Cotidianul

Acum 8 ore
17:00
Formaţia Chelsea Londra a terminat la egalitate, scor 2-2, partida disputată, sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei Manchester United,... Articolul (VIDEO) Spectacol și dramatism pe Stamford Bridge: Man United, egalată la ultima fază apare prima dată în Cotidianul.
Acum 12 ore
16:10
Real Madrid a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Levante, într-un meci din etapa... Articolul (VIDEO) Surpriză uriașă pe Bernabeu: Realul pierde cu Levante și înregistrează un record negativ istoric apare prima dată în Cotidianul.
Acum 24 ore
10:40
Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, s-a întâlnit cu asistentul Secretarului de Stat al SUA pentru Afaceri Europene și... Articolul Andrei Năstase, în SUA: Cu cine s-a întâlnit și ce teme de discuții a avut apare prima dată în Cotidianul.
10:40
„Respectăm neutralitatea Republicii Moldova. Această decizie aparţine în exclusivitate poporului”, a declarat preşedintele Adunării Parlamentare NATO, Rasa Jukneviciene. Oficialul, care... Articolul Oficial NATO: Interesul nostru este ca Republica Moldova să fie un stat democratic apare prima dată în Cotidianul.
10:30
Arabia Saudită a recunoscut sâmbătă că jurnalistul saudit Jamal Khashoggi, a cărui dispariţie pe 2 octombrie a avut un ecou... Articolul Arabia Saudită recunoaşte că jurnalistul Jamal Khashoggi a fost ucis în consulatul său din Istanbul apare prima dată în Cotidianul.
07:40
Datele unui sondaj realizat de IMAS arată că cetățenii din Republica Moldova discută mult între ei despre problemele din localitățile... Articolul (SONDAJ) Ce i-ar determina pe moldoveni să se implice mai mult în rezolvarea problemelor din localitățile lor apare prima dată în Cotidianul.
Ieri
18:50
Duminică, 21 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale (PNAM), partidul de guvernământ va organiza Adunarea Naţională PDM – Pentru Moldova,... Articolul (DOC) Instrucțiunile PDM pentru mitingul de duminică: Ce trebuie să răspundă, cum să se îmbrace și să se comporte participanții apare prima dată în Cotidianul.
18:00
Reprezentanții comunității „Watchdog” susțin că există premise pentru ca S.A. „Termoelectrica” să revizuiască tarifele atât la producerea energiei termice şi... Articolul Experții „Watchdog” explică de ce ar trebui să plătim cu 15% mai puțin pentru căldură apare prima dată în Cotidianul.
17:30
Europarlamentarul lituanian Petras Auštrevičius, autorul raportului privind implementarea prevederilor Acordului de Asociere cu UE de către Republica Moldova, afirmă că... Articolul Eurodeputatul Petras Auštrevičius: „Nu vom mai da bani guvernului, ci primăriilor” apare prima dată în Cotidianul.
16:20
Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului atenționează populația, printr-un comunicat, despre interzicerea arderii resturilor vegetale. Astfel, reprezentanții autorităților publice locale,... Articolul Ce amenzi riscă persoanele care vor arde frunzele apare prima dată în Cotidianul.
15:50
Michel Barnier, negociatorul-şef al Uniunii Europene, a declarat astăzi că acordul privind relaţiile post-Brexit este finalizat în proporţie de 90%,... Articolul Acordul post-Brexit, finalizat în proporţie de 90% apare prima dată în Cotidianul.
15:40
La două zile după masacrul care a făcut 20 de morţi într-o liceu din Kerci, în Crimeea, mii de oameni... Articolul Mii de persoane au adus un ultim omagiu victimelor masacrului din Crimeea apare prima dată în Cotidianul.
15:10
25 de persoane, printre care 3 angajaţi ai Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare a Primăriei mun. Chişinău şi... Articolul 25 de persoane sunt bănuite că ar fi intermediat zeci de cazuri de obţinere frauduloasă a actelor pentru diverse construcţii apare prima dată în Cotidianul.
15:10
Pe strada Nicolae Testemițanu, 19 din Chișinău au fost descoperite ieri câteva construcții subterane care datează din perioada sovietică, anii... Articolul (FOTO) Ștefăniță: „Construcțiile subterane descoperite pe str. Testemițanu nu prezintă interes istoric, cultural sau arhitectural” apare prima dată în Cotidianul.
14:50
La 27 octombrie, în Istanbul, un summit axat pe Siria îi va reuni pe liderii turc, Recep Tayyip Erdoğan, rus,... Articolul Când urmează să organizeze Erdoğan, Putin, Macron și Merkel un summit privind situația din Siria apare prima dată în Cotidianul.
14:40
În unele zone din Canada a fost semnalată lipsa canabisului în magazine, la două zile după ce a fost legalizat... Articolul Criză de canabis în Canada, la două zile de la legalizare. Cât costă un gram apare prima dată în Cotidianul.
14:40
Un suspect în violarea şi asasinarea jurnalistei bulgare Viktoria Marinova, Severin Krasimirov, în vârstă de 21 de ani, a declarat... Articolul Asasinul jurnalistei bulgare și-a recunoscut fapta; Ce l-a determinat să comită crima apare prima dată în Cotidianul.
14:30
„Erdogan nu a venit cu mâna goală la prietenii săi, ci cu două mașini speciale pentru schilodirea protestatarilor pașnici, atunci... Articolul Năstase comentează cadoul lui Erdogan pentru puterea de la Chișinău: „Nu aceasta e Europa” apare prima dată în Cotidianul.
14:20
Niciodată, din anul 2000 încoace, economia moldovenească nu a trecut printr-o criză investițională atât de lungă și de profundă, atenționează... Articolul (DOC) Expert-Grup: Economia moldovenească nu a trecut printr-o criză investițională atât de profundă din 2000 apare prima dată în Cotidianul.
13:30
Fotbaliştii ruşi Alexandr Kokorin şi Pavel Mamaev au fost puşi joi sub acuzare pentru huliganism şi agresiune, riscând să stea... Articolul Kokorin și Mamaev, puși sub acuzare; Câți ani de pușcărie riscă apare prima dată în Cotidianul.
12:50
Părinții pot alege din o listă variată de cursuri pentru copiii lor, în cadrul cărora micuții vor învăța să utilizeze... Articolul Cursuri interactive de programare, robotică, antreprenoriat și altele pentru copilul dumneavoastră apare prima dată în Cotidianul.
12:50
Președintele comuniștilor, Vladimir Voronin, este dispus să candideze pe aceeași circumscripție electorală cu președintele Igor Dodon, pentru a vedea cine... Articolul Vladimir Voronin, dispus să candideze pe aceeași circumscripție electorală cu Igor Dodon apare prima dată în Cotidianul.
12:40
Situație jenantă pentru președintele Igor Dodon în cadrul vizite pe care a efectuat-o joi, alături de omologul său de la... Articolul (VIDEO) Dodon, lăsat cu ochii în… ceas de bașcanul Găgăuziei; A refuzat să-i întindă mâna apare prima dată în Cotidianul.
12:30
Procurorii anticorupție au reținut, în seara zile de ieri, un procuror din cadrul Procuraturii raionului Orhei și un avocat, fiind... Articolul Un judecător, un procuror și un avocat bănuiți de corupție. Procurorul și avocatul – reținuți apare prima dată în Cotidianul.
12:10
Manipulări de dividende implicând bănci şi fonduri financiare au provocat prejudicii, la încasarea impozitelor, în aproximativ zece ţări europene, în... Articolul Fraudă uriașă: Cele mai bogate state din UE au pierdut 55 de miliarde de euro apare prima dată în Cotidianul.
12:00
Datorită unei noi metode de detectare a undelor seismice, cercetătorii au reușit să dezvăluie una dintre cele mai dezbătute caracteristici... Articolul Pentru prima dată în istorie, cercetătorii confirmă că nucleul Pământului este solid; cum au înțeles asta apare prima dată în Cotidianul.
11:40
Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, susține că nu va accepta să treacă prin „filtrul” impus de către PAS și Platforma... Articolul (VIDEO) Ghimpu: Cine e Maia Sandu? Ei trebuie să treacă „filtrul” la mine apare prima dată în Cotidianul.
11:20
Reprezentanţii companiei Facebook sunt de părere că recenta piratare masivă a datelor personale ale utilizatorilor, la sfârşitul lunii septembrie, a... Articolul Cine sunt hackerii care au spart conturile Facebook apare prima dată în Cotidianul.
11:20
Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, susține că urmărește, de peste ocean, „vânzoleala de acasă a lui Plahotniuc și... Articolul Andrei Năstase: Platforma DA, în parteneriat cu toate forțele sănătoase din societate, va implementa valorile europene prin faptă apare prima dată în Cotidianul.
10:50
Rochia purtată de Ducesa de Sussex în timpul primei apariții în public de la anunțarea sarcinii a făcut site-ul designerului... Articolul O rochie purtată de Meghan Markle în Australia a devenit atât de populară, încât a căzut site-ul designerului acesteia apare prima dată în Cotidianul.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.