Fostul ambasador al SUA în România este acuză de relaţii apropiate cu China

Omniapres, 30 mai 2024 16:10

Fostul ambasador al Statelor Unite ale Americii, Adrian Zuckerman, a lansat o serie de acuzaţii la adresa directorului adjunct al Directoratului Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC), Manuela Catrina, privind legăturile acesteia cu China, afirmând că se cunoaşte foarte bine că aceasta susţine interesele unor companii chineze precum Huawei sau Lenovo. Zuckerman a declarat, în cadrul […] The post Fostul ambasador al SUA în România este acuză de relaţii apropiate cu China appeared first on Omniapres.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Omniapres

Acum 4 ore
18:30
Astăzi, Statele Unite au anunțat sancțiuni împotriva Evgheniei Guțul, bașcana UTA Găgăuzia, pentru complicitate activă cu oligarhul condamnat fugar, Ilan Șor, și partidul său „Șor”, precum și pentru înlesnirea acțiunilor lor de interferență politică ilegală, susținute de Kremlin. Sancțiunile includ blocarea tuturor proprietăților din Statele Unite sau aflate în posesia sau sub controlul unor persoane […] The post BREAKING NEWS. SUA au anunțat sancțiuni împotriva Evgheniei Guțul appeared first on Omniapres.
Acum 6 ore
15:00
În afara Franței, președintele Emmanuel Macron întruchipează omul de stat european lucid și sigur pe sine. În interiorul Franței, el este văzut din ce în ce mai mult ca o povară, notează POLITICO. În urma deciziei bombă a lui Macron de a convoca alegeri anticipate după ce a pierdut în competiția pentru Parlamentul European, aliații […] The post Macron nu mai e dorit nici în propria coaliție appeared first on Omniapres.
Acum 8 ore
14:50
Igor Munteanu, președintele CUB declară că pornirea negocierilor de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană în luna iunie este un angajament politic ce transpare chiar din primele declarații ale liderilor europeni de după alegeri. Însă lunile următoare vor fi luni zbuciumate și pline de dramatism. Pe lângă factorii electorali, indispensabili unei concurențe sănătoase și […] The post Igor Munteanu: Republica Moldova este ruptă de sărăcie, corupție la nivel înalt și dezechilibre sociale appeared first on Omniapres.
14:40
Primarul General, Ion Ceban, anunță că Primăria Municipiului Chișinău informează că toate serviciile gospodărești din oraș continuă intervențiile pe teren, în scopul înlăturării consecințelor ploii torențiale și a vântului puternic din noaptea de 11 spre 12 iunie 2024. Comisia pentru Situații Excepționale a Municipiului Chișinău a declarat Situație de forță majoră ca urmare a intemperiei. […] The post Ion Ceban: În lichidarea consecințelor intemperiei sunt implicați toți angajații întreprinderilor municipale appeared first on Omniapres.
13:30
Andrei Nastase a venit cu un Apel public la responsabilitate: un eventual eșec la referendum va compromite viitorul nostru european. Stimați cetățeni și stimați parteneri de dezvoltare și reprezemtanți ai ambasadelor acreditate la Chișinău, Mă cunoașteți prea bine pentru faptele mele, pentru lupta și munca mea de zeci de ani pentru oameni și pentru o […] The post Andrei Nastase: Maia Sandu, fruntași și membri ai PAS, nu trageți țara după voi în prăpastie, nu compromiteți viitorul european al moldovenilor appeared first on Omniapres.
13:10
Astăzi, la 13.00, la IPN, Andrei Nastase va susține o conferință de presă cu tema “Apel public la responsabilitate: un eventual eșec la referendum va compromite viitorul nostru european.” The post LIVE: Andrei Nastase va susține o conferință de presă appeared first on Omniapres.
Acum 12 ore
12:50
Pavel Postica, vicepreședintele CEC și Dana Munteanu, secretara CEC, au avut o întrevedere cu Pascal Schonard, directorul Autorității pentru partide politice europene și fundațiile politice europene (APPF). Scopul vizitei a fost de a stabili și dezvolta relații de colaborare dintre instituții, în contextul obținerii de către Republica Moldova a statului de țară candidată la Uniunea […] The post CEC va colabora cu Autoritatea pentru partide politice europene și fundațiile politice europene în domeniul finanțării politice appeared first on Omniapres.
11:00
Cu câteva zile înainte de conferinţa privind pacea în Ucraina fără Rusia, Kievul a luat în considerare participarea Moscovei la un summit ulterior, cu scopul de a primi o foaie de parcurs aprobată de comunitatea internaţională pentru a pune capăt conflictului, notează AFP. “Intenţionăm să pregătim împreună planul comun care va fi susţinut de toate […] The post Kievul ia în considerare participarea Rusiei la următorul summit de pace appeared first on Omniapres.
10:00
Irina Vlah, preşedinta „Platformei Moldova”, s-a adresat reprezentanţilor corpului diplomatic acreditat la Chişinău! După cum bine cunoaşteţi, pe data de 20 octombrie 2024 în Republica Moldova urmează să aibă loc alegeri prezidenţiale, dar şi referendumul privind integrarea RM în UE. Deja la această etapă putem afirma cu certitudine că preconizatele scrutine nu întrunesc condiţiile necesare […] The post Irina Vlah: Actuala guvernare demult nu mai ascultă ce spun şi ce cred cetăţenii Republicii Moldova appeared first on Omniapres.
09:40
Horoscop 12 iunie – o zi cu dezbateri. E bine să fim cu garda sus să ne susținem punctul de vedere, dar să fim și flexibili acolo unde e cazul, ca să fie totul echitabil. Gemeni O agendă încărcată, sunt și treburi de serviciu, și personale de care trebuie să vă ocupați, sunt chestiuni contracronometru […] The post Horoscop 12 iunie – o zodie este curtată de mai mulți angajatori pentru un nou job appeared first on Omniapres.
Ieri
18:40
Fiul președintelui Joe Biden, Hunter Biden, a fost condamnat marți de un juriu, pentru că a mințit în legătură cu consumul de droguri pentru a cumpăra ilegal o armă. Democrații ar putea profita de acest verdict pentru a contracara afirmația lui Donald Trump potrivit căreia sistemul judiciar este înarmat împotriva sa, notează Reuters. Un juriu […] The post ULTIMA ORĂ: Lovitură pentru președintele Joe Biden. Fiul său, Hunter, a fost declarat vinovat de toate cele 3 acuzații și va fi condamnat appeared first on Omniapres.
17:00
Potrivit lui Dionis Cenușa, dacă nu veto-urile care (foarte probabil încă) urmează în cazul Ucrainei, inclusiv al celor non-maghiare, atunci procesele de reformă internă și (in)stabilitatea orientării pro-europene vor influența multiplele viteze cu care se vor mișca Ucraina, Moldova și Georgia spre UE… Singurele țări din Parteneriatul Estic cu Acorduri de Asociere – Ucraina, Moldova […] The post Dionis Cenușa: Dimensiunea (in)securității va juca un rol semnificativ în viitoarele decizii europene privind acceptarea noilor state membre appeared first on Omniapres.
15:00
Procuratura Anticorupție vine cu noi detalii cu privire la cauza penală în cadrul căreia se investighează o presupusă schemă de corupție prin care persoane publice din Republica Moldova și din alte țări primeau mită pentru a interfera cu publicarea de către INTERPOL a Notificărilor Roșii pentru infractori din diferite țări anunțați în căutare internațională. În […] The post Noi rețineri și percheziții în cauza penală denumită generic „INTERPOL” appeared first on Omniapres.
13:10
Potrivit unui audit efectuat de Curtea de Conturi la Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor, au fost identificate documente care au fost întocmite cu unele încălcări și divergențe. Unele problematice au fost identificate la cheltuielile executate din Fondurile de Urgență ale Guvernului. Cu referire la cheltuielile din contul alocațiilor fondului de intervenție a Guvernului, pentru acordarea […] The post Curtea de Conturi a identificat încălcări grave la Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor appeared first on Omniapres.
08:40
Agenții Poliției de Frontieră din California au fost instruiți să deporteze migranți din peste 100 de țări în SUA, în ciuda noilor măsuri stricte ale administrației Biden la frontieră. Migranții din toate țările, cu excepția a șase, din ceea ce poliția de frontieră numește „emisfera estică” – formată din Africa, Asia, Australia și Europa – […] The post Polițiștii de frontieră din Statele Unite au fost instruiți să deporteze imigranții ilegali din Moldova appeared first on Omniapres.
08:40
Horoscop 11 iunie – o zi condimentată. O să ne bucurăm de susținere din partea unor oameni care ne apreciază, în timp ce pe alții o să-i convingem mai greu să fie cooperanți. Gemeni Aveți planuri mari care vă pot scoate din anonimat, sau să vă propulseze și mai sus în carieră și să fie […] The post Horoscop 11 iunie – Fecioară – Vi se face o ofertă de colaborare appeared first on Omniapres.
08:20
În timp ce atenţia s-a concentrat pe câştigurile extremei drepte în alegerile pentru Parlamentul European, unii candidaţi anti-sistem declaraţi, de stânga şi de dreapta, sunt pregătiţi să îşi ocupe locurile la Strasbourg. Reuters a făcut o selecţie a celor mai exotici legislatori nou aleşi. Republica Cehă: Colecţionarul de maşini şi fostul pilot de curse auto […] The post Figuri exotice din Parlamentul European. Un extremist respins chiar și de extremiști și un militant pentru ”dreptul de a urî” appeared first on Omniapres.
08:10
Regatul Unit respectă statul de drept și va căuta abordări echitabile în toate situațiile. Așa a afirmat ambasadorul Marii Britanii în Republica Moldova, comentând acordarea protecției de către Anglia lui Veaceslav Platon și Gheorghe Cavcaliuc, relatează tv8.md După cum a remarcat șeful misiunii diplomatice britanice în Moldova, există restricții legale care nu permit astfel de procese […] The post Ambasadorul Marii Britanii nu a putut răspunde când Veaceslav Platon și Gheorghe Cavcaliuc vor fi extrădați în Moldova appeared first on Omniapres.
Mai mult de 2 zile în urmă
14:50
PAS și PSRM vor să formeze o coaliție în următorul Parlament, iar în acest scop cele două formațiuni politice poartă intens negocieri. Dezvăluirile au fost făcute de către Renato Usatîi la emisiunea ”Cutia neagră” de la TV8. ”De ce Dodon insistă la un candidat apolitic? Nu pentru că e mare patriot și vrea să câștige […] The post Usatîi: PAS poartă mai multe negocieri cu PSRM și Dodon, decât pentru integrarea europeană appeared first on Omniapres.
10:10
Doru Petruți, director General IMAS Chișinău, crede că înfrângerile categorice vor veni repede, foarte repede pentru „învingătorii” din Parlamentul european, iar asta se va vedea la toamnă, când vor fi alegeri parlamentare din multe țări europene. E asemănător ca și în Moldova, mai notează Doru Petruți. Europenii vestici au transmis un vot de protest extrem […] The post Doru Petruți: Alte înfrângeri categorice vor veni repede, foarte repede appeared first on Omniapres.
09:50
Serviciile de apă și canalizare în municipiul Chișinău ar putea să se scumpească cu aproape 38%. Întreprinderea „Apă-Canal Chișinău” a depus o cerere la Agenția Națională de Reglementare în Energetică (ANRE) prin care cere creșterea tarifului pentru apă și canalizare de la 16,15 lei până la 22,22 lei pentru un metru cub. Întreprinderea își justifică […] The post Tarifele la apă și canalizare în municipiul Chișinău ar putea crește cu circa 38% appeared first on Omniapres.
09:30
Elevii claselor a noua susțin astăzi examenul la limba de instruire. Astfel, potrivit datelor prezentate de Ministerul Educației, la examenul la Limba și literatura română vor participa peste 23 de mii de elevi, iar examenul la Limba și literatura rusă este organizat pentru 5 661 de elevi. Sesiunea pentru absolvenții de gimnaziu se va încheia […] The post Elevii susțin astăzi examenul de absolvire a gimnaziului la limba de instruire appeared first on Omniapres.
09:30
Un angajat al Administrației de Stat a Drumurilor a fost pus sub învinuire în cauza penală privind gestionarea frauduloasă a construcției drumului Leova-Bumbăta. Funcționarul este învinuit de abuz în serviciu. Potrivit șefului adjunct al Procuraturii Anticorupție, Octavian Iachimovschi, acuzatorii continuă investigațiile în privința altor suspecți. În cadrul urmăririi penale, s-a constatat că în timpul construcției […] The post Un angajat al Administrației de Stat a Drumurilor a fost pus sub învinuire appeared first on Omniapres.
08:20
Partidele de centru-dreapta și de extremă-dreapta conduc la alegerile UE, scrie Politico Centrul de greutate politică al Europei se îndreaptă spre dreapta. Partidele de centru-dreapta și de extremă-dreapta urmează să ocupe cel mai mare număr de locuri la alegerile pentru Uniunea Europeană de duminică în cele mai populate națiuni: Germania, Franța, Italia, Spania și Polonia. […] The post Europa se îndreaptă spre dreapta — condusă de Franța appeared first on Omniapres.
08:00
Horoscop 10 iunie – o zi echilibrată. O să avem o stare de spirit bună, poate și pentru că facem, în sfârșit, pace cu noi înșine și o să alegem lucruri care vi se potrivesc. GEMENI Noutăți la tot pasul și o să vă bucurați c-o să vă puneți în valoare niște calități, c-o să […] The post Horoscop 10 iunie – Zodia pentru care sunt promisiuni de bani de la serviciu appeared first on Omniapres.
08:00
Alegerile europene marcate de o ascensiune a partidelor de extremă dreaptă în mai multe țări au provocat un cutremur politic în Franța. Într-un discurs adresat națiunii de la palatul Elysee, președintele Emmanuel Macron a anunțat dizolvarea Adunării Naționale și a convocat alegeri legislative. Emmanuel Macron, președintele Franței: „Am decis să vă redau prin vot posibilitatea […] The post Noapte grea pentru Macron și Scholz, marii pierzători ai alegerilor UE appeared first on Omniapres.
07:40
Decizia neaşteptată a preşedintelui Emmanuel Macron de a dizolva parlamentul în urma rezultatelor proaste obţinute de alianţa sa de guvernare a fost întâmpinată duminică seara cu reacţii diverse, de la aprobare la scepticism şi dezaprobare. Rassemblement National (RN), partidul de extremă dreapta al lui Marine Le Pen, a câştigat alegerile europene din Franţa, cu circa […] The post “Suntem gata să exercităm puterea”, declară Marine Le Pen după ce Macron a dizolvat parlamentul appeared first on Omniapres.
07:20
Conservatorii sunt în frunte în Germania iar social-democrații lui Scholz au fost bătuți, potrivit sondajelor de la alegerile europene, scrie Le Figaro Partidul Social Democrat condus de cancelarul german Scholz a pierdut în fața conservatorilor și a Partidului Naționalist. Social-democrații cancelarului german Scholz au suferit un eșec la alegerile europene de duminică, ajungând în urma conservatorilor […] The post Partidul Social Democrat condus de cancelarul vc..Scholz a pierdut alegerile appeared first on Omniapres.
9 iunie 2024
22:40
Preşedintele Emmanuel Macron a anunţat duminică seară dizolvarea Adunării Naţionale (parlamentul france), în urma înfrângerii suferite de alianţa de la guvernare în alegerile europarlamentare, care a ajuns pe locul al doilea, la mare distanţă de rezultatul Rassemblement National (RN), partidul lui Marine Le Pen. “Nu voi putea să continui ca şi cum nimic nu s-ar […] The post BREAKING NEWS: Macron anunţă dizolvarea Adunării Naţionale, în urma înfrângerii suferite de alianţa de guvernare appeared first on Omniapres.
19:50
Un nou câștig de cauză pentru președinta Curții Constițuționale, Domnica Manole. Curtea Supremă de Justiție a admis cererea de revizuire a cazului privind eliberarea sa ilegală din funcție în perioada când era judecătoare la Curtea de Apel. În acest caz, magistrata cere să-i fie achitat salariu integral pentru trei ani, un prejudiciu moral de 100 […] The post Un nou câștig de cauză pentru Domnica Manole appeared first on Omniapres.
19:40
Andrei Nastase declară că a avut astăzi fericitul prilej de a merge în câteva localități din raionul Hâncești. Ceea ce m-a preocupat întotdeauna a fost oportunitatea de a lua pulsul vieții adevărate de acolo, de la rădăcină, de la firul ierbii, cum se spune, adică de la oameni minunați și respectați ai pământului. Am fost […] The post Andrei Nastase: Am promis să sprijin eforturile oamenilor și să fac totul ca vocea lor să fie auzită appeared first on Omniapres.
19:30
Participanții la Congresul blocului Victorie, organizat astăzi la Moscova, Federația Rusă, au îndemnat la 20 octombrie să se voteze “împotriva integrării europene” la referendum și “împotriva Maiei Sandu și a corupției”. La acțiunea la care a vorbit și Ilan Șor ar fi participat circa o mie de oameni, inclusiv moldoveni din Rusia. Una dintre revendicările […] The post Ilan Șor: Moldova este un stat pașnic, iar noi nu vrem să luptăm, noi vrem să construim appeared first on Omniapres.
19:20
PDCM anunță crearea organizației teritoriale a formațiunii în cel mai mare sat din țară – Congaz, UTA Găgăuzia, anunță Ion Chicu, președintele formațiunii politice. Astăzi, duminică, 9 iunie 2024, am participat la Adunarea de constituire a Organizației Primare a Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei din s. Congaz, UTA Găgăuzia. Împreună cu Dl Anatolie Usatîi – […] The post PDCM anunță crearea unei noi organizații teritoriale appeared first on Omniapres.
12:30
În ajunul marelui eveniment – congresul blocului „Victoria” – a avut o întâlnire cu activiștii noștri. Toate deciziile importante au fost discutate cu organizațiile teritoriale. M-am asigurat că avem o înțelegere comună a direcției în care mergem înainte, susține Ilan Șor, într-o postare online. Pe 20 octombrie se va decide soarta țării: va exista sau […] The post Ilan Șor declară că astăi va face marele anunț appeared first on Omniapres.
12:10
Renato Usatîi a venit cu un suport financiar pentru copiii lui Igor Ciofu, locotenent-colonel în rezervă al Serviciului de Protecție și Pază de Stat, victima incidentului de la Aeroport. Renato Usatîi: Eu am un cadou pentru voi trei – Alexa, Vlad și Daniel Ciofu, în cinstea lui tata, care din punctul meu de vedere și […] The post Gest profund emoționant făcut de Renato Usatîi pentru familia ofițerului Igor Ciofu appeared first on Omniapres.
10:00
Primarul municipiului Chișinău Ion Ceban s-a întâlnit, la Beijing, China, cu primarul orașului, Yin Yong. Beijing este unul dintre orașele cu o infrastructură înalt dezvoltată. Am făcut schimb de opinii și am discutat despre colaborarea între orașe în diverse domenii. Am fost impresionat și am apreciat noul proiect realizat în ultimii 5-6 ani, unde au […] The post Ion Ceban: Am invitat colegii din Beijing la cea de-a doua ediție a Forumului Economic Chișinău appeared first on Omniapres.
07:10
Horoscop 9 iunie – o zi cu de toate. E un tumult interior și vrem să facem cât mai multe bucurii, să ieșim în lume, să ne bucurăm de viață. GEMENI Se pare c-aveți o agendă încărcată. Sunteți antrenați la diverse sindrofii și o să vă duceți, c-aveți chef de socializare, și o să vă […] The post Horoscop 9 iunie – o zodie se trezește azi cu un musafir appeared first on Omniapres.
8 iunie 2024
20:50
O moldoveancă a fost ucisă în Italia. Criminalul este un bărbat de 54 de ani care a ucis-o pe îngrijitoarea mamei sale Gerardo Cappetta, bărbatul în cauză, a comis fapta pe 5 martie 2020, în locuința sa din provincia Salerno. Victima, Snejana Bunacalea, plecase din Republica Moldova în Italia în căutarea unui trai mai bun […] The post ULTIMA ORĂ: O moldoveancă a fost ucisă în Italia appeared first on Omniapres.
14:10
Trei persoane din Republica Moldova au fost reţinute şi plasate în arest la Paris, fiind suspectate că au aplicat pe ziduri şabloane de tip graffiti ce reprezintă sicrie, însoţite de menţiunea „Soldat francez în Ucraina” În momentul arestării suspecţilor, care a avut loc vineri seară, cei trei aveau asupra lor vopsea, mănuşi şi şabloane. Desenele […] The post Trei moldoveni au fost arestaţi în Franţa sub suspiciunea că au desenat sicrie pe ziduri însoţite de cuvintele „soldaţi francezi în Ucraina” appeared first on Omniapres.
12:00
Șefa Procuraturii Anticorupție Veronica Dragalin le recomandă miniștrilor “se se ocupe de ministerele pe care le conduc și să lase procurorii să-și facă meseria”. Replica Veronicăi Dragalin vine după ce ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale Andrei Spînu le-a recomandat procurorilor să nu calculeze costul unui drum, dar să se ocupe de bandiți. Schimbul de replici […] The post Veronica Dragalin le recomandă miniștrilor “se se ocupe de ministerele pe care le conduc appeared first on Omniapres.
09:30
Negocierile cu UE încep cu justiția și tot cu justiția se încheie, mai spune Andrei Nastase. Trebuie spus că actuala guvernare habar nu are de ceea ce înseamnă reforma adevărată a justiției. Lupta dintre clanuri, gâlceava dintre instituții demonstrează o dată în plus că suntem departe de aderare, că vom fi monitorizați o perioadă lungă […] The post Andrei Nastase: În genunchi, nu ajungi prea repede în Uniunea Europeană! appeared first on Omniapres.
09:10
În cadrul unei vizite de lucru în Suedia, membrul Biroului Național al Mișcării Alternativa Națională (MAN), Gaik Vartanean, a avut oportunitatea de a se aprofunda în politica suedeză și de a observa îndeaproape desfășurarea alegerilor pentru Parlamentul European. Vizita a inclus o întâlnire la sediul electoral al social-democraților, unul dintre centrele „operaționale” unde se desfășoară […] The post MAN stabilește parteneriate cu social-democrații europeni appeared first on Omniapres.
08:50
Referendumul din toamnă este inițiat în aceiași zi cu alegerile prezidențiale, doar pentru a-i asigura Maiei Sandu încă un mandat, afirmă Renato Usatîi. “Problema nu e că l-a inițiat ea, dar în felul cum a făcut-o. Înainte de lansarea acestei acțiuni doamna președintă trebuia să convoace toate partidele politice… În așa fel majoritatea partidelor ar […] The post Renato Usatîi: Referendumul este o manipulare ordinară, când pe seama speranțelor oamenilor cineva încearcă să-și rezolve scopurile politice appeared first on Omniapres.
07:40
Ministrul britanic de externe David Cameron a avut un schimb de mesaje şi a purtat o convorbire video cu o persoană care pretindea că este fostul preşedinte ucrainean Petro Poroşenko, dar s-a stabilit ulterior că interacţiunile au fost de fapt o farsă, a declarat vineri Ministerul de Externe de la Londra, relatează Reuters. “În timp […] The post Ministrul britanic de externe David Cameron, victima unei farse appeared first on Omniapres.
07:30
Prim-ministrul Danemarcei, Mette Frederiksen, a fost atacată şi lovită de un bărbat, vineri seara, în centrul oraşului Copenhaga, a relatat agenţia de presă Ritzau, citând poliţia şi biroul premierului, relatează Reuters. Nu a fost clar, din informaţiile oficiale, dacă Frederiksen are răni în urma atacului. Bărbatul a fost arestat în urma incidentului, a precizat Ritzau. […] The post Premierul danez Mette Frederiksen a fost atacată în centrul oraşului Copenhaga appeared first on Omniapres.
07:10
Horoscop 8 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu revederi emoționante. Ne-au rămas, se pare, lucruri nespuse sau greșit înțelese, păreri de rău și alte regrete, dar care se pot îndrepta, toate, din mers. GEMENI E animație la voi, aveți chef de plimbare, de mondenități și o să ieșiți și […] The post Horoscop 8 iunie – RAC – se pot schimba multe în viața voastră appeared first on Omniapres.
7 iunie 2024
14:40
Este un drum lung pentru Vadim Vacarciuc de la Moldova până la închisoarea din La Crosse County pentru un fost atlet olimpic și politician, anunță wxow.com. Vadim Vacarciuc, în vârstă de 51 de ani, a fost închis miercuri dimineață sub acuzația de utilizare neautorizată a ID-ului sau documentului/informațiilor unei persoane. Un alt bărbat, Ivan Bordian, […] The post ULTIMA ORĂ: Fostul atletic olimpic și deputatul Vadim Vacarciuc a fost arestat appeared first on Omniapres.
14:30
12 state membre UE printre care si România au transmis o scrisoare comună actualei președinții belgiene a Consiliului UE, îndemnând colegii lor să demareze discuțiile de aderare a Ucrainei și a Moldovei la UE prin adoptarea foilor lor de parcurs de aderare, înainte ca Ungaria să preia președinția rotativă luna viitoare. Scrisoarea este semnată de […] The post UE face eforturi pentru începerea discuțiilor de aderare cu Ucraina și Moldova înainte ca Ungaria să preia președinția appeared first on Omniapres.
12:40
Ex-procurorul anticorupție Victoria Furtună, declară că străinii care îi disprețuiesc pe moldoveni trebuie să fie goniți din țara noastră! Am cerut ca membrii Comisiei Pre-Vetting să fie declarați persoane indezirabile pentru că și-au bătut joc de părinții unui judecător, oameni în vârstă ce muncesc din greu peste hotare, mai spune Victoria Furtună. Organizațiile statului refuză […] The post VIDEO: Victoria Furtună: Străinii care îi disprețuiesc pe moldoveni trebuie să fie goniți din țara noastră! appeared first on Omniapres.
12:30
Ion Chicu declară că Aeroportul și spațiile de la Aeroport sunt activele statului și nu poate să vină nimeni să zică vreau să le dau cui vreau, pentru că este Lege. Dacă este lege, trebuie să o respecți, iar dacă nu îți place o schimbi te schimbă când le trebuie codul electoral în fiecare zi […] The post VIDEO Ion Chicu: Oamenii văd toate fărădelegile guvernării, dar văd și instituțiile internaționale appeared first on Omniapres.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.