Democracy.md

Acum 6 ore
16:30
Partidul lui Ion Ceban tot mai aproape să între în Parlament. Cel puțin asta arată un sondaj făcut public azi de către IRI. Potrivit datelor, la nivel național, MAN se clasează pe poziția 5, cu 3%, asta luând în considerare că acesta încă nu a fost înregistrat în formulă finală, iar Congresul general nu a […] Articolul MAN-ul lui Ion Ceban, tot mai aproape să între în Parlament apare prima dată în DemocracyMD.
16:30
Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, este cel mai apreciat politician în rândul locuitorilor municipiului Chișinău. Cel puțin așa arată un nou sondaj realizat de Institutul Republican Internațional (IRI) Moldova. Potrivit studiului, opt din 10 chișinăuieni, mai exact 78 la sută, au o părere bună despre activitatea primarului municipiului Chișinău, Ion Ceban, edilul fiind lider […] Articolul Sondaj// Ion Ceban cel mai apreciat politician în rândul locuitorilor municipiului Chișinău apare prima dată în DemocracyMD.
16:10
După ce în mai 2021 a fost lansat procesul de creare a Agenției de Dezvoltare Regională Chișinău, de către primarul general Ion Ceban, astăzi, viceprim-ministrul Andrei Spînu iese la rampă și se laudă că Guvernul cu crearea ADR. Replica primarului nu s-a lăsat mult așteptată. Edilul Ion Ceban i-a dovedit că cei din Guvern își […] Articolul Ceban: În mai 2021 am lansat procesul de creare ADR. Azi Spînu spune că Guvernul va lansa apare prima dată în DemocracyMD.
16:10
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit astăzi, cu un mesaj de Ziua internaţională împotriva corupţiei în care a subliniat că, de-a lungul timpului, corupția a adus daune majore Republicii Moldova și cetățenilor ei. „Corupții mari au furat zeci de miliarde de lei din bugetul statului, adică de la oameni, bani ce ar fi trebuit să […] Articolul Președinta Maia Sandu, de Ziua internaţională împotriva corupţiei: „Doar împreună putem scoate țara din zona gri a corupției” apare prima dată în DemocracyMD.
Acum 8 ore
15:50
Strada Ismail va fi închisă parțial astăzi câteva ore, între 10:00 – 16:00, în adiacentul podului, în ambele direcții, pentru efectuarea lucrărilor de măsurare a prospecțiunii geometrice. Potrivit primarului general Ion Ceban, circulația transportului public nu va fi afectată. „Graficul intervențiilor a fost coordonat şi cu ÎS „Calea Ferată a Moldovei”, care a acordat intervalul […] Articolul Atenție! Strada Ismail se închide parțial pentru câteva ore. Ceban: Se vor efectua lucrări de reparație a podului apare prima dată în DemocracyMD.
15:50
Conferință de presă organizată de Partidul Platforma Demnitate și Adevăr. Articolul LIVE// Conferință de presă organizată de Partidul Platforma Demnitate și Adevăr apare prima dată în DemocracyMD.
15:50
Conferință de presă susținută de președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor. Articolul LIVE// Conferință de presă susținută de președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor apare prima dată în DemocracyMD.
15:50
Prim-ministra Natalia Gavrilița a participat, astăzi, alături de ambasadorul UE la Chișinău, Janis Mazeiks, și circa 150 de femei  din întreaga țară, la evenimentul de încheiere a celei de-a doua ediții a Academiei de Liderism „Femeile pentru buna guvernare”. Din noiembrie 2021 și până în prezent, participantele au învățat cum să se implice în procesele […] Articolul Natalia Gavrilița, către participantele Academiei de Liderism : „Sunt convinsă că veți contribui la obiectivul nostru comun – cel de a face vocea femeilor auzită în fiecare comunitate din țară” apare prima dată în DemocracyMD.
Acum 12 ore
10:50
Termenul-limită de achitare a impozitului pe avere pentru anul curent este data de 26 decembrie, anunță Serviciul Fiscal de Stat. Impozitul pe avere se aplică bunurilor imobiliare cu destinație locativă și căsuțelor de vacanță (cu excepția terenurilor), a căror valoare totală constituie 1,5 milioane lei și mai mult, iar suprafața totală – 120 m2 și mai mult. […] Articolul Serviciul Fiscal de Stat anunță termenul limită de achitare a impozitului pe avere pentru anul curent apare prima dată în DemocracyMD.
10:50
Președintele Maia Sandu a avut o întrevedere cu congresmenii David Price, președinte al Parteneriatului Democratic din Camera Reprezentanților, și August Pfluger, principalul reprezentant al Partidului Republican în Subcomitetul de Informații pentru Securitate Internă și Contraterorism – ambii, copreședinți ai Grupului de prietenie cu Republica Moldova din Congresul SUA. Potrivit Serviciului de presă al instituției prezidențiale, […] Articolul Președintele Maia Sandu s-a întâlnit cu membrii Grupului de prietenie cu Moldova din Congresul SUA apare prima dată în DemocracyMD.
10:50
Statul va rambursa producătorilor agricoli Taxa pe Valoare Adăugată (TVA) pentru acoperirea datoriilor la mai multe tipuri de impozite și taxe de stat. Un proiect de lege în acest sens a fost adoptat astăzi, în lectura a doua, de Legislativ. Documentul a fost elaborat în scopul diminuării impactului negativ asupra agenților economici din domeniul agriculturii […] Articolul Statul va rambursa producătorilor agricoli TVA-ul apare prima dată în DemocracyMD.
10:50
Statele Unite şi Rusia au efectuat un schimb de deţinuţi, în cadrul căruia baschetbalista americană Brittney Griner, încarcerată în Rusia pentru posesie de droguri, a fost predată către SUA în schimbul traficantului rus de arme Viktor Bout, au anunţat oficial Washingtonul şi Moscova, potrivit AGERPRES. Schimbul a fost efectuat joi pe aeroportul din Abu Dhabi. […] Articolul SUA şi Rusia au efectuat un schimb de deţinuţi apare prima dată în DemocracyMD.
10:50
Progresele obținute de Republica Moldova în promovarea drepturilor omului au fost discutate astăzi în cadrul unei întrevederi dintre prim-ministrul Natalia Gavrilița și Înaltul Comisar al ONU pentru drepturile omului, Volker Turk, a relatat Direcţia comunicare și protocol a Guvernului. Șefa Executivului a mulțumit Înaltului Comisar pentru expertiza și sprijinul oferit în procesul de implementare a […] Articolul Premierul Natalia Gavrilița a avut o întrevedere cu Înaltul Comisar al ONU pentru drepturile omului apare prima dată în DemocracyMD.
Ieri
15:10
Planul investițional fără precedent, prezentat miercuri de președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, prevede o susținere mai mare a pensionarilor și altor categorii de cetățeni, pentru a face față mai ușor crizei scumpirilor fără precedent, provocată de actuala guvernare a PAS și Maia Sandu. Astfel, Ilan Șor susține că din cele 10 miliarde de euro, bani […] Articolul Planul lui Ilan Șor de salvare a Moldovei de la colaps: Dublarea pensiei minime și oferirea unei indemnizații unice, de 10 mii de lei apare prima dată în DemocracyMD.
14:40
Procurorul general suspendat din funcție, Alexandr Stoianoglo, vine cu acuzații în adresa ministrului Justiției, după ce au fost făcute publice mai multe discuții din Telegram, atribuite lui Sergiu Litvinenco. În același timp, Stoianoglo cere demisia ministrului și membrilor CSP. „Am cerut astăzi Procuraturii ca persoanele menționate, Litvinenco și marionetele sale din CSP, să fie trase […] Articolul Stoianoglo cere demisia lui Litvinenco și a membrilor CSP apare prima dată în DemocracyMD.
14:40
Agenda de Regenerare Urbană pentru Chișinău, unul dintre obiective Primăriei Chișinău, la conferința finală din cadrul proiectului cu finanțare europeană Agora -Advanced coGeneration Options for Reintegrating Local Assets. Potrivit primarului general Ion Ceban, aceasta a avut loc la Cluj, în perioada 6-7 Decembrie În cadrul proiectului Agora, care a derulat în perioada iulie 2020 – […] Articolul Primăria vrea să scoată în evidență spațiile neutilizate sau subutilizate apare prima dată în DemocracyMD.
11:50
Ieri, 7 decembrie 2022, un deținut al Penetenciarului din Soroca s-a sinucis. În urma cercetărilor nu s-au depistat alte cauze ale morții tânărului, decât urma strangulării.  „La 7 decembrie, în jurul orei 16²⁵, poliția din Soroca a fost sesizată telefonic de Penitenciarul nr. 6 Soroca, care a comunicat că a fost depistat strangulat un tânăr […] Articolul La Penetenciarul din Soroca s-a sinucis un tânăr de 20 de ani apare prima dată în DemocracyMD.
11:30
Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 8 decembrie 2022. Articolul LIVE// Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 8 decembrie 2022 apare prima dată în DemocracyMD.
11:20
Până la finele anului curent, Republica Moldova va semna un contract de finanțare cu Banca Europeană de Investiții (BEI), în valoare de 100 milioane euro pentru suplinirea și realizarea în continuare a Proiectului „Moldova Drumuri III”. Guvernul a aprobat în acest sens o hotărâre ce prevede implementarea deplină a Proiectului „Moldova Drumuri III”. Investiția este […] Articolul BEI oferă 100 milioane euro pentru continuarea Proiectului „Moldova Drumuri III” apare prima dată în DemocracyMD.
10:50
Planurile Guvernului au fost demascate de către primarul general Ion Ceban. Guvernul a introdus Legea bugetului pentru 2023 în agenda ședinței Legislativului de astăzi. „Am avut dreptate. Azi, Proiectul Legii Bugetului de Stat pentru anul 2023 a fost introdus pe agenda ședinței Guvernului, după ce a fost dezbătut public doar 4 ore. Tot astăzi publicat, […] Articolul Ion Ceban a demascat planurile Guvernului apare prima dată în DemocracyMD.
10:50
Parcul „La Izvor” continuă să fie dezvoltat. Potrivit primarului general Ion Ceban, acolo sunt create noi zone de odihnă! „Împreună cu reprezentanţii federaţiilor de sport şi ai cluburilor şi şcolilor sportive, aflate în subordinea Direcţiei generale educaţie tineret şi sport, am organizat o şedinţă în Parcul „La Izvor”. Parcul este în proces de reabilitare şi […] Articolul Ceban: continuăm să dezvoltăm Parcul „La Izvor”, acolo unde sunt create noi zone de odihnă apare prima dată în DemocracyMD.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:30
Primăriile comunelor Ciorescu, Băcioi și Stăuceni din municipiul Chișinău se bucură de cele mai multe aprecieri din partea propriilor locuitori, în timp ce la polul opus se află orașul Codru și comunele Grătiești și Trușeni. Datele unui studiu realizat de un grup de inițiativă în cadrul Programului Buget Civil, ediția 2022, arată că, în medie, […] Articolul SONDAJ// Aproximativ 65 la sută dintre locuitorii din suburbii sunt mulțumiți de atitudinea funcționarilor din primăriile locale apare prima dată în DemocracyMD.
16:30
Chiar și cele mai îndrăznețe idei prind rădăcini, atunci când la baza lor stau curajul, inițiativa, dorința de a face lucruri noi și permanenta ridicare a nivelului de calificare. Tot mai mulți tineri din sudul țării se implică în agricultură, demonstrând că această ramură a economiei are un viitor, în special atunci, când cunoștințele tradiționale […] Articolul Un agricultor din sudul țării crește zarzavaturi și căpșune într-o seră eficientă din punct de vedere energetic. Povestea unei afaceri în care tehnologiile și inovațiile fac diferența apare prima dată în DemocracyMD.
15:30
Deputații Dan Perciun, președintele Comisiei protecție socială sănătate și familie, și Marina Morozova, membra Comisiei economie, buget și finanțe, au lansat o inițiativă legislativă care prevede trei opțiuni de alternativă de îngrijire a copiilor cu vârsta de până la trei ani. Parlamentarii propun instituirea serviciilor organizate de angajator la locul de muncă; servicii oferite de […] Articolul Trei soluții alternative de îngrijire a copiilor, propuse de deputați apare prima dată în DemocracyMD.
15:30
Guvernul ia în râs populația. Bugetul de Stat pentru anul 2023 pus spre consultări publice exact pentru 4 ore, când potrivit legislației trebuie câteva ore. “Își bat joc de noi toți! Transparență 0 din parte guvernării.Bugetul de Stat pentru anul 2023 pus spre consultări publice exact pentru 4 ore.Au mai rămas câteva minute pentru a […] Articolul Ceban: Își bat joc de noi toți! Transparență 0 din parte guvernării apare prima dată în DemocracyMD.
15:10
Ședința Guvernului Republicii Moldova din 7 decembrie 2022. Articolul LIVE// Ședința Guvernului Republicii Moldova din 7 decembrie 2022 apare prima dată în DemocracyMD.
13:30
Primăria Chișinău și-a asumat integral costurile pentru construcția a peste 9 km de rețea de canalizare în suburbia Bubuieci. Potrivit primarului general Ion Ceban, mai întâi, în 2020, pentru construcția a 8,6 km de rețea pe 17 străzi din Bubuieci, din bugetul municipal au fost alocate șase milioane de lei, iar în acest an a […] Articolul Sisteme moderne de canalizare în suburbii apare prima dată în DemocracyMD.
13:30
Primarul general Ion Ceban demonstrează încă o dată că dezvoltarea suburbiilor, este în prioritatea sa. Potrivit acestuia, Primăria Chișinău și-a asumat integral costurile pentru construcția a peste 9 km de rețea de canalizare în suburbia Bubuieci. „Pentru construcția a 8,6 km de rețea pe 17 străzi din Bubuieci, în 2020, din bugetul municipal au fost […] Articolul Primăria Chișinău și-a asumat integral costurile pentru construcția a peste 9 km de rețea de canalizare în suburbia Bubuieci apare prima dată în DemocracyMD.
13:30
Un plan investițional fără precedent a fost prezentat astăzi de președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor. Este vorba de 10 miliarde de euro, care vor ajuta Republica Moldova să iasă imediat din criză și să creeze, cel puțin, 100 de mii de locuri de muncă. Banii sunt împărțiți în două părți egale. Cinci miliarde reprezintă investiții […] Articolul Ilan Șor: Am identificat 10 miliarde de euro, pe care pot să le aduc mâine în Moldova apare prima dată în DemocracyMD.
11:20
Bugetul pentru anul 2023 vine cu majorări de salarii pentru sectorul bugetar. Ministrul Finanțelor spune că bugetarii vor avea parte, începând cu luna ianuarie 2023, de o majorare a salariilor în valoare de 1300 de lei. Potrivit șefului de la Finanțe, majorarea cu suma fixă de 1300 de lei îi avantajează, în special, pe salariații […] Articolul Dumitru Budianschi: Pensiile vor fi indexate cu 14,1%, iar salariilor vor crește cu 1300 de lei apare prima dată în DemocracyMD.
11:20
Congresul național „Noi suntem Moldova”: Adresarea liderului Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, către popor. Articolul Congresul național „Noi suntem Moldova”: Adresarea liderului Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, către popor apare prima dată în DemocracyMD.
10:30
Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a participat la darea în exploatare a scuarului ”Unirea”, din orașul Sîngerei. Acolo a fost amenajat un teren de joacă și unul de fotbal, precum și spații de recreere. Bugetul total al proiectului implementat la Sîngerei a fost de aproximativ 16 milioane de lei, bani alocați din Fondul Național pentru Dezvoltare […] Articolul Locuitorii din orașul Sîngerei vor beneficia de infrastructură socială modernă apare prima dată în DemocracyMD.
10:20
Toată noaptea echipele municipale s-au aflat în teren pentru a combate ghețușul. Potrivit primarului general Ion Ceban, și la această oră sunt efectuate verificări ca trotuarele, drumurile, căile de acces și în curțile de blocuri să fie practicabil. „Materialul antiderapant este distribuit la necesitate. Pe parcursul nopții toate drumurile, arterele principale, secundare și accesele spre […] Articolul Toată noaptea echipele municipale s-au aflat în teren pentru a combate ghețușul apare prima dată în DemocracyMD.
6 decembrie 2022
17:20
Peste 90% din suburbiile din municipiul Chișinău sunt aprovizionate cu apă potabilă, într-o formă sau alta. La același procentaj este și gradul de mulțumire a locuitorilor a acestor suburbii. Cel puțin asta arată un sondaj realizat de către un grup de inițiativă în cadrul Programului Buget Civil. Cercetarea arată că doar în unele localități rezidenții […] Articolul Peste 90% din suburbiile din mun. Chișinău sunt aprovizionate cu apă potabilă, într-o formă sau alta apare prima dată în DemocracyMD.
17:20
Peste 70 la sută dintre locuitorii celor 18 suburbii ale municipiului Chișinău sunt mulțumiți de serviciile de educație din școli și grădinițe, arată un studiu realizat de un grup de inițiativă în cadrul Programului Buget Civil, ediția 2022. Cea mai mare pondere a localnicilor care apreciază modul în care s-a dezvoltat sistemul se înregistrează în […] Articolul Peste 70 la sută dintre locuitorii celor 18 suburbii ale mun. Chișinău sunt mulțumiți de serviciile de educație din școli și grădinițe apare prima dată în DemocracyMD.
17:20
Ministrul justiției, Sergiu Litvinenco, a venit pe pagina sa de Facebook un set de remarci în legătură cu preluarea de către stat a Aeroportului Internațional Chișinău. Astfel, ministrul a specificat următoarele detalii:# nu există niciun document doveditor care ar justifica o presupusă investiție de 90 de milioane de euro;# în data la 3 august 2022, Tribunalul arbitral […] Articolul Sergiu Litvinenco a venit cu un set de remarci în privința preluării Aeroportului Internațional Chișinău de către stat apare prima dată în DemocracyMD.
17:20
Fostul președinte al R. Moldova, Igor Dodon, anunță că și-a lansat un site unde va publica informații cu privire la toate dosarele penale deschise împotriva sa. Dodon susține că nu are nimic de ascuns. „Așa cum am promis mai devreme, am decis să public informațiile cu privire la toate dosarele penale deschise împotriva mea, la […] Articolul Igor Dodon și-a lansat un site cu informații despre dosarele sale penale apare prima dată în DemocracyMD.
17:20
Locuitorii din suburbiile Capitalei sunt mulțumiți, în proporție de 84 la sută, de iluminatul public, acest serviciu fiind și cel mai apreciat în localitățile din municipiu. Un studiu realizat de un grup de inițiativă în cadrul Programului Buget Civil arată că un grad de mulțumire de peste 90% se atestă în șapte suburbii. Este vorba […] Articolul Iluminatul public și serviciile de salubritate au evoluat în suburbii apare prima dată în DemocracyMD.
12:00
Suburbiile din capitală se arată extraordinar de mulțumiți față de transportul public, ce este oferit de către Parcul Urban de Autobuze și cel de Troleibuze. Cel puțin asta arată un sondaj realizat de către un grup de inițiativă în cadrul Programului Buget Civil. Potrivit datelor, cele mai mulțumite suburbii se arată Băcioi, Cruzești, Tohatin, Stăuceni, […] Articolul Sondaj: Cât de mulțumiți sunt locuitorii suburbiilor de transportul public apare prima dată în DemocracyMD.
12:00
Un bărbat de 37 de ani din orașul Bender, a fost plasat în arest pentru 30 de zile fiind suspectat de omor. La sfârșitul lunii noiembrie, polițiștii au fost sesizați despre o dublă tentativă de omor într-un apartament din sectorul Botanica din capitală. În urma acțiunilor întreprinse, polițiștii au stabilit că suspectul, după o înțelegere […] Articolul Bărbatul care ar fi înjunghiat doi soți la sfârșitul noiembrie, plasat în arest apare prima dată în DemocracyMD.
11:30
Cei mai mulți locuitori ai celor 18 suburbii din municipiul Chișinău sunt mulțumiți de starea lucrurilor din comunele și orașele lor. Peste 60 la sută dintre localnici sunt mulțumiți de mersul proiectelor din suburbii și, în general, din toată Capitala. Datele se regăsesc într-un studiu realizat de un grup de inițiativă în cadrul Programului Buget […] Articolul Locuitorii din suburbii, mulțumiți de starea lucrurilor din comunele și orașele lor apare prima dată în DemocracyMD.
09:50
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și-a început astăzi vizita în Statele Unite ale Americii cu o întrevedere cu Samantha Power, Administratoarea Agenției pentru Dezvoltare Internațională a SUA (USAID) și o bună prietenă a țării noastre.Lidera de la Chișinău a mulțumit Statelor Unite pentru că, timp de peste 30 de ani, au susținut și susțin, inclusiv […] Articolul Președinta Maia Sandu s-a întâlnit, la Washington, cu Samantha Power, Administratoarea USAID apare prima dată în DemocracyMD.
09:40
Pregătirile pentru lansarea Târgului și a Pomului de Crăciun sunt în toi. Potrivit primarului general Ion Ceban, sunt amenajate toate sectoarele capitalei. Evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă, târgul și decorațiunile instalate în oraș le vom lansa imediat cum suntem pregătiți. „Vom stabili exact orele când vor fi conectate și deconectate luminițele, astfel ca oamenii să […] Articolul Pregătirile pentru lansarea Târgului și a Pomului de Crăciun sunt în toi apare prima dată în DemocracyMD.
5 decembrie 2022
17:00
Termoelectrica S.A. informează că în legătură cu perturbațiile din sistemul electroenergetic pot apărea abateri în asigurarea cu energie termică a consumatorilor, în anumite zone. „Întreprindem toate măsurile pentru a oferi consumatorilor confortul termic necesar. Rugăm consumatorii să manifeste înțelegere. Revenim cu detalii”, a anunțat instituția. Precizăm că Rusia a lansat un nou atac masiv cu […] Articolul Termoelectrica, în urma atacurilor din Ucraina: „Pot apărea abateri în asigurarea cu agent termic” apare prima dată în DemocracyMD.
17:00
În capitala de nord a țării a fost inaugurat NORTEK, primul Centru de Inovare și Transfer Tehnologic din R. Moldova. Centrul are drept scop avansarea inovațiilor, cercetarea și transformarea digitală a regiunii de nord a țării, dar și creşterea potenţialului de inovare a R. Moldova în diverse domenii ale științei. NORTEK reprezintă un ecosistem regional, […] Articolul La Bălți a fost lansat NORTEK, primul Centru de Inovare și Transfer Tehnologic din R. Moldova apare prima dată în DemocracyMD.
16:10
Primăria Chișinău finanțează construcția din temelie a unei grădinițe în satul Bîc, comuna Bubuieci. Lucrările au început în acest an și urmează să se încheie în 2024. Potrivit primarului general Ion Ceban, costurile achitate de municipalitate pentru proiect în 2022 depășesc 4,17 milioane de lei. Primăria Bubuieci a alocat 500 de mii de lei. „Până […] Articolul Ion Ceban anunță finalizarea construirii unei grădinițe în satul Bîc. A fost ridicată din temelii apare prima dată în DemocracyMD.
14:50
Grădinița din Sîngera este aproape de finalizare. Potrivit primarului general Ion Ceban, pentru construcția grădiniței noi, Primăria Chișinău a investit, în trei ani, peste 17 milioane de lei, ceea ce reprezintă 70% din costul proiectului. Noua grădiniță va avea o capacitate de 320 de locuri și va fi gata să primească copiii începând de anul […] Articolul Trei ani – 17 milioane investite. Ceban: Grădinița din Sîngera este aproape de finalizare apare prima dată în DemocracyMD.
14:30
Ucraina afirmă că Rusia a declanșat luni un nou atac cu rachete, iar alertele aeriene au răsunat în multe părți ale țării, relatează Hotnews. Sirenele au răsunat în capitala Ucrainei, Kiev, și în mare parte din Ucraina, în ceea ce oficialii au descris ca fiind cel mai recent val de atacuri cu rachete rusești. „Au fost […] Articolul Alerte aeriene în multe regiuni ale Ucrainei. A fost lansat un nou atac cu rachete apare prima dată în DemocracyMD.
14:00
Conferință de presă organizată de Partidul Platforma Demnitate și Adevăr. Articolul LIVE// Conferință de presă organizată de Partidul Platforma Demnitate și Adevăr apare prima dată în DemocracyMD.
14:00
În grădinițe, cadourile pentru sărbătorile de iarnă, deja tradițional, al 4-lea an consecutiv, sunt procurate de Primăria Chișinău. Potrivit primarului general Ion Ceban, este vorba de peste 32 de mii de cadouri. „Părinții trebuie să cunoască că aceste cadouri vor fi distribuite tuturor grădinițelor, este decizia fiecăruia dacă doresc să procure ceva suplimentar. Cadourile sunt […] Articolul Peste 32 de mii de copii din grădinițe vor primi cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă apare prima dată în DemocracyMD.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.