Agro TV

Acum 24 ore
14:50
Brutăria franceză Utopie, a fost încoronată câștigătoare a ediției 2024 a unui concurs care alege în fiecare an cea mai bună baghetă tradițională din capitală. Xavier Netry, brutarul brutăriei a câștigat prestigiosul titlu de cea mai bună baghetă din Paris, devenind noul furnizor al Palatului Élysée pentru anul viitor. XAVIER NETRY, brutarul câștigător: „Poate că […] Articolul A câștigat concursul pentru cea mai bună baghetă din Paris apare prima dată în AgroTV.
14:40
Parlamentul a aprobat, în prima lectură, proiectul de lege privind crearea camerelor agricole. Acestea ar urma să fie constituite în două nivele. Este vorba despre 10 camere regionale și Camera Agricolă Națională. De cealaltă parte, reprezentanții fermierilor critică inițiativa și cer consultări urgente. Astfel, Asociația „Forța Fermierilor” susține că proiectul este criticat de jumătate de […] Articolul Parlamentul a aprobat, în prima lectură, proiectul de lege privind crearea camerelor agricole apare prima dată în AgroTV.
14:40
Cer variabil și temperaturi confortabile pentru acest weekend, potrivit meteorologilor. Astfel, sâmbătă, la Nord, temperaturile maxime vor ajunge până la 17 grade, iar noaptea coboară până la 3 grade. În Centru, termometrele vor indica până la 19 grade Celsius. Noaptea, valorile termice vor coborî până la 5 grade. În Sudul țării, vom avea parte de […] Articolul Cer variabil și temperaturi confortabile apare prima dată în AgroTV.
14:10
Actele care țin de eliberarea certificatului de moștenitor sau de certificatele legate de moștenire nu vor mai fi competența exclusivă a notarului de la locul deschiderii succesiunii. Un proiect de lege care prevede acest lucru a fost votat, în prima lectură, de 68 de deputați. Respectiv, pentru deschiderea procedurii succesorale, persoanele îndreptățite vor putea depune […] Articolul Simplificarea obținerii certificatului de moștenitor apare prima dată în AgroTV.
14:10
Focurile aprinse de viticultorii italieni din Tirolul de Sud în timpul uneia dintre cele mai friguroase nopți din această primăvară au oferit imagini impresionante, o mare de lumini pătrunzând întunericul în podgorii. Imaginile au fost filmate în noaptea de miercuri spre joi printre rândurile de viță de vie ale mănăstirii Novacella. Focurile au fost aprinse […] Articolul Viticultorii italieni au aprins mii de focuri pentru ca podgoriile să nu înghețe apare prima dată în AgroTV.
14:00
Tot mai mulți bălțeni aleg să-și vaccineze copiii. Asta arată datele statistice după jumătate de an, în care lucrătorii medicali au promovat în rândul cetățenilor beneficiul vaccinării. Oamenii susțin că doar prin imunizare pot preveni suferința de pe urma unor boli fatale, transmite TV Nord.  „Pro. De ce? Fiindcă demult se știe că pentru a […] Articolul Tot mai mulți bălțeni aleg să-și vaccineze copiii apare prima dată în AgroTV.
13:30
 Un guvernator regional rus a avertizat că nivelul apei din râul local va depăși joi nivelul critic, pe fondul inundațiilor puternice care afectează centrul Rusiei și Kazahstanul. Guvernatorul regiunii Tiumen, Alexander Moor, a declarat joi că nivelul apei din râul Ishim a crescut cu peste doi metri în ultimele 24 de ore în apropierea satului […] Articolul Inundațiile nu contenesc în Rusia apare prima dată în AgroTV.
13:30
După săptămâni de scumpiri ușoare, prețul benzinei scade, dar nu cu mult, în timp ce motorina continuă să se ieftinească. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noi prețuri plafon la benzină și motorină pentru vineri. Astfel, un litru de benzină A95 va fi vândut la pompă cu 26,39 de lei, cu un ban […] Articolul Scădere ușoară a prețului la benzină apare prima dată în AgroTV.
13:30
Tarifele la gazele naturale ar putea fi reduse, în Moldova. Șeful Moldovagaz, Vadim Ceban, a declarat, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la postul de televiziune N 4, că, pe 26 aprilie, compania va trimite o solicitare în acest sens către Agenția Națională de Reglementare în Energie. Potrivit lui Vadim Ceban, Moldovagaz va cere […] Articolul Tarifele la gazele naturale ar putea fi reduse apare prima dată în AgroTV.
13:20
Moldovenii vor arunca la gunoi produse alimentare în valoare de aproximativ 21 de miliarde de lei, în acest an. Datele au fost prezentate de expertul în economie, Veaceslav Ioniță. Totodată, potrivit lui, în 2024, risipa alimentară pe țară va fi de aproximativ 180 de mii de tone sau în jur de trei mii de vagoane […] Articolul În acest an, moldovenii vor arunca la gunoi produse alimentare în valoare de 21 de miliarde de lei apare prima dată în AgroTV.
13:20
Zi neagră în istoria umanității. Astăzi se împlinesc 38 de ani de la cel mai grav accident nuclear civil. În data de 26 aprilie 1986, la ora 01:23, a explodat reactorul patru al centralei nucleare de la Cernobîl, deflagrație care a aruncat în aer acoperişul de peste o mie de tone, iar 190 de tone […] Articolul 38 de ani de la cel mai grav accident nuclear civil apare prima dată în AgroTV.
13:20
Vremea călduroasă, împreună cu o lipsă acută de apă în Fâșia Gaza, devastată de război, le face viața grea palestinienilor care au fost strămutați de războiul dintre Israel și Hamas, care a început în octombrie. Temperaturile din Fâșia Gaza au atins joi 32 de grade Celsius, cu mult peste temperatura normală pentru această perioadă a […] Articolul Oamenii din Fâșia Gaza caută cu disperare apă de consum apare prima dată în AgroTV.
13:00
Ce presupune investiția în producția lavandei și a altor plante aromatice, care sunt beneficiile și care sunt riscurile. Invitați: Alexandru BĂDĂRĂU – membru al Consiliului de Administrație al Asociației Producătorilor de Lavandă Ruslan BRAGA – producător de lavandă Ala SÎNCU – producător de lavandă Articolul Plantele aromatice – un sector de perspectivă, dar complet neglijat apare prima dată în AgroTV.
10:30
Aproximativ 597 de mii de locuințe și aproximativ  860 de mii de persoane au fost recenzate de la începutul Recensământului, până pe 25 aprilie. Datele au fost prezentate de directorul general al Biroului Național de Statistică, Oleg Cara. El a mai precizat că în ritm sporit recenzarea este făcută în raioanele Glodeni, Fălești, Orhei, Rîșcani, […] Articolul Aproximativ 597 de mii de locuințe și aproximativ 860 de mii de persoane au fost recenzate de la începutul Recensământului apare prima dată în AgroTV.
Ieri
16:10
La încheierea Adunării Anuale a Acţionarilor 2024 din cursul zilei de astăzi, Dr. Markus Kamieth a devenit noul Preşedinte al Consiliului de Administraţie al BASF SE. În cadrul Adunării Anuale a Acţionarilor de la Centrul de Congrese Rosengarten din Mannheim, Germania, preşedintele în exerciţiu, Dr. Martin Brudermüller, i-a oferit succesorului său un tricou de ciclism […] Articolul Un nou CEO BASF: Martin Brudermüller este înlocuit de Markus Kamieth apare prima dată în AgroTV.
15:00
Administratorii a 56 de companii au semnat contracte de finanțare cu Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului pentru a beneficia de granturi din partea Guvernului și a Uniunii Europene. Valoarea totală a finanțării nerambursabile se ridică la 13,4 milioane de lei, în timp ce valoarea totală a investițiilor în economie depășește 25,6 de milioane de lei. DUMITRU […] Articolul 56 de companii au accesat finanțare nerambursabilă în valoare de peste 13 milioane de lei, prin intermediul ODA apare prima dată în AgroTV.
15:00
Cer noros, temperaturi mai scăzute și precipitații, potrivit meteorologilor. Astfel, joi, la Nord, temperaturile maxime vor ajunge până la 13 grade, iar noaptea coboară până la 7 grade, cu ploi. În Centru, termometrele vor indica până la 15 grade Celsius. Noaptea, valorile termice vor coborî până la 9 grade.. În Sudul țării, vom avea parte […] Articolul Scad temperaturile. Revin și ploile apare prima dată în AgroTV.
14:10
Regulamentul privind desfășurarea licitațiilor pentru oferirea statutului de producător eligibil va fi simplificat. O decizie în acest sens a fost aprobată de Guvern. ANDREI GRIȚCO, secretar de stat al Ministerului Energiei: „Proiectul are drept scop îmbunătățirea prin simplificarea și debirocratizarea cerințelor de participare a procedurii de organizare și desfășurare a licitațiilor pentru oferirea statutului de producător […] Articolul Regulamentul privind desfășurarea licitațiilor pentru oferirea statutului de producător eligibil va fi simplificat apare prima dată în AgroTV.
13:40
Aeroportul Internațional Chișinău îndeamnă călătorii să ajungă la aerogară cu cel puțin 3 ore înainte de zbor pentru a se asigura că reușesc să parcurgă toate procedurile necesare înainte de călătorie. Datorită trecerii Aeroportului Chișinău la programul de vară, care este unul aglomerat, și pentru a evita formarea cozilor și întârzierile, pasagerii sunt rugați să […] Articolul Noi reguli la Aeroportul Internațional Chișinău apare prima dată în AgroTV.
13:30
Peste 180 de cetățeni ai satului Slobozia din raionul Stefan-Vodă s-au adunat în centrul localității pentru a beneficia de tuberculi pentru cartofi. Înarmați cu saci și transport oamenii au ridicat câte 50 de kilograme de tuberculi numai buni de pus în pământ. Se întâmplă după ce Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură în Republica, […] Articolul Peste 180 de cetățeni ai satului Slobozia din raionul Stefan-Vodă au primit tuberculi de cartofi apare prima dată în AgroTV.
13:30
Anul acesta, ziua de 10 mai nu va fi declarată zi nelucrătoare. Anunțul a fost făcut de Ministerul Muncii și Protecției Sociale. Instituția a precizat că, în scopul utilizării optime de către salariați a zilelor de repaus și de sărbătoare nelucrătoare, conducătorii unităților din sectorul real al economiei sunt în drept să transfere zilele de […] Articolul Anul acesta, ziua de 10 mai nu va fi declarată zi nelucrătoare apare prima dată în AgroTV.
12:30
Prețul benzinei crește din nou, în timp ce motorina continuă să se ieftinească. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noi prețuri plafon la benzină și motorină pentru vineri. Astfel, un litru de benzină A95 va fi vândut la pompă cu 26,40 de lei, cu doi bani mai mult. La rândul său, motorina standard […] Articolul Motorina continuă să se ieftinească apare prima dată în AgroTV.
12:30
Un nou caz de pestă porcină africană a fost identificat la un mistreț. Este vorba despre localitatea Cernoleuca din raionul Dondușeni. Totodată, potrivit Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, au fost eradicate două focare de pestă porcină africană la mistreți din arealul raioanelor Fălești și Briceni. În acest context, Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor îndeamnă, în […] Articolul În nordul țării a fost depistat un caz de pestă porcină la mistreţ apare prima dată în AgroTV.
12:30
Havuzurile din Capitală vor fi puse în funcțiune începând cu 1 mai. Anunțul a fost făcut de Primăria Municipiului Chișinău. În prezent, acestea sunt verificate astfel încât de sărbătorile pascale să fie conectate. Potrivit autorităților, specialiștii verifică echipamentele tehnice, cum ar fi: pompele, robinetele și rețelele de distribuție. Totodată, aceștia efectuează lucrări de amenajare și […] Articolul Havuzurile din capitală vor fi puse în funcțiune începând cu 1 mai apare prima dată în AgroTV.
12:30
Cerbi stopați la vamă. Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor a sistat luni, 22 aprilie, operațiunea de import în Republica Moldova al unei mici herghelii de cerbi, deoarece agentul economic nu avea actele în regulă. Astfel, Certificatul veterinar prezentat inspectorilor ANSA, precum și conținutul acestuia, nu corespundea modelului de certificat sanitar – veterinar pentru astfel de […] Articolul ANSA a suspendat procedura de import al unui lot de cerbi din Ucraina apare prima dată în AgroTV.
12:30
A fost lansată Campania Națională de Informare „Fără cash”. Scopul acesteia este de a stimula creșterea numărului de plăți fără numerar. Potrivit organizatorilor, campania se va desfășura în perioada aprilie-septembrie al anului curent. DOREL NOROC, președintele Asociației Băncilor din Moldova: „Astăzi, în Republica Moldova, din toate tranzacțiile, din toate plățile pe care le fac cetățenii 40 […] Articolul A fost lansată Campania Națională de Informare „Fără cash” apare prima dată în AgroTV.
12:20
Peste 4.000 persoane au fost plasate în câmpul muncii cu suportul subdiviziunilor teritoriale ale Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, de la începutul anului curent. Potrivit instituției, din totalul persoanelor angajate peste două mii sunt femei, aproximativ 700 sunt persoane cu vârsta de peste 55 de ani, puțin peste 70 – persoane cu nevoi […] Articolul Peste 4 mii de persoane angajate în câmpul muncii cu sprijinul ANOFM apare prima dată în AgroTV.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:00
Cer noros și temperaturi confortabile, potrivit meteorologilor. Astfel, joi, la Nord, temperaturile maxime vor ajunge până la 13 grade, iar noaptea coboară până la 5 grade, cu posibile ploi. În Centru, termometrele vor indica până la 20 grade Celsius. Noaptea, valorile termice vor coborî până la 7 grade, cu averse sporadice. În Sudul țării, vom […] Articolul Cer noros și temperaturi confortabile apare prima dată în AgroTV.
15:50
Și-a construit o seră și crește în ea răsaduri de roșii, castraveți, ardei și chiar varză numai bună pentru salată. Vorbim despre un locuitor al satului Slobozia din raionul Ștefan Vodă care a îmbrățișat dragostea de legumicultură de la părinți și o practică de 18 ani. Luna aprilie este tocmai prielnică pentru plantarea răsadurilor, totuși […] Articolul Cultivă de 18 ani răsăduri de roșii, castraveți și ardei apare prima dată în AgroTV.
15:50
Peste 282 de milioane de persoane din 59 de țări și teritorii au suferit de insecuritate alimentară acută în 2023, potrivit Raportului global privind criza alimentară 2024. Aceste cifre reprezintă o creștere de 24 de milioane de persoane în comparație cu anul precedent. Conflictele, fenomenele meteorologice extreme și șocurile economice sunt principalele cauze care stau […] Articolul Peste 282 de milioane de persoane din 59 de țări și teritorii au suferit de insecuritate alimentară acută, în 2023 apare prima dată în AgroTV.
15:50
Rapița este o cultură care a devenit din ce în ce mai cultivată de către fermierii din Republica Moldova. Este o cultură rentabilă care, dacă are parte de condiții climatice favorabile creșterii și dezvoltării dar și de o tehnologie performantă, poate genera profituri foarte mari. Riscul cel mai mare cu care fermierii se confruntă îl […] Articolul SLASHTM EC – Erbicidul nr. 1 pentru controlul din primăvară al buruienilor din cultura de rapiță apare prima dată în AgroTV.
15:50
Aproximativ cinci mii de tone de păcură din rezerva de stat vor fi eliberate prin ardere. O decizie în acest sens a fost aprobată de Guvern. Motivul ar fi că două dintre cele patru rezervoare ale „Termoelectrica” nu sunt funcționale, ceea ce a dus la depășirea capacității lor cu 10 la sută. ANDREI GRIȚCO, secretar […] Articolul Termoelectrica va arde cinci mii de tone de păcură din rezerva de stat apare prima dată în AgroTV.
15:50
În această perioadă peștele este la mare căutare. Consumatorii dau buzna în piețe sau în magazine specializate pentru a procura pește și a urma tradiția creștină. În context, Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor recomandă respectarea anumitor măsuri de precauție, înainte de a procura peștele și produsele din acesta. Așa dar, peștele viu trebuie să aibă: […] Articolul Mare atenție la produsele din pește. ANSA recomandă respectarea măsurilor de precauție apare prima dată în AgroTV.
15:30
În următoarele săptămâni, în municipiul Chișinău vor fi organizate târguri pascale. Potrivit primăriei capitalei, în perioada 1-4 mai, un târg tematic va fi organizat în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, pe aleea vizavi de str. Mitropolit Varlaam. Totodată, iarmaroace vor fi organizate și în toate sectoarele orașului, unde vor fi comercializate: pască, cozonac și alte […] Articolul În Capitală vor fi organizate târguri pascale apare prima dată în AgroTV.
15:30
Guvernul va acoperi costul integral pentru 25% din numărul total de bilete în taberele de odihnă pentru copii, iar restul biletelor vor fi comercializate cu o reducere de 80%. O hotărâre în acest sens a fost aprobată de Guvern.  DAN PERCIUN, ministrul Educației și Cercetării: „Foile gratuite vor fi distribuite copiilor aflați în dificultate, celor […] Articolul Foi gratuite la taberele de odihnă pentru copii. Guvernul va acoperi costul integral pentru 25% din numărul total de bilete apare prima dată în AgroTV.
15:20
Universitatea Tehnică din Moldova va beneficia de un complex de sere moderne, precum şi de 12 loturi de teren agricol, cu suprafaţa de 568 hectare. Serele sunt prevăzute cu 6 sisteme de creștere și sunt destinate pentru studenții, masteranzii și doctoranzii de la UTM, dar și pentru antreprenorii care vor dori să cunoască avantajele celor […] Articolul Universitatea Tehnică din Moldova va beneficia de un complex de sere moderne, precum şi de 12 loturi de teren agricol apare prima dată în AgroTV.
15:10
Comuna Stăuceni din componența municipiului Chișinău ar putea obține statut de oraș. Raportul la un proiect de lege care prevede acest lucru a fost aprobat la ședința Comisiei administrație publică și dezvoltare regională. În ianuarie, primarul comunei Stăuceni, Alexandru Vornicu, ales pe listele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), anunță demararea proceselor aferente organizării unui referendum […] Articolul Comuna Stăuceni din componența municipiului Chișinău ar putea obține statut de oraș apare prima dată în AgroTV.
14:50
În primele trei luni ale anului 2024, veniturile totale ale bugetului de stat au constituit aproximativ 15,6 miliarde de lei, echivalentul a 780 mln de euro. Încasările din veniturile administrate de către Serviciul Fiscal de Stat reprezintă 7,6 miliarde de lei, iar din cele administrate de către Serviciul Vamal 8,4 miliarde de lei.  Potrivit Ministerului […] Articolul Veniturile la bugetul de stat au constituit 15,6 miliarde de lei apare prima dată în AgroTV.
13:10
Ediția a opta a evenimentului Business Breakfast a adunat la centrul Inotek studenți, antreprenori și manageri de instituții publice, care au aflat informații utile despre „Dezvoltarea Afacerii prin Mentorat și Resurse de Finanțare Nerambursabile”. Subiectul a fost abordat de invitatul special al evenimentului, Anatol Palade, președintele AO „Centrul de Consultanță în Afaceri”. Înființată în anul […] Articolul Mentoratul în afaceri și finanțarea nerambursabilă, în vizorul tinerilor și agenților economici din regiunea Cahul apare prima dată în AgroTV.
12:40
Un val de praf saharian a acoperit Atena și alte orașe grecești, fiind considerat unul dintre cele mai grave astfel de episoade care au lovit țara din 2018. O ceață galben-portocalie a sufocat mai multe regiuni, alimentată de vântul puternic din sud. Vizibilitatea a fost puternic limitată, iar autoritățile au avertizat populația cu privire la […] Articolul Un val de praf saharian a acoperit Atena și alte orașe grecești apare prima dată în AgroTV.
12:40
Mai mulţi proprietari de automobile s-au trezit de dimineaţă cu mașinile acoperite de un strat de nisip, fenomenul fiind accentuat de ploaia slabă, care a făcut ca acest nisip să lase urme vizibile. Acest lucru se întâmplă după ce în ultimele zile, cantităţi mari de nisip saharian au fost aduse de vânturi din Africa spre […] Articolul Mașini acoperite de un strat de nisip. ANSA: Picăturile de ploaie cu praf nu prezintă în aer un pericol semnificativ pentru sănătate apare prima dată în AgroTV.
12:40
Benzina rămâne la același preț, în timp ce motorina continuă să se ieftinească. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noi prețuri plafon la benzină și motorină pentru joi. Astfel, un litru de benzină A95 va fi vândut la pompă cu 26,38 de lei, rămânând la același preț. La rândul său, motorina standard va […] Articolul Motorina continuă să se ieftinească. Benzina rămâne la același preț apare prima dată în AgroTV.
12:00
Republica Moldova va avea o nouă lege a cetățeniei, una mai aspră. Afirmația a fost făcută de șeful Agenției Servicii Publice în cadrul unei emisiunii de la TV 8. Potrivit lui Mircea Eșanu, noile modificări vor fi propuse Guvernului până la sfârșitul mai. De asemenea, șeful ASP nu exclude posibilitatea introducerii obligativității cunoașterii limbii române […] Articolul Regulile pentru obținerea cetățeniei moldovenești vor fi schimbate. Limba română, obligatoriu apare prima dată în AgroTV.
23 aprilie 2024
16:30
Numărul specialiștilor în protecția drepturilor copiilor va fi triplat, de la 46 de specialiști la 150 pe toată țara. Declarațiile au fpst făcute de ministrul Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu. În același timp, oficialul a precizat că pentru a oferi un nivel adecvat de sprijin și protecție sunt necesari cel puțin 300 de specialiști. […] Articolul Numărul specialiștilor în protecția drepturilor copiilor va fi triplat, până la 150 apare prima dată în AgroTV.
16:30
MIA, un sistem de plăți instant dezvoltat de Banca Națională a Moldovei și furnizat prin intermediul aplicațiilor financiare din telefoanele mobile, are deja peste 100.000 de utilizatori în toată țara. Noul sistem, lansat în premieră în Republica Moldova în data de 12 martie 2024, a fost utilizat până acum pentru transferarea a aproximativ 100 de […] Articolul Sistemul de plăți MIA, tot mai utilizat de moldoveni. Au fost transferați aproximativ 100 de milioane de lei apare prima dată în AgroTV.
16:30
Biroul Național de Statistică anunță că, la finele celei de-a doua săptămâni de recenzare, în cadrul Recensământului Populației și Locuințelor au fost recenzate circa 445 de mii de locuințe și circa 640 de mii de persoane. Potrivit BNS, numărul populației recenzate include atât persoanele cu reședință obișnuită, cât și cele fără. Începând de luni, 8 […] Articolul BNS: Peste 640 de mii de persoane au fost deja recenzate apare prima dată în AgroTV.
16:30
Republica Moldova va avea o nouă lege a cetățeniei, una mai aspră. Afirmația a fost făcută de șeful Agenției Servicii Publice în cadrul unei emisiunii de la TV 8. Potrivit lui Mircea Eșanu, noile modificări vor fi propuse Guvernului până la sfârșitul mai. De asemenea, șeful ASP nu exclude posibilitatea introducerii obligativității cunoașterii limbii române […] Articolul Regulile pentru obținerea cetățenii române vor fi schimbate. Limba română, obligatoriu apare prima dată în AgroTV.
16:20
Temperaturile mai cresc, însă ploile revin în prim-plan, potrivit meteorologilor. Astfel, miercuri, la Nord, temperaturile maxime vor ajunge până la 18 grade, iar noaptea coboară până la 5 grade. În Centru, termometrele vor indica până la 20 grade Celsius. Noaptea, valorile termice vor coborî până la 7 grade. În Sudul țării, vom avea parte de […] Articolul Temperaturile mai cresc, însă ploile revin în prim-plan apare prima dată în AgroTV.
12:30
Ministerul Educației și Cercetării este în căutarea a aproximativ 400 de voluntari care să monitorizeze, în perioada 3 – 13 iunie curent, examenele de absolvire a clasei a IX-a în opt raioane. Mai exact, voluntarii vor merge în peste 200 de localități ale raioanelor Briceni, Cahul, Cimișlia, Drochia, Cantemir, Dubăsari, Rezina, Șoldănești, pentru a preveni […] Articolul Ministerul Educației și Cercetării este în căutarea a aproximativ 400 de voluntari apare prima dată în AgroTV.
12:00
Benzina rămâne la același preț, în timp ce motorina continuă să se ieftinească. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noi prețuri plafon la benzină și motorină pentru miercuri. Astfel, un litru de benzină A95 va fi vândut la pompă cu 26,38 de lei, rămânând la același preț. La rândul său, motorina standard va […] Articolul Benzina rămâne la același preț, în timp ce motorina continuă să se ieftinească apare prima dată în AgroTV.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.