(video) Noul Citroën C3 Aircross a fost dezvăluit complet. Detalii și prețuri

Autoblog.md, 20 iunie 2024 11:30

Într-o schimbare radicală a modului în care abordează piața SUV-urilor compacte, Citroën a reinventat complet modelul C3 Aircross. În varianta sa europeană, acest model nou-nouț împarte platforma Smart Car cu recentul C3, ceea ce îi permite să fie poziționat la un preț foarte atractiv. Alături de alte caracteristici, Citroën propune și o nouă versiune cu […] Articolul (video) Noul Citroën C3 Aircross a fost dezvăluit complet. Detalii și prețuri apare prima dată în Autoblog.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Autoblog.md

Acum 24 ore
18:00
Xiaomi a organizat în această după amiază o nouă prezentare. Pe lângă premiera unor produse electronice și consumabile, compania a povestit cum decurge istoria primului său electromobil. Până la sfârșitul anului intenționează livrarea a 100.000 de unități, dar până atunci va încerca să stabilească un timp record pe Nurburgring. Cu ce mașină? Nu cu un […] Articolul (video) Xiaomi SU7 Ultra Prototype va încerca să bată recordul pe Nurburgring cu 1548 CP apare prima dată în Autoblog.md.
16:10
Audi, unul dintre producătorii germani cu renume de mașini premium, a lansat cea mai ieftină interpretare a noului model Q4. Versiunea de bază 35 e-tron este numită: „o intrare atractivă în mobilitatea electrică”. Și interesant este că în comunicatul de presă oficial a publicat câteva imagini cu mașina, însă acestea nu corespund întocmai realității. Ceea […] Articolul (foto) Strategie sau șiretlic? Audi reintroduce o mașină cu jante din oțel, însă nu spune și nici nu arată asta apare prima dată în Autoblog.md.
13:50
Următoarele imagini ne-au fost expediate la adresa redacției. Acestea prezintă situația în care s-a pomenit recent un conducător auto și este una din cele care servesc și drept lecție pentru alții. Ideea principală este despre cum nu merită încercarea de a-ți face dreptate singur în trafic, căci totul poate lua o întorsătură neașteptată. Accidentul s-a […] Articolul (video) De ce nu merită să te lași provocat în traficul din Chișinău? Cum o ceartă l-a dus pe un șofer la accident apare prima dată în Autoblog.md.
13:30
Un incident amuzant a avut loc în statul american Minnesota. Cel puțin un raton ar fi încercat să intre în bena unui Tesla Cybertruck, însă doar capacul retractabil electric a fost deteriorat. Se pare că animalele ar fi încercat să ajungă la niște produse comestibile, a scris proprietarul mașinii pe un forum tematic. Acum acesta […] Articolul (foto) Tesla Cybertruck ar fi ajuns în atenția ratonilor din cauza asemănării cu un container de gunoi apare prima dată în Autoblog.md.
12:10
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) constată în ultima perioadă o tendință de descreștere a cotațiilor Platts la produsele petroliere pe bursele internaționale. În intervalul ultimelor 14 zile utilizat la calcularea prețurilor maximale, cotațiile Platts la benzină s-au redus. Mai exact, cu 45 $/tona sau 5.1%. Iar la motorină cu 46 $/tona sau 5.7%. […] Articolul Noi fluctuații. Carburanții se ieftinesc după o perioadă de scumpiri apare prima dată în Autoblog.md.
11:40
Un incident amuzant a avut loc în statul american Minnesota. Cel puțin un enot ar fi încercat să intre în bena unui Tesla Cybertruck, însă doar capacul retractabil electric a fost deteriorat. Se pare că animalele ar fi încercat să ajungă la niște produse comestibile, a scris proprietarul mașinii pe un forum tematic. Acum acesta […] Articolul (foto) Tesla Cybertruck ar fi ajuns în atenția enoților din cauza asemănării cu un container de gunoi apare prima dată în Autoblog.md.
10:30
Multă lume a fost încântată să vadă debutul dinamic al celei mai extreme creații Lotus, Evija X, la Festivalul Vitezei de la Goodwood. Este o mașină de circuit unică, menită să prezinte posibilitățile extinse ale tehnologiei de propulsie electrică a mărcii. Din păcate, lucrurile nu au mers conform planului, dar nu din motivele pe care […] Articolul (video) Ce s-a întâmplat în realitate cu unicul Lotus Evija X la Goodwood? Șoferul a pierdut controlul apare prima dată în Autoblog.md.
09:40
Polițiștii din raionul Dondușeni au fost sesizați aseară, în jurul orei 22:40, despre producerea unui grav accident de circulație în satul Frasin. Două persoane și-au pierdut viața. Informațiile oficiale preliminare sunt următoarele. Un bărbat de 38 de ani conducea o motocicletă Honda și a intrat agresiv într-un tractor. Tractoristul efectua în acel moment o manevră […] Articolul (foto) Accident moto grav în raionul Dondușeni. Două persoane au decedat apare prima dată în Autoblog.md.
Ieri
19:10
O veste bună pentru cetățenii Republicii Moldova stabiliți în Franța. Aceștia își vor putea converti permisele de conducere. Executivul de la Chișinău a aprobat semnarea unui acord între guvernele celor două state. Mai exact, o hotărâre pentru inițierea negocierilor și aprobarea semnării Acordului cu privire la preschimbarea reciprocă a permiselor de conducere. Potrivit documentului, necesitatea […] Articolul Permisele de conducere moldovenești și franceze vor fi recunoscute reciproc apare prima dată în Autoblog.md.
18:10
Noul CUPRA Tavascan este primul model al mărcii spaniole care este produs în afara Europei. Este un crossover electric făcut de Volkswagen Anhui, o întreprindere mixtă a celor de la VW (75%) și JAC Group (25%). Iar la momentul de față este cel mai scump produs din gamă. În Spania costă minimum 48.990 de euro […] Articolul (video) Care e prețul real al modelului CUPRA Tavascan? Răspunde noul VW ID.UNYX apare prima dată în Autoblog.md.
17:10
Porsche adaugă două variante deosebit de puternice și sportive ale noii generații Panamera. Versiunea GTS este o berlină sport dinamică care plasează experiența emoțională a condusului în prim-plan. Iar cea Turbo S E-Hybrid este poziționată în vârful seriei în calitate de cel mai puternic, mai rapid și mai luxos derivat. Și acum aflăm că acest […] Articolul (foto) Premiera celor mai dinamice: Noile Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid și Panamera GTS apare prima dată în Autoblog.md.
15:40
Omul de afaceri Ion Țiriac, cel care are o galerie de automobile exclusiviste la București, a prezentat astăzi jurnaliștilor cea mai nouă completare. De asemenea a făcut un anunț interesant. Noua achiziție este unul din cele 599 de Ferrari 812 Competizione A (Aperta). Amintim că mașina a fost prezentată în mai 2021 și asta demonstrează […] Articolul (video) Ion Țiriac își va extinde galeria pentru a completa colecția cu alte 100 mașini apare prima dată în Autoblog.md.
13:30
Lexus a luat decizia mult așteptată! Conceptul Lexus LBX Morizo RR devine model de serie! Comenzile pentru piața japoneză vor fi acceptate începând de astăzi, iar lansarea e planificată pentru sfârșitul lunii august. În plus, 100 de unități LBX MORIZO RR “Bespoke Build” vor fi disponibile prin intermediul unei loterii. Noul LBX MORIZO RR a […] Articolul (video) Lexus LBX MORIZO RR a devenit realitate și poate avea cutie de viteze mecanică apare prima dată în Autoblog.md.
12:10
BMW Startup Garage şi compania DeepDrive sunt pregătite să testeze un motor electric revoluţionar. Conceptul dispune de tehnologie cu rotor dublu şi se aşteaptă să permită motoare puternice şi foarte eficiente, care oferă o autonomie extinsă! După un proiect-pilot de succes cu rezultate promiţătoare pe bancul de testare, BMW Group şi DeepDrive planifică acum primul […] Articolul (video) BMW Startup Garage va testa pe şosele sistemul revoluţionar de propulsie electrică de la DeepDrive apare prima dată în Autoblog.md.
11:30
La 26 octombrie 2023, Parlamentul Republicii Moldova a adoptat Legea nr. 311/2023 pentru modificarea unor acte normative (testare antidrog). Potrivit legii prenotate, s-au modificat mai multe legi și Coduri în vederea instituirii atribuției Poliției de a efectua testarea antidrog prin intermediul mijloacelor tehnice de testare. Prin urmare, în conformitate cu prevederile din legea nominalizată, Guvernul […] Articolul Moldova: Se schimbă concentrațiile admisibile de alcool în sânge și în aerul expirat apare prima dată în Autoblog.md.
10:10
Cel mai de succes Cadillac al timpurilor moderne, SUV-ul Escalade, a intrat în a cincea generație în urmă cu trei ani. În 2023, gama a fost completată cu noul Escalade IQ, iar acum modelul obișnuit a fost actualizat pentru a se asemăna mai mult cu cel electric. Și acum ar merita de cumpărat, după cât […] Articolul (video) Premieră în SUA: Familia actualizată de modele Cadillac Escalade apare prima dată în Autoblog.md.
09:00
Sporirea mobilității prin sisteme de transport eficiente, durabile și sigure reprezintă unul dintre obiectivele Strategiei Naționale de Dezvoltare Moldova Europeană 2030. Având în vedere că, de multe ori, construcția, reabilitarea, modernizarea și extinderea drumurilor publice depășesc hotarele terenurilor aflate în proprietatea statului, pentru a accelera desfășurarea lucrărilor, acestea vor fi declarate de utilitate publică.  Ce […] Articolul Guvernul va expropria proprietăți publice și private pentru a putea construi mai multe drumuri apare prima dată în Autoblog.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:40
Audi nu va mai împodobi mașinile sale cu motoare termice cu țevi de eșapament false, a confirmat producătorul. Această decizie a fost luată ca urmare a reacțiilor numeroase ale clienților, potențialii proprietari respingând tendința actuală de a folosi ornamente pentru țevile de eșapament – adesea turnate ca parte a barei de protecție spate – care […] Articolul (video) Ascultând de clienți și după mult hate, Audi revine la terminațiile de eșapament funcționale apare prima dată în Autoblog.md.
15:10
După 21 de ani, parteneriatul TV dintre Jeremy Clarkson (64, Richard Hammond (54) și James May (61) s-a încheiat definitiv. La începutul acestui an, când a fost difuzată penultima ediție specială The Grand Tour, toți cei trei au dat de înțeles că nu vor mai lucra împreună. O ultimă emisiune specială, filmată deja în Zimbabwe, […] Articolul Istoria a ajuns la final! Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May nu vor mai avea emisiuni comune apare prima dată în Autoblog.md.
14:30
Serviciul Hidrometeorologic de Stat al Republicii Moldova anunță despre expirarea Codului Roșu de caniculă. În schimb a emis alte alerte noi. În acest context, Primăria Chișinău face apel către locuitori să dea dovadă de prudență, pentru a-și proteja sănătatea și bunurile materiale.De asemenea, pentru a preveni eventuale incidente, cetățenii sunt îndemnați să evite arborii bătrâni, […] Articolul Moldova: Au fost emise trei noi avertizări meteo! Codul Roșu de caniculă a expirat apare prima dată în Autoblog.md.
13:30
Ok simplu hibrid, precum Toyota Prius, pus pe gaz, însă un PHEV mai rar! O conversie neobișnuită a hibridului chinezesc Li L7 a fost efectuată în Uzbekistan. Mașina a fost dotată cu o instalație tradițională de gaz. Asta deși motorul pe benzină de sub capotă nu are nicio legătură directă cu roțile. Vezi această postare […] Articolul (video) Uzbekistan: Un Li L7 plug-in hybrid a fost pus și pe gaz apare prima dată în Autoblog.md.
11:50
La un deceniu de când a adus disciplina driftului la Goodwood, “Mad Mike” (Michael Whiddett) a ridicat din nou ștacheta în 2024. Și a făcut-o în stilul său caracteristic. În colaborare cu specialiștii britanici în inginerie auto, Lanzante, “MadMac” este cel mai nebunesc proiect al său de până acum. După cum s-a documentat în ultimele […] Articolul (video) Faceți cunoștință cu Project MadMac – o combinație de două modele McLaren cu motor rotativ Mazda apare prima dată în Autoblog.md.
10:50
Honda se află acum în cel de-al patrulea deceniu de producție de vehicule hibride, după ce a introdus primul astfel de model în Europa cu revoluționarul Insight în 1999. De atunci, inginerii mărcii și-au petrecut ultimii 25 de ani perfecționând acest tip de sistem de propulsie, ale cărui roade pot fi văzute în gama actuală […] Articolul (video) Honda marchează 25 de ani de mașini hibride apare prima dată în Autoblog.md.
16 iulie 2024
19:10
Mențineți viteză regulamentară pe traseul din plăci de beton Chișinău-Bălți pentru a avea suficient timp de reacție! Drumarii sunt nevoiți să intervină din nou pe vreme toridă pentru a elimina un nou obstacol. Șoferi anunță pe rețele de socializare că drumul s-a deteriorat pe ambele sensuri în preajma intersecției cu localitatea Sireți. Conducătorii auto se […] Articolul (video) Atenție! Plăci de beton s-au ridicat pe traseul Chișinău-Bălți pe ambele sensuri apare prima dată în Autoblog.md.
18:30
Lucid anunță despre un set de actualizări pentru modelul Air din gama anului 2025. Acestea îi permit versiunii de bază, Air Pure, să atingă un consum de 5 mile per kWh și un indicator record de 146 MPGe. Miles per gallon gasoline equivalent (MPGe sau MPGge) este o măsură a distanței medii parcurse per unitate […] Articolul Lucid anunță cel mai eficient automobil electric din lume apare prima dată în Autoblog.md.
15:00
Cu noua familie A5, Audi începe următorul capitol al istoriei sale de succes în segmentul mid-size. La 30 de ani de la primul Audi A4, limbajul de design ascuțit al ultimei generații, numită acum Audi A5, captivează prin proporțiile premium. Ambele stiluri de caroserie, Sedan și Avant, întruchipează perfect esența sportivă a filozofiei de design […] Articolul (video) Premieră mondială: Noua generație de modele Audi A5 și S5 va înlocui și familia A4/S4 apare prima dată în Autoblog.md.
13:40
(update) Am aflat că vitezomanul a fost totuși oprit după ce a fost fixat cu radarul. Șoferului i s-a înmânat și o citație pentru a se prezenta la poliție, acolo unde se va decide suspendarea dreptului de conducere conform legislației pentru că a depășit limita de viteză cu peste 80 km/h. Iată ce spune Codul […] Articolul (foto/update) O ”rachetă” a trecut pe lângă Cojușna cu mare viteză. Ce riscă șoferul apare prima dată în Autoblog.md.
12:00
Un moldovean a fost surprins cum își testează viteza Mercedes-ului de ultimă generație, în ciuda faptului că a fost prins de radar. S-a întâmplat în adiacentul localității Cojușna. Pe acolo a trecut cu 192 km/h din maximum 250 km/h cât e posibil cu un model S-Class obișnuit! La volan se afla un bărbat de 58 […] Articolul (foto) O ”rachetă” a trecut pe lângă Cojușna cu mare viteză. Ce riscă șoferul abia când va fi oprit apare prima dată în Autoblog.md.
11:20
Spionii foto au reușit să arunce o privire în interiorul versiunii restilizate a lui Tesla Model Y. Pe lângă fotografiile din interior, aceștia au reușit să își facă o primă idee despre aspectul crossoverului electric. Imaginea 3D a mașinii electrice a fost afișată chiar pe ecranul central al sistemului multimedia. Judecând după imagini, partea sa […] Articolul (foto) Designul lui Tesla Model Y facelift a fost deconspirat pe ecranul său interior central apare prima dată în Autoblog.md.
10:30
Dezvoltarea de upgrade-uri vizuale dinamice pentru cele mai spectaculoase mașini sport din lume este disciplina principală a designerilor Novitec. Aceștia au dezvoltat, de asemenea, un kit extins de îmbunătățire aerodinamică pentru McLaren Artura, care a fost pus la punct în tunelul de vânt și este produs din carbon gol. În plus față de capota din […] Articolul (video) Novitec a adăugat pe McLaren Artura cel puțin o aripă posterioară interesantă apare prima dată în Autoblog.md.
09:40
În urmă cu mai bine de trei ani, JLR a adoptat o nouă strategie pentru marca Jaguar. Conform planului, compania urmează să devină complet electrică și să treacă în segmentul de lux printr-o reînnoire totală a gamei de produse. În iunie a fost lansat ultimul Jaguar F-TYPE. Dar acesta este doar primul pas spre curățarea […] Articolul Jaguar va rămâne cu o singură mașină în gamă apare prima dată în Autoblog.md.
15 iulie 2024
19:30
Aproximativ 60 de ofițeri vamali și mai mulți procurori au percheziționat la sfârșitul lunii iunie peste șapte spații comerciale și private din Germersheim. Percheziții au avut loc în urma suspiciunilor de încălcare a embargoului rusesc de către dealeri auto independenți, scrie Biroul procurorului general din Kaiserslautern. Anchetatorii s-au concentrat asupra mai multor dealeri auto independenți […] Articolul Au spus una, însă au făcut alta. Mai mulți dealeri auto din Germania se confruntă cu percheziții și sechestre apare prima dată în Autoblog.md.
18:30
Ford SuperVan 4.2 a venit pentru prima dată la Goodwood Hillclimb, cu scopul de a stabili un timp rapid în concursul Shootout. Și a mai venit la exact 30 de ani de la debutul lui Ford Supervan 3. Iar Romain Dumas a reușit duminică seara să parcurgă cei 1.86 km în 43.98 secunde. Pentru comparație, […] Articolul (video) Ford SuperVan 4.2 și Czinger 21C – cele mai rapide mașini din acest an la Goodwood apare prima dată în Autoblog.md.
16:40
Cu puțin timp înainte de lansare, noul model de top Panamera și-a lăsat amprenta pe Nürburgring Nordschleife. Cu pilotul de teste Porsche Lars Kern la volan, o variantă pre-serie a berlinei touring a parcurs traseul legendar cu 5.64 secunde mai repede decât predecesorul. Iar vinerea trecută, același Lars Kern a stabilit un nou timp record […] Articolul (video) Noul Porsche Panamera stabilește un timp record pe Nürburgring Nordschleife apare prima dată în Autoblog.md.
14:40
De la bun început, conform proiectului de reparație a podului din strada Mihai Viteazul, acesta trebuia închis complet pentru circulație. Așa este normal să se facă în cazul oricărui pod supus reabilitării. Și doar în aceste condiții lucrările s-ar fi încheiat conform contractului, în noiembrie 2024. Însă din cauza deciziei de a nu bloca orașul, […] Articolul (video) Circulația pe podul din strada Mihai Viteazul nu va fi închisă apare prima dată în Autoblog.md.
13:30
Pe piața europeană Volkswagen Passat a rămas doar în format break. Însă pe piața din China, dimpotrivă, nu este valabil un astfel de automobil. În schimb, acolo există în continuare un Passat sedan, unul chiar în două variante. Urmează a fi prezentat noul VW Passat Pro realizat în colaborare cu cei de la SAIC. Însă […] Articolul (video) Noua generație VW Magotan a adus sedanul Passat la cinci metri lungime apare prima dată în Autoblog.md.
12:10
Un tânăr de 18 ani, din capitală, a fost reținut după ce ar fi furat o Toyota RAV4 din parcarea unui centru comercial din Chișinău. Suma prejudiciului – 646.000 de lei. Urmare a acțiunilor întreprinse de polițiști, suspectul a fost identificat și reținut. Poliția a fost sesizată de proprietarul mașinii. Acesta a spus că i-a […] Articolul (video) Doi șoferi au lăsat cheile în contact, după care s-au plâns la poliție că mașinile au dispărut apare prima dată în Autoblog.md.
11:20
În septembrie 2018, compania Lanzante a prezentat o mașină bazată pe un Porsche 930. Echipa de Formula 1, McLaren, l-a folosit pentru testarea capacității noului motor turbo de 1.5 litri, produs de Techniques d’Avant Garde. Proiectul Porsche 930 TAG Turbo a fost lansat la RennSport Reunion VI. Lanzante a obținut permisiunea de la McLaren de […] Articolul (video) Premieră la Goodwood: Noul TAG Championship by Lanzante – trei mașini speciale cu motor F1 apare prima dată în Autoblog.md.
11:00
În septembrie 2018, compania Lanzante a prezentat o mașină bazată pe un Porsche 930. Echipa de Formula 1, McLaren, l-a folosit pentru testarea capacității noului motor turbo de 1.5 litri, produs de Techniques d’Avant Garde. Proiectul Porsche 930 TAG Turbo a fost lansat la RennSport Reunion VI. Lanzante a obținut permisiunea de la McLaren de […] Articolul (video) Premieră la Goodwood: Noul TAG Championship – trei mașini speciale cu motor F1 apare prima dată în Autoblog.md.
10:20
(update 14.07.2024) Astăzi e ultima zi de festival la Goodwood, cea mai interesantă. Cele mai rapide mașini se întrec pentru a ajunge cel mai repede în capătul traseului de 1.86 km. S-ar putea bate recordul din 2022?! (update 13.07.2024) Ziua a treia este LIVE de la 10:30! Stați aproape pentru că astăzi ar mai putea […] Articolul (video) Goodwood Festival of Speed 2024, ziua a 4-a și ultima, este LIVE apare prima dată în Autoblog.md.
10:20
Accident mai neobișnuit în capitală. Și nu s-a întâmplat din cauza vreunei stări de ebrietate sau a Codului Roșu de caniculă care ar fi dus brusc la înrăutățirea stării de sănătate. Motivele enunțate nu se găsesc în nota informativă pe care am primit-o de la Poliția Capitalei. Ofițerul de presă Natalia Stati ne-a comunicat că […] Articolul (video) No comment: Cum o șoferiță s-a parcat ”excelent” în fața unui magazin pentru femei apare prima dată în Autoblog.md.
10:20
O cameră de bord a surprins în traficul din Chișinău o încălcare destul de rară, dar și periculoasă. Un șofer a pornit de la semafor cu un demaraj brusc și a virat neregulamentar prin fața a două mașini pentru a parcurge rapid o intersecție. Un accident a fost evitat la limită, căci nimeni nu știa […] Articolul (video) Demaraj brusc și virare neregulamentară. Un șofer din Chișinău, filmat cum pune în pericol viața altora apare prima dată în Autoblog.md.
12 iulie 2024
20:10
Compania INEOS, care produce alternativa lui Land Rover Defender, reprezentată oficial și în România, a venit la Goodwood cu mai multe mașini interesante. Toate arată posibilitățile de transformare a modelului Grenadier, atât actuale, cât și într-o perspectivă promițătoare. Detour marchează debutul oficial al Arcane Works, serviciul INEOS Automotive care preia mașina standard și creează ediții […] Articolul (video) Premieră la Goodwood: INEOS Grenadier Detour și alte șase prototipuri apare prima dată în Autoblog.md.
17:50
Compania Zeekr își extinde gama de modele cu un inevitabil și competitiv SUV electric. Premiera încă nu a fost organizată, însă au fost făcute publice primele imagini. Iar din baza de date a ministerului chinez, care certifică toate noutățile cu roți de pe piața locală, aflăm și primele detalii. Primele informații: Noul Zeekr 7X va […] Articolul (foto) A fost inevitabil! Zeekr are gata primul său SUV electric apare prima dată în Autoblog.md.
17:00
Audi a venit la Festivalul de Viteză de la Goodwood cu o mașină total neobișnuită – cu cel mai puternic automobil pe care nu l-a făcut la vremea sa! Toată lumea cunoaște Auto Union Silver Arrows, legendarele mașini de curse Grand Prix din anii 1930. Dar aproape nimeni nu știe că pentru aceste mașini de […] Articolul (video) Premieră specială la Goodwood: Auto Union Type 52 din 2023, cu motor cu 16 cilindri apare prima dată în Autoblog.md.
15:00
Cu ochii ațintiți asupra istovitorului Raliul Dakar, Ford Performance și unele dintre cele mai bune minți din cursele off-road au conceput și proiectat noul Ford Raptor T1+. Este vârful de lance al designului și capacităților Raptor. Debutând la Festivalul Vitezei de la Goodwood, noul Raptor T1+ este proiectat în colaborare cu partenerii pe termen lung […] Articolul (video) Premieră la Goodwood: Dacia Sandrider va trebui să facă față noului Ford Raptor T1+ apare prima dată în Autoblog.md.
13:30
Noul hypercar de circuit Red Bull RB17 a fost dezvăluit astăzi la Festivalul Vitezei de la Goodwood de către Christian Horner, directorul și CEO-ul echipei Oracle Red Bull Racing, Adrian Newey, directorul tehnic al grupului, și Rob Gray, directorul tehnic al Red Bull Advanced Technologies. Ce aflăm? Vor fi făcute doar 50 de mașini. Toate […] Articolul (video) Premieră la Goodwood: Noul și spectaculosul Red Bull RB17 apare prima dată în Autoblog.md.
12:20
Mercedes-AMG a prezentat cel mai recent membru al familiei AMG GT la Festivalul Vitezei de la Goodwood. Noul Mercedes-AMG GT 63 PRO 4MATIC+ se adresează pasionaților de mașini care caută o dinamică de condus excepțională. Răspunsul agil la comenzile de conducere și performanțele generale oferă o experiență de conducere și mai sportivă, care se remarcă […] Articolul (video) Premieră la Goodwood: Noul Mercedes-AMG GT 63 PRO 4MATIC+ apare prima dată în Autoblog.md.
12:10
Articol de: Skoda Moldova DAAC Hermes, dealerul oficial Škoda în Moldova, anunță lansarea Noului Škoda Kodiaq, un SUV de excepție ce îmbină designul elegant cu tehnologiile de ultimă generație. Cu un preț de start de doar 33.300 Euro, Noul Kodiaq este disponibil acum pentru precomandă. Livrările vor începe din septembrie 2024. Tehnologie de vârf pentru o […] Articolul (P) Noul Škoda Kodiaq: Cu tehnologie avansată mHYBRID este disponibil pentru precomandă apare prima dată în Autoblog.md.
12:00
Articol de: Skoda Moldova DAAC Hermes, dealerul oficial Škoda în Moldova, anunță lansarea Noului Škoda Kodiaq, un SUV de excepție ce îmbină designul elegant cu tehnologiile de ultimă generație. Cu un preț de start de doar 33.300 Euro, Noul Kodiaq este disponibil acum pentru precomandă. Livrările vor începe din septembrie 2024. Tehnologie de vârf pentru o […] Articolul (P) Noul Škoda Kodiaq: Disponibil la precomandă și cu tehnologie avansată mHYBRID apare prima dată în Autoblog.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.