Deschide.md

Acum 12 ore
20:50
Trupele ruse au decis să se retragă din fața bazei militare a Armatei SUA în Siria, după se soldații americani au deschis foc de avertisment, scrie Business Insider.
20:30
Lidera extremei drepte franceze, Marine Le Pen, s-a arătat joi revoltată de decizia unui judecător de a fi supusă unui examen psihiatric, după ce în decembrie 2015 a difuzat pe Twitter fotografii cu execuţii ale grupării jihadiste Statul Islamic, relatează AFP, citat de Agerpres.
20:00
19:40
Un bărbat cu spirit civic din judeţul Alba, România, este cel care a reuşit să îl oprească în trafic pe şoferul care circula haotic cu maşina pe străzi, evitând, astfel, o tragedie. Deşi pentru a putea să îl oprească pe şoferul care avea probleme medicale a spart geamul maşinii, faţă de acesta nu a fost depusă plângere pentru distrugere.
19:20
19:20
Rusia reflectează la modul serios să se retragă din Consiliul Europei, a declarat joi Valentina Matvienko, preşedinta Consiliului Federaţiei (camera superioară a parlamentului federal rus/Senatul), în cadrul unei întrevederi cu şefa Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), Lilian Mori Pasquier, informează Interfax.
18:50
Prim-ministrul Federației Ruse, Dmitrii Medvedev, prezice că următorii șase ani vor fi foarte grei din cauza sancțiunilor, a războaielor economice și a protecționismului . Medvedev a făcut declarațiile în debutul ședinței cabinetului de miniștri de la Moscova.
Acum 24 ore
18:20
17:50
Consulul Ungariei ar putea fi expulzat din Ucraina dacă se va demonstra că au fost acordate cetățenii maghiare unor locuitori din regiunea Zakarpatie.
17:30
Executarea bugetului pentru 2018, planurile legate de bugetul pentru 2019 și implementarea reformelor în sectorul financiar – sunt subiecte discutate de către experții Fondului Monetar Internațional, care s-au aflat într-o vizită la Chișinău, în perioada 13-20 septembrie, transmite IPN.
17:20
Potrivit unor surse apropiate fostului ministru Elena Udrea, citate de evz.ro, ea ar fi născut astăzi la ora 14:00, ora României.
17:20
Geniștii din așa-numita Armată transnistreană au început ample exerciții militare. Tinerii geniști sunt învățați să mineze câmpuri și să dezamorseze bombe.
17:10
Duma de Stat a Rusiei a adoptat joi, în a treia și ultima lectură, amendamente la Codul penal care instituie pedepse pentru refuzul de a elimina sau dezminți informațiile pe care instanța le considera ca fiind neadevarate și „defăimătoare“.
17:00
Vremea să răcește brusc la sfârșitul acestei săptămâni. Meterologii anunță că duminică mercurul din termometre se prăbușește cu 10 grade față de sâmbătă. Motivul este că o masă de aer polar va pătrunde în Europa.
16:20
Un bărbat a câștigat în instanță despăgubiri de 24 750 de lei plus cheltuieli de judecată de 3778 după ce o companie specializată în curățarea hainelor i-a deteriorat geacă de iarnă de model „Zegna”, art. SD076ZS079K09, în valoare de 22500 lei.
16:10
16:00
15:50
Străzile Chișinăului sunt pline de oameni beți și de militari înarmați din cap până în picioare. Oameni beți cu drapele roșii deasupra capului bucurându-se că socialiștii au câștigat alegerile și că au majoritatea în parlament.
15:40
(UPDATE) Alarama s-a dovedit a fi falsă. Angajații Parlamentului și-au reluat activitatea.
15:30
Un copil de 10 ani din localitatea Ivancea, raionul Orhei, a fost înjunghiat cu un cuțit de propria mamă.
15:30
(UPDATE) Alarama s-a dovedit a fi falsă. Angajații Parlamentului și-au reluat activitatea.
15:10
15:00
Președintele Igor Dodon a primit astăzi, 20 septembrie, scrisorile de acreditare din partea a cinci ambasadori noi, transmite IPN.
14:50
14:10
Șoferul care conducea mașina primăriei din comuna Sculeni care a accidentat mortal o fetiță de 9 ani fost reținut pentru 72 de ore.
13:50
Președintele Curții Constituționale, Mihai Poalelungi este nemulțumit de pensia pe care o primește, fapt pentru care a acționat Casa Națională de Asigurări Sociale, în judecată. Acesta vrea să i se acorde pensia pentru vechime în muncă valoarea căreia, în cazul lui, constituie 80% din salariul pe care îl avea în calitate de președinte la Curtea Supremă de Justiție.
13:40
Am să las mai jos două citate, încercați să vedeți cui aparțin.
13:10
Tupeu nemaipomenit de raider. După ce a fost condamnat în dosarul BEM, Veaceslav Platon, supranumit şi "raiderul nr.1 din CSI", a dat în judecată Banca Naţională a Moldovei, pentru că instituţia i-a amendat pe foştii administratori ai Băncii de Economii şi pe vicepreşedintele Unibank. Asta în condiţiile în care, în primă instanţă, lui Platon i s-a spus inechivoc că nu are nicio legătură cu amenzile şi persoanele în cauză. Cu toate acestea, raiderul de după gratii a ajuns să se judece cu BNM până la Curtea Supremă de Justiţie.
12:30
Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, a îndemnat deputații de la Kiev să adopte amendamente la Constituția țării prin care să permită aderarea la Uniunea europeană și NATO.
12:20
Optsprezece persoane private de libertate pe viață din custodia Penitenciarului nr.17-Rezina, înmatriculate la Școala Profesională din orașul Rezina, au început luna aceasta studiile pentru a învăța profesia de tencuitor.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.