Autoblog.md

Acum 6 ore
01:30
دليلك الشامل للعبة Crash في 1xbet موقع مراهنات برنامج المراهنات الرياضية تحميل التطبيق العميل 1xbet Com Content العاب الباكاراة موقع مصر الرسمي 1xbet خدمة العملاء في موقع 1xbet Egypt كيف افعل حسابي على موقع 1xbet؟ موقع الجوال 1xbet الخلاصة – استمتع باللعب في 1xbet السعودية! ميزات الرهانات في تطبيق 1xbet من الهاتف شرح شركة Dxn: […] Articolul دليلك الشامل للعبة Crash في 1xbet موقع مراهنا apare prima dată în Autoblog.md.
Acum 12 ore
22:10
Accident grav în această seară în raionul Căușeni. A implicat un autocar plin cu pasageri și un automobil marca Nissan. Totul s-a întâmplat pe traseul R30, în preajma localității Grigorievca, în jurul orei 17:00. Informațiile oficiale spun că o persoană și-a pierdut viața și mai multe au fost rănite. Un impact a avut loc între […] Articolul (video) Accident cu deces lângă Căușeni. Un autocar cu 50 de pasageri, răsturnat după un impact frontal apare prima dată în Autoblog.md.
Acum 24 ore
17:10
Un accident rutier șocant s-a petrecut de curând în România. Mai exact pe autostrada A1 între București și Pitești! Un șofer de 38 de ani a murit pe loc, după ce, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în separatorul de sensuri. Parapetul din metal a străpuns vehiculul. Mașina avea viteză mare pe […] Articolul (video) Pericolul condusului cu viteză mare pe autostrăzi cu carosabil umed. Lecție din România apare prima dată în Autoblog.md.
15:10
HAVAL, marca producătoare de SUV-uri de sub aripa Great Wall Motor, introduce noua generație a modelului H9. Vârful de gamă se prezintă după 10 ani de existență a primei generații, mașină care s-a asemănat ca formă cu Toyota Land Cruiser Prado. Acum însă există o altă sursă de inspirație evidentă, preluată și de alți producători […] Articolul (video) Auto China 2024: Premieră – Noua generație HAVAL H9 și H6 facelift apare prima dată în Autoblog.md.
13:20
Cursul proiectului Audi în Formula 1 continuă să fie stabilit. În urma anunțului privind preluarea completă a Sauber Group pentru a accelera pregătirile pentru intrarea mărcii în F1, primul pilot a fost acum confirmat. Nico Hülkenberg a semnat un contract valabil pe mai mulți ani cu Sauber. Însă pilot al echipei Audi va fi din […] Articolul Primul venit, primul servit. Nico Hülkenberg va fi pilotul Audi în Formula 1 apare prima dată în Autoblog.md.
12:20
Genesis a dezvăluit o dublă premieră mondială la Salonul Auto de la Beijing. A fost actualizat modelul Electrified G80 și tot el devine al doilea pre producție din noua serie de mașini Magma Concept. Reafirmându-și angajamentul față de China, berlina de lux încorporează caracteristici adaptate pentru a satisface preferințele unice ale clienților. Printre acestea e […] Articolul (video) Auto China 2024: Genesis a actualizat modelul electric G80 și îl include în programul Magma apare prima dată în Autoblog.md.
10:40
Joi, polițiștii Direcției de patrulare Sud a INSP, activând pe traseul Chişinău-Giurgiuleşti pentru menținerea siguranței rutiere, au tras pe dreapta un șofer. Tânărul de 22 de ani se deplasa cu viteză excesivă la volanul unui Mercedes-Benz. Aflăm că șoferul, fără prea mare experiență de condus, nu ar fi fost de acord cu oprirea și eventuala […] Articolul Un șofer de 22 de ani a lăsat 100 de euro într-o mașină de poliție apare prima dată în Autoblog.md.
10:00
La adresa redacției noastre au fost expediate următoarele imagini care nu sunt de neglijat. Acestea poartă un mesaj pentru toți conducătorii de autovehicule cu plăcuțe diplomatice. În RCR nu există drepturi speciale sau excepții de la reguli, astfel că toți trebuie să le respecte în egală măsură. „Automobilul corpului diplomatic era cât pe ce să […] Articolul (video) Chișinău: Un automobil cu numere CD, cât pe ce să spulbere un pieton apare prima dată în Autoblog.md.
09:00
Piața chineză favorizează fără o limită vehiculele electrice, forțând chiar și producătorii auto conservatori precum Toyota să electrifice gama locală într-un ritm rapid. Pe lângă reducerea prețului pentru modelul bZ4X, Toyota mai are pe această piață sedanul bZ3. Mai nou, linia va fi completată de alte două crossovere electrice – bZ3C și bZ3X. Toyota bZ3C […] Articolul Auto China 2024: Toyota prezintă în avanpremieră două noi modele bZ apare prima dată în Autoblog.md.
Ieri
19:50
Lotus Evija X, un hypercar electric unicat, puternic modificat, a stabilit un timp fulminant de 6:24.047 minute pe circuitul Nurburgring Nordschleife. Realizarea îl transformă în al treilea cel mai rapid vehicul care a parcurs vreodată circuitul. Lotus nu a dezvăluit întreaga amploare a modificărilor, dar acestea includ în mod vizibil o serie de upgrade-uri aerodinamice […] Articolul (video) Lotus Evija X a stabilit al treilea cel mai rapid timp pe Nürburgring din istorie apare prima dată în Autoblog.md.
18:40
Având în vedere NEV-urile, termenul folosit de China pentru vehiculele electrice și cele PHEV, care reprezintă în prezent peste jumătate din vânzările de automobile, bateriile devin din ce în ce mai importante. Gigantul CATL introduce noua dezvoltare Shenxing Plus. Utilizând litiu-fier-fosfat (LFP) mai ieftin și mai stabil, aceasta atinge o rată de încărcare 4C și […] Articolul Auto China 2024: CATL introduce bateria care se încarcă în 10 minute pentru 600 km autonomie apare prima dată în Autoblog.md.
17:20
Proiectat pentru Europa, noul Mitsubishi ASX de a doua generație a văzut lumina zilei abia la sfârșitul lui 2022. Însă deja este gata faceliftul. O astfel de grabă se explică simplu dacă nu urmăriți știrile: actualul ASX este de fapt nu frate geamăn cu Renault Captur. Modelul francez restilizat s-a prezentat acum trei săptămâni. Mitsubishi […] Articolul (video) Mitsubishi ASX se prezintă actualizat la scurt timp după donator apare prima dată în Autoblog.md.
15:40
Utilizarea creativă a spațiului – reinterpretată. MINI celebrează premiera primului crossover pentru segmentul premium de mașini mici. Noul MINI Aceman combină dimensiunile exterioare compacte cu cât mai mult spațiu posibil pentru ocupanți și o unitate de propulsie complet electrică. Rezultatul: cinci locuri confortabile într-o lungime a vehiculului de puțin peste patru metri. În Marea Britanie […] Articolul (video) Auto China 2024: Premieră – Noul MINI Aceman completează nișa din gamă apare prima dată în Autoblog.md.
12:40
Doi tineri de 24 de ani, originari din raionul Călărași, au fost reținuți după ce ar fi sustras bunuri și bani din două BMW-uri parcate pe bd. Dacia din capitală. În urma acțiunilor speciale de investigație și de urmărire penală, polițiștii de la Botanica au stabilit că suspecții ar fi pătruns în mașini pe timp […] Articolul (video) Au fost găsiți autorii spargerii din martie a unui BMW parcat pe bulevardul Dacia apare prima dată în Autoblog.md.
12:00
Ieri, în jurul orei 13:00, un șofer de autobuz de pe ruta municipală Chișinău-Cruzești a fost depistat la volan în stare de ebrietate! Descoperirea a fost făcută după ce un echipaj de patrulare a observat o serie de manevre periculoase pe care le făcuse în trafic. Testul alcoolscopic a scos la iveală o concentrație de […] Articolul (video) Un șofer de autobuz de pe o rută municipală, depistat beat la locul de muncă apare prima dată în Autoblog.md.
11:20
Compania Mazda este prezentă la Auto China 2024 cu un model de mașină foarte interesant. Să fie asta și noua generație Mazda6 pentru piața internațională? Aflăm că autoturismul va fi valabil în China sub denumirea EZ-6 și este primul dintr-o serie de noi vehicule electrificate. Acestea vor fi dezvoltate și produse de Changan Mazda în […] Articolul (video) Auto China 2024: Premieră – Noua Mazda EZ-6 și conceptul ARATA apare prima dată în Autoblog.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:50
BMW a actualizat modelele Seria 4 Gran Coupe, respectiv și versiunile electrice. Premiera mondială a avut loc în cadrul Salonului Auto de la Beijing în cadrul unui eveniment dedicat. Noul BMW i4 facelift devine cu această ocazie valabil cu patru motorizări la alegere! Apropo, BMW spune că este cea mai de succes variantă de caroserie […] Articolul (video) Auto China 2024: Premieră – Noile BMW i4 și Seria 4 Gran Coupe apare prima dată în Autoblog.md.
17:30
VW se schimbă la față și se adaptează conform stilisticii generale a mașinilor chineze? La salonul Auto China 24 din Beijing a fost arătată o mărturie a acestei orientări sistematice către dorințele clienților chinezi. Estetica acestui concept numit ID. CODE este complet nouă și oferă o avanpremieră a unui SUV electric de mari dimensiuni. „Marca […] Articolul (video) Auto China 2024: Premieră – conceptul VW ID. CODE și sub-brandul VW.UX apare prima dată în Autoblog.md.
16:10
Automobili Lamborghini deschide un nou capitol din istoria sa cu noul Urus SE, versiunea plug-in hybrid a modelului, care se alege în paralel cu un facelift! Premiera a avut loc în cadrul Volkswagen Group Media Night, înainte de premiera publică de la Auto China 2024. Potrivit Lamborghini, noutatea depășește modelul Urus S în ceea ce […] Articolul (video) Auto China 2024: Premieră mondială – Noul Lamborghini Urus SE cu 800 CP apare prima dată în Autoblog.md.
13:50
Modelele plug-in hybrid Audi Q7 și Q8 au fost modernizate destul de semnificativ. SUV-urile au primit noi motoare electrice și baterii. Asta se traduce prin dinamică mai bună și autonomie electrică mai mare! În Germania mașinile au următorul preț de start: Vezi și: Articolul (video) Cele mai noi modele Audi Q7 și Q8 plug-in hybrid pot parcurge 90 km pe electricitate apare prima dată în Autoblog.md.
13:00
De curând, pe strada Ismail din Chișinău, au fost imortalizate aceste imagini. Și au devenit rapid atât de virale, încât le-au văzut și cei de la SPIA. Serviciul protecție internă și anticorupție al MAI a declarat că s-a autosesizat în legătură cu acțiunile angajaților de poliție. În acest context, urmează a fi identificat automobilul și […] Articolul (video) SPIA a inițiat un control după ce s-ar fi surprins o dare de mită în centrul Chișinăului apare prima dată în Autoblog.md.
12:00
După lansarea facelift-ului, sedanul electric Tesla Model 3 a devenit valabil din nou în versiunea Performance, acum actualizată. Mașina este mai puternică cu până la 32% și poate fi cumpărată oficial și din România. Prețul mașinii în România este de minimum 55.990 de euro. Articolul (video) Premieră: Tesla Model 3 Performance facelift apare prima dată în Autoblog.md.
10:50
Regiunea noastră va fi acoperită de o masă de aer cu particule de praf saharian. Aceasta a ajuns noaptea trecută peste Republica Moldova și va continua să se mențină și astăzi. „În perioada 23 aprilie ora 9:00 – 24 aprilie ora 13:00, circulaţia aerului, predominant sud-vestică, va favoriza avansul dinspre nordul Africii a unei mase […] Articolul (video) Spălătoriile din Moldova au astăzi clienți din plin. Noaptea a plouat cu praf din Sahara apare prima dată în Autoblog.md.
10:20
Polițiștii din Hîncești investighează circumstanțele producerii unui grav accident rutier în urma căruia o tânără a decedat. Accidentul s-a produs aseară între localitățile Pereni și Pașcani din raion. Preliminar, polițiștii au stabilit că o tânără de 19 ani ar fi pierdut controlul unui Peugeot. Mașina s-a lovit puternic de un copac de la marginea drumului. […] Articolul (foto) Accident grav în raionul Hîncești. O șoferiță de 19 ani și-a pierdut viața apare prima dată în Autoblog.md.
09:10
Salonul Auto de la Beijing, prescurtat Auto China, a fost ales pentru lansarea primului Mercedes-Benz G-Class electric. Deși nu este primul vehicul de acest gen din lume, până acum fiind valabile cele mai diverse conversii, însă este primul oferit din fabrică. În cele ce urmează explorați ce îl face deosebit de un G-Class facelift cu […] Articolul (video) Auto China 2024: Premieră mondială – primul G-Class electric din fabrică apare prima dată în Autoblog.md.
23 aprilie 2024
21:50
Zeekr introduce versiunea de top a modelului 009, una cu doar patru locuri. Aceasta se numește Grand și doar această mașină din familie va dispune de platforma SEA cu arhitectură electrică de 800 V, lansată anterior pe modelul 001. Prețul lui Zeekr 009 Grand în China este de 789.000 yuani, echivalentul a 102.300 de euro. Articolul (video) Auto China 2024: Premieră – Zeekr 009 Grand are patru locuri și 789 CP apare prima dată în Autoblog.md.
20:00
Doar pe cea mai mare platformă de anunțuri din Republica Moldova există 65.000 de oferte de automobile noi sau rulate. Sortându-le după vechime se poate observa un număr destul de mare de mașini care stau afișate de luni bune, deși nu sunt rable de tot. De aici apare și întrebarea: de ce nu se vând? […] Articolul Mașina ta nu se vinde atât de repede cum ți-ai dori? Iată de ce și ce poți face apare prima dată în Autoblog.md.
18:10
Vă mai aduceți aminte de modelul de mașină AURUS Senat? Proiectul a fost făcut prioritar pentru Garajul cu destinație specială de la Kremlin, însă automobilul se găsește și în vânzare liberă. Deși până în prezent s-au vândut doar câteva zeci de exemplare, mașina nu va fi scoasă din producție. Din contra, în curând va fi […] Articolul (video) Rușii se laudă cu cel mai puternic FCEV din lume apare prima dată în Autoblog.md.
15:30
Jozef Kaban, un designer auto de renume mondial, se alătură Centrului Global de Design al SAIC Motor în calitate de vicepreședinte. Va răspunde inclusiv de toate produsele mărcii MG care împlinește 100 de ani în 2024. Devine astfel încă un designer auto din occident care este recrutat de un producător chinez. Viziunea internațională a lui […] Articolul A fost cumpărat și el. Jozef Kaban a fost angajat de chinezii de la SAIC apare prima dată în Autoblog.md.
11:50
Ford Pro a dezvăluit astăzi o nouă versiune cu autonomie extinsă pentru E-Transit, sporind astfel versatilitatea celui mai bine vândut van electric mare din Europa. Acesta și-a depășit anul trecut cel mai apropiat concurent cu mai mult de cinci la unu unități vândute. Din momentul lansării în iunie 2022, E-Transit a fost cel mai bine […] Articolul Ford E-Transit primește actualizări importate de la Ford Pro și poate fi un minibus din fabrică apare prima dată în Autoblog.md.
10:20
Elegant și dinamic, spațios și versatil, cu un portofoliu de sisteme de propulsie complet electrificate – acesta este noul Opel Grandland prezentat astăzi de constructorul auto din Rüsselsheim. Noul venit aduce la viață, în premieră pe un model de serie, numeroase caracteristici de design prezentate pentru prima dată pe conceptul Opel Experimental. Vizor 3D, Blitz […] Articolul (video) Premieră mondială: Noua generație Opel Grandland apare prima dată în Autoblog.md.
22 aprilie 2024
20:50
Găsirea unui mecanic auto de încredere poate fi o provocare, mai ales dacă nu sunteți familiarizat cu domeniul. O mașină reprezintă o investiție semnificativă pentru majoritatea șoferilor. Iar încredințarea acesteia în mâini nepotrivite poate duce la reparații costisitoare sau chiar la daune mai grave. Acest articol oferă mai ales deținătorilor de mașini rulate, care nu […] Articolul Cum să găsești un mecanic auto de încredere? Câteva sfaturi utile apare prima dată în Autoblog.md.
19:40
În anul 2023, compania auto BYD nu a introdus doar noul sub brand Yangwang, care s-ar traduce prin „priveşte în sus” sau „admiră”. În a doua jumătate a anului a apărut alt sub brand – Fang Cheng Bao (literalmente „Formula Leopard”). Acesta este poziționat între Denza și Yangwang. Și înainte de a fi lansat un […] Articolul (video) Noul SUV chinez Leopard 5 se vinde în câteva mii de exemplare lunar. Iată de ce apare prima dată în Autoblog.md.
17:40
În spațiul online încă se discută momentul unui accident bizar care s-a produs pe strada Grădina Botanică din Chișinău. A implicat un șofer care se deplasa într-un VW înmatriculat în stânga Nistrului și un autocamion. Am aflat că poliția a fost solicitată la fața locului pentru că nu s-a ajuns la nicio înțelegere amiabilă. Deși […] Articolul (video) În stânga Nistrului nu se învață RCR? Momentul unui accident prostesc pe strada Grădina Botanică apare prima dată în Autoblog.md.
15:10
Lansat în 2022, Aston Martin DBX707 a ajuns rapid în vârful sectorului, fiind un adevărat supercar al SUV-urilor. Popularitatea sa este atât de mare, încât producătorul a decis să-l facă singura ofertă pusă la dispoziție. Cu această ocazie SUV-ului i-a fost modificat interiorul. Producția și livrările noului Aston Martin DBX707 urmează să înceapă în acest […] Articolul (video) Modelului Aston Martin DBX i-a fost schimbat interiorul și i s-a lăsat doar un motor apare prima dată în Autoblog.md.
13:40
Avem parte de un val de frig în aceste zile, deși au mai rămas câteva săptămâni până la începutul sezonului estival. Iar pentru ziua de marți, 23 aprilie, a fost anunțat un Cod Galben de înghețuri! Este valabil pentru întregul teritoriu al Republicii Moldova. În orele nocturne și ale dimineții se prevăd înghețuri pe arii […] Articolul Spre atenția celor care au schimbat anvelopele! Cod Galben de înghețuri în toată țara apare prima dată în Autoblog.md.
12:00
În weekend, la un eveniment AMG Brand Night din cadrul Marelui Premiul de Formula 1 al Chinei, a fost prezentat noul Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE. Modelul vârf de gamă este cel mai sprinten Mercedes-AMG din istorie! Mașina imită complet Mercedes-AMG SL 63 S E PERFORMANCE, prezentat în decembrie 2023. Astfel că nu mai […] Articolul (foto) Premieră: Noul Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE e cel mai sprinten Mercedes-AMG apare prima dată în Autoblog.md.
10:50
Orice șofer, fără excepție, trebuie să fie atent la drum. Potrivit RCR, persoana care conduce un vehicul trebuie, printre altele, să posede cunoştinţe şi să execute cerinţele prezentului Regulament, precum şi să posede dexteritatea necesară de a conduce în siguranţă vehiculul pe drum. De asemenea, conducătorul trebuie să conducă vehiculul în conformitate cu limita de […] Articolul (video) No comment: Trecerea unei rațe cu rățuște se vede și se cedează. Nu și în cazul a trei căprioare apare prima dată în Autoblog.md.
09:40
Abrevierea GTS înseamnă Gran Turismo Sport. În practică, înseamnă o doză suplimentară de dinamism și capacitate pe distanțe lungi. În esența sa, Cayenne este atât o mașină sport de înaltă performanță, cât și un SUV pentru toate tipurile de teren. Cu toate acestea, pentru modelele GTS, acest echilibru s-a mutat în mod tradițional către o […] Articolul (foto/video) Premieră: Noul Porsche Cayenne GTS facelift apare prima dată în Autoblog.md.
09:00
Liderul campionatului mondial de Formula 1 şi campion en-titre, pilotul olandez Max Verstappen, a câştigat duminică și Marele Premiu al Chinei. A cincea etapă din sezonul actual s-a desfășurat în Shanghai. Plecat din pole-position, olandezul i-a devansat într-un final pe britanicul Lando Norris și pe coechipierului său Sergio Perez. Cel mai rapid tur l-a făcut […] Articolul (video) Max Verstappen a câștigat tot ce se putea în acest weekend, în afara a două mențiuni apare prima dată în Autoblog.md.
20 aprilie 2024
19:40
Astăzi în jurul a 1000 de oameni au efectuat căutările tinerei de 19 ani care a dispărut de o săptămână. Din păcate a fost găsit cadavrul unei tinere cu semnalmente și vestimentație asemănătoare fetei dispărută din Orhei. Corpul neînsuflețit a fost găsit într-o fâșie forestieră, la aproximativ 21 de km de la localitatea Chițcanii Vechi, […] Articolul (video) Tânăra dispărută din Orhei, găsită fără suflare. Șoferul care a luat-o în mașină e fost polițist apare prima dată în Autoblog.md.
09:40
Polițiștii în comun cu colegii altor subdiviziuni specializate, voluntari, vânători și localnici continuă căutările fetei de 19 ani, care de o săptămână este de negăsit, după ce a urcat într-o mașină de ocazie pe o stradă din Orhei. Au apărut noi circumstanțe care au determinat poliția să extindă căutările și în raionul Telenești. Se solicită […] Articolul (video) Poliția extinde căutările fetei dispărute din Orhei în alt raion și îl arată pe șoferul în mașina căruia a urcat apare prima dată în Autoblog.md.
19 aprilie 2024
16:40
Strada 31 August 1989 din Chișinău, din nou în centrul atenției! Subiect de discuții este mai exact tronsonul care arată complet diferit decât restul străzii reparate. Tronsonul cu pricina este cel cu caldarâm, localizat lângă Palatul Național, respectiv în inima capitalei. Aspectul este unul rușinos în general, însă este stricat și mai mult de zecile […] Articolul Imaginea zilei: Se dă o luptă cu semisferele pe porțiunea nereparată a străzii 31 August 1989 apare prima dată în Autoblog.md.
14:50
Procesul de conducere a vehiculelor auto va fi simplificat pentru șoferii din Republica Moldova și Regatul Spaniei. A fost semnat acordul privind recunoașterea reciprocă și conversiunea permiselor naționale de conducere. În acest sens, chiar ministrul spaniol de Interne, Fernando Grande-Marlaska Gomez a venit în Chișinău. Acordul va intra în vigoare peste 60 de zile după […] Articolul Permisele de conducere eliberate în Republica Moldova vor fi recunoscute în Spania și Israel apare prima dată în Autoblog.md.
13:50
Anul acesta Ford Mustang împlinește 60 de ani de existență. Ford Mustang a fost una dintre cele mai populare mașini sport coupe americane pentru mai bine de jumătate de secol, iar succesul a fost evident din prima zi de lansare. La începutul anilor 1960, Lee Iacocca, vicepreședinte și director general al companiei Ford, și-a imaginat […] Articolul (foto) Aniversarea modelului Ford Mustang a fost marcată și în Republica Moldova apare prima dată în Autoblog.md.
12:50
În România a ajuns de curând ceea ce ar fi primul și singurul Mercedes-AMG One. Automobilul super sport aparține celebrului afacerist Ion Țiriac și începând de astăzi poate fi admirat în a sa galerie de la București. Ion Țiriac a așteptat mașina cinci ani! L-a costat 2.8 milioane de euro, însă valoarea pe piață îi […] Articolul (video) La 84 de ani, Ion Țiriac și-a primit al său Mercedes-AMG One apare prima dată în Autoblog.md.
12:10
Compania americană Rezvani Motors anunță o nouă linie de mașini – Rezvani Retro. În cadrul acestui proiect se vor folosi automobile moderne, însă aspectul lor va fi modificat pentru a exista unele asemănări cu mașini din trecut. Conform declarației oficiale, „Rezvani Retro îmbină fără efort farmecul atemporal al legendelor auto clasice cu elemente de design […] Articolul (foto) Rezvani Motors va modifica modelul Porsche 911 în stil retro apare prima dată în Autoblog.md.
11:10
Un sicriu autopropulsat și-a găsit un nou proprietar în urma unei licitații organizate pe platforma Bring a Trailer. S-au achitat pentru el 28.750 de dolari! Neobișnuitul mijloc de transport are acces liber pe drumurile publice, cel puțin cele americane! Autovehiculul a fost construit în Long Island (statul New York) în perioada anilor 2008-2010. Sicriul care […] Articolul (video) SUA: S-a vândut la licitație un sicriu pe roți care poate circula pe drumurile publice apare prima dată în Autoblog.md.
10:00
Articol de: GEELY Moldova Succesul extraordinar al noului GEELY ATLAS a contribuit la accelerarea lansării unui nou model pe piața moldovenească. De această dată este vorba despre un sedan de dimensiuni medii – GEELY Emgrand. În mai puțin de două săptămâni, noul ATLAS a devenit lider de gamă. Succesul noului ATLAS demonstrează interesul și încrederea în […] Articolul (P) Succesul noului Geely Atlas accelerează lansarea unui nou model pe piața din Moldova apare prima dată în Autoblog.md.
18 aprilie 2024
16:40
Un nou model Jetour pe piața din Republica Moldova. Amintim că brandul Jetour a fost creat în anul 2018 de către gigantul Chery, iar portofoliul său de modele include doar crossovere și SUV-uri. Iar noutatea sosită în țara noastră nu este cumva o excepție! Mai exact este vorba despre noul Jetour Traveller, un SUV robust […] Articolul (video) Noul Jetour Traveller a ajuns în Republica Moldova – primul contact AutoBlog.MD apare prima dată în Autoblog.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.