Good News

Acum 12 ore
17:20
Orașul New York a ocupat primul loc în clasamentul celor mai importante centre financiare din lume împreună cu City of London.Acest lucru este raportat de Bloomberg cu referire la raportul… Articolul New York a ajuns din urmă Londra în clasamentul celor mai mari centre financiare din lume apare prima dată în Good News.
Acum 24 ore
15:20
Iuliana Chilcevschi utilizează diverse tehnici de pictură, iar lucrările ei devin din ce în ce mai interesante pe măsura evoluției sale. Artista transmite lumii un val imens de frumusețe. Unic,… Articolul Iuliana Chilcevschi: Arta este reflecția frumosului, o legătură de chei care deschide ușile universului spiritual apare prima dată în Good News.
14:40
În câteva zile, în Republica Moldova va demara proiectul „Teatru pe roți”. Timp de cinci luni, patru teatre din Chișinău vor susține spectacole pentru copiii și tinerii din trei localități… Articolul În Republica Moldova va demara proiectul „Teatru pe roți” apare prima dată în Good News.
13:20
Statul Israel a donat 590 de tablete pentru instituțiile de învățământ din Republica Moldova. Echipamentele IT vor fi distribuite școlilor în care studiază copiii refugiați din Ucraina, dar și copiii… Articolul Israel a donat 590 de tablete pentru instituțiile de învățământ din Republica Moldova apare prima dată în Good News.
12:30
Fracțiunea PAS din Legislativ are de astăzi un parlamentar nou. Deputatul Gheorghe Cojoc a fost salutat de colegi la începutul ședinței plenare. La 23 martie Curtea Constituțională a validat mandatul… Articolul PAS are un deputat nou apare prima dată în Good News.
11:10
Cântărețul rus Morgenshtern revine în Moldova cu un nou concert la Arena Chișinău. Mai exact, show-ul va avea loc pe data de 21 mai, la ora 19:00. Vânzarea biletelor va… Articolul Morgenshtern revine cu un nou concert la Arena Chișinău apare prima dată în Good News.
11:00
Primarul Capitalei, Ion Ceban, și-a încheiat vizita în Erevan printr-un gest de consolidare a prieteniei și relațiilor dintre Armenia și Republica Moldova. Împreună cu reprezentanți ai administrației din Erevan, edilul… Articolul Edilul Ion Ceban a sădit copaci pe str. Moldovenească din Erevan apare prima dată în Good News.
10:10
Deși s-a așteptat doi ani de zile până ca autoritățile locale să creeze condiții mai bune pentru bicicliștii din Capitală, proiectul se pare a fi pus în aplicare. Foto: Facebook/… Articolul FOTO// Au apărut primele parcări pentru biciclete apare prima dată în Good News.
09:40
Astrologii anunţă noroc nesperat la bani pentru anumite zodii. A trecut vremea când vântul bătea prin buzunare. Atenţie! Ar fi bine să nu risipiţi. Horoscop 30 martie 2023 Berbec Nativii… Articolul Horoscop 30 martie: Şansă de bani pentru mai multe zodii apare prima dată în Good News.
Ieri
18:20
Trei poduri rutiere, care fac legătura dintre Republica Moldova și România, vor fi modernizate. La ședința de astăzi, membrii Comisiei politică externă și integrare europeană au avizat pozitiv inițierea negocierilor… Articolul Trei poduri peste Prut vor fi modernizate apare prima dată în Good News.
17:20
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat miecuri legea care creşte durata concediului de acomodare pentru părinţii care au adoptat un copil, de la un an, cât este în prezent, la doi ani. Proiectul… Articolul În România, părinții care adoptă un copil au dreptul să stea acasă doi ani apare prima dată în Good News.
15:10
Familiile cu mulți copii, vârstnicii singuri din mediul rural, persoanele cu dizabilități și cele cu venituri mici au fost susținute direct de Uniunea Europeană în perioada crizei energetice. Valoarea suportului… Articolul UE va susține familiile vulnerabile din țara noastră apare prima dată în Good News.
14:10
Cu siguranță tradițiile de mai jos nu vor fi sursă de inspirație pentru nimeni, însă pentru a satisface curiozitatea și a ne îmbogăți cunoștințele, vă invităm să descoperiți o serie… Articolul Iată cele mai ciudate tradiții de nuntă care există în lume apare prima dată în Good News.
14:00
Atunci când suntem în căutarea unui partener, avem cu toții anumite criterii pe care le urmărim. Fie că îți dorești pe cineva care să te provoace și să te scoată… Articolul Cum se comportă persoanele la prima întâlnire în funcție de zodie apare prima dată în Good News.
14:00
Începând de luni, 3 aprilie, părinții vor putea depune actele pentru înscrierea copiilor în clasa I. Procedura va avea loc în două etape până în data de 16 iunie. Direcția… Articolul Săptămâna viitoare începe înscriere în clasa I în Capitală apare prima dată în Good News.
13:50
Cu sprijinul Japoniei, UNHCR, agenția ONU pentru refugiați, oferă Asociației Obștești Societatea Invalizilor din Republica Moldova (AOSIRM) echipamente, inclusiv două mașini cu acces pentru  scaune cu rotile, generatoare de curent,… Articolul Japonia și UNHCR sprijină A.O. „Societatea Invalizilor din R. Moldova” cu echipament modern apare prima dată în Good News.
12:50
Deja de aproape opt ani, orășelul Durlești din municipiul Chișinău este condus de Eleonora Șaran, care a crescut aici. După ani de muncă în Irlanda, Eleonora Șara și-a dorit să… Articolul FOTO // Cum s-a schimbat orășelul Durlești sub conducerea primarului Eleonora Șaran apare prima dată în Good News.
12:10
Primăria municipiului Chișinău informează că Grădina Zoologică își prelungește programul de vizitare cu o oră. Astfel, menajeria va fi deschisă până la ora 18.00. Totuși, casele de la intrarea în… Articolul Grădina Zoologică își prelungește programul de vizitare apare prima dată în Good News.
11:30
Președintele Maia Sandu va ține astăzi un discurs la cel de-al doilea summit pentru democrație, găzduit de președintele american Joe Biden. Anunțul a fost făcut de premierul Dorin Recean în… Articolul Maia Sandu va ține un discurs la cel de-al doilea summit pentru democrație, găzduit de Biden apare prima dată în Good News.
10:10
Ședința Guvernului Republicii Moldova din 29 martie 2023. Articolul LIVE// Ședința Guvernului Republicii Moldova apare prima dată în Good News.
09:20
Berbec (21.03 – 20.04) Starea de spirit în această zi poate fi stricată de îndoieli: nu le acordați atenție: nu sunt altceva decât o influență negativă a Lunii, deci nu… Articolul Horoscop 29 martie 2023 apare prima dată în Good News.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:20
Cea mai populară competiție IT din țară, „Tekwill Junior Ambassadors”, și-a desemnat cei 30 de finaliști din Cahul, Cantemir, Leova, Taraclia și UTA Găgăuzia, care au fost selectați din 128… Articolul 30 de elevi din sudul țării au devenit finaliști ai competiției Tekwill Junior Ambassadors apare prima dată în Good News.
15:00
La fel ca alte pelicule românești lansate pe platforma de streaming Netflix, producția horror „Capra cu trei iezi“ a împărțit telespectatorii în două tabere. Lansată pe Netflix pe 23 martie,… Articolul Filmul românesc care a ajuns numărul 1 pe Netflix apare prima dată în Good News.
14:20
Chiar dacă pandemia a luat sfârșit, încă sunt foarte mulți oameni care aleg să își continue munca de la distanță. Acest nou mod de lucru este tot mai adoptat de… Articolul Cele mai bune destinații europene unde poți îmbina munca și relaxarea apare prima dată în Good News.
13:10
Aplicația Tranzy, prin care locuitorii orașului pot afla timpul real de așteptare a troleibuzelor și autobuzelor, a ajuns să fie utilizată de peste 80 de mii de persoane, cifra fiind… Articolul Ion Ceban: La două săptămâni de la lansare, aplicația Tranzy pentru transportul public este utilizată de peste 80 de mii de călători apare prima dată în Good News.
12:30
A început reabilitarea Circului din Chișinău. Conform proiectului, elaborat de arhitecți italieni, edificiul reconstruit urmează să corespundă întru totul aspectului de altă dată. Pentru început, muncitorii restabilesc acoperișul Circului. Cei… Articolul A început reabilitarea Circului din Chișinău apare prima dată în Good News.
12:10
Beneficiar al premiului Genius, cercetătorul și informaticianul Ray Kurzweil, prevede că omul va atinge nemurirea până în 2030. El a făcut anterior predicții corecte despre alte progrese tehnologice. Beneficiar al… Articolul Câștigătorul premiului Genius anunță că omul va atinge nemurirea în 2030 apare prima dată în Good News.
11:20
Horoscop 28 martie – o zi cu surprize plăcute. Sunt lucruri pe care le așteptăm cine știe de când, iar pe altele deloc, dar surpriza va fi la fel de… Articolul Horoscop 28 martie – VĂRSĂTORII ar putea ieşi la rampa cu lucruri noi apare prima dată în Good News.
09:20
Ședință solemnă în Parlamentul României, cu ocazia aniversării a 100 de ani de la adoptarea Constituției. La evenimentul organizat la inițiativa Curții Constituționale a României au participat Patriarhul Daniel, președintele… Articolul Se împlinesc 100 de ani de la adoptarea Constituției României apare prima dată în Good News.
27 martie 2023
17:40
Partidul Coaliția pentru Unitate și bunăstare (CUB), în luna mai curent, în cadrul Congresului ALDE de la Stockholm – Suedia, va deveni membru cu drepturi depline al ALDE Party – Liberals and… Articolul Un Partid din R.Moldova a devenit membru al Partidului European ALDE apare prima dată în Good News.
16:40
Construcția drumului către podul de peste Prut de la Leova are loc cu pași repezi. Lucrările de la drumul de acces la pod sunt în toi. Premierul Dorin Recean anunță… Articolul FOTO// Vezi cum arată podul de peste Prut de la Leova apare prima dată în Good News.
16:10
Interpreta de muzică populară, Doina Sulac, a devenit mamă pentru a doua oară. Fiica renumitului interpret Nicolae Sulac, a adus pe lume un băiețel. Artista a anunțat vestea pe rețelele… Articolul Interpreta Doina Sulac a devenit mamă pentru a doua oară apare prima dată în Good News.
16:00
Autoritățile anunță o reformă amplă a întregului sistem de asistență socială. Ministrul de resort, Alexei Buzu, a declarat că sistemul a trecut prin trei crize mari, precum: pandemia COVID-19, criza… Articolul Autoritățile au dat start reformei sistemului de asistență socială apare prima dată în Good News.
15:10
Dacă ar fi să aleagă unde să locuiască, majoritatea oamenilor ar alege fie Londra sau New York. În topul celor mai dorite metropole mai sunt Shanghai, Beijing și Los Angeles.… Articolul În ce orașe și-ar dori oamenii să locuiască apare prima dată în Good News.
14:00
Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, este în vizită oficială în Erevan, capitala Armeniei, unde a reuși deja să se întâlnească cu omologul său Tigran Avanian și cu alte… Articolul Ceban: Astăzi în Erevan am avut o întrevedere cu conducerea orașului apare prima dată în Good News.
13:10
Sfatul Ţării, întrunit în şedinţă solemnă la Chişinău, a votat, la 27 martie/9 aprilie 1918, unirea provinciei româneşti Basarabia cu România. Astăzi, 27 martie 2023, sărbătorim 105 ani de la… Articolul Se împlinesc 105 ani de la Unirea Basarabiei cu România apare prima dată în Good News.
12:20
“Să răsune muzica” la echipa națională de fotbal! Selecționerul reprezentativei Republicii Moldova, Sergiu Cleșcenco, a promis înaintea meciului cu Cehia din preiminariile Campionatului European din 2024 că în cazul unui… Articolul Echipa națională a Republicii Moldova va juca în această seară cu Cehia apare prima dată în Good News.
09:40
Horoscop 27 martie – începem în forță săptămâna, cu un vibe pozitiv, plini de bune intenții, și o să ne pliem pe cerințele momentului, să ne achităm de toate obligațiile.… Articolul Horoscop// Gemeni- E lume multă care vă solicită, și ca să faceți treabă, și ca să vă distrați împreună apare prima dată în Good News.
24 martie 2023
17:10
Nu există bărbatul perfect. Și nici femeile nu sunt ideale. Oricât de mult ne-am iubi partenerul, uneori avem nevoie de o nouă aventură. Sexul cu  altă persoană poate face relația… Articolul De ce e bine să ai un amant apare prima dată în Good News.
15:40
Valeria Stoica este o tânără interpretă din Republica Moldova, iar în anul 2013 a ajuns în finala „Moldova are Talent”. Pe contul de instagram, tânăra interpretă a postat o poză… Articolul O interpretă din Moldova a ajuns pe billboard-urile de pe Times Square din New York apare prima dată în Good News.
14:40
O supradoză de opioide înseamnă “să aveţi respiraţia atât de încetinită, încât veţi sfârşi prin a nu mai respira deloc”, a explicat Johnny Bailey în faţa unui public foarte atent, reunit la… Articolul SUA promovează un antidot: ‘Vă face să vă întoarceţi din rândul morţilor’ apare prima dată în Good News.
13:00
În weekend-ul: 25-26 martie 2023, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace cu produse și mărfuri autohtone. Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor autohtoni și asigurarea locuitorilor capitalei cu… Articolul În acest weekend, în capitală vor fi desfășurate diverse iarmaroace cu produse autohtone apare prima dată în Good News.
11:40
Astrologii recomandă atenţie în sfera sănătăţii, dar şi în privinţa relaţiilor cu prietenii apropiaţi. Horoscop 24 martie 2023 Berbec Atenția Berbecilor se va canaliza în direcția îmbunătățirii veniturilor și cel… Articolul Horoscop 24 martie 2023 apare prima dată în Good News.
10:30
În ultimii ani au fost făcute publice destul de multe lucruri pe care oamenii le pot face pentru a-și îmbunătăți și susține amintirile. Acestea sunt susținute pe baza cercetărilor în… Articolul Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri apare prima dată în Good News.
09:50
Peste patru sute de locuințe sociale vor fi construite în 12 localități ale Republicii Moldova, care vor asigura circa 1600 de beneficiari. Proiectul va fi implementat în baza unui împrumut… Articolul Sute de locuințe sociale vor fi construite în 12 localități din țară apare prima dată în Good News.
23 martie 2023
18:50
Portarul argentinian Leandro Requena a reușit să înscrie unul dintre cele mai neașteptate goluri din istoria fotbalului, în timpul unui meci în care echipa sa, Cobresal, a câștigat împotriva rivalei… Articolul Cel mai lung gol din istoria fotbalului apare prima dată în Good News.
14:40
Statele membre UE au ajuns la un acord preliminar pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de seră în sectorul transportului maritim prin creşterea utilizării de combustibili regenerabili de… Articolul UE încearcă să limiteze poluarea și în transporturile maritime apare prima dată în Good News.
13:00
Acum, Finlanda vrea să dăruiască fericire, așa că oferă o excursie gratuită pentru 10 persoane. Aceste 10 persoane vor participa la ceea ce se numește ”Masterclass of Happiness”, un fel… Articolul Finlanda vrea să dăruiască fericire, așa că oferă o excursie gratuită pentru 10 persoane apare prima dată în Good News.
11:20
Aproape 120 de membri ai Parlamentelor României, Republicii Moldova și Uniunii Europene susțin și solicită extinderea proiectului DiscoverEU. În curând, 10 mii de tineri vor putea călători gratis cu trenul… Articolul Tinerii vor călători gratis cu trenul spre Iaşi şi Odesa apare prima dată în Good News.
10:00
Deja nu mai este un secret pentru pasionaţii de astrologie că luna naşterii poate dezvălui multe detalii despre tine. Şi da, poate chiar să dezvăluie şi detalii mai intime. Citește… Articolul În ce lună sunt născuţi dependenții de sex apare prima dată în Good News.
Mai multe ştiri
©2004—2023 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.