Preşedintele FEA, Dorin Damir, a...
Preşedintele FEA, Dorin Damir, a primit încă 30 de zile de arest prevenitv

Ultimele știri la acest subiect

15:40 03/08
Finul lui Plahotniuc, Dorin Damir, rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile în Penitenciarul numărul 13. Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana. Avocații lui Damir spun că vor contesta decizia la Curtea de Apel.
15:10 03/08
Președintele FEA, Dorin Damir rămâne în arest, la Penitenciarul 13. Magistrații Judecătoriei Ciocana au dispus, cu puțin timp în urmă, prelungirea măsurii de detenție cu încă 30 de zile. Decizia a fost luată în lipsa lui Dorin Damir, acesta refuzând să se prezinte în fața instanței de judecată, scrie tv8.md. Dorin Damir a fost reținut […] Сообщение Încă 30 de zile de arest pentru președintele FEA, Dorin Damir появились сначала на BTV.
15:00 03/08
Președintele FEA, Dorin Damir rămâne în arest, la Penitenciarul 13. Magistrații Judecătoriei Ciocana au dispus, cu puțin timp în urmă, prelungirea măsurii de detenție cu încă 30 de zile. Decizia a fost luată în lipsa lui Dorin Damir, acesta refuzând să se prezinte în fața instanței de judecată. Dorin Damir a fost reținut în data … Articolul VIDEO // Încă 30 de zile de arest pentru finul lui Plahotniuc apare prima dată în Punctul pe i.
14:30 03/08
Președintele FEA, Dorin Damir rămîne în arest. Magistrații Judecătoriei Ciocana au dispus, cu puțin timp în urmă, prelungirea măsurii de detenție cu încă 30 de zile. Nici de această dată Damir nu s-a prezentat la ședința de judecată.Procurorii PCCOCS au solicitat astăzi în instanța de judecată prelungirea cu 30 de zile a termenului măsurii preventive - arestul, pentru Dorin Damir și ceilalți d
14:20 03/08
Președintele FEA, Dorin Damir, rămâne în arest pentru 30 de zile în Penitenciarul 13. Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Ciocana, care au dispus prelungirea măsurii de detenție. Dorin Damir a refuzat să se prezinte în fața instanței de judecată. Сообщение Dorin Damir rămâne în arest pentru 30 de zile în Penitenciarul 13 | VIDEO появились сначала на TV6.
Primăria vine cu rectificări: Câți...
Primăria municipiului Chișinău vine cu precizări referitor la informaţia difuzată ieri, privind numărul beneficiarilor de ajutor material unic în mărime de 700 de lei, pentru pregătirea către noul an de studii 2021-2022. Astfel, potrivit autorităților municipale, nu 6.500, ci aproximativ 8000 de elevi din familiile defavorizate vor primi acest ajutor.

Ultimele știri la acest subiect

13:40 03/08
În jur de copii din municipiul Chişinău vor primi ajutor material unic în mărime 700 de lei, pentru pregătirea către noul an şcolar 2021 – 2022. „Listele au fost întocmite de către Comisia multidisciplinară intraşcolară pentru protecţia copilului în situaţie de risc şi aprobate de către Consiliul profesoral. Decizia a fost luată cu scopul de […]
13:30 03/08
Municipalitatea a venit cu precizări referitor la informaţia difuzată pe 2 august curent privind numărul beneficiarilor de ajutor material unic în mărime de 700 de lei, pentru pregătirea către noul an de studii 2021-2022. „Conform informaţiei actualizate, cca 8000 de elevi din familii defavorizate din municipiu vor primi acest ajutor, la fel ca și în […] Articolul RECTIFICARE: Circa OPT mii de elevi din familii defavorizate vor primi ajutor material UNIC în valoare de 700 de lei apare prima dată în Realitatea.md.
13:10 03/08
Chișinău: 8.000 de copii din familii defavorizate vor primi 700 de lei ajutor material, pentru pregătirea de noul an şcolar Circa 8000 de copii din familii defavorizate din capitală vor beneficia de ajutor material unic în mărime de 700 de lei, pentru pregătirea către noul an de studii 2021-2022. Ajutorul financiar este acordat în baza listelor perfectate de Comisia multidisciplinară intraşcolară pentru protecţia copilului în situaţie de risc şi aprobate de Consiliul profesoral. Beneficiarii îşi...
12:30 03/08
Primăria Capitalei vine cu precizări referitor la informaţia difuzată pe 2 august, privind numărul beneficiarilor de ajutor material unic în mărime de 700 de lei, pentru pregătirea către noul an de studii 2021-2022. Conform informaţiei actualizate, circa 8 000 de elevi din familii defavorizate din municipiu vor primi ajutor material, la fel ca și în...
11:10 03/08
Circa 8 mii de copii din municipiul Chişinău vor primi ajutor material unic în mărime..
Un militant belarus, șef al unui ONG...
Un militant belarus, șef al unui ONG care îi ajută pe compatrioți săi care au fugit din Belarus din cauza represiunii, a dispărut luni la Kiev, a indicat organizația sa pe Telegram, notează AFP, potrivit Agerpres.

Ultimele știri la acest subiect

15:10 03/08
Un activist belarus, pe nume Vitali Șișov, a fost găsit spânzurat într-un parc din Kiev, după ce a fost dat dispărut în urmă cu o zi. Incidentul are loc în contextul în care cu o zi înainte, atleta Kristina Timonovskaia, a fost răpită și forțată să se întoarcă în țară, reușind în cele din urmă […] Сообщение Un activist belarus a fost găsit spânzurat într-un parc din Kiev появились сначала на BTV.
15:10 03/08
Șeful "Casei Belaruse din Ucraina" (BDU), Vitali Șișov, care a fost găsit mort, la Kiev, se ocupa de verificarea colaboratorilor Comitetului de Securitate al Statului (KGB) din Republica Belarus care ar putea desfășura activități pe teritoriul Ucrainei - scrie RBC. Potrivit "NEXTA", în luna iunie, activistul a deschis un canal pentru a colecta informații.
15:00 03/08
Un opozant al regimului din Belarus, exilat în Ucraina, găsit mort în apropierea casei sale; Poliția crede că a fost ucis Un activist al opoziţiei din Belarus, Vitali Shishov, a fost găsit mort în capitala Ucrainei, la câteva ore după ce fusese dat dispărut, iar autorităţile ucrainene suspectează un asasinat. Vitaly Shishov a fost găsit spânzurat într-un parc din oraşul Kiev. „Cetăţeanul belarus Vitaly Shishov, care dispăruse ieri în Kiev, a fost găsit mort într-un parc, în apropierea locuinţei...
15:00 03/08
Un activist bielorus, care nu s-a mai întors acasă după ce a ieșit la jogging, a fost găsit mort într-un parc din Kiev, în apropiere de locuința sa, marți, conform poliției ucrainene, transmite Reuters. Despre dispariția lui Șișov a anunțat partenera sa. Vitali Șișov era președintele unei organizații pentru acordarea ajutorului pentru bielorușii persecutați de […]
14:30 03/08
Un activist belarus, pe nume Vitali Șișov, a fost găsit spânzurat într-un parc din Kiev, după ce a fost dat dispărut în urmă cu o zi. Incidentul are loc în contextul în care cu o zi înainte, atleta Kristina Timonovskaia, a fost răpită și forțată să se întoarcă în țară, reușind în cele din urmă să obțină protecția autorităților japoneze, scrie Reuters.
Crimă teribilă la Ungheni pentru o...
Crimă teribilă la Ungheni! Un taximetrist a murit pe patul de spital, după ce a fost înjunghiat în piept, pentru că ar fi cerut cuplului să îi întoarcă o datorie mai veche pentru călătoriile cu taxi-ul. Victima, în vârstă de 45 de ani, a fost descoperită de către un coleg, în jurul orei 07:20, pe […]

Ultimele știri la acest subiect

13:10 03/08
Un taximetrist în vîrstă de 45 de ani a fost înjunghiat, astăzi dimineață, în jurul orei 07:20, pe teritoriul companiei unde activează din orașul Ungheni. Poliția a fost sesizată de un coleg al bărbatului care l-a depistat însângerat, dar încă în viață. Oamenii legii au stabilit preliminar, că bărbatul a fost înjunghiat de către o …
11:50 03/08
Un taximetrist de 45 de ani a fost înjunghiat, astăzi dimineață, în jurul orei 07:20, pe teritoriul companiei… The post Tragedie la Ungheni. Un taximetrist a decedat, după ce a fost înjunghiat de o femeie care avea datorie 200 de lei appeared first on Regional.
11:20 03/08
Bărbatul de 45 de ani a fost înjunghiat de o clientă şi a murit pe patul de spital. Taximetristul de 45 de ani a fost înjunghiat, astăzi dimineață, în jurul ... Post-ul Crimă odioasă la Ungheni unde a fost ucis un taximetrist apare prima dată în Unica.md.
10:30 03/08
Crimă teribilă la Ungheni! Un taximetrist a murit pe patul de spital, după ce a fost înjunghiat în piept, pentru că ar fi cerut cuplului să îi întoarcă o datorie mai veche pentru călătoriile cu taxi-ul, scrie tv8.md. Victima, în vârstă de 45 de ani, a fost descoperită de către un coleg, în jurul orei […] Сообщение Crimă teribilă la Ungheni pentru o datorie de 200 de lei! Un șofer de taxi, înjunghiat mortal появились сначала на BTV.
10:20 03/08
Un taximetrist de 45 de ani a fost înjunghiat, astăzi dimineață, în jurul orei 07:20, pe teritoriul companiei unde activează, din orașul Ungheni. Poliția a fost sesizată de un coleg al bărbatului care l-a depistat însângerat, dar încă în viață. Colegii noștri au stabilit, preliminar, că un cuplu avea datorii după mai multe călătorii și … Articolul CRIMĂ la Ungheni. O femeie a înjunghiat un taximetrist față de care avea datorii apare prima dată în Punctul pe i.
Ambasadorul R. Moldova în Federația...
Ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă, Vladimir Golovatiuc, ar putea fi rechemat din funcție la următoarea ședință a Guvernului.Un document în acest sens, în posesia căruia a intrat Jurnal TV, a fost înregistrat de premierul interimar Aureliu Ciocoi la Cancelaria de Stat.„În conformitate cu prevederile art.10, alin. (6) din Legea nr. 761 din 27 decembrie 2001 cu privire la servi

Ultimele știri la acest subiect

14:30 03/08
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) a elaborat proiectul hotărârii de guvern care vizează rechemarea din funcție a ambasadorului Moldovei de la Moscova, Vladimir Golovatiuc. Această hotărâre urmează a fi examinată în cea mai apropiată ședință de guvern. Articolul MAEIE a elaborat proiectul hotărârii de guvern pentru rechemarea din funcție a ambasadorului Moldovei din Rusia apare prima dată în #diez.
14:10 03/08
Ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă, Vladimir Golovatiuc, ar putea fi demis. Un proiect de hotărâre care vizează rechemarea acestuia din funcție a fost elaborat de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, informație confirmată pentru TV6 de purtătorul de cuvânt al instituției, Daniel Vodă. Сообщение MAEIE a elaborat un proiect de hotărâre care vizează rechemarea ambasadorului RM în Federația Rusă, Vladimir Golovatiuc, din funcție | VIDEO появились сначала на TV6.
12:00 03/08
Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al MAEIE, Daniel Vodă, transmite Știri.md. Potrivit sursei citate, decizia urmează să fie examinată în cea mai apropiată ședință de Guvern. MAEIE a expediat deja setul de documente Cancelariei de Stat, care este responsabilă de pregătirea ședințelor de Guvern. Conform legii serviciului diplomatic, propunerile privind rechemarea ambasadorilor […] Сообщение MAEIE a pregătit proiectul: Golovatiuc urmează să fie demis появились сначала на BTV.
10:40 03/08
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) a elaborat un proiect de hotărâre de Guvern privind rechemarea din funcție a ambasadorului Republicii Moldova la Moscova, Vladimir Golovatiuc, în urma scandalului de hărțuire sexuală, a unei angajate a misiunii diplomatice. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al MAEIE, Daniel Vodă. Potrivit sursei citate, decizia […] Articolul Golovatiuc va fi demis. MAEIE a pregătit proiectul, Guvernul urmează să aprobe, iar Maia Sandu să semneze apare prima dată în Realitatea.md.
09:10 03/08
Ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă ar putea fi demis. Un proiect de hotărâre care vizează rechemarea acestuia din funcție a fost elaborat.
Un bărbat de 53 de ani, găsit...
Un bărbat de 53 de ani a fost găsit împușcat mortal în municipiul Bălți. Potrivit poliției, crima s-a produs luni, 2 august, în curtea unui bloc de locuit din orașul Bălți.

Ultimele știri la acest subiect

09:45 03/08
Un bărbat de 44 de ani din Bălți și-a ucis rivalul, și-a rănit soția, după care s-a sinucis. Crima a avut loc în după-amiaza zilei de ...
09:40 03/08
Ieri, 2 august, în jurul orei 16:13 poliţia din Bălţi a fost sesizată referitor la faptul că, în curtea unui bloc de locuit din municipiul Bălţi, a fost depistat cadavrul unui bărbat de 53 de ani, cu plagă în regiunea cutiei toracice provocată prin împuşcătură. Alături de corpul neînsufleţit al bărbatului a fost depistată o armă de foc. Bărbatul care a comis crima a fost depistat de poliţişti, strangulat ...
20:00 02/08
Crimă TERIFIANTĂ la Bălți: Și-a împușcat din gelozie vecinul apoi l-a înjunghiat în inimă. Făptașul a fost găsit strangulat într-un subsol
19:50 02/08
Un bărbat din Bălți s-ar fi strangulat în subsolul blocului în care locuia, după ce l-a ucis pe amantul soției sale. Potrivit informației oferite de oamenii legii, cel mai probabil, crima a avut loc din gelozie.
18:30 02/08
Crimă comisă din cauza geloziei la Bălți. Un bărbat de 53 de ani a fost împușcat mortal în curtea unui bloc de locuit, în timp ce se plimba cu soția suspectului. Oamenii legii spun că și femeia a fost rănită. Mai mult, bănuitul a fost găsit strangulat în subsolul blocului de locuit.  Cadavrul bărbatului împușcat […]
Un local din Capitală, cuprins de...
Un incendiu a izbucnit într-un local din preajma Circului. Pentru stingerea flăcărilor au fost îndreptate patru autospeciale și o autoscară.

Ultimele știri la acest subiect

15:30 03/08
Astăzi, 03 august pompierii din municipiul Chișinău au fost solicitați la lichidarea unui incendiu care a izbucnit într-un local din capitală de pe strada Renașterii Naționale 5 din municipiul Chișinău.Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:38. Potrivit primelor informații înregistrate a fost observat fum de la un panou electric. Ajunși la fața locului pompierii au stabilit că ar
13:45 03/08
Un local situat pe strada Renașterii Naționale nr. 5 din municipiul Chișinău a luat foc astăzi, aproape de ora 12.00. Lsa fața locului...
13:45 03/08
Astăzi, 3 august, pompierii din municipiul Chișinău au fost solicitați la lichidarea unui incendiu care a izbucnit într-un local din capitală de pe strada Renașterii Naționale 5 din municipiul Chișinău. Articolul (foto) Incendiu într-un local din Capitală. Patru autospeciale de intervenție au luptat cu flăcările apare prima dată în #diez.
13:40 03/08
Pompierii din Chișinău au fost solicitați la lichidarea unui incendiu care a izbucnit într-un local din capitală de pe strada Renașterii Naționale 5.Potrivit primelor informații, a fost observat fum de la un panou electric.
13:30 03/08
Un incendiu a izbucnit marți, 3 august, într-un local de pe strada Renașterii Naționale 5 din sectorul Rîșcani al Capitalei.... Articolul Incendiu într-un local din Chișinău. La fața locului au intervenit patru autospeciale (FOTO) apare prima dată în Cotidianul.
Procuratura Anticorupție solicită...
Procuratura Anticorupție a solicitat astăzi magistraților arestarea, cu darea în urmărire, a lui Veaceslav Platon, având în vedere neprezentarea acestuia la ședința de judecată, în speța care vizează rejudecarea dosarului în care este acuzat de „corupere activă” și „escrocherie”, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Procuraturii Generale.Potr

Ultimele știri la acest subiect

14:00 03/08
Având în vedere neprezentarea inculpatului Veaceslav Platon la ședința de judecată, în speța vizând rejudecarea dosarului în care este acuzat de ”corupere activă”  și ”escrocherie”, procurorul din cadrul Procuraturii Anticorupție a solicitat astăzi magistraților aplicarea în privința acestuia a măsurii preventive – arestul cu anunțarea în căutare pentru reținere și executarea măsuri preventive. Solicitarea procurorului este bazată pe … Articolul Platon nu s-a întors. Procuratura Anticorupție solicită arestarea și anunțarea în căutare a acestuia apare prima dată în Punctul pe i.
14:00 03/08
Judecătoria Chişinău a respins, luni, demersul procurorului anticorupţie privind darea în urmărire generală şi arestarea lui Veaceslav Platon. Instanţa i-a oferit afaceristului zece zile ca să revină în ţară şi să se prezinte la următoarea şedinţă, programată pentru data de 12 august.Decizia a fost
09:00 03/08
Judecătorii de la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, au amânat ședința de azi, în care urma să decidă asupra solicitării procurorului anticorupție cu privire la emiterea mandatului de arestare pe numele lui Veceaslav Platon și anunțarea lui în căutare. Demersul procurorului a venit după ce Platon nu s-a prezentat azi la ședința de judecată, vizând rejudecarea dosarului în care ...
23:50 02/08
Magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, au întrerupt ședința de astăzi, în cadrul căreia urmau să decidă asupra solicitării procurorului anticorupție cu privire la emiterea mandatului de arestare pe numele lui Veaceslav Platon și darea acestuia în urmărire. Lui Veaceslav Platon i-a fost oferit un răgaz de zece zile pentru a se prezenta în fața instanței. Ședința a fo
18:40 02/08
Magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, au întrerupt ședința de astăzi, în cadrul căreia urmau să decidă asupra solicitării procurorului anticorupție cu privire la emiterea mandatului de arestare pe numele lui Veaceslav Platon și darea acestuia în urmărire. Lui Veaceslav Platon i-a fost oferit un răgaz de zece zile... The post Zece zile pentru Veaceslav Platon ca să revină în țară. Magistrații au întrerupt ședința appeared first on Portal de știri.
FOTO A intrat într-un gard din...
Un grav accident rutier s-a produs noaptea trecută în Capitală, la intersecția bulevardului Dacia cu Cuza Vodă. Un conducător auto a pierdut controlul volanului și a ajuns într-un gard de pe marginea drumului. Potrivit poliției, totul s-a întâmplat în jurul orei 00:25. „Polițiștii Secției documentare accidente rutiere, în comun cu Serviciului urmărire penală accidente rutiere din […] Articolul FOTO A intrat într-un gard din Capitală cu BMW-ul! După impact, șoferul a ajuns în stare gravă la spital apare prima dată în Realitatea.md.

Ultimele știri la acest subiect

15:40 03/08
Accident la miez de noapte în sectorul Botanica al capitalei. Un BMW s-a lovit violent într-un gard la intersecția bulevardului Cuza Vodă cu Dacia. La volanul mașinii se afla un bărbat de 52 de ani.
12:20 03/08
Un grav accident rutier s-a produs noaptea trecută în capitală, la intersecția bd. Dacia cu Cuza Vodă. Dispeceratul… The post FOTO: Accident grav la Botanica. Un șofer a ajuns la reanimare după ce s-a lovit cu BMW-ul de un gard appeared first on Regional.
10:10 03/08
Un bărbat de 52 de ani a ajuns noaptea trecută la spital după ce MBW-ul pe care îl conducea a ajuns într-un gard. Accidentul a avut loc la intersecția dintre bd. Dacia cu Cuza Vodă în jurul orei 00:25, informează Safenews.md Veniți la fața locului, oamenii legii au stabilit că BMW-ul era condus de bărbat [...] Articolul FOTO // BOTANICA: Un șofer a ajuns la reanimare, după ce a intrat cu BMW-ul pe care-l conducea, într-un gard apare prima dată în Știri din Moldova.
10:00 03/08
Dispeceratul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost sesizat prin intermediul serviciului 112, în jurul orei 00:25, să intervină la documentarea unui accident rutier, produs la intersecția bd. Dacia cu Cuza Vodă, și anume tamponare în obstacol, transmite CURENTUL. Polițiștii Secției documentare accidente rutiere, în comun cu Serviciului urmărire penală accidente rutiere din cadrul […]
09:50 03/08
Un grav accident rutier s-a produs după miezul nopții, la intersecția bulevardului Dacia cu strada Cuza Vodă din Capitală. În... Articolul (FOTO) Accident în Capitală: Un bărbat a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina într-un gard. A fost inițiat un proces penal apare prima dată în Cotidianul.
Letonia şi Lituania vor dona Moldovei...
Pe parcursul lunii august şi pe parcursul lunii septembrie, Moldova va recepţiona o donaţie de vaccin AstraZeneca din partea Letoniei – 30 de mii de doze şi alte 25.500 de doze de vaccin din partea Lituaniei. În acest sens au fost semnate actele necesare. Declaraţia a fost făcută de secretarul de stat la Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale (MSMPS), Denis Cernelea, într-o conferinţă de presă, transmite IPN.

Ultimele știri la acest subiect

14:30 03/08
În Republica Moldova urmează să ajungă noi loturi de vaccin anti-COVID-19. Anunțul a fost făcut de secretarul de stat al Ministerului Sănătății Muncii și Protecției Sociale (MSMPS), Denis Cernelea, în cadrul unei conferințe de presă. Articolul În țară vor ajunge noi loturi de vaccin anti-COVID-19. Ce seruri urmează să fie receptate apare prima dată în #diez.
14:00 03/08
Republica Moldova va primi săptămîna viitoare peste 720 mii de doze Pfizer, iar ulterior circa 55 mii de doze AstraZeneca, donate de Letonia și Lituani. Anunțul a fost făcut de secretarul de stat al Ministerului Sănătății Muncii și Protecției Sociale (MSMPS), Denis Cernelea.Campania de vaccinare în Republica Moldova a început în 2 martie, 2021. Pînă la moment, în toată țara au fost administrat
13:50 03/08
Pe parcursul lunii august și pe parcursul lunii septembrie, Moldova va recepționa o donație de vaccin AstraZeneca din partea Letoniei – 30 de mii de doze și alte 25 500 de doze de vaccin din partea Lituaniei. În acest sens au fost semnate actele necesare. Declarația a fost făcută de... The post Letonia și Lituania vor dona Moldovei circa 50 de mii de doze de vaccin appeared first on Portal de știri.
13:20 03/08
Republica Moldova va primi săptămâna viitoare peste 7020 de doze Pfizer, iar ulterior circa 55 mii de doze AstraZeneca, donate de Letonia și Lituani. Anunțul a fost făcut de secretarul de stat al Ministerului Sănătății Muncii și Protecției Sociale (MSMPS), Denis Cernelea, informează TV8 Campania de vaccinare în Republica Moldova a început în 2 martie, [...] Articolul Autoritățile anunță că în țară vor ajunge noi loturi de vaccin. Sunt așteptate peste 7020 de doze Pfizer și peste 55 mii de AstraZeneca apare prima dată în Știri din Moldova.
13:10 03/08
Republica Moldova va primi săptămâna viitoare peste 720 mii de doze Pfizer, iar ulterior circa 55 mii de doze AstraZeneca, donate de Letonia și Lituani. Anunțul a fost făcut de secretarul de stat al Ministerului Sănătății Muncii și Protecției Sociale (MSMPS), Denis Cernelea.  Campania de vaccinare în Republica Moldova a început în 2 martie, 2021. […]
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.