Good News

Acum 4 ore
12:00
Liceul Teoretic „Pro Succes”, din sectorul Botanica, va primi elevi de la 1 septembrie 2022! Potrivit primarului general Ion Ceban, este vorba de liceul care a fost închis pe perioada… Articolul Liceul Teoretic „Pro Succes”, din sectorul Botanica, va primi elevi de la 1 septembrie apare prima dată în Good News.
Mai mult de 2 zile în urmă
14:50
Sâmbătă, 6 august, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”, va avea loc un spectacol muzical dedicat persoanelor de vârsta a treia. Anunțul a fost făcut încă în timpul… Articolul Spectacolele muzicale dedicate vârstnicilor în cadrul Proiectului socio-cultural ”Dialog între generații”, continuă apare prima dată în Good News.
5 august 2022
15:50
Ministrul Afacerilor Interne, Ana Revenco, în comun cu reprezentantul Biroului Înaltului Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați în Republica Moldova, Francesca Bonelli, au semnat un Memorandum de înțelegere între MAI… Articolul Memorandum de înțelegere dintre MAI și Agenția ONU pentru Refugiați apare prima dată în Good News.
4 august 2022
15:20
În perioada 5-7 august 2022, Primăria Municipiului Chișinău împreună cu Consiliul Judeţean Botoşani, organizează Zilele culturii tradiționale și zilele Chișinăului la Botoșani. Despre aceasta scrie primarul general Ion Ceban pe… Articolul Promovăm cultura moldovenească. Ceban: În perioada 5-7 august 2022 organizăm zilele Chișinăului la Botoșani apare prima dată în Good News.
3 august 2022
13:00
Se întâmplă adesea să nu putem rezista în fața cartofilor prăjiți, chipsurilor și produselor de patiserie, însă știați că dincolo de aportul caloric ridicat, aceste alimente pot conține substanțe periculoase?… Articolul Pericolul ascuns din fumul de țigară, cafea și alimentele prăjite. Ce este acrilamida și cum o evităm apare prima dată în Good News.
12:00
8000 de elevi din familiile social-vulnerabile din Chișinău, vor primi suma de 700 lei, ajutor pentru noul an școlar. Potrivit primului general Ion Ceban, acțiunea are loc al treilea an… Articolul Ion Ceban: 8000 de elevi din familiile social-vulnerabile din Chișinău, vor primi suma de 700 lei, ajutor pentru noul an școlar apare prima dată în Good News.
2 august 2022
16:10
Tinerii au oportunitatea de a participa la școala de vară a liderilor comunitari. Școala de vară va avea loc în perioada 3-5 august. Inițiativa este parte a proiectului „Dezvoltarea sectorului… Articolul Tinerii din Cahul și Ungheni pot participa la o școală de vară gratuită apare prima dată în Good News.
1 august 2022
10:20
Pasionați de tehnologii și inovații, doi tineri din Cahul au ales să-și deschidă o afacere inedită. Aceștia creează excursii virtuale cu ajutorul inteligenței artificiale, care reușește să transforme pozele într-o… Articolul Doi tineri din Cahul creează excursii virtuale cu ajutorul inteligenței artificiale apare prima dată în Good News.
29 iulie 2022
21:50
Moldova – Romania 3-0! Cu atât a câștiga echipa Modovei selecționata României la fotbal de plajă. Primarul general Ion Ceban spune că moldova în elita fotbalului european la fotbal pe… Articolul Moldova face ravagii la campionatul European de fotbal de plajă. Ceban: Moldova – Romania 3-0 apare prima dată în Good News.
21:40
Activitatea Școlilor de Vară a Voluntarilor Centrului de Tineret Chișinău a început. Potrivit primarului general Ion Ceban, până în data de 2 august, tinerii vor avea un program divers, care… Articolul Ion Ceban: Activitatea Școlilor de Vară a Voluntarilor Centrului de Tineret Chișinău a început. Pe ce se va pune accentul apare prima dată în Good News.
13:20
După ce în anul 2021 a fost reabilitat Parcul din str. N. Dimo, în cea de-a doua etapă se lucrează la reabilitarea zonei din jurul monumentului ridicat în Memoria Voluntarilor… Articolul Are loc reabilitarea zonei din jurul Monumentului ridicat în Memoria Voluntarilor Bulgari apare prima dată în Good News.
12:40
În sectorul Buiucani continuă Campionatul European, Divizia B, la fotbal pe plajă! Potrivit primarului general Ion Ceban, ieri, pe Arena de plajă din parcul “La Izvor”, în al doilea meci… Articolul Moldova, locul 1 în grupa A, la fotbal de plajă. Ceban: Hai Moldova apare prima dată în Good News.
12:40
Naționala R. Moldova a învins reprezentativa Angliei cu un scor 4-1, în al doilea meci al Campionatului European de fotbal pe plajă. Cele două selecționate s-au duelat în cadrul grupei… Articolul Moldova a învins Anglia cu 4-1 în al doilea meci de fotbal pe plajă apare prima dată în Good News.
27 iulie 2022
18:50
Lucrările de amenajare a două terenuri de fitness/workout în Parcul Dumitru Rîșcanu din capitală, au început. Cu acest anunța a venit primarul general Ion Ceban. Edilul menționează că unul dintre… Articolul Au început lucrările de amenajare a două terenuri de fitness în Parcul Dumitru Rîșcanu apare prima dată în Good News.
14:40
Părinții care doresc să trimită copilul la o tabără de vară din capitală, se pot adresa la instituția de învățământ unde este înmatriculat elevul, sau la Direcția educație Tineret și… Articolul Cum poți să îți trimiți copilul la tabără. Ceban: Pentru organizarea odihnei în toate taberele au fost alocate circa 26 mil. 315 mii lei apare prima dată în Good News.
26 iulie 2022
16:30
La 20 iulie, Centrul pentru Politici de Securitate din Geneva (GCSP) a găzduit prezentarea cărții ” Consolidarea păcii: Moldova și Elveția “. Este o colecție a celor mai bune articole, interviuri,… Articolul ”Consolidarea păcii: Moldova și Elveția”. Prezentarea unei cărți despre cele două țări neutre ale Europei apare prima dată în Good News.
25 iulie 2022
18:20
Zeci de proiecte sunt în desfășurare în Chișinău. Potrivit primarului general Ion Ceban, în prezent se lucrează concomitent în toate sectoarele capitale. Sectorul Botanica:-Reparaţia trotuarului din str. Burebista, tronsonul str.… Articolul Ceban, depre zecile de proiecte ce sunt în derulare în capitală. Le facem pentru oameni apare prima dată în Good News.
14:10
În Parcul „Valea Trandafirilor” se continuă modernizarea. Potrivit primarului general Ion Ceban, în prezent se lucrează la reparația accesului din str. Melestiu către Lacul nr. 1 din parc. „Sunt realizate… Articolul Parcul „Valea Trandafirilor”, în reabilitare. Ceban, despre ce lucrări au loc acum apare prima dată în Good News.
24 iulie 2022
17:10
Din Centru la Botanica pe bicicletă sau trotinetă! Aşa şi-au început dimineaţa de duminică mai mulţi tineri de la Centrul Municipal de Tineret, angajaţi ai Primăriei Chişinău şi doritori de… Articolul Ceban: Din Centru la Botanica pe bicicletă sau trotinetă. Azi în capitală a avut loc cel de-al doilea Maraton „Velo Road Chișinău” apare prima dată în Good News.
23 iulie 2022
17:20
Proiectul care leagă prietenii intre generații, locul unde oamenii se văd, socializează și pot să petreacă timpul liber. Este vorba de ,,Dialogul între generații”, inițiat de Primaria Chişinău si care… Articolul Ceban:”Proiectul ,,Dialog între generații”, continuă!” apare prima dată în Good News.
15:10
Mai multe locuri de parcare au fost amenajate în preajma Parcului de Distracții din str. Valea Trandafirilor. Anunțul a fost făcut de primarul general, Ion Ceban. “Locuri de parcare în… Articolul Ceban:”Mai multe locuri de parcare în sectorul Botanica!” apare prima dată în Good News.
22 iulie 2022
13:30
Lucrările de licență și de master ale celor mai merituoși studenți ai Universității de Stat din Moldova sunt expuse la Parlament în aceste zile. Lucrări ingenioase și originale, care arată… Articolul Lucrările de licență și de master ale studenților Universității de Stat din Moldova, apreciate la Parlament apare prima dată în Good News.
11:50
n perioada 7-8 octombrie a acestui an, provincia franceză Champagne va găzdui cea de-a 10-a ediție jubiliară a Concursului Mondial de Degustare. La concurs se vor prezenta echipe din circa… Articolul Premieră pentru Moldova! Sommelierii noștri vor participa la Concursul Mondial de Degustare de la Champagne apare prima dată în Good News.
11:40
Primăria Chișinău continuă să investească în infrastructura sportivă din suburbii. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban. Edilul afirmă că pentru modernizarea terenului de sport multifuncțional, care se află… Articolul Ceban: Continuăm să investească în infrastructura sportivă din suburbii. Am oferit 2 milioane pentru curtea Liceului Teoretic „Dragoș Vodă” din Stauceni. apare prima dată în Good News.
21 iulie 2022
15:20
Elevi, studenți și specialiști în IT din sudul țării au învățat cum să inițieze, administreze și să dezvolte o afacere în cadrul primei Tabere de antreprenoriat organizată de „EU4Moldova: Startup… Articolul Verde pentru startup-uri în sudul țării. Prima Tabără de antreprenoriat a avut loc la Cahul apare prima dată în Good News.
10:30
Pentru lucrările de reparație/dotare a 195 de instituții de învăţământ general municipale, din bugetul municipal pentru anul 2022 au fost alocate 169 mil. 450 mii lei. Potrivit primarului general Ion… Articolul Ion Ceban: Pentru condiții mai bune de învățare, am oferit aproximativ 170 de mil de lei, pentru reparații în școli apare prima dată în Good News.
20 iulie 2022
16:20
Primăria municipiului Chișinău a investit, în perioada 2020-2022, aproape 48 de milioane de lei pentru renovarea și construcția grădinițelor în suburbiile capitalei. În doi ani și jumătate, datorită alocărilor din… Articolul Primăria Chișinău a investit, în perioada 2020-2022, aproape 48 de milioane de lei pentru renovarea și construcția grădinițelor în suburbiile capitalei apare prima dată în Good News.
16:00
„Vara înseamnă distracție, așa că te așteptăm la “City Quest””, scrie primarul general Ion Ceban pe pagina sa de Facebook. „Vei vizita diverse părți ale Chișinăului și îți vei folosi… Articolul „Vara înseamnă distracție, așa că te așteptăm la “City Quest”. Ceban: Câștigătorii vor primi premii apare prima dată în Good News.
13:50
Șase elevi din municipiul Chișinău, premianți la Olimpiada Internațională de Matematică! Potrivit primarului general Ion Ceban, o medalie de argint, două de bronz și trei mențiuni au fost obținute de… Articolul Șase elevi din municipiul Chișinău, premianți la Olimpiada Internațională de Matematică apare prima dată în Good News.
12:20
Echipamente de ultimă generație vor asigura transferarea a peste 1600 de pelicule din arhiva Moldova Film pe suporturi digitale. Cu sprijinul Uniunii Europene, a fost procurată o mașină de spălat… Articolul Peste 1600 de pelicule din arhiva Moldova Film vor fi digitalizate cu sprijinul UE și SUA apare prima dată în Good News.
11:00
În perioada 2-5 iunie 2022, sportivii Clubului „RIBACOV TEAM” din Cahul, au participat la CUPA MONDIALĂ LA Kickboxing care s-a desfășurat în Budapesta, Ungaria. La eveniment au participat 1.781 de… Articolul Sportivii din Cahul au cucerit Cupa Mondială la kickboxing apare prima dată în Good News.
16 iulie 2022
17:50
Pe bd. Decebal, în preajma restaurantului McDonald’s, Primăria Chişinău a amenajat un complex de joacă pentru copii. Potrivit primarului general Ion Ceban, la fel, a fost instalat și mobilier urban.… Articolul Ceban: Pe bd. Decebal, în preajma restaurantului McDonald’s, Primăria Chişinău a amenajat un complex de joacă pentru copii apare prima dată în Good News.
15 iulie 2022
15:20
Reprezentanți ai Direcției Arhitectură, Urbanism și Relații Funciare din cadrul Primăriei Chișinău și fostul arhitect-șef al sectorului 4 din București, urbanistul Călin Alexandrescu, au participat, ieri, la prezentarea a două… Articolul Protejarea zonelor și a monumentelor cu valoare istorică și arhitecturală, printre prioritățile Direcției Arhitectură apare prima dată în Good News.
14:50
Abonamentele pentru călătoriile în transportul public – acum și la oficiile poștale din capitală și suburbii. Potrivit primarului general Ion Ceban, rețeaua de vânzare a abonamentelor pentru călătorie a fost… Articolul Veste bună. Ceban: Abonamentele pentru călătoriile în transportul public – acum și la oficiile poștale din capitală și suburbii apare prima dată în Good News.
13 iulie 2022
14:00
Reparațiile capitale în blocurile de locuințe din Chișinău, sunt în proces. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban. Edilul spune că muncitorii intervin la reparația rețelelor, acoperișurilor și schimbarea… Articolul Ceban: Reparațiile capitale în blocurile de locuințe din Chișinău, sunt în proces. Ce s-a întreprins până acum apare prima dată în Good News.
12 iulie 2022
13:50
Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova a informat că dansatorii Gabriele Goffredo și Anna Matus au câștigat a treia oară consecutiv Jocurile Mondiale. Potrivit informațiilor, după triumful de la Cali… Articolul Doi dansatori moldoveni au intrat în istoria Jocurilor Mondiale apare prima dată în Good News.
12:50
Primăria Municipiului Chișinău a informat că, în perioada 14-17 iulie, în contextul festivalului „Te salut, Chișinău!”, desfășurat cu prilejul celei de-a 586-a aniversări de la prima atestare documentară a orașului, vor fi… Articolul În capitală vor fi organizate excursii gratuite cu troleibuzul turistic apare prima dată în Good News.
12:30
Deja mai multe zile la rând, prețurile la carburanți bat în descreștere. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică anunță ieftiniri pentru ziua de miercuri, 13 iulie. Conducătorii auto vor scoate… Articolul Benzina și motorina se ieftinesc din nou apare prima dată în Good News.
10:10
Prima imagine transmisă de telescopul spațial James Webb a fost dezvăluită la 11 iulie, permițând omenirii să se apropie de zorii timpului și de marginea Universului. Telescopul, care a costat… Articolul Prima imagine. Vezi cum arată capătul Universului (FOTO) apare prima dată în Good News.
11 iulie 2022
12:10
Consiliul Europei la Chișinău, în parteneriat cu Telefilm-Chișinău, organizează în săptămâna 11-17 iulie Caravana filmelor documentare pentru drepturile omului. Astfel, potrivit directorului ”Telefilm-Chișinău”, Mircea Surdu, pe parcursul unei săptămâni vor… Articolul Caravana filmelor pentru drepturile omului apare prima dată în Good News.
9 iulie 2022
12:40
Mai multe țări au scos restricțiile de călătorie, impuse de pandemia COVID-19. Măsurile restrictive la intrare în Grecia, Bulgaria, Turcia și România au fost eliminate, iar certificatul digital COVID nu… Articolul La mare fără test COVID: Țările care au scos restricțiile de călătorie pentru moldoveni apare prima dată în Good News.
12:10
Primul Centrul de Tineret a fost deschis în cadrul rețelei municipale a Centrelor de Tineret Chișinău și a fost inaugurat în orașul Cricova, într-un nou sediu reparat. Potrivit primarului general… Articolul Ion Ceban: Un nou centru de Tineret a fost deschis în orașul Cricova. Tot mai multe persoane vor să se implice în activități de voluntariat apare prima dată în Good News.
8 iulie 2022
16:40
Târguri cu produse și mărfuri autohtone în sectoarele capitalei, în weekend-ul 09-10 iulie 2022. Astfel, în sectorul Buiucani: Pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202,… Articolul Târguri cu produse și mărfuri autohtone în sectoarele capitalei, în weekend-ul 09-10 iulie 2022 apare prima dată în Good News.
15:40
Proiectul cultural ,,Dialog între generații” continuă! Potrivit primarului general Ion Ceban, pentru sâmbătă, 9 iulie, începând cu ora 16:00 în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”, Primăria Chişinău a… Articolul Potrivit primarului general, proiectul cultural ,,Dialog între generații” continuă apare prima dată în Good News.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.