Good News

Acum 15 minute
11:40
Pe data de 19 aprilie 1956, actrița americană Grace Kelly s-a căsătorit cu prințul Rainier al III-lea de Monaco. Rochia lui Grace a fost creată de Helen Rose, cea care… Articolul Grace Kelly și prințul Rainier al III-lea de Monaco: 68 de ani de la nunta regală apare prima dată în Good News.
Acum 4 ore
09:40
Eficientizarea energetică a trei școli, editarea de manuale pentru studierea limbii române și incluziunea copiilor defavorizați. Aceasta sunt obiectivele Memorandumului de colaborare, semnat ieri, 18 aprilie, de către Ministerul Educației… Articolul Investiție de peste două milioane de euro pentru eficientizarea energetică și digitalizarea instituțiilor de învățământ apare prima dată în Good News.
Acum 24 ore
22:00
Primăria municipiului Chișinău, împreună cu Primăria orașului Cricova, depun maxim efort pentru renovarea cu succes, în cel mai scurt timp, a Centrului de Sănătate din suburbia Capitalei, respectiv oferirea unor… Articolul Centrul de Sănătate din Cricova se transformă într-o instituție modernă datorită eforturilor Primăriei Chișinău și a Primăriei Cricova apare prima dată în Good News.
15:40
R. Moldova a obținut două medalii de aur la Campionatul Internațional Slovak Aerobic Open, care s-a desfășurat pe data de 14 aprilie la Bratislava, Slovacia. La campionat au participat circa… Articolul Moldova obține două medalii de aur la Campionatul Slovak Aerobic Open apare prima dată în Good News.
13:10
Permisele de conducere eliberate în Republica Moldova și Regatul Spaniei  vor fi recunoscute reciproc. Un acord în acest sens a fost semnat astăzi de Adrian Efros, ministrul Afacerilor Interne al… Articolul Recunoașterea reciprocă a permiselor de conducere: Moldova și Spania semnează un acord istoric apare prima dată în Good News.
Ieri
11:30
Troleibuzul turistic revine în forță pe străzile Capitalei. Primăria Municipiului Chișinău anunță lansarea rutei turistice Nr.2 a Troleibuzului Turistic „Chișinău Sightseeing”! Astfel, începând cu data de 20 Aprilie 2024, în… Articolul Troleibuzul Turisict te ajută să descoperi istoria și cultura Chișinăului apare prima dată în Good News.
17 aprilie 2024
17:30
Școala de sport „Grigore Brasoveanu” din Nisporeni se pregătește să trimită o echipă de 9 sportivi la Turneul Internațional de Lupte Libere din Cluj-Napoca, România, desfășurat în perioada 18-21 aprilie.… Articolul Tinerii sportivi din Nisporeni se lansează în competiția internațională de lupte libere din România apare prima dată în Good News.
17:10
Șapte destinații turistice din Republica Moldova se află printre cele 120 de finaliste ale competiției „Destinația anului 2024”, cel mai important proiect de promovare a turismului din România.  Anul acesta,… Articolul Șapte destinații turistice din Republica Moldova în finala competiției „Destinația anului 2024” din România apare prima dată în Good News.
16:30
S.A. „Apă-Canal Chișinău” rămâne antrenată în continuarea și finalizarea Proiectului „Îmbunătățirea infrastructurii de apă în Moldova Centrală”. Astfel, miercuri, 17 aprilie, S.A. „Apă-Canal Chișinău” a semnat ante-contractele cerute de finanțator, care… Articolul S.A. Apă-Canal Chișinău angajează ante-contracte pentru apeductul de transport al apei potabile în Moldova Centrală apare prima dată în Good News.
12:30
Permisele de conducere eliberate în Republica Moldova și Israel vor fi recunoscute reciproc. În acest sens, Executivul a aprobat Acordul între Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Statului Israel privind procedurile… Articolul Permisele de conducere eliberate în Republica Moldova și Statul Israel vor fi recunoscute reciproc apare prima dată în Good News.
Mai mult de 2 zile în urmă
09:30
A fost descoperită o a doua gaură neagră, cu o masă de aproximativ 33 de ori mai mare decât cea a Soarelui. Astronomii au descoperit o gaură neagră cu o… Articolul A fost descoperită o a doua gaură neagră apare prima dată în Good News.
16 aprilie 2024
17:30
Primăria Municipiului Chișinău a semnat marți, 16 aprilie, un Acord de Colaborare cu Uniunea Juriștilor din Moldova (UJM). Acordul prevede, printre altele, dezvoltarea relațiilor de colaborare pentru consolidarea principiilor de… Articolul Colaborare între Primăria Chișinău și UJM pentru asigurarea unei guvernări locale transparente și eficiente apare prima dată în Good News.
17:00
Pe 13 aprilie, membra Lotului național Alexandra Emilianov a obținut o nouă performanță semnificativă în probele de aruncări. Discipola antrenorului Vadim Hranovschi a obținut în orașul Ramona din SUA un… Articolul Atleta Alexandra Emilianov scrie istorie: Un nou record național la aruncarea discului apare prima dată în Good News.
16:10
În perioada 13-14 aprilie, Federația Dansului Sportiv din Moldova a desfășurat doua Campionate Europene la Dans Sportiv. Este vorba despre Campionatul European Adult Standard la care au participat 56 de… Articolul Dansatorii din Moldova obțin locul I la Campionatele Europene de Dans Sportiv apare prima dată în Good News.
16:10
Flacăra olimpică a fost aprinsă marți în istoricul sit Olympia din Grecia, marcând începutul unei călătorii pline de semnificație către Jocurile Olimpice de vară din Paris (26 iulie – 11… Articolul Aprinderea flăcării olimpice marchează începutul călătoriei către Jocurile Olimpice de vară din Paris apare prima dată în Good News.
14:50
Forţele de menţinere a păcii din Moldova, care îşi desfăşoară serviciul în cadrul operaţiunii KFOR din Kosovo, au participat la un maraton de caritate numit Dancon March. Acesta este organizat… Articolul Militarii moldoveni participă la un maraton caritabil în cadrul operațiunii KFOR din Kosovo apare prima dată în Good News.
14:10
18 persoane din diverse domenii, inclusiv administrație publică și antreprenoriat, s-au ales cu diplome de absolvire a cursurilor de Marketing Digital și Design Graphic, după ce, timp de trei luni,… Articolul Au ales o carieră în domeniul IT. 18 persoane au absolvit cursurile de Marketing Digital și Design Graphic organizate de centrul Inotek apare prima dată în Good News.
12:00
De mâine, 17 aprilie 2024, Cetatea Soroca își redeschide porțile pentru vizitatori. După ce în luna aprilie 2021 a fost dat startul celei de a doua etape de restaurare a fortăreței medievale,… Articolul Revenirea la istorie: Cetatea Soroca își redeschide porțile pentru public apare prima dată în Good News.
12:00
Inteligența artificială (IA) și noile tehnologii și-au făcut loc în aproape toate aspectele vieții contemporane și au un impact tot mai mare în diverse domenii de activitate. De la educație… Articolul „Inteligența Artificială & Big Data” – conferința în care veți afla cum să utilizați IA în domeniul dvs. de activitate. Vedeți ce vă așteaptă la eveniment apare prima dată în Good News.
09:40
Dragostea e cuvântul cheie al zilei. Unii nativi sunt extrem de fericiți în relația actuală, alții își vor găsi marea iubire la locul de muncă, iar unii nativi se gândesc… Articolul HOROSCOP// Leii primesc propuneri de avansare la locul de muncă apare prima dată în Good News.
15 aprilie 2024
17:00
Susținerea producătorilor autohtoni rămâne unul dintre obiectivele principale ale Primăriei Municipiului Chișinău. În context, luni, 15 aprilie, viceprimarul Olga Rusu a organizat o ședință cu producătorii autohtoni de material săditor… Articolul Primăria Chișinău susține producătorii autohtoni apare prima dată în Good News.
16:00
O gorilă de la o Grădină Zoologică din Berlin Germania, despre care se crede că ar fi cel mai vârstnic exemplar din lume din această specie, a împlinit 67 de… Articolul Fatou, cea mai bătrână gorilă din lume, sărbătorește 67 de ani apare prima dată în Good News.
14:50
La trei ani de la ultima sa luptă, Conor McGregor (35 de ani) este gata să revină în cușca de UFC. Irlandezul, care este luptător de arte marțiale mixte și… Articolul Conor McGregor se pregătește să revină în cușca UFC apare prima dată în Good News.
13:40
În fiecare an, la 15 aprilie, este marcată Ziua Mondială a Artei, ca o recunoaştere a contribuţiei oamenilor de artă la îmbogăţirea culturii şi spiritualităţii universale. Potrivit AGERPRES, data a… Articolul Uniunea Artiștilor Plastici din Moldova celebrează Ziua Mondială a Artei apare prima dată în Good News.
13:10
Primăria Chișinău, prin Î.M. Regia „EXDRUPO”, continuă lucrările de reparare și de întreținere a infrastructurii rutiere din municipiu. Astfel, doar pe parcursul săptămânii trecute, în Capitală au fost asfaltați circa… Articolul Alți 5600 m2 de carosabil au fost asfaltați la Chișinău apare prima dată în Good News.
12:40
Doi tineri boxeri din Republica Moldova au cucerit medalia de argint și bronz la Campionatul European de tineret, care s-a desfășurat în Croația. Este vorba despre boxerul Daniil Guranda (67… Articolul Boxeri moldoveni aduc acasă medalii de argint și bronz de la Campionatul European de tineret apare prima dată în Good News.
14 aprilie 2024
19:40
Centrul Capitalei a fost astăzi neîncăpător pentru cele peste 800 de motociclete, care au participat la „Deschiderea sezonului moto” și la parada motocicletelor, eveniment organizat de Asociația Obștească „Goldwing Club… Articolul Motocicliștii își fac simțită prezența în centrul Capitalei: Eveniment de amploare la Deschiderea sezonului moto apare prima dată în Good News.
12 aprilie 2024
15:30
Legal Half-Marathon, una din cele mai importante competiții din capitala României este organizată în premieră, în această primăvară, la Chișinău. Legal Half-Marathon Chișinău este o sărbătoare a sportului organizată de… Articolul Competiția de la București, Legal Half-Marathon este organizată în premieră la Chișinău pe 26 mai 2024 apare prima dată în Good News.
15:00
Peste 450 de tineri din sudul țării au participat cu entuziasm la IT Career Expo Cahul, eveniment dedicat explorării oportunităților de carieră în domeniul tehnologiilor informaționale. Desfășurat la Universitatea de… Articolul IT Career Expo Cahul: conexiuni, cunoștințe și oportunități pentru o carieră reușită apare prima dată în Good News.
10:50
Dmitri Torner, Președintele Asociației Sporturilor de Iarnă din Republica Moldova, a avut o întrevedere cu Klaudia Tanner, Ministrul Apărării al Austriei. Întâlnirea a avut loc la Viena, la 10 aprilie. … Articolul „Austria va susține Moldova în formarea rezervelor sportive” – Ministrul Apărării al Austriei, la întrevederea cu Președintele Asociației Sporturilor de Iarnă apare prima dată în Good News.
00:10
Primăria Municipiului Chișinău continuă seria investițiilor în infrastructura instituțiilor de învățământ locale, iar ultimul succes în acest sens a fost înregistrat joi, 11 aprilie, la Liceul Teoretic „Hyperion”. Aici, după… Articolul Primăria Chișinău învestește în viitorul educației: Inaugurarea noului bloc la Liceul Teoretic „Hyperion” apare prima dată în Good News.
10 aprilie 2024
17:30
Interviu cu Leonid Sidorov, administratorul „UNIC” SA C: Dle Sidorov, în ultimul timp în spațiul public se vorbește mult despre amplul proces de modernizare prin care trece Centrul comercial „UNIC”.… Articolul (INTERVIU) Leonid Sidorov: Ca urmare a modernizării spațiului adiacent Centrului comercial UNIC vor avea de câștigat absolut toți – și noi, și municipalitatea, și oamenii apare prima dată în Good News.
10:40
Directorul adjunct al Serviciului Vamal, Lidia Ababii a participat la lucrările celei de-a XII-a Reuniuni a Comisiei interguvernamentale moldo-române de colaborare economică, desfășurată în orașul București, România. Delegația Republicii Moldova… Articolul Cooperarea vamală la nivelul Republicii Moldova și României, subiect de discuție la București apare prima dată în Good News.
9 aprilie 2024
16:40
Mai mulți angajați ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au fost premiați cu medalii și ordine de către șefa statului, Maia Sandu. Medaliile au fost oferite ofițerilor în… Articolul Maia Sandu premiază angajații IGSU: Medalii și ordine pentru profesionalism și devotament apare prima dată în Good News.
16:00
Organizația Națiunilor Unite rămâne un partener puternic și de încredere al Guvernului Republicii Moldova. În 2023, echipa de țară ONU a sprijinit lansarea mai multor reforme sociale ambițioase, inclusiv reforma… Articolul ONU sprijină reformele sociale din Republica Moldova în 2023: Ce realizări remarcabile s-au înregistrat? apare prima dată în Good News.
15:50
Penitenciarul nr. 16 – Pruncul a primit astăzi, 9 aprilie, un lot de echipamente, dispozitive și mobilier medical din partea Consiliului Europei. În cadrul ceremoniei de predare-primire a lotului au… Articolul Penitenciarul nr. 16 – Pruncul primește un lot de echipamente medicale donat de Consiliul Europei apare prima dată în Good News.
8 aprilie 2024
16:30
Ziua neurochirurgilor este sărbătorită în toată lumea pe 8 aprilie. Scopul acestei zile este de a evidenția importanța neurochirurgiei, a inovațiilor și progreselor în acest domeniu. Neurochirurgii joacă un rol… Articolul Recunoașterea dedicării și pasiunii: Oamenii de știință marchează Ziua Neurochirurgilor pe 8 aprilie apare prima dată în Good News.
12:40
Angajații Primăriei, împreună cu locuitorii Capitalei, au participat, în aceste zile, la un șir de acțiuni de plantare a arborilor, de salubrizare și de organizare a mai multor evenimente sociale… Articolul Ion Ceban: În fiecare zi suntem în sectoare, proiectele ample vor fi multiplicate în acest an apare prima dată în Good News.
12:10
În următorii patru ani, persoanele în etate din trei raioane din Moldova vor avea mai multe oportunități de participare socială. Asociația HelpAge Moldova va susține dezvoltarea serviciilor sociale și îmbunătățirea… Articolul Ajutând persoanele în etate: Asociația HelpAge Moldova lansează Inițiativa în trei raioane apare prima dată în Good News.
11:40
Sofia are vârsta de 11 ani, este din Chișinău și dansează de la patru ani. Pentru ea acest talent este o combinație dintre muncă, perseverență și pasiune. Cel mai mult… Articolul VIDEO// Talentul moldovencei de 11 ani a fermecat jurații de la Românii au Talent apare prima dată în Good News.
09:50
Astrologii au vești bune și întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales profesional. Horoscop 8 aprilie 2024 Berbec Berbecii sunt cei mai populari din zodiac astăzi. Și… Articolul Horoscopul zilei pentru 8 aprilie: Berbecii, în centrul atenției, Taurii primesc sprijin familial apare prima dată în Good News.
6 aprilie 2024
16:20
Peste 200 de pomi au fost plantați astăzi de angajații Regiei „Autosalubritate” pe terenul adiacent al Depozitului Municipal de deșeuri din comuna Țânțăreni. Acțiunea este parte a campaniei municipale de… Articolul Peste 200 de pomi au fost plantați astăzi de angajații Regiei „Autosalubritate” apare prima dată în Good News.
5 aprilie 2024
18:10
Primarul Capitalei, Ion Ceban, își continuă inspecțiile în spațiile verzi ale orașului. Astăzi, edilul a mers cu echipa în sectorul Botanica, în Parcul „Valea Trandafirilor”, acolo unde sunt anunțate noi… Articolul Noi proiecte pentru Parcul „Valea Trandafirilor”. Vor fi create noi terenuri multifuncționale și va continua modernizarea infrastructurii apare prima dată în Good News.
17:50
Un nou sistem de irigare a fost instalat la rădăcina tuturor copacilor din Scuarul ,,Mihai Eminescu” din centrul capitalei, plantați, în decembrie 2023, în locul arborilor bătrâni. „Muncitorii de la… Articolul Un nou sistem de irigare a fost instalat la rădăcina tuturor copacilor din Scuarul ,,Mihai Eminescu” apare prima dată în Good News.
16:20
Din 5 mai 2024, compania low-cost din Turcia, Pegasus Airlines, își mărește frecvența zborurilor regulate spre Chișinău. Anunțul a fost făcut de Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale din… Articolul Pegasus Airlines își mărește frecvența zborurilor către Chișinău din 5 mai apare prima dată în Good News.
16:20
Când devii părinte, preocuparea ta numărul unu devine bunăstarea copilului. Vrei să faci tot ce poți nu numai pentru a-i asigura cele necesare unei vieți confortabile, ci și pentru a-l… Articolul Strategia surprinzătoare pentru creșterea copiilor fericiți apare prima dată în Good News.
15:20
Cea mai importantă competiție IT din țară pentru elevi, „Tekwill Junior Ambassadors”, și-a desemnat finaliștii din Cahul, Cantemir, Leova, Taraclia și UTA Găgăuzia. La competiția din regiunea de sud a… Articolul Competiția ,,Tekwill Junior Ambassadors” încurajează creativitatea și inovația, pregătindu-i pe tineri pentru provocările viitorului. apare prima dată în Good News.
12:20
Federația de Gimnastică Ritmică Sportivă din Republica Moldova anunță că, la 6 aprilie curent, în incinta Complexului sportiv al USMF „Nicolae Testemițanu” se va desfășura Campionatul Republicii Moldova la Gimnastică… Articolul Campionatul Republicii Moldova la Gimnastică Ritmică, ediția 2024 apare prima dată în Good News.
11:30
Instituțiile de învățământ din municipiul Chișinău sunt gata să primească în anul de studii 2024-2025 10 409 copii în clasa I. În cadrul Podcastului „Chișinău LIVE”, șeful adjunct al Direcției… Articolul Peste 10 400 de copii sunt așteptați în clasa întâi în anul de studii 2024-2025 apare prima dată în Good News.
11:30
Reprezentanții Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare anunță că R. Moldova ar putea produce ploi artificiale pentru a ajuta agricultorii să facă față secetei. Mai exact, noua tehnologie include dotarea unei… Articolul R. Moldova ar putea produce ploi artificiale pentru combaterea secetei apare prima dată în Good News.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.