Casa Albă: Rusia nu a reuşit să...
Casa Albă: Rusia nu a reuşit să submineze alegerile din Republica Moldova

Ultimele știri la acest subiect

21:40 22/10
Rusia nu a reuşit să submineze alegerile din Republica Moldova, chiar dacă a "lucrat energic" în acest sens. Comisia Europeană: „Moldova a fost pusă în fața unei intimidări fără precedent ” - VIDEO
13:00 22/10
Rusia nu a reuşit să submineze alegerile din Republica Moldova, chiar dacă a ,,lucrat energic” în acest sens, a reacţionat luni un purtător de cuvânt al Casei Albe, potrivit France ... Post-ul Casa Albă: Rusia nu a reuşit să submineze alegerile din Republica Moldova apare prima dată în Unica.md.
11:30 22/10
Rusia nu a reuşit să submineze alegerile din Republica Moldova, chiar dacă a „lucrat energic” în acest sens, a reacţionat luni un purtător de cuvânt al Casei Albe, potrivit France Presse şi Reuters, transmite digi24.ro Rezultatele alegerilor din Republica Moldova arată că democraţia din această ţară rămâne puternică în pofida încercării Rusiei de a o [...] Articolul Federația Rusă nu a reuşit să submineze alegerile din Republica Moldova apare prima dată în NordNews.
10:10 22/10
Moscova nu a reuşit să submineze alegerile și referendumul din Republica Moldova, chiar dacă a „lucrat energic” în acest sens, a reacţionat un reprezentant al Casei Albe, potrivit agențiilor AFP şi Reuters, citate de Hotnews. Rezultatele alegerilor din Republica Moldova arată că democraţia din această ţară rămâne puternică în pofida încercării Rusiei de a o […] The post Casa Albă: Rusia nu a reușit să submineze alegerile și referendumul din Republica Moldova, democrația rămâne puternică appeared first on NewsMaker.
10:10 22/10
Rusia nu a reuşit să submineze alegerile din Republica Moldova, chiar dacă a „lucrat energic” în acest sens, a declarat luni purtătorul de cuvânt pe probleme de securitate al Casei Albe, John Kirby. Rezultatele alegerilor din Republica Moldova arată că democraţia din această ţară rămâne puternică în pofida încercării Rusiei de a o submina, a […]
10:05 22/10
Rusia nu a reușit să submineze alegerile din Republica Moldova, chiar dacă a „lucrat energic” în acest sens, a reacționat luni un purtător de cuvânt al Casei Albe, potrivit agențiilor străine, citate de Agerpres.
09:50 22/10
Moscova nu a reuşit să submineze alegerile și referendumul din Republica Moldova, chiar dacă a „lucrat energic” în acest sens, a reacţionat luni un reprezentant al Casei Albe, potrivit agențiilor AFP şi Reuters. Urmărește-ne pe Telegram și Instagram. Rezultatele alegerilor din Republica Moldova arată că democraţia din această ţară rămâne puternică în pofida încercării Rusiei … The post Casa Albă a venit cu o reacție după alegerile din R. Moldova: „Democraţia țării rămâne puternică în pofida încercării Rusiei de a o submina” first appeared on ZUGO. Articolul Casa Albă a venit cu o reacție după alegerile din R. Moldova: „Democraţia țării rămâne puternică în pofida încercării Rusiei de a o submina” apare prima dată în ZUGO.
09:40 22/10
Rusia nu a reuşit să submineze alegerile din Republica Moldova, chiar dacă a „lucrat energic” în acest sens, a reacţionat luni un purtător de cuvânt al Casei Albe, potrivit France Presse şi Reuters, citate de Digi24.ro. Rezultatele alegerilor din Republica Moldova arată că democraţia din această ţară rămâne puternică în pofida încercării Rusiei de a o […] Articolul Mesajul Casei Albe pentru Chișinău: Rusia nu a reuşit să submineze alegerile din R. Moldova, chiar dacă „a lucrat energic” apare prima dată în Vocea Basarabiei.
08:30 22/10
Rusia nu a reuşit să submineze alegerile din Republica Moldova, chiar dacă a 'lucrat energic' în acest sens, a reacţionat luni un purtător de cuvânt al Casei Albe, potrivit Reuters.
08:10 22/10
Rusia nu a reuşit să submineze alegerile din Republica Moldova, chiar dacă a "lucrat energic" în acest sens, a reacţionat luni un purtător de cuvânt al Casei Albe, potrivit France Presse şi Reuters, relatează Agerpres.
07:20 22/10
Rusia nu a reuşit să submineze alegerile din Republica Moldova, chiar dacă a „lucrat energic” în acest sens, a reacţionat luni un purtător de cuvânt al Casei Albe, potrivit France Presse şi Reuters.  Rezultatele alegerilor din Republica Moldova arată că democraţia din această ţară rămâne puternică în pofida încercării Rusiei de a o submina, a […] Articolul Casa Albă: Rusia nu a reuşit să submineze alegerile din Republica Moldova, chiar dacă a „lucrat energic” în acest sens apare prima dată în SafeNews.
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.