Autoblog.md

Acum 24 ore
17:40
Pirelli, la recentul Festival de Viteză de la Goodwood, a inaugurat o nouă eră a anvelopelor care colectează și transmit informații. Pirelli Cyber Tyre (2.0), un sistem bazat pe senzori al companiei, pentru prima dată permite anvelopelor să discute cu sistemele de control al stabilității vehiculului, inclusiv ABS, ESP și ASR (TCS). Informațiile furnizate de […] Articolul (video) Inovație: Pirelli Cyber Tyre 2.0 permit anvelopelor să comunice cu sistemele electronice ale mașinii apare prima dată în Autoblog.md.
14:50
Marca Genesis a lansat un facelift parțial pentru SUV-ului său de lux de dimensiuni medii – GV70. De la momentul lansării sale în decembrie 2020, modelul a fost livrat în peste 200.000 de unități în toată lumea. Acum este gata pentru a impresiona alți cel puțin 200.000 de clienți. GV70 a renăscut cu un design […] Articolul (video) Genesis GV70 a beneficiat de un facelift. Tot ce este nou apare prima dată în Autoblog.md.
13:00
Constructorii chinezi de automobilele electrice se extind în Europa pentru a diminua impactul tarifelor vamale destinate să le reducă avantajul competitiv pe partea de preţ. Și asta se întâmplă într-un raport cu producătorii auto tradiţionali din regiune care se confruntă cu numeroase probleme, transmite Bloomberg. Barcelona este locul unde, în curând, modelul electric Omoda E5 […] Articolul Bloomberg: Automobilele electrice chineze Made in Europe – o nouă ameninţare pentru constructorii din regiune apare prima dată în Autoblog.md.
12:10
Aseară, în jurul orei 20:00, IP Comrat a înregistrat un apel telefonic privind producerea unui accident rutier. S-a întâmplat în satul Chirsova și s-a soldat cu un deces. Un minor de 17 ani nu a acordat prioritate unui vehicul de mare tonaj, condus de un tânăr de 31 de ani care se deplasa pe drumul […] Articolul Accident cu final tragic lângă Comrat. Un minor s-a încrezut prea mult în abilitățile-i de motociclist apare prima dată în Autoblog.md.
11:40
Pe parcursul ultimelor trei săptămâni, în cadrul exercițiului zilnic de stabilire a prețurilor plafon de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard, ANRE înregistrează ieftiniri ale carburanților. Tendința respectivă se bazează exclusiv pe micșorarea cotațiilor Platts la bursele internaționale. De altfel, și cotația țițeiului de referință pentru Europa, de marca Brent, a […] Articolul Moldova: Încă o săptămână se încheie cu menținerea trendului de ieftinire a carburanților apare prima dată în Autoblog.md.
10:30
O nouă versiune în gama noii generații Chevrolet Corvette. Vorbim despre noua generație a modelului Corvette ZR1, o mașină acum twin-turbo! Noul ZR1 devine primul Corvette din fabrică ce are să ofere peste 1000 CP. Și asta fără niciun adaos hibrid! Amintim că modelul Corvette Stingray de bază are un motor natural aspirat de 6.2 […] Articolul (video) Premieră mondială: Primul Chevrolet Corvette ZR1 cu peste 1000 CP din fabrică apare prima dată în Autoblog.md.
Ieri
20:30
Un accident de circulație grav s-a întâmplat în această seară pe traseul R6 Chișinău-Orhei, în apropiere de intersecția cu drumul spre localitatea Ivancea. A fost înregistrat prin apel 112 la ora 18:40. În rezultat o mașină s-a răsturnat pe teritoriul unei stații de alimentare cu carburanți. Conform datelor oficiale, preliminare, accidentul s-a produs aproximativ la […] Articolul (video) Accident lângă Ivancea. Rezultatul unei întoarceri neregulamentare peste linia dublă continuă apare prima dată în Autoblog.md.
19:20
A patra generație a modelului Porsche Cayenne va fi complet electrică. Un program de testare exigent pentru primele prototipuri camuflate este deja în plină desfășurare. În același timp, Porsche avansează cu dezvoltarea modelelor sale puternice hibride și cu motor cu combustie. Până în 2030 și după această dată, SUV-ul de succes va fi oferit cu […] Articolul Porsche: Cayenne va avea un trio de motorizări în următorul deceniu apare prima dată în Autoblog.md.
18:00
Primul venit, primul servit! Dealerul AVATR în Republica Moldova, compania Grand Premium, nu a ezitat să ne contacteze la scurt timp după sosirea noului AVATR 12. La rândul nostru, nu am stat mult pe gânduri, astfel încât avem deja gata primul test drive cu primele impresii. Amintim că AVATR 12 (unu-doi) a fost prezentată în […] Articolul (video) Noul AVATR 12! Să fie cea mai reușită electrică din China? Test Drive AutoBlog.MD apare prima dată în Autoblog.md.
17:30
Primul venit, primul servit! Dealerul AVATR în Republica Moldova, compania Grand Premium, nu a ezitat să ne contacteze la scurt timp după sosirea noului AVATR 12. La rândul nostru, nu am stat mult pe gânduri, astfel încât avem deja gata primul test drive cu primele impresii. Amintim că mașina a fost prezentată în toamna anului […] Articolul (video) Noul AVTR 12! Să fie cea mai reușită electrică din China? Test Drive AutoBlog.MD apare prima dată în Autoblog.md.
16:20
Compania Li Auto, cunoscută și drept Lixiang, a anunțat de curând startul vânzărilor noului model L6. Noutatea a devenit cel mai accesibil produs al mărcii și aceasta va juca un rol principal în lansarea pe piețe din afara Chinei, lucru care ar fi programat pentru 2025. Li Auto a deschis primul său centru de servicii […] Articolul (video) Li Auto a scurtat pentru a treia oară modelul L9. Rezultatul – noul L6 apare prima dată în Autoblog.md.
13:40
Mijloacele de transport din stânga Nistrului vor putea fi înmatriculate cu numere neutre până la data de 31 decembrie 2026. Un proiect de lege care prevede extinderea acestui termen a fost votat astăzi în lectură finală de 72 de deputați. Proiectul de lege a fost elaborat cu scopul de a susține locuitorii din raioanele de […] Articolul Mijloacele de transport din stânga Nistrului vor putea fi înmatriculate cu numere neutre până în 2027 apare prima dată în Autoblog.md.
12:40
Acum o săptămână, echipa MoneyGram Haas F1 Team a confirmat că danezul Kevin Magnussen va părăsi scaunul de pilot la încheierea contractului său actual, la sfârșitul actualului sezon de F1. Magnussen (31 de ani) este cel mai longeviv pilot din istoria echipei, actualul sezon fiind al șaptelea în care concurează pentru echipa americană (2017-2020, 2022-2024). […] Articolul Kevin Magnussen părăsește pentru a doua oară echipa Haas. Iată cine îi va ocupa locul apare prima dată în Autoblog.md.
11:20
Primul Lamborghini Aventador din Republica Moldova este în proces de pregătire pentru a ieși pe drumurile publice. Dar un filmuleț, care a devenit viral în ultimele ore, arată ce ”stres” îl așteaptă. Calitatea carosabilelor este redată de modul în care joacă suspensia, inclusiv a autospecialei care îl transporta. Spuneam anterior că mașina este un Aventador […] Articolul (video) Viral: Primul Lamborghini Aventador din Moldova încă nu ar fi încercat pe bune drumurile locale apare prima dată în Autoblog.md.
10:00
Toyota Research Institute a publicat un videoclip în care arată ceea ce ar fi prima secvență de drift în tandem complet autonomă din lume. Mașinile s-au deplasat în derapaje sub controlul unui sistem electronic cu elemente de inteligență artificială, dezvoltat de Toyota cu participarea inginerilor de la Stanford Engineering. Dezvoltatorii se așteaptă ca succesul lor […] Articolul (video) Toyota a organizat primul drift autonom în pereche. Scopul experimentului apare prima dată în Autoblog.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
20:50
O nouă situație de accident în orașul Chișinău, una care a ridicat din nou întrebarea parcurgerii corecte a unui sens giratoriu. Și din nou s-au format câteva tabere în comentarii: dintre cei care știu despre ce vorbesc și dintre cei care nu știu, să spunem așa. Imaginile arată sensul giratoriu de la Universitatea Pedagogică de […] Articolul (video) Veșnica dilemă! Noi tabere de opinii privind parcurgerea corectă a unui sens giratoriu în Chișinău apare prima dată în Autoblog.md.
17:10
Ferrari anunță că va extinde sistemul său de plată cu criptomonede în rețeaua sa de dealeri europeni de la sfârșitul lunii iulie. Intrarea pe piața europeană vine ca urmare a lansării cu succes a acestui sistem alternativ de plată în Statele Unite în urmă cu aproape un an. Soluția va permite dealerilor să răspundă mai […] Articolul Ferrari introduce în Europa sistemul său de plată cu criptomonede, exact înainte de premiera noului hypercar apare prima dată în Autoblog.md.
15:30
În urmă cu trei ani, a 11-a generație Honda Civic și-a făcut debutul în Statele Unite, iar două luni mai târziu a apărut un hatchback global. Însă modelul nord-american nu avusese din start o motorizare hibridă precum în Europa și alte țări. Acum, un facelift aduce și o revizuire a gamei de versiuni. Sedanurile Honda […] Articolul (video) Modelelor Honda Civic și Civic Si li s-au aplicat un facelift discret apare prima dată în Autoblog.md.
13:50
Mai multe școli auto din mun. Chișinău, Ialoveni și Comrat au fost percheziționate astăzi de ofițerii CNA și procurori în cadrul unor dosare de trafic de influență și fals în acte publice în care sunt cercetate faptele ilicite ale unor intermediari în procesul de obținere a permiselor auto. Potrivit probelor administrate, bănuiții ar fi pus […] Articolul Percheziții într-un dosar de fraudare a procesului de obținere a permiselor. Sunt vizate școli din Chișinău, Comrat și Ialoveni apare prima dată în Autoblog.md.
13:00
Serviciul Hidrometeorologic de Stat al Republicii Moldova anunță un alt Cod Galben de instabilitate atmosferică, valabil pentru întreg teritoriul țării. Timp de aproape două zile, în funcție de regiune, ne vor răcori în acest mijloc de sezon estival. Începând cu ora 13:00 zilei de astăzi și până joi la ora 21:00, se așteaptă următoarele fenomene: […] Articolul Meteorologii au anunțat aproape două zile de instabilitate atmosferică în Moldova apare prima dată în Autoblog.md.
12:00
Genul de mașini cu două portiere, relativ simple și ieftine, este în prezent într-o criză. Chiar și mărcile premium fie își reduc gama de coupeuri și decapotabile, precum Audi mai nou cu A5, fie refuză să le producă deloc. În acest context, mașinile sport japoneze precum Toyota GR86, Subaru BRZ și Mazda MX-5 par a […] Articolul Oficial: Nissan se gândește la noul Silvia apare prima dată în Autoblog.md.
10:20
Poliția din Ștefan Vodă investighează circumstanțele unui accident rutier produs aseară, în jurul orei 23:20, în apropierea satului Răscăieții Noi. O femeie de 47 de ani a decedat. Pe traseu s-au ciocnit frontal două Mercedes-uri: un Vito și un E 300. Primul, deplasându-se spre orașul Ștefan Vodă, a ieșit pe contrasens și a lovit frontal […] Articolul (foto) Accident grav în raionul Ștefan Vodă. Un impact frontal, fatal pentru o femeie apare prima dată în Autoblog.md.
09:40
De la momentul lansării noului BMW M5, gama de Accesorii BMW Originale va oferi o mare varietate de opțiuni concepute pentru a lumina și mai puternic caracterul dinamic al sedanului de înaltă performanță. Piesele BMW M Performance specifice modelului permit proprietarilor să perfecționeze cu o precizie autentică atât aspectul atletic, cât și, mai ales, echilibrul […] Articolul (foto) Lista accesoriilor M Performance ce pot fi instalate pe noul BMW M5 apare prima dată în Autoblog.md.
23 iulie 2024
19:00
Din depozitul uzinei Ford din Michigan, acum câteva zile, au fost furate 10 exemplare Ford F-150 Raptor. Potrivit Fox 2 Detroit, valoarea totală a mașinilor se ridică la peste un milion de dolari. Vestea bună este că unele au fost găsite. Și asta doar pentru că hoții nu au luat în considerare cât carburant aveau […] Articolul (video) SUA: Zece Ford F-150 Raptor au fost furate din depozitul unei fabrici. Cum au fost prinși patru suspecți apare prima dată în Autoblog.md.
17:20
Marca franceză Citroen se întoarce în Republica Moldova! Anunțul a apărut în format sponsorizat pe rețele de socializare. Revenirea are loc după mai mulți ani de lipsă a unei reprezentanțe. Посмотреть эту публикацию в Instagram Публикация от Citroën Moldova (@citroenmoldova) Noul showroom Citroen, amenajat stilistic în baza noii identități vizuale a mărcii, este deja ridicat […] Articolul Citroen se întoarce oficial în Republica Moldova apare prima dată în Autoblog.md.
16:10
Pregătirile pentru intrarea în cea mai înaltă clasă a sporturilor cu motor se desfășoară cu viteză maximă la Audi. Ca parte a preluării complete a tuturor acțiunilor Sauber Holding AG și a realinierii asociate a structurii de control, conducerea viitoarei echipe de uzină Audi este acum reînnoită. Din 1 august, fostul șef al echipei Ferrari, […] Articolul Mattia Binotto revine în Formula 1 apare prima dată în Autoblog.md.
11:00
Industria restomod-urilor este în plină expansiune în acest moment. Cu orice ocazie posibilă apare câte un proiect. Și fiecare este mereu mai spectaculos decât altul. Amintim că un restomod este un automobil vechi care e restaurat, dar și modernizat pe alocuri în tot acest proces. De regulă, sunt luate ca bază fie modele iconice din […] Articolul (foto) Noul Ferrari 355 by Evoluto e un restomod desenat frumos de fostul designer-șef JLR apare prima dată în Autoblog.md.
09:30
Constructorii de automobile, inclusiv Ford și Stellantis, se pregătesc să ofere vehicule electrice cu autonomie extinsă în Europa. Asta dacă autoritățile de reglementare pot fi convinse să schimbe regulile pentru a le exclude de la reducerea vânzărilor de motoare cu combustie din 2035. Vehiculele electrice cu autonomie extinsă (EREV) sunt o formă de PHEV, în […] Articolul Hibrizii cu autonomie extinsă primesc o a doua privire în Europa apare prima dată în Autoblog.md.
22 iulie 2024
18:00
Cadillac se pricepe în decapotabile mari și nu este prima dată când realizează unul, inclusiv în formă conceptuală. Însă SOLLEI Concept este cel mai nou proiect în acest sens. Cadillac spune că SOLLEI este expresia de design supremă a unei decapotabile electrice de lux, construită de un carosier. Și este un exercițiu de design imaginativ, […] Articolul (video) Premieră: Noul Cadillac SOLLEI Concept împinge limitele viitoarelor comenzi personalizate apare prima dată în Autoblog.md.
17:00
În noaptea zilei de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3:00, a avut loc o altă tentativă de introducere în Republica Moldova a unui automobil cu probleme. În vama Albița s-a reținut un BMW X4 pentru că figura în bazele de date ca fiind furat din Italia. În punctul de trecere a frontierei s-a prezentat […] Articolul Adus la reparație în Moldova? Un BMW X4 pe platformă, reținut în vama Albița apare prima dată în Autoblog.md.
16:20
Polițiștii din Ungheni au fost sesizați sâmbătă noaptea, în jurul orei 1:42, despre producerea unui grav accident de circulație pe traseul Chișinău-Ungheni. La intrare în satul Pîrlița un autocamion a derapat de pe carosabil. Conform informațiilor care ne-au fost comunicate de IGP, prin intermediul ofițerului de presă Mariana Bețivu, în accident a fost implicat un […] Articolul (foto) Un camionagiu și-a pierdut viața lângă Pîrlița, sâmbătă noaptea apare prima dată în Autoblog.md.
14:40
De la premiera sa de la sfârșitul anului 2022, Zeekr 009, un vehicul multifuncțional (MPV) pur electric cu șase locuri, a revoluționat segmentul odată stagnat. Noul 009 s-a stabilit ca noul punct de referință prin designul său avangardist, tehnologia de ultimă oră și performanța superioară. Astăzi, Zeekr este încântat să prezinte modelul actualizat și varianta […] Articolul (video) Zeekr a modernizat modelul 009 și îl oferă standard cu o platformă de 800 V apare prima dată în Autoblog.md.
12:20
Ford va schimba strategia de electrificare completă a gamei europene de modele. După cum a declarat pentru Autocar directorul executiv al diviziei Model E, Marin Gjaja, planul de a abandona complet mașinile cu motoare cu ardere internă în această regiune, până la sfârșitul deceniului curent, s-a dovedit a fi prea ambițios. În acest sens, compania […] Articolul Ford renunță la planul său prea ambițios pentru Europa apare prima dată în Autoblog.md.
10:40
Pilotul australian Oscar Piastri a obţinut duminică prima sa victorie în Formula 1, impunându-se în Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei. A fost urmat de coechipierul său Lando Norris, plecat din pole position. Lewis Hamilton a finisat al treilea, obținând al 200-lea podium din carieră. Menţiune: Pentru că videoclipurile din articol sunt protejate de […] Articolul (video) Lando Norris a fost rugat repetat să cedeze victoria în Marele Premiu al Ungariei apare prima dată în Autoblog.md.
09:30
Aseară, în jurul orei 21:50, polițiștii din Orhei au fost sesizați despre producerea unui grav accident rutier cu tamponare de pieton. S-a întâmpplat pe traseul R6 Chișinău-Orhei-Bălți, până la intrare în Orhei. La fața locului, polițiștii au găsit corpul neînsuflețit al unui bărbat de 34 de ani. S-a stabilit preliminar că acesta ar fi traversat […] Articolul Accident înfiorător lângă Orhei. Un bărbat cu un copil de un an în brațe, lovit mortal de o mașină apare prima dată în Autoblog.md.
09:00
La începutul verii, Primăria Municipiului Chișinău a lansat un sondaj online pe subiectul parcărilor pe teritoriul capitalei, prin intermediul căruia orice utilizator de locuri de parcare și-a putut exprima o opinie. Probabil și în baza acestora, acum, se va supune consultărilor publice un proiect de Regulament cu privire la organizarea și funcționarea parcărilor și parcajelor. […] Articolul (doc) Viitorul Regulament cu privire la organizarea și funcționarea parcărilor din Chișinău, inclusiv tarifele pentru șoferi apare prima dată în Autoblog.md.
20 iulie 2024
19:00
Imagini de nedescris au fost imortalizate de o cameră de bord pe strada Kiev din sectorul Rîșcani al capitalei. Un Mercedes-Benz E-Class fusese urmărit de ceea ce ar fi singurul Ram 1500 TRX din Republica Moldova. Circumstanțele sunt neclare, însă nu este exclus un conflict în trafic și tentative de ”rezolvare” a acestuia. Filmulețul arată […] Articolul (video) Imagini incredibile! Proprietarul singurului Ram TRX din țară ”căuta să calce un alt șofer” apare prima dată în Autoblog.md.
19 iulie 2024
18:00
Xiaomi a organizat în această după amiază o nouă prezentare. Pe lângă premiera unor produse electronice și consumabile, compania a povestit cum decurge istoria primului său electromobil. Până la sfârșitul anului intenționează livrarea a 100.000 de unități, dar până atunci va încerca să stabilească un timp record pe Nurburgring. Cu ce mașină? Nu cu un […] Articolul (video) Xiaomi SU7 Ultra Prototype va încerca să bată recordul pe Nurburgring cu 1548 CP apare prima dată în Autoblog.md.
16:10
Audi, unul dintre producătorii germani cu renume de mașini premium, a lansat cea mai ieftină interpretare a noului model Q4. Versiunea de bază 35 e-tron este numită: „o intrare atractivă în mobilitatea electrică”. Și interesant este că în comunicatul de presă oficial a publicat câteva imagini cu mașina, însă acestea nu corespund întocmai realității. Ceea […] Articolul (foto) Strategie sau șiretlic? Audi reintroduce o mașină cu jante din oțel, însă nu spune și nici nu arată asta apare prima dată în Autoblog.md.
13:50
Următoarele imagini ne-au fost expediate la adresa redacției. Acestea prezintă situația în care s-a pomenit recent un conducător auto și este una din cele care servesc și drept lecție pentru alții. Ideea principală este despre cum nu merită încercarea de a-ți face dreptate singur în trafic, căci totul poate lua o întorsătură neașteptată. Accidentul s-a […] Articolul (video) De ce nu merită să te lași provocat în traficul din Chișinău? Cum o ceartă l-a dus pe un șofer la accident apare prima dată în Autoblog.md.
13:30
Un incident amuzant a avut loc în statul american Minnesota. Cel puțin un raton ar fi încercat să intre în bena unui Tesla Cybertruck, însă doar capacul retractabil electric a fost deteriorat. Se pare că animalele ar fi încercat să ajungă la niște produse comestibile, a scris proprietarul mașinii pe un forum tematic. Acum acesta […] Articolul (foto) Tesla Cybertruck ar fi ajuns în atenția ratonilor din cauza asemănării cu un container de gunoi apare prima dată în Autoblog.md.
12:10
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) constată în ultima perioadă o tendință de descreștere a cotațiilor Platts la produsele petroliere pe bursele internaționale. În intervalul ultimelor 14 zile utilizat la calcularea prețurilor maximale, cotațiile Platts la benzină s-au redus. Mai exact, cu 45 $/tona sau 5.1%. Iar la motorină cu 46 $/tona sau 5.7%. […] Articolul Noi fluctuații. Carburanții se ieftinesc după o perioadă de scumpiri apare prima dată în Autoblog.md.
11:40
Un incident amuzant a avut loc în statul american Minnesota. Cel puțin un enot ar fi încercat să intre în bena unui Tesla Cybertruck, însă doar capacul retractabil electric a fost deteriorat. Se pare că animalele ar fi încercat să ajungă la niște produse comestibile, a scris proprietarul mașinii pe un forum tematic. Acum acesta […] Articolul (foto) Tesla Cybertruck ar fi ajuns în atenția enoților din cauza asemănării cu un container de gunoi apare prima dată în Autoblog.md.
10:30
Multă lume a fost încântată să vadă debutul dinamic al celei mai extreme creații Lotus, Evija X, la Festivalul Vitezei de la Goodwood. Este o mașină de circuit unică, menită să prezinte posibilitățile extinse ale tehnologiei de propulsie electrică a mărcii. Din păcate, lucrurile nu au mers conform planului, dar nu din motivele pe care […] Articolul (video) Ce s-a întâmplat în realitate cu unicul Lotus Evija X la Goodwood? Șoferul a pierdut controlul apare prima dată în Autoblog.md.
09:40
Polițiștii din raionul Dondușeni au fost sesizați aseară, în jurul orei 22:40, despre producerea unui grav accident de circulație în satul Frasin. Două persoane și-au pierdut viața. Informațiile oficiale preliminare sunt următoarele. Un bărbat de 38 de ani conducea o motocicletă Honda și a intrat agresiv într-un tractor. Tractoristul efectua în acel moment o manevră […] Articolul (foto) Accident moto grav în raionul Dondușeni. Două persoane au decedat apare prima dată în Autoblog.md.
18 iulie 2024
19:10
O veste bună pentru cetățenii Republicii Moldova stabiliți în Franța. Aceștia își vor putea converti permisele de conducere. Executivul de la Chișinău a aprobat semnarea unui acord între guvernele celor două state. Mai exact, o hotărâre pentru inițierea negocierilor și aprobarea semnării Acordului cu privire la preschimbarea reciprocă a permiselor de conducere. Potrivit documentului, necesitatea […] Articolul Permisele de conducere moldovenești și franceze vor fi recunoscute reciproc apare prima dată în Autoblog.md.
18:10
Noul CUPRA Tavascan este primul model al mărcii spaniole care este produs în afara Europei. Este un crossover electric făcut de Volkswagen Anhui, o întreprindere mixtă a celor de la VW (75%) și JAC Group (25%). Iar la momentul de față este cel mai scump produs din gamă. În Spania costă minimum 48.990 de euro […] Articolul (video) Care e prețul real al modelului CUPRA Tavascan? Răspunde noul VW ID.UNYX apare prima dată în Autoblog.md.
17:10
Porsche adaugă două variante deosebit de puternice și sportive ale noii generații Panamera. Versiunea GTS este o berlină sport dinamică care plasează experiența emoțională a condusului în prim-plan. Iar cea Turbo S E-Hybrid este poziționată în vârful seriei în calitate de cel mai puternic, mai rapid și mai luxos derivat. Și acum aflăm că acest […] Articolul (foto) Premiera celor mai dinamice: Noile Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid și Panamera GTS apare prima dată în Autoblog.md.
15:40
Omul de afaceri Ion Țiriac, cel care are o galerie de automobile exclusiviste la București, a prezentat astăzi jurnaliștilor cea mai nouă completare. De asemenea a făcut un anunț interesant. Noua achiziție este unul din cele 599 de Ferrari 812 Competizione A (Aperta). Amintim că mașina a fost prezentată în mai 2021 și asta demonstrează […] Articolul (video) Ion Țiriac își va extinde galeria pentru a completa colecția cu alte 100 mașini apare prima dată în Autoblog.md.
13:30
Lexus a luat decizia mult așteptată! Conceptul Lexus LBX Morizo RR devine model de serie! Comenzile pentru piața japoneză vor fi acceptate începând de astăzi, iar lansarea e planificată pentru sfârșitul lunii august. În plus, 100 de unități LBX MORIZO RR “Bespoke Build” vor fi disponibile prin intermediul unei loterii. Noul LBX MORIZO RR a […] Articolul (video) Lexus LBX MORIZO RR a devenit realitate și poate avea cutie de viteze mecanică apare prima dată în Autoblog.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.