LIVE Ședința Guvernului Republicii Moldova din 3 iulie 2024

Omniapres, 3 iulie 2024 10:00

Astăzi în ședința de Guvern vor fi examinate 18 Hotărâri de Guvern Cu privire la resursele umane – Proiect de hotărâre pentru aprobarea proiectului de lege cu privire la spațiile de testare inovativă în materie de reglementare în domeniul energiei (număr unic 161/MEn/2024) – dl Victor Parlicov – Proiect de hotărâre cu privire la planurile […] The post LIVE Ședința Guvernului Republicii Moldova din 3 iulie 2024 appeared first on Omniapres.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Omniapres

Acum 6 ore
09:10
Mihai Popșoi, Ministrul de externe al Republicii Moldova a declarat, vineri, că guvernul său îşi rezervă dreptul de a ordona noi expulzări de diplomaţi ruşi dacă Moscova se angajează în activităţi dăunătoare intereselor ţării, relatează Reuters. Relaţiile Moldovei cu Rusia s-au deteriorat în timp ce preşedintele Maia Sandu a denunţat invazia Rusiei în Ucraina şi […] The post Mihai Popșoi nu exclude noi expulzări ale diplomaţilor ruşi. Reacţia Moscovei appeared first on Omniapres.
08:40
Premierul slovac Robert Fico a declarat, vineri, că ar fi mers cu omologul său maghiar Viktor Orban în vizita sa controversată la Moscova, dacă starea sa de sănătate i-ar fi permis după ce a fost împuşcat în mai, relatează AFP. Orban i-a înfuriat pe aliaţii occidentali din UE şi NATO când a mers vineri la […] The post Premierul slovac spune că ar fi mers cu Viktor Orban la Moscova, dacă starea de sănătate i-ar fi permis appeared first on Omniapres.
Acum 8 ore
08:30
Autorităţile române au transmis, sâmbătă, un mesaj RO-Alert în judeţul Tulcea, fiind vizate localităţile din graniţa cu Ucraina, avertizând populaţia asupra pericolului căderii de obiecte din spaţiul aerian, ca urmare a conflictului armat din Ucraina. Populaţia este asigurată că nu teritoriul României este vizat de atacurile Federaţiei Ruse şi este sfătuită să sune la 112 […] The post RO-Alert în localităţile din graniţa cu Ucraina – este posibil ca din spaţiul aerian să cadă obiecte appeared first on Omniapres.
08:30
Horoscop 6 iulie – o zi cu stare de spirit foarte bună. E un confort emoțional și-o să ne putem exprima sentimentele, o să spunem, sincer, ce simțim și ce ne dorim și o să fie un balsam sufletesc. RAC O să tot primiți invitații pe la diverse sindrofii și dacă nu e ziua voastră, […] The post Horoscop 6 iulie – o zodie ar putea să primească astăzi niște bani appeared first on Omniapres.
Acum 24 ore
16:00
Președintele ”Partidului Nostru”, Renato Usatîi, și-a îndeplinit promisiunea. În orașele Bălți și Comrat a fost lansat Orășelul Fotbalului. Din 5 iulie și timp de nouă zile doritorii vor putea urmări meciurile din Campionatul European – Euro 2024, pe un ecran mare, amenajat în centrul celor două localități. Tot aici vor fi organizate concursuri cu premii, […] The post Renato Usatîi și-a îndeplinit promisiunea: În Bălți și Comrat a fost lansat Orășelul Fotbalului appeared first on Omniapres.
Ieri
12:20
Economistul Veaceslav Ioniță a prezentat o analiză aprofundată a sectorului agricol din Moldova, evidențiind atât oportunitățile, cât și riscurile asociate cu recuperarea acestuia. Prezentarea a avut loc în cadrul celei de-a 148-a ediții a “Analize Economice”, un proiect comun IDIS Viitorul și Privesc.eu, și a abordat subiectul “Recuperarea agriculturii, între oportunități și riscuri”, transmite Privesc.eu. […] The post Veaceslav Ioniță: Modificare la Codul Fiscal ar putea avea un impact negativ semnificativ asupra sectorului agricol appeared first on Omniapres.
12:10
Președinția Republicii Moldova a marcat un pas important spre un viitor energetic mai curat și mai sigur prin inaugurarea unui sistem de panouri solare instalate pe acoperișul clădirii. Evenimentul, care a avut loc vineri, 5 iulie, la ora 9:30, a fost organizat cu sprijinul USAID prin intermediul programului Moldova Energy Security Activity (MESA). Sistemul de […] The post Președinția Republicii Moldova Inaugurează Sistem de Panouri Solare cu Suportul USAID appeared first on Omniapres.
11:50
Evenimentul dedicat absolvenților de liceu care au obținut nota medie 10 (zece) la examenul național de Bacalaureat Absolvenții de liceu din Republica Moldova care au obținut nota medie 10 (zece) la examenul național de Bacalaureat au fost onorați astăzi la Președinție, într-un eveniment special dedicat performanței lor academice excepționale. Ceremonia a avut loc la ora […] The post Evenimentul dedicat absolvenților de liceu care au obținut nota medie 10 (zece) la examenul național de Bacalaureat appeared first on Omniapres.
11:50
Analize economice cu Veaceslav Ioniță – 5 iulie 2024. Subiectul „Recuperarea agriculturii, între oportunități și riscuri” The post Analize economice cu Veaceslav Ioniță – 5 iulie 2024. Subiectul „Recuperarea agriculturii, între oportunități și riscuri” appeared first on Omniapres.
10:50
Parlamentul a adoptat în prima lectură rectificarea la Legea bugetului de stat pentru anul 2024, majorând deficitul bugetar cu 7,6%, până la 16 miliarde 777,8 milioane de lei. Conform documentului, partea de venituri a bugetului de stat pentru 2024 urmează să fie redusă cu 801,46 milioane de lei, de la 66 miliarde 632 milioane lei […] The post Deficitul bugetar va crește la 16,7 miliarde lei appeared first on Omniapres.
10:50
De jumătate de an Irina Vlah, fondatoarea şi preşedinta „Platformei Moldova”, ţine în şah clasa politică autohtonă, remarcându-se prin campanii naţionale bine puse la punct şi printr-un activism cum demult nu a cunoscut politica moldovenească. În ultimele luni, Irina Vlah a ajuns la un randament greu de imaginat că e posibil în politica noastră – […] The post Irina Vlah ridică mizele! Ce va urma? appeared first on Omniapres.
09:20
Inaugurarea sistemului de panouri solare, instalate pe acoperișul Președinției Republicii Moldova Inaugurare a sistemului de panouri fotovoltaice, instalate cu suportul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). La eveniment vor participa: Adrian Băluțel, șeful Cabinetului Președintei Maia Sandu, Victor Parlicov, ministrul Energiei și Jeff Bryan, directorul Misiunii USAID Moldova. The post LIVE: Inaugurarea sistemului de panouri solare, instalate pe acoperișul Președinției Republicii Moldova appeared first on Omniapres.
08:50
Actuala guvernare a Moldovei demonstrează atașamentul deosebit al vecinilor lor față de România, care s-a schimbat în ultimii ani, dar nu în bine. O astfel de opinie a exprimat Vladimir Voronin, președintele Partidului Comuniștilor, fostul președinte al Republicii Moldova, transmite noi.md. “Dar dacă vom merge în România și ne vom aminti cum era această țară […] The post Vladimir Voronin: “România s-a schimbat mult, dar nu înspre bine” appeared first on Omniapres.
08:40
Preşedintele Consiliului European Charles Michel şi premierul polonez Donald Tusk îşi exprimă îngrijorarea faţă de informaţii de presă care evocă o vizită – vineri – la Moscova a liderului ungar Viktor Orban, care tocmai a preluat preşedinţia semestrială a Uniunii Europene (UE), o funcţie care-i permite să elaboreze agenda şi priorităţile politice ale următoarelor şase […] The post Vizită-surpriză a lui Viktor Orban la Moscova îi îngrijorează pe Charles Michel şi Donald Tusk appeared first on Omniapres.
07:10
Horoscop 5 iulie – Lună Nouă cu vești bune. Putem primi și vești bune și să le facem surprize plăcute celor din jurul nostru că e un echilibru pe cer, o constantă. RAC Se poate să luați o decizie referitoare la un contract și să vă angajați într-un proces de lungă durată, dar asta e […] The post Horoscop 5 iulie – Lună Nouă cu vești bune pentru toate zodiile appeared first on Omniapres.
4 iulie 2024
20:10
Donald Trump îl insultă pe Joe Biden, numindu-l „o grămadă bătrână de rahat împrăștiat”, și îl atacă într-un clip video de 40 de secunde difuzat de Daily Beast și postat pe rețeaua sa de socializare, Truth Social. În acest clip, Trump avansează o teorie, fără să prezinte dovezi, în care prezice, de la bordul unei […] The post VIDEO Declarație șocantă a lui Trump: Îl numește pe Biden „o grămadă bătrână de rahat împrăștiat” appeared first on Omniapres.
20:00
Tudor Ulianovschi declară că despre previziunile în relația SUA-Ucraina, SUA-Republica Moldova am vorbit acuma doi ani în urmă, diplomații trebuie să aplice elementele diplomației anticipative și să informeze corect liderii politici la nivel național. În lipsa unor astfel de analize, suferă oamenii, copiii, economia țării și este distorsionat lanțul valoric comercial al sistemului mondial. Un […] The post Tudor Ulianovschi: Un nou Președinte al SUA se va implica personal în reglementarea războiului din Ucraina appeared first on Omniapres.
18:30
În cadrul vizitei sale în municipiul Ceadîr-Lunga, prim ministrul Dorin Recean a mers la fabrica de ambalare și comercializare a semințelor de floarea soarelui, arahidelor și altor gustări, marca „Banzai”. Compania mai produce pesmeți și biscuiți, iar, în prezent, la fabrică activează circa 250 de persoane. Fondatorul companiei, Haralampi Meraji, și-a lansat afacerea în anul […] The post Dorin Recean: Antreprenorii din Ceadîr-Lunga construiesc afaceri de succes appeared first on Omniapres.
16:50
Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei va trece din subordinea Inspectoratului General al Poliției de Frontieră în cea a Academiei „Ștefan cel Mare” a Ministerului Afacerilor Interne. Acest lucru este prevăzut într-un proiect de lege votat în prima lectură de 58 de deputați. Inițiativa legislativă aparține Guvernului și a fost elaborată cu scopul de a […] The post Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei va trece în subordinea Academiei „Ștefan cel Mare” a MAI appeared first on Omniapres.
16:30
Judecata crede că ANRE poate aplica cu o dată anterioară doar majorarea tarifelor la gaz, nu și tarifele micșorate. Renato Usatîi a citat explicația instanței de judecată de ce a respins cererea Partidului Nostru, care a cerut aplicarea cu o dată din urmă a tarifelor micșorate anul trecut, de la aproape 30 de lei, la […] The post Renato Usatîi: Judecata crede că ANRE poate aplica cu o dată anterioară doar majorarea tarifelor la gaz, nu și tarifele micșorate appeared first on Omniapres.
15:50
Îmi pare rău Boris, viziunea ta eurosceptică a eșuat în atât de multe feluri, scrie Politico Alegătorii britanici se îndreaptă joi la urne pentru primele lor alegeri generale în afara Uniunii Europene. Dar în atât de multe feluri, visul Brexit a murit deja. Toate personajele cheie Vote Leave au părăsit scena. La cinci ani după […] The post Britanicii – primele alegeri generale în afara Uniunii Europene – îmi pare rău Boris Johnson appeared first on Omniapres.
15:40
Președinta Maia Sandu a avut o discuție, astăzi, cu ministra Sănătății, Ala Nemerenco despre despre planul continuu de îmbunătățire a serviciilor de sănătate în toată țara. Șefa statului a remarcat că investițiile de circa 3 miliarde de lei în spitalele din țară, renovarea sau reparația capitală a peste 60 de secții de diferit profil, a […] The post Maia Sandu: Îndemn toți cetățenii să ceară de la medicii de familie lista de medicamente compensate appeared first on Omniapres.
15:30
În scuarul reabilitat de Primăria Chişinău de la intersecţia bd. Decebal şi str. Sarmizegetusa, sectorul Botanica, este amenajat spaţiul verde. Aceasta este ultima etapă a proiectului ambiţios, care a fost realizat pe etape. Lucrările au presupus: renovarea aleilor pietonale, instalarea sistemului de irigare şi de iluminat, amenajarea terenului de joacă pentru copii, montarea mobilierului urban, […] The post Ion Ceban: În scuarul reabilitat de Primăria Chişinău este amenajat spaţiul verde appeared first on Omniapres.
15:20
Mai multe cupluri din municipiul Bălți, care au marcat 50 și 60 de ani de căsnicie, au fost felicitate astăzi de primarul Alexandr Petkov. Edilul municipiului Bălți li-a exprimat jubiliarilor toată admirația. ”Îi felicităm pe eroii sărbătorii care au parcurs un drum lung împreună, fiind sprijinul reciproc unul față de celălalt, eroi ale căror sentimente […] The post Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, a felicitat cuplurile care au marcat 50 și 60 de ani de căsnicie appeared first on Omniapres.
Mai mult de 2 zile în urmă
12:10
Într-un eveniment oficial desfășurat astăzi, Poliția de Frontieră a Republicii Moldova a primit o donație semnificativă de 38 de automobile și cinci bărci cu motor din partea Republicii Federale Germania. Donația, realizată în cadrul parteneriatului moldo-german, va contribui la consolidarea capacității de răspuns a Poliției de Frontieră în combaterea migrației ilegale, traficului de ființe umane […] The post VIDEO Poliția de Frontieră primește o donație importantă de automobile și bărci cu motor din partea Germaniei appeared first on Omniapres.
10:00
Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 4 iulie 2024 The post LIVE: Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 4 iulie 2024 appeared first on Omniapres.
09:30
În timp ce războiul continuă, Ucraina pare tot mai departe de a deveni membră NATO, întrucât, conform unui oficial de rang înalt din cadrul Departamentului de Stat al SUA citat de The Telegraph, Alianța îi va cere Kievului „pași suplimentari” înainte ca discuțiile privind statutul de membru să avanseze. Potrivit aceleiași surse, Ucraina va fi […] The post Corupția, un obstacol ce stă în calea aderării Ucrainei la NATO appeared first on Omniapres.
09:10
Liderul partidului conservator naţionalist Lege şi Justiţie din Polonia (PiS, de opoziţie), Jaroslaw Kaczynski, l-a criticat miercuri pe prim-ministrul Donald Tusk pentru că ar fi cedat prea repede în faţa Germaniei în chestiunea reparaţiilor de război. Tusk li s-a subordonat germanilor ”în toate privinţele” în cursul consultărilor guvernamentale polono-germane din această săptămână, a declarat Kaczynski […] The post Liderul opoziţiei poloneze, atac dur către Donald Tusk: „Va fi tratat ca un servitor” appeared first on Omniapres.
09:10
Rusia este pregătită să continue aprovizionarea cu gaze a Europei prin Ucraina după expirarea actualului acord de tranzit, la sfârşitul anului 2024, au informat miercuri agenţiile de presă de stat ruse, citându-l pe viceprim-ministrul Alexander Novak, transmite Reuters. Tranzitul viitor al gazelor depinde dacă Ucraina doreşte sau nu să continue aranjamentul, a spus Novak. Un […] The post Europa ar putea avea gaze rusești prin Ucraina şi după 2024 appeared first on Omniapres.
08:50
Partidul „Șansă”, afiliat lui Ilan Șor, riscă să nu poată participa la alegerile prezidențiale din 20 octombrie curent, și nici la referendumul constituțional. Despre asta a anunțat vicepreședintele Comisiei Electorale Centrale, Pavel Postica, care spune că CEC a depistat mai multe abateri în activitatea formațiunii. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Rezoomat” de la […] The post Participarea partidului „Șansă” la alegerile din toamnă sunt sub semnul întrebării appeared first on Omniapres.
08:50
Pentru toamna acestui an, Kremlinul ar pregăti o serie de destabilizări la Chișinău. Pe canale de Telegram, au început a fi vehiculate tot felul de scenarii, însă prim-ministrul Dorin recean spune că autoritățile sunt pregătite să le facă față. Mai mult, acesta a declarat în cadrul emisiunii „Secretele Puterii”, de la Jurnal TV, că este […] The post Dorin Recean: Gruparea Șor ar putea fi folosită din nou de Moscova de aceea, vom fi atacați cu o intensitate mai mare appeared first on Omniapres.
08:30
Primăria Chișinău a depus eforturi considerabile, în ultimii ani, pentru a acoperi cererea mari de înscriere a copiilor la grădinițele cu grupe-creșă (2-3 ani). Astfel, în ultimii 4 ani, municipalitatea a construit, redeschis, reparat capital şi dotat conform tuturor standardelor, 132 de grupe-creşă, inclusiv șase grădinițe. Redeschiderea instituțiilor și a grupelor preconizate a acoperit în […] The post Primăria Chișinău a construit, redeschis, reparat capital şi dotat 132 de grupe-creşă appeared first on Omniapres.
07:30
Prim ministru Dorin Recean susține că procuratura trebuie să execute o expertiză în prinvința dosarului de la Bumbăta, iar rezultatele să fie expuse pe masă și arătate societății. „Este în interesul Guvernului și a întregii societăți, ca procuratura să stabilească până la capăt încălcările, iar cei care le-au comis să fie pedepsiți”, a declarat Dorin […] The post Dorin Recean: Procuratura trebuie să facă expertize și să le pună pe masă, să le arate societății appeared first on Omniapres.
07:10
Horoscop 4 iulie – o zi cu rezolvări. O să ne dăm peste cap să depășim obstacolele, că e un traseu presărat cu piedici și vom acționa sub presiune ca să răzbim. RAC O să vă puteți lansa într-o nouă aventură profesională și să vă sporiți veniturile, să cunoașteți și altă lume ca să faceți […] The post Horoscop 4 iulie – pentru o zodie sunt aspecte legate de sănătate appeared first on Omniapres.
3 iulie 2024
19:20
Ucraina poartă discuţii privind trimiterea de gaze naturale din Azerbaidjan spre Uniunea Europeană, în contextul în care vrea să îşi menţină rolul de ţară de tranzit şi să îşi ajute vecinii din Vest să poată să îşi asigure securitatea energetică, a declarat miercuri preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski într-un interviu acordat pentru Bloomberg News, transmite Agerpres. […] The post Zelenski vrea să înlocuiască definitiv gazul rusesc pentru UE cu cel din Azerbaidjan. Care sunt riscurile? appeared first on Omniapres.
18:40
Vicepreşedinta Kamala Harris este principala alternativă pentru înlocuirea preşedintelui american Joe Biden în cazul în care acesta decide să nu îşi continue campania în vederea realegerii, potrivit a şapte surse de rang înalt din cadrul campaniei lui Biden, de la Casa Albă şi din Comitetul Naţional Democrat care au cunoştinţă de discuţiile actuale pe această […] The post Kamala Harris, principala opţiune pentru a-l înlocui pe Joe Biden dacă acesta se va retrage appeared first on Omniapres.
14:20
Reședința prezidențială de la Condrița ar putea să fie sanatoriu pentru femei și copii, care n-au posiblitatea să se odihnească peste hotare. Despre aceasta declară Renato Usatîi într-o intervenție video online. Se va întâmpla dacă autoritățile vor accepta propunerea lui Renato Usatîi, care este gata să plătească chiria pentru acest spațiu, pe care-l va transforma […] The post Reședința prezidențială de la Condrița ar putea să fie sanatoriu pentru femei și copii appeared first on Omniapres.
14:20
„Cu privire la convocarea ambasadorului României la Moscova la Ministerul Afacerilor Externe al Federației Ruse La data de 3 iulie, Ambasadorul României la Moscova, C. Istrate, a fost convocat la Ministerul Afacerilor Externe al Rusiei și a primit o notă din partea ministerului privind declararea drept ‘persona non grata’ a unui angajat al Ambasadei României. […] The post Un diplomat român, declarat "persona non grata" în Rusia. Tensiunile diplomatice dintre cele două țări escaladează appeared first on Omniapres.
14:00
De ce la toate televiziunile și agențiile de presă finanțate din banii partidului de guvernământ, a guvernului de la București și a unor parteneri de dezvoltare zilnic vedem știri doar cu acțiunile lui Maia Sandu și ale lui Igor Dodon?, se întreabă Tudor Ulianovschi. Nu este această strategie o concertare de manipulare a societății că […] The post Tudor Ulianovschi: PAS-ul are doi candidați la alegerile prezidențiale: Maia Sandu și Igor Dodon appeared first on Omniapres.
13:30
Știu că foarte multă lumea să să revină acasă, în Republica Moldova. Așa am fost și eu când m-am întors. Eu înțelegeam că pentru aceasta, era nevoie de o stabilitate și o independență financiară, declară liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi.. Acasă vă veți întoarce atunci, când veți vedea că statul vine în întâmpinarea voastră. Nu […] The post Renato Usatîi: Voi face tot posibilul să îndeplineasc unicul vis pe care încă nu la realizat appeared first on Omniapres.
12:30
Cabinetul de miniștri a aprobat planurile de admitere pentru anul de studii 2023-2024 în școli profesionale, colegii și centre de excelență. În școlile profesionale și centrele de excelență de profil vor fi admise 8267 de persoane cu finanțare de la bugetul de stat, dintre care 1562 de locuri sunt prevăzute pentru învățământul dual, numărul fiind […] The post Admiterea.md: Guvernul a aprobat planurile de admitere pentru anul de studii 2023-2024 appeared first on Omniapres.
10:20
Jana Costache a demisionat din funcția de Secretar de stat al MAI Astăzi în ședința de Guvern vor fi examinate 18 Hotărâri de Guvern Cu privire la resursele umane – Proiect de hotărâre pentru aprobarea proiectului de lege cu privire la spațiile de testare inovativă în materie de reglementare în domeniul energiei (număr unic 161/MEn/2024) […] The post ULTIMA ORĂ: Jana Costache a demisionat din funcția de Secretar de stat al MAI appeared first on Omniapres.
10:10
La o săptămână după ce Uniunea Europeană a lansat negocierile de aderare cu Moldova, liderul regiunii separatiste transnistrene s-a plâns, marţi, reprezentantului Bruxelles-ului că autorităţile centrale îi ignoră propunerile de soluţionare a disputei de lungă durată pe care o are cu Chişinăul şi că impun o “blocadă bancară” asupra firmelor din Transnistria, care le împiedică […] The post Liderul Transnistriei se plânge la UE de guvernul de la Chişinău appeared first on Omniapres.
10:00
Astăzi în ședința de Guvern vor fi examinate 18 Hotărâri de Guvern Cu privire la resursele umane – Proiect de hotărâre pentru aprobarea proiectului de lege cu privire la spațiile de testare inovativă în materie de reglementare în domeniul energiei (număr unic 161/MEn/2024) – dl Victor Parlicov – Proiect de hotărâre cu privire la planurile […] The post LIVE Ședința Guvernului Republicii Moldova din 3 iulie 2024 appeared first on Omniapres.
10:00
Contrabanda cu țigări în special electronice, spre R: Moldova prinde popularitate. Aceasta nu doar lovește în bugetul statului, dar și ne omoară copiii, declară Veaceslav Ioniță. Noi vorbim despre contrabanda în Moldova, care lovește dur în bugetul nostru. Bugetul nostru anul trecut la contrabanda de țigări a pierdut vreo 650 milioane de lei. Anul acesta […] The post Contrabanda cu țigări în special electronice ne omoară copiii, declară Veaceslav Ioniță appeared first on Omniapres.
09:50
Liderul rus Vladimir Putin a sosit miercuri în Kazahstan pentru a avea discuţii pe teme de securitate regională şi apărare, precum şi pentru o serie de întâlniri bilaterale, inclusiv cu liderii chinez şi turc, în marja summitului Organizaţiei de Cooperare de la Shanghai (OCS), relatează Reuters. Astana, capitala Kazahstanului, găzuieşte miercuri şi joi, summitul Organizaţiei […] The post Vladimir Putin este în Kazahstan pentru summitul OCS, dominat de Rusia şi China. Se va întâlni cu Xi Jinping şi Recep Erdogan appeared first on Omniapres.
09:20
După 810 zile de război, un tânăr de 22 de ani s-a decis să plece din Ucraina. A trecut fraudulos graniţa în Republica Moldova, iar de acolo a ajuns în România. Dacă ar fi fost prins, el putea ajunge pe front. Tânărul şi-a asumat riscuri şi a trăit o aventură periculoasă, pe care le-o destăinuie […] The post Interviu cu tânărul care a fugit din Ucraina şi a traversat Nistrul noaptea: „Nu e important ce spun autorităţile despre mine, ci ce spun apropiaţii mei” appeared first on Omniapres.
09:00
Echipa lui Kamala Harris este îngrijorată că democrații vor instala un candidat alb pentru a-l înlocui pe Joe Biden, argumentând că ar fi „ofensator” pentru alegătorii de culoare să o treacă cu vederea dacă președintele s-ar retrage, scrie The Telegraph. Biden se confruntă cu apeluri de a se retrage din cursă din cauza preocupărilor legate […] The post Kamala Harris e îngrijorată că democrații îl vor înlocui pe Joe Biden cu un candidat alb appeared first on Omniapres.
09:00
Prețul exorbitant la gaz și păstrarea monopolului a bătut nu doar în populație, dar și în agenții economici, în special în micii producători. Explicația vine din partea agentului economic Veaceslav Ioniță. „Am cumpărat gaz scump și, cel mai grav, am păstrat monopolul și am dat și continuăm să dăm în cap la micii producători. Dumneavoastră, […] The post EXPERT: Prețul exorbitant la gaz și păstrarea monopolului a bătut nu doar în populație, dar și în agenții economici appeared first on Omniapres.
08:20
Cea mai mare greșeală a guvernării este că nu ascultă de mediul de afaceri, de aceea investitorii pleacă. De această părere este expertul economic, Veaceslav Ioniță. Vorbiți cu oamenii. Ceea ce a fost scandal cu compania că s-au dus fiscul nostru și abuziv a venit peste dânșii, nu l-am transformat într-o oportunitate. Am sunat compania, […] The post Veaceslav Ioniță: Cea mai mare greșeală a guvernării este că nu ascultă de mediul de afaceri appeared first on Omniapres.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.