Realitatea.md

Acum o oră
16:20
Curtea Constituțională a solicitat Comisiei de la Veneția opinia în legătură cu unele prevederi din Legea privind contracararea activității extremiste, referitor la confecționarea, vânzarea, răspândirea, deținerea în vederea răspândirii şi utilizarea în public a atributelor şi simbolurilor războiului, lege aprobată în primăvara anului curent. Mai exact, Curtea Constituțională a cerut opinia Comisiei de la Veneția […] Articolul Interzicerea simbolurilor de război, la Comisia de la Veneția. I se cere opinia. Manole nu va putea vota apare prima dată în Realitatea.md.
16:10
Un bărbat s-a izbit cu mașina de un arbore în apropiere de vatra. Individul este originar din orașul Dubăsari și recunoaște că a răpit vehiculul de la întreprinderea unde lucra. Polițiștii au stabilit că bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice cu un coleg de muncă. Ulterior, el a urcat la volan, deplasându-se spre Strășeni. Pentru […] Articolul VIDEO Nu a ajuns prea departe! Un barbăt în stare de ebrietate s-a izbit de un copac cu mașina răpită de la serviciu apare prima dată în Realitatea.md.
16:00
Fetița de 1 an și 7 luni, care a fost violată de bunic, își revine, susține ministra Sănătății, Ala Nemerenco, citată de Publika. Potrivit ei, copila este actualmente internată. Specialiștii urmează să aibă constatările Comisiei care investighează acțiunile medicilor în această săptămână. Conform ministrei, este vorba despre verificarea corectitudinii procedurilor. Cât despre starea micuței, oficiala […] Articolul „Era veselă, era spitalizată”. Nemerenco, despre starea fetiței de aproape 2 ani, care a fost violată apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 2 ore
15:40
În tânăr de 23 de ani din Strășeni a fost condamnat la 9 ani închisoare învinuit de punerea în circulație ilegală a drogurilor în scop de înstrăinare, săvârșită în proporții deosebit de mari. Potrivit Procuraturii, decizia a fost pronunțată de magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani la 29 iulie curent. Concomitent, la pronunțarea sentinței în privința […] Articolul Cu „un buchet de condamnări” anterioare, un tânăr din Strășeni a mai adăugat una. Va vedea lumina zilei după 9 ani apare prima dată în Realitatea.md.
15:00
Poliția vine  cu detalii despre broasca țestoasă care ar fi fost furată de la grădina Zoologică din Capitală. Ofițera de presă de la Poliției Capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru realitatea.md că cazul mediatizat ar fi un fake. „În urma apariției acestei știri colegii au mers la zoo pentru a verifica informația. Polițiștii au discutat […] Articolul Este un Fake! Poliția vine cu detalii despre broasca țestoasă care ar fi fost furată de la grădina Zoologică apare prima dată în Realitatea.md.
15:00
Doi inspectori de sector din cadrul Inspectoratului de Politie Rîșcani al municipiului Chișinău au fost condamnați la 5 ani închisoare, în penitenciar de tip semiînchis, pentru corupere pasivă, însă executarea pedepsei a fost suspendată condiționat pe un termen de probă de 2 ani. Potrivit Procuraturii Generale, sentința a fost pronunțată de către Judecătoria Chișinău, sediul […] Articolul Mai au o șansă! Doi polițiști, condamnați la 5 ani de închisoare pentru corupere s-au ales cu suspendarea pedepsei apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 4 ore
14:50
Rectificarea bugetară vine cu vești bune pentru pensionari și salariații din sectorul bugetar. Ministrul Muncii și Protecției Sociale spune că în proiectul rectificării bugetului de stat sunt prevăzute fonduri pentru a le oferi pensionarilor un ajutor unic în valoare de 1500 de lei pentru și câte un spor salarial pentru angajații din sectorul public. De […] Articolul VIDEO Spatari: Vom oferi câte 1500 de lei pentru pensionari și câte 4000 de lei pentru copiii care merg la școală apare prima dată în Realitatea.md.
14:20
Polonia a oferit un lot de echipament medical Institutului Mamei și Copilului din Chișinău (IMC) în valoare de 420 de mii de euro. Ajutorul a fost livrat prin mecanismul de Protecție Civilă al Uniunii Europene și va ajuta sistemul medical din Republica Moldova să răspundă necesităților oamenilor, inclusiv refugiaților din Ucraina. Donația, oferită prin intermediul […] Articolul FOTO Donații de sute de mii de euro! UE și Polonia au oferit echipament medical pentru Institutul Mamei și Copilului apare prima dată în Realitatea.md.
14:20
Liderul numit de Putin în Zaporojie, Evghenii Balitski, a anunțat că pornit procesul de anexare a regiunii. Potrivit lui, zona ocupată ar urma să se „reunifice” cu Federația Rusă. Oficialul separatist a semnat și un ordin corespunzător, conform RIA Novosti. Conform RIA, s-a întâmplat după ce au fost adunați circa 700 de delegați ai mișcării […] Articolul VIDEO Referendum pentru „reunificare cu Rusia”. Șefii numiți de Putin în Zaporojie au inițiat anexarea regiunii apare prima dată în Realitatea.md.
14:10
Întreprinderea municipală Apă-Canal Chișinău vrea să solicite majorarea tarifului pentru serviciul de apă şi canalizare. Declarația a fost făcută de directoarea întreprinderii, Irina Gutnic. Oficiala a precizat că o asemenea cerere ar putea fi depusă, dar după ce ANRE va aproba o nouă metodologie de formare a prețului. Declarația a fost făcută la ședința Primăriei […] Articolul VIDEO Am putea să ne trezim cu tarife mai mari pentru apă şi canalizare. Apă Canal Chișinău va veni cu solicitarea apare prima dată în Realitatea.md.
14:00
Intenția Transnistriei de adera la Rusia a fost neașteptată pentru autoritățile constituționale, declară Oleg Serebrian într-un interviu acordat pentru The Times. Oficialul consideră că ar putea fi vorba despre „preludiul” unei eventuale operațiuni militare. El califică declarațiile făcute anterior de șeful așa-numitei diplomații de la Tiraspol, Vitalii Ignatiev, drept „provocare clară”, conform G4media.ro. Totuși, conform […] Articolul The Times: Intenția Transnistriei de aderare la Rusia, neașteptată pentru Serebrian. „Preludiul operațiunii militare” apare prima dată în Realitatea.md.
13:50
Energia pe care o simți la teatru nu există în niciun fel de televiziune și nicio audiență, cât n-ar fi ea de mare, nu poate substitui sentimentele trăite pe scenă. De această părere este actorul Cătălin Lungu, invitatul ultimei ediții a emisiunii „Titania”. „Nu sunt prezentator TV. Sunt actor, iar teatrul e mereu pe primul […] Articolul VIDEO Cătălin Lungu: Nu sunt prezentator TV. Sunt actor, iar teatrul e mereu pe primul loc apare prima dată în Realitatea.md.
13:30
Noul ministrul al Agriculturii, Vladimir Bolea, a făcut o lună de când este la cârma ministerului. Acesta a declarat în cadrul ședinței de azi a cabinetului de miniștri organizată la un an de mandat că a înțeles mai multe lucruri de când a devenit ministru. „Astăzi fac o lună de mandat, când tot Guvernul face […] Articolul VIDEO Ministrul Agricuturii după o lună de mandat: Ani în agricutră se împart în ani grei și în ani foarte grei apare prima dată în Realitatea.md.
13:20
Centrala nucleară de la Zaporojie ar fi minată, afirmă Kievul. Oficialii de la Energoatom fac referire, în context, la declarațiile oficialilor militari ruși, care spuneau că regiunea „sau va fi pământ ursesc, sau devine deșert”. Serviciile de informații au confirmat datele, potrivit UNIAN. Jurnaliștii ucraineni susțin că trupele ruse nu și-ar ascunde planurile și ar […] Articolul Alertă maximă la Zaporojie? Kievul susține că trupele ruse ar fi minat centrala de la Zaporojie apare prima dată în Realitatea.md.
13:20
Primul an de guvernare a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), pri învestirea Guvernului Gavrilița „nu oferă semnale pozitive și perspective privind rezolvarea problemelor fundamentale ale cetățenilor”. Declarațiile aparțin conducerii de vârf a Platformei DA, care la sfârșitul săptămânii trecute au făcut un bilanț al activității Cabinetului de miniștri, la un an de la învestire. Totuși, […] Articolul Un an de activitate a Guvernului, prin ochii partidului care în 2019 a fost aliat cu PAS. Nu acuzăm guvernarea, dar… apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 6 ore
12:50
O tânără a căzut de la etajul nouă al unui bloc din sectorul Ciocana al Capitalei. S-a întâmplat luni dimineața, oamenii legii fiind alertați la ora 5:40. Grupa operativă care s-a deplasat la fața locului a stabilit că femeia de 21 de ani a sărit peste fereastră. Despre acest fapt a comunicat mama ei, care […] Articolul Cearta cu iubitul a costat-o viața? O tânără a decedat după ce a căzut de la etaj. Mama era de față apare prima dată în Realitatea.md.
12:50
Geniștii din Moldova ar putea să meargă în Ucraina. Astfel, țara noastră este gata să trimită un grup de geniști în Ucraina, pentru a ajuta la dezamorsarea bombelor și minelor. Despre aceasta a anunțat ministrul Apărării, Anatol Nosatîi în cadrul raportului de activitate a Guvernului după un an de activitate. „Am pregătit un contingent de […] Articolul VIDEO Geniștii moldoveni ar putea să meargă în Ucraina. Ministrul Apărării vine cu detalii apare prima dată în Realitatea.md.
12:30
Munca de freelancer, oportunitățile designerilor din Republica Moldova și instruirea noilor generații de creatori de conținut vizual din țară. Aceste trei teme se numără printre subiectele discutate de Artur Gurău și Radion Cicic, fondatorul agenției creative „LE BURÓ”, în cadrul ultimei ediții a podcastului „Mai Departe”. Invitatul, designer grafic & art-director, a încercat să explice […] Articolul „Eu sunt artist și nu „cânt” ceea ce îți place ție”. Designerul Radion Cicic, despre industria creativă din Moldova apare prima dată în Realitatea.md.
12:30
Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove în colaborare cu Organizația Mondială a Sănătății în Republica Moldova au tipărit un tiraj de 100 000 de iconițe cu Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor, Pantelimon. Pe verso icoanei a fost scris un mesaj din Sfânta Scriptură ce ne îndeamnă la păstrarea sănătății și importanța medicului în viața omului. Pentru cele […] Articolul Biserica și știința, cot la cot! Mitropolia Moldovei și OMS au tipărit 100 000 de iconițe apare prima dată în Realitatea.md.
12:30
Operatorul feroviar spaniol Renfe a suspendat luni dimineaţa circulaţia trenurilor de mare viteză pe ruta Madrid-Barcelona, după ce cablurile de alimentare cu electricitate au fost furate, transmite Reuters. Pentru a nu lăsa pasagerii fără transport, a fost introdusă o rută alternativă. Potrivit unui comunicat de presă, Renfe a precizat că a introdus o rută alternativă […] Articolul Trenurile de mare viteză din Spania și-au suspendat activitatea. Au rămas fără cablurile electrice apare prima dată în Realitatea.md.
12:20
Un motociclist în stare de ebrietate s-a stins din viață la Fălești. Oamenii legii au fost alertați la 7:25 despre faptul că la ieșirea din localitatea Pietrosu se află un vehicul avariat, iar lângă el – o persoană fără suflare. Ofițerii au stabilit că pe 7 august curent, în jurul orei 20.30 conducătorul motocicletei MT, […] Articolul FOTO Și-a lăsat amicul decedat pe marginea drumului. Oamenii legii investighează cum a murit un motociclist apare prima dată în Realitatea.md.
12:10
Doi cetățeni azeri au fost condamnați de instanța de judecată din Bălți la 8 ani de închisoare, după ce au șantajat un alt conațional de al lor, care lucrează dentist în Moldova, estorcând de la acesta 10 mii de euro. Potrivit Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), instanța de judecată i-a condamnat […] Articolul Cu șantaj și amenințări, doi azeri și-au semnat sentința – 8 ani de închisoare. La eliberare vor fi expulzați apare prima dată în Realitatea.md.
12:10
Săptămâna începe cu ieftinirea carburanților. Potrivit Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică, în data de  9 august, benzina va costa 27,03 lei,  cu 24 de bani mai puțin, decât azi. Prețul motorinei scade cu 18 bani și se va vinde cu 26,48 lei pentru un litru. Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de […] Articolul Săptămâna începe cu ieftinirea carburanților: Cât vor costa, mâine, benzina și motorina apare prima dată în Realitatea.md.
12:00
Vizitatorii grădinii zoologice din Chișinău au plecat acasă cu o broasc țestoasă rară. Despre acest lucru a anunțat chiar administrația Grădinii Zoologice din Chișinău pe pagina de Facebook. Făptașii sunt deja căutați. „După cum au arătat înregistrările de pe camerele de supraveghere, compania s-a apropiat de țarcul de vară pentru țestoase. Un bărbat separat de […] Articolul FOTO Au plecat acasă cu o broască țestoasă de la grădină Zoologică din Capitală. Unde au ascuns reptila apare prima dată în Realitatea.md.
11:50
Crește numărul cazurilor fatale de COVID-19, raportează autoritățile municipale în Chișinău. Timp de șapte zile, s-au raportat 3717 infectări noi și șapte decese. Responsabilii din domeniul sănătății afirmă că numărul infectărilor noi este cu 1040 mai mare decât săptămâna trecută. Incidența săptămânală a cazurilor este 477,2 de cazuri la 100.000 de persoane. Pentru cele mai […] Articolul VIDEO Cresc cazurile fatale de COVID-19 în Capitală. Câte îmbolnăviri au fost înregistrate timp de o săptămână? apare prima dată în Realitatea.md.
11:40
O femeie din satul Șuri, raionul Drochia a ajuns la spital, după ce a fost incendiată de către propriul soț, transmite TVN.md. Cazul a fost înregistrat pe 7 august. Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de restricție pe termen de 10 zile, pentru agresiune fizică. Acesta însă, a încălcat ordinul de restricție, a […] Articolul Strigător la cer! O femeie din raionul Drochia a fost incendiată de propriul soț apare prima dată în Realitatea.md.
11:30
Perioada electorală pentru alegerile locale noi din 16 octombrie curent începe astăzi, 8 august, anunță Comisia Electorală Centrală (CEC). Principalele acțiuni în perioada electorală constau în constituirea și organizarea activității organelor electorale inferioare, înregistrarea grupurilor de inițiativă și a candidaților la funcția de primar, constituirea și organizarea secțiilor de votare, actualizarea și publicarea listelor electorale, […] Articolul START perioadei electorale pentru alegerile locale noi din 16 octombrie. Numărul cetățenilor așteptați la urnele de vot apare prima dată în Realitatea.md.
11:20
Trei angajați ai Poliției de Frontieră au venit cu locuri de frunte de la Campionatul Republicii Moldova la lupte libere. Aceștia au fost premiați la secțiunea lupte libere, lupte feminine și lupte greco-romane, seniori. Anastasia Nichita – loc.I Mihai Petic – loc.II Veniamin Borzin – loc.III „Colegii noștri s-au remarcat prin lupte interesante, totodată, prezentând […] Articolul FOTO Angajații Poliției de Frontieră au venit cu locuri de frunte de la Campionatul Republicii Moldova la lupte libere apare prima dată în Realitatea.md.
11:20
Un caz de pestă porcină a fost înregistrat în raionul Sîngerei, și focar de gripă aviară la Fălești. Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor (ANSA) anunță că un focar de pestă porcină africană la porci domestici a fost descoperit în satul Chișcăreni, Sîngerei. ”Probele au fost testate de Laboratorul Naţional de referinţă al Republicii Moldova pentru pesta porcină africană. Ancheta epidemiologică este în desfășurare și se realizează […] Articolul Alertă în Nordul Moldovei! Focar de pestă porcină la Sîngerei și gripă aviară în Fălești. Ce fac autoritățile apare prima dată în Realitatea.md.
11:00
Un deținut în vârstă de 20 de ani a fost condamnat recent suplimentar la 9 ani de închisoare, după ce a încercat de două ori, prin constrângeri să violeze un alt deținut minor, care-și ispășește pedeapsa în același penitenciar. Potrivit Procuraturii, tânărul condamnat își va ispăși pedeapsa în penitenciar de tip semiînchis, pentru „comiterea acțiunilor […] Articolul Pofta sexuală i-a adus 9 ani de închisoare. Deținut, condamnat pentru acțiuni sexuale față de un alt pușcăriaș minor apare prima dată în Realitatea.md.
11:00
Seceta pedologică a afectat zeci de hectare de cereale din Republica Moldova. Porumbul și floarea soarelui au fost compromise la aproape jumătate, scrie BANI.MD.  Prognozele Serviciului Hidrometeorologic arată că în rezultatul analizei condițiilor agrometeorologice aride roada medie de floarea soarelui pe țară, în anul 2022, va constitui 1-1,3 tone/ha (roada medie în ultimii 10 ani a constituit […] Articolul Roada de porumb și floarea soarelui, compromisă! Cea mai proastă recoltă din ultimul deceniu apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 8 ore
10:50
O bombă de 450 de kilograme a fost scoasă la iveală de seceta extremă care afectează Italia în această vară. Asta după ce cotele fluviului Pad au scăzut atât de mult încât au făcut posibilă scoaterea la iveală a explozibilului, scrie Digi24 cu referire la BBC. Bomba a fost descoperită de pescari pe malurile descoperite […] Articolul VIDEO Seceta extremă din Italia a scos la iveală o bombă din Al Doilea Război Mondial. Era la malul unui fluviu apare prima dată în Realitatea.md.
10:40
Din cauza condițiilor meteo nevaforabile, în 2022, producătorii moldoveni vor avea o recoltă de mere cu 180 mii de tone mai mică decât anul trecut. Anunțul a fost făcut de Iurie Fală, directorul executiv al Asociației „Moldova Fruct”, în cadrul Conferinței anuale „Prognosfruit”, organizată de Asociația Mondială a Producătorilor de Mere şi Pere (WAPA).  Conform […] Articolul Recolta de mere din țară, compromisă! Prognoza Asociației „Moldova Fruct” apare prima dată în Realitatea.md.
10:40
Judecătoria Chișinău cu sediul în sectorul Rîșcani a respins cererea Cancelariei de Stat privind anularea noilor tarife la transportul public în Capitală. Potrivit magistraților, această sesizare este neîntemeiată. Anunțul a fost făcut de către primarul mun. Chișinău, Ion Ceban, în cadrul ședinței săptămânale a primăriei. ”Instanța de judecată nici nu avea cum să dea în aceste condiții, chiar dacă […] Articolul VIDEO Tarifele la transport în Capitală rămân în vigoare! Instanța a respins cererea Cancelariei de Stat apare prima dată în Realitatea.md.
10:30
Un copil de 11 ani a fost salvat de angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), după ce duminică, 7 august a rămas blocat cu un picior în gratiile unei rigole de pe o stradă din Capitală. Potrivit IGSU, băiatul și-ar fi prins piciorul în grila de fontă de la canalul de scurgere, în […] Articolul FOTO, VIDEO. Intervenție la minut. Salvatorii au ajutat un copil blocat cu un picior în gratiile unei rigole apare prima dată în Realitatea.md.
10:00
Secretarul general al ONU Antonio Guterres, a cerut, astăzi, 8 august ca inspectorilor internaţionali să li se permită accesul la centrala nucleară Zaporojie, după ce Ucraina şi Rusia s-au acuzat reciproc cu privire la atacurile asupra acestei centrale, cea mai mare din Europa, relatează Reuters. „Orice atac asupra unei centrale nucleare este sinucigaş”, a spus […] Articolul După ce s-au acuzat reciproc de bombardament, ONU cere acces internațional la centrala nucleară de la Zaporojie apare prima dată în Realitatea.md.
09:50
Autoritățile au pus sechestru pe un cont bancar de aproape 7 milioane de lei. Potrivit Agenției de Recuperare a Bunurilor Infracționale (ARBI) și Centrului Național Anticorupție (CNA), decizia a fost luată în baza delegațiilor procurorilor, săptămâna trecută. Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM! Contul a fost sechestrat într-un caz de delapidare […] Articolul Un cont bancar de aproape 7 MILIOANE LEI, sechestrat de autorități. Vezi cine și-a pierdut banii apare prima dată în Realitatea.md.
09:50
Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a venit cu unele explicații după ce anterior Guvernul a anunțat că elevii ar putea reveni la orele online pe perioada rece a anului. Spînu a declarat că acest plan este unul de rezervă și vor face tot posibilul ca elevii să învețe în instituțiile de învățământ. Declarația […] Articolul VIDEO Andrei Spînu face lumină: Nimeni nu își dorește ca învățământul să treacă pe online apare prima dată în Realitatea.md.
09:50
Se lucrează la modernizarea Aeroportului de la Mărculești, iar în scurt timp vor fi prezentate detaliile, a anunțat Andrei Spînu, ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale în cadrul prezentării rezultatelor unui an de guvernare, scrie Bani.md. „Deja sunt anumite companii low-cost care ar fi interesate să zboare la Mărculești. Aeroportul este cel mai bine dotat […] Articolul Republica Moldova va mai avea un aeroport! Unde vor ateriza și decola avioanele apare prima dată în Realitatea.md.
09:40
Guvernul Gavrilița prezinte în aceste momente un raport de activitate, la un an de la investire. Evenimentul poate fi urmărit în direct pe rlive.md și RLIVE TV.   Articolul Raportul Guvernului Gavrilița, în direct pe RLIVE TV și rlive.md apare prima dată în Realitatea.md.
09:30
Guvernul Gavrilița învestit anul trecut în data de 6 august a ieșit în fața poporului pentru a prezenta raportul pentru acest an. Pentru prima dată, raportul de activitate al Guvernului este prezentat de toți miniștrii în sala de ședință a Executivului. „A trecut unul dintre cei mai grei ani de la Independența țării noastre. Guvernul […] Articolul VIDEO Un an de la învestirea Guvernului! Natalia Gavrilița: Ne așteaptă o iarnă grea, cu multe probleme apare prima dată în Realitatea.md.
09:20
Președinta țării, Maia Sandu, a transmis un mesaj de felicitare canotorului moldovean, Serghei Tarnovschi, care a cucerit medalia de aur la distanța de 5 mii de metri la Campionatul Mondial de canoe sprint. Sandu amintește că victoria lui Tarnovschi „vine” exact la un an de la obținerea de către acesta a bronzului de la Jocurile […] Articolul Sandu îi mulțumește personal lui Tarnovschi: Datorită lui, drapelul țării este arborat pe înalte podiumuri sportive apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 12 ore
08:10
Evenimentele pe care le poți urmări live azi, 8 august, pe RLIVE TV și rlive.md: 09:00  Conducătorii ministerelor prezintă prim-ministrei Natalia Gavrilița Raportul de activitate „Un an de guvernare solidară cu oamenii” 10:00 Ședința săptămânală a serviciilor primăriei Chișinău din 8 august 2022 10:00 Conferință de presă cu genericul: „Artur Gumeniuc – conducătorul real al […] Articolul Evenimentele pe care le poți urmări astăzi în direct pe RLIVE TV și rlive.md apare prima dată în Realitatea.md.
06:30
Luni, 8 august, în țară se vor înregistrat temperaturi caniculare de până la 34 de grade Celsius. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în Chișinău maximele se vor ridica până la 32 de grade, la Bălți se așteaptă 30 de grade, iar în partea de Sud a țării, la Comrat, vor fi 34 de grade Celsius. Precipitații […] Articolul Ultima zi de caniculă, de mâine revin ploile. Prognoza meteo pentru 8 august apare prima dată în Realitatea.md.
06:10
Horoscopul zilei de 8 august 2022 vine cu multe oportunități pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Zodiile trebuie să învețe să-și pună în valoare talentul și să nu se lase influențate cu ușurință de părerile celor din jur. Astrele spun că viitorul se arată promițător pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Cu puțină […] Articolul Horoscop 8 august: Vărsătorii au de făcut o alegere importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta apare prima dată în Realitatea.md.
Acum 24 ore
23:10
Serghei Tarnovschi, reprezentantul Republicii Moldova la Campionatul Mondial de kaiac-canoe de la Halifax (Canada), a luat medalia de aur în proba de canoe pe 5000 m.Potrivit tabelului de pe site-ul oficial canoe22.com. 1. MDA Serghei TARNOVSCHI 23:37.85 2. CUB Serguey MADRIGAL 23:37.94 3. GER Sebastian BRENDEL 23:55.18 4. ITA Carlo TACCHINI 24:09.00 5. HUN Balazs ADOLF 24:37.57 Amintim că […] Articolul VIDEO NE MÂNDRIM! Moldoveanul Serghei Tarnovschi a luat aur la Mondialul de kaiac-canoe apare prima dată în Realitatea.md.
22:10
Luni, pe data de 8 august curent, începând cu ora 09.00, conducătorii ministerelor vor prezenta prim-ministrei Natalia Gavrilița rapoartele de activitate. Despre asta s-a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă. Totul va fi transmis în direct, în special de către colegii de la RLIVE.MD și RLIVE TV. „Un an de guvernare solidară cu oamenii” […] Articolul 1 an de guvernare! Colegii de cabinet îi vor prezenta prim-ministrei Natalia Gavriliță rapoartele. Totul va fi LIVE apare prima dată în Realitatea.md.
21:40
Preşedintele SUA, Joe Biden, în vârstă de 79 de ani a fost testat negativ pentru COVID-19 duminică, 7 august curent, a doua zi consecutiv şi îşi va putea relua angajamentele şi deplasările. Despre asta a anunțat medicul Casei Albe. Testat prima dată pozitiv pe 21 iulie, Biden părea să se fi vindecat după ce a […] Articolul DOC Joe Biden nu mai are Covid-19. Medicul Casei Albe: Își poate relua activitatea apare prima dată în Realitatea.md.
20:10
Fostul șef al Biroului de Reintegrare, Vladislav Kulminski, participă la inspectarea navelor în Bosfor, făcând parte din echipa ONU la Centru de Coordonare Comună (CCC). Despre asta scrie pe pagina de Facebook a Institutului pentru Inițiative Strategice IPIS din care a făcut parte anterior. Bani.md scrie că CCC a fost înființat la Istanbul pe 27 […] Articolul FOTO Kulminski, fostul șef al Biroului de Reintegrare, participă în Bosfor la inspectarea navelor ucrainești cu cereale apare prima dată în Realitatea.md.
19:20
Trupele americane și indiene vor lua parte la un exercițiu militar comun în octombrie în statul indian Uttarakhand, care este situat în apropierea teritoriului disputat unde trece granița India-China. Despre asta a scris duminică, 7 august curent, CNN, citând o sursă printre militarii de rang înalt ai armatei indiene. În iunie, Statele Unite și-au exprimat […] Articolul S-a aflat despre planurile SUA și ale Indiei de a desfășura exerciții militare lângă China la granița tensionată apare prima dată în Realitatea.md.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.