Agro TV

Acum 30 minute
15:20
Pentru marți, 9 august meteorologii prognozează ploi în nordul și centrul cerii. La sud, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab, la moderat din nord-est, cu viteza maximă de 8 m/s. Presiunea atmosferică va fi normală. La nord, noaptea, mercurul din termometre va coborî până la +18°C, iar ziua, va atinge +28°C. În centrul […] Articolul Ploi slabe la Centrul și Sudul Republicii Moldova apare prima dată în AgroTV.
Acum 4 ore
13:10
Focar de pestă porcină africană, depistat într-o gospodărie din localitatea Chișcăreni, raionul Sîngerei. Potrivit Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, Comisia pentru Situații Excepționale din Sîngerei s-a întrunit în ședință pentru a aprobat un plan de măsuri pentru combaterea și eradicarea acestui focar. ”Probele au fost testate de Laboratorul Naţional de referinţă al Republicii Moldova pentru pesta porcină […] Articolul Pe lângă secetă, asta ne mai trebuia. Focar de pestă porcină și gripa aviară apare prima dată în AgroTV.
12:50
Paza bună trece primejdia rea. Polițiștii din nordul țării au discutat cu locuitorii raionului Fălești despre pericolele care îi pândesc atunci când conduc și nu sunt echipați corespunzător. Zeci de bicicliști, căruțași și deținători de motocultoare din satul Chetriș și Călinești, raionul Fălești au aflat despre cum ar trebui să se comporte în trafic, dar […] Articolul Chiar și cu căruța, motocultorul sau bicicleta poți fi amendat apare prima dată în AgroTV.
12:30
Scăderea costului produselor petroliere de pe piața din Moldova va continua și marți, anunță Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică. Astfel, potrivit ANRE, pe nouă august, conducătorii auto vor scoate din buzunar pentru un litru de benzină cu cifra octanică A-95 – 27,03 lei, cu 24 de bani mai puțin decât luni. Motorina standard, pe […] Articolul Prețul benzinei și al motorinei va mai scădea, anunță ANRE apare prima dată în AgroTV.
12:20
Lipsa zăpezilor de altădată și a ploilor din ultimele luni au făcut ca munca oamenilor să nu dea roadele așteptate. Seceta a afectat și culturile din grădina familiei Găină, din satul Volovița, raionul Soroca, relatează observatoruldenord.md. Gheorghe Găină, agricultor: „Din 65, de când lucrez eu, și încă mai activez la Federația Națională a Fermierilor, așa […] Articolul Agricultor „De când lucrez eu, așa secetă n-am mai văzut…” apare prima dată în AgroTV.
12:00
Țările UE și Marea Britanie prognozează pentru anul acesta o recoltă de 12,168 mil tone de mere, cu 152 mii tone sau 1% mai mult decât în anul 2021. În topul soiurilor produse rămân (cu o mică scădere) Golden Delicious, Gala și Red Delicious. Cifrele au fost prezentate la Conferința anuală Progrosfruit, organizată de Asociația […] Articolul Seceta va reduce și recolta de mere în Moldova apare prima dată în AgroTV.
Acum 6 ore
11:30
Un preot din nordul țării se plânge că oamenii legii din cadrul Inspectoratului de Poliție din Briceni nu-și fac bine treaba. Asta după ce, acum șase luni, câțiva necunoscuți au intrat pe furiș în curtea Bisericii cu hramul „Adormirea Maicii Domnului” din satul Caracușenii Vechi și au deteriorat Crucifixul, relatează NordNews.md.  Lăcașul sfânt ar fi […] Articolul Un preot acuză Poliția că nu-și face bine treaba apare prima dată în AgroTV.
11:10
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a revizuit în scădere prognoza privind roada medie la hectar la porumb și floarea soarelui din acest an. Noua prognoză actualizată este mult mai pesimistă decât cea de la începutul lunii iulie 2022, transmite Știri.md cu referire la Mold-street.com. „În rezultatul analizei condiţiilor agrometeorologice create şi ținând cont de condițiile meteorologice […] Articolul Recolta la culturile cerealiere, mai mică decât se aștepta apare prima dată în AgroTV.
Mai mult de 2 zile în urmă
17:20
Pentru a plasa o solicitare te rugăm să completezi acest formular. 14 zile de așteptare a treptelor sau pervazurilor pentru ca să poți să le ridici din producere? Acum e istorie. Astăzi, datorită noului echipament la „Art Granit”, le ai în 3 zile de la expedierea comenzii! Datorită investițiilor în echipament și automatizarea procesului de […] Articolul RECORD: La „Art Granit” ai trepte și pervaz de exterior în numai trei zile! apare prima dată în AgroTV.
16:30
Nămolul de la Stația de epurare din Capitală va putea fi folosit ca fertilizant în agricultură. Noua tehnologie urmează să fie implementată de către un partener extern, cu care administrația SA „Apă-Canal Chișinău” a inițiat discuții privind prelucrarea nămolului, transmite IPN. Partenerii externi precizează că linia nouă de tratare a nămolului va asigura un mediu […] Articolul Nămolul de la Stația de epurare va fi folosit ca fertilizant apare prima dată în AgroTV.
15:20
În țara noastră, speranța de viață este în descreștere. Potrivit datelor Biroului Național de Statistică, pentru anul 2021, aceasta a constituit 69,1 ani, în descreștere cu 0,7 ani față de anul precedent. Comparativ cu nivelul mediu al speranței de viață în cele 27 de țări ale Uniunii Europene, în Moldova, speranța de viață este în […] Articolul În Moldova, speranța de viață se stinge, de la an la an apare prima dată în AgroTV.
15:00
Primăria municipiului Chișinău informează că în zilele de sâmbătă, 6 august și duminică, 7 august, în Capitală se vor desfășura iarmaroace cu produse și mărfuri autohtone, dar și târguri de caritate. Astfel, sâmbătă, pe 6 iunie, în sectorul Buiucani, pe adresa: bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 202, va avea loc târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare […] Articolul Două zile de târg și iarmaroc cu produse autohtone apare prima dată în AgroTV.
14:50
Preţurile la produsele alimentare a scăzut, la nivel global, şi în luna iulie, a anunţat Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură. Chiar dacă a scăzut în ultimele patru luni, acest indice este în prezent cu 13,1% mai mare decât era în luna iulie 2021, notează AFP, citată de Digi24.ro. „Scăderea prețului la produsele alimentntare […] Articolul Prețurile produselor alimentare au scăzut, la nivel mondial apare prima dată în AgroTV.
13:50
Ștefania Mărăcineanu, un fenomen în lumea științifică europeană, este considerată savanta care a descoperit radioactivitatea artificială, dar și procedeul de declanșare artificială a ploii, scrie infoalret.ro. Una dintre preocupările științifice ale ei a reprezentat-o legătura dintre radioactivitate şi meteorologie. Încercând să înțeleagă mecanismul de declanșare a ploilor, Ștefania Mărăcineanu a ajuns la concluzia că radiațiile […] Articolul Cum o savantă româncă a inventat ploaia artificială apare prima dată în AgroTV.
13:40
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis cod galben de caniculă, valabil până pe 8 august. Totodată, a fost prelungit până pe 12 august codul galben de pericol excepțional de incendii. „În intervalul 6 – 8 august, pe arii extinse, temperatura maximă a aerului va atinge valori între +33… +35 grade Celsius”, iar în perioada 6 […] Articolul Cod galben de caniculă și pericol excepțional de incendii apare prima dată în AgroTV.
13:30
În Chișinău, tariful la căldură ar putea să scadă, în condițiile în care prețul gazului este de 2000 de dolari pentru o mie de metri cubi, iar tona de păcură costă 1000 de dolari, transmite Bani.md. În cadrul unei emisiuni televizate, ministrul Economiei și Infrastructurii, Andrei Spînu a declarat că țara noastră a semnat deja […] Articolul La iarnă, e posibil să plătim mai puțin pentru căldură apare prima dată în AgroTV.
13:20
Din luna septembrie, salariile din sectorul public vor fi majorate cu circa 6%. Scopul este să fie mărite salariile pentru cei care au venituri mai mici, a declarat prim-ministrul Natalia Gavrilița, la postul public de radio: „În luna septembrie vom veni cu câteva măsuri extraordinare, care nu sunt în calendarul obișnuit al creșterii salariilor și […] Articolul Din 1 septembrie, vor crește salariile, dar nu la toți apare prima dată în AgroTV.
13:10
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a aprobat noile tarife la apă pentru consumatorii de la Soroca și Briceni. Astfel, la Soroca, un metru cub de apă va costa 15,39 de lei, pentru consumatorii casnici și 35,20 de lei pentru consumatorii noncasnici. Iar pentru canalizare, consumatorii casnici vor plăti 1,60 lei pentru metrul cub, iar […] Articolul La Soroca și Briceni s-a scumpit apa de la robinet apare prima dată în AgroTV.
12:50
Din cauza migrației și a natalității tot mai scăzute, populația Republicii Moldova îmbătrânește și scade, de la an la an. Datele Biroului Național de Statistică arată că, la 1 ianuarie, Moldova avea 2 604 000 de cetățeni cu reședință pe teritoriul republicii, adică, persoane care au locuit preponderent pe teritoriul țării în ultimele 12 luni, […] Articolul Moldova îmbătrânește. Care sunt raioanele cu cei mai mulți vârstnici apare prima dată în AgroTV.
12:30
Țările Uniunii Europene și Marea Britanie prognozează pentru anul acesta o recoltă de 12 168 000 tone de mere, cu 152 000 tone decât în anul 2021. În topul soiurilor produse rămân, cu o mică scădere, „Golden Delicious”, „Gala” și „Red Delicious”, informează Asociația „Moldova Fruct”. Cifrele au fost prezentate la Conferința anuală „Progrosfruit”, organizată […] Articolul Recoltă mai mică de mere în UE, față de anul trecut apare prima dată în AgroTV.
12:20
Permisele de conducere emise în Moldova sunt recunoscute în Bulgaria și pot fi preschimbate fără necesitatea de a fi susţinut un examen suplimentar. Potrivit IPN, decizia vine în urma discuțiilor cu autoritățile bulgare. Despre aceasta a anunțat Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene. Acest lucru este posibil grație faptului că ambele state sunt părți la Convenția privind […] Articolul Bulgaria recunoaște permisele de conducere moldovenești apare prima dată în AgroTV.
11:20
Membrii Consiliului Asociației „Forța Fermierilor” vor avea o întâlnire cu ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea. La întrevedere urmează să se discute despre necesitatea introducerii stării de urgență în mediu, din cauza secetei, dar și despre întârzierile la achitarea subvențiilor pentru fermieri. Întrevederea reprezentanților agricultorilor cu ministrul Vladimir Bolea este planificată pentru ora 13:00. […] Articolul Fermierii se vor întâlni cu ministrul Agriculturii, Vladimir Bolea apare prima dată în AgroTV.
11:00
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noile prețuri la benzină și motorină pentru următoarele trei zile. Astfel, începând de la miezul nopții, un litru de benzină se va ieftini cu 19 bani, iar motorina – cu 8 bani. Un litru de benzină va costa  27,27 lei, iar unul de motorină – 26,66 lei. […] Articolul În weekend, benzina și motorina vor costa mai puțin apare prima dată în AgroTV.
10:40
În sudul țării, circa 70% din recolta de floarea-soarelui a fost pierdută, iar agricultorii ar putea întâmpina dificultăți la asigurarea cu material semincer pentru culturile de câmp. În cadrul unei întâlniri, care a avut loc joi, 4 august, cu ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, producătorii din raioanele Taraclia, Ceadîr-Lunga și Comrat au solicitat […] Articolul La sud, seceta a compromis 70% din recolta de floarea-soarelui apare prima dată în AgroTV.
4 august 2022
17:20
O nouă alertă cu bombă a fost anunțată astăzi pe teritoriul spitalului pentru copii „Emilian Coțaga” din Chișinău, relatează jurnal.md. Este cea de-a treia alertă în decurs de șapte zile. Săptămână trecută copiii bolnavi au fost scoși afară pe iarbă și au stat timp de două ore. Marți,  verificările au durat o oră, timp în […] Articolul Nici de copii nu le pasă. Alertă cu bombă la Spitalul „E. Coțaga” apare prima dată în AgroTV.
16:30
Din 1 august, consumatorii vor achita 22 lei și 99 de bani pentru un metru cub de gaze naturale. Prețul a fost stabilit în cadrul ședinței Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică. Noul tarif va intra în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial. Amintim că, până acum, tariful la gazele naturale pentru consumatorii finali […] Articolul Nu chiar 23 de lei, dar nici 22. Cât costă deja un metru cub de gaz apare prima dată în AgroTV.
14:50
Consumatorii casnici vor cumpăra lemn de foc la un preț similar celui de anul trecut, a anunțat Guvernul. Pentru ca prețul lemnului să nu crească, executivul a subvenționat Agenția „Moldsilva” cu peste 64 de milioane de lei, astfel ca oamenii să poată achiziționa lemnul direct de la întreprinderea silvică. În acest an, prețul de vânzare […] Articolul Care va fi prețul lemnelor, la iarnă, pentru consumatorii casnici apare prima dată în AgroTV.
14:30
Evoluția preţurilor producătorului la produsele agricole în ianuarie-iunie 20221,2 Biroul Naţional de Statistică informează că indicele preţurilor producătorului (preţurile medii de vânzare de către întreprinderile agricole) la produsele agricole în ianuarie-iunie 2022 faţă de perioada respectivă a anului 2021 a marcat 109,5% (ved. Tabelul 1). Tabelul 1. Evoluția indicilor preţurilor producătorului la produsele agricole în ianuarie-iunie 2018-2022 faţă de perioada corespunzătoare a […] Articolul Evoluția preţurilor producătorului la produsele agricole apare prima dată în AgroTV.
13:10
În timp ce Guvernul caută soluții de reducere a consumului de resurse energetice, inclusiv gaze naturale, cetățenii de rând și agenții economici se pare că s-au conformat deja la noile realități și au redus substanțial din consum, scrie pe blogul său expertul în politici economice Veaceslav Ioniță. Conform datelor oficiale ale „Moldova Gaz”, în trimestrul […] Articolul Prețurile înalte la gaz îi impun pe moldoveni să facă economii apare prima dată în AgroTV.
12:40
Pe parcursul lunii iulie, au fost livrate la export pe parcursul lunii iulie peste 3400 tone de prune din recolta acestui an, anunță Asociația „Moldova Fruct”. Prunele timpurii moldovenești au ajuns în 11 țări, între care: Germania, Austria, Polonia, Olanda, România, Rusia etc. În perioada similară a anului trecut, au fost exportate puțin peste 1000 […] Articolul Prunele moldovenești de anul acesta au ajuns deja în 11 țări apare prima dată în AgroTV.
12:20
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit prețurile la carburanți pentru ziua de vineri, 5 august. Benzina se ieftinește cu 15 bani, iar motorina – cu 14 de bani. Astfel, un litru de benzină va costa 27,46 lei lei, iar unul de motorină va putea fi cumpărat cu 26,74 lei. Articolul ANRE anunță noi prețuri la carburanți apare prima dată în AgroTV.
12:10
Printr-un comunicat oficial, SA „Moldovagaz” anunță că nu are nicio tangență cu pretinsul program microinvestițional de stat și posibilitatea obținerii unui venit la distanță, care este promovat în rețelele de socializare din numele întreprinderii și al Guvernului Republicii Moldova. „Aceste mesaje nu sunt altceva decât un act de fraudă și escrocherie, despre care au fost […] Articolul Escrocii folosesc numele „Moldovagaz” pentru a face bani apare prima dată în AgroTV.
3 august 2022
13:10
Un fermier din localitatea Marginea, județul Suceava a crescut un porc de 500 de kilograme, scrie agrointel.ro. Vasile Coraciuc are 44 de ani și crește porci și vaci pentru carne. Nu are studii de specialitate și a acumulat toate cunoștințele despre creșterea animalelor prin muncă. A lucrat 16 ani în Italia, într-o fermă, iar după […] Articolul Un fermier din Suceava a crescut un porc de peste 500 de kile apare prima dată în AgroTV.
12:50
Uniunea Europeană a decis să deschidă și mai mult piața sa pentru produsele moldovenești. Astfel, au fost dublate cotele de export în UE pentru prune, mere, struguri, suc de struguri, cireșe, roșii, usturoi, fără achitarea unor taxe vamale, scrie politik.md. „Contează foarte mult cota la prune și la strugurii de masă. Acestea au fost dublate. […] Articolul Prețul prunelor din Moldova pe piața europeană apare prima dată în AgroTV.
12:40
 Știința face minuni în agricultură, chiar și pe timp de secetă. În acest an, o cercetare efectuată pe loturile  experimentale ale Institutului de Cercetări pentru Culturile de Câmp „Selecția” din Bălți  a adus recolte chiar și de peste nouă tone de grâu la hectar.  Studiul a inclus șapte soiuri și un hibrid, și a fost […] Articolul Știința face minuni: nouă tone de grâu la hectar apare prima dată în AgroTV.
12:20
Temperaturile tot mai ridicate din ultimii ani dezvoltă încet, dar sigur piața de plante și fructe exotice în România, scrie digi.24.ro. Tot mai mulți producători horticoli din țara vecină au scos deja la vânzare bananieri, care costă între 50 și 5000 RONI, în funcție de mărimea plantei. Unii producători dau asigurări că bananierii au început […] Articolul Tot mai mulți banani, în curțile din România apare prima dată în AgroTV.
11:30
Pentru ziua de joi, 4 august 2022, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit un preț de 27,61 lei pentru un litru de benzină cu cifra octanică 95, cu 11 bani mai puțin și de 26,88 lei pentru un litru de motorină standard, cu 21 de bani mai puțin decât astăzi. Ieftinirea cumulată a […] Articolul Facem plinul mâine – benzina și motorina se ieftinesc apare prima dată în AgroTV.
11:10
Autoritățile propun sistarea iluminatului stradal pe timp de noapte, după ora 23:00 și revenirea la învățământul online, în cazul în care „Gazprom” ar limita furnizarea de gaze naturale în țara noastră. Aceste acțiuni se regăsesc în proiectul Hotărârii Guvernului cu privire la aprobarea unor măsuri de prevenire și atenuare a impactului crizei energetice pentru perioada […] Articolul Economisim gazul, lumina și trecem iarăși la învățământul online… apare prima dată în AgroTV.
2 august 2022
17:10
La Bălți s-a scumpit, din nou, pâinea. Din 1 august, prețurile la produsele de panificație au crescut, în medie, cu 50 de bani, scrie esp.md. Astfel, o franzelă „De Dimineață” a ajuns să coste 7 lei, iar cea feliată – între 7,50 lei și 8,50 lei. Amintim că și în luna iunie, la Bălți prețul pâinii a […] Articolul După o lună, la Bălți s-a scumpit iarăși pâinea apare prima dată în AgroTV.
16:00
În cadrul unei conferințe de presă, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu a declarat că urmează o iarnă dificilă, dar a venit cu asigurări că vom avea gaz, energică electrică și energie termică, chiar și în cazul în care „Gazprom” va sistat livrările de gaz spre Republica Moldova. „Din start vreau să subliniez că […] Articolul Vom avea căldură la iarnă și vor fi acordate compensații apare prima dată în AgroTV.
15:50
Astăzi, prin intermediul adresei electronice, poliția a fost anunțată despre amplasarea unor dispozitive explozive în șase locații din capitală – patru instituții medicale, Judecătoria Centru și Aeroportul Internațional Chișinău. Instituțiile responsabile activează pentru excluderea riscurilor și asigurarea securității cetățenilor. Articolul Alertă cu bombă la șase instituții din Chișinău apare prima dată în AgroTV.
15:40
În cadrul unei conferințe de presă, Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu a declarat că se poartă discuții cu ministrul Agriculturii pentru a identifica 100 hectare de pământ pe care să fie plantați copaci de salcie, o sursă alternativă de energie care ar putea înlocui gazele naturale. „Noi luăm în calcul acest scenariu, avem […] Articolul 100 de hectare de salcie, alternativă la gazele rusești apare prima dată în AgroTV.
14:00
În perioada 25-31 iulie, au fost efectuate 37 634 de teste la COVID-19 și au fost înregistrate 9 528 de cazuri noi de infectare, arată datele Ministerului Sănătății. Totodată, s-au vaccinat 4 976 de persoane, iar pentru doza completă de vaccinare s-au înregistrat – 3 196 de persoane. În total, în țară s-au vaccinat împotriva […] Articolul Câte cazuri de infectare cu COVID au fost înregistrate săptămâna trecută apare prima dată în AgroTV.
13:50
Agenția „Moldsilva” dă asigurări că va livra cantitatea necesară de lemn tuturor celor 24 de ocoluri silvice din țară. Lemnul respectiv urmează să fie vândut celor care au depus cereri de procurare la primării până la 31 iulie. Iulian Mamai, șeful Direcției Fond Forestier din cadrul Agenției „Moldsilva” a precizat că în urma lucrărilor silvice […] Articolul „Moldsilva” dă asigurări: lemne de foc vor ajunge pentru toți apare prima dată în AgroTV.
12:30
Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în luna august, temperatura medie a aerului va fi de +19…+21°C, iar cantitatea precipitațiilor va fi sub mediile multianuale. Media multianuală de precipitație va constitui sub norma prevăzută de 45-70 mm pentru această perioadă a anului. Totodată, Serviciul Hidrometeorologic de Stat afirmă că, aceste date sunt confirmate prin hărțile din […] Articolul Pronosticurile meteorologilor: cum va fi vremea în august apare prima dată în AgroTV.
12:20
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit prețurile pentru benzină și motorină, valabile pentru data de 3 august. Astfel, benzina se va ieftini cu 21 de bani, și va costa 27,72 lei. Motorina se ieftinește cu 28 bani și va fi vândută la pompă cu un preț maxim de 27,09 lei. Articolul Miercuri, benzina și motorina vor costa mai puțin apare prima dată în AgroTV.
11:40
Cu susținerea proiectului USAID Agricultura Performantă în Moldova (APM), reprezentanții sectorului de producere a strugurilor de masă din Moldova au vizitat recent regiunea Puglia din Italia, pentru a studia experiența viticultorilor italieni privind producere a strugurilor de calitate, competitivi pe piețele internaționale, scrie radiochisinau.md. Participanții au discutat cu producătorii de struguri italieni despre tehnologiile de […] Articolul Producătorii noștri de struguri de masă învață de la italieni apare prima dată în AgroTV.
11:30
Joi, 4 august, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică se va întruni într-o ședință, în cadrul căreia vor fi aprobat un preț nou la gazele naturale. Pe 13 iulie, SA „Moldovagaz” a venit cu o solicitare, prin care a cerut ca tariful să fie majorat cu 63%, până la 29 de lei si 48 de […] Articolul Joi, 4 august, gazul se va scumpi din nou… apare prima dată în AgroTV.
10:10
Săptămâna trecută prețurile cerealelor pe piețele mondiale au crescut, dar prețurile la porumb s-au remarcat cu o creștere de peste 9%. Seceta instalată în Centura Porumbului din SUA s-a tradus săptămâna trecută prin creșteri semnificative ale prețurilor nu numai în State, ci și în Europa. Prețurile grâului au crescut cu 5-6 la sută. Creșterile de […] Articolul Săptămâna a început cu creșterea prețurilor la cereale apare prima dată în AgroTV.
10:10
În timpul unei expediții făcute în zona Dorsalei Atlantice, cercetătorii au dat peste ceva ciudat: mici găuri date în fundul oceanului, dispune în linii relativ drepte. Găurile arată de parcă ar fi făcute cu o unealtă umană și se găsesc la o adâncime de aproximativ 2,5 kilometri. Descoperirea a fost făcută de cercetători din cadrul […] Articolul Găuri misterioase la fundul oceanului la o adâncime de circa 2,5 kilometri apare prima dată în AgroTV.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.