Vlad Kulminski: Licitația spațiilor comerciale de la Aeroport seamănă cu o dramă

Omniapres, 26 iunie 2024 14:40

Directorul executiv al Institutului pentru Inițiative Strategice, Vlad Kulminski, consideră că licitația spațiilor comerciale de la aeroportul din Chișinău seamănă cu o dramă care merită să fie în centrul unui film artistic. Opinia a fost exprimată în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4. Potrivit lui, acest concurs trebuie să fie organizat în mod […] The post Vlad Kulminski: Licitația spațiilor comerciale de la Aeroport seamănă cu o dramă appeared first on Omniapres.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Omniapres

Acum 8 ore
13:30
Într-o nouă ediție a seriei “Analize economice cu Veaceslav Ioniță”, expertul a abordat un subiect de importanță majoră și a oferit o perspectivă detaliată asupra stării actuale a populației Republicii Moldova, punând accent pe migrație și natalitate, transmite Privesc.eu. Veaceslav Ioniță a realizat o analiză profundă a datelor demografice, subliniind provocările cu care se confruntă […] The post Veaceslav Ioniță: Moldova trebuie să adopte urgent politici active de aducere a forței de muncă appeared first on Omniapres.
Acum 12 ore
10:40
Consilierul municipal Bălți, Maxim Moroșan a primit 30 de zile de arest, după bătaia recentă din capitala nordului. Pe lângă consilierul municipal socialist, au fost plasați în arest un fostul consilier socialist, Dmitrii Galagoț, dar și alte două persoane, cu care aceștia s-au bătut. Alți doi bărbați au părăsit țara. Redacția Telegraph.md a intrat în […] The post Bătăușii din echipa lui Nicolae Grigorișin s-au încăierat cu Maxim Moroșan appeared first on Omniapres.
09:50
Comisia Națională pentru Consultări și Negocieri Colective s-a reunit vineri, 28 iunie 2024, pentru a discuta propunerile Ministerului Finanțelor privind politica bugetară fiscală și vamală pentru anul 2025, precum și cadrul bugetar pe termen mediu pentru următorii trei ani, transmite Privesc.eu. Ședința a reunit reprezentanți ai Guvernului, patronatelor și sindicatelor, într-un dialog deschis și constructiv. […] The post Guvernul dezbate propuneri pentru politica fiscală și vamală 2025, cu accent pe stabilitate și claritate appeared first on Omniapres.
07:30
Albania numără 2.402.113 de locuitori, cu 419.831 mai puţini decât în 2011, potrivit rezultatelor celui mai recent recensământ naţional publicat vineri, informează AFP. “Populaţia rezidentă a Republicii Albania se ridica pe 18 septembrie 2023 la 2.402.113 de persoane, o scădere de circa 420.000 de persoane în raport cu recensământul din 2011”, potrivit raportului elaborat de […] The post Țara din Europa care riscă să rămână fără locuitori. Oamenii au plecat cu sutele de mii în ultimi ani appeared first on Omniapres.
Acum 24 ore
07:10
Horoscop 29 iunie – o zi chiar frumoasă. Avem energie, chef de viață, și o să facem tot posibilul să consolidăm relația. RAC: Poate plecați cu grupul pe undeva și o să vă bucurați de o preocupare comună care să v-ajute să descărcați tot stresul acumulat, să puteți funcționa la parametri de top. Vă scoate […] The post Horoscop 29 iunie – SCORPION – se poate să aflați abia acum un adevăr appeared first on Omniapres.
28 iunie 2024
20:20
Din ce în ce mai mulți tineri din Republica Moldova lucrează vara pe litoral. Anul acesta sunt în jur de 6.000 Confruntați cu o nevoie mare de angajați, hotelierii și proprietarii restaurantelor sunt bucuroși că pot comunica mai ușor cu ei, decât cu alți Iar tinerii, mulți dintre ei studenți în România, preferă să rămână […] The post VIDEO: Cât câștigă o studentă din Republica Moldova pe litoralul românesc, cu masă și casă asigurate. „Vreau să îmi cumpăr telefon” appeared first on Omniapres.
Ieri
20:00
Republica Moldova are nevoie de o structură independentă anticorupție, cu implicarea judecătorilor străini imparțiali, pentru întărirea statului de drept și limitarea influenței guvernării în actul justiției. Mai mult, este nevoie de prezența presei libere și independente, care să scoată la suprafață cazurile de corupție și să tragă la răspundere autoritățile. Concluziile aparțin mai multor experți […] The post Dacă nu aveți o presă liberă, nu puteți expune corupția și nu puteți trage la răspundere autoritățile appeared first on Omniapres.
19:40
Tradițiile Portului Popular din regiunea de centru a Republicii Moldova au fost prezentate, astăzi, la Budești. La Parada Portului Popular au participat reprezentanții primăriilor din suburbiile Budești, Vadul lui Vodă, Cruzești, Tohatin, Colonița, din satele Bălțata și Hârbovăț. La manifestare au participat viceprimarul municipiului Chișinău, Angela Cutasevici, pretorul sectorului Ciocana, Sinilga Școlnic. Angela Cutasevici a […] The post Primăria Municipiului Chișinău marchează Ziua Portului Popular appeared first on Omniapres.
16:30
Susținătorii bașcanei Găgăuziei au ieșit astăzi la protest la Comrat pe motiv că autoritățile statului ar împiedica realizarea proiectului GagauziaLand. Ilan Șor a criticat autoritățile pentru că ar vi blocat la vamă importul unui lot de utilaje. Suntem împiedicați să finalizăm GagauziaLand, iar de această dată echipamentul a fost reținut la vamă. Vameșii au refuzat […] The post Susținătorii bașcanei Găgăuziei au ieșit astăzi la protest la Comrat appeared first on Omniapres.
16:00
Prestația foarte slabă a președintelui Joe Biden la dezbaterea cu Donald Trump a fost catalogată un dezastru pentru echipa de campanie a liderului democrat, care se confruntă cu sondaje de opinie defavorabile în toate statele americane în măsură să decidă soarta alegerilor. Un sondaj realizat de NBC News, considerat printre cele mai de încredere în […] The post Prestația foarte slabă a președintelui Joe Biden la dezbaterea cu Donald Trump a fost catalogată un dezastru appeared first on Omniapres.
15:50
Președintele Băncii Naționale a Moldovei, Anca Dragu, a declarat că utilizarea cardurilor bancare din sistemul MIR în Moldova este „ilegală și atrage sancțiuni penale”. Se presupune că acesta este un război hibrid, căruia i se „opune” autoritățile moldovenești. Liderul blocului politic ”Victoria”, Ilan Șor, a criticat declarațiile Ancăi Dragu și a clarificat că multe sisteme […] The post Ilan Șor: Dacă Anca Dragu nu dorește să susțină vreun sistem de plată, aceasta nu face ca sistemul în sine să fie ilegal appeared first on Omniapres.
15:20
Partidul Nostru a venit cu o reacție la declarațiile precum că în spatele reținerii consilierului socialist Maxim Moroșan, ar sta Renato Usatîi. PSRM a demonstrat încă o dată că este un partid de mincinoși. Nu ne-a mirat ce s-a întâmplat în cazul violențelor de la Bălți cu implicarea lui Maxim Moroșan. Astfel de situații au fost […] The post Partidul Nostru declară că PSRM a demonstrat încă o dată că este un partid de mincinoși appeared first on Omniapres.
13:30
Ministerul rus de Externe (MAE) rus a acuzat faptul că „acționând la ordinele de la Washington, autoritățile sud-coreene și române se implică din ce în ce mai mult în aprovizionarea cu arme și muniții a regimului de la Kiev”, potrivit unui comunicat publicat pe contul de Facebook al ambasadei Rusiei în România. „Cu privire la […] The post ULTIMA ORĂ: Moscova acuză România că se implică în războiul din Ucraina appeared first on Omniapres.
12:00
Astăzi am depus o plângere penală la Procuratura Generală, prin care cer investigarea schemelor ilegale de influențare a procesului de atribuire a spațiilor comerciale din incinta Aeroportului Internațional Chișinău. Astăzi, am depus o plângere penală în care cer procuraturii investigarea schemelor ilegale de influențare a procesului de atribuire a spațiilor comerciale din incinta Aeroportului Internațional […] The post BREAKING NEWS: Andrei Nastase a depus un denunț la Procuratura Generală appeared first on Omniapres.
11:00
Viena a obţinut din nou titlul de cel mai plăcut oraş din lume, iar Tel Avivul înregistrează cea mai importantă cădere din cauza Războiului din Fâşia Gaza, potrivit unui raport anual al The Economist Intelligence Unit (EIU), relatează AFP. Capitala austriacă, pe primul loc în 2018 şi 2019, cu spaţiile sale verzi, oferta sa culturală […] The post Viena rămâne pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii appeared first on Omniapres.
10:40
Democrații sunt disperați de performanța catastrofală a preşedintelui Joe Biden în dezbaterea cu Donald Trump. Se vorbeşte în culise dacă ar trebui să rămână candidatul partidului la prezidenţialele din toamnă. Joe Biden și Donald Trump s-au confruntat joi seara, la CNN, în prima dezbatere directă a campaniei electorale americane. Biden a apărut răguşit, s-a poticnit […] The post Democrații sunt disperați după performanța catastrofală a lui Joe Biden în dezbaterea cu Trump: “We are f***ed” appeared first on Omniapres.
07:10
Horoscop 28 iunie – o zi a reveriei. Suntem, bineînțeles, ancorați în realitate, dar ne rămâne și dimensiunea visării. RAC: Acum depinde și de voi ca să vă-mpliniti un vis, să fiți fericiți și să pregătiți terenul și pentru anul viitor când cerul poate fi și mai generos. Se poate să primiți niște daruri, de […] The post Horoscop 28 iunie – o zodie are fler în afaceri și știe ce să facă cu banii appeared first on Omniapres.
27 iunie 2024
20:20
În ultima zi în Parlamentul României, senatorul independent Diana Şoşoacă a cerut referendum pentru ieșirea României din NATO, alianța care ne oferă garanții de securitate având un război la graniță. Mai exact, Diana Şoşoacă a depus l-a Senat această întrebare chiar înainte de a-și da demisia pentru a-și prelua mandatul de europarlamentar. Astfel, senatorul cere […] The post Europarlamentar român cere referendum pentru ieșirea României din NATO appeared first on Omniapres.
Mai mult de 2 zile în urmă
19:30
Deputatul Adrian Albu constată că singura aspirație a guvernării PAS este de a transforma organele de control într-un instrument docil al regimului Potrivit lui Albu, în ciuda sloganurilor despre democrație, singura aspirație a guvernării PAS este de a prelua controlul asupra tuturor organelor de control și de a le transforma într-un instrument docil. Astfel, guvernarea […] The post Adrian Albu: În ciuda sloganurilor despre democrație, guvernarea se transformă întrun regim dictatorial appeared first on Omniapres.
18:30
Maia Sandu pregătește amânarea alegerilor prezidențiale?! Guvernarea a elaborat un proiect de lege prin care se interzic alegerile prezidențiale și parlamentare, dar și referendumurile naționale în perioada stării de urgență, susține Renato Usatii Maia Sandu și PAS înțeleg că puterea lor este pe sfârșite și iau în calcul declararea unei noi stări de urgență, pentru […] The post Renato Usatîi: Maia Sandu pregătește amânarea alegerilor prezidențiale?! appeared first on Omniapres.
17:10
Partidul Mișcarea Alternativa Națională, alături de alte 12 partide, a semnat „Pactul pentru Europa”, reconfirmând că drumul Republicii Moldova este integrarea în Uniunea Europeană, un proces ireversibil. Partidul MAN susține referendumul și subliniază în programul său politic că integrarea europeană trebuie să devină o idee națională. Totodată, reiterăm că Partidul MAN se opune monopolizării procesului […] The post MAN: Nu vom tolera practicile ilegale ale partidului de guvernare care încalcă Codul Electoral și bunele practici electorale appeared first on Omniapres.
15:10
Andrei Năstase susține că nu mai este niciun dubiu – piesei regizorului român a fost cenzurată și nimeni nu are voie să vorbească despre corupție în Moldova. Toți politicienii de la putere sunt imaculați.  Așteptăm demisiile celor responsabili de actul de cenzură: consiliera cenzor de la președinție Angela Brașoveanu, verișoara Maiei Sandu care lucrează la […] The post Andrei Năstase: Nimeni nu are voie să vorbească despre corupție în Moldova appeared first on Omniapres.
12:10
Consultantul politic, Cristian Hrituc, constată că în Moldova, indicațiile prin telefon sunt la rang de lege. Actorii sunt plătiți cu salarii de mizerie. Nu o să își riște nimeni cariera. Dacă s-a dat ordin să fie scoasă piesa, s-au executat și nici nu vor ieși public să spună asta. Zilele trecute la Chișinău a fost oprită […] The post Cristian Hrituc: Este cenzură? Da, sunt toate elementele care să te ducă la această ipoteză appeared first on Omniapres.
11:40
Provocare pentru președinta Maia Sandu din partea președintelui Partidului Nostru, Renato Usatîi. Politicianul are o singură condiție pentru a promova intens referendumul pentru integraera europeană, organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale – să nu participe Maia Sandu la alegeri. În felul acesta, sublinaiză Renato Usatîi, Maia Sandu va demonstra că pentru ea este mai […] The post Renato Usatîi îi cere Maiei Sandu să nu candideze la prezidențiale appeared first on Omniapres.
11:20
Premierul italian Giorgia Meloni denunţă ”oligarhia” care împarte joi într-un summit la Bruxelles posturile-cheie în Uniunea Europeană (UE), în urma alegerilor europene în urma cărora Guvernul său de extremă dreapta este singurul consolidat în rândul ţărilor mari şi este furioasă din cauza izolării grupului său parlamentar european ECR, neimplicat în alegerea ”marii coaliţii” între PPE, […] The post Meloni denunţă ”oligarhia” PPE, S&D şi Renew care împarte posturi-cheie în UE înaintea summitului de la Bruxelles appeared first on Omniapres.
08:50
Vlad Filat declară că lungul drum spre aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană nu începe acum, dar continuă. Începerea negocierilor de aderare, în lipsa altor lucruri palpabile pentru oameni, este aparent un succes pentru actuala guvernare. În fapt, decizia și felicitările primite la Luxemburg de înghesuita delegație a Republicii Moldova nu sunt un cec în […] The post Vlad Filat: Important este ca justiția să iasă din zona de instrument politic al guvernării appeared first on Omniapres.
08:00
Horoscop 27 iunie – zi cu confruntări. Facem un bilanț ca să vedem ce-am făcut bine, ce mai lipsește ca să fim și noi împăcați cu noi înșine. RAC: Vă pregătiți de o lansare pe piață, e momentul vostru de glorie care se poate fructifica și mai mult anul viitor, care promite să fie unul […] The post Horoscop 27 iunie – se observă bani, dar și cheltuieli pe care nu le puteți evita appeared first on Omniapres.
08:00
Renato Usatîi declară că Igor Dodon participă la prezidențiale ca să o ajute pe Maia Sandu, iar cei din PAS țin ascunse documente din Ucraina pe cazul Energocom în care e vizat Igor Dodon.  Dacă nu le publică ei, le voi prezenta eu, declară liderul Partidului Nostru. The post VIDEO Usatîi declară că cei din PAS ascund documente pe cazul Energocom în care e vizat Igor Dodon appeared first on Omniapres.
26 iunie 2024
18:40
Paginile web care vor publica imagini care încalcă inviolabilitatea vieții personale și secretul corespondenței ar putea fi blocate de către autoritățile din Republica Moldova. Miniștrii urmează să aprobe modificările la Codul Penal, iar noile reglementări vor ajunge apoi să fie dezbătute în Parlament. Potrivit proiectului, responsabilii vor încerca astfel să „elimine de la sursă a […] The post VIDEO: Site-urile care vor publica conversații și imagini personale pot fi blocate appeared first on Omniapres.
18:30
Uniunea Europeană a ajuns miercuri la un acord de principiu asupra unui nou pachet de sancţiuni la adresa Belarusului cu scopul de a consolida restricţiile impuse Rusiei pentru războiul său împotriva Ucrainei şi pentru a o împiedica să le eludeze, informează Agerpres. Preşedinţia belgiană a Consiliului UE a informat că s-a ajuns la acest acord […] The post Uniunea Europeană a ajuns la un acord de principiu privind noi sancţiuni la adresa Belarusului appeared first on Omniapres.
18:20
O nouă amânare în examinarea dosarului privind finanțarea ilicită a fostului Partid Șor, în care este acuzată bașcana Găgăuziei, Evghenia Guțul. Următoarea ședință va fi în data de 3 iulie. În fața judecătoriei Chișinău cu sediul în sectorul Buiucani s-au adunat mai mulți susțănători ai bașcanei. Cu această ocazie, deputata Marina Tauber a declarat că […] The post O nouă amânare în examinarea dosarului privind finanțarea ilicită a fostului Partid Șor appeared first on Omniapres.
16:00
România nu îndeplineşte condiţiile pentru adoptarea monedei euro, este concluzia Comisiei Europene, în urma evaluării privind compatibilitatea juridică şi îndeplinirea criteriilor de convergenţă şi luând în considerare factorii relevanţi suplimentari pentru convergenţa şi integrarea economică, se arată într-un comunicat publicat, miercuri, de Executivul comunitar. Concluzia este prezentată în Raportul de convergenţă din 2024, care evaluează […] The post Comisia Europeană: România nu îndeplineşte condiţiile pentru adoptarea monedei euro appeared first on Omniapres.
16:00
Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, un proiect care modifică legea cetăţeniei române 21/1991, în sensul actualizării procedurilor şi condiţiilor de acordare a cetăţeniei române. Legea merge la promulgare, transmite News.ro. Articolul 4 din această lege este modificat şi va avea următorul cuprins: „Cetăţenia română se dobândeşte prin: a) naştere; b) adopţie; c) acordare la cerere” […] The post Legea pentru obținerea cetățeniei române a fost modificată în Parlament appeared first on Omniapres.
15:40
Nu trebuie să permitem ca scenariul ucrainean să se repete în Republica Moldova. Declarația îi aparține deputatului Marina Tauber, care a vorbit pe mai multe subiecte ce țin de politica internă și externă în cadrul emisiunii “Expertiza” de la postul de radio “Sputnik.Moldova” Marina Tauber: “Este evident că SUA și Europa intenționează să lupte cu […] The post Marina Tauber: “Nu trebuie să permitem ca scenariul ucrainean să se repete în Republica Moldova” appeared first on Omniapres.
15:30
Maia Sandu l-a felicitat pe Mark Rutte după ce a fost ales șef al Alianței Nord-Atlantice Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, l-a felicitat pe prim-ministrul Țărilor de Jos, Mark Rutte, cu prilejul alegerii sale în calitate de secretar general al NATO. În mesajul transmis, șefa statului și-a exprimat aprecierea pentru parteneriatul Moldova-NATO. „Felicitări călduroase prim-ministrului […] The post Maia Sandu l-a felicitat pe Mark Rutte: Prețuim parteneriatul cu NATO appeared first on Omniapres.
15:10
Prim-ministrul italian Giorgia Meloni a criticat miercuri acordul încheiat între Partidul Popular European (PPE, centru-dreapta), socialişti şi liberali pentru a-şi împărţi principalele trei funcţii din structurile UE, acuzându-l că ignoră dorinţele exprimate de votanţi la recentele alegeri europarlamentare, relatează ANSA şi Reuters. Conform acordului convenit înaintea summitului din această săptămână şi despre care au informat […] The post Meloni critică acordul pentru împărţirea funcţiilor în UE, acuzându-l că ignoră votul cetăţenilor appeared first on Omniapres.
15:00
Inga Grigoriu publică o poză care face cât o mie de cuvinte. În poza pe care am atașat-o, primită de la oameni din presa scrisă, puteți vedea două doamne într-o relație de prietenie. Poate n-ar fi nimic special, dacă doamnele n-ar fi verișoara președintei, Stela Verebceanu și Angela Brașoveanu, consiliera președintei, cele care au lucrat […] The post Inga Grigoriu prezintă două doamne deranjate de faptul că într-o piesă de teatru se poate vorbi liber despre fenomenul corupției appeared first on Omniapres.
14:40
Ilan Șor declară că Danemarca a promis 21,58 milioane de dolari pentru “aderarea accelerată” a Ucrainei și Moldovei la UE. “Puteți ghici cine va primi de fapt acești bani. Desigur, cetățenii obișnuiți nu vor primi nimic din această sumă. Oficialii moldoveni sunt o altă problemă. Iar termenul limită este 2030 – aparent, pentru ca în […] The post Ilan Șor: S-a promis 21,58 milioane de dolari pentru “aderarea accelerată” la UE, iar cetățenii obișnuiți nu vor primi nimic appeared first on Omniapres.
14:40
Directorul executiv al Institutului pentru Inițiative Strategice, Vlad Kulminski, consideră că licitația spațiilor comerciale de la aeroportul din Chișinău seamănă cu o dramă care merită să fie în centrul unui film artistic. Opinia a fost exprimată în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4. Potrivit lui, acest concurs trebuie să fie organizat în mod […] The post Vlad Kulminski: Licitația spațiilor comerciale de la Aeroport seamănă cu o dramă appeared first on Omniapres.
13:50
Un atac al Rusiei cu rachetă balistică asupra oraşului-port Odesa, în sudul Ucrainei, a lovit o infrastructură civilă la primele ore ale zilei de miercuri, a declarat guvernatorul regional Oleh Kiper, citat de Reuters şi Ukrainska Pravda. O clădire administrativă a fost avariată în urma atacului în sectorul industrial al oraşului, a afirmat Kiper, adăugând […] The post Rusia a tras o rachetă balistică asupra unei infrastructuri civile din Odesa appeared first on Omniapres.
13:40
Ion Ceban atenționează asupra faptului că sunt efectuate acțiuni de delapidare a bunurilor municipale prin scheme frauduloase, deși Executivul local a întreprins mai multe măsuri pentru a contracara aceste ilegalități. Pe parcursul anilor 2014-2024, prin acțiunile unor persoane fizice și juridice, dar și prin deciziile adoptate de unele autorități publice centrale și instanțe de judecată, […] The post Ion Ceban: Sunt efectuate acțiuni de delapidare a bunurilor municipale prin scheme frauduloase appeared first on Omniapres.
12:40
Referendumul privind integrarea europeană „nu este pregătit foarte bine”, a menționat politicianul Andrei Năstase în cadrul emisiunii “Secretele puterii“, de la Jurnal TV. „Prezența mea la aceste alegeri vine tocmai la pachet cu dorința sinceră de a nu lăsa pe nimeni să compromită un obiectiv esențial pentru mine ca cetățean: aflarea RM în lumea civilizată, […] The post Andrei Năstase: Referendumul de integrare în UE nu este pregătit foarte bine appeared first on Omniapres.
10:10
Mai multe organizații culturale independente acuză Ministerul Culturii de „favoritism” și conflict de interese în momentul desemnării proiectelor finanțate cu 14 milioane de lei din bugetul de stat. Ministrul Sergiu Prodan a spus Europei Libere că observațiile lor sunt „subiective” și „stupide”. Pe 11 iunie, Ministerul Culturii a anunțat că va finanța anul acesta 84 […] The post Artiștii independenți acuză Ministerul Culturii că împarte milioane unor asociații aflate în conflict de interese appeared first on Omniapres.
09:20
Creșterea nivelului de interoperabilitate între militari, participarea la operaţiunile de menţinere a păcii cu mandat internațional, dar și situația de securitate regională au fost discutate ieri la Chișinău în cadrul unei întrevederi a Ministrului Apărării, Anatolie Nosatîi, cu șeful Statului Major al Apărării al Armatei României, Gheorghiță Vlad, comunică MOLDPRES. În cadrul dialogului, oficialii au […] The post Intensificarea colaborării bilaterale moldo-române pe segment militar a fost discutată la Chișinău appeared first on Omniapres.
08:50
Premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, afirmă că singura şansă pentru ţară este calea aderării la Uniunea Europeană. Potrivit deschide.md, declaraţia a fost făcută după prima conferinţă interguvernamentală Republica Moldova – UE. Recean consideră că cetăţenii au înţeles că doar UE reprezintă şansa la o viaţă prosperă şi sigură. ”Această conferinţă demonstrează că avem capacitatea ca, […] The post Dorin Recean: Calea aderării la Uniunea europeană este singura şansă la un viitor prosper pentru Republica Moldova appeared first on Omniapres.
07:50
Cele 32 de state membre ale NATO vor confirma miercuri nominalizarea premierului interimar olandez Mark Rutte în postul de secretar general al Alianţei, au anunţat marţi surse diplomatice citate de AFP. Ambasadorii statelor membre vor oficializa această numire în timpul unei reuniuni a Consiliului Atlanticului de Nord, forul de decizie politică al NATO. Retragerea candidaturii […] The post Mark Rutte va fi nominalizat oficial miercuri secretar general al NATO appeared first on Omniapres.
07:40
Horoscop 26 iunie – o zi cu rezolvări. O să ne strecurăm cu inteligență printre obstacolele care vi se pot ivi în cale și o să facem față provocărilor. RAC Aveți multe aspecte de pus în ordine și o să o luați metodic, că se așteaptă să le dați de capăt tuturor obligațiilor și să […] The post Horoscop 26 iunie – pentru o zodie vin oferte de afaceri appeared first on Omniapres.
25 iunie 2024
17:50
La doar o lună după ce Uniunea Europeană a decis să interzică accesul la trei mass-media rusești, Moscova a reacționat prin interzicerea a 81 de publicații europene. Pe această listă figurează și câteva televiziuni din România, relatează AFP și EFE, conform Agerpres. „Contra-măsuri sunt introduse asupra accesului de pe teritoriul rus la mijloacele de difuzare […] The post Trei televiziuni din România, pe lista surselor mass-media interzise de Rusia appeared first on Omniapres.
16:10
Vom avea cea mai bună listă de candidați pentru alegerile parlamentare! Primarii noștri sunt deja de 9 -13 ani primari, iar majoritatea alegerilor sunt câștigate de ei din primul tur, declară Renato Usatîi, președintele Partidului Nostru. Asta demonstrează că ei lucrează bine. Și nu i-au putut da jos nici PAS, nici socialiștii. Dacă acești oameni […] The post Renato Usatîi: Vom avea cea mai bună listă de candidați pentru alegerile parlamentare! appeared first on Omniapres.
14:20
A fost aprobată o nouă componență a Consiliului de observatori ai Moldovagaz pentru o perioadă de 3 luni, scrie șeful companiei, Vadim Ceban. Potrivit acestuia, au fost aleși în Consiliul de observatori Anton Bunenov, Pavel Vlasov, Denis Emilianov, Roman Jelnov, Mihail Iuriev, Vadim Ceban și Serghei Korin. Pentru aceeași perioadă în calitate de președinte al […] The post ULTIMA ORĂ! A fost aprobată o nouă componență a Consiliului de observatori ai Moldovagaz appeared first on Omniapres.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.