Curtea de Apel Chișinău: 17 judecători și-au depus cererea de demisie

BreakingNews, 2 mai 2024 19:30

Curtea de Apel Chișinău ar putea rămâne cu mai puțini magistrați după ce 17 judecători și-au depus cererea de demisie. Cel puțin asta arată ordinea de zi a ședinței Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), transmite breakingnews.md cu referire la Agora.md. Cererile urmează să fie examinate de membrii CSM în ședința din 7 mai. Deocamdată nu este clar motivul … Articolul Curtea de Apel Chișinău: 17 judecători și-au depus cererea de demisie apare prima dată în BreakingNews.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de BreakingNews

Acum 2 ore
11:40
Doi soți de 29 și, respectiv 28 de ani, din municipiul Chișinău, sunt cercetați penal după ce și-au amenajat la domiciliu un mini laborator de creștere a drogurilor. Potrivit oamenilor legii, activitatea infracțională a suspecților a fost documentată timp de o lună de ofițerii Direcției de combatere a criminalității organizate a INI, în comun cu … Articolul Un cuplu din Capitală, cercetat penal pentru creșterea canabisului acasă apare prima dată în BreakingNews.
Acum 4 ore
11:10
Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii Poliției de Frontieră, anunță încă o captură de mașini dezasamblate și piese de contrabandă, de circa 14.000.000 lei. Urmare a investigării cauzei penale, a fost deconspirat încă un grup infracțional, investigat pentru introducerea ilegală a mașinilor de lux, fabricate după anul 2019, precum și a pieselor în Moldova din … Articolul Mașini de lux și piese de contrabandă, de 14.000.000 lei, din UE și Marea Britanie. Încă un grup infracțional – deconspirat apare prima dată în BreakingNews.
10:30
În direct cu Igor Dodon.  Articolul LIVE// În direct cu Igor Dodon apare prima dată în BreakingNews.
Acum 24 ore
19:10
Procuratura Anticorupție a finalizat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată pentru examinare în fond, cauza penală de învinuire a unui fost director al Serviciului Protecție și Pază de Stat, fiindu-i incriminată săvârșirea a două capete de acuzare de abuz de putere (art.327 alin.(2) lit.b) și b1) Cod penal). Cauza penală a fost … Articolul Fost director al Serviciului Protecție și Pază de Stat deferit justiției pentru abuz de putere apare prima dată în BreakingNews.
17:50
Lucrările de construcție care produc zgomot vor fi interzise în blocurile locative în zilele de duminică și de sărbătoare nelucrătoare, precum și în zilele de luni până sâmbătă între orele 18.00 – 08.00. În acest sens a fost înregistrat un proiect de lege, elaborat de către deputatul PAS Vasile Grădinaru, care va fi propus în … Articolul Lucrările de construcție în zilele de sărbători și duminica ar putea fi interzise apare prima dată în BreakingNews.
17:40
Comuna Stăuceni din componența municipiului Chișinău a obținut statutul de oraș. Parlamentul a adoptat inițiativa legislativă a deputatei PAS Larisa Voloh, ce prevede modificarea Legii privind organizarea administrativ-teritorială a Republicii Moldova în vederea atribuirii comunei Stăuceni a statutului de localitate urbană. Potrivit cadrului normativ în vigoare, schimbarea statutului unității administrativ-teritoriale ține de competența Parlamentului. Aceasta este exercitată … Articolul Localitatea Stăuceni devine oraș apare prima dată în BreakingNews.
17:00
Un cetățean al R. Moldova de 51 de ani a fost reținut de polițiștii din Germania, după ce și-a înjunghiat colegul. Cazul a avut loc luni, 13 mai, în orașul Hamm din Dortmund. Moldoveanul, împreună cu un lituanian de 29 de ani se aflau într-un cămin pentru muncitori, iar la un moment dat, între cei … Articolul Un moldovean și-a înjunghiat colegul din cauza unei țigări apare prima dată în BreakingNews.
16:10
Rusia a închis miercuri o bază militară din Azerbaidjan, unde erau dislocați aproape 2.000 de soldați ai săi, după ce forțele azere au recucerit zona anul trecut, în pofida unei misiuni rusești de doi ani pentru a preveni un război între Azerbaidjan și Armenia, relatează Reuters. Un contingent de 1.960 de militari era cazat în … Articolul Rusia și-a retras trupele din Nagorno-Karabah apare prima dată în BreakingNews.
16:10
Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, efectuează, în aceste zile, o vizită oficială la Erevan, Capitala Armeniei, unde a reuși deja să se întâlnească cu conducerea Primăriei locale, abordând mai multe subiecte de interes comun. „Astăzi, 16 mai, împreună cu colegii mei, am avut o întrevedere cu conducerea Primăriei din Yerevan, unde am discutat … Articolul Ion Ceban și conducerea Primăriei din Yerevan stabilesc o agendă comună pentru colaborare apare prima dată în BreakingNews.
15:40
Un maseur din Vulcănești a fost condamnat la un an de închisoare, cu suspendarea executării pedepsei pentru o perioadă de probă de doi ani, după ce acum un an a hărțuit sexual o femeie paralizată. Sentința a fost publicată recent de magistrații Judecătoriei Comrat. Potrivit materialelor dosarului, totul s-a întâmplat în perioada aprilie-mai 2023, când … Articolul Vulcănești: O femeie paralizată, violată de un maseur apare prima dată în BreakingNews.
14:20
Trei oameni au murit și cel puțin 16 au fost răniți într-o explozie urmată de un incendiu într-un bloc de locuințe din Dusseldorf. Deflagrația s-a produs în incinta magazinului aflat la parterul clădirii. Incendiul declanșat în urma exploziei s-a extins rapid și a cuprins o bună parte din clădire. 0 seconds of 27 secondsVolume 90% … Articolul Explozie puternică într-un bloc din Germania. Trei oameni au murit, iar alți 16 au fost răniți apare prima dată în BreakingNews.
13:40
Viceprimarul Capitalei, Ilie Ceban, Pretorul sectorului Botanica, Diana Guba, șeful Direcției Generale Mobilitate Urbană, Vitalie Mihalache și responsabilii direcțiilor de profil, au inspectat în această dimineață, 16 mai, mersul lucrărilor de renovare a trotuarului din str. Hristo Botev, partea impară. Despre acest lucru a informat Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, potrivit căruia, aceste … Articolul Municipalitatea inspectează proiectele în desfășurare în sectorul Botanica apare prima dată în BreakingNews.
13:30
La 15 aprilie 2024, judecătorul din cadrul Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, a pronunțat sentința în cauza penală deferită justiției de către Procuratura Anticorupție, ce vizează acțiunile unui tânăr, învinuit de săvârșirea infracțiunii de trafic de influență (art. 326 alin.(2) lit.d) din Codul penal). Cauza penală respectivă a fost pornită în ianuarie 2023 de către Centrul … Articolul Condamnare pentru trafic de influență pretinsă asupra unui procuror apare prima dată în BreakingNews.
Ieri
12:30
Preşedintele rus, Vladimir Putin, a cerut o creştere semnificativă a ritmului de producţie de armament, la peste doi ani de la începerea războiului împotriva Ucrainei. Liderul de la Kremlin susține că doar prin introducerea cât mai rapidă a sistemelor de armament de ultimă generaţie, Rusia ar putea reuşi să rămână cu un pas înaintea „inamicului”. … Articolul Putin cere creşterea producţiei de armament apare prima dată în BreakingNews.
11:40
Moment demn de filmele de la Hollywood. În municipiul Chișinău, pe teritoriul actualului Centru de Tineret Ciocana, a fost dezgropată o Capsulă a Timpului, care a fost îngropată de primii tinerii implicați în promovarea și dezvoltarea acestui Proiect. Potrivit Primarului General al Capitalei, Ion Ceban, voluntarii absolvenți și actuali ai Centrului Municipal de Tineret Chișinău … Articolul O Capsulă a Timpului, dezgropată la Centrul de Tineret Ciocana apare prima dată în BreakingNews.
11:10
Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii INI, anunță o captură de droguri de 1.700.000 lei și reținerea la Chișinău a doi cetățeni ai Ucrainei (video). Cei doi sunt un bărbat și o femeie cu vârste de 23 și 25 de ani. Aceștia aveau o relație de prietenie, iar în cadrul grupului criminal organizat ar fi … Articolul VIDEO// Femeie și bărbat din Ucraina – arestați, după o captură de droguri de 1.700.000 lei apare prima dată în BreakingNews.
11:00
Trei instituții de învățământ din Capitală ar fi minate. Alertele au fost anunțate în această dimineață, 16 mai. Mai multe imagini de la fața locului au fost expediate în adresa redacției Știri.md. Potrivit martorilor, în preajma Liceului „Natalia Gheorghiu” din sectorul Râșcani este prezentă Poliția, Pompierii, Carabinierii și Ambulanța. Șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului … Articolul ULTIMA ORĂ! Alerte cu bombă în Capitală: Ar fi minate trei instituții de învățământ apare prima dată în BreakingNews.
10:50
La 15 mai 2024, colegiul penal al Curții de Apel Chișinău, a menținut sentința primei instanțe din 23 septembrie 2022, prin care inculpatul ex-judecător Gheorghe Marchitan, a fost recunoscut vinovat de comiterea infracțiunii – pronunțarea cu bună-știință a unei hotărâri contrare legii (art. 307 alin.(1) din Codul penal). Cauza penală a fost pornită în septembrie 2016 … Articolul Curtea de Apel Chișinău a pronunțat prima sentință în dosarul ,,Laundromat” – un ex-judecător recunoscut vinovat apare prima dată în BreakingNews.
10:30
O lege adoptată în februarie 2024 la nivel european face obligatorii de anul viitor plăţile instant în întreaga Uniune Europeană. Legea ilustrează doar punctul culminant al unui proces îndelungat, implementat în tot mai multe state ale lumii, inclusiv majoritatea statelor europene, ca răspuns la nevoia introducerii serviciului în sistemele lor financiare. Din martie 2024, printre … Articolul Plățile instant, deja disponibile în Moldova, vor fi obligatorii in UE apare prima dată în BreakingNews.
10:10
Liderul blocului politic „Victorie”, Ilan Șor, a calificat drept inacceptabilă adoptarea de către Parlament a unor amendamente antipopulare de către partidul de guvernământ PAS, care oferă pârghii în vederea retragerii cetățeniei și inițierea urmăririi penale în cazul cetățenilor moldoveni care se află pe lista sancțiunilor internaționale. „Incredibil, dar adevărat: acum Occidentul va decide dacă ai … Articolul Ilan Șor: „Acum în Occident se va decide dacă ai sau nu dreptul de a fi moldovean” apare prima dată în BreakingNews.
09:50
Ilan Șor, liderul blocului politic “Victorie” a criticat interviul acordat de premierul român Marcel Ciolacu, în care acesta susține că în Republica Moldova “nu există limba moldovenească și nici moldoveni, există doar limba română și români”. Liderul opoziției a declarat că nu se poate aștepta la altceva, având în vedere că guvernul moldovean și-a abandonat … Articolul Ilan Șor: “Sandu face tot posibilul pentru a pregăti terenul pentru anexare” apare prima dată în BreakingNews.
09:50
Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 16 mai 2024. Articolul LIVE// Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 16 mai 2024 apare prima dată în BreakingNews.
15 mai 2024
18:00
Cu puțin timp în urmă s-a încheiat termenul de depunere a dosarelor pentru funcția de procuror general. Patru candidați s-au înscris la concursul pentru funcția de procuror general al Republici Moldova, a afirmat pentru redacția noastră de știri responsabilul de comunicare al Consiliului Superior al Procurorilor, Eugen Roșca. Potrivit acestuia, termenul limită de depunere a … Articolul Patru candidați au depus dosarele pentru funcția de procuror general apare prima dată în BreakingNews.
17:10
Primăria Municipiului Chișinău continuă lucrările de întreținere a infrastructurii rutiere din oraș. Potrivit Primarului General al Capitalei, Ion Ceban, în prezent, lucrări de reparație a carosabilului se fac pe str. Albă Iulia, porțiune de drum pe care va fi aplicat și tratamentului bituminos Slurry Seal. „Lucrările de pregătire includ: reparația bordurilor, frezarea și plombarea zonelor … Articolul Strada Albă Iulia a intrat în reparație. Ion Ceban: „Pe această porțiune de carosabil va fi aplicat tratamentul bituminos Slurry Seal” apare prima dată în BreakingNews.
16:50
Premierul Slovaciei Robert Fico a fost împușcat după o ședinţă de guvern lângă Bratislava. Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Martin Neumann, a confirmat tentativa de asasinat. Presupusul agresor a fost reținut de poliție. UPDATE 16:25: Agenția de știri TASR a relatat că Robert Fico a fost împușcat în fața unei clădiri din orașul Handlova, din centrul Slovaciei, unde … Articolul Premierul Slovaciei a fost împuşcat. Robert Fico a fost rănit şi dus la spital apare prima dată în BreakingNews.
16:30
Bloggerul Eugen Luchianiuc consideră că, deși toate guvernele au luptat cu fumatul, în consecință ramura a fost distrusă, iar numărul de fumători a crescut de la an la an.  „Am citit recent, un material în presă, care, sincer să recunosc, m-a surprins, pentru că m-a făcut să privesc cu alţi ochi la ceea ce se întâmplă pe … Articolul Blogger, despre „lupta cu fumatul”: O importantă ramură economică distrusă şi miliarde de lei în conturile companiilor străine apare prima dată în BreakingNews.
16:20
Un nou obiectiv realizat cu succes de Primăria Municipiului Chișinău în suburbii. De astăzi, 15 mai, cei aproape 200 de copii din cadrul Grădiniței Nr.140 „Ion Creangă” din Băcioi își vor putea desfășura activitățile în aer liber pe un teren de sport nou. Despre acest lucru a informat astăzi, 15 mai, Primarul General al Capitalei, … Articolul „Grădinița Nr.140 „Ion Creangă” din Băcioi are un teren de sport nou” apare prima dată în BreakingNews.
15:40
Proiectul cu privire la conectarea locuitorilor din sectorul Bucuria la sistemul de canalizare, demarat de Primăria municipiului Orhei în anul 2023, este în proces de realizare. Lungimea totală a rețelei care se construiește este de 2916 metri. Proiectul prevede construirea a 133 de cămine de vizită și conectarea la rețeaua de canalizare a aproximativ 250 … Articolul Locuitorii sectorului Bucuria din Orhei vor fi conectați la sistemul de canalizare apare prima dată în BreakingNews.
15:40
Este evident că guvernul are mari probleme cu reîntregirea bugetului și nu s-a gândit la nimic mai bun decât să amendeze mai mult cetățenii. Declarația a fost făcută de președinta asociației “Platforma Moldova”, Irina Vlah, într-un mesaj video adresat polițiștilor rutieri. Potrivit lui Vlah, anul trecut, Ministerul de Interne a înregistrat 685.000 de contravenții. 71 … Articolul Irina Vlah: Autoritățile încearcă să acopere o gaură în buget prin creșterea amenzilor apare prima dată în BreakingNews.
14:40
Un tânăr de 18 ani din satul Ustia, raionul Glodeni, a fost reținut pentru 72 de ore,  fiind suspectat de omor și tentativă de omor. Acesta ar fi omorât o femeie de 74 de ani, iar pe un bărbat de 62 de ani, l-ar fi înjunghiat, după care l-ar fi închis într-un beci improvizat într-un câmp, … Articolul Tânăr de 18 ani suspectat de omor și tentativă de omor – Victima găsită în beci improvizat, închisă și înjunghiată apare prima dată în BreakingNews.
13:40
Autoritățile din Italia au confiscat un submarin telecomandat destinat transportului de droguri, în cadrul destructurării unei reţele internaţionale de trafic de droguri, relatează AFP, citată de News.ro. Anchetatorii au făcut această descoperire în cursul unor investigaţii vizând administratori ai unor spălătorii de maşini la Torino care, sub această acoprire, cultivau plantaţii de marijuana. „Traficanţii, între … Articolul Italia confiscă un submarin construit de traficanți ca să transporte drogurile apare prima dată în BreakingNews.
Mai mult de 2 zile în urmă
13:00
Două persoane au fost reținute, cu puțin timp în urmă, de ofițerii CNA și procurori, fiind suspectate de trafic de influență. Acestea ar fi susținut că dețin influență asupra unor factori de decizie din mai multe autorități publice și ar fi pretins, acceptat și primit, în mai multe etape, 8000 de euro pentru organizarea și … Articolul Doi locuitori ai municipiului Chişinău au fost reținuți de CNA într-un dosar de trafic de influență cu 8 000 de euro apare prima dată în BreakingNews.
12:40
Procuratura raionului Ialoveni anunță trimiterea în judecată a cauzei penale intentate în privința unui bărbat de 63 de ani, învinuit de omor intenționat, săvârșit asupra unui membru de familie, cu deosebită cruzime (art.145 alin.(2) lit.e1) și j) din Codul penal).   Potrivit acuzatorilor, învinuitul, în luna decembrie 2023, urmărind scopul omorului soției sale, cu care … Articolul Și-ar fi omorât soția, iar pentru a ascunde urmele crimei, a schimbat victima de haine și a machiat-o apare prima dată în BreakingNews.
12:10
Gunoierii din Paris amenință cu greva generală inclusiv în perioada Jocurilor Olimpice. Sindicatele spun că peste 70% dintre angajați sunt de acord cu întreruperea lucrului. Conform primăriei Parisului, 16 la sută din efectivele lucrătorilor, un gunoier parizian din şase, se afla în grevă marţi. “Serviciile de colectare au fost un pic perturbate astăzi”, a indicat … Articolul Gunoierii din Paris amenință cu greva generală în perioada Jocurilor Olimpice apare prima dată în BreakingNews.
11:20
Procuratura municipiului Chișinău, Oficiul Botanica, a finalizat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată cauza penală în privința bărbatului de 56 de ani, învinuit de faptul că a încercat să își omoare soția.   Conform învinuirii înaintate de către procurori, la data de 28 februarie 2024, aproximativ la orele 12:20, învinuitul, aflându-se într-un … Articolul Bărbatul, acuzat de tentativă de omor, după ce și-a stropit soția cu acid – trimis pe banca acuzaților apare prima dată în BreakingNews.
10:40
Președinta Maia Sandu a venit cu un mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei, menționând că „ne dorim să avem cât mai multe familii fericite acasă, în Republica Moldova”. Șefa statului a mai spus că a discutat cu Guvernul să vină cu un program nou – Prima Casă PLUS – de care să … Articolul Maia Sandu, de Ziua Familiei: Ne dorim să avem cât mai multe familii fericite acasă apare prima dată în BreakingNews.
10:20
De Ziua Internațională a Familiei, Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a felicitat întreaga comunitate, menționând, printr-o postare pe rețelele sociale că, familia este cel mai scump lucru pentru fiecare dintre noi. „Astăzi este Ziua Internațională a Familiei. Prin aceasta suntem bogați. Sănătate celor dragi și să protejăm cel mai frumos și sfânt lucru … Articolul Mesajul lui Ion Ceban de Ziua Internațională a Familiei: Familia este cel mai scump lucru apare prima dată în BreakingNews.
10:20
Au avut loc alte două ședințe de judecată pe două dintre capetele de acuzate împotriva Marinei Tauber, deputat în Parlament și vicepreședinte al blocului politic “Victorie”. Zeci de cetățeni au venit să o susțină, scandând lozinci în sprijinul parlamentarului. Cele două ședințe au fost fixate nu doar în aceeași zi, dar și cu o diferență … Articolul Tauber: Nu vom ceda până când nu vom învinge dușmanii țării noastre – jos PAS, jos Maia Sandu apare prima dată în BreakingNews.
10:00
Ședința Guvernului Republicii Moldova din 15 mai 2024. Articolul LIVE// Ședința Guvernului Republicii Moldova din 15 mai 2024 apare prima dată în BreakingNews.
14 mai 2024
21:30
Acum un an, în Găgăuzia au avut loc alegeri, unde poporul și-a desemnat Bașcanul. Evghenia Guțul a învins, acumulând peste 27 de mii de voturi în turul doi. Liderul blocului politic „Victorie”, Ilan Șor, a felicitat-o pe șefa autonomiei cu ocazia aniversării, și i-a urat să lucreze în continuare pentru prosperitatea Patriei. „Acele alegeri au … Articolul Ilan Șor a felicitat-o pe Evghenia Guțul cu ocazia aniversării a unui an de la alegerea în funcția de Bașcan apare prima dată în BreakingNews.
21:30
Franţa va furniza Ucrainei ajutoare militare suplimentare în zilele şi săptămânile următoare, i-a promis marţi preşedintele francez Emmanuel Macron omologului său ucrainean Volodimir Zelenski, într-o discuţie telefonică în care şeful statului francez a pledat pentru un armistiţiu pe durata desfăşurării Jocurilor Olimpice de vară de la Paris. Președintele Franței pledează pentru un armistiţiu olimpic care … Articolul Macron îi promite lui Zelenski noi ajutoare militare și cere un armistițiu olimpic apare prima dată în BreakingNews.
18:10
Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, invită întreaga comunitate să participe la șirul de evenimente pe care Primăria Capitalei îl va organiza în această lună, în contextul Zilei Internaționale a Familiei. „Cu această ocazie, Primăria Capitalei a pregătit, pentru perioada următoare, mai multe evenimente culturale și artistice, dedicate tuturor cetățenilor, de la mic la … Articolul Primăria Municipiului Chișinău organizează un șir de evenimente, pentru a evidenția importanța familiei în societate apare prima dată în BreakingNews.
16:30
Circa 100 de mii de călători au fost transportați în zilele de duminică și luni, de Paștele Blajinilor, spre Cimitirul ,,Sfântul Lazăr”, doar cu transportul public, pus la dispoziţie de Primăria Chişinău. Cifra totală a persoanelor care au mers să-i pomenească pe cei dragi la cele 10 cimitire aflate în gestiunea municipalităţii, se ridică la … Articolul Circa 100.000 de călători au fost transportați exclusiv cu transportul public de Paștele Blajinilor apare prima dată în BreakingNews.
15:50
Șeful departamentului de resurse umane de la Ministerul rus al Apărării a fost arestat sub suspiciunea de luare de mită, a anunțat marți Comitetul de Investigații, potrivit căruia Iuri Kuznețov „a primit mită la scară deosebit de mare”. Cel puțin cinci persoane au fost arestate într-un scandal de luare de mită din ce în ce … Articolul Un șef din Ministerul Apărării rus este acuzat de luare de mită apare prima dată în BreakingNews.
15:50
Un bărbat de 29 de ani a fost arestat pentru 30 de zile, fiind învinuit de tâlhărie, răpirea unei persoane și a unui automobil. Potrivit Poliției, suspectul, originar din raionul Drochia, ar fi găsit o cale simplă de a face bani. Acesta și-a făcut un cont fals de Facebook în care s-a dat drept femeie … Articolul Bărbatul care s-a dat drept femeie pe Facebook: Arestat pentru tâlhărie și răpire apare prima dată în BreakingNews.
15:20
Patru conducători auto sunt documentați de către polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale VEST, după ce s-a depistat că mașinile conduse au nereguli în documentele de înmatriculare, dar și pentru transportare ilicită a unei cantități de substanță interzisă. Potrivit Poliției de Frontier, cazurile au fost consemnate în ultimele 48 de ore, în punctul de … Articolul Patru șoferi documentați pentru nereguli în documentele auto și transport ilegal de substanțe interzise la Leușeni-Albița apare prima dată în BreakingNews.
15:00
Echipa de avocați a lui Ilan Șor a depus o sesizare la Curtea de Justiție a Uniunii Europene împotriva sancțiunilor impuse de UE liderului blocului politic „Victorie”. Juriștii afirmă că Bruxellesul este atras în jocuri politice împotriva opoziției din Moldova la solicitarea guvernului PAS. „Sancțiunile respective sunt fără precedent și reprezintă, de fapt, un abuz … Articolul Echipa de avocați a lui Ilan Șor: „Uniunea Europeană este folosită de guvernul moldovean în lupta împotriva opoziției” apare prima dată în BreakingNews.
14:50
Un copil de 4 ani din Chișinău s-a îmbolnăvit de tetanos. Declarația a fost făcută de vicedirectorul Direcției asistență medicală și socială, Vladimir Bolocan. „S-a constatat că un copil de 4 ani este suspectat cu tetanos. Copilul nu era vaccinat, iar acum starea sa este stabilă. Faptul că a fost salvat e o minune”, a … Articolul Un copil de 4 ani din Chișinău s-a îmbolnăvit de tetanos apare prima dată în BreakingNews.
14:30
Prima etapă de înscriere a copiilor în clasa întâi, anul de învățământ 2024-2025, care a început la întâi aprilie, va continua până pe 23 mai, rezultatele finale ale acestei runde, urmând a fi prezentate pe 31 mai. Despre acest lucru a informat Andrei Pavaloi, astăzi, 14 mai, în ședința operativă a serviciilor Primăriei Municipiului Chișinău. … Articolul Peste 8.000 de cereri înregistrate în prima etapă de înscriere în clasa întâi apare prima dată în BreakingNews.
14:10
Procuratura raionului Fălești anunță despre pronunțarea recentă a unei sentințe de condamnare a unui bărbat de 44 de ani pentru violență în familie (art.201/1 alin.(2), lit.a) din Codul penal), stabilindu-i-se o pedeapsă sub formă de închisoare pe un termen de 1 an, cu executare în penitenciar de tip semiînchis. În cadrul urmăririi penale, procurorii de la Fălești … Articolul Și-a maltratat fiii vitregi și, în consecință, va sta un an după gratii apare prima dată în BreakingNews.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.