Autoblog.md

Acum 4 ore
18:00
Următoarea generație Hyundai Santa Fe va avea un interior inspirat de cel adoptat de noul sedan Grandeur! Un fotograf spion l-a imortalizat descoperit într-un prototip de teste. Comune cu nava amiral va fi arhitectura și designul unor elemente individuale din habitaclu. Vor fi însă diferite setul de monitoare (pe Santa Fe vor fi într-un singur […] Articolul (foto) Interiorul noului Hyundai Santa Fe a fost deconspirat apare prima dată în Autoblog.md.
Acum 6 ore
16:40
Ford arată primele imagini cu cel mai extrem model GT construit vreodată. Noul Ford GT Mk IV de la Ford Performance și Multimatic este un supercar radical şi avansat de circuit, care oferă performanțe maxime datorită unei caroserii, unui motor şi a unei suspensii unice. Pentru a oferi o performanță neconstrânsă, depășind-o pe cea a […] Articolul (foto) Ultimul din generaţia actuală! Noul Ford GT Mk IV – ediţie limitată de circuit şi de colecţie apare prima dată în Autoblog.md.
15:50
Probleme mari pe capul unui automobilist din Chişinău. Din cauza neatenţiei şi neadaptării vitezei, ori pentru că ar fi încurcat pedalele, a provocat un accident în lanţ cu implicarea a cel puţin cinci automobile. S-a întâmplat în preajma intersecției cu strada Bucureşti, direcţia spre sectorul Centru, acolo unde mai mereu se adună coloane de maşini. […] Articolul (video) Accident în lanţ pe viaduct cu minimum cinci maşini. Momentul când este provocat carambolul apare prima dată în Autoblog.md.
Acum 8 ore
13:50
Membrii Tire Extinguishers au dezumflat deja anvelopele a peste 10.000 de SUV-uri și crossovere, cu orice tip de sistem de propulsie, începând cu luna martie a acestui an! Potrivit unui comunicat de presă al acestei organizații, ceea ce fac membrii săi este o luptă împotriva mașinilor full-size din Europa și SUA. Aceștia cred că mașinile […] Articolul O grupare numită Tyre Extinguishers a dezumflat roţile a peste 10000 de maşini din Europa şi SUA. De ce face asta apare prima dată în Autoblog.md.
Acum 12 ore
12:40
Toyota mai prezintă un prototip de maşină alimentată cu hidrogen, după ce mai devreme ne-a informat că intenţionează să facă un Hilux H2. Interesant este de remarcat că ambele autovehicule experimentale au fost anunţate doar prin intermediul diviziei europene a companiei. Un semn că produsele de serie vor fi valabile în viitor şi în Europa? […] Articolul (foto) Patru în unul. Prototipul Toyota Corolla Cross H2 combină părţi componente a câtorva maşini apare prima dată în Autoblog.md.
12:00
Veste bună: alimentăm mai ieftin şi în weekend! Preţurile maximale ale produselor petroliere principale reglementate de ANRE, benzina 95 şi motorina standard, devin mai accesibile cu 29 şi, respectiv, cu 27 de bani! Amintim că Platforma eCarburanţi permite identificarea staţiilor care comercializează cea mai ieftină benzină, motorină şi GPL din ţară, deci se pot găsi carburanţi la […] Articolul Alimentăm mai ieftin şi în weekend! Care vor fi preţurile maximale la panou apare prima dată în Autoblog.md.
11:40
Dezvoltatorul american de sisteme de condus autonom, compania Kodiak Robotics din California, primul a realizat un experiment pentru a vedea reacția şi cum face faţă un truck cu autopilot unei populare defecțiuni bruște. Pe un poligon închis a fost organizată spargerea, mai bine spus explozia uneia dintre roţile directoare ale autovehiculului greu! În timpul testelor, […] Articolul (video) Experiment: Unui truck cu sistem de condus autonom activat i s-a testat reacţia la spargerea unei roţi apare prima dată în Autoblog.md.
10:50
Incident bizar în provincia chineză Hunan. Un posesor de Haval H6 de primă generaţie a fost forțat să parcurgă peste 500 de kilometri cu o viteză de peste 100 km/h din cauza unui defect care a apărut pe neprins de veste. Potrivit AutoHome, cruise controlul anterior activat pur şi simplu s-a blocat la un moment […] Articolul (video) Stres emoţional pentru un şofer din China. Maşina stricată l-a dus 500 de km cu o viteză de peste 100 km/h apare prima dată în Autoblog.md.
09:50
Când zăpada începe să cadă şi drumurile devin îngheţate, noile BMW X1 şi BMW iX1 sunt în elementul lor. BMW xDrive oferă toate instrumentele necesare pentru a-şi îndeplini misiunea – iar în timpul sesiunilor de teste de iarnă de pe gheţarul de la Sölden (Austria), modelele şi-au arătat din nou beneficiile transferului complet variabil de […] Articolul (video) Ştiai asta? Noua familie de modele BMW X1 propune trei variante ale sistemului xDrive apare prima dată în Autoblog.md.
Ieri
19:20
Mai mici, mai ușoare, mai puternice. Germanii de la ZF prezintă noi motoare electrice pentru autoturisme și vehicule comerciale. Da, acest gigant tehnologic nu este renumit doar în industria cutiilor de viteze! Compania dezvoltă și produce tehnologii pentru mobilitatea viitorului și stabilește ritmul pe piața dinamică a e-mobilității, iar acum își extinde rolul de lider […] Articolul (video) ZF a anunțat noi motoare electrice pentru autoturisme și vehicule comerciale apare prima dată în Autoblog.md.
17:50
Din rău, în mai rău! Manhart Performance este primul atelier de tuning care propune modificarea noului BMW M4 CSL! Germanii nu l-au făcut doar să arate mai agresiv, ci şi l-a făcut mai răutăcios în privinţa puterii dezvoltate. Rezultatul este unul cool şi te invităm să-l admiri în galeria foto ataşată! Proiectul MH4 GTR II […] Articolul (video) Din „rău”, în „mai rău”! Manhart a făcut mai agresiv noul BMW M4 CSL apare prima dată în Autoblog.md.
16:20
Autovehiculele înmatriculate provizoriu în Republica Moldova, în acest context fiind vorba despre cele pentru probe, vor fi supuse impozitării! Deputații au votat în acest sens astăzi, în prima lectură, un proiect de lege care va modifica Codul Fiscal și Legea cu privire la asigurarea obligatorie de răspundere civilă pentru pagube produse de autovehicule. Scopul proiectului […] Articolul Autoritățile s-au gândit să supună impozitării şi vehiculele înmatriculate provizoriu în Moldova apare prima dată în Autoblog.md.
15:50
Anunţ pentru şoferi! Mâine, 9 decembrie, între orele 10:00-16:00, va fi restricționat parțial traficul rutier pe strada Ismail, în adiacentul podului (în ambele direcții), pentru efectuarea lucrărilor de măsurare a prospecțiunii geometrice. Se solicită conducătorilor auto să respecte semnalele polițiștilor care vor supraveghea zona, iar în intervalul de timp menționat mai bine să evite deplasarea […] Articolul Atenţie! Se suspendă parţial traficul în adiacentul podului de pe strada Ismail, în ambele direcţii apare prima dată în Autoblog.md.
14:10
Gigantul american Apple a amânat încă o dată apariția propriei mașini electrice, numită Apple Car în mass-media de specialitate. Conform Bloomberg, care face referire la persoane cunoscute cu subiectul, mașina este acum programată pentru lansare în 2026, după ce data anterior vehiculată era 2025. În interiorul Apple, proiectul de mașină electrică se numește Titan și […] Articolul (video) Nou termen de lansare a maşinii Apple! Compania ar fi renunțat la una dintre ideile inițiale revoluționare apare prima dată în Autoblog.md.
12:10
Continuă ieftinirea carburanților în Moldova! Prețurile la benzina 95 şi motorina standard au coborât din nou la sub 24 de lei! Ultima dată când s-a întâmplat asta în cazul benzinei 95 a fost în ultimele zile ale lunii septembrie, iar motorina a fost mai ieftină de 24 de lei în primele zile ale lunii martie! […] Articolul Prețul carburanților a ajuns din nou la sub 24 de lei! Cel al motorinei se apropie de nivelul din martie apare prima dată în Autoblog.md.
11:50
Atenție, se menține ceaţă în aproape toată ţara! Vizibilitatea scăzută a fost unul dintre motivele producerii unor accidente grave în această dimineaţă în raioanele Soroca şi Floreşti, dar şi în Bălţi. Iată detalii preliminare. Un microbuz a intrat în spatele unui TIR pe drumul care duce spre localitatea Rubleniţa din raionul Soroca. Conducătorul acestuia a […] Articolul (video) Ceaţă în aproape toată ţara! Câteva accidente grave au fost înregistrate în nordul Moldovei apare prima dată în Autoblog.md.
11:10
TopCar Design introduce o nouă serie specială bazată pe programul Stinger GTR Carbon Edition, creat pentru noul Porsche 911 Turbo S coupe/cabrio. Stinger GTR Stealth Edition Gradient va exista în doar 7 exemplare, iar cel din fotografiile ataşate este al treilea creat şi disponibil de cumpărat. Întreaga caroserie a mașinii este înlocuită cu panouri din […] Articolul (foto) TopCar Design s-a învățat să combine fibră de carbon cu gradient diferit apare prima dată în Autoblog.md.
10:20
Dorinţa clienţilor a fost ascultată. Filiala rusească a companiei islandeze Arctic Trucks a modificat noul Land Rover Defender pentru a fi mai capabil în off-road. Testat în cele mai dure condiții și fabricat cu cele mai durabile materiale, Land Rover Defender Arctic Trucks AT35 este deosebit de fiabil. Incredibil de rezistent, acest Defender AT35 garantează […] Articolul (video) Dorinţa a fost ascultată. Arctic Trucks a modificat noul Land Rover Defender apare prima dată în Autoblog.md.
09:20
Odată cu dezvoltarea Modular Electric Drive System (MEB), marca germană Volkswagen a întreprins lucrări de pionierat pentru mobilitatea electrică și a adus pe drum o adevărată schimbare a jocului. Datorită flexibilității sale mari, platforma concepută exclusiv pentru mașini electrice poate fi folosită pentru a construi o mare varietate de modele, de la mașini compacte la […] Articolul VW anunță platforma MEB+ pentru maşini electrice. Caracteristici cheie apare prima dată în Autoblog.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
17:30
Un autoturism şi două autocisterne au fost implicate într-un accident rutier care s-a produs în această după amiază, înregistrat fiind în jurul orei 15:00, în apropierea localităţii Bozieni din raionul Hînceşti. Polițiștii au stabilit că un automobil marca BMW, fiind condus de o tânără de 26 ani, îndreptându-se spre Cimișlia, din motive necunoscute a ieșit […] Articolul (video) Accident în raionul Hînceşti cu două autocisterne şi un autoturism. Cea răsturnată este cu benzină apare prima dată în Autoblog.md.
16:10
Viral pe TikTok. Ambele clipuri include mai jos au fost vizualizate deja de sute de mii de oameni, deşi au fost publicate acum o zi! Accidentul ar fi avut loc în localitatea Bardar din raionul Ialoveni. În comentarii, posesorului maşinii avariate i s-au făcut deja diverse oferte de reparaţie a automobilului. Articolul (video) Momentul unui accident în Bardar, folosit drept content pentru TikTok. Sute de mii de oameni deja l-au văzut apare prima dată în Autoblog.md.
15:20
Volvo și-a modernizat din nou mașinile electrice junior din seria 40 şi, cum a fost în cazul facelift-ului din februarie, nu a anunţat public despre asta. Ciudată decizie, dar cu toate acestea, informații despre mașini au apărut deja pe site-urile web de produse ale mărcii și s-a dovedit că schimbările sunt destul de semnificative. Noutatea […] Articolul Motoare mai puternice şi autonomie mai mare! Volvo a actualizat tehnic modelele electrice XC40 şi C40 apare prima dată în Autoblog.md.
13:20
Situaţie bizară pe strada Mihai Viteazul din Chişinău. Conducătorul unei Skoda Superb, care a schimbat câteva benzi fără semnalizare şi ulterior s-a întors pe contrasens, peste linia dublă continuă, şi-a continuat deplasarea fără niciun stres, chiar dacă încălcarea a avut loc sub nasul unui echipaj de poliţie. Interesantă pasivitate, remarcă unii internauţi, care îşi mai […] Articolul (video) Moment bizar. Un echipaj de poliție nu a reacționat nicicum la o încălcare făcut chiar sub nasul său apare prima dată în Autoblog.md.
12:10
Astăzi, Euro NCAP a publicat rezultatele ultimei sesiuni de crash teste organizate în 2022. Doar trei dintre cele 14 mașini testate nu au obținut ratingul maxim de cinci stele de siguranță al organizației pentru siguranța consumatorilor. Reflectând diversitatea vehiculelor testate în 2022, grupul de astăzi include trei mașini chinezești, supermini, de familie, off-road, monovolume, pickup-uri […] Articolul (video) Ultima sesiune de teste Euro NCAP din 2022 a implicat 14 maşini, printre care Lucid Air apare prima dată în Autoblog.md.
11:40
Agenția Servicii Publice a anunţat acum câteva minute că, începând cu 6 decembrie 2022, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, desfășurarea examenului la proba practică pentru obținerea dreptului de a conduce vehicule la categoriile AM, A1, A2, A (motociclu/moped) este sistată temporar. Examinarea la proba teoretică la categoriile menționate se desfășoară în modul stabilit fără sistări. […] Articolul Anunţ! Examenul practic pentru obţinerea permisului pentru patru categorii, temporar sistat apare prima dată în Autoblog.md.
11:00
Subaru of America, Inc. a lansat al doilea videoclip din seria Gymkhana, creat în parteneriat cu Hoonigan și starul de raliuri și rallycross al Subaru Motorsports SUA, Travis Pastrana. Organizatorii au închis zeci de kilometri de drumuri din Florida pentru ca americanul în vârstă de 39 de ani să arate de ce este capabil unicul […] Articolul (video) Gymkhana 2022 a fost lansată! Travis Pastrana şi-a fracturat bazinul în timpul filmărilor apare prima dată în Autoblog.md.
10:40
Revin reducerile semnificative la carburanți, astfel că prețurile produselor petroliere standard s-au apropiat de 24 de lei! Pe parcursul ultimelor trei săptămâni se atestă o scădere constantă a prețurilor la carburanți la bursele internaționale, fapt care se reflecta și în prețurile la pompă calculate de ANRE. Pe parcursul acestui an nivelul de referință pe plan […] Articolul Veste bună! Reducere cu 25 de bani pentru benzina 95 și cu 27 de bani pentru motorina standard apare prima dată în Autoblog.md.
09:50
Un nou adept al ideii „o viață avem şi aceasta trebuie trăită la maximum, indiferent de securitatea altora în traficul rutier” și-a filmat o ispravă şi a trimis imaginile unei pagini de Instagram pentru „promovare”. Şi iată unul dintre efectele promovării: în comentariile postării s-a cerut de către un urmăritor mai mult content similar, semn […] Articolul (video) Un posesor de M5 a intrat în sensul giratoriu de lângă Atrium cu aproape 100 km/h! Iată ce a urmat apare prima dată în Autoblog.md.
09:20
Un şofer din Chişinău ar fi ajuns cel mai probabil într-o situaţie neplăcută dacă nu ar fi reacţionat la timp. În intersecţia străzilor Vasile Alecsandri şi Columna era cât pe ce să fie lovit de un automobil, al cărui conducător nu a cedat trecerea şi a intrat pe drumul cu prioritate la culoarea roşie a […] Articolul (video) Accident evitat la limită. Un şofer a intrat într-o intersecţie din Chişinău având roşu în semafor apare prima dată în Autoblog.md.
08:50
La această oră, pe o mare parte a teritoriului Republicii Moldova, se înregistrează ploi. În combinaţie cu temperaturile, pe alocuri negative, acest lucru duce la formarea ghețușului pe carosabile. Totuşi, drumarii dau asigurări că nu există careva restricţii de circulaţie. Lucrările de întreținere a drumurilor naționale pe timp de iarnă au continuat din seara zilei […] Articolul Drumarii spun că nu există restricții de circulație. Care e prognoza meteo pentru astăzi apare prima dată în Autoblog.md.
6 decembrie 2022
19:10
Situație dificilă în aceste clipe pe traseul Chișinău – Leușeni. Mai mulți utilizatori ne-au semnalat că în preajma localității Stejăreni câteva zeci de TIR-uri nu pot înainta din cauza ghețușului care s-a așternut pe suprafața de drum. Potrivit surselor noastre, din cauza faptului că TIR-urile nu pot continua, autoturismele depășesc pe acostament, dar la fel […] Articolul (video) Ambuteiaj kilometric în aceste clipe pe traseul Chișinău-Leușeni. Zeci de TIR-uri nu pot înainta din cauza ghețușului apare prima dată în Autoblog.md.
19:00
Accident în lanţ pe strada Gheorghe Asachi din Chişinău, înregistrat în această după amiază în jurul orei 14:10. S-ar fi produs din cauza neatenției unuia dintre participanţii la trafic, dar şi din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că în accident au fost implicate trei automobile. Unul dintre acestea a […] Articolul (video) Cheltuieli neașteptate înainte de sărbători. Accident cu trei maşini lângă Colegiul de Construcții apare prima dată în Autoblog.md.
17:50
Lamborghini Squadra Corse este încântată să anunțe sosirea lui Romain Grosjean în calitate de pilot oficial din fabrică al Lamborghini începând cu 2023. Fostul pilot de Formula 1 va juca, de asemenea, un rol cheie în dezvoltarea proiectului Lamborghini LMDh, care va debuta în 2024. Pilotul francez elvețian, care și-a petrecut ultimele două sezoane concurând […] Articolul Lamborghini Squadra Corse îl anunță pe Romain Grosjean drept pilot din fabrică apare prima dată în Autoblog.md.
16:40
Camera de bord a unui automobilist din Chişinău a surprins parţial un conflict în trafic. Totul s-a întâmplat în seara zilei de ieri în intersecția străzilor Hristo Botev cu bd. Dacia. Imaginile ne-au fost expediate la adresa redacţiei. Din cele filmate şi conform declarațiilor martorului ocular principal, un șofer s-a apropiat cu o cheie de […] Articolul (video) Conflict în trafic. Un bărbat a dat cu o cheie de gaz în maşina altuia lângă viaduct apare prima dată în Autoblog.md.
15:00
Toyota a dezvăluit primele detalii despre un autovehicul experimental curios. Este vorba despre HiluxH2, din numele căruia este uşor de ghicit că va folosi pentru mişcare hidrogen în loc de benzină sau motorină. Proiectul are perspective, dat fiind faptul că în UE va fi interzisă comercializarea maşinilor non-electrice. Condusă de evoluția cererii clienților și de […] Articolul (video) O altă viaţă pentru Hilux! Toyota intenționează să pună modelul pe hidrogen apare prima dată în Autoblog.md.
12:20
SUV-ul cu cadru Mercedes-Benz G-Class a fost transformat într-o şenilată capabilă să înainteze pe drumuri sau terenuri care nu au fost curățate de zăpadă. Nu, nu este vreo versiune nouă din fabrică, ci rezultatul unui proiect la care s-a gândit compania elvețiană Delta4×4, din 1980 specializată pe off-road tuning. Pentru a instala cele patru mecanisme […] Articolul (video) Soluţie anti nămeţi! Delta4×4 propune să-ţi treci G-Class-ul pe şenile, însă nu costă ieftin apare prima dată în Autoblog.md.
11:50
Spre sfârșitul lunii noiembrie ne-am bucurat nespus de o dinamică rapidă a scăderii preţurilor carburanţilor de la aproape 27 la sub 25 de lei, însă în ultimele zile ritmul a încetinit şi tarifele maximele coboară greu spre 24 de lei. Pentru ziua de miercuri, 7 decembrie, reducerile vor fi cu doar 11 bani pentru benzina […] Articolul Greu coboară la 24 de lei. Preţurile carburanţilor, valabile pentru 7 decembrie apare prima dată în Autoblog.md.
10:40
Numărul total de dealeri oficiali ai mărcilor auto chineze, fără a lua în considerare partenerii de service, a ajuns în Federaţia Rusă la 1.000! Agenţia AUTOSTAT a monitorizat situaţia pe piaţă şi a constatat că doar în ultimele 45 de zile numărul total a crescut cu 170 de reprezentanțe! Astfel spus, la ora actuală, mărcile […] Articolul Duşmanii au plecat, prietenii au venit. Record istoric de dealeri auto chinezi în Rusia apare prima dată în Autoblog.md.
09:30
Clasa S a jucat întotdeauna un rol important pentru Mercedes-AMG. În urmă cu mai bine de 50 de ani, fondatorii au demonstrat deja că pot transforma un sedan de lux într-un vehicul foarte sportiv, cu spiritul șvab de inovație. Marca de mașini sport și de performanță din Affalterbach și-a stabilit prima piatră de hotar în […] Articolul (video) Premieră mondială: Noul Mercedes-AMG S 63 E PERFORMANCE – 802 CP şi consum mixt de 4.4 litri apare prima dată în Autoblog.md.
08:40
Articol de: Toyota Moldova Doriți să procurați un automobil nou marca Toyota? Iată un moment oportun! Doar în perioada 6-10 decembrie 2022, cu ocazia aniversării Zilei companiei Continent SRL, puteţi beneficia de o reducere de preţ de până la 2.000 de dolari la procurarea automobilelor din stoc*! Modelele disponibile cu avantajul propus: *Cantitatea și modelele propuse […] Articolul (P) Automobile noi Toyota cu BENEFICIU de până la 2000 de dolari! apare prima dată în Autoblog.md.
5 decembrie 2022
19:10
După ce s-a angajat într-un război distrugător în Ucraina, fapt ce a dus practic la izolarea Federației Ruse și la plecare celor mai cunoscute mărci de pe teritoriul acesteia, Vladimir Putin cunoscut pentru discursurile sale prin care își asigura susținătorii că rușii se vor descurca pe cont propriu, iată că a fost văzut astăzi conducând […] Articolul (video) S-a stricat cumva Aurusul? Putin văzut la volanul unui Mercedes-Benz pe podul din Kerci apare prima dată în Autoblog.md.
18:40
În 1952, un tânăr tehnician în vârstă de 20 de ani din Italia a privit cu uimire cum Bugatti și-a încetat tragic producția în Molsheim, Franța. Trei decenii mai târziu, la vârsta de 59 de ani, acel tehnician, care până acum este un antreprenor de succes, a putut întări fundațiile care aveau să stea la […] Articolul (video) Romano Artioli, omul care a salvat Bugatti, îşi sărbătorește astăzi cei 90 de ani apare prima dată în Autoblog.md.
17:30
Pe alocuri fulguieşte la această oră, iar dacă va continua până dimineaţă drumarii vor fi nevoiţi să intervină mai în forţă pentru a curăţa depunerile. Nouă nu ne rămâne decât să urmăm câteva recomandări, să fim prudenți şi să sperăm că nu vom fi implicaţi în accidente rutiere. Prognoza meteo anunțată de SHS pentru perioada […] Articolul Atenţie, şoferi! Avertizare din partea sinopticienilor, poliţiei şi autorităţilor locale apare prima dată în Autoblog.md.
16:40
Astăzi, în Belgia, Toyota a organizat premiera europeană a noii generaţii Prius, care pe continentul nostru va exista exclusiv în format plug-in hybrid. Devin astfel disponibile mai multe detalii, unele care merită atenţie. De exemplu, un rating de emisii combinate de CO2 în ciclu WLTP, de doar 19 g/km* (supus omologării), l-ar face Prius-ul cu […] Articolul (video) Premieră europeană pentru noul Prius PHEV. De ce panoul solar de pe acoperiş este un must have apare prima dată în Autoblog.md.
14:00
După o avanpremieră în noiembrie peste ocean, noul Toyota bZ Compact SUV Concept și-a făcut debutul european la Bruxelles, Belgia, oferind o privire de ansamblu unui nou şi viitor model, extinzând viziunea companiei sub umbrela mărcii „bZ” (Beyond Zero). Noul concept este poziționat în segmentul C-SUV, cel mai mare segment din Europa. Alături de C-HR […] Articolul (foto) Detalii despre Toyota bZ Compact SUV Concept şi primele informaţii oficiale despre noul C-HR apare prima dată în Autoblog.md.
12:40
INSP a dat publicității una dintre ultimele statistici de weekend din acest an şi aceasta include un nou record. Deşi, cu siguranţă, cifrele ar fi de fiecare dată mult mai mari dacă inspectorii ar putea împânzi absolut toate drumurile din ţară, astfel încât fiecare contravenient să nu poată scăpa de penalizare. Printre cei 4.000 de […] Articolul Un nou record! Sute de şoferi au fost prinşi circulând cu viteză şi fără centuri cuplate pe drumuri alunecoase apare prima dată în Autoblog.md.
12:10
Preţul benzinei 95 se îndreaptă spre 24 de lei/litrul, asta dacă reducerile vor mai continua şi în următoarele zile ale săptămânii curente. Însă în privința motorinei se observă o diminuare tot mai mare a dinamicii zilnice, pentru marţi reducerea fiind setată să fie cu doar patru bani! Să ne aşteptăm la noi scumpiri în prag […] Articolul ANRE anunţă preţurile plafon pentru carburanți, valabile pentru marţi, începând cu miezul nopţii apare prima dată în Autoblog.md.
11:20
Mercedes-Benz a prezentat noul model electric EQT şi a cam dezamăgit publicul interesat cu această maşină, asta pentru că arată total diferit faţă de conceptul său care punea pe unele buze cuvântul WOW. Prețurile noului EQT, cu motor de 90 kW şi lungime standard, încep de la aproximativ 49.000 de euro. O variantă cu ampatament […] Articolul (video) Premieră dezamăgitoare: Noul Mercedes-Benz EQT nu arată cum era de așteptat apare prima dată în Autoblog.md.
09:50
Producția de serie a primului BMW XM a început la BMW Manufacturing din Spartanburg, Carolina de Sud. Modelul de top este construit alături de X5, X6 și X7, pe aceeași linie de asamblare. „Suntem încântați să adăugăm primul BMW XM în portofoliul fabricii noastre. Designul modern, orientat spre viitor și performanțele puternice ale BMW XM […] Articolul BMW a început să facă noul XM. Câte alte maşini bavareze se pot cumpăra în Moldova de preţul său apare prima dată în Autoblog.md.
4 decembrie 2022
11:10
Doar priviți ce model interesant a venit în Republica Moldova în aceste zile! Vorbim despre primul exemplar Mercedes-AMG GT-R Black Series, o versiune cu performanțe de top al coupe-ului german care a fost surprins în interiorul showroom-ului Mercedes-Benz Moldova de pe strada Varnița. Vorbim despre cel mai puternic GT-R produs de către divizia Mercedes-AMG. Această […] Articolul (foto) Rămâne sau va pleca în altă țară ? În Chișinău a venit primul Mercedes-AMG GT-R Black Series. Costă peste 300.000 euro apare prima dată în Autoblog.md.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.