DECLARAȚIE: Doar miopii nu pot observa că în Moldova reforma justiției a devenit o afacere de familie

Omniapres, 19 mai 2024 20:00

Președintele Platformei DA, Dinu Plîngău, declară că Nu poți face o reformă autentică promovând în funcții doar rude și încă să te uimești de ce oamenii se revoltă sau nu au încredere în corectitudinea proceselor. Salut mesajul de astăzi al doamnei Drăgălin. Doar miopii nu pot observa că în Moldova reforma justiției a devenit o […] The post DECLARAȚIE: Doar miopii nu pot observa că în Moldova reforma justiției a devenit o afacere de familie appeared first on Omniapres.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Omniapres

Acum 2 ore
17:50
Horoscop 2 iunie – o zi reușită. Avem energie, idei, inițiativă și cei din jur se vor grupa în jurul vostru să ne putem bucura împreună. GEMENI Sunteți amatori de plimbare, de distracție, să vă vedeți cu cât mai multă lume, să ieșiți la socializare ca să vă mai treacă oboseala și să combateți monotonia. […] The post Horoscop 2 iunie – zodiile care primesc vești importante pe plan financiar appeared first on Omniapres.
17:50
Premierul Ungariei, Viktor Orban, a afirmat, sâmbătă, pe Insula Margareta, în discursul adresat participanţilor la “Marşul pentru pace”, că maghiarii nu vor să îşi “verse sângele pentru Ucraina”. “Vrem să dăm sânge maghiar pentru Ucraina? Nu vrem! Nu vom merge la război şi nu vom muri pentru alţii pe tărâm străin”, a spus Orban, citat […] The post Viktor Orban a venit cu un mesaj categoric pentru Kiev și Occident: “Nu vrem să ne vărsăm sângele pentru Ucraina!” appeared first on Omniapres.
17:50
Un străin a fost găsit la Aeroportul din Chișinău cu 20 de mii de euro și cu gadgeturi de ultimă generație. Atât banii, cât și bunurile, nu au fost declarate la vamă. Acestea au fost depistate în valiza pasagerului de pe cursa Frankfurt-Chișinău și au fost ridicate de reprezentanții instituției vamale. Reprezentanții Serviciului Vamal au […] The post Un străin a fost găsit la Aeroportul din Chișinău cu 20 de mii de euro și cu gadgeturi de ultimă generație appeared first on Omniapres.
17:50
Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, le recomandă procurorilor anticorupție „să se ocupe de hoți”, dar nu să ancheteze „cum se construiește un drum”. Reacția oficialului vine după ce șeful-adjunct al Procuraturii Anticorupție, Octavian Iachimovschi, a anunțat recent, în cadrul unei emisiuni televizate, că un angajat al Administrației de Stat a Drumurilor (ASD) a […] The post Andrei Spînu recomandă procurorilor să se ocupe de hoți, nu de cum se construiește un drum” appeared first on Omniapres.
17:50
Reacționând la vestea că parlamentul Moldovei a adoptat amendamente la Codul Penal al țării care redefinește „trădarea de înaltă treaptă”, Veaceslav Tofan, Director Executiv al Amnesty International Moldova, a declarat: „Amendamentul la Codul Penal al Moldovei adoptat de parlament este alarmant. Definiția extinsă a trădării de înaltă treaptă este vagă și deschisă abuzului, reprezentând o […] The post Moldova: Noua definiție a trădării de înaltă treaptă adoptată de parlament amenință libertatea de exprimare appeared first on Omniapres.
17:50
Partidul Schimbării condus de Ștefan Gligor va fi lipsit, timp de 2 luni, de alocații de la bugetul de stat. De indemnizație va fi lipsit, pe o perioadă de 4 luni, și Partidul Politic „Forța de Alternativă și de Salvare a Moldovei” condus de Alexandru Beschieru, care anterior a fost membru al Partidului „Șor”, declarat […] The post Două partide au fost lăsate fără alocații de la bugetul de stat appeared first on Omniapres.
17:50
Prim-ministrul Dorin Recean s-a alăturat celor peste 2 milioane de cetățeni care au participat deja la recensământul național al populației și locuințelor. Recean a completat chestionarul sub îndrumarea Angelei, recenzor în cadrul recensământului, și a subliniat importanța acestui proces civic, transmite Newtv. “Mi-am făcut datoria de cetățean și am răspuns astăzi la întrebările adresate de […] The post Dorin Recean s-a alăturat celor peste 2 milioane de cetățeni care au participat deja la recensământul național appeared first on Omniapres.
Ieri
09:10
Echipa de campanie a lui Donald Trump a anunţat vineri că a strâns peste 50 de milioane de dolari din donaţii online în 24 de ore, după condamnarea penală a fostului preşedinte, subliniind că verdictul i-a amplificat sprijinul “ca niciodată”, relatează AFP. “Asta înseamnă mai mult de două milioane de dolari pe oră”, a transmis […] The post Suma uriașă pe care Donald Trump a câștigat-o în 24 de ore după condamnare appeared first on Omniapres.
09:10
Ion Munteanu va fi învestit în funcția de procuror general, sâmbătă, 1 iunie. Solemnitatea se va desfășura la sediul Procuraturii Generale și va include depunerea jurământului de către Procurorul General, urmată de alocuțiunile Președintei, Procurorului General și altor invitați. La final, Procurorul General va oferi declarații de presă. Anunțul a fost făcut într-un comunicat de […] The post Astăzi Ion Munteanu va fi învestit în funcția de procuror general appeared first on Omniapres.
08:30
Igor Munteanu, președintele Coaliția pentru Unitate și Bunăstare (CUB). constată că Noul cod vamal, intrat în funcție la 1 ianuarie 2024, care a fost atât de prost pregătit încât a omis în partea sa de bază până și referințele la ZEL. De asemenea, noul Cod Vamal promitea cu fanfară că va impune la plata taxelor […] The post Igor Munteanu: Inițiativele legislative ale PAS au luat prin surprindeere businessul local și străin, provocând reacții foarte negative appeared first on Omniapres.
08:00
Horoscop 1 iunie – o zi de visat frumos. O să ne facem și nouă și celor dragi surprize plăcute ca să avem un vibe și mai bun, să dăm refresh stării de spirit. GEMENI O să aveți un program colorat, c-aveți chef de plimbare, să vă duceți la o petrecere, poate fi chiar ziua […] The post Horoscop 1 iunie – o zi de visat frumos appeared first on Omniapres.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:10
Verdictul de vinovăție împotriva lui Trump este un moment crucial pentru America, din punct de vedere politic, constituțional și moral, The European Conservative Joi, 30 mai, un juriu format din 12 newyorkezi a șters ultima linie distinctivă dintre America lui Biden și Rusia lui Putin. Cu verdictul lor împotriva lui Donald Trump, găsindu-l vinovat pentru […] The post Ziua în care democrații au “putinizat” America appeared first on Omniapres.
15:00
Maia Sandu și Dorin Recean vor fi audiați în calitate de martori în dosarul concesionarii Aeroportului Chișinău Președinta, Maia Sandu și premierul Dorin Recean vor fi audiați în calitate de martori în dosarul concesionării Aeroportului Internațional Chișinău. Judecătorul a admis astăzi cererea avocatului fostului prim-ministru Iurie Leancă, prin care a solicitat ca toți membrii Cabinetului […] The post BREAKING NEWS. Maia Sandu și Dorin Recean vor fi audiați appeared first on Omniapres.
14:30
Guvernul german a anunţat vineri că a autorizat Ucraina să utilizeze arme furnizate de Berlin împotriva unor ţinte de pe teritoriul Rusiei. Germania a discutat cu aliaţii faptul că Rusia a efectuat lovituri asupra regiunii Harkov de pe poziţii din zona frontalieră rusă imediat adiacentă, a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului, Steffen Hebestreit, într-un […] The post Guvernul de la Berlin a autorizat Ucraina să folosească arme germane împotriva unor ţinte din Rusia appeared first on Omniapres.
13:10
Republica Moldova va mai primi 14 blindate de tip Piranha de la Germania, iar anul viitor va primi și sistem de apărare antiaeriană. Un anunț în acest sens a fost făcut de ministrul german al Apărării, Boris Pistorius, care se află într-o vizită la Chișinău. Oficialul german a spus că țara noastră resimte efectele războiului […] The post Moldova va mai primi 14 blindate de tip Piranha de la Germania appeared first on Omniapres.
07:40
Deputatul Adrian Albu constată că vizita secretarul de stat SUA, Antony Blinken, a fost marcată și de publicare informației precum că SUA a oferit o asistență de peste 700 de milioane de dolari Republicii Moldova. Unde-s banii, Maia, ne întrebăm cu toții? Mai mult, declară Adrian Albu, după această vizită, în parlament a fost aprobat […] The post Adrian Albu: Vedem că se încurajează financiar aşa numita “democrație” marca PAS în Moldova appeared first on Omniapres.
07:30
Donald Trump a devenit joi primul preşedinte american condamnat pentru o infracţiune, după ce un juriu din New York l-a găsit vinovat de falsificarea unor documente contabile pentru a ascunde o plată făcută către vedeta porno Stormy Daniels înainte de alegerile din 2016. În schimbul banilor, acesta trebuia să păstreze tăcerea în legătură cu o […] The post Donald Trump devine primul preşedinte american condamnat pentru o infracţiune appeared first on Omniapres.
07:20
Horoscop 31 mai – o zi cu destul neprevăzut. Or să ne iasă pasiențe și o să ne putem deplasa, să ajungem la mare, la munte, la prieteni, la rude și să dăm refresh pe toate planurile. GEMENI Se rezolvă chestiuni mai vechi și puteți face progrese în sfera profesională, o să vă luați și […] The post Horoscop 31 mai – zodia pentru care se observă o reușită în plan financiar appeared first on Omniapres.
30 mai 2024
19:50
Evoluţia pozitivă a stării premierului slovac Robert Fico după ce fost grav rănit într-o tentativă de asasinat din urmă cu două săptămâni, când a fost împuşcat cu patru gloanţe, permite intrarea sa în faza de recuperare, a anunţat joi spitalul unde este internat, relatează agenţiile DPA şi EFE. “Premierul a fost supus astăzi unor noi […] The post Premierul slovac Robert Fico începe recuperarea după tentativa de asasinat appeared first on Omniapres.
16:20
Andrei Nastase declară că PAS si Maia Sandu au început racolarea ilegală a studenților moldoveni pentru a susține referendumul politic inițiat de ei, în realitate precampania electorală mascataă si ilegală. Acest document arată agonia în care a ajuns regimul totalitar al Maiei Sandu, care de teamă că lipsa lor de rezultate va duce la pierderea […] The post VIDEO Andrei Nastase: PAS si Maia Sandu au început racolarea ilegală a studenților appeared first on Omniapres.
16:10
Fostul ambasador al Statelor Unite ale Americii, Adrian Zuckerman, a lansat o serie de acuzaţii la adresa directorului adjunct al Directoratului Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC), Manuela Catrina, privind legăturile acesteia cu China, afirmând că se cunoaşte foarte bine că aceasta susţine interesele unor companii chineze precum Huawei sau Lenovo. Zuckerman a declarat, în cadrul […] The post Fostul ambasador al SUA în România este acuză de relaţii apropiate cu China appeared first on Omniapres.
13:00
The post Lucrările de construcție care produc zgomot vor fi interzise în blocurile locative și în zilele de duminică și de sărbătoare nelucrătoare appeared first on Omniapres.
12:50
Traian Băsescu, ex-președintele României, este convins că Republica Moldova nu va începe în anul curent negocierile de aderare la Uniunea Europeană, acest lucru urmând să se întâmple abia în anul următor. El a punctat în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru emisiunea „Secretele Puterii” de la Jurnal TV că mai întâi, este nevoie ca […] The post EȘEC: Băsescu declară că Moldova nu va începe în anul curent negocierile de aderare appeared first on Omniapres.
12:10
Igor Dodon susține că vizita lui Blinken în Moldova a avut un caracter electoral. Este evident, că a venit să o susțină pe Sandu la alegerile prezidențiale. Doamna Sandu, îngrijorarea și disperarea dumneavoastră sunt atât de mari, încât ați decis să-i invitați aici pe Blinken și pe Macron să împartă ziare în timpul campaniei electorale? […] The post Igor Dodon: Statele Unite au donat 774 de milioane de dolari. Maia, unde sunt banii? appeared first on Omniapres.
11:50
Natalia Bejan, Șefa Agenției de Investiții spune că administrarea Aeroportului Internațional Chișinău va fi cedată unei companii private, iar decizia a fost luată.   The post VIDEO: Aeroportul va fi cedată unei companii private appeared first on Omniapres.
11:10
Câteva posturi de televiziune au rămas fără licență. Consiliul pentru promovarea proiectelor investiționale de importanță națională a decis să refuze acordarea aprobării prealabile pentru investițiile de importanță pentru securitatea statului și să retragă actele permisive pentru emisiile de televiziune și servicii audiovizuale în cazul a trei companii. Este vorba despre SRL „Telesistem TV” (Primul în […] The post BREAKING NEWS! Câteva posturi de televiziune au rămas fără licență appeared first on Omniapres.
10:10
În sesiunea curentă de bacalaureat 2594 de elevi vor avea nota „10” (zece), din oficiu, la limba străină, iar 61 – la informatică. Decizia a fost aprobată ieri, 29 mai, în cadrul ședinței Comisiei Naționale de Examene, transmite Admiterea.md, cu referire la Noi.md De nota „10” (zece), din oficiu, la limbile străine beneficiază candidații care […] The post Admiterea.md: Număr-record de elevi cu nota „10”, din oficiu, la bacalaureat appeared first on Omniapres.
10:00
Donald Trump plănuiește să-l angajeze pe miliardarul Elon Musk ca consilier politic dacă candidatul republican la președinție câștigă din nou Casa Albă la alegerile din noiembrie, a informat miercuri Wall Street Journal. Musk și Trump au avut o relație caldă și rece de-a lungul anilor. În martie, Musk a spus că SUA au nevoie de […] The post Elon Musk ar putea deveni consilier politic a lui Donald Trump appeared first on Omniapres.
09:30
Ministerul Educației cere instituțiilor de învățământ suport în promovarea referendumului privind integrarea europeană. Documentul semnat de secretarul de stat al ministerului, însoțit de un mesaj adresat pe email, a fost publicat “fără comentarii” de liderul PLDM, Vlad Filat. The post ULTIMA ORĂ: Guvernul atrage instituțiile de învățământ în promovarea referendumului appeared first on Omniapres.
09:20
Procuratura Anticorupție (PA) nu mai investighează licitația pentru spațiile comerciale de la Aeroportul Chișinău. Reprezentanții instituției au comunicat că nu vor porni o urmărire penală în acest caz, după ce nu s-au găsit probe ce ar indica fapte de abuz de putere sau de serviciu în cadrul organizării licitației publice. Prin urmare, pe 17 mai […] The post Procuratura Anticorupție nu va porni urmărire penală în cazul licitației de la Aeroport appeared first on Omniapres.
08:40
„Aceste alegeri sunt istorice. Peste zece ani, probabil că vor fi văzuți ca cei care au decis pacea sau războiul în Europa ”, a declarat premierul ungar, Viktor Orban, într-un interviu publicat miercuri de Le Point , referitor la alegerile europene din 9 iunie. „Pe lângă numărul de mandate pe care le va obține cutare […] The post Viktor Orban: alegerile europene vor decide pacea sau războiul în Europa appeared first on Omniapres.
08:10
Compania din domeniul automotive – Fujikura, una dintre cele mai mari de acest fel din țara noastră, se retrage din Republica Moldova. Confirmarea acestei decizii vine din partea șefei Agenției de Investiții, Natalia Bejan, care dă vina pe războiul din Ucraina. Compania japoneză Fujikura, din domeniul automotive, a anunțat că se retrage din Republica Moldova. […] The post Șefa Agenției de Investiții confirmă – pleacă investitorii mari din Republica Moldova appeared first on Omniapres.
07:50
Europa dispune doar în mică proporţie de capacităţile de apărare aeriană necesare pentru a-şi proteja flancul estic, potrivit unor calcule interne ale NATO care scot la iveală amploarea vulnerabilităţilor continentului, scrie Financial Times. Potrivit unor persoane familiarizate cu planurile confidenţiale de apărare întocmite anul trecut, statele NATO sunt capabile să furnizeze mai puţin de 5% […] The post NATO dispune de doar 5% din apărarea aeriană necesară pentru a proteja flancul estic appeared first on Omniapres.
07:40
Horoscop 30 mai – o zi cu de toate e bine să dăm dovadă de răbdare, de înțelegere și diplomație ca să ieșim basma curată din orice încurcătură, să fim învingători. GEMENI Aveți planuri mari și or să mai pună umărul și cei din jur ca să atingeți mai rapid succesul, că Jupiter vă păștoește […] The post Horoscop 30 mai – zodia pentru care încep să vină banii pentru care a muncit appeared first on Omniapres.
29 mai 2024
20:10
Valeriu Lazăr susține că nici până azi nu sunt sigur că Șor a pus mâna pe Aeroportul Internațional Chișinău. Faptul că el a avut o anumită implicare, este adevărat, dar nu pun mâna în foc că Șor a fost beneficiarul final. The post ULTIMA ORĂ: Răsturnare de situație în cazul Aeroportului appeared first on Omniapres.
17:00
Deputatul Adrian Albu cred că un om adecvat din țara noastră nu-și va asuma funcția de procuror pentru că va face pușcărie. Potrivit lui Adrian Albu, pentru cei de la guvernare este mai puțin important cine va fi procurorul general, dar de fapt, ei caută un procuror pentru Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze […] The post Adrian Albu: Autoritățile caută un procuror din străinătate pentru a-și asuma toate negheobiile guvernării appeared first on Omniapres.
15:20
Guvernul Recean a aprobat un proiect de lege privind acordarea unui împrumut de stat de către Fondul Monetar Internaţional prin intermediul Mecanismului de finanţare a rezilienţei şi sustenabilităţii pe termen lung (RSF). Consiliul Executiv al FMI a aprobat un nou program cu R. Moldova, susţinut prin intermediul RSF, în valoare de 173 milioane de dolari, […] The post Guvernul Recean se mai împrumută cu 173 de milioane de dolari de la FMI appeared first on Omniapres.
14:30
În data de 23 mai 2024, Președinta Curții Constituționale, dna Domnica Manole, alături de colegii săi judecători constituționali, au primit vizita oficială a Președintei Comisiei Europene pentru Democrație prin Drept (Comisia de la Veneția), dna Claire Bazy-Malaurie, însoțită de dl Vahe Demirtshyan, consilier juridic al Comisiei de la Veneția. Dată fiind cooperarea bilaterală de lungă […] The post Domnica Manole s-a întâlnit cu Președinta Comisiei de la Veneția aflată în vizită la Curtea Constituțională appeared first on Omniapres.
14:30
Poliția a efectuat raiduri miercuri în legătură cu „ingerința Rusiei” în Parlamentul European, potrivit unui comunicat al procurorului federal, citat de Politico. Perchezițiile, efectuate la o reședință privată din Bruxelles și la birourile Parlamentului European din Strasbourg și Bruxelles, sunt legate de așa-numitul caz ”Russiagate”, în care deputații europeni au fost abordați și plătiți pentru […] The post BREAKING NEWS: Percheziții la Parlamentul European appeared first on Omniapres.
11:30
Dorin Popescu, Președintele Uniunii Avocaților din Republica Moldova, declară că avocatul Vladislav Gribincea cam a șters cu picioarele de profesia și breasla de avocați din care face parte. Cu referire la afirmația neadevărată făcută de membrul Uniunii Avocaților din Republica Moldova – avocatul Vladislav Gribincea, în cadrul audierii sale în ședința Plenului Consiliului Superior al […] The post Dorin Popescu: Declarația lui Gribincea este una arogantă, plină de grandoare care nu corespunde adevărului appeared first on Omniapres.
08:30
Adrian Albu consideră că amendamentul ce modifică Codul Penal, articolul 337 „Trădarea de patrie” este doar vârful aisbergului. Nu știu cine este constructorul acestei caracatițe legislative, dar în spatele aceste inițiative stă cineva cu valori maniacale, care se teme de propriul popor, susține deputatul Adrian Albu. Mecanismul creat ar fi următorul: termenul de „dezinformare” este […] The post Adrian Albu: Guvernarea s-a angajat într-un un joc foarte periculos ca să ajungă la acest mecanism autoritar appeared first on Omniapres.
08:00
Statele Unite, principalul susţinător militar al Kievului, nu doresc ca Ucraina să folosească arme americane pentru a ataca “teritoriul rus”, a declarat marţi un purtător de cuvânt al Casei Albe, potrivit AFP. “Poziţia noastră nu s-a schimbat în acest stadiu. Nu încurajăm şi nu permitem utilizarea armelor furnizate de SUA pentru a ataca teritoriul rus”, […] The post SUA se opun loviturilor ucrainene pe ”teritoriul rus” appeared first on Omniapres.
07:50
„Dezinformarea nu are ce căuta în articolul din Codul Penal ce se referă la trădarea de patrie”. Este remarca deputatului PAS, Olesea Stamate, la proiectul de lege propus de colegul ei de partid, Lilian Carp, care a prezentat, săptămâna trecută, un amendament ce vrea să aducă mai multă „claritate” noțiunii „trădare de patrie”, transmite Ziua.md. […] The post Olesea Stamate îl contrazice pe Carp: Dezinformarea nu poate fi considerată trădare de patrie appeared first on Omniapres.
07:40
Șeful diplomației europene, Josep Borrell, a anunțat, marți, la Bruxelles, că, deocamdată, nu există deocamdată un consens în Uniunea Europeană pentru trimiterea de instructori militari pe teritoriul Ucrainei. Borrell a spus, într-o conferință de presă, că a fost lansată o dezbatere cu privire la această eventualitate, “dar nu există, pentru moment, o poziţie comună clară […] The post Vestea teribilă primită de Ucraina din partea Bruxelles-ului. “Nu există un consens în Uniunea Europeană” appeared first on Omniapres.
07:40
Secretarul de stat american Antony Blinken va discuta miercuri la Chişinău despre sprijinul Statelor Unite pentru ca Republica Moldova să facă progrese în ceea ce priveşte aderarea sa la UE şi securitatea energetică, a anunţat Departamentul de Stat. Antony Blinken se va întâlni cu preşedinta Maia Sandu, cu prim-ministrul Dorin Recean şi cu alţi oficiali. […] The post Antony Blinken este aşteptat miercuri la Chişinău. Va anunţa un nou pachet de sprijin pentru Moldova appeared first on Omniapres.
07:20
Persoanele care au participat la Moscova, la Congresul de constituire a Blocului politic Victoria, vor putea fi acuzate pentru trădare de patrie, spune deputatul PAS, Adrian Cheptonar, la emisiunea Rezoomat de la Rlive TV. Acesta a precizat că Rusia nu ar fi acceptat niciodată ca asemenea acțiuni să aibă loc „în oglindă”. „Am oferit acest […] The post Deputat PAS: Cei care au participat la Congresul blocului Victoria vor putea fi acuzați pentru trădare de patrie appeared first on Omniapres.
06:50
Horoscop 29 mai – o zi cu de toate. Or să ne reușească inițiativele, și o să ne ținem și de treabă ca să ne asigurăm succesul. GEMENI Sunt chestiuni care țin de viața personală, de sănătate pe care-ar fi bine să le rezolvați ca să nu se complice situația și să puteți da drumul […] The post Horoscop 29 mai – nativii unei zodii sunt tentați de un nou job appeared first on Omniapres.
28 mai 2024
19:40
Dinu Plîngău a comentat declarația Olesei Stamate care a spus că Pactul pentru Europa nu are valoare juridică. Pentru Olesea Stamati nici hotărârile CEDO nu au nicio importanță juridică, declară Dinu Plîngău. Am așteptat și văzut reacții negative din partea forțelor pro-ruse: socialiștii, șoriștii și clovnul de la Bălți au fost primii care au aruncat […] The post Dinu Plîngău: Pentru Olesea Stamati nici hotărârile CEDO nu au nicio importanță juridică appeared first on Omniapres.
19:20
Parlamentul georgian a votat marţi pentru a trece peste veto-ul prezidenţial pus legii privind “agenţii străini”, în ciuda protestelor de amploare şi a criticilor internaţionale, relatează The Guardian. Sunt de aşteptat momente tensionate. Poliţia este mobilizată, iar protestatarii se află în faţa clădirii Parlamentului şi strigă “Ruşilor!” şi “Sclavilor!”. Uniunea Europeană regretă profund faptul că […] The post ULTIMA ORĂ: Parlamentul georgian trece peste veto-ul prezidenţial şi votează legea referitoare la “agenţii străini” appeared first on Omniapres.
18:40
Reporterul îl întrebă pe Andrei Spînu dacă Intră în alegerile prezidențiale actualul primar al Chișinăului, Ion Ceban? Andrei Spînu: Nu cunosc dacă intră sau nu. Va decide Kremlinul dacă intră sau nu. Rep: Credeți că acțiunile lui sunt dictate de Kremlin? Andrei Spînu: Nu cred. Sunt sigur. Rep: Aveți vreo dovadă în sensul acesta? Andrei […] The post Andrei Spînu: Acțiunile lui Ion Ceban sunt dictate de Kremlin appeared first on Omniapres.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.