Tauber, în lista de sancțiuni impuse...
Tauber, în lista de sancțiuni impuse de SUA. Maia Sandu: „Împreună suntem puternici”

Ultimele știri la acest subiect

22:40 23/02
Statele Unite ale Americii anunță sancțiuni împotriva Marinei Tauber pentru facilitarea încercărilor oligarhului fugar condamnat Ilan Șor de a submina procesele electorale din Moldova în interesele Kremlinului prin cumpărarea ilegală de voturi. Despre aceasta a informat ambasadorul SUA în Republica Moldova, Kent Logsdon, notează IPN. „Cetățenii Republicii Moldova merită instituții și procese democratice libere și ... SUA anunță sancțiuni în raport cu Marina Tauber pentru subminarea proceselor electorale din Moldova – Reacția deputatului – „De când un ambasador decide ce este sau nu este dăunător pentru țara noastră” The post SUA anunță sancțiuni în raport cu Marina Tauber pentru subminarea proceselor electorale din Moldova – Reacția deputatului – „De când un ambasador decide ce este sau nu este dăunător pentru țara noastră” appeared first on Politik.
22:30 23/02
Marina Tauber, după sancțiunile impuse de SUA: „Întreaga opoziție să-l recunoască pe ambasadorul SUA persona non grata” Marina Tauber a recționat după ce Statele Unite au anunțat astăzi sancțiuni „pentru facilitarea încercărilor oligarhului fugar condamnat Ilan Șor de a submina procesele electorale din Moldova în interesele Kremlinului prin cumpărarea ilegală de voturi”. Deputata a criticat cinic decizia SUA, calificând-o drept „o ingerință directă a SUA în afacerile interne ale Moldovei”. Aceas...
20:20 23/02
Deputata independentă Marina Tauber, membră a echipei oligarhului fugar Ilan Șor, a venit cu o reacție după ce a fost inclusă în lista sancțiunilor Statelor Unite ale Americii pentru tentative de subminare a alegerilor din Moldova în interesul regimului de la Moscova. Parlamentara a calificat decizia autorităților de la Washington drept o „ingerință” în treburile […] The post Tauber cere opoziției să-l declare „persona non grata” pe ambasadorul american după ce a fost sancționată de SUA: „Nu suntem robi” appeared first on NewsMaker.
20:10 23/02
Statele Unite au impus sancțiuni împotriva deputatului de la Chișinău, Marina Tauber. Anunțul a fost făcut public în această după-amiază de Ambasada Statelor Unite.
19:30 23/02
Deputata Marina Tauber a venit cu o reacție după ce Ambasada SUA la Chișinău a anunțat precum că, aceasta a fost sancționată de Statele Unite ale Americii. „Domnule Logsdon, dar dumneavoastră cine sunteți?”, a scris parlamentara pe rețele.
Avocatul primarului de la Bolduresti...
Avocatul primarului de la Bolduresti care a lovit mortal un adolescent de 14 ani: „Asa probe in dosar nu am vazut ” - VIDEO

Ultimele știri la acest subiect

18:30 23/02
Nicanor Ciochină, primarul satului Boldureşti, raionul Nisporeni, va sta în următoarele 30 de zile în arest preventiv la penitenciarul 13 din Chişinău. El e suspectat că ar fi accidentat mortal un copil de paisprezece ani, a fugit de la locul faptei şi a încercat să scape de urmărirea penală. Decizia a fost luată astăzi de magistrații Judecătoriei Chişinău, sediul Ciocana, care au admis demersul procurorilor. Ciochină a refuzat să fie dus în faţa instanţei.
17:15 23/02
Primarul de Boldurești, raionul Nisporeni, învinuit că a accidentat mortal luni cu mașina un adolescent de 14 ani și a fugit de la fața locului...
15:50 23/02
Primarul satului Boldurești, suspectat că a accidentat mortal un băiat de 14 ani și a fugit de la locul faptei, va sta în următoarele 30 de zile în arest preventiv. Magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au acceptat demersul procurorilor în acest sens. Nicanor Ciochină, care a fost reținut miercuri de oamenii legii, nu a fost escortat astăzi în instanță. Procurorul de caz spune că acesta nu colaborează cu ancheta și refuză să dea declarații. Avocatul lui Ciochină a cerut instanței eliberarea provizorie sub control judiciar a clientului său. Apărătorul pledează pentru nevinovăția primarului.
15:30 23/02
Primarul satului Boldurești, Nisporeni, Nicanor Ciochina, va sta în arest preventiv 30 de zile. Decizia aparține magistraților Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, solicitată de procurori, informează Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS). În timp ce procurorii au solicitat plasarea primarului de Boldurești în arest preventiv, avocatul acestuia, Dumitru Buliga, a solicitat „eliberarea provizorie […] Articolul Primarul de Boldurești, care a accidentat mortal un copil, va sta în arest preventiv 30 de zile. Sentința a fost pronunțată în lipsa acestuia apare prima dată în Gazeta de Chișinău.
15:00 23/02
Primarul satului Boldurești din raionul Nisporeni, cel care a accidentat mortal un copil de 14 ani și a fugit de la fața locului își va petrece următoarele 30 de zile în penitenciar, anunță Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS). Măsura a fost aplicată la solicitarea procurorilor de către Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana.
Percheziții la RTEC într-un dosar de...
Mai multe percheziții au fost autorizate în cadrul unei cauze penale, instrumentate de CNA, care..

Ultimele știri la acest subiect

20:10 23/02
Ofițerii Centrului Național Anticorupție au descins în această dimineață în birourile de serviciu ale unor funcționari din cadrul Întreprinderii Municipale „Regia Transport Electric”.
17:00 23/02
Mai multe percheziții au fost autorizate în cadrul unei cauze penale, instrumentate de CNA, care vizează abuzul de serviciu comis de persoane publice din cadrul Întreprinderii Municipale „Regia Transport Electric” (ÎM „RTEC”),transmite alerta.md. Ofițerii CNA au descins în această dimineață în birourile de serviciu ale funcționarilor vizați și la domiciliile acestora, precum și la reprezentanții […]
16:10 23/02
Mai multe percheziții au fost autorizate în cadrul unei cauze penale, instrumentate de CNA, care vizează abuzul de serviciu comis de persoane publice din cadrul Întreprinderii Municipale „Regia Transport Electric” ... Post-ul Mai mulți angajați din cadrul RTEC și agenți economici, vizați într-un dosar penal apare prima dată în Unica.md.
16:00 23/02
„Regia Transport Electric” confirmă că ofițerii Centrului Național Anticorupție au efectuat astăzi percheziții în birourile de serviciu la doi angajați ai întreprinderii, mai exact, vicedirectorul și contabilul-șef al RTEC. Totodată, întreprinderea precizează că în urma decinderilor, ofițerii CNA nu au ridicat acte sau dispozitive.
16:00 23/02
„Regia Transport Electric” (RTEC) confirmă faptul că ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) au efectuat astăzi, 23 februarie, percheziții în birourile de serviciu la doi angajați ai întreprinderii.„În urma perchezițiilor anunțate public, de la locul de muncă al angajaților nu au fost ridicate careva acte sau dispozitive.Actualmente, ținînd cont de confidențialitatea procesulu
Drumul de acces spre postul vamal...
Drumul de acces spre postul vamal Leuseni-Albita, deblocat

Ultimele știri la acest subiect

16:30 23/02
Drumul de acces la punctul de control Leușeni-Albița a fost deblocat, iar circulația mijloacelor de transport a fost reluată în regim obișnuit.Despre acest lucru a anunțat Poliția de frontieră.Reamintim că, în contextul protestelor anunțate de fermieri la punctul de control Leușeni-Albița, circulația a fost blocată temporar.
15:50 23/02
Drumul de acces spre postul vamal Leușeni-Albița a fost deblocat, anunță Serviciul Vamal.
15:30 23/02
UPDATE // Protestul fermierilor: Drumul de acces spre vama Leușeni-Albița a fost deblocat UPDATE, 15:25 // Drumul de acces spre PTF Leușeni-Albița a fost deblocat, iar circulația mijloacelor de transport a fost reluată în regim normal, anunță Poliția de Frontieră. Poliția de Frontieră informează că drumul de acces spre vama Leușeni-Albița este blocat la această oră, din cauza protestului organizat de fermieri. În acest sens, echipe ale Poliției de Frontieră sunt la fața locului, asigurând ordine...
15:30 23/02
UPDATE Drumul de acces spre vama Leușeni a fost deblocat, iar circulația mijloacelor de transport reluată în regim normal, anunță Serviciul Vamal al Republicii Moldova
14:10 23/02
Fermierii au blocat, din nou, traseul spre vama Leușeni. Poliția de Frontieră informează că drumul de acces spre vama Leușeni-Albița este blocat la această oră, din cauza protestului organizat de fermieri. Agricultorii au programată astăzi o a treia întâlnire cu ministrul Agriculturii, Vladimir Bolea, Autoritățile le-au propus garantarea pentru micii agricultori a unor credite de ... Fermierii au blocat, din nou, traseul spre vama Leușeni – Sunt șanse mici ca ei să se înțeleagă cu ministrul Bolea – Vor cere garanții în scris   The post Fermierii au blocat, din nou, traseul spre vama Leușeni – Sunt șanse mici ca ei să se înțeleagă cu ministrul Bolea – Vor cere garanții în scris   appeared first on Politik.
Evenimentul „Dotarea Subdiviziunilor...
Care este cel mai important motiv pentru evaluarea aleasă?...

Ultimele știri la acest subiect

18:40 23/02
Serviciul Vamal a lansat o procedură de validare automată ...
18:10 23/02
Serviciul Vamal facilitează exportul de produse autohtone: Validarea automată a declarației vamale în doar 15 minute
18:10 23/02
23 februarie 2024, Chișinău – Serviciul Vamal al Republicii Moldova cu suportul proiectului UE „Misiunea Înalților Consilieri ai Uniunii Europene”, a desfășurat evenimentul de lansare a „Procedurii de validare automată a declarațiilor vamale la export”. Introducerea procedurii de validare automată face parte din procesul de modernizare a procedurilor vamale prin alinierea acestora la standardele europene de […] Articolul Serviciul Vamal al Republicii Moldova lansează validarea automată a declarației vamale apare prima dată în JMD.
15:20 23/02
Subdiviziunile teritoriale ale ANSA, dotate cu mașini noi Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a primit astăzi 25 de mașini noi, echipate pentru desfășurarea atribuțiilor de serviciu. Alte 10 automobile vor fi transmise instituției în luna martie curent. Automobilele au fost repartizate subdiviziunilor teritoriale pentru siguranța alimentelor (cu statut de direcție) ale ANSA. „Acest fapt va contribui semnificativ la consolidarea resurselor pentru desfășurarea activităților de co...
15:10 23/02
Subdiviziunile teritoriale pentru siguranța alimentelor ale ANSA vor fi dotate cu 35 de unități de transport noi. Acestea sunt echipate corespunzător pentru desfășurarea atribuțiilor de serviciu. Astăzi s-a desfășurat evenimentul de predare–primire a unităților de transport. Noile vehicule vor contribui semnificativ la consolidarea resurselor pentru desfășurarea activităților de control, atât planificat, cât și inopinat - inclusiv la eliberarea actelor permisive la solicitarea agenților economic...
Promovau activ în mediul online mesaje...
Un bărbat în vârstă de 34 de ani și un adolescent de 17 ani sunt persoanele din spatele unui canal de Telegram prin intermediul căruia promovau mesaje fasciste și antisemite și negau Holocaustul. Bănuiții au fost identificați de procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate

Ultimele știri la acest subiect

16:20 23/02
SIS anunță că, în colaborare cu procurorii din cadrul PCCOCS, au identificat și au destructurat activitățile unui grup infracțional care, pe parcursul anului 2023, promova pe canale online mesaje fasciste și antisemite. Potrivit unui comunicat SIS, urmare a documentării activității infracționale, au fost identificați și citați la audiere doi bănuiți, cu vârste de 34 și...
16:00 23/02
Un grup infracțional, care promova fascismul, nega Holocaustul și emitea mesaje antisemite în anul trecut, pe un canal de Telegram, a fost destructurat de procurori și ofițerii Serviciului de Informații și Securitate.
15:40 23/02
Ofițerii SIS au acordat suport informațional procurorilor PCCOCS pentru destructurarea activității unui grup infracțional, care în decursul anului 2023 promova pe un canal de Telegram mesaje fasciste și antisemite, și nega Holocaustul. Urmare a documentării activității infracționale, au fost identificați și citați spre audiere doi bănuiți, cu vârste de 34 și 17 ani, domiciliați în […] Articolul Ofițerii SIS și procurorii PCCOCS au destructurat activitatea unui grup infracțional care promova mesaje fasciste și antisemite apare prima dată în Gazeta de Chișinău.
13:50 23/02
Un grup infracțional care ar fi promovat mesaje fasciste și de negare a Holocaustului pe un canal de Telegram a fost destructurat de oamenii legii. Potrivit Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), doi bărbați din capitală cu vârsta de 34 și 17 ani, urmează să fie audiați.Potrivit sursei citate, oamenii legii au stabilit că atât bărbatul, cât și adolescentul erau susținători ai ideologiei promovate pe internet, inclusiv în contextul conflictului armat israeliano-palestinian actual.Totodată, PCCOCS informează că după pornirea urmăririi penale și citării suspecților la procuratură, canalul de Telegram a fost șters.
12:40 23/02
Procurorii PCCOCS anunță destructurarea unui grup care promova fascismul și nega Holocaustul pe un canal de Telegram. Pe caz sunt cercetați doi moldoveni, un minor de 17 ani și un bărbat de 34 de ani.
Un bărbat a ademenit o fată de 14 ani...
Un bărbat cu vârsta de 39 de ani, a fost condamnat la 5 ani de închisoare, în penitenciar semi închis, pentru ca a violat o minoră într-o pădure după ce au consumat împreună droguri.

Ultimele știri la acest subiect

16:00 23/02
Un bărbată de 39 de ani a fost condamnat la 5 ani de închisoare, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis, pentru violul unei minore. Inițial instanța i-a dictat o pedeapsă cu suspendare, transmite IPN.Potrivit Procuraturii Generale, cazul a avut loc în martie 2023. Inculpatul, după ce a consumat droguri cu minora în vârstă de 14 ani într-o pădure, a întreținut cu ea un
12:30 23/02
Grație eforturilor procurorilor, la 20 februarie 2024, a fost pronunțată o sentință, prin care un bărbat în vârstă de 39 de ani, a fost recunoscut vinovat pentru violul unei persoane minore (art.171 alin.(2) lit.b) din Codul penal), stabilindu-i-se pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 5 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de […]
12:00 23/02
La 20 februarie 2024, a fost pronunțată o sentință, prin care un bărbat în vârstă de 39 de ani, a fost recunoscut vinovat pentru violul unei minore, fiind stabilită o pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 5 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis, se arată într-un comunicat al Procuraturii...
11:50 23/02
Grație eforturilor procurorilor, la 20 februarie 2024, a fost pronunțată o sentință, prin care un bărbat în vârstă de 39 de ani, a fost recunoscut vinovat pentru violul unei persoane minore (art.171 alin.(2) lit.b) din Codul penal), stabilindu-i-se pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 5 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de … Articolul A violat o minoră în pădure după ce au consumat împreună droguri. Condamnat la 5 ani de închisoare apare prima dată în Punctul pe i.
11:50 23/02
Grație eforturilor procurorilor, la 20 februarie 2024, a fost pronunțată o sentință, prin care un bărbat în vârstă de 39 de ani, a fost recunoscut vinovat pentru violul unei persoane ... Post-ul A ademenit-o într-o pădure, a drogat-o, apoi a violat-o! Cum și-a bătut joc un individ de o copilă de 14 ani, după ce i-a dat narcotice apare prima dată în Unica.md.
Peste 110 hectare de vegetație uscată...
Peste 110 hectare de vegetație uscată au fost compromise de incendii. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), în ultimele 24 de ore, pompierii au intervenit în 30 de cazuri de lichidare a focarelor de ardere a vegetației în mai multe regiuni ale țării.

Ultimele știri la acest subiect

15:50 23/02
Peste 110 hectare de teren au fost afectate de incendiile de vegetație, în ultimele 24 de ore, în diferite localități. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență le cere oamenilor să nu aprindă vegetația uscată, gunoiul menajer și stufărișul. În condițiile unor temperaturi ridicate, umidității reduse și a vântului, orice scânteie poate provoca incendii de proporții.
15:20 23/02
În ultimele 24 de ore angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit în 30 de cazuri pentru lichidarea focarelor de vegetație uscată. În total focul a compromis peste 110 ha de teren din raioanele Ialoveni, Soroca, Șoldănești, Cahul, Călărași, Căușeni, Edineț, Ungheni, Cimișlia, Telenești, Sângerei, Fălești, Rîșcani, Ștefan-Vodă, Orhei, dar și UTA Găgăuzia.
14:40 23/02
În ultimele 24 de ore angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit în 30 de cazuri pentru lichidarea focarelor de vegetație uscată. În total focul a compromis peste 110 ha de teren din raioanele Ialoveni, Soroca, Șoldănești, Cahul, Călărași, Căușeni, Edineț, Ungheni, Cimișlia, Telenești, Sângerei, Fălești, Rîșcani, Ștefan-Vodă, Orhei, dar și UTA Găgăuzia. […] Post-ul Peste 110 ha de teren au fost compromise de incendiile de vegetație în ultimele 24 de ore apare prima dată în Provincial.
13:10 23/02
30 de incendii de vegetație au avut loc în ultimele 24 de ore în R. Moldova, fiind afectate peste 110 ha de teren, potrivit IGSU. Astfel, specialiștii atenționează oamenii să nu aprindă vegetația uscată, gunoiul menajer și stufărișul. Pompierii au intevenit în raioanele Ialoveni, Soroca, Șoldănești, Cahul, Călărași, Căușeni, Edineț, Ungheni, Cimișlia, Telenești, Sângerei, Fălești, […] Articolul 30 de incendii de vegetație au avut loc în ultimele 24 de ore apare prima dată în DemocracyMD.
12:10 23/02
În ultimele 24 de ore angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit în 30 de cazuri pentru lichidarea focarelor de vegetație uscată. În total focul a compromis peste 110 ha de teren din raioanele Ialoveni, Soroca, Șoldănești, Cahul, Călărași, Căușeni, Edineț, Ungheni, Cimișlia, Telenești, Sângerei, Fălești, Rîșcani, Ștefan-Vodă, Orhei, dar și UTA Găgăuzia. […]
Conferință de presă susținută de...
Care este cel mai important motiv pentru evaluarea aleasă?...

Ultimele știri la acest subiect

21:10 23/02
Pentru a îmbunătăți calitatea manualelor școlare, Ministerul Educației și Cercetării a lansat astăzi un apel public pentru consultarea proiectelor de manuale care urmează să obțină avizul ,,Bun de tipar”. Secretara de stat din cadrul MEC, Galina Rusu, susține că ,,prin această intervenție ne dorim excluderea în totalitate a oricăror potențiale elemente care aduc atingere identității...
20:30 23/02
Pentru a îmbunătăți calitatea manualelor din care învață elevii, Ministerul Educației și Cercetării a lansat un apel public pentru consultarea proiectelor de manuale școlare care urmează să obțină avizul ,,Bun de tipar”. Anunțul a fost făcut astăzi de secretarul de stat al MEC, Galina Rusu, în cadrul unei conferințe de presă.,,Prin această intervenție ne dorim excluderea în totalitate a oricăr
13:40 23/02
Pentru a îmbunătăți calitatea manualelor din care învață elevii, Ministerul Educației și Cercetării a lansat un apel public pentru consultarea proiectelor de manuale școlare care urmează să obțină avizul ,,Bun de tipar”. Anunțul a fost făcut astăzi de secretarul de stat al MEC, Galina Rusu, în cadrul unei conferințe de presă.
12:50 23/02
La începutul anului de învățământ 2024 - 2025 elevii vor studia din manuale noi, ajustate și redactate. Cel puțin asta își propune Ministerul Educației și Cercetării, după ce astăzi secretarul de stat Galina Rusu a anunțat despre lansarea procesului de consultare publică a proiectelor de manuale școlare care vor fi bune de tipar".
12:00 23/02
Ministerul Educației și Cercetării (MEC) a lansat vineri, 23 februarie, un apel public pentru consultarea proiectelor de manuale școlare care urmează să obțină avizul „Bun de tipar”. Reprezentanții instituției susțin că apelul vine pentru a îmbunătăți calitatea manualelor din care învață elevii, se spune într-un comunicat. „Prin această intervenție ne dorim excluderea în totalitate a...
De astăzi, cetățenii vor plăti mai...
De astăzi cetățenii vor plăti cu 3 lei și 60 de bani mai puțin pentru un metru cub de gaze naturale. Decizia Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a fost publicată în Monitorul Oficial.

Ultimele știri la acest subiect

15:30 23/02
Pe 23 februarie au intrat în vigoare noile tarife la ...
11:40 23/02
În Monitorul Oficial al R. Moldova a fost publicat vineri dimineață, 23 februarie, noul tarif la gazele naturale furnizate de compania „Moldovagaz”. Consumatorii casnici vor achita 13,39 de lei (fără TVA) pentru un metru cub de gaze, cu circa 3,3 lei mai puțin decât prețul actual. Pe 21 februarie 2024, Agenția Națională pentru Reglementare în...
11:30 23/02
De astăzi plătim mai puțin pentru gaz. Noile tarife au fost publicate în Monitorul Oficial. Astfel, consumatorii casnici vor achita 13.39 lei (fără TVA), cu 3,3 lei mai puțin decât în ... Post-ul Gazul mai ieftin, de astăzi. Noile tarife au intrat în vigoare apare prima dată în Unica.md.
10:20 23/02
De astăzi, 23 februarie, consumatorii vor achita mai puțin pentru un metru cub de gaze consumate. Asta după ce ANRE a aprobat micșorarea tarifului solicitată de Moldovagaz. Astfel, ANRE a aprobat următoarele prețuri (fără TVA) reglementate la gazele naturale furnizate anumitor categorii de consumatori finali, în punctele: Prin urmare, consumatorii casnici vor achita pentru un metru […] Articolul DECIS! Consumatorii vor achita mai puțin pentru un metru cub de gaz apare prima dată în Subiectul Zilei.
10:00 23/02
De astăzi, cetățenii vor plăti mai puțin pentru gaz. Noile tarife aprobate de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) intră în vigoare, după publicarea în Monitorul Oficial. Astfel, consumatorii casnici vor achita un tarif de 13 lei și 39 de bani (fără TVA) pentru un metru cub de gaze, cu 3,3 lei mai puțin mai puțin.
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.