Punctul

Acum 5 minute
15:40
,,Spre regret, în elanul de a se evidenția pe orice căi și prin orice mijloace, deputatul Iurie Reniță, dând dovadă de lipsa celor mai elementare cunoștințe juridice, a acceptat să fie folosit de anumite grupări criminale în campanii de manipulare a opiniei publice și discreditare a Procuraturii – activitate incompatibilă cu statutul de ales al … Articolul Reactia PG la documentul publicat de Reniță: Operează cu frânturi de acte pentru a manipula societatea apare prima dată în Punctul pe i.
15:40
Polițiștii de frontieră au surprins în această dimineață pe doi conaționali în timp ce scoteau din apele râului Prut plase care erau destinate pentru prinderea ilicită a peștelui. Chiar dacă nu au reușit să prindă pește, bărbații sunt documentați pentru aflarea în zona de frontieră fără permisiunea necesară. În baza unei informații parvenite de la … Articolul Le-a pierit pofta de pește după ce au fost amendați pentru aflarea ilegală în zona de frontieră apare prima dată în Punctul pe i.
Acum o oră
15:00
În perioada 8 – 10 mai, polițiștii de patrulare au documentat 1500 de abateri de la RCR, cea mai gravă încălcare fiind depășirea limitei de viteză – peste 980 de cazuri. 57 de şoferi conduceau sub influența alcoolului, iar în alte 7 cazuri conducătorii unităților de transport au refuzat testarea alcoolscopică. În aceste zile au … Articolul În perioada 8 – 10 mai, polițiștii de patrulare au documentat 1500 de abateri de la RCR. 57 de şoferi conduceau sub influența alcoolului apare prima dată în Punctul pe i.
15:00
Cooperarea dintre Republica Moldova și UE este una continuă și efectivă atât pe agenda bilaterală largă cât și pe filiera gestionării dosarului transnistrean, iar, UE mereu a jucat un rol foarte important în sprijinirea procesului de reglementare şi în implementarea proiectelor de consolidare a măsurilor de încredere. Este bine cunoscut faptul că UE are statut … Articolul Cooperarea R.Moldova cu UE și beneficiile resimțite de către locuitorii de pe ambele maluri ale Nistrului apare prima dată în Punctul pe i.
Acum 2 ore
14:40
Șef de sector de la Poliţia de Frontieră, reținut în dosarul contrabandei cu țigări de pe malul Prutului, Briceni. Procurorii PCCOCS au contestat încheierea judecătorilor prin care polițistul a fost plasat în arest pentru 15 zile din cele 30 solicitate. Menționăm că în ziua de vineri, 7 mai 2021, procurorii au efectuat percheziții la domiciliile … Articolul FLASH // Șef de sector de la Poliţia de Frontieră, reținut în dosarul contrabandei cu țigări de pe malul Prutului, Briceni apare prima dată în Punctul pe i.
14:40
Pandemia de coronavirus ar putea avea efecte neprevăzute, ducând la o mai mare obezitate în rândul copiilor, a avertizat Biroul pentru Europa al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. Un raport al biroului regional al OMS publicat marţi a constatat că închiderea şcolilor în timpul perioadelor de lockdown ar putea avea consecinţe negative asupra nutriţiei şi exerciţiilor … Articolul Avertismentul OMS: Pandemia de COVID-19 riscă să crească obezitatea în rândul copiilor apare prima dată în Punctul pe i.
14:30
Lucrările de îmbunătățire a 3 sectoare de drum, parte a Coridorului 10, au demarat la sfârșitul lunii martie a anului curent. Proiectul privind reabilitarea segmentelor de drum cu o lungime totală de 36,5 km prevede reconstrucția și ranforsarea îmbrăcămintei rutiere existente, construcția a 21 de pavilioane auto de așteptare a transportului public, a peste 1600 … Articolul Lucrările de îmbunătățire a 3 sectoare de drum din raioanele Telenești și Rezina, parte a Coridorului 10 – monitorizate de conducerea ASD apare prima dată în Punctul pe i.
14:20
O tânără activistă din Rusia a fost condamnată de sistemul judiciar din această țară la doi ani de „libertate limitată” pentru o acuzație de vandalism, relatează The Moscow Times. Olga Misik a devenit un simbol pentru opozanții ruși după ce le-a citit Constituția Rusiei jandarmilor care fuseseră trimiși să reprime manifestațiile împotriva regimului Putin, în iulie 2019. Olga … Articolul O activistă din Rusia, care le-a citit constituția jandarmilor veniți să reprime proteste, condamnată la 2 ani de „libertate limitată” apare prima dată în Punctul pe i.
14:10
Alexandr Slusari, vicepreședintele Platformei DA, a făcut un live din portul Giurgiulești, unde se află acum, și a comunicat că nava angajată de o companie din grupul Transoil, a acostat în port, fiind pregătită pentru a încărca grâul pentru export. Alexandr Slusari a menționat că Platforma DA a avertizat asupra acestor riscuri, a solicitat intervenția … Articolul Slusari din portul Giurgiulești: O navă așteaptă să se încarce cu grâu. Deocamdată nu se produce pentru că nu există actele permisive de la ANSA apare prima dată în Punctul pe i.
14:00
Puțin peste 70 300 de cetățeni moldoveni, aflați peste hotare, s-au înregistrat prealabil pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Cei mai mulți sunt din Italia, în număr de 14 234 de înregistrări din 799 de localități. Urmează Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cu 11 292 de înregistrări și Germania, cu … Articolul Peste 70 mii de moldoveni aflați peste hotare s-au înregistrat prealabil pentru alegeri apare prima dată în Punctul pe i.
14:00
O Moldovă în care tinerii trăiesc în prima lor casă din momentul formării unei familii, vârstnicii au pensii decente, îngrijiri medicale la timp, iar oamenii merg pe drumuri bune și la sat, și la oraș. O Moldovă în care fiecare localitate are școală, grădiniță, centru cultural și sportiv, în care studiile pentru medici, pedagogi, ingineri, … Articolul Planul de țară „Moldova Altfel” al Partidului Democrat din Moldova apare prima dată în Punctul pe i.
13:50
Partidele care promovează dezideratul Unirii și cele pro-europene sunt departe de a ajunge la un consens privind unificarea forțelor înaintea alegerilor parlamentare anticipate. Reprezentanții Platformei DA spun că au venit cu ideea consolidării segmentului pro-european și a celui unionist, însă oferta lor a fost respinsă. PAS spune că merge pe cont propriu în fața oamenilor, … Articolul Forțele unioniste și cele proeuropene – dezbinate în fața alegerilor anticipate apare prima dată în Punctul pe i.
Acum 4 ore
13:20
Toți cei cinci consilieri locali PSRM din satul Zastînca (r-nul Soroca) anunță că părăsesc formațiunea din cauza atitudinii iresponsabile a conducerii partidului. Aceștia menționează că nu doresc să facă parte dintr-un partid „cu viziuni politice neclare și interese personale”. „Din păcate, în ultima perioadă lucrurile s-au înrăutățit simțitor, iar evoluțiile de pe scena politică demonstrează … Articolul Lovitură pentru Dodon. Fracțiunea PSRM dintr-o localitate din Soroca s-a dezintegrat. Toți consilierii au părăsit partidul apare prima dată în Punctul pe i.
13:00
Membrii Comitetului Național de Coordonare a Imunizării au aprobat, astăzi, în cadrul unei ședințe, contigentele de persoane din etapa trei de vaccinare împotriva COVID-19, care urmează să fie imunizate începând cu ziua de astăzi. Potrivit deciziei aprobate, etapa trei de vaccinare a populației generale va începe cu imunizarea persoanelor care îşi desfăşoară activitatea în următoarele … Articolul IMPORTANT // Începând cu 11 mai, se lansează gradual etapa trei de vaccinare apare prima dată în Punctul pe i.
12:40
Un tunel lung de 20 de metri a fost descoperit într-un centru de detenție pentru imigranți din Australia, relatează BBC. Tunelul, aflat la centrul de detenție Yongah Hill de lângă Perth, ajungea până la cinci metri de gardul exterior al centrului atunci când a fost descoperit. Peste 300 de persoane, inclusiv solicitanți de azil și persoane … Articolul Tunel de 20 de metri descoperit sub un centru de detenție din Australia apare prima dată în Punctul pe i.
12:30
Banca Națională a Moldovei (BNM) constată că recuperarea banilor de pe urma fraudei bancare – un subiect atât de sensibil pentru întreaga societate – se transformă într-un instrument de scoatere în evidență a imaginii unor politicieni și reflectă o acțiune de dezorientare a publicului. În acest sens, BNM încurajează faptele și contribuțiile reale (dar nu declarative) care … Articolul Reacția BNM după demersul avocaților lui Șor: Banca insistă asupra recuperării cât mai rapide a banilor de pe urma fraudei bancare apare prima dată în Punctul pe i.
12:10
Cazul a avut loc la 8 mai curent, aproximativ la ora 20.00 în orașul Bălți. Fiind implicați la supravegherea siguranței traficului rutier, polițiștii au observat un automobil avariat de marca Fiat Doblo ce se deplasa haotic prin oraș. Fiid somat să stopeze, conducătorul mijlocului de transport a ignorat cerințele legale ale poliției. În final oamenii … Articolul VIDEO // Șofer „mort beat” oprit la timp de polițiștii din Bălți apare prima dată în Punctul pe i.
12:10
O femeie în vârstă de 35 de ani, originară dintr-un sat din r. Ocnița, a fost reținută de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Buiucani, fiind suspectată de escrocherie. Polițiștii au fost sesizați de victimă care a comunicat că a fost înșelată de mijloace bănești și articole din aur, de  o femeie ce s-a … Articolul O femeie în vârstă de 35 de ani, riscă până la 3 ani de închisoare pentru escrocherie apare prima dată în Punctul pe i.
11:50
În săptămâna 04 – 07 mai 2021, Autoritatea Națională de Integritate s-a autosesizat în baza unui articol de presă și a pornit o cauză contravențională pentru depunerea tardivă a declarației de avere și interese personale de către un membru al Consiliului Superior al Procurorilor. Și un consilier raional din Consiliul raional Glodeni riscă să fie sancționat contravențional pentru … Articolul Un membru CSP riscă o sancțiune, iar peste 400 de declarații anuale ale judecătorilor au fost transmise spre verificare apare prima dată în Punctul pe i.
Acum 6 ore
11:40
Agenţia de Recuperare a Bunurilor Infracţionale (ARBI) din cadrul Centrului Naţional Anticorupţie (CNA) a împlinit, la sfârşitul lunii martie, patru ani de activitate. În cadrul unui interviu pentru OFICIAL, şeful ARBI, Sergiu Carapunarlî a spus dacă e mult sau puţin pentru o istorie de succes, câte bunuri au fost sechestrate de ARBI, în această perioadă, dar … Articolul Şeful ARBI: Cele mai scumpe bunuri sechestrate sunt o casă de 66 de milioane de lei, un iaht de peste 10 milioane de lei şi un „Maybach”, evaluat la 9,6 milioane de lei apare prima dată în Punctul pe i.
11:40
Deși suntem pentru al doilea an consecutiv în pandemie, numărul de treceri ale frontierei de stat este în creștere față de anul precedent. S-ar explica acest fapt prin relaxarea într-o oarecare măsură a restricțiilor de circulație transfrontalieră, deschiderea punctelor de trecere a frontierei și funcționarea acestora în regim normal, posibilitatea realizării testului PCR Covid – … Articolul Trecerea frontierei în perioada sărbătorilor de Paști, în cifre apare prima dată în Punctul pe i.
11:30
Tânăra din Comrat, care în luna decembrie anul trecut și-a spintecat mama şi i-a smuls inima din piept, ar putea scăpa de pușcărie. Expertiza psihiatrică a arătat că aceasta nu avea discernământ în momentul comiterii crimei. Informaţia a fost confirmată de avocatul Annei Leicovici, Serghei Covalenco. Acesta a refuzat să spună unde se află clienta … Articolul Tânăra care și-a omorât mama, ar putea scăpa de pușcărie apare prima dată în Punctul pe i.
11:20
Cel puțin 9 persoane, majoritatea copii, au fost uciși într-un atac armat la o școală din Rusia – cei doi atacatori au deschis focul într-o școală din orașul Kazan, relatează The Moscow Times care citează surse din serviciile de securitate și agenția de stat TASS. Conform primelor informații, opt elevi și un profesor se numără printre cei … Articolul FLASH // Atac armat la o școală din Rusia: opt elevi și un profesor au fost uciși. Unul dintre atacatori ar fi luat ostatici apare prima dată în Punctul pe i.
11:10
Tânărul a fost identificat în după-amiaza zilei de ieri de carabinierii Direcției Regionale ,,Centru a IGC’’ ce patrulau în sectorul Centru al capitalei, și anume intersecția străzilor B. Bodoni și 31 august 1989. Datorită comportamentului suspect ce îl avea, individul a fost stopat de oamenii legii pentru verificări. Ca urmare în timpul discuțiilor, acesta a … Articolul Ghinion pentru un tânăr de 22 de ani care se plimba nestingherit cu droguri în buzunare prin centrul capitalei, dar a fost prins de carabinieri apare prima dată în Punctul pe i.
11:10
Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, a prezentat marţi în Duma de Stat, camera inferioară a parlamentului, un proiect de lege prin care este denunţat Tratatul ”Cer Deschis” al Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE), ca răspuns la retragerea SUA din acest pact, informează EFE. Pe 15 ianuarie anul curent, Ministerul Afacerilor Externe rus a … Articolul Vladimir Putin a prezentat în camera deputaţilor un proiect de lege prin care denunţă Tratatul „Cer Deschis” apare prima dată în Punctul pe i.
10:50
Ministrul britanic pentru Vecinătatea Europeană va veni la Chișinău pentru o vizită oficială de două zile, în perioada 11-13 mai. Această vizită va consolida relația dintre Marea Britanie și Republica Moldova și va demonstra sprijinul Regatului Unit pentru suveranitatea, democrația și statul de drept din Moldova. În această primă vizită în Republica Moldova, Ministrul Morton … Articolul Ministrul britanic pentru Vecinătate Europeană Wendy Morton efectuează prima sa vizită oficială în R.Moldova apare prima dată în Punctul pe i.
10:40
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, se va întâlni vineri, 14 mai, cu omologul său lituanian, Gitanas Nauseda. Întrevederile vor avea loc cu ocazia vizitei oficiale pe care, în zilele de 13-14 mai, domnul Gitanas Nauseda o va efectua în Republica Moldova, la invitația doamnei Maia Sandu. Aceasta este prima vizită a unui președinte lituanian în țara noastră în ultimii șase … Articolul Președintele Lituaniei, înterprindere o vizită oficială la Chișinău. Se va întâlni cu Maia Sandu apare prima dată în Punctul pe i.
10:30
Duminică, 9 mai 2021, sub conducerea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), ofițerii Inspectoratului Național de Investigații de  comun cu ofițerii de urmărire penală de la Direcția Generală Urmărire Penală ai IGP al MAI, au mai reținut un complice în cazul răpirii fostului judecător din Ucraina, Mykola Chaus. Bărbatul are vârsta de … Articolul FLASH // Încă un complice la răpirea ex-judecătorului ucrainean Mykola Chaus, reținut apare prima dată în Punctul pe i.
10:00
Armata israeliană a afirmat marţi că a ucis 15 membri ai unor grupări armate palestiniene în Fâşia Gaza, asupra căreia Forţele aeriene israeliene au lansat 130 de lovituri de ripostă, în urma tirurilor de rachete lansate asupra statului evreu, relatează AFP, Reuters şi agenţia israeliană de presă TPS. Un purtător de cuvânt al armatei israeliene … Articolul Israelul afirmă că a lovit 130 de ţinte ale grupărilor armate din Gaza, care au lansat 200 de rachete apare prima dată în Punctul pe i.
Acum 8 ore
09:40
Alte 20 zile de arest preventiv pentru șeful de departament de la Banca Națională a Moldovei, pentru abuz de serviciu în dosarul „fraudei bancare.” Investigațiile vizează garanțiile bancare acordate Băncii de Economii, Unibank și Băncii Sociale. Măsura aplicată a fost solicitată de procurorii PCCOCS în fața magistraților de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana. Prețuim timpul … Articolul Frauda Bancară: Încă 20 zile ee arest preventiv pentru șeful de departament de la BNM apare prima dată în Punctul pe i.
09:20
Conform informației Inspectoratului General pentru Situații de Urgență colectate din subdiviziunile teritoriale, pe parcursul a trei zile de odihnă și sărbători, salvatorii și pompierii au realizat 94 de intervenții la lichidarea consecințelor situațiilor de risc. Acțiunile angajaților IGSU au fost orientate pentru stingerea incendiilor, focarelor de ardere, deblocare dar și acțiuni de salvare. Un incendiu … Articolul Pe parcursul a trei zile, salvatorii și pompierii au realizat 94 de intervenții apare prima dată în Punctul pe i.
09:20
Secretarul general al Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Andrei Spânu, este de părere că după 11 iulie partidele pro-europene care vor accede în Parlament vor reuşi să formeze o coaliţie care le-ar permite să guverneze R. Moldova în interesul cetăţenilor. Opinia a fost exprimată în cadrul emisiunii ”Punctul pe AZi” de la TVR Moldova. ”Suntem … Articolul Secretarul general al PAS: Suntem optimişti că după 11 iulie vom crea o coaliţie care să guverneze în interesul cetăţenilor apare prima dată în Punctul pe i.
09:10
Iresponsabilitatea manifestată de Procuratura Generală (PG) prin acțiunile de mușamalizare a dosarelor de mare corupție denotă un adevăr trist și incontestabil. Despre acest lucru a scris deputatul, Iurie Reniță, în contextul dosarului de finanțare ilegală a Partidului Socialiștilor. În acest context, Iurie Reniță menționează faptul că atât până la venirea lui Stoianoglo, cât și după, … Articolul DOC // Reniță: Vă prezint cea mai incontestabilă probă documentară care confirmă că autodenunțurile lui Plahotniuc și Iaralov au fost și sunt în continuare la PG apare prima dată în Punctul pe i.
Acum 12 ore
07:40
Administrația Biden a declarat stare de urgență în 18 state americane după ce un atac cibernetic de tip ransomware a lovit cea mai mare conductă de combustibil din țară. Hackerii au cerut 2 milioane de dolari pe loc pentru a debloca sistemul informatic sau 4 milioane dacă plata este efectuată mai târziu. Oleoductul asigură 45% din aprovizionarea cu motorină, benzină și kerosen a … Articolul FBI i-a identificat pe hackerii care au atacat cea mai mare conductă petrolieră a țării. DarkSide ar acționa din Europa de Est apare prima dată în Punctul pe i.
Acum 24 ore
21:20
Militanţii palestinieni din Fâşia Gaza au lansat luni rachete către sudul Israelului şi zona Ierusalimului, punându-şi în practică ameninţările conform cărora vor pedepsi Israelul pentru confruntările violente dintre palestinieni şi poliţiştii israelieni la Ierusalim. Potrivit Ministerului Sănătăţii din Gaza, nouă palestinieni, printre care şi trei copii, au fost ucişi în urma raidurilor aeriene efectuate de … Articolul Zeci de rachete au fost lansate spre Israel. Armata israeliană a atacat poziţii din Fâşia Gaza apare prima dată în Punctul pe i.
20:00
Spania se află la 100 de zile distanţă de obţinerea imunităţii colective împotriva COVID-19, când cel puţin 70% din populaţie va fi vaccinată, susține premierul spaniol, Pedro Sánchez.  Cu ajutorul vaccinării am început să depăşim ”cea mai rea calamitate a umanităţii în ultimii o sută de ani”, a spus Pedro Sánchez la o conferinţă de … Articolul Premierul Spaniei: Suntem la doar 100 de zile de imunitatea colectivă, când 70% din populaţie va fi vaccinată apare prima dată în Punctul pe i.
18:00
Premierul britanic Boris Johnson face obiectul unei noi anchete, de această dată în legătură cu vacanţele de lux pe care le-a petrecut în Caraibe după victoria la alegerile legislative de la sfârşitul lui 2019.  Anunțul a fost făcut de autoritatea însărcinată cu monitorizarea respectării regulilor parlamentare, relatează AFP, citat de Agerpres. Liderul conservator şi logodnica sa … Articolul Vacanţele de lux ale lui Boris Johnson în Caraibe, vizate de o nouă anchetă în Marea Britanie apare prima dată în Punctul pe i.
17:00
În noaptea de 9 mai curent, aproximativ la ora 23:00, pe traseul R-13 în apropiere de localitatea Biruința din raionul Sîngerei, a avut loc un accident rutier în urma căruia un barbat a decedat. La fața locului polițiștii au stabilit că, automobilul de marca Volkswagen, la volanul căruia se afla un bărbat de 33 de … Articolul Un bărbat a murit la spital, după ce a fost lovit de o mașină în raionul Sîngerei apare prima dată în Punctul pe i.
17:00
Alte 49 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, niciunul nu e de import. Numărul total de teste efectuate – 1.123, dintre care 328 – teste Rapid – Antigen. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 252.798. Din numărul total … Articolul ULTIMA ORĂ // 49 cazuri de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 de ore apare prima dată în Punctul pe i.
16:50
Un fost procuror anticorupție, care a documentat mai multe dosare de rezonanță, ar urma să fie numit șef-adjunct al Serviciului de Securitate și Informație. Potrivit unor surse, ar fi vorba despre ex-procurorul Eugen Rurac, care a demisionat din procuratură în ianuarie 2020. Candidatura lui Rurac ar fi fost înainată recent Președintelui R.Moldova, Maia Sandu, de … Articolul SURSE // Un fost procuror anticorupție, ar putea fi numit adjunct la SIS apare prima dată în Punctul pe i.
16:10
Le Robert, unul dintre cele două mari dicţionare din Franţa, scrie în ediţia din 2022 termenul „covid” cu litere mici şi precizează că este mai degrabă de genul masculin, potrivit AFP. Pentru a desemna boala care s-a răspândit în lume, dicționarul Le Robert distinge termenul generic de „covid”, ca în exemplul „suspect de covid”, şi … Articolul Francezii au stabilit cum se scrie corect „covid” și ce gen are cuvântul apare prima dată în Punctul pe i.
Ieri
14:00
Alți doi medici care lucrau la spitalul din Rusia la care a fost tratat, inițial, Alexei Navalnîi, după otrăvirea cu Noviciok de anul trecut, au murit în această primăvară, conform The Siberian Times. Dr. Serghei Maksimișin, în vârstă de 55 de ani, a murit în 4 februarie în urma unui atac de cord. În 26 … Articolul Siberian Times: Alți doi medici ruși de la spitalul în care a fost tratat Navalnîi au murit recent apare prima dată în Punctul pe i.
13:00
Nava de război USS Monterey a oprit în data de 6 mai un vas dhow neînregistrat (navă tradițională din regiunea Mării Roșii și a Oceanului Indian) care naviga în apele internaționale ale Mării Arabiei, în cadrul unei verificări de rutină, informează Marina SUA. O echipă a Pazei de Coastă aflată la bordul navei de război a … Articolul Marina SUA a capturat un transport de arme atât de mare încât a acoperit puntea spate a unui crucișător de 173 de metri apare prima dată în Punctul pe i.
12:50
A doua zi de Paștele Blajinilor se sărbătorește în liniște, în familie. Nu și pentru un bărbat de 32 de ani din Ciuciuleni, raionul Hîncești. Cu doar câteva minute în urmă, acesta a fost depistat și înlăturat de inspectorii de patrulare de la volanul mașinii până a produce o adevărată tragedie pe drumuri. Bărbatul se … Articolul Nu urca beat la volan ! Un bărbat a fost depistat conducând în stare de ebrietate, având o alcoolemie de 1.77 mg/l apare prima dată în Punctul pe i.
12:20
Poetul birmanez Khet Thi, care se opunea juntei militare în scrierile lui, a murit în detenție, iar corpul lui a fost returnat fără organele interne, a anunțat familia sa, citată de publicația The Guardian. Un purtător de cuvânt al regimului militar din Myanmar a refuzat să comenteze moartea lui Khet Thi, care a lansat fraza „Te … Articolul Un poet care se opunea juntei militare din Myanmar a fost ridicat pentru interogatoriu și returnat familiei mort apare prima dată în Punctul pe i.
11:00
Cazul s-a întâmplat în satul Corjova r. Criuleni la data de 10 Mai, ora 03:00. Potrivit martorului care a înregistrat acest caz, polițistul a deschis ușa din mers, lovindu-l pe motociclist. După care, unul din polițist a urcat pe motocicletă și a plecat de la fața locului.  „Poliția venea din sens opus, din mers au … Articolul VIDEO // Imagini ca în GTA în satul Corjova. Un polițist ar fi dat jos un motociclist, a urcat pe motocicletă și a plecat apare prima dată în Punctul pe i.
10:40
La mai mult de un an de la începutul pandemiei, Laos a înregistrat primul deces cauzat de Covid-19, conform presei locale, citată de CNN și Reuters. Prima victimă a pandemiei din această țară asiatică este o angajată a unui club de karaoke din capitala Vientiane, au anunțat autoritățile din Laos, duminică. Femeia suferea de diabet și mai avea … Articolul După peste un an de pandemie, o țară din Asia a raportat primul deces cauzat de Covid-19 apare prima dată în Punctul pe i.
10:20
„În fiecare an, pe 9 mai, comemorăm declarația Schuman, care a fost punctul de plecare pentru Uniunea Europeană de astăzi. Exact cu 71 de ani în urmă a fost prezentată o nouă viziune a Europei, care a pus capăt războaielor și conflictelor, violenței și inegalităților și a făcut loc păcii și cooperării, respectului pentru drepturile … Articolul Peter Michalko: UE a acordat Republicii Moldova granturi de 1 miliard de euro, în ultimii 10 ani apare prima dată în Punctul pe i.
09:50
La evenimentul de astăzi de la Complexul Memorial Eternitate a participat și Partidul Șor, în frunte cu Marina Tauber. Deputata era însoțită de câțiva bărbați care îi făceau loc să treacă printre mulțime, în timp ce aceasta se deplasa spre automobil. Mai mult, unul dintre ei avea o armă la brâu, pe care a încercat … Articolul VIDEO // „Aleasa poporului” Tauber, cu pază la Complexul Eternitate. Un bodyguard deținea o armă apare prima dată în Punctul pe i.
09:00
Aleksandr Murahovski, medicul şef al spitalului din Omsk (Siberia) unde a fost tratat pentru scurt timp opozantul rus Aleksei Navalnîi după ce i s-a făcut brusc rău, anul trecut, într-un avion în drum spre Moscova, a dispărut, a anunţat duminică poliţia rusă, notează Reuters. Poliţia din regiunea Omsk, la circa 2.200 kilometri est de Moscova, … Articolul Rusia: Medicul şef al spitalului unde a fost tratat Navalnîi a fost dat dispărut apare prima dată în Punctul pe i.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.