumatizate. Preliminar, oamenii legii au stabilit că, automobilul de marca Mercedes, la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani,fără a deține permis de conducere, a ieșit … Articolul FOTO // Accident grav în apropierea localității Ivancea. Unul din șoferi, sub influența alcoolului apare prima dată în Punctul pe i.
15:00
Despre Direcția Operațiuni Specială a Ministerului Afacerilor Interne s-a vorbit și s-a scris enorm de mult dar până în prezent probele despre activitățile ilegale ale acestei structuri au fost extrem de puține. Deschide.md prezintă mai jos dovezi ale abuzurilor și acțiunilor de poliție politică întreprinse de această structură împotriva opoziției și jurnaliștilor incomozi. În plina … Articolul EXCLUSIV // Chat-ul secret al Direcției Operațiuni Speciale a MAI: Cum era urmărită opoziția și jurnaliștii apare prima dată în Punctul pe i.
14:20
Primăria municipiului Chișinău informează că toate serviciile municipale specializate sunt implicate în teritoriu pentru înlăturarea consecințelor averselor de joi seara. Intervenția regiilor a început imediat după ploaie și va continua pe parcursul întregii zile de astăzi. Astfel, precizăm că toate zonele afectate de căderi de arbori, cca 40 de adrese, au fost deblocate, iar echipele … Articolul Toate serviciile municipale se află în teren pentru înlăturarea consecințelor ploii de joi seara apare prima dată în Punctul pe i.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.