Sondaj// Politicienii moldoveni...
Conform unui sondaj recent realizat de compania “Intellect Group” în perioada 25-28 aprilie 2024, politicienii din Republica Moldova au fost asociați cu diverse personaje din filme, în funcție de percepția pozitivă a respondenților. Iată cum au fost asociate unele dintre figurile politice importante: Ion Ceban a fost asociat cu Thomas Shelby din “Sharp Trump”, datorită … Articolul Sondaj// Politicienii moldoveni văzuți prin prisma personajelor de film apare prima dată în BreakingNews.

Ultimele știri la acest subiect

18:10 02/05
Rezultatele recente ale unui sondaj efectuat de compania de cercetare și consultare politică Intellect Group dezvăluie că anumiți lideri politici continuă să se bucure de încrederea cetățenilor. Potrivit datelor obținute: Ion Ceban se află în fruntea listei, cu un nivel de încredere de 52,0%,Vladimir Voronin urmează în apropiere, cu un procent de încredere de 48,5%,Maia […] Articolul Topul încrederii: Liderii politici preferați de cetățeni, conform sondajului Intellect Group apare prima dată în Știri din Moldova.
17:50 02/05
Potrivit rezultatelor sondajului realizat de Compania Intellect Group, trei politicieni par să poată concura efectiv cu Maia Sandu în alegerile prezidențiale: Aceste cifre indică o competiție strânsă între acești politicieni… Articolul Sondaj// Alegeri prezidențiale 2024: Ceban, Dodon și Usatîi în lupta cu Maia Sandu apare prima dată în Good News.
17:40 02/05
Rezultatele recente ale unui sondaj efectuat de compania de cercetare și consultare politică Intellect Group dezvăluie că anumiți lideri politici continuă să se bucure de încrederea cetățenilor. Potrivit datelor obținute:… Articolul Topul încrederii în liderii politici: Rezultatele sondajului Intellect Group apare prima dată în Good News.
17:40 02/05
Conform ultimului sondaj realizat de compania “Intellect Group”, candidata Maia Sandu se situează în fruntea preferințelor electorale, cu un sprijin stabil de 18,2%. Această cifră reflectă, cel mai probabil, susținerea continuă a alegătorilor față de politicile sale de integrare europeană, care au fost o temă centrală în campania sa. Totuși, datele relevă și o notă […] Articolul Sondaj Intellect Group: Maia Sandu conduce în preferințele electorale apare prima dată în Știri din Moldova.
17:30 02/05
Rezultatele recente ale unui sondaj realizat de compania Intellect Group arată că majoritatea respondenților (39,0%) susțin aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Acest lucru reflectă aspirațiile populației de a se integra în structurile economice și politice ale Europei. Cu toate acestea, o proporție semnificativă a respondenților (27,5%) s-au exprimat împotriva aderării. Această opoziție este alimentată […] Articolul Analiza opiniei publice privind aderarea la UE apare prima dată în Știri din Moldova.
ANRE a stabilit un nou tarif în...
Consumatorii casnici vor achita, din 3 mai, 12,15 lei, fără TVA, pentru fiecare metru cub de gaz consumat, ceea ce înseamnă o ieftinire de 9 la sută, față de tariful stabilit în luna februarie a acestui an. Hotărârea ANRE vine după ce a analizat documentele prezentate de „Moldovagaz” și a constatat existența factorilor obiectivi care […] Articolul ANRE a stabilit un nou tarif în scădere pentru gaz. Noul preț este de 12,15 lei, fără TVA, pentru un metru cub de gaz apare prima dată în Vocea Basarabiei.

Ultimele știri la acest subiect

18:10 02/05
Consumatorii casnici și o parte din consumatorii non-casnici conectați la rețelele de joasă presiune vor plăti pentru gaze un tarif de 12 154 de lei pentru o mie metri cubi (12,1 lei/m3) sau cu 1244 de lei pentru o mie de metri cubi mai puțin ca acum.  Tariful a fost aprobat astăzi de către Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică și este uș
17:20 02/05
La data de 2 mai 2024, Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat, în ședință publică, prețurile reglementate pentru furnizarea gazelor naturale de către S.A. „Moldovagaz”, în contextul obligației de serviciu public anumitor categorii de consumatori finali și pentru furnizarea de ultimă opțiune. ANRE a analizat documentele justificative prezentate […]
16:40 02/05
Vom achita mai puțin pentru gazele naturale. Agenția Națională de Reglementare în Energetică a aprobat astăzi solicitarea companiei Moldovagaz de reducere a tarifelor cu aproape 10%. Astfel, consumatorii casnici vor achita 13 lei și 12 bani, cu TVA inclus, pentru un metru cub de gaze. Noile tarife vor intra în vigoare pe 3 mai.
16:20 02/05
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică de la Chișinău a micșorat joi, 2 mai, tariful pentru furnizarea gazelor naturale.  Astfel, consumatorii casnici din Republica Moldova urmează să achite 13 lei moldovenești și 12 bani (cu TVA) pentru un metru cub de gaze. Noile tarife vor intra în vigoare începând cu data de 3 mai, odată […] Articolul Tariful la gazele naturale, în scădere în R. Moldova apare prima dată în InfoPrut.
15:40 02/05
Începând cu 2 mai 2024, consumatorii casnici vor achita 13 lei și 12 bani pentru un metru cub. Aceasta reprezintă
Peste 100 de mii dolari americani de...
Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost reținut pentru 72 de ore. Ajuns la postul vamal Palanca, acesta nu a declarat 100 de mii de dolari americani, pe care i-ar fi ascuns în una din treptele autocarului pe care îl conducea. Ofițerii Serviciului Vamal au emis un comunicat de presă în care...

Ultimele știri la acest subiect

17:30 02/05
Ofițerii Serviciului Vamal sub conducerea procurorilor PCCOCS anunță o captură de peste 100 000 dolari americani de contrabandă, depistați într-un autocar sosit din Odesa, Ucraina. În [...] Articolul Peste 100 mii dolari SUA de contrabandă au fost depistați într-un autocar sosit din Odesa apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:20 02/05
Peste 100.000 dolari de contrabandă, depistați într-un autocar sosit din Odesa
15:30 02/05
Peste 100 de mii de dolari, echivalentul a aproximativ două milioane de lei, au fost depistați de vameși și procurori într-un autocar ce venea din Odesa. Banii erau ascunși în una din treptele autocarului. Șoferul autocarului, în vârstă de 50 de ani, care inițial le spusese vameșilor că nu are nimic de declarat, a fost […] Articolul VIDEO// Autocar din Odesa, descoperit cu două milioane de lei ascunși în treptele vehiculului apare prima dată în Subiectul Zilei.
15:00 02/05
VAMEȘII MOLDOVENI AU GĂSIT 100.000 DE DOLARI ÎNTR-UN AUTOCAR CARE VENEA DE LA ODESA.
13:45 02/05
Vameşii şi procurorii din R. Moldova anunţă o captură de peste 100 000 de dolari americani de contrabandă, depistați într-un autocar sosit din ...
Atenție la scrisorile în care se...
Cetățenii Republicii Moldova sunt avertizați despre un nou tip de escrocherie financiară. Este vorba despre scrisori false transmise din numele Ministerului Finanțelor cu scop de înșelăciune. În scrisori se solicită achitarea impozitului pe venit, ca urmare a blocării unor transferuri financiare. Сообщение Atenție la scrisorile în care se solicită achitarea impozitului pe venit! Circulă o nouă formă de escrocherie появились сначала на #diez.

Ultimele știri la acest subiect

19:10 02/05
Atenție: Escrocii folosesc imaginea Ministerului Finanțelor în scopuri meschine Ministerul Finanțelor îi atenționează pe cetățeni că diferiți escrocii folosesc imaginea instituției în scopuri meschine. Mai multe persoane au primit scrisori cu solicitarea de a achita impozitul pe venit, în urma blocării unor transferuri financiare. Reprezentanții Ministerului Finanțelor afirmă într-un comunicat că „nu a contactat cetățenii pentru a cere achitarea de impozite sau furnizarea datelor private sau fin...
17:30 02/05
Ministerul Finanțelor avertizează despre scrisori false transmise din numele instituției cu scop de înșelăciune, care se manifestă prin pretinsa solicitare de a achita impozitul pe venit, urmare a blocării unor ... Post-ul ATENȚIE! O nouă escrocherie apare prima dată în Unica.md.
16:50 02/05
Ministerul Finanțelor îi atenționează pe cetățeni că diferiți escrocii folosesc imaginea instituției în scopuri meschine.
16:30 02/05
Ministerul Finanțelor avertizează despre scrisori false transmise din numele instituției cu scop de înșelăciune, care se manifestă prin pretinsa solicitare de a achita impozitul pe venit, urmare a blocării unor transferuri financiare. Ministerul Finanțelor informează publicul că nu a contactat și nu va contacta prin responsabilii săi persoane private în vederea solicitării unor asemenea acțiuni […]
15:40 02/05
Ministerul Finanțelor avertizează despre scrisori false transmise în numele instituției cu „scop de înșelăciune”, care se manifestă prin pretinsa solicitare de a achita impozitul pe venit, urmare a blocării unor transferuri financiare.
Aproape jumătate din judecătorii...
Legea permite judecătorilor care nu vor să fie evaluați să-și dea demisia în decurs de 20 de zile. Tot în acest timp, ei își pot retragere cererile. Potrivit agendei ședinței CSM din 7 mai, au depus cereri de demisie judecătorii: Sergiu Arnăut Eugeniu Clim Ina Dutca Silvia Gîrbu Ghenadie Lîsîi Viorica Mihaila Igor Mînăscurtă Negru Veronica Anatol Pahopol Ecaterina Palanciuc Ion Secrieru Stelian Teleucă Ion Țurcan Boris Talpă Steliana Iorgov Liubovi Brînza Sergiu Daguța Pe 12 aprilie comisia vett...

Ultimele știri la acest subiect

22:20 02/05
17 judecători de la Curtea de Apel Chișinău au depus cereri de demisie din funcție, asta în condițiile în care până acum în cadrul instanței activau 35 de judecători în loc de 57 câți ar trebui. Potrivit președintelui interimar al Consiliul Superior al Magistraturii, Sergiu Caraman, demisiile sunt justificate prin faptul că magistrații nu doresc ... În intenția de a evita procedura de vetting, 17 de judecători de la Curtea de Apel Chișinău au depus cereri de demisie – Urmează decizia CSM-lui The post În intenția de a evita procedura de vetting, 17 de judecători de la Curtea de Apel Chișinău au depus cereri de demisie – Urmează decizia CSM-lui appeared first on Politik.
21:00 02/05
20 de judecători de la Curtea de Apel Chișinău au depus cereri de demisie din funcție. Informația a fost confirmată pentru departamentul nostru de știri de președintele interimar al Consiliul Superior al Magistraturii, Sergiu Caraman. Potrivit lui, demisiile sunt justificate prin faptul că magistrații nu doresc să treacă procedura de vetting care a ajuns la Curtea de Apel Chișinău.
20:40 02/05
Curtea de Apel Chișinău rămâne fără jumătate dintre judecători. Douăzeci de magistrați și-au înregistrat cererile de demisie. Potrivit președintelui Consiliului Superior al Magistraturii, Sergiu Caraman, motivul este procedura de evaluare externă. Iar Ilie Chirtoacă de la Centrul de Resurse Juridice a declarat pentru Moldova 1 că era de așteptat un val al demisiilor.
19:50 02/05
Șaptesprezece judecători de la Curtea de Apel Chișinău au prezentat cereri de demisie, după ce Comisia Vetting a început evaluarea acestora. Cererile de eliberare din funcție vor fi examinate de Consiliul Superior al Magistraturii în cadrul ședinței din 7 mai. Amintim că, pe 12 aprilie, Comisia Vetting a anunțat începerea evaluării eticii și integrității profesionale […] The post DOC Val de demisii la Curtea de Apel Chișinău demisionează: 17 judecători vor să fie eliberați din funcție appeared first on NewsMaker.
19:30 02/05
Curtea de Apel Chișinău ar putea rămâne cu mai puțini magistrați după ce 17 judecători și-au depus cererea de demisie. Cel puțin asta arată ordinea de zi a ședinței Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), transmite breakingnews.md cu referire la Agora.md. Cererile urmează să fie examinate de membrii CSM în ședința din 7 mai. Deocamdată nu este clar motivul … Articolul Curtea de Apel Chișinău: 17 judecători și-au depus cererea de demisie apare prima dată în BreakingNews.
Procedura de înmatriculare a...
Procedura de înmatriculare a automobilelor, simplificată. Care acte nu mai sunt obligatorii

Ultimele știri la acest subiect

19:50 02/05
Agenția Servicii Publice a simplificat procedura de înmatriculare a vehiculelor Agenția Servicii Publice a simplificat procedura de înmatriculare a vehiculelor prin reducerea numărului documentelor care trebuie să fie prezentate la ghișeu. Potrivit directorului ASP, Mircea Eșanu, cetățenii nu vor mai trebui să prezinte în format fizic documente precum asigurarea RCA, dovada inspecției tehnice periodice și dovada achitării taxei de utilizare a drumurilor. Totodată, nu va mai fi necesară venirea c...
19:30 02/05
Agenția Servicii Publice a simplificat procedura de înmatriculare a vehiculelor prin reducerea numărului documentelor care trebuie să fie prezentate la ghișeu.
13:50 02/05
Statul simplifică procedurile de înmatriculare a vehiculelor. În martie 2024 Guvernul a aprobat o hotărâre de Guvern prin care a fost simplificată procedura de înmatriculare a vehiculelor. Potrivit modificărilor aprobate pentru a reduce numărul vizitelor la ghișeu, un șir de acte nu vor mai fi obligatorii, iar accesul la documentele disponibile pe platforma MConnect va ... Anunț important pentru șoferi – Statul simplifică procedurile de înmatriculare a vehiculelor The post Anunț important pentru șoferi – Statul simplifică procedurile de înmatriculare a vehiculelor appeared first on Politik.
13:40 02/05
Procedura de înmatriculare a vehiculelor a fost simplificată. Po...
13:30 02/05
Procedura de înmatriculare a vehiculelor a fost simplificată, notează Noi.md.Potrivit Agenției Servicii Publice acum, pentru a reduce vizitele la ghișee, mai multe documente nu mai sînt necesare. Prin urmare, nu mai este necesar să prezentați formulare pe hîrtie cum ar fi:- Asigurarea RCA- Dovada inspecției tehnice periodice- Dovada achitării taxei de utilizare a drumurilorDe a
Circa 70 de locuri de parcare sunt...
În jur de 70 de locuri publice de parcare sunt amenajate în Piața Marii Adunǎri..

Ultimele știri la acest subiect

18:10 02/05
În jur de 70 de locuri de parcare sunt amenajate în Piața Marii Adunări Naționale pentru conducătorii auto care vor veni la slujba din Noaptea Învierii la Catedrala mitropolitană „Nașterea Domnului”, anunță Primăria capitalei.Șoferii vor putea lăsa automobilele și pe străzile adiacente, pe locurile de parcare stradală.De asemenea, pentru a facilita accesul doritorilor de
15:30 02/05
În Noaptea Învierii, în PMAN vor fi amenajate circa 70 de locuri de parcare
13:50 02/05
Circa 70 de locuri de parcare au fost amenajate în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) pentru conducătorii auto ce vor participa la slujba din Noaptea Învierii la Catedrala Metropolitană „Nașterea Domnului” din capitală. Potrivit Primăriei Chișinău, șoferii vor putea lăsa automobilele și pe străzile adiacente, unde la fel sunt disponibile mai multe locuri de parcări […] Articolul Circa 70 de locuri de parcare au fost amenajate în Piața Marii Adunări Naționale apare prima dată în AgroTV.
13:10 02/05
Circa 70 de locuri de parcare au fost amenajate în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) pentru conducătorii auto ce vor participa la slujba din Noaptea Învierii la Catedrala Metropolitană „Nașterea Domnului” din capitală, informează MOLDPRES.
13:00 02/05
În jur de 70 de locuri de parcare sunt amenajate în Piața Marii Adunări Naționale pentru conducătorii auto care vor veni la slujba din Noaptea Învierii la Catedrala mitropolitană „Nașterea Domnului”, anunță Primăria capitalei. • Șoferii vor putea lăsa automobilele și pe străzile adiacente, pe locurile de parcare stradală.De asemenea, pentru a facilita accesul doritorilor de a participa la serviciul divin din Noaptea Învierii, Primăria Chișinău va pune la dispoziția locuitorilor mai multe rute de...
Tentativă de contrabandă cu piese...
Patru bărbați cu vârste cuprinse între 34 și 49 de ani sunt cercetați penal într-un dosar cu contrabandă cu piese auto din Uniunea Europeană și Marea Britanie, în valoare de circa șase milioane de lei. Potrivit Poliției de Frontieră, cantitățile impunătoare au fost ridicate urmare a peste 10 percheziții desfășurate în Anenii Noi, Chișinău, Criuleni, Orhei și Ungheni.

Ultimele știri la acest subiect

14:40 02/05
Procurorii PCCOCS și ofițerii Poliției de Frontieră anunță deconspirarea unei scheme de contrabandă cu piese auto din UE și Marea Britanie, în valoare de circa [...] Articolul Piese auto de contrabandă de 6 mln MDL din UE și Marea Britanie. Precheziții la Ungheni, Anenii Noi, Chișinău, Criuleni și Orhei apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:00 02/05
Ofițerii Direcției investigare criminalitate transfrontalieră și Direcției urmărire penală a IGPF și procurorii PCCOCS anunță deconspirarea unei scheme de contrabandă cu piese auto din UE și Marea Britanie, în valoare de circa 6.000.000 lei.  Cantitățile impunătoare au fost ridicate urmare a peste 10 percheziții desfășurate în Anenii Noi, Chișinău, Criuleni, Orhei și Ungheni. Astfel, oamenii legii […] Articolul Piese auto de contrabandă de șase milioane de lei, depistate în urma unui șir de percheziții din mai multe orașe apare prima dată în Vocea Basarabiei.
12:10 02/05
Procurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) și ofițerii Poliției de Frontieră anunță joi, 2 mai, despre deconspirarea unei scheme de contrabandă cu piese auto din UE și Marea Britanie în valoare de circa 6 milioane de lei. Banii au fost ridicați în urma a peste 10 percheziții desfășurate în Anenii...
11:50 02/05
Patru bărbați cu vârste cuprinse între 34 și 49 de ani sunt cercetați penal într-un dosar cu contrabandă cu piese auto din Uniunea Europeană și Marea Britanie, în valoare de circa șase milioane de lei. Potrivit Poliției de Frontieră, cantitățile impunătoare au fost ridicate urmare a peste 10 percheziții desfășurate în Anenii Noi, Chișinău, Criuleni, Orhei și Ungheni.
11:50 02/05
O schemă de contrabandă cu piese auto din UE și Marea Britanie, în valoare de circa 6.000.000 lei, a fost deconspirată de ofițerii Poliției de Frontieră și procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS). Potrivit informațiilor, cantitățile impunătoare au fost ridicate urmare a peste 10 percheziții desfășurate în Anenii Noi, Chișinău, Criuleni, […] Articolul VIDEO Contrabandă cu piese auto din UE și Marea Britanie. Patru bărbați au ajuns în vizorul oamenilor legii apare prima dată în Realitatea.md.
Soldații din SUA împreună cu cei...
În perioada 9-16 mai, Armata Națională va participa la exercițiul „Swift Response-2024”, condus de Comandamentul Statelor Unite ale Americii în Europa și Africa. Exercițiul se va desfășura pe teritoriul Republicii Moldova, în raioanele din nordul țării. Scopul antrenamentelor este dezvoltarea capabilităţilor şi creșterea nivelului de interoperabilitate între militarii participanți, precum și punerea în practică a tehnicilor, metodelor şi procedurilor moderne de instruire militară individuală şi colectivă. La exercițiu vor participa peste 400 de militari din Brigada […] Acest articol Soldații din SUA împreună cu cei moldoveni vor efectua exerciții militare în nordul țării a apărut pentru prima dată pe TV-Nord | Știri Televiziunea nordului.

Ultimele știri la acest subiect

21:30 02/05
Armata Națională va participa, în perioada 9-16 mai curent, la exercițiul ,,Swift Response-2024„, condus de Comandamentul Statelor Unite ale Americii în Europa și Africa. Exercițiul se va desfășura pe teritoriul Republicii Moldova. Potrivit superiorului exercițiului, locotenent-colonel Ion...
20:00 02/05
Armata Națională va participa, în perioada 9-16 mai curent, la exercițiul ,,Swift Response-2024”, condus de Comandamentul Statelor Unite ale Americii în Europa și Africa.Exercițiul se va desfășura pe teritoriul Republicii Moldova.Potrivit superiorului exercițiului, locotenent-colonel Ion Coțofană, scopul antrenamentelor este dezvoltarea capabilităţilor şi creșterea nivelului de interoperab
19:50 02/05
Militarii Armatei R. Moldova vor participa, în perioada 9-16 mai, la exercițiul „Swift Response-2024”, condus de Comandamentul Statelor Unite ale Americii în Europa și Africa. Exercițiul se va desfășura pe teritoriul Republicii Moldova. Potrivit superiorului exercițiului, Ion Coțofană, scopul antrenamentelor este dezvoltarea capabilităţilor şi creșterea nivelului de interoperabilitate între militarii participanți, precum și punerea în […] Articolul Militari din R. Moldova și SUA, salturi cu parașuta la Bălți apare prima dată în InfoPrut.
19:30 02/05
Armata Națională va participa, în perioada 9-16 mai curent, la exercițiul ,,Swift Response-2024”, condus de Comandamentul Statelor Unite ale Americii în Europa și Africa, se arată într-un comunicat emis de Ministerul Apărării.
19:25 02/05
Armata Națională va participa, în perioada 9-16 mai curent, la exercițiul ,,Swift Response-2024”, condus de Comandamentul Statelor Unite ale Americii în Europa și Africa, se arată într-un comunicat emis de Ministerul Apărării.
Macron: Trimiterea de trupe occidentale...
Preşedintele francez Emmanuel Macron a reiterat posibilitatea trimiterii de trupe occidentale pe teren în Ucraina, apreciind într-un interviu p...

Ultimele știri la acest subiect

22:20 02/05
Președintele Franței Emmanuel Macron revine și își asumă posibilitatea de a trimite trupe la sol în Ucraina, dacă Rusia va reuși să rupă frontul din Ucraina. Liderul de la Elysee susține într-un interviu pentru The Economist că, în cazul în care Ucraina ar cere ajutor militar la sol, Occidentul nu poate ignora acest lucru. Macron spune că obiectivul Vestului e clar: Rusia trebuie să piardă acest război, altfel tot flancul estic - din țările baltice și Polonia până în România, plus Republica Moldova – e în pericol, transmite digi24.ro.
22:00 02/05
Președintele Franței Emmanuel Macron revine și își asumă posibilitatea de a trimite trupe la sol în Ucraina, dacă Rusia va reuși să rupă frontul din Ucraina. Liderul de la Elysee susține într-un interviu pentru The Economist că, în cazul în care Ucraina ar cere ajutor militar la sol, Occidentul nu poate ignora acest lucru. Macron spune că obiectivul Vestului e clar: Rusia trebuie să piardă acest război, altfel tot flancul estic - din țările baltice și Polonia până în România, plus Republica Moldova – e în pericol, transmite digi24.ro.
22:00 02/05
Comentariile preşedintelui francez Emmanuel Macron cu privire la posibilitatea trimiterii de trupe în Ucraina "au de-a face cu anumite zile ale săptămânii", a comentat ironic pentru TASS purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, relatează Hotnews. "Aparent, are legătură cu anumite zile pe care le are săptămâna - aşa este ciclul", a spus Zaharova, după ce Macron a declarat într-un interviu acordat publicaţiei The Economist că nu exclude trimiterea de trupe în Ucraina. P...
17:50 02/05
Președintele Franței, Emmanuel Macron, își asumă din nou posibilitatea de a trimite trupe la sol în Ucraina, dacă Rusia va rupe frontul. Potrivit postului public de radio, într-un interviu pentru The Economist publicat pe 2 mai curent, el a spus că, în cazul în care Ucraina ar cere ajutor militar la sol, Occidentul nu poate […] Articolul Macron reia subiectul trimiterii trupelor, dacă Rusia va rupe frontul: Ce securitate va exista pentru R. Moldova? apare prima dată în Realitatea.md.
17:20 02/05
Președintele francez Emmanuel Macron a reiterat posibilitatea trimiterii de trupe occidentale pe teren în Ucraina, apreciind într-un interviu publicat joi de The Economist că va trebui să „ne punem problema” dacă Moscova „va reuși să străpungă linia frontului” și dacă autoritățile de la Kiev o cer. „Dacă rușii reușesc să străpungă linia frontului, dacă ar […] Articolul Macron insistă cu trimiterea trupelor NATO în Ucraina: Ce securitate va mai fi pentru România și R. Moldova? apare prima dată în InfoPrut.
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.