Unica.md

Acum 5 minute
11:50
Cazul a fost documentat timp de o săptămână de ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate, Direcției urmărire penală,  cu suportul Direcției  investigații analitice a INI și cu participarea angajaților de la ... Post-ul Poliția anunță reținerea unei femei din Cahul pentru comandarea asasinării fostului soț, contra sumei de 20.000 euro apare prima dată în Unica.md.
11:50
Bărbatul dispărut la Ștefan Vodă a fost găsit strangulat într-o fâșie forestieră din preajma localității Feștelița, la aproximativ 3 km de la domiciliu, anunță Poliția. Corpul neînsuflețit al acestuia a ... Post-ul Bărbatul dispărut la Ștefan Vodă a fost găsit strangulat într-o fâșie forestieră din preajma localității Feștelița apare prima dată în Unica.md.
Acum 4 ore
09:30
Aseară, în jurul orei 22:30, polițiștii de la Ciocana au fost sesizați de părinții unui copil despre faptul că fiul lor de 8 ani s-ar fi sinucis prin împușcare. La ... Post-ul Caz tragic la Ciocana! Un copil de 8 ani s-ar fi sinucis prin împușcare apare prima dată în Unica.md.
09:10
Președintele Maia Sandu a venit cu un îndemn către toți cetățenii în care îi invită să sărbătorească împreună Ziua Europei. ”Pe 9 mai 1950 s-a pus piatra de temelie pentru ... Post-ul  Maia Sandu îi invită pe toți cetățenii să sărbătorească împreună Ziua Europei, pe 9 Mai apare prima dată în Unica.md.
09:00
Parlamentul European a adoptat o rezoluție prin care condamnă „la alegerile prezidențiale nedemocratice din Rusia și la desfășurarea ilegală a acestora în teritoriile ocupate”, precum și întemnițarea ilegală a 14 ... Post-ul Rezoluția Parlamentului European: Alegerile prezidențiale din Rusia – nedemocratice și ilegale apare prima dată în Unica.md.
09:00
Tarifele la gazele naturale ar putea fi reduse, în Moldova. Șeful Moldovagaz, Vadim Ceban, a declarat pe 25 aprilie în cadrul unei emisiuni de pe N4 că pe 26 aprilie ... Post-ul Gazul s-ar putea ieftini cu 8% sau mai mult. Moldovagaz va expedia o solicitare ANRE apare prima dată în Unica.md.
08:40
Peste trei milioane de vizitatori străini au intrat în Japonia în luna martie, un record absolut pentru arhipelagul nipon, potrivit celor mai recente date furnizate miercuri de Organizaţia Naţională a ... Post-ul Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini apare prima dată în Unica.md.
08:40
O stradă aglomerată din Buriticupu, un oraș din nord-estul Braziliei, a ajuns acum o prăpastie largă cu o adâncime de 80 de metri – o clădire de 20 de etaje ... Post-ul Ce se întâmplă cu Pământul? Râpe uriașe care înghit cartiere întregi amenință tot mai multe orașe.Fenomen global agravat de schimbările climatice apare prima dată în Unica.md.
08:40
Trecerea timpului este o problemă pentru toate femeile. Ştim că organismul nostru se modifică şi nu mai procesează tot ceea ce am vrea să mâncăm. Nu ne mai permite să ... Post-ul Singurele alimente care îngraşă dacă le mănânci după vârsta de 30 de ani apare prima dată în Unica.md.
08:40
40% din tranzacțiile cetățenilor se fac cu carduri fizice sau electronice. Pentru a încuraja și mai mult plățile cu cardul este lansată campania națională de informare „Fără cash”, în perioada ... Post-ul A fost lansată o campanie națională de încurajare a plăților fără cash apare prima dată în Unica.md.
08:30
O fetiță de numai doi ani și-a găsit tragicul sfârșit după ce a înghițit niște biluțe de jucărie, nesupravegheată fiind. Mai grav este că, până au reușit medicii să ajungă ... Post-ul Fetiță de 2 ani, ucisă de biluțe magnetice de jucărie. Până au descoperit medicii ce are, copila a decedat apare prima dată în Unica.md.
08:20
Vânătăile sunt adesea un semn că a existat o leziune a vaselor de sânge. Sângele se scurge din vasul rănit și apare ca o pată întunecată sub piele. Dr. Eunice ... Post-ul Când vânătăile de pe corp pot fi, de fapt, cancer apare prima dată în Unica.md.
08:20
Odată cu implementarea unei noi facilități, pașaportul simplu electronic va putea fi livrat la orice adresă din România prin intermediul serviciilor de curierat. Această opțiune va fi disponibilă și pentru ... Post-ul România: Pașaportul simplu electronic va putea fi trimis la orice adresă din țară, prin curier apare prima dată în Unica.md.
Acum 24 ore
22:20
Deși are 49 de ani, Andreea Marin arată la fel de bine ca atunci când apărea frecvent pe micile ecrane. Trecerea timpului nu și-a pus amprenta pe corpul său, însă ... Post-ul Andreea Marin a dezvăluit cum se menține în formă. Vedeta nu ține nicio dietă. Noi imagini cu ”Zâna Surprizelor” apare prima dată în Unica.md.
20:10
O mamă care inspiră, provoacă dezbateri datorită modului în care își educă copii și o femeie super organizată. Toate aceste cuvinte o descriu perfect pe Maggy Platon – eroina acestui ... Post-ul #mamasita: Maggy  Platon – “Eu nu fac de capul meu asta, este o teorie întreagă!” apare prima dată în Unica.md.
18:10
Acum șapte decenii, la 9 mai 1950, a fost pusă piatra de temelie pentru pacea și unitatea de care se bucură țările din Uniunea Europeană. Și în Republica Moldova în ... Post-ul Moldovenii, îndemnați să sărbătorească Ziua Europei, pe 9 mai apare prima dată în Unica.md.
17:50
Un adolescent în vârstă de 17 ani, din Pașcani, a decedat după ce i s-a făcut rău într-un autobuz. Medicii au încercat să îi salveze viața, dar eforturile au fost ... Post-ul Un elev de 17 ani a murit la spital, după ce i s-a făcut rău într-un autobuz. Adolescentul obișnuia să consume băuturi energizante apare prima dată în Unica.md.
17:20
Unirea cât mai repede dintre Republica Moldova și România. Asta cer reprezentanții asociației obștești „Parlamentul Independenței”, guvernelor de la Chișinău și București. Ei vor convocarea ședinței comune la care să ... Post-ul Parlamentul Independenței cere guvernelor de la Chișinău și București unirea neîntârziată a Republicii Moldova cu România apare prima dată în Unica.md.
16:00
Rusia a amenințat că va ataca Polonia dacă vor fi instalate arme nucleare NATO pe teritoriul acestei țări, într-o nouă declarație agresivă a regimului de la Kremlin, făcută de această ... Post-ul Rusia amenință că va ataca Polonia. Motivul apare prima dată în Unica.md.
15:20
Credincioșii din Republica Moldova se vor putea bucura și în acest an de aducerea Sfintei Lumini de la Ierusalim, scrie jurnal.md. Mitropolia Basarabiei informează enoriașii că o aeronavă specială va ... Post-ul Lumina Sfântă va fi adusă în R. Moldova de Patriarhia Română cu o aeronavă specială apare prima dată în Unica.md.
15:10
Uniunea Avocaților anunță despre trecerea în neființă a colegei lor, avocata Aurelia Bagrin, scrie telegraf.md. ”În numele Uniunii Avocaților din Republica Moldova, transmitem sincere condoleanțe familiei, prietenilor și colegilor. Suntem ... Post-ul Un reputat avocat din Moldova s-a stins din viață apare prima dată în Unica.md.
15:00
Anul acesta, ziua de 10 mai nu va fi declarată zi nelucrătoare. Cu precizări în acest sens vine Ministerul Muncii și Protecției Sociale în contextul în care pe 9 mai ... Post-ul 10 mai nu va fi declarată zi nelucrătoare apare prima dată în Unica.md.
14:50
Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis astăzi, 25 aprilie, Cod Galben de inundații în lacul de acumulare Dubăsari, râul Nistru. Potrivit hidrologilor, în legătură cu mărirea deversării apei din ... Post-ul Cod Galben de inundații la Nistru! Avertizările hidrologilor apare prima dată în Unica.md.
13:40
Cazul omorului cu cruzime deosebită al tinerei Ana-Maria, însărcinată în luna a 6-a, a ajuns și în Parlament. Vicepreşedinta Legislativului, Doina Gherman, și-a exprimat solidaritatea cu familia fetei și a ... Post-ul Cazul tinerei gravide ucisă cu sânge rece, abordat de deputați: ”A murit fiindcă e femeie” apare prima dată în Unica.md.
13:30
Cu referire la norul de praf provenit din Deșertul Sahara, ce a cuprins teritoriul Republicii Moldova, Agenția de Mediu informează că în ziua de 24 și începutul zilei de 25 ... Post-ul Care e calitatea aerului după praful saharian: Precizările Agenției de Mediu apare prima dată în Unica.md.
12:30
Doi tineri de 24 de ani, din raionul Călărași, au fost reținuți după ce ar fi sustras bunuri și bani din două BMW-uri, parcate pe bd. Dacia din Capitală. În ... Post-ul Doi tineri, prinși în timp ce furau bunuri și bani din două BMW-uri, parcate pe o stradă din Capitală apare prima dată în Unica.md.
12:30
Ofițerii CCTP, de comun cu procurorii PCCOCS, cu sprijinul autorităților din România, anunță reținerea unui bunic, tată și fiu din Nisporeni, care ar fi traficat prin cerșetorie o femeie, din ... Post-ul Oamenii legii din Moldova și România anunță reținerea unui bunic, tată și fiu din Nisporeni, care ar fi traficat la cerșetorie o femeie cu dizabilități apare prima dată în Unica.md.
12:20
Un șofer de rută depistat în stare de ebrietate avansată la volan. Ieri, în jurul orei 13:00, un șofer de autobuz de pe ruta Chișinău- Cruzești a fost depistat la ... Post-ul Caz revoltător! Un șofer de rută a fost depistat în stare de ebrietate avansată la volan apare prima dată în Unica.md.
Ieri
11:50
Guvernul va acoperi costul integral al 25% din numărul total de bilete în taberele de odihnă pentru copii, iar restul biletelor vor fi comercializate cu o reducere de 80%. Cabinetul ... Post-ul Foi gratuite și reduceri grandioase din partea Guvernului pentru odihna copiilor și adolescenților în taberele de vară apare prima dată în Unica.md.
11:50
Poliția din Bălți solicită sprijinul cetățenilor în identificarea unui tânăr suspectat de furturi de mijloace bănești de pe carduri bancare. Vă rugăm să furnizați informații relevante pentru identificarea acestei persoane. ... Post-ul Poliția solicită sprijinul cetățenilor în identificarea unui tânăr suspectat de furturi de mijloace bănești de pe carduri bancare apare prima dată în Unica.md.
11:40
Poliția solicită sprijinul cetățenilor pentru a găsi un bărbat de 66 ani, din localitatea Feștelița, raionul Ștefan Vodă, care în dimineața zilei de 23 aprilie a plecat de la domiciliu ... Post-ul ATENȚIE! Poliția solicită ajutorul cetățenilor pentru a găsi un bărbat dispărut la Ștefan Vodă apare prima dată în Unica.md.
09:50
Jale mare și lacrimi de durere la Anenii Noi. Mama și cei cinci copii ai săi, decedați în urma unui incendiu, la Grigoriopol, au fost petrecuți ieri, 24 aprilie, pe ... Post-ul Jale mare și lacrimi de durere la Anenii Noi. Mama și cei 5 copii ai săi, morți într-un incendiu provocat de televizorul defect, conduși pe ultimul drum apare prima dată în Unica.md.
09:40
Parcul central din municpiul Bălți va purta numele regretatului actor și artist Mihai Volontir. Decizia fost votată ieri la ședința consiliului local, anunță presa din nordul țării. Au votat consilierii ... Post-ul Parcul central al orașului Bălți va purta numele lui Mihai Volontir apare prima dată în Unica.md.
09:40
Jale mare și lacrimi de durere la Anenii Noi. Mama și cei cinci copii ai săi, decedați în urma unui incendiu, la Grigoriopol, au fost petrecuți ieri, 24 aprilie, pe ... Post-ul Jale mare și lacrimi de durere la Anenii Noi. Mama și cei 5 copii ai săi, morți într-un incendiu, conduși pe ultimul drum apare prima dată în Unica.md.
09:10
Toate, cele 14 havuzuri funcționale sunt verificate, așa încât de sărbătorile pascale, acestea să fie pornite. În prezent, specialiștii de la Î.M. Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi, cei ai ... Post-ul Havuzurile din capitală vor fi puse în funcțiune de la 1 mai apare prima dată în Unica.md.
09:00
Corupția rămâne larg răspândită în Moldova condusă de PAS și Maia Sandu, iar legile continuă să fie aplicate în mod selectiv de către sistemul judiciar, se arată în raportul anual al ... Post-ul Raport SUA: Corupția rămâne larg răspândită în R. Moldova, iar mass-media este suprimată apare prima dată în Unica.md.
09:00
Noile norme urmăresc să prevină violența de gen și să protejeze victimele, în special femeile și victimele violenței domestice. Parlamentul a adoptat miercuri, cu 522 voturi pentru, 27 împotrivă și ... Post-ul Parlamentul European a aprobat primele norme ale UE privind combaterea violenței asupra femeilor apare prima dată în Unica.md.
08:50
La Chișinău va fi construit un stadion național, cu maxim 25 000 de locuri. Complexul va găzdui evenimente din diverse ramuri ale sportului, nu doar fotbal. Au fost identificate 5 locații ... Post-ul La Chișinău va fi construit un stadion național, cu 25. 000 de locuri apare prima dată în Unica.md.
08:50
Parlamentul European a votat, miercuri, noi norme rutiere pentru țările UE. Eurodeputaţii au consolidat cooperarea transfrontalieră a statelor membre în investigarea încălcărilor normelor rutiere pentru a preveni comportamentul periculos la ... Post-ul Noi reguli rutiere în UE! Șoferii care le încalcă vor fi depistați mai ușor apare prima dată în Unica.md.
08:40
În cadrul urmăririi penale în cazul Anei-Maria, tânăra de 19 ani de la Orhei, găsită moartă lângă Chițcanii Vechi, după ce a urcat într-o mașină de ocazie, oamenii legii examinează ... Post-ul Cazul tinerei gravide ucise cu sânge rece: Oamenii legii examinează posibile legături cu alte crime neelucidate apare prima dată în Unica.md.
08:30
11 companii private din Republica Moldova s-au alăturat Ministerului Educației și vor susține financiar crearea rețelei școlilor model. Declarația a fost făcută de ministrul Educației și Cercetării, potrivit căruia business-ul ... Post-ul 11 companii private din țară s-au alăturat Ministerului Educației și vor susține financiar crearea rețelei școlilor model. Vor fi investite 17 milioane de lei apare prima dată în Unica.md.
08:30
Șansele de vindecare a pacientelor care suferă de maladii oncoginecologice vor crește datorită noului aparat performant de brahiterapie 3D, instalat la Institutul Oncologic. Evenimentul de inaugurare a avut loc astăzi, ... Post-ul Șansele de vindecare pentru pacienții cu cancer! Institutul Oncologic a fost dotat cu un aparat de brahiterapie 3D, unic în Republica Moldova apare prima dată în Unica.md.
24 aprilie 2024
22:30
Executivul a aprobat, la inițiativa Ministerului Sănătății, Planul de acțiuni pentru perioada 2024-2025 privind implementarea Programului național de control al cancerului pentru anii 2016-2025. Planul stabilește acțiuni concrete în vederea ... Post-ul Guvernul a aprobat acțiunile necesare pentru reducerea mortalității prin cancer și susținerea pacienților diagnosticați cu această boală cruntă apare prima dată în Unica.md.
22:30
O descoperire macabră a fost făcută în curtea Spitalului nr. 2 din Vaslui, acolo unde 13 schelete au fost găsite ca urmare a unor săpături de excavare, scrie evz.ro. Anchetatorii ... Post-ul Descoperire macabră în România! Schelete umane, inclusiv unul de copil, găsite în curtea unui spital din Vaslui apare prima dată în Unica.md.
22:30
Tot mai multe cazuri de cancer. Potrivit chirurgului clujean Patriciu Achimaș Cadariu, este esențial să ne pregătim încă de acum pentru o creștere rapidă a numărului de îmbolnăviri, pe fondul ... Post-ul Avertisment! Numărul bolnavilor de cancer s-ar putea dubla curând apare prima dată în Unica.md.
22:30
Veneția a introdus o taxă de intrare, începând din 25 aprilie. Dar taxa se aplică doar în anumite zile, iar anumite categorii de turiști pot fi exceptați de la plata ... Post-ul Taxă de intrare în Veneția, din 25 aprilie. Zilele în care poate fi vizitată gratis apare prima dată în Unica.md.
22:30
O mamă din Anglia a trecut prin momente delicate după ce a fost diagnosticată cu cancer, dar coșmarul a venit abia zece zile mai târziu, când fiica ei a primit ... Post-ul O mamă și fiica ei au fost diagnosticate cu același tip de cancer, la o distanță de doar zece zile apare prima dată în Unica.md.
22:20
Șoferii începători sunt sfătuiți, de obicei, să-și cumpere mașini ieftine cu motoare mici pentru a căpăta experiență de condus și pentru a evita accidentele. Cu toate acestea, vehiculele puternice au ... Post-ul Mașinile cu motoare puternice sunt mai predispuse la accidente apare prima dată în Unica.md.
22:20
Tânăra interpretă de la noi, Camelia Ursu, a avut parte de un moment emoționant. Încă de mică a îndrăgit-o pe celebra artistă Lara Fabian și îi cânta piesele, cu care ... Post-ul ”La 12 ani îi cânta piesele, neștiind că la 20 va ajunge să cânte alături de ea!” Camelia Ursu, moment emoționant la concertul Larei Fabian apare prima dată în Unica.md.
22:20
Autoritățile de la Chișinău consideră exercițiile militare în Zona de Securitate din Transnistria fără coordonarea și aprobarea necesară provoacă tensiune și sperie populația, scrie evz.ro. Delegația de la Chișinău la ... Post-ul Chișinăul, despre exercițiile militarilor ruși din stânga Nistrului: ”O provocare” apare prima dată în Unica.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.