Le Mans 2024 e LIVE! Cursa a atras 18 foști piloți de Formula 1 și un multiplu campion MotoGP

Autoblog.md, 15 iunie 2024 16:20

A 92-a ediție a cursei de 24 de ore de la Le Mans începe de la ora 17:00, ora Moldovei. Pe grila de start sunt 62 de mașini în total. Porsche va porni din pole position. Zinedine Zidane va da startul prin steagul în carouri. Existau premise ca o mașină să nu mai participe – […] Articolul Le Mans 2024 e LIVE! Cursa a atras 18 foști piloți de Formula 1 și un multiplu campion MotoGP apare prima dată în Autoblog.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Autoblog.md

Ieri
20:10
Compania INEOS, care produce alternativa lui Land Rover Defender, reprezentată oficial și în România, a venit la Goodwood cu mai multe mașini interesante. Toate arată posibilitățile de transformare a modelului Grenadier, atât actuale, cât și într-o perspectivă promițătoare. Detour marchează debutul oficial al Arcane Works, serviciul INEOS Automotive care preia mașina standard și creează ediții […] Articolul (video) Premieră la Goodwood: INEOS Grenadier Detour și alte șase prototipuri apare prima dată în Autoblog.md.
17:50
Compania Zeekr își extinde gama de modele cu un inevitabil și competitiv SUV electric. Premiera încă nu a fost organizată, însă au fost făcute publice primele imagini. Iar din baza de date a ministerului chinez, care certifică toate noutățile cu roți de pe piața locală, aflăm și primele detalii. Primele informații: Noul Zeekr 7X va […] Articolul (foto) A fost inevitabil! Zeekr are gata primul său SUV electric apare prima dată în Autoblog.md.
17:00
Audi a venit la Festivalul de Viteză de la Goodwood cu o mașină total neobișnuită – cu cel mai puternic automobil pe care nu l-a făcut la vremea sa! Toată lumea cunoaște Auto Union Silver Arrows, legendarele mașini de curse Grand Prix din anii 1930. Dar aproape nimeni nu știe că pentru aceste mașini de […] Articolul (video) Premieră specială la Goodwood: Auto Union Type 52 din 2023, cu motor cu 16 cilindri apare prima dată în Autoblog.md.
15:00
Cu ochii ațintiți asupra istovitorului Raliul Dakar, Ford Performance și unele dintre cele mai bune minți din cursele off-road au conceput și proiectat noul Ford Raptor T1+. Este vârful de lance al designului și capacităților Raptor. Debutând la Festivalul Vitezei de la Goodwood, noul Raptor T1+ este proiectat în colaborare cu partenerii pe termen lung […] Articolul (video) Premieră la Goodwood: Dacia Sandrider va trebui să facă față noului Ford Raptor T1+ apare prima dată în Autoblog.md.
13:30
Noul hypercar de circuit Red Bull RB17 a fost dezvăluit astăzi la Festivalul Vitezei de la Goodwood de către Christian Horner, directorul și CEO-ul echipei Oracle Red Bull Racing, Adrian Newey, directorul tehnic al grupului, și Rob Gray, directorul tehnic al Red Bull Advanced Technologies. Ce aflăm? Vor fi făcute doar 50 de mașini. Toate […] Articolul (video) Premieră la Goodwood: Noul și spectaculosul Red Bull RB17 apare prima dată în Autoblog.md.
12:20
Mercedes-AMG a prezentat cel mai recent membru al familiei AMG GT la Festivalul Vitezei de la Goodwood. Noul Mercedes-AMG GT 63 PRO 4MATIC+ se adresează pasionaților de mașini care caută o dinamică de condus excepțională. Răspunsul agil la comenzile de conducere și performanțele generale oferă o experiență de conducere și mai sportivă, care se remarcă […] Articolul (video) Premieră la Goodwood: Noul Mercedes-AMG GT 63 PRO 4MATIC+ apare prima dată în Autoblog.md.
12:10
Articol de: Skoda Moldova DAAC Hermes, dealerul oficial Škoda în Moldova, anunță lansarea Noului Škoda Kodiaq, un SUV de excepție ce îmbină designul elegant cu tehnologiile de ultimă generație. Cu un preț de start de doar 33.300 Euro, Noul Kodiaq este disponibil acum pentru precomandă. Livrările vor începe din septembrie 2024. Tehnologie de vârf pentru o […] Articolul (P) Noul Škoda Kodiaq: Cu tehnologie avansată mHYBRID este disponibil pentru precomandă apare prima dată în Autoblog.md.
12:00
Articol de: Skoda Moldova DAAC Hermes, dealerul oficial Škoda în Moldova, anunță lansarea Noului Škoda Kodiaq, un SUV de excepție ce îmbină designul elegant cu tehnologiile de ultimă generație. Cu un preț de start de doar 33.300 Euro, Noul Kodiaq este disponibil acum pentru precomandă. Livrările vor începe din septembrie 2024. Tehnologie de vârf pentru o […] Articolul (P) Noul Škoda Kodiaq: Disponibil la precomandă și cu tehnologie avansată mHYBRID apare prima dată în Autoblog.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
11:30
Poliția Capitalei a fost sesizată în această dimineață despre producerea unui grav accident rutier. Pe traseul M3, în apropiere de comuna Băcioi, s-au ciocnit două autovehicule. Impactul a fost suficient de puternic pentru a provoca decesul unei persoane. Aflăm din informațiile preliminare, care ne-au fost relatate de ofițerul de presă Natalia Stati, că un Ford […] Articolul (video) Accident soldat cu un deces lângă Băcioi. Primele informații de la poliție apare prima dată în Autoblog.md.
10:00
Nu există an în care, din cauza caniculei, plăci de beton să se ridice pe drumurile naționale care au fost construite pe timpuri din acestea. Fenomenul s-a înregistrat și în această vară. Și în ultima vreme drumarii află despre asta de pe Facebook, căci în loc să se apeleze același 112, martorii țin să facă […] Articolul (foto) Observați plăci de beton ridicate din cauza căldurii? Sesizați drumarii întâi, nu Facebook-ul apare prima dată în Autoblog.md.
09:10
Accidentele nu lipsesc nici de la Goodwood Festival of Speed. Se întâmplă însă rar, atât din cauza șoferilor, a mașinilor puternice, cât și spațiilor limitate de manevre. În prima zi a ediției din acest an, acum seara, a fost avariat unicul Lotus Evija X. În acest caz se pare că nu a fost o greșeală […] Articolul (video) Accident scump la Goodwood FOS cu unicul Lotus Evija X. Vezi momentul apare prima dată în Autoblog.md.
11 iulie 2024
18:20
Situație virală, surprinsă de un șofer. Dacă ar fi să credem celor relatate de acesta, atunci aflați cât de ușor și-ar fi rezolvat o șoferiță problema parcării neregulamentare. Cazul a avut loc pe strada Columna, porțiunea din spatele Catedralei. O șoferiță s-ar fi oprit pe avarii în raza de acțiune a indicatorului care interzice oprirea. […] Articolul (video) Situație în centrul capitalei. Cum și-ar fi rezolvat o șoferiță problema parcării ilegale apare prima dată în Autoblog.md.
17:10
Marca britanică MG introduce o premieră mondială la Festivalul de Viteză de la Goodwood. A fost prezentat modelul MG HS de nouă generație. Mașina anterioară încă este în Marea Britanie una dintre cele mai bine vândute zece mașini în 2024. Noua generație HS vine să continue succesul și menține reputația MG de a oferi clienților […] Articolul (video) Premieră mondială la Goodwood: A doua generație MG HS apare prima dată în Autoblog.md.
15:10
Lanzante Limited, o companie britanică specializată în servicii de restaurare și dezvoltare de vehicule unice, nu lipsește nici în acest an de la Festivalul de Viteză de la Goodwood. An de an impresionează cu proiecte extraordinare. Unul pregătit pentru debut astăzi este uimitor: a reușit să aducă pe drumurile publice modelul Porsche 935! Amintim că […] Articolul (foto) Premieră la Goodwood: Lanzante aduce Porsche 935 pe drumurile publice apare prima dată în Autoblog.md.
14:50
Lanzante Limited, o companie britanică specializată în servicii de restaurare și dezvoltare de vehicule unice, nu lipsește nici în acest an de la Festivalul de Viteză de la Goodwood. An de an impresionează cu proiecte extraordinare. Unul pregătit pentru debut astăzi este uimitor: a reușit să aducă pe drumurile publice modelul Porsche 935! Amintim că […] Articolul (foto) Premieră la Goodwood: Lazante aduce Porsche 935 pe drumurile publice apare prima dată în Autoblog.md.
12:40
În dimineața zilei astăzi, salvatorii au fost solicitați să intervină pentru a efectua lucrări de descarcerare. S-a întâmplat un alt accident grav de circulație, de această dată în raionul Rîșcani. Apelul de la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 8:17. Potrivit informațiilor recepționate, accidentul a avut loc pe traseul M-5 Bălți-Edineț. Un Renault Kangoo […] Articolul (foto) Accident grav în raionul Rîșcani. Un bărbat și o femeie din acest Kangoo au decedat apare prima dată în Autoblog.md.
12:10
Polestar participă din nou la Festivalul Vitezei de la Goodwood pentru a-și prezenta gama extinsă de modele. Vedeta spectacolului este Polestar Concept BST, care își face debutul global la faimosul festival automobilistic. Iar Polestar 6 Concept își va marca debutul dinamic înainte de a intra în producție. „Festivalul Vitezei de la Goodwood este plin de […] Articolul (video) Premieră la Goodwood: Noul Polestar Concept BST apare prima dată în Autoblog.md.
11:00
Festivalul Vitezei de la Goodwood, ediția a 31-a, a început! Evenimentul de patru zile va reuni o gamă excepțională de mașini și motociclete, cu premiere și debuturi după fiecare colț. De astăzi și până duminică inclusiv, evenimentul va fi transmis online și aici pe AutoBlog.MD (joi de la 11:00, iar în celelalte trei zile de […] Articolul (video/live) Goodwood Festival of Speed 2024, ediția 31, a început apare prima dată în Autoblog.md.
10:30
Constructorul britanic de supercaruri McLaren Automotive și LEGO Group au prezentat cea mai recentă colaborare. Aceasta aduce un omagiu pionierului printre hypercar-urile hibride – P1. Setul este primul din seria LEGO Technic, al unui automobil, care conține aproape 4000 de piese! McLaren P1 a redefinit performanțele ridicate ale automobilelor, fiind cel mai interesant, cel mai […] Articolul (video) LEGO Technic McLaren P1 este deocamdată mașina cu cel mai mare număr de piese apare prima dată în Autoblog.md.
09:30
Articol de: Lexus Moldova Avem o veste fantastică pentru tine: noul Lexus GX a ajuns în Moldova. Acest SUV de lux redefineste standardele de performanță și eleganță, și acum ai ocazia să-l testezi personal. Programează-te pentru un test drive și descoperă toate inovațiile care fac din acest model o adevărată capodoperă a ingineriei auto. Design și […] Articolul (P) Descoperă noul Lexus GX, ajuns deja în Moldova apare prima dată în Autoblog.md.
10 iulie 2024
20:10
Compania britanică Ariel Motor este cunoscută în primul rând pentru automobilul său de circuit, Atom, care are acces și pe drumurile publice. Cu toate acestea, în 2015, gama a fost completată de buggy-ul Ariel Nomad, care este construit pe tiparele lui Atom, dar e conceput pentru cucerirea off-road-ului cu mare viteză. Iar acum a fost […] Articolul (video) Premieră: Noul Ariel Nomad 2 a schimbat motorul Honda pe unul Ford apare prima dată în Autoblog.md.
18:50
Ford Capri se reîntoarce în gamă! Astăzi, Ford a prezentat noul Capri, însă nu mai este o continuitate a modelului fastback coupe. Renașterea modelului a fost făcută sub forma unui crossover coupe. Amintim că originalul Capri a fost lansat în trei generații în perioada anilor 1968-1986 pentru a fi o alternativă europeană a lui Mustang […] Articolul (video) Premieră europeană: Noul crossover coupe electric Ford Capri apare prima dată în Autoblog.md.
17:00
JAECOO se lansează oficial în Europa. Este una din mărcile producătorului chinez Chery. A fost înființată în 2023 alături de Omoda pentru a comercializa SUV-uri pe piețele de export precum Europa, Rusia, Malaezia, Orientul Mijlociu, Africa de Sud și Chile. Denumirea i se bazează pe cuvântul german Jäger (care înseamnă “vânător”) și pe cuvântul englezesc […] Articolul (video) Premieră europeană la Goodwood: Noul JAECOO 7 apare prima dată în Autoblog.md.
16:10
Atenție! Meteorologii au emis la ora 15:30 un Cod Galben de instabilitate atmosferică, valabil pentru toață țara. Intervalul de acțiune: astăzi între orele 15:30 – 23:00. În intervalul menționat pe arii extinse se prevăd descărcări electrice cu ploi de scurtă durată, izolat averse puternice cu grindină (în intervale scurte de timp sau prin acumulare se […] Articolul Atenție, Cod Galben! Canicula aduce o furtună în toată țara apare prima dată în Autoblog.md.
14:30
Astăzi, Euro NCAP publică rezultatele unei noi sesiuni de crash teste înainte ca să plece în vacanța vară. S-au evaluat destul de multe mașini și practic toate au primit nota maximă. Din păcate, noul Duster nu a reușit să devină mai solid în ce privește siguranța pasivă și activă. A rămas la același rating general […] Articolul (video) Noile Dacia Duster, Skoda Kodiaq și Mercedes-Benz E-Class, printre modelele testate de Euro NCAP apare prima dată în Autoblog.md.
13:10
Cele două automobile care au fost confiscate de la oligarhul fugar Ilan Șor nu au interesat pe nimeni! Licitația organizată pe 9 iulie a eșuat pentru că nu s-a înregistrat niciun participant. Organizatorul licitației a declarat că va fi organizată una repetată, iar prețul automobilelor va fi redus cu 20 de procente, scrie TV8. Executorul […] Articolul (video) Mașinile lui Ilan Șor nu au interesat deocamdată pe nimeni apare prima dată în Autoblog.md.
12:10
Divizia americană a Mazda a prezentat un set de modernizări pentru modelul CX-50 din gama anului 2025. În plus față de actualizările minore tradiționale și revizuirea echipărilor, în sfârșit, în al patrulea an de producție, a primit o motorizare hibridă care a fost promisă din start. Deși modelul chinez a devenit hibrid din toamna lui […] Articolul Mazda spune pe față că noul CX-50 Hybrid folosește un sistem THS apare prima dată în Autoblog.md.
10:30
Subaru Motorsports USA a dezvăluit “Project Midnight”, cel mai rapid și mai rapid WRX de până acum, care va debuta la Goodwood Festival of Speed 2024. Născut din succesul mașinii Gymkhana “Airslayer”, care a bătut toate recordurile, Project Midnight duce lucrurile la un nou nivel cu o singură directivă: viteza absolută. Mașina ușoară cu caroserie, […] Articolul (foto) Subaru Project Midnight a fost pregătit pentru a face senzație la Goodwood FOS apare prima dată în Autoblog.md.
09:40
Ieri, pe o stradă din Șoldănești, pentru mers neuniform a fost oprit un Volvo. La volan se afla președintele organizației teritoriale a unui partid politic. S-a dovedit a fi beat, însă nu ar fi comis o astfel de ilegalitate pentru prima dată! Bărbatul a fost testat alcoolscopic. Rezultatul aparatului Drager a arătat o concentrație de […] Articolul (video) Președintele organizației teritoriale a unui partid politic, prins beat la volan prin Șoldănești apare prima dată în Autoblog.md.
9 iulie 2024
22:40
Un copil de 8 ani și tatăl acestuia au decedat acum două ore într-un grav accident rutier la Taraclia, produs pe drumul de legătură Copceac-Cairaclia. La fața locului polițiștii au stabilit preliminar că un BMW, condus de un bărbat de 32 de ani care a pierdut controlul mașinii, s-a tamponat într-un copac. În urma impactului, […] Articolul (foto) Încă un accident tragic în Moldova. Un copil de 8 ani și tatăl acestuia au decedat apare prima dată în Autoblog.md.
19:00
În 2009, la vârsta de 21 de ani, Mate Rimac a înființat Rimac Automobili, după ce i s-a spus să nu se obosească să construiască o companie auto în Croația, căci va fi imposibil. În 2011, a stabilit o serie întreagă de recorduri mondiale cu BMW-ul său complet electric, bazat pe un E30 din 1984, […] Articolul (foto) Rimac Automobili marchează 15 de activitate cu un automobil apare prima dată în Autoblog.md.
17:40
Poliția din Briceni a fost sesizată astăzi, la prânz, despre faptul că la ieșirea din orașul Briceni spre satul Cotiujeni a avut loc un accident rutier. Preliminar, la fața locului s-a stabilit că un Citroen, condus de un bărbat de 59 de ani, ar fi ieșit pe contrasens depășind un camion, ulterior tamponându-se frontal cu […] Articolul (video) Accident la ieșirea din orașul Briceni, soldat cu un deces. Momentul producerii a fost filmat apare prima dată în Autoblog.md.
17:20
În orașul Chișinău a fost imortalizat ceea ce ar fi primul Rolls-Royce Ghost de ultimă generație înmatriculat în Republica Moldova. Mașina, care pe bună dreptate poate fi numită una de lux, este și în versiunea de top Black Badge! Automobilul a fost prezentat în octombrie 2021. Are mai multe diferențe și chiar soluții proiectate exclusiv […] Articolul (foto) Primul Rolls-Royce Ghost Black Badge de ultimă generație a apărut și în Moldova apare prima dată în Autoblog.md.
14:40
”Vara bagă mai multe lemne și chiar cărbuni” în luna lui Cuptor, luna iulie. Un Cod Galben de caniculă emis pe 5 iulie, pentru perioada 7-12 iulie, valabil pentru toată țara, a fost prelungit și chiar transformat în Cod Portocaliu! Noua avertizare meteo va fi valabilă pentru perioada 10-16 iulie, dacă nu vor interveni schimbări. […] Articolul Cod Portocaliu de caniculă în Moldova. Temperatura aerului va ajunge până la 40 de grade apare prima dată în Autoblog.md.
14:20
”Vara bagă mai multe lemne și chiar cărbuni” în luna lui Cuptor, luna iulie. Un Cod Galben de caniculă emis pe 5 iulie, pentru perioada 7-12 iulie, valabil pentru toată țara, a fost prelungit și chiar transformat în Cod Portocaliu! Noua avertizare meteo va fi valabilă pentru perioada 10-16 iulie, dacă nu vor interveni schimbări. […] Articolul Cod Portocaliu de caniculă în Moldova. Temperatura aerului la umbră va ajunge până la 40 de grade apare prima dată în Autoblog.md.
13:50
Ceva s-a schimbat pe linia de asamblare a fabricii SEAT din Martorell. Noua semnătură Matrix LED cu trei triunghiuri de ochi își face apariția pentru prima dată. Iar nuanțele exclusive Century Bronze Matt și Enceladus Grey Matt au apărut în atelierul de vopsire. Obsesia designului CUPRA prinde contur odată cu începerea producției noilor modele Formentor […] Articolul (video) Bestsellerul are prioritate. Orice nou CUPRA Formentor apare în 69 de secunde apare prima dată în Autoblog.md.
12:20
Poliția cercetează cauzele unui grav accident rutier produs noaptea trecută în orașul Dondușeni. În rezultat un bărbat a decedat, iar alte patru persoane au fost rănite. Mașina în care se deplasau toți s-a răsturnat și a fost proiectată într-un copac. Tragedia s-a întâmplat puțin după miezul nopții. Automobilul marca BMW era condus de un tânăr […] Articolul (foto) Accident nocturn grav în Dondușeni cu cinci spitalizați. Șoferul a decedat apare prima dată în Autoblog.md.
11:30
BYD a semnat un acord cu Turcia pentru construirea unei fabrici, o mișcare care ar putea consolida poziția producătorului auto chinez în Europa. Acordul presupune ca BYD să investească aproximativ 1 miliard de dolari în fabrică, care va produce anual 150.000 de vehicule electrice și hibride și va include un centru de cercetare și dezvoltare. […] Articolul Oficial: BYD a semnat un acord pentru construcția unei noi fabrici în Turcia apare prima dată în Autoblog.md.
10:50
Un deputat neafiliat din Parlamentul Republicii Moldova a fost prins la volan cu mai multe încălcări. Să fi profitat de statutul său pentru a ignora legislația în vigoare, ori acest statut oferă mai multe privilegii în trafic față de muritorii de rând? Deputatul Vasile Bolea a fost oprit spre seara zilei de ieri în Cimișlia […] Articolul (video) Ar fi încercat să evite controlul? Un deputat din Parlament, prins de poliție fără revizie și asigurare RCA apare prima dată în Autoblog.md.
09:30
Honda marchează 25 de ani de performanță hibridă prin debutul european al conceptului Prelude. Debutul este însoțit de un anunț: modelul de serie va reveni în regiune! Conceptul va putea fi văzut la Festivalul de Viteză de la Goodwood (11-14 iulie). După dezvăluirea conceptului la Japan Mobility Show 2023, Prelude este pregătit să ofere echilibrul perfect […] Articolul (video) Honda Prelude va reveni în Europa apare prima dată în Autoblog.md.
8 iulie 2024
18:40
Sălbăticie în traficul din Chișinău, în 2024? Mulți ar crede că așa ceva nu mai există, însă realitatea este alta din păcate. Imagini virale au apărut pe rețele de socializare, unele care demonstrează că răutatea și cruzimea unor indivizi nu a dispărut nicăieri, fiind scoasă la iveală chiar și în sfânta zi de duminică. Atenție, […] Articolul (video 18+) Conflict în trafic, la un pas de omor, la periferia orașului Chișinău apare prima dată în Autoblog.md.
17:50
Aflăm mai nou că președintele FIA, Mohammed ben Sulayem, este client al companiei Koenigsegg. Deține unui dintre cele 25 de Koenigsegg Agera RS, însă nu i-a fost suficient produsul final. A dorit ceva mai exclusiv și extrem, iar rezultatul secret a fost în cele din urmă dezvăluit în weekend la concursul scandinav The Aurora. Aflăm […] Articolul (video) Mașina unică pe care o are în garaj președintele FIA – Koenigsegg Chimera apare prima dată în Autoblog.md.
16:40
Prima săptămână a lunii iulie s-a încheiat cu un accident grav în raionul Briceni. Un bărbat de 40 de ani, locuitor al satului Trebisăuți, a fost scos mort din cabină după ce s-a izbit în două microbuze parcate. El însuși conducea un microbuz care într-un final s-a răsturnat. Conform informațiilor relatate de ofițerul de presă […] Articolul (foto) Raionul Briceni: Un șofer a decedat după ce s-a izbit în alte două microbuze parcare apare prima dată în Autoblog.md.
15:30
Camera de Comerț Americană din Moldova, o organizație non-guvernamentală non-profit, a cerut prin intermediul obiecțiilor şi propunerilor/recomandărilor la proiectul de lege pentru modificarea unor acte normative (ce vizează politica bugetar-fiscală și vamală pentru 2025), excluderea din lista autovehiculelor care vor fi supuse TVA-ului din 2026 a celor electrice. Autorul proiectului de lege a respins însă […] Articolul AmCham Moldova a cerut scoaterea mașinilor electrice de pe lista celor care vor fi supuse TVA apare prima dată în Autoblog.md.
12:50
Astăzi, în jurul orei 8:00, prin apel 112 a fost înregistrat un accident rutier pe traseul R6 Chișinău-Orhei, direcția de deplasare spre capitală. Situația s-a soldat cu o persoană traumatizată. Conform informațiilor preliminare, care ne-au fost relatate de ofițerul de presă al IP Criuleni, Elena Băetrău, implicate au fost trei mașini. Un tânăr de 23 […] Articolul (video) Accident lângă Ratuș. O tânără din mașina răsturnată, transportată la spital apare prima dată în Autoblog.md.
11:50
Nu mai puțin de 52 de schimburi de ulei pe an permit unei companii de taxi din Gran Canaria să stabilească un record mondial. Cu peste șapte milioane de kilometri parcurși, insula spaniolă găzduiește cel mai intens utilizat taximetru din lume pe o suprafață înconjurată de apele oceanului. Acest taxi a parcurs la fel de […] Articolul (video) Pe insula Gran Canaria există un taximetru Mercedes cu peste 7 milioane de km parcurși apare prima dată în Autoblog.md.
10:20
În urmă cu câteva zile, BMW M GmbH a dezvăluit noul BMW M5. Chiar de la început de iulie, noul sedan de înaltă performanţă şi-a sărbătorit începutul oficial de producţie la uzina din Dingolfing. BMW M5 din a şaptea generaţie este primul care iese de pe linia de asamblare cu un sistem de propulsie electrificat. […] Articolul (foto) A demarat producția noului BMW M5. Află cât costă în Republica Moldova apare prima dată în Autoblog.md.
09:50
Nu mai puțin de 14 persoane și-au pierdut viața în urma unui grav accident care s-a produs în weekend în regiunea Rivne din Ucraina. O autocisternă s-a ciocnit frontal cu un microbuz. În urma impactului un singur om a supraviețuit și se află acum în stare gravă la spital. Impactul a fost atât de puternic […] Articolul (video) Tragedie într-o regiune din Ucraina: 14 morți într-un accident de circulație apare prima dată în Autoblog.md.
09:00
Pilotul britanic Lewis Hamilton a câştigat acasă, în Marea Britanie, Marele Premiu desfăşurat duminică pe circuitul de la Silverstone. A obținut cu această ocazie a 104-a victorie din cariera sa, după o pauză din decembrie 2021. Lewis devine primul pilot care a câștigat un Grand Prix în 16 sezoane diferite și primul pilot care a […] Articolul (video) Cu lacrimi în ochi, Lewis Hamilton a câștigat o cursă de F1 pentru prima dată din decembrie 2021 apare prima dată în Autoblog.md.
5 iulie 2024
18:30
Fotograful spion al celor de la Bimmerpost a surprins un prototip-surpriză și uimitor de la BMW. Este vorba despre un coupe electric care ar avea motoare direct în spatele roților. Unele linii ale mașinii sunt destul de asemănătoare cu ale conceptului BMW Vision M NEXT din 2019, pe care l-am văzut și noi la Salonul […] Articolul (foto) Apariție neobișnuită la teste. Să fie acesta noul BMW M1 electric? apare prima dată în Autoblog.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.