Autoblog.md

Acum 10 minute
17:00
Înființat în 2012, Garage 56, un garaj care există pe bune în boxele Circuit de la Sarthe din Le Mans, este rezervat unui prototip inovator care poate participa în maratonul de 24 de ore, însă nu sub formă de concurent. Garage 56 a servit drept platformă pentru realizări tehnologice și umane remarcabile de-a lungul anilor, iar în […] Articolul (video) O vedetă neașteptată! O maşină NASCAR va participa în maratonul de 24 de ore de la Le Mans apare prima dată în Autoblog.md.
Acum 4 ore
14:30
Împreună cu noul Lexus TX a mai debutat o maşină – a treia generaţie Lexus GX. Însă dacă primul este la moment un exclusiv american, al doilea va fi propus la nivel internaţional, inclusiv în Europa, existând astfel mari şanse să ajungă şi pe drumurile din Moldova, căci se menţionează oficial că va fi introdus […] Articolul (video) Premieră mondială: Noua, a treia generaţie Lexus GX apare prima dată în Autoblog.md.
Acum 6 ore
13:00
Mitsubishi Motors Europa dezvăluie următorul pas în programul său de lansare european pentru 2023 prin noul Colt, la scurt timp după lansarea noului ASX. De la introducerea sa pe piața din Europa în 1978, Colt s-a vândut în peste 1.2 milioane de unități de-a lungul celor șase generații. Noua, a şaptea generație, se bazează pe […] Articolul (video) Premieră europeană: Noua, a şaptea generaţie Mitsubishi Colt apare prima dată în Autoblog.md.
12:10
Lexus introduce absolut noul model TX. Este un crossover de talie marie şi cu trei rânduri de scaune, care vine pe piaţă să înlocuiască varianta cu ampatament lung a modelului RX de generaţie precedentă – RX L – care nu prea le-a plăcut clienţilor. Noul TX a fost conceptul special pentru America de Nord şi […] Articolul (video) Premieră în SUA: Noul Lexus TX apare prima dată în Autoblog.md.
Acum 8 ore
10:50
Ieri, 8 iunie, s-au marcat în întreaga lume, inclusiv la Chişinău, 75 de ani de maşini Porsche sau 75 de ani de când brandul auto Porsche s-a născut. Pe data de 8 iunie 1948, modelul Porsche 356 No.1 Roadster primise autorizația generală de operare. Aseară, în Porscheplatz din Zuffenhausen s-a dat o mare petrecere cu […] Articolul (video) Premieră: Noul Porsche Mission X Concept anticipează un viitor supercar electric apare prima dată în Autoblog.md.
09:50
Șoferița de troleibuz, care a lovit mortal o copilă pe o trecere de pietoni în sectorul Ciocana, și-a recunoscut vinovăția în prima ședință de judecată care a avut loc ieri. Ea riscă până la patru ani de închisoare cu privarea dreptului de a conduce unități de transport. Femeia solicită o procedură simplificată a procesului. Acest […] Articolul Şoferiţa de troleibuz care a lovit mortal o minoră a mărturisit că angajaţii RTEC suportă pedepse pentru întârzieri apare prima dată în Autoblog.md.
09:20
Ieri, 8 iunie, s-au marcat în întreaga lume 75 de ani de maşini Porsche sau 75 de ani de când brandul auto Porsche s-a născut. Pe data de 8 iunie 1948, modelul Porsche 356 No.1 Roadster primise autorizația generală de operare. Evenimentul s-a marcat şi la Chişinău printr-o întâlnire a proprietarilor de maşini Porsche, rezumatul […] Articolul (foto) Primul Porsche 911 Dakar din Moldova şi-a făcut apariţia în Piaţa Marii Adunări Naţionale apare prima dată în Autoblog.md.
Ieri
15:50
Mijloacele de transport cu termenul de exploatare mai mare de 7 ani la data achitării drepturilor de import, care circulă pe teritoriul Republicii Moldova, dar sunt înmatriculate pe teritoriul altui stat sau în stânga Nistrului, ar putea fi plasate sub regimul vamal de import cu achitarea accizei în mărime de 30% din cota accizei stabilită […] Articolul Se dă undă verde: Proprietarii de maşini cu numere străine le vor putea vămui cu o reducere de 70% apare prima dată în Autoblog.md.
13:50
În atenţia pietonilor şi conducătorilor auto! Este necesar de recunoscut faptul că apariţia utilizatorilor de trotinete pe străzile capitalei reprezintă un nou tip de pericol ce trebuie anticipat pentru evitarea neplăcerilor de ordin fizic şi financiar. Nu toţi din rândul acestora respectă noile reguli care li s-au impus, iar unii probabil nici nu au auzit […] Articolul (video) Atenţie la trotinete, deşi nu se aud! O femeie, cât pe ce să fie doborâtă pe trecerea de pietoni apare prima dată în Autoblog.md.
11:40
Imagini virale în spaţiul online, distribuite rapid pe pagini populare în rândul internauţilor. Publicate astăzi, însă fără a fi specificat când exact a avut loc incidentul (cel mai probabil într-o zi de primăvară), acestea arată un conflict care a izbucnit chiar în centrul oraşului Chişinău. O şoferiţă care a staţionat într-o staţie de aşteptare şi […] Articolul (video) Unei şoferiţe i-au cedat nervii în centrul capitalei. Motivul şi consecințele apare prima dată în Autoblog.md.
10:50
Dacă vă aflați peste hotarele țării și ați constat că v-a expirat permisul de conducere, îl puteți preschimba prin intermediul unei persoane împuternicite, în baza unei procuri autentificate sau în baza împuternicirii de reprezentare, pe care o puteți obține prin intermediul Sistemului informațional automatizat „Registrul împuternicirilor de reprezentare” în baza semnăturii electronice (MPower). Condiția obligatorie […] Articolul Cum vă puteţi preschimba permisul dacă vă aflați în afara RM? Instrucțiune oficială pentru şoferii moldoveni apare prima dată în Autoblog.md.
10:00
Imagini unice cu podul suspendat peste Dunăre de la Galați/Brăila, România, care va fi inaugurat pe 27 iunie 2023. Moldoveni îl vor putea utiliza pentru a ajunge pe litoralul românesc, bulgăresc, ori să se deplaseze spre Turcia și Grecia. Potrivit Secretarului de stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scrioșteanu, săptămâna trecută se turna ultimul strat […] Articolul (video) Podul suspendat de la Brăila, al treilea cel mai mare din Europa, ar urma să fie deschis pe 27 iunie apare prima dată în Autoblog.md.
09:30
Articol de: AutoCinema Vești bune, prieteni! AutoCinema se redeschide și va fi mai aproape de voi, la o nouă adresă – IunasPark, str. Petricani 86! Ce este AutoCinema? Este primul și unicul autocinematograf din Chișinău! Probabil fiecare dintre noi când a privit filme americane unde se prezentau acele cinematografe nostalgice în aer liber, a visat […] Articolul (P) 10 iunie – Deschidere AutoCinema în locație Nouă apare prima dată în Autoblog.md.
09:10
Cadillac, Vanwall, Porsche, Toyota, Ferrari, Peugeot și Glickenhaus vor urmări treapta cea mai înaltă pe podiumul general la cursa centenară de 24 de ore de la Le Mans din 10-11 iunie. Totuşi, pe ultima sută de metri, FIA şi Automobile Club de l’Ouest au impus modificări la capitolul BoP (Balance of Performance) deoarece diferențele de […] Articolul (video) Le Mans 2023: Tot ce trebuie să ştii despre clasa de top Hypercar apare prima dată în Autoblog.md.
7 iunie 2023
18:40
Situație pe o arteră a capitalei. În apropiere de o intersecție cu camere de supraveghere, oprite la semafor în așteptarea culorii verzi au fost mai multe vehicule, printre care și un troleibuz de pe fereastra căruia a zburat o sticlă PET. Un șofer a văzut priveliștea și s-a arătat profund indignat, luând decizia să nu […] Articolul (video) Educaţie în trafic! O sticlă PET aruncată dintr-un troleibuz a fost trimisă cu mai mare putere înapoi apare prima dată în Autoblog.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:40
Iată că a sosit şi ziua de 7 iunie, cea în care Volvo avea programată premiera noului EX30. Aceasta a avut loc, conform planului, în această după amiază la Milano, motiv pentru care vă prezentăm cel mai mic SUV al mărcii, dar şi cel mai rapid automobil de producţie din istoria mărcii suedeze în ce […] Articolul (video) Premieră mondială: Noul Volvo EX30 – cel mai mic SUV al mărcii, dar şi cel mai rapid apare prima dată în Autoblog.md.
14:20
În noaptea de 6 spre 7 iunie, în jurul orei 1:21, la Inspectoratul de Poliție Sîngerei a fost înregistrată informația telefonică parvenită de la un bărbat, care a comunicat că în apropierea satului Prepelița s-a produs un accident rutier grav cu implicarea unei motociclete. Membrii grupei operative au fost trimiși rapid la fața locului. Preliminar, […] Articolul S-a pierdut controlul ghidonului. Un nou accident moto soldat cu deces în nordul țării apare prima dată în Autoblog.md.
12:40
Inspectoratul General al Poliţiei a început de o vreme să publice mai des statistici ale încălcărilor depistate în traficul rutier, pe lângă tradiționalele sinteze de weekend. De exemplu, în minivacanţa de la începutul lunii, din cei 4.700 de contravenienți, 2.574 de șoferi au fost amendați pentru depășirea limitei de viteză. Iar în ultimele 24 de […] Articolul (video) Paradox! Poliţia se laudă că prinde mii de vitezomani, în timp ce unii dintre ei arată că sunt de neoprit apare prima dată în Autoblog.md.
10:50
TOYOTA GAZOO Racing (TGR) a dezvăluit conceptul Prius 24h Le Mans Centennial GR Edition la „Japan. Endless Discovery” – o expoziție comună organizată de Organizația Națională de Turism din Japonia (JNTO), Mazda Motor Corporation (Mazda) și TGR în cadrul Manufacturers’ Village de la Le Mans, Franța. Noul concept de vehicul aduce un omagiu celebrului maraton […] Articolul (video) Toyota a prezentat conceptul Prius 24h Le Mans Centennial GR Edition apare prima dată în Autoblog.md.
10:10
Mulți dintre proprietarii de vehicule s-au confruntat cu situația că, din diverse motive, fie că le-au fost furate, ori din cauza unor inundații, au rămas fără de plăci de înmatriculare a automobilului. Ce ar trebui să faceți în astfel de situații? Dacă sunteți peste hotare: 1. Dacă sunteți peste hotare și ați rămas fără plăci […] Articolul Ce ar trebui să faceți dacă v-ați pierdut plăcile de înmatriculare? Instrucțiune oficială pentru şoferii moldoveni apare prima dată în Autoblog.md.
09:30
Un șofer bogat din Insulele Aland din Finlanda a fost amendat cu 121.000 de euro pentru depășirea limitei de viteză de circulaţie. În Finlanda, statul calculează amenzile în funcție de venitul personal, iar cea mai proaspătă aparține unui afacerist în turism și imobiliare. Conform Deutsche Welle, este a treia sa amendă majoră primită într-un deceniu […] Articolul A treia greșeală şi cea mai usturătoare. Un şofer din Finlanda a luat amendă de 121.000 de euro apare prima dată în Autoblog.md.
6 iunie 2023
19:20
Un articol fără prea multe comentarii. Pur şi simplu aceşti şoferi din imagini mai mult decât merită să fie reexaminaţi! Este deja inadmisibil să avem astfel de colegi în trafic, colegi care încalcă elementare şi banale reguli de circulaţie, generând situaţii de accident care pot băga oameni în spitale cu traumatisme pe viaţă sau la […] Articolul (video) În ce şcoli auto se învaţă astfel de manevre? Trei situaţii de accident generate de şoferi din ţară apare prima dată în Autoblog.md.
18:10
Numărul de autovehicule din mun. Chişinău, conform Registrului de Stat al Transporturilor, se apropie de 350.000 de unităţi. Chiar şi vizual, pe zi ce trece, ne putem uimi de câte automobile există per kilometru pătrat, formându-se senzaţia că în curând, din contra, pietonii vor fi nevoiți să se înghesuie sau să se “sufoce” printre ele. […] Articolul (video) Imaginea zilei: Mamă cu bebeluş în cărucior așteaptă trecerea maşinilor pe trotuar apare prima dată în Autoblog.md.
16:50
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului Trecerii Frontierei Oancea au depistat acum câteva ore un bărbat de 31 de ani cu dublă cetățenie bulgaro-moldovenească, care s-a prezentat la controlul de frontieră pe sensul de ieșire din România, conducând un autoturism înmatriculat în Olanda, ce figura radiat din circulaţie. Existând suspiciuni cu privire la situația juridică […] Articolul (foto) Noi maşini care au ridicat întrebări, depistate la frontiera Republicii Moldova cu România apare prima dată în Autoblog.md.
16:10
Cea de-a 91-a ediţie a maratonului de 24 de ore de la Le Mans, a patra etapă a Campionatului Mondial de Anduranţă FIA WEC, este un mare eveniment care este programat să aibă loc în perioada 10-11 iunie 2023 pe Circuit de la Sarthe. Din cauza lui chiar şi Campionatul de Formula 1 ia o […] Articolul (video) De ce Toyota va fi nevoită să se încordeze serios în acest an la Le Mans apare prima dată în Autoblog.md.
13:40
Istorie reală şi încă e de mirare cum în tot acest timp nu a dat ochii cu poliţia, ori dacă a dat s-a trecut cumva cu vederea peste acest aspect. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați Rutier efectuează cercetări privind un cetățean din Republica Moldova, care s-a prezentat la volanul […] Articolul Surpriză în vama Galaţi – un şofer moldovean care timp de 15 ani are permisul anulat apare prima dată în Autoblog.md.
13:20
Anunţat la momentul prezentării Tesla Model S Plaid în iunie 2021 şi lansat cu mare întârziere abia acum câteva săptămâni, aşa-numitul Track Pack a devenit disponibil de comandat (doar) pe sedanul electric de top, deşi poate fi temporar indisponibil în stoc. Şi ce altă metodă de promovare a opţiunii ar fi mai bună decât revenirea […] Articolul (video) Tesla Model S Plaid a revenit pe Nurburgring şi a stabilit un nou timp record apare prima dată în Autoblog.md.
12:30
Nu s-au adeverit prognozele de ieri. Carburanții principali se scumpesc în Moldova, după ce astăzi preţul benzinei 95 a rămas neschimbat, iar al motorinei standard e mai mic cu cinci bani. Pentru ziua de miercuri tarifele plafon vor fi următoarele: Între timp, prețul petrolului a crescut cu peste un dolar pe baril, luni, ca efect […] Articolul Ieftinirea se amână. Carburanții se scumpesc în Moldova în acelaşi timp cu petrolul în lume apare prima dată în Autoblog.md.
12:00
În weekend, în timpul minivacanţei de la începutul verii, s-a desfăşurat etapa a doua a Campionatului Naţional de Off-road, organizată la Cimişlia de clubul Terra Valahia. Au participat în jurul a 40 de echipaje, unul dintre care ne-a atras atenția prin experienţa interesantă trăită. Echipajul nr. 777 al clubului Nissan Patrol Moldova, din care fac […] Articolul (video) Şi-a stricat maşina înainte de finiş, dar oricum a câştigat! Peripețiile unui participant în Campionatul de Off-road apare prima dată în Autoblog.md.
11:00
Un nou caz de mușcare a unui poliţist din Moldova, după răsunătorul incident din primăvara lui 2019. La 3 iunie curent, în jurul orei 16:00, doi angajați ai Inspectoratului de poliție Anenii Noi, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, observând un automobil de marca Toyota care se deplasa neuniform pe o stradă din localitatea Speia, […] Articolul Un nou caz de muşcare a unui poliţist din Moldova. De această dată de ureche apare prima dată în Autoblog.md.
10:10
Peugeot începe să ne pregătească de premiera noului 3008. Aflăm că a treia generaţie a modelului va fi un SUV electric fastback complet nou, care va duce creativitatea designului, plăcerea de a conduce și performanța electrică la un nivel cu totul nou. Totodată, modelul va fi primul care introduce noul Peugeot panoramic i-Cockpit! Noua generație […] Articolul (foto) Peugeot dezvăluie interiorul modelului 3008 de nouă generaţie, primul cu panoramic i-Cockpit apare prima dată în Autoblog.md.
09:40
Altă viaţă pierdută pe drumurile din Moldova, din păcate. Aseară, la ora 17:20, poliția din Anenii Noi a fost sesizată despre producerea unui accident rutier în apropierea localității Hîrbovăț. Un şofer de 37 de ani s-a răsturnat cu un UAZ pe care îl conducea. Preliminar, oamenii legii au stabilit că acesta s-ar fi deplasat cu […] Articolul Accident fatal în raionul Anenii Noi. Un şofer s-a răsturnat cu un UAZ pe care îl conducea cu viteză apare prima dată în Autoblog.md.
09:00
O minoră în vârstă de 14 ani a fost victima unui fenomen de neoprit pe străzile capitalei – accident pe trecerea de pietoni. Deşi totul s-a întâmplat încă în seara zilei de 25 mai, pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani, cazul a ajuns acum în atenţia publică din cauză că şoferul care a lovit-o […] Articolul (video) „Mi-a zis să beau pastile și să mă culc!” Instrucțiunea unui șofer care a lovit o minoră în Chișinău apare prima dată în Autoblog.md.
08:50
O minoră în vârstă de 14 ani a fost victima unui fenomen de neoprit pe străzile capitalei – accident pe trecerea de pietoni. Deşi totul s-a întâmplat încă în seara zilei de 25 mai, pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani, cazul a ajuns în atenţia publică din cauză că şoferul care a lovit-o încă […] Articolul (video) „Mi-a zis să beau o pastile și să mă culc!” Instrucțiunea unui șofer care a lovit o minoră în Chișinău apare prima dată în Autoblog.md.
5 iunie 2023
17:40
În ultima zi a primăverii VW a anunţat Golf R 333 Limited Edition, un Golf R cu 333 CP/420 Nm, fiind similar la acest capitol (puterea motorului) cu ediţia 20 Years. L-am considerat neinteresant pentru că nu este cu nimic special faţă de ediţia limitată anterioară, însă acum cu adevărat ne-a atras atenția. Devenit disponibil […] Articolul (foto) O ediţie limitată de VW Golf, care costă peste 75.000 de euro, s-a epuizat în doar opt minute apare prima dată în Autoblog.md.
16:30
Imaginea zilei de astăzi este aceasta – noua fotografie de copertă a paginii de Facebook a Poliţiei Republicii Moldova. Aceasta a adunat rapid peste 1.000 de reacţii, dar şi câteva comentarii, printre care cel mai apreciat deocamdată este: „mașina care face inima să-ți bată altfel!” Şi nu ar fi nimic neobişnuit, dat fiind faptul că […] Articolul Imaginea zilei: „Mașina care face inima să-ți bată altfel” apare prima dată în Autoblog.md.
14:10
Funcționează sau nu pedeapsa privind privarea de dreptul de a conduce vehicule? În timp ce unii moldoveni o ignoră, în România – da! În după amiaza zilei de ieri, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşire din România, un bărbat cu cetățenie […] Articolul Un tânăr șofer, devenit pieton ieri, a fost sancționat penal de polițiștii de frontieră din vama Albița apare prima dată în Autoblog.md.
12:50
Prima săptămână completă a lunii iunie şi a verii începe cu o reducere a preţului plafon a motorinei standard şi o “punere pe pauză” a celui pentru benzina 95. Deocamdată nu e clar dacă urmează vreun lanţ de reduceri de durată. Amintim că Platforma eCarburanţi permite identificarea staţiilor care comercializează cea mai ieftină benzină, motorină şi GPL […] Articolul Moldova: ANRE a înghețat pentru o zi preţul benzinei 95 apare prima dată în Autoblog.md.
11:40
Astăzi este 5 iunie şi, după cum s-a promis anterior, în Milano a debutat noul Lexus LBX. Pentru prima dată, Europa a fost principala regiune globală pentru dezvoltarea acestui nou model, a cărui denumire se descifrează prin Lexus Breakthrough Crossover. Această influență va ajuta LBX să devină unul dintre cele mai bine vândute produse ale […] Articolul (video) Premieră europeană: Noul Lexus LBX – cel mai mic şi mai accesibil Lexus apare prima dată în Autoblog.md.
09:40
BMW M4 şi-a putut cumpăra, însă nu şi abilități de a-l conduce. Un locuitor al Chişinăului, în vârstă de 31 de ani, în noaptea de 5 iunie şi-a răsturnat al său automobil sport pe strada Chişinăului din centrul oraşului Hînceşti. Conform datelor IP Hînceşti, care ne-au fost comunicate de ofițerul superior de presă al IP […] Articolul (video) Accident pe strada centrală a oraşului Hînceşti. Un şofer din Chişinău a pierdut controlul unui M4 apare prima dată în Autoblog.md.
09:10
Pilotul olandez Max Verstappen a câştigat spre seara zilei de duminică Marele Premiu al Spaniei, desfăşurat pe circuitul de la Montmelo, în apropiere de Barcelona, obţinând a 40-a victorie din cariera sa în Campionatul Mondial de Formula 1. Verstappen (25 de ani), care vizează al treilea său titlu mondial consecutiv în Marele Circ, i-a devansat […] Articolul (video) Max Verstappen a dominat Marele Premiu al Spaniei, fiind urmat pe podium de piloţii Mercedes-AMG apare prima dată în Autoblog.md.
4 iunie 2023
11:20
S-a sfârșit Summitul Comunității Politice Europene, ocazie pentru care a şi fost mai degrabă reabilitat bd. Dacia. Şi acum a sosit timpul ca şi Primăria Chişinău să-şi culeagă laurii, arătându-se mândră de proaspătul carosabil marcat, în particular de pe viaduct, printr-o galerie de fotografii imortalizate de la înălţime. Iar ca să pară totul frumos până […] Articolul (foto) Primăria Chişinău se laudă că a “eliminat” gropile şi ambuteiajele de pe viaduct apare prima dată în Autoblog.md.
09:40
Un accident cu implicarea unei familii a avut loc în după amiaza zilei de vineri, 2 iunie, în oraşul Bender. Momentul a fost surprins de camere de supraveghere. Un Opel alb, într-o intersecție cu drum principal în curbă, a ieșit în afara carosabilului, a doborât un indicator și s-a izbit în gardul unei case private. […] Articolul (video) O mamă a adormit la volan, având doi copii în maşină! Vezi accidentul care a urmat în Bender apare prima dată în Autoblog.md.
2 iunie 2023
16:40
Nici nu a început bine sezonul estival, că meteorologii anunță prima avertizare meteo a verii. Articolul Prima avertizare meteo a verii. Fenomenele prognozate în toată țara apare prima dată în Autoblog.md.
14:50
Opt țări UE, printre care și România, s-au unit de curând împotriva standardului de emisii Euro 7. Pe de-o parte producătorii de autovehicule vin cu argumente împotriva acestor norme, iar pe de altă parte Bruxelles-ul se pare că nu ține seama de lamentările lor. Pe scurt, divergența a apărut din cauză că începând cu anul […] Articolul Euro 7: Costuri directe de până la 10 ori mai mari decât estimările Comisiei Europene apare prima dată în Autoblog.md.
14:10
Situaţie virală în intersecția străzilor Ismail şi Columna din Chişinău. S-a întâmplat în dimineaţa de 31 mai şi a fost filmată de o cameră de bord. Un taximetru oprit şi pus pe avarii chiar lângă trecerea de pietoni, la un moment dat a început să înainteze fără şofer la volan. Maşina a pornit la culoarea […] Articolul (video) Situaţie virală într-o intersecție din capitală. O maşină fără şofer s-a pornit singură la roşu apare prima dată în Autoblog.md.
13:00
Compania VW a programat pentru ziua de 2 iunie premiera variantei cu ampatament lung a noului ID. Buzz. Modelul va fi disponibil atât în Europa, alături de varianta de bază cu ampatament scurt, cât şi în America de Nord (SUA şi Canada), acolo unde va fi singurul valabil. Premiera mondială va avea loc pe 2 […] Articolul (video) Premieră: VW a alungit noul ID. Buzz şi îl introduce în America apare prima dată în Autoblog.md.
11:30
Nu, aceştia încă nu au dispărut complet! Vorbim despre şoferii cărora le sunt pe plac trotuarele şi acostamentele pentru a merge pe ele, fie a face depăşiri, după caz. Deşi există percepţia că sunt nişte încălcări depăşite de timp şi că există o mai mare cultură în trafic, însă nu, iată că mai este nevoie […] Articolul (video) Depăşiri pe acostament şi deplasări pe trotuare, probleme încă actuale în 2023 apare prima dată în Autoblog.md.
10:40
Metal prețios periat, structură tridimensională a fagurelui, crestătură împrospătată și culoare aurie mai subtilă – la o inspecție mai atentă, acestea sunt diferențele dintre emblema Porsche modernizată și cea trecută în istorie. Motivul schimbării – aniversarea celor 75 de ani de mașini sport Porsche, o mare sărbătoare fiind programată pentru 8 iunie. Pe maşinile din […] Articolul (foto) Porsche şi-a modernizat emblema. Va fi pusă pe maşini din acest an apare prima dată în Autoblog.md.
10:00
În etapa campionatului japonez Super Taikyu Series, care a avut loc pe circituil Fuji Speedway weekendul trecut, a participat un automobil interesant şi unic. GR Corolla H2 Concept este prima mașină din lume care se întrece folosind combustibil lichid pe bază de hidrogen. Corolla alimentată cu hidrogen lichid a fost programată să concureze pentru prima […] Articolul (video) Premieră: Toyota a elaborat prima mașină de curse care folosește hidrogenul lichid apare prima dată în Autoblog.md.
Mai multe ştiri
©2004—2023 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.