Freelander se întoarce ca brand! Jaguar Land Rover anunță colaborarea oficială cu Chery

Autoblog.md, 20 iunie 2024 15:10

Pe baza relației lor de 12 ani și a unei întreprinderi mixte bine stabilite, JLR și Chery au semnat o scrisoare de intenție pentru a consolida oferta de produse CJLR pentru următoarea eră a electrificării în China. Noul model de colaborare valorifică pe deplin punctele forte complementare ale ambelor părți. Chery deține o poziție de […] Articolul Freelander se întoarce ca brand! Jaguar Land Rover anunță colaborarea oficială cu Chery apare prima dată în Autoblog.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Autoblog.md

Acum 4 ore
16:40
Audi nu va mai împodobi mașinile sale cu motoare termice cu țevi de eșapament false, a confirmat producătorul. Această decizie a fost luată ca urmare a reacțiilor numeroase ale clienților, potențialii proprietari respingând tendința actuală de a folosi ornamente pentru țevile de eșapament – adesea turnate ca parte a barei de protecție spate – care […] Articolul (video) Ascultând de clienți și după mult hate, Audi revine la terminațiile de eșapament funcționale apare prima dată în Autoblog.md.
Acum 6 ore
15:10
După 21 de ani, parteneriatul TV dintre Jeremy Clarkson (64, Richard Hammond (54) și James May (61) s-a încheiat definitiv. La începutul acestui an, când a fost difuzată penultima ediție specială The Grand Tour, toți cei trei au dat de înțeles că nu vor mai lucra împreună. O ultimă emisiune specială, filmată deja în Zimbabwe, […] Articolul Istoria a ajuns la final! Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May nu vor mai avea emisiuni comune apare prima dată în Autoblog.md.
14:30
Serviciul Hidrometeorologic de Stat al Republicii Moldova anunță despre expirarea Codului Roșu de caniculă. În schimb a emis alte alerte noi. În acest context, Primăria Chișinău face apel către locuitori să dea dovadă de prudență, pentru a-și proteja sănătatea și bunurile materiale.De asemenea, pentru a preveni eventuale incidente, cetățenii sunt îndemnați să evite arborii bătrâni, […] Articolul Moldova: Au fost emise trei noi avertizări meteo! Codul Roșu de caniculă a expirat apare prima dată în Autoblog.md.
Acum 8 ore
13:30
Ok simplu hibrid, precum Toyota Prius, pus pe gaz, însă un PHEV mai rar! O conversie neobișnuită a hibridului chinezesc Li L7 a fost efectuată în Uzbekistan. Mașina a fost dotată cu o instalație tradițională de gaz. Asta deși motorul pe benzină de sub capotă nu are nicio legătură directă cu roțile. Vezi această postare […] Articolul (video) Uzbekistan: Un Li L7 plug-in hybrid a fost pus și pe gaz apare prima dată în Autoblog.md.
Acum 12 ore
11:50
La un deceniu de când a adus disciplina driftului la Goodwood, “Mad Mike” (Michael Whiddett) a ridicat din nou ștacheta în 2024. Și a făcut-o în stilul său caracteristic. În colaborare cu specialiștii britanici în inginerie auto, Lanzante, “MadMac” este cel mai nebunesc proiect al său de până acum. După cum s-a documentat în ultimele […] Articolul (video) Faceți cunoștință cu Project MadMac – o combinație de două modele McLaren cu motor rotativ Mazda apare prima dată în Autoblog.md.
10:50
Honda se află acum în cel de-al patrulea deceniu de producție de vehicule hibride, după ce a introdus primul astfel de model în Europa cu revoluționarul Insight în 1999. De atunci, inginerii mărcii și-au petrecut ultimii 25 de ani perfecționând acest tip de sistem de propulsie, ale cărui roade pot fi văzute în gama actuală […] Articolul (video) Honda marchează 25 de ani de mașini hibride apare prima dată în Autoblog.md.
Ieri
19:10
Mențineți viteză regulamentară pe traseul din plăci de beton Chișinău-Bălți pentru a avea suficient timp de reacție! Drumarii sunt nevoiți să intervină din nou pe vreme toridă pentru a elimina un nou obstacol. Șoferi anunță pe rețele de socializare că drumul s-a deteriorat pe ambele sensuri în preajma intersecției cu localitatea Sireți. Conducătorii auto se […] Articolul (video) Atenție! Plăci de beton s-au ridicat pe traseul Chișinău-Bălți pe ambele sensuri apare prima dată în Autoblog.md.
18:30
Lucid anunță despre un set de actualizări pentru modelul Air din gama anului 2025. Acestea îi permit versiunii de bază, Air Pure, să atingă un consum de 5 mile per kWh și un indicator record de 146 MPGe. Miles per gallon gasoline equivalent (MPGe sau MPGge) este o măsură a distanței medii parcurse per unitate […] Articolul Lucid anunță cel mai eficient automobil electric din lume apare prima dată în Autoblog.md.
15:00
Cu noua familie A5, Audi începe următorul capitol al istoriei sale de succes în segmentul mid-size. La 30 de ani de la primul Audi A4, limbajul de design ascuțit al ultimei generații, numită acum Audi A5, captivează prin proporțiile premium. Ambele stiluri de caroserie, Sedan și Avant, întruchipează perfect esența sportivă a filozofiei de design […] Articolul (video) Premieră mondială: Noua generație de modele Audi A5 și S5 va înlocui și familia A4/S4 apare prima dată în Autoblog.md.
13:40
(update) Am aflat că vitezomanul a fost totuși oprit după ce a fost fixat cu radarul. Șoferului i s-a înmânat și o citație pentru a se prezenta la poliție, acolo unde se va decide suspendarea dreptului de conducere conform legislației pentru că a depășit limita de viteză cu peste 80 km/h. Iată ce spune Codul […] Articolul (foto/update) O ”rachetă” a trecut pe lângă Cojușna cu mare viteză. Ce riscă șoferul apare prima dată în Autoblog.md.
12:00
Un moldovean a fost surprins cum își testează viteza Mercedes-ului de ultimă generație, în ciuda faptului că a fost prins de radar. S-a întâmplat în adiacentul localității Cojușna. Pe acolo a trecut cu 192 km/h din maximum 250 km/h cât e posibil cu un model S-Class obișnuit! La volan se afla un bărbat de 58 […] Articolul (foto) O ”rachetă” a trecut pe lângă Cojușna cu mare viteză. Ce riscă șoferul abia când va fi oprit apare prima dată în Autoblog.md.
11:20
Spionii foto au reușit să arunce o privire în interiorul versiunii restilizate a lui Tesla Model Y. Pe lângă fotografiile din interior, aceștia au reușit să își facă o primă idee despre aspectul crossoverului electric. Imaginea 3D a mașinii electrice a fost afișată chiar pe ecranul central al sistemului multimedia. Judecând după imagini, partea sa […] Articolul (foto) Designul lui Tesla Model Y facelift a fost deconspirat pe ecranul său interior central apare prima dată în Autoblog.md.
10:30
Dezvoltarea de upgrade-uri vizuale dinamice pentru cele mai spectaculoase mașini sport din lume este disciplina principală a designerilor Novitec. Aceștia au dezvoltat, de asemenea, un kit extins de îmbunătățire aerodinamică pentru McLaren Artura, care a fost pus la punct în tunelul de vânt și este produs din carbon gol. În plus față de capota din […] Articolul (video) Novitec a adăugat pe McLaren Artura cel puțin o aripă posterioară interesantă apare prima dată în Autoblog.md.
09:40
În urmă cu mai bine de trei ani, JLR a adoptat o nouă strategie pentru marca Jaguar. Conform planului, compania urmează să devină complet electrică și să treacă în segmentul de lux printr-o reînnoire totală a gamei de produse. În iunie a fost lansat ultimul Jaguar F-TYPE. Dar acesta este doar primul pas spre curățarea […] Articolul Jaguar va rămâne cu o singură mașină în gamă apare prima dată în Autoblog.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
19:30
Aproximativ 60 de ofițeri vamali și mai mulți procurori au percheziționat la sfârșitul lunii iunie peste șapte spații comerciale și private din Germersheim. Percheziții au avut loc în urma suspiciunilor de încălcare a embargoului rusesc de către dealeri auto independenți, scrie Biroul procurorului general din Kaiserslautern. Anchetatorii s-au concentrat asupra mai multor dealeri auto independenți […] Articolul Au spus una, însă au făcut alta. Mai mulți dealeri auto din Germania se confruntă cu percheziții și sechestre apare prima dată în Autoblog.md.
18:30
Ford SuperVan 4.2 a venit pentru prima dată la Goodwood Hillclimb, cu scopul de a stabili un timp rapid în concursul Shootout. Și a mai venit la exact 30 de ani de la debutul lui Ford Supervan 3. Iar Romain Dumas a reușit duminică seara să parcurgă cei 1.86 km în 43.98 secunde. Pentru comparație, […] Articolul (video) Ford SuperVan 4.2 și Czinger 21C – cele mai rapide mașini din acest an la Goodwood apare prima dată în Autoblog.md.
16:40
Cu puțin timp înainte de lansare, noul model de top Panamera și-a lăsat amprenta pe Nürburgring Nordschleife. Cu pilotul de teste Porsche Lars Kern la volan, o variantă pre-serie a berlinei touring a parcurs traseul legendar cu 5.64 secunde mai repede decât predecesorul. Iar vinerea trecută, același Lars Kern a stabilit un nou timp record […] Articolul (video) Noul Porsche Panamera stabilește un timp record pe Nürburgring Nordschleife apare prima dată în Autoblog.md.
14:40
De la bun început, conform proiectului de reparație a podului din strada Mihai Viteazul, acesta trebuia închis complet pentru circulație. Așa este normal să se facă în cazul oricărui pod supus reabilitării. Și doar în aceste condiții lucrările s-ar fi încheiat conform contractului, în noiembrie 2024. Însă din cauza deciziei de a nu bloca orașul, […] Articolul (video) Circulația pe podul din strada Mihai Viteazul nu va fi închisă apare prima dată în Autoblog.md.
13:30
Pe piața europeană Volkswagen Passat a rămas doar în format break. Însă pe piața din China, dimpotrivă, nu este valabil un astfel de automobil. În schimb, acolo există în continuare un Passat sedan, unul chiar în două variante. Urmează a fi prezentat noul VW Passat Pro realizat în colaborare cu cei de la SAIC. Însă […] Articolul (video) Noua generație VW Magotan a adus sedanul Passat la cinci metri lungime apare prima dată în Autoblog.md.
12:10
Un tânăr de 18 ani, din capitală, a fost reținut după ce ar fi furat o Toyota RAV4 din parcarea unui centru comercial din Chișinău. Suma prejudiciului – 646.000 de lei. Urmare a acțiunilor întreprinse de polițiști, suspectul a fost identificat și reținut. Poliția a fost sesizată de proprietarul mașinii. Acesta a spus că i-a […] Articolul (video) Doi șoferi au lăsat cheile în contact, după care s-au plâns la poliție că mașinile au dispărut apare prima dată în Autoblog.md.
11:20
În septembrie 2018, compania Lanzante a prezentat o mașină bazată pe un Porsche 930. Echipa de Formula 1, McLaren, l-a folosit pentru testarea capacității noului motor turbo de 1.5 litri, produs de Techniques d’Avant Garde. Proiectul Porsche 930 TAG Turbo a fost lansat la RennSport Reunion VI. Lanzante a obținut permisiunea de la McLaren de […] Articolul (video) Premieră la Goodwood: Noul TAG Championship by Lanzante – trei mașini speciale cu motor F1 apare prima dată în Autoblog.md.
11:00
În septembrie 2018, compania Lanzante a prezentat o mașină bazată pe un Porsche 930. Echipa de Formula 1, McLaren, l-a folosit pentru testarea capacității noului motor turbo de 1.5 litri, produs de Techniques d’Avant Garde. Proiectul Porsche 930 TAG Turbo a fost lansat la RennSport Reunion VI. Lanzante a obținut permisiunea de la McLaren de […] Articolul (video) Premieră la Goodwood: Noul TAG Championship – trei mașini speciale cu motor F1 apare prima dată în Autoblog.md.
10:20
(update 14.07.2024) Astăzi e ultima zi de festival la Goodwood, cea mai interesantă. Cele mai rapide mașini se întrec pentru a ajunge cel mai repede în capătul traseului de 1.86 km. S-ar putea bate recordul din 2022?! (update 13.07.2024) Ziua a treia este LIVE de la 10:30! Stați aproape pentru că astăzi ar mai putea […] Articolul (video) Goodwood Festival of Speed 2024, ziua a 4-a și ultima, este LIVE apare prima dată în Autoblog.md.
10:20
Accident mai neobișnuit în capitală. Și nu s-a întâmplat din cauza vreunei stări de ebrietate sau a Codului Roșu de caniculă care ar fi dus brusc la înrăutățirea stării de sănătate. Motivele enunțate nu se găsesc în nota informativă pe care am primit-o de la Poliția Capitalei. Ofițerul de presă Natalia Stati ne-a comunicat că […] Articolul (video) No comment: Cum o șoferiță s-a parcat ”excelent” în fața unui magazin pentru femei apare prima dată în Autoblog.md.
10:20
O cameră de bord a surprins în traficul din Chișinău o încălcare destul de rară, dar și periculoasă. Un șofer a pornit de la semafor cu un demaraj brusc și a virat neregulamentar prin fața a două mașini pentru a parcurge rapid o intersecție. Un accident a fost evitat la limită, căci nimeni nu știa […] Articolul (video) Demaraj brusc și virare neregulamentară. Un șofer din Chișinău, filmat cum pune în pericol viața altora apare prima dată în Autoblog.md.
12 iulie 2024
20:10
Compania INEOS, care produce alternativa lui Land Rover Defender, reprezentată oficial și în România, a venit la Goodwood cu mai multe mașini interesante. Toate arată posibilitățile de transformare a modelului Grenadier, atât actuale, cât și într-o perspectivă promițătoare. Detour marchează debutul oficial al Arcane Works, serviciul INEOS Automotive care preia mașina standard și creează ediții […] Articolul (video) Premieră la Goodwood: INEOS Grenadier Detour și alte șase prototipuri apare prima dată în Autoblog.md.
17:50
Compania Zeekr își extinde gama de modele cu un inevitabil și competitiv SUV electric. Premiera încă nu a fost organizată, însă au fost făcute publice primele imagini. Iar din baza de date a ministerului chinez, care certifică toate noutățile cu roți de pe piața locală, aflăm și primele detalii. Primele informații: Noul Zeekr 7X va […] Articolul (foto) A fost inevitabil! Zeekr are gata primul său SUV electric apare prima dată în Autoblog.md.
17:00
Audi a venit la Festivalul de Viteză de la Goodwood cu o mașină total neobișnuită – cu cel mai puternic automobil pe care nu l-a făcut la vremea sa! Toată lumea cunoaște Auto Union Silver Arrows, legendarele mașini de curse Grand Prix din anii 1930. Dar aproape nimeni nu știe că pentru aceste mașini de […] Articolul (video) Premieră specială la Goodwood: Auto Union Type 52 din 2023, cu motor cu 16 cilindri apare prima dată în Autoblog.md.
15:00
Cu ochii ațintiți asupra istovitorului Raliul Dakar, Ford Performance și unele dintre cele mai bune minți din cursele off-road au conceput și proiectat noul Ford Raptor T1+. Este vârful de lance al designului și capacităților Raptor. Debutând la Festivalul Vitezei de la Goodwood, noul Raptor T1+ este proiectat în colaborare cu partenerii pe termen lung […] Articolul (video) Premieră la Goodwood: Dacia Sandrider va trebui să facă față noului Ford Raptor T1+ apare prima dată în Autoblog.md.
13:30
Noul hypercar de circuit Red Bull RB17 a fost dezvăluit astăzi la Festivalul Vitezei de la Goodwood de către Christian Horner, directorul și CEO-ul echipei Oracle Red Bull Racing, Adrian Newey, directorul tehnic al grupului, și Rob Gray, directorul tehnic al Red Bull Advanced Technologies. Ce aflăm? Vor fi făcute doar 50 de mașini. Toate […] Articolul (video) Premieră la Goodwood: Noul și spectaculosul Red Bull RB17 apare prima dată în Autoblog.md.
12:20
Mercedes-AMG a prezentat cel mai recent membru al familiei AMG GT la Festivalul Vitezei de la Goodwood. Noul Mercedes-AMG GT 63 PRO 4MATIC+ se adresează pasionaților de mașini care caută o dinamică de condus excepțională. Răspunsul agil la comenzile de conducere și performanțele generale oferă o experiență de conducere și mai sportivă, care se remarcă […] Articolul (video) Premieră la Goodwood: Noul Mercedes-AMG GT 63 PRO 4MATIC+ apare prima dată în Autoblog.md.
12:10
Articol de: Skoda Moldova DAAC Hermes, dealerul oficial Škoda în Moldova, anunță lansarea Noului Škoda Kodiaq, un SUV de excepție ce îmbină designul elegant cu tehnologiile de ultimă generație. Cu un preț de start de doar 33.300 Euro, Noul Kodiaq este disponibil acum pentru precomandă. Livrările vor începe din septembrie 2024. Tehnologie de vârf pentru o […] Articolul (P) Noul Škoda Kodiaq: Cu tehnologie avansată mHYBRID este disponibil pentru precomandă apare prima dată în Autoblog.md.
12:00
Articol de: Skoda Moldova DAAC Hermes, dealerul oficial Škoda în Moldova, anunță lansarea Noului Škoda Kodiaq, un SUV de excepție ce îmbină designul elegant cu tehnologiile de ultimă generație. Cu un preț de start de doar 33.300 Euro, Noul Kodiaq este disponibil acum pentru precomandă. Livrările vor începe din septembrie 2024. Tehnologie de vârf pentru o […] Articolul (P) Noul Škoda Kodiaq: Disponibil la precomandă și cu tehnologie avansată mHYBRID apare prima dată în Autoblog.md.
11:30
Poliția Capitalei a fost sesizată în această dimineață despre producerea unui grav accident rutier. Pe traseul M3, în apropiere de comuna Băcioi, s-au ciocnit două autovehicule. Impactul a fost suficient de puternic pentru a provoca decesul unei persoane. Aflăm din informațiile preliminare, care ne-au fost relatate de ofițerul de presă Natalia Stati, că un Ford […] Articolul (video) Accident soldat cu un deces lângă Băcioi. Primele informații de la poliție apare prima dată în Autoblog.md.
10:00
Nu există an în care, din cauza caniculei, plăci de beton să se ridice pe drumurile naționale care au fost construite pe timpuri din acestea. Fenomenul s-a înregistrat și în această vară. Și în ultima vreme drumarii află despre asta de pe Facebook, căci în loc să se apeleze același 112, martorii țin să facă […] Articolul (foto) Observați plăci de beton ridicate din cauza căldurii? Sesizați drumarii întâi, nu Facebook-ul apare prima dată în Autoblog.md.
09:10
Accidentele nu lipsesc nici de la Goodwood Festival of Speed. Se întâmplă însă rar, atât din cauza șoferilor, a mașinilor puternice, cât și spațiilor limitate de manevre. În prima zi a ediției din acest an, acum seara, a fost avariat unicul Lotus Evija X. În acest caz se pare că nu a fost o greșeală […] Articolul (video) Accident scump la Goodwood FOS cu unicul Lotus Evija X. Vezi momentul apare prima dată în Autoblog.md.
11 iulie 2024
18:20
Situație virală, surprinsă de un șofer. Dacă ar fi să credem celor relatate de acesta, atunci aflați cât de ușor și-ar fi rezolvat o șoferiță problema parcării neregulamentare. Cazul a avut loc pe strada Columna, porțiunea din spatele Catedralei. O șoferiță s-ar fi oprit pe avarii în raza de acțiune a indicatorului care interzice oprirea. […] Articolul (video) Situație în centrul capitalei. Cum și-ar fi rezolvat o șoferiță problema parcării ilegale apare prima dată în Autoblog.md.
17:10
Marca britanică MG introduce o premieră mondială la Festivalul de Viteză de la Goodwood. A fost prezentat modelul MG HS de nouă generație. Mașina anterioară încă este în Marea Britanie una dintre cele mai bine vândute zece mașini în 2024. Noua generație HS vine să continue succesul și menține reputația MG de a oferi clienților […] Articolul (video) Premieră mondială la Goodwood: A doua generație MG HS apare prima dată în Autoblog.md.
15:10
Lanzante Limited, o companie britanică specializată în servicii de restaurare și dezvoltare de vehicule unice, nu lipsește nici în acest an de la Festivalul de Viteză de la Goodwood. An de an impresionează cu proiecte extraordinare. Unul pregătit pentru debut astăzi este uimitor: a reușit să aducă pe drumurile publice modelul Porsche 935! Amintim că […] Articolul (foto) Premieră la Goodwood: Lanzante aduce Porsche 935 pe drumurile publice apare prima dată în Autoblog.md.
14:50
Lanzante Limited, o companie britanică specializată în servicii de restaurare și dezvoltare de vehicule unice, nu lipsește nici în acest an de la Festivalul de Viteză de la Goodwood. An de an impresionează cu proiecte extraordinare. Unul pregătit pentru debut astăzi este uimitor: a reușit să aducă pe drumurile publice modelul Porsche 935! Amintim că […] Articolul (foto) Premieră la Goodwood: Lazante aduce Porsche 935 pe drumurile publice apare prima dată în Autoblog.md.
12:40
În dimineața zilei astăzi, salvatorii au fost solicitați să intervină pentru a efectua lucrări de descarcerare. S-a întâmplat un alt accident grav de circulație, de această dată în raionul Rîșcani. Apelul de la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 8:17. Potrivit informațiilor recepționate, accidentul a avut loc pe traseul M-5 Bălți-Edineț. Un Renault Kangoo […] Articolul (foto) Accident grav în raionul Rîșcani. Un bărbat și o femeie din acest Kangoo au decedat apare prima dată în Autoblog.md.
12:10
Polestar participă din nou la Festivalul Vitezei de la Goodwood pentru a-și prezenta gama extinsă de modele. Vedeta spectacolului este Polestar Concept BST, care își face debutul global la faimosul festival automobilistic. Iar Polestar 6 Concept își va marca debutul dinamic înainte de a intra în producție. „Festivalul Vitezei de la Goodwood este plin de […] Articolul (video) Premieră la Goodwood: Noul Polestar Concept BST apare prima dată în Autoblog.md.
11:00
Festivalul Vitezei de la Goodwood, ediția a 31-a, a început! Evenimentul de patru zile va reuni o gamă excepțională de mașini și motociclete, cu premiere și debuturi după fiecare colț. De astăzi și până duminică inclusiv, evenimentul va fi transmis online și aici pe AutoBlog.MD (joi de la 11:00, iar în celelalte trei zile de […] Articolul (video/live) Goodwood Festival of Speed 2024, ediția 31, a început apare prima dată în Autoblog.md.
10:30
Constructorul britanic de supercaruri McLaren Automotive și LEGO Group au prezentat cea mai recentă colaborare. Aceasta aduce un omagiu pionierului printre hypercar-urile hibride – P1. Setul este primul din seria LEGO Technic, al unui automobil, care conține aproape 4000 de piese! McLaren P1 a redefinit performanțele ridicate ale automobilelor, fiind cel mai interesant, cel mai […] Articolul (video) LEGO Technic McLaren P1 este deocamdată mașina cu cel mai mare număr de piese apare prima dată în Autoblog.md.
09:30
Articol de: Lexus Moldova Avem o veste fantastică pentru tine: noul Lexus GX a ajuns în Moldova. Acest SUV de lux redefineste standardele de performanță și eleganță, și acum ai ocazia să-l testezi personal. Programează-te pentru un test drive și descoperă toate inovațiile care fac din acest model o adevărată capodoperă a ingineriei auto. Design și […] Articolul (P) Descoperă noul Lexus GX, ajuns deja în Moldova apare prima dată în Autoblog.md.
10 iulie 2024
20:10
Compania britanică Ariel Motor este cunoscută în primul rând pentru automobilul său de circuit, Atom, care are acces și pe drumurile publice. Cu toate acestea, în 2015, gama a fost completată de buggy-ul Ariel Nomad, care este construit pe tiparele lui Atom, dar e conceput pentru cucerirea off-road-ului cu mare viteză. Iar acum a fost […] Articolul (video) Premieră: Noul Ariel Nomad 2 a schimbat motorul Honda pe unul Ford apare prima dată în Autoblog.md.
18:50
Ford Capri se reîntoarce în gamă! Astăzi, Ford a prezentat noul Capri, însă nu mai este o continuitate a modelului fastback coupe. Renașterea modelului a fost făcută sub forma unui crossover coupe. Amintim că originalul Capri a fost lansat în trei generații în perioada anilor 1968-1986 pentru a fi o alternativă europeană a lui Mustang […] Articolul (video) Premieră europeană: Noul crossover coupe electric Ford Capri apare prima dată în Autoblog.md.
17:00
JAECOO se lansează oficial în Europa. Este una din mărcile producătorului chinez Chery. A fost înființată în 2023 alături de Omoda pentru a comercializa SUV-uri pe piețele de export precum Europa, Rusia, Malaezia, Orientul Mijlociu, Africa de Sud și Chile. Denumirea i se bazează pe cuvântul german Jäger (care înseamnă “vânător”) și pe cuvântul englezesc […] Articolul (video) Premieră europeană la Goodwood: Noul JAECOO 7 apare prima dată în Autoblog.md.
16:10
Atenție! Meteorologii au emis la ora 15:30 un Cod Galben de instabilitate atmosferică, valabil pentru toață țara. Intervalul de acțiune: astăzi între orele 15:30 – 23:00. În intervalul menționat pe arii extinse se prevăd descărcări electrice cu ploi de scurtă durată, izolat averse puternice cu grindină (în intervale scurte de timp sau prin acumulare se […] Articolul Atenție, Cod Galben! Canicula aduce o furtună în toată țara apare prima dată în Autoblog.md.
14:30
Astăzi, Euro NCAP publică rezultatele unei noi sesiuni de crash teste înainte ca să plece în vacanța vară. S-au evaluat destul de multe mașini și practic toate au primit nota maximă. Din păcate, noul Duster nu a reușit să devină mai solid în ce privește siguranța pasivă și activă. A rămas la același rating general […] Articolul (video) Noile Dacia Duster, Skoda Kodiaq și Mercedes-Benz E-Class, printre modelele testate de Euro NCAP apare prima dată în Autoblog.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.