Atenție! Primăria Durlești anunță suspendare de circulație pe drumul principal, care intră în reparație

Autoblog.md, 18 iunie 2024 14:40

Primăria orașului Durlești anunță despre un sezon estival incomod pentru toți cei care se deplasează prin localitate fie cu transportul personal, fie cu cel public. Cauza: startul unor lucrări de reparație de proporții mari! Lucrările au fost așteptate de multă vreme, însă vor costa confortul locuitorilor. Aflăm că începând cu 24 iunie (luni) vor demara […] Articolul Atenție! Primăria Durlești anunță suspendare de circulație pe drumul principal, care intră în reparație apare prima dată în Autoblog.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Autoblog.md

Acum 4 ore
18:20
Acum e clar de ce VW nu a dorit un parteneriat cu Renault pentru a face o mașină accesibilă? Rivian Automotive și Volkswagen Group și-au anunțat intenția de a forma o întreprindere mixtă, controlată și deținută în mod egal, pentru a crea o arhitectură electrică de ultimă generație și cea mai bună tehnologie software! Se […] Articolul VW Group și Rivian anunță semnarea unui acord strategic major! Iată ce prevede apare prima dată în Autoblog.md.
17:20
Continuăm cu o altă premieră interesantă de la Busan International Mobility Show. „Născut în Franța, fabricat în Coreea”. Sub acest slogan neobișnuit și-a făcut debutul astăzi noul Renault Grand Koleos. Deși nu s-a preferat să se vorbească despre originea reală a mașinii… salut Geely Monjaro… toate cărțile au fost date pe față în urmă cu […] Articolul (video) Premieră interesantă în Coreea de Sud: Noul Renault Grand Koleos apare prima dată în Autoblog.md.
Acum 6 ore
15:30
Un model popular și în țara noastră, mai ales în rândul mașinilor rulate importate, actuala generație VW Jetta s-a ales cu un al doilea facelift. Și, spre deosebire de modelul Golf, cu care împarte platforma, compania nu a prezentat această mașină ca o nouă generație, a opta, deși aspectul frontal i s-a modificat destul de […] Articolul (video) Premieră în SUA: Popularul VW Jetta s-a ales cu un al doilea facelift apare prima dată în Autoblog.md.
Acum 8 ore
14:00
Un nou test drive cu un nou model de la IM Motors! Noul IM LS6 este un crossover electric mare, care deși pare jucăuș prin formele rotunjite, ascunde după mască un atlet impresionant. La teste ne-a fost dată cea mai puternică interpretare disponibilă în prezent, combinată cu o echipare de top. Toate acestea la nici […] Articolul (video) Test Drive: Noul IM LS6 – nici 50000 de dolari pentru 0-100 km/h în 3.4 secunde! apare prima dată în Autoblog.md.
13:10
Atenție, trafic suspendat! Primăria Chișinău informează despre restricționarea totală a circulației pe strada Grenoble, în perimetrul străzilor Nicolae Testemițanu și Gheorghe Asachi. Nu se va putea timp de trei zile, de pe 29 iunie până pe 1 iulie. Măsura luată are un motiv serios. În contextul avariei la rețeaua de apă și canalizare, iar ca […] Articolul Atenție, șoferi! Trafic suspendat total pe un perimetru al străzii Grenoble și parțial pe bd. Moscova apare prima dată în Autoblog.md.
Acum 12 ore
12:30
Un reportaj mai neobișnuit am realizat zilele trecute, imediat după ce am auzit că mașinile vor fi vândute prin licitație. Vorbim despre două automobile care au aparținut oligarhului fugar Ilan Șor! Am mers să le vedem îndeaproape starea reală și să aflăm un răspuns la întrebarea dacă merită prețul? Amintim că sedanul Bentley este un […] Articolul (video) Am fost să vedem fostele mașini ale lui Ilan Șor. Merită prețul? apare prima dată în Autoblog.md.
10:20
Astăzi, în cadrul Busan International Mobility Show, și-a făcut debutul concurentul coreean al lui Dacia Spring. Se va numi Inster la nivel internațional și Casper Electric în patria sa, căci nu este altceva decât un derivat al modelului Casper pe benzină, introdus în 2021. Denumirea Inster se trage din cuvintele „intimate” and „innovative”. Compact vizual […] Articolul (video) Premieră: Concurentul lui Dacia Spring de la Hyundai este gata apare prima dată în Autoblog.md.
Ieri
18:50
Compania London Electric Vehicle Company (LEVC), parte a grupului Geely, care din vara lui 2017 produce noul taximetru londonez TX, alături de van-ul derivat VN5, introduce un nou model. Premiera și lansarea noului LEVC L380 a avut loc în China, însă automobilul va fi unul internațional! Designul modelului L380 a fost creat de echipa lui […] Articolul (video) Premieră: Noul LEVC L380 poate lua la bord minimum trei și maximum opt pasageri apare prima dată în Autoblog.md.
16:00
Proiectul Verne, o abordare redefinită a mobilității urbane autonome în orașe, a fost prezentat. Compania, numită după numele lui Jules Verne, a fost fondată de Mate Rimac și doi dintre cei mai apropiați colegi și prieteni ai săi din Grupul Rimac – Marko Pejković, acum CEO al Verne, și Adriano Mudri, designerul Nevera și Chief […] Articolul (video) Premieră mondială: Verne – robotaxi de la Mate Rimac și doi prieteni de-ai săi apare prima dată în Autoblog.md.
14:00
Parcă nu este un șofer începător, căci nu se vede vreun semn distinctiv de culoare galbenă pe lunetă. Cum dar se face ca la mijloc de 2024 să mai vedem o astfel de încălcare banală a prevederilor RCR? Un răspuns nu-l are probabil nici martorul care ne-a expediat secvența video la adresa redacției. Imaginile arată […] Articolul (video) Cum merge un șofer din Moldova printr-un sens giratoriu după propriul RCR apare prima dată în Autoblog.md.
12:50
Aston Martin introduce noul model Valiant, un nou proiect realizat de către divizia Q by Aston Martin. Este o ediție specială ultra-exclusivă axată pe circuit, dar e legală de folosit și pe șosea. Valiant întruchipează angajamentul Aston Martin de a construi mașini pur pentru șoferi. Producția îi va fi strict limitată la doar 38 de […] Articolul (video) Premieră: Noul Aston Martin Valiant va sta și în garajul lui Fernando Alonso apare prima dată în Autoblog.md.
11:40
În ultimele șase luni, Volkswagen a actualizat toate variantele noului Golf 8 și a lăsat cea mai puternică versiune pentru desert. Acum, familia actualizată este completă. Noul Golf R facelift a fost prezentat în două caroserii. Cel mai puternic și mai rapid Golf de producție va fi disponibil pentru comandă din luna iulie. Startul vânzărilor […] Articolul (video) Premieră: Noul VW Golf R facelift și ediția limitată Black apare prima dată în Autoblog.md.
10:40
Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii Poliției de Frontieră, anunță finalizarea investigațiilor în dosarul mașinilor introduse în Moldova prin contrabandă. Toate au fost aduse cu scopul punerii în vânzare a pieselor, în valoare de circa 2.000.000 de lei. S-au identificat deocamdată șapte modele diferite de marcă Porsche, Mercedes, BMW și Audi. Acestea au fost introduse […] Articolul (video) Porsche, Mercedes, BMW, Audi de circa 2.000.000 lei au fost aduse prin contrabandă pentru a le vinde piesele apare prima dată în Autoblog.md.
09:30
BMW M5 intră cu putere într-o nouă eră. Cu 40 de ani de istorie la activ, legendarul sedan de înaltă performanță se prezintă în cea de-a șaptea generație. Modelul executiv de la BMW M GmbH are acum, pentru prima dată, un sistem de propulsie electrificat. O versiune specifică a sistemului M HYBRID oferă noului BMW […] Articolul (video) Premieră mondială: Noul BMW M5 Sedan – 727 CP și o greutate incredibilă apare prima dată în Autoblog.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
19:20
În această seară, Bentley a introdus noua generație a modelului Continental GT. Mașina a fost arătată în versiunea Speed și pentru prima dată, în paralel, cu varianta decapotabilă. Și, deși mulți ar vedea un facelift al generației produse din 2018, britanicii ne asigură că modelul a trecut într-o a patra generație, căci 68% din părțile […] Articolul (video) Premieră mondială: Noua generație Bentley Continental GT Speed apare prima dată în Autoblog.md.
18:00
În prezent, mașinile care se pot deplasa fără intervenția șoferului au capacități destul de modeste și majoritatea corespund unui nivel 2 stabilit de SAE (Society of Automotive Engineers). Doar unele companii au reușit să certifice un nivel trei, dar nu poate fi aplicat liber peste tot. Aceasta înseamnă că astfel de mașini se pot conduce […] Articolul (video) Viitorii taximetriști? În Japonia se învață roboți umanoizi a conduce apare prima dată în Autoblog.md.
16:30
Un accident tragic s-a produs astăzi în orașul Krasnodar din Federația Rusă. O mașină a căzut de la etajul trei al unei parcări multietajate dintr-un centru comercial. Trei persoane și-au pierdut viața, printre care un minor. Accidentul a fost înregistrat astăzi la ora 12:09. Automobilul, un BMW X6 M, a căzut pe carosabil, chiar în […] Articolul (video) Accident înfiorător în Krasnodar. O familie a căzut de la etajul trei cu mașina apare prima dată în Autoblog.md.
15:30
Gigantul chinez Xiaomi a pătruns rapid pe piața auto cu sedanul său electric SU7. În primele două luni de vânzări (aprilie și mai) 15.764 de mașini au fost predate clienților, iar compania intenționează să facă 100.000 de exemplare până la sfârșitul anului. Chiar în timpul debutului noului SU7 au existat zvonuri că al doilea model […] Articolul (video) Al doilea model Xiaomi a fost surprins la teste, precum și versiunea de top a noului SU7 apare prima dată în Autoblog.md.
13:50
Noaptea trecută, pe centura de ocolire a orașului Cahul, s-a produs un accident rutier grav în urma căruia un minor a decedat. Acesta nu ar fi avut centura cuplată și a fost aruncat din automobil. Preliminar, polițiștii au stabilit că un tânăr de 22 de ani, aflat în stare de ebrietate avansată la volanul unui […] Articolul (video) Accident grav pe centura de ocolire a orașului Cahul. Un minor a fost aruncat din mașină apare prima dată în Autoblog.md.
12:30
Un tânăr de 22 de ani, originar din capitală, este bănuit că ar fi răpit un Hyundai Santa Fe. Poliția a fost alertată de proprietar, precum că a parcat mașina pe bd. Cuza Vodă din capitală și aceasta a dispărut. Totul s-a întâmplat vinerea trecută, însă Poliția anunță despre caz abia astăzi. La scurt timp […] Articolul (video) A ieșit la plimbare prin Chișinău, dar cu mașină străină! Isprava unui tânăr prins de poliție apare prima dată în Autoblog.md.
11:50
Audi completează gama de modele actualizate Q8 cu două versiuni de top! Noului RS Q8 facelift i se alătură noul RS Q8 performance! Și dacă tot Lamborghini Urus Performante nu mai poate fi comandat din fabrică, mașina germanilor vine să existe ca o continuare a celei italiene, asta dacă cuiva nu-i place Porsche Cayenne Turbo […] Articolul (video) Premieră: Noul Audi RS Q8 performance este cel mai rapid SUV pe Nordschleife apare prima dată în Autoblog.md.
10:20
Oportunitate unică pentru fanii mărcii și modelului! În noul pop-up showroom Porsche din spatele Universității Pedagogice de Stat a fost expus un proaspăt adus Porsche 911 GT3 RS de ultimă generație. Orice doritor poate merge să vadă îndeaproape acest automobil super sport cu forme duse la extreme. View this post on Instagram A post shared […] Articolul (video) Oportunitate pentru fani! Iată unde puteți explora în detalii cel mai nou Porsche 911 GT3 RS apare prima dată în Autoblog.md.
09:30
Aseară, polițiștii capitalei au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe o stradă din Durlești. Mai exact la adresa Mihai Sadoveanu 21. La fața locului, preliminar, oamenii legii au stabilit că un taximetrist de 28 de ani cu o Toyota ar fi lovit un copil de 3 ani. Minorul ar fi ieșit […] Articolul Durlești: Un taximetrist a lovit un copil de trei ani care ar fi ieșit spontan din curte apare prima dată în Autoblog.md.
09:20
Aseară, polițiștii capitalei au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe o stradă din Durlești. Mai exact la adresa Mihai Sadoveanu 21. La fața locului, preliminar, oamenii legii au stabilit că un taximetrist de 28 de ani cu o Toyota ar fi lovit un copil de 3 ani. Minorul ar fi ieșit […] Articolul Durlești: Un taximetrist a lovit un copil de trei ani care a ieșit spontan din curte apare prima dată în Autoblog.md.
24 iunie 2024
18:50
Atelierul de tuning Mansory a creat versiunea decapotabilă a proiectului uimitor P9LM EVO. Iar această mașină este chiar mai limitată decât cea coupe. Șapte exemplare vor fi construite în total la comanda proprietarilor. Despre modificări în detalii am scris în articolul dedicat modelului coupe. Iată-le pe scurt: La cerere, Mansory P9LM EVO 900 Cabrio poate […] Articolul (video) Mansory a creat versiunea decapotabilă a uimitorului P9LM EVO apare prima dată în Autoblog.md.
17:20
Menţiune importantă! Orice articol de acest gen se referă la preţurile carburanţilor comercializați pe teritoriul Republicii Moldova! Prețul motorinei standard a depășit în Republica Moldova 21 de lei pentru un litru încă în weekend. Anterior, o perioadă era aproape de 20 de lei, însă nu s-a menținut mult. Mai nou, lanțul de scumpiri nu se […] Articolul Motorina s-a scumpit cu aproape un leu timp de șapte zile lucrătoare. Iată cât va costa marți apare prima dată în Autoblog.md.
16:40
Șoferul unui microbuz de rută a fost depistat, fiind la serviciu, în stare de ebrietate avansată. Acesta a fost oprit și documentat în apropierea satului Cotiujeni din raionul Briceni. Pasagerii au fost cei care au apelat rapid la 112, comunicând starea neadecvată în care se afla cel căruia i s-au încredințat vieți. După ce a […] Articolul (video) Alertă într-un microbuz de rută. Pasagerii au sunat la 112 să-l denunțe pe șoferul iresponsabil apare prima dată în Autoblog.md.
15:10
Ofițerii CNA și procurorii mun. Cahul au reținut, astăzi, un bărbat din Cahul într-un dosar de trafic de influență. Acesta este bănuit că ar fi promis unui candidat să-l ajute să obțină mai ușor permisul de conducere în schimbul unei sume de bani. Potrivit denunțătorului, bănuitul ar fi susținut că are influență asupra membrilor Comisiei […] Articolul Amuzant și nu prea! Paznicul oficiului ASP de la Cahul te putea face până astăzi șofer apare prima dată în Autoblog.md.
14:00
Modelul Ferrari 296 a luat cu asalt inimile pasionaților de mașini sport cu tehnologia sa hibridă inovatoare. Atelierul de tuning Novitec face mașina rapidă cu motor central mai spectaculoasă, inclusiv mai gălăgioasă. Componentele suplimentare pentru caroserie sunt realizate din carbon cu structură expusă și oferă modelului cu două locuri un aspect mai palpitant. În plus, […] Articolul (video) Novitec face mai interesant singurul actual Ferrari cu motor V6 apare prima dată în Autoblog.md.
12:30
Investigaţia anti-subvenţii a Uniunii Europene privind vehiculele electrice chineze a afectat vânzările EV ale firmelor din China şi încrederea lor în investiţiile în Europa. Despre acest lucru spune un sondaj realizat printre producătorilor chinezi, consultat de Reuters. Aproximativ 82% dintre firmele auto şi din lanţul de aprovizionare spun că investigaţia anti-subvenţii a Uniunii Europene a […] Articolul Sondaj: Investigația anti-subvenții a UE răcește dorința sectorului EV din China de a investi în Europa apare prima dată în Autoblog.md.
11:50
Pilotul olandez Max Verstappen a câştigat, duminică pe circuitul Montmelo din Barcelona, Marele Premiu al Spaniei. El şi-a majorat avansul în fruntea clasamentului general al piloţilor graţie celei de-a şaptea victorii a sezonului. Menţiune: Pentru că videoclipurile din articol sunt protejate de drepturi de autor, acestea pot fi vizualizate doar pe Youtube şi nu direct […] Articolul (video) Max Verstappen a câștigat MP al Spaniei. Lando Norris este al doilea în clasamentul general apare prima dată în Autoblog.md.
11:20
Importatorul Range Rover în Republica Moldova, compania Daac Hermes, a organizat de curând un eveniment exclusivist pentru clienții săi. Petrecerea a avut loc la vinăria Poiana, un loc pitoresc din apropierea capitalei. Pe lângă parcarea formată din mașinile clienților, dealerul a expus mai multe modele Range Rover, inclusiv un exemplar unic. Iar oaspeții au avut […] Articolul (video) Reportaj: O zi în familia Range Rover – muzica combinată cu luxul britanic apare prima dată în Autoblog.md.
10:30
Dacia prezintă kitul Adventure, un kit complet pentru off-road extrem. Este disponibil exclusiv pentru modelele Duster din generația III cu AWD și motorizarea TCe 130. Noul Duster echipat cu kitul Adventure este adaptat pentru a face față oricăror provocări, pe orice teren, păstrând în același timp caracterul robust și performanțele remarcabile de off-road ale generaților […] Articolul (foto) Este un must have! Dacia a pregătit un kit Adventure pentru noul Duster apare prima dată în Autoblog.md.
09:30
Primul BMW X5 a ieșit de pe linia de producție a fabricii din Carolina de Sud pe 1 septembrie 1999. De atunci, aproape trei milioane de mașini au fost asamblate în Spartanburg pentru piețele din întreaga lume, inclusiv Republica Moldova. BMW X5 a creat categoria Sports Activity Vehicle, iar astăzi compania marchează 25 de ani […] Articolul (foto) Ediția limitată BMW X5 Silver Anniversary Edition sărbătorește cei 25 de ani ai SAV-ului apare prima dată în Autoblog.md.
23 iunie 2024
18:00
Momentul producerii unui accident de circulație, joi dimineață, într-o intersecție din localitatea Băcioi a fost făcut public pe o rețea de socializare. Într-un mod incredibil, un tânăr șofer nu a văzut, fie a ignorat complet indicatorul Cedează trecerea. Dar chiar și în lipsa vreunui indicator, orice conducător auto trebuie elementar să reducă viteza pentru orice […] Articolul (video) Dovadă clară a permisului cumpărat? Accident incredibil într-o intersecție din Băcioi apare prima dată în Autoblog.md.
16:00
Poliția anunță despre trei accident grave care s-au întâmplat în ultimele ore, mai exact astăzi până la ora amiezii. Toate s-au soldat cu decese. În jurul orei 2:00, pe strada Studenților din capitală, un tânăr de 29 de ani care conducea un BMW nu s-a isprăvit cu conducerea și a intrat într-un copac. Șoferul a […] Articolul (foto) Poliția: Trei accidente rutiere grave soldate cu trei persoane decedate s-au produs astăzi apare prima dată în Autoblog.md.
21 iunie 2024
17:50
Noul Ferrari e-building, fabrica care va produce mașini cu motor cu combustie internă, hibride și primul model electric al mărcii, a fost inaugurată astăzi în prezența președintelui italian Sergio Mattarella. Acesta va fi întâmpinat de președintele John Elkann, vicepreședintele Piero Ferrari, directorul general Benedetto Vigna și reprezentanți ai forței de muncă Ferrari. Noua platformă va […] Articolul (video) Ferrari a inaugurat noua fabrică în care va produce și mașini electrice, inclusiv baterii și motoare apare prima dată în Autoblog.md.
16:30
În Republica Moldova s-a descoperit un grup de Telegram în care se discută cum să fie vânați anumiți șoferi. Membri ai acestui grup sunt polițiști, inclusiv din cei ce participă în patrulare, scrie telegraph.md Conform denunțului, un membru al grupului de Telegram a dezvăluit că aceștia postează fotografii ale mașinilor și ale șoferilor acestora, împreună […] Articolul Moldova: S-a descoperit un grup de Telegram în care polițiști discută despre vânători de șoferi apare prima dată în Autoblog.md.
15:40
Dacia a atins pragul de 1.000.000 de vehicule cu motorizare mixtă benzină și GPL produse începând din anul 2012. Mașina milionară este un Duster de ultimă generație. Dacia este în prezent liderul necontestat al pieței GPL la nivel european. Este singurul constructor care propune, sub emblema ECO-G, motorizări cu carburație mixtă pe ansamblul gamei sale […] Articolul Dacia anunță un milion de mașini produse cu motorizare ECO-G apare prima dată în Autoblog.md.
13:20
Ieri vă spuneam despre apariția, deocamdată în sectorul Botanica, a unor marcaje proaspăt introduse în RCR. Printre care se numără și un ”covor” de culoare roșie. Marcajul mai neobișnuit este menit să atragă atenția șoferilor că se apropie de o trecere pietonală și este aplicat cu o vopsea specială care să contribuie la reducerea distanței […] Articolul (video) Nu e suficient de aprinsă culoarea? Primii șoferi cărora le este indiferent de noul marcaj roșu apare prima dată în Autoblog.md.
12:10
În data de 20 iunie 2024, ofițerii Serviciului protecție internă și anticorupție (SPIA) al MAI, sub conducerea PCCOCS, au reținut în flagrant un angajat al Inspectoratului de poliție Strășeni. Acesta a căzut în plasa corupției, fiind atras de o sumă infimă de bani. Investigațiile au fost demarate ca urmare a sesizării parvenite din partea IGP, […] Articolul (video) Un polițist din Strășeni, prins că a primit bani pentru a elibera un automobil ridicat la parcarea specială apare prima dată în Autoblog.md.
11:10
Două automobile confiscate de la oligarhul fugar Ilan Șor vor fi scoase la vânzare prin licitație publică. Despre aceasta anunță biroul BAEJ PRIM-PARTNERS. Este vorba despre un GAZ 2410 și un Bentley Continental Flying Spur! Automobilul sovietic este produs în anul 1988, are un motor pe benzină de 2445 cm3 și un parcurs de 35.025 […] Articolul (foto) Șansă unică pentru moldoveni! Mașinile unui oligarh fugar sunt scoase la licitație apare prima dată în Autoblog.md.
09:40
Aseară târziu, aproape de miezul nopții, Bugatti a organizat acasă premiera unui model 100% nou. Compania franceză a prezentat un autoturism din categoria hypercar, unul care simbolizează îndepărtarea completă de tehnologiile VW, pe alocuri învechite. Dezvoltarea noului Bugatti Tourbillion a fost realizată de noua echipă Bugatti Rimac, iar rezultatul poate fi numit unul neașteptat. Dacă […] Articolul (video) Premieră: Noul Bugatti Tourbillon – primul hypercar hibrid cu V16 natural aspirat apare prima dată în Autoblog.md.
20 iunie 2024
20:00
În orașul Chișinău au apărut, în ceea ce ar fi o premieră urbană, ”covoare” roșii pe carosabile. Primele ”așternuturi” au fost văzute pe bd. Cuza Vodă din sectorul Botanica. Cu câteva zile în urmă, municipalitatea a anunțat câteva detalii despre noi marcaje aplicate. Lucrările sunt executate atât de Regia „Exdrupo”, cât și de un agentul […] Articolul (video) ”Covoare” roșii apar și pe străzi din orașul Chișinău apare prima dată în Autoblog.md.
18:00
Compania HWA AG, angajată în dezvoltarea de mașini de curse și care reprezintă oficial interesele mărcii Mercedes-Benz în motorsport, care are și statul de producător auto, are gata un restomod interesant. După ce s-a implicat în crearea multor versiuni a fostului Mercedes-AMG GT, dar și a unor modele precum De Tomaso P72, Pagani Huayra R, […] Articolul (video) HWA recreează legendarul Mercedes-Benz 190 E 2.5-16 Evo II apare prima dată în Autoblog.md.
16:30
În această după amiază, IGP a scos în evidență un nou caz de încălcare a RCR. Vizat este un tânăr vitezoman. Iar situația în care s-a pomenit ridică din nou întrebarea conducerii fără permis și cine sunt acei iresponsabili care le oferă acces la autovehicule unor astfel de participanți la trafic? Polițiștii de patrulare au […] Articolul Moldova: Cât te costă să mergi cu peste 140 km/h prin localitate și fără permis apare prima dată în Autoblog.md.
15:10
Pe baza relației lor de 12 ani și a unei întreprinderi mixte bine stabilite, JLR și Chery au semnat o scrisoare de intenție pentru a consolida oferta de produse CJLR pentru următoarea eră a electrificării în China. Noul model de colaborare valorifică pe deplin punctele forte complementare ale ambelor părți. Chery deține o poziție de […] Articolul Freelander se întoarce ca brand! Jaguar Land Rover anunță colaborarea oficială cu Chery apare prima dată în Autoblog.md.
12:40
Menţiune importantă! Orice articol de acest gen se referă la preţurile carburanţilor comercializați pe teritoriul Republicii Moldova! După ce marți ANRE a aprobat majorarea cu 11 bani a marjei comerciale specifice, principalele produse petroliere au început să se scumpească simțitor. Pentru astăzi s-au adăugat alți 16 bani la prețul unui litru de motorină standard. Iar […] Articolul Nu mai vedem motorină de 20 de lei?! Iată cât costă astăzi carburanții și cât vor costa vineri apare prima dată în Autoblog.md.
11:30
Într-o schimbare radicală a modului în care abordează piața SUV-urilor compacte, Citroën a reinventat complet modelul C3 Aircross. În varianta sa europeană, acest model nou-nouț împarte platforma Smart Car cu recentul C3, ceea ce îi permite să fie poziționat la un preț foarte atractiv. Alături de alte caracteristici, Citroën propune și o nouă versiune cu […] Articolul (video) Noul Citroën C3 Aircross a fost dezvăluit complet. Detalii și prețuri apare prima dată în Autoblog.md.
10:30
În atenția călătorilor! Serviciul Vamal și Poliția de Frontieră informează că de dimineață se atestă un flux majorat de autoturisme ce așteaptă să traverseze prin PTF Leușeni-Albița. Din cauza unor defecțiuni tehnice la baza de date a autorităților române a fost temporar întreruptă activitatea de control la trecerea frontierei prin Albița. La această oră a […] Articolul Cozi în vama Leușeni-Albița. Probleme temporare au fost în partea română apare prima dată în Autoblog.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.