(video) Premierele Jetour la Auto China 2024: Reportaj AutoBlog.MD

Autoblog.md, 12 iunie 2024 15:10

AutoBlog.MD a vizitat Salonul Auto de la Beijing. Reportaje video de la expoziția Auto China 2024 se vor vedea doar pe AutoBlog.MD mulțumită partenerilor: Jetour Moldova, Castel Mimi, Apa Bucovina Moldova, BT Leasing MD și Xiaomi Moldova. Jetour, o marcă din portofoliul celor de la Chery, nu avea cum să lipsească de la Auto China 2024. Produsele sale devin tot mai interesante și […] Articolul (video) Premierele Jetour la Auto China 2024: Reportaj AutoBlog.MD apare prima dată în Autoblog.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Autoblog.md

Acum 6 ore
17:50
Noul Ferrari e-building, fabrica care va produce mașini cu motor cu combustie internă, hibride și primul model electric al mărcii, a fost inaugurată astăzi în prezența președintelui italian Sergio Mattarella. Acesta va fi întâmpinat de președintele John Elkann, vicepreședintele Piero Ferrari, directorul general Benedetto Vigna și reprezentanți ai forței de muncă Ferrari. Noua platformă va […] Articolul (video) Ferrari a inaugurat noua fabrică în care va produce și mașini electrice, inclusiv baterii și motoare apare prima dată în Autoblog.md.
Acum 8 ore
16:30
În Republica Moldova s-a descoperit un grup de Telegram în care se discută cum să fie vânați anumiți șoferi. Membri ai acestui grup sunt polițiști, inclusiv din cei ce participă în patrulare, scrie telegraph.md Conform denunțului, un membru al grupului de Telegram a dezvăluit că aceștia postează fotografii ale mașinilor și ale șoferilor acestora, împreună […] Articolul Moldova: S-a descoperit un grup de Telegram în care polițiști discută despre vânători de șoferi apare prima dată în Autoblog.md.
15:40
Dacia a atins pragul de 1.000.000 de vehicule cu motorizare mixtă benzină și GPL produse începând din anul 2012. Mașina milionară este un Duster de ultimă generație. Dacia este în prezent liderul necontestat al pieței GPL la nivel european. Este singurul constructor care propune, sub emblema ECO-G, motorizări cu carburație mixtă pe ansamblul gamei sale […] Articolul Dacia anunță un milion de mașini produse cu motorizare ECO-G apare prima dată în Autoblog.md.
Acum 12 ore
13:20
Ieri vă spuneam despre apariția, deocamdată în sectorul Botanica, a unor marcaje proaspăt introduse în RCR. Printre care se numără și un ”covor” de culoare roșie. Marcajul mai neobișnuit este menit să atragă atenția șoferilor că se apropie de o trecere pietonală și este aplicat cu o vopsea specială care să contribuie la reducerea distanței […] Articolul (video) Nu e suficient de aprinsă culoarea? Primii șoferi cărora le este indiferent de noul marcaj roșu apare prima dată în Autoblog.md.
12:10
În data de 20 iunie 2024, ofițerii Serviciului protecție internă și anticorupție (SPIA) al MAI, sub conducerea PCCOCS, au reținut în flagrant un angajat al Inspectoratului de poliție Strășeni. Acesta a căzut în plasa corupției, fiind atras de o sumă infimă de bani. Investigațiile au fost demarate ca urmare a sesizării parvenite din partea IGP, […] Articolul (video) Un polițist din Strășeni, prins că a primit bani pentru a elibera un automobil ridicat la parcarea specială apare prima dată în Autoblog.md.
11:10
Două automobile confiscate de la oligarhul fugar Ilan Șor vor fi scoase la vânzare prin licitație publică. Despre aceasta anunță biroul BAEJ PRIM-PARTNERS. Este vorba despre un GAZ 2410 și un Bentley Continental Flying Spur! Automobilul sovietic este produs în anul 1988, are un motor pe benzină de 2445 cm3 și un parcurs de 35.025 […] Articolul (foto) Șansă unică pentru moldoveni! Mașinile unui oligarh fugar sunt scoase la licitație apare prima dată în Autoblog.md.
Acum 24 ore
09:40
Aseară târziu, aproape de miezul nopții, Bugatti a organizat acasă premiera unui model 100% nou. Compania franceză a prezentat un autoturism din categoria hypercar, unul care simbolizează îndepărtarea completă de tehnologiile VW, pe alocuri învechite. Dezvoltarea noului Bugatti Tourbillion a fost realizată de noua echipă Bugatti Rimac, iar rezultatul poate fi numit unul neașteptat. Dacă […] Articolul (video) Premieră: Noul Bugatti Tourbillon – primul hypercar hibrid cu V16 natural aspirat apare prima dată în Autoblog.md.
Ieri
20:00
În orașul Chișinău au apărut, în ceea ce ar fi o premieră urbană, ”covoare” roșii pe carosabile. Primele ”așternuturi” au fost văzute pe bd. Cuza Vodă din sectorul Botanica. Cu câteva zile în urmă, municipalitatea a anunțat câteva detalii despre noi marcaje aplicate. Lucrările sunt executate atât de Regia „Exdrupo”, cât și de un agentul […] Articolul (video) ”Covoare” roșii apar și pe străzi din orașul Chișinău apare prima dată în Autoblog.md.
18:00
Compania HWA AG, angajată în dezvoltarea de mașini de curse și care reprezintă oficial interesele mărcii Mercedes-Benz în motorsport, care are și statul de producător auto, are gata un restomod interesant. După ce s-a implicat în crearea multor versiuni a fostului Mercedes-AMG GT, dar și a unor modele precum De Tomaso P72, Pagani Huayra R, […] Articolul (video) HWA recreează legendarul Mercedes-Benz 190 E 2.5-16 Evo II apare prima dată în Autoblog.md.
16:30
În această după amiază, IGP a scos în evidență un nou caz de încălcare a RCR. Vizat este un tânăr vitezoman. Iar situația în care s-a pomenit ridică din nou întrebarea conducerii fără permis și cine sunt acei iresponsabili care le oferă acces la autovehicule unor astfel de participanți la trafic? Polițiștii de patrulare au […] Articolul Moldova: Cât te costă să mergi cu peste 140 km/h prin localitate și fără permis apare prima dată în Autoblog.md.
15:10
Pe baza relației lor de 12 ani și a unei întreprinderi mixte bine stabilite, JLR și Chery au semnat o scrisoare de intenție pentru a consolida oferta de produse CJLR pentru următoarea eră a electrificării în China. Noul model de colaborare valorifică pe deplin punctele forte complementare ale ambelor părți. Chery deține o poziție de […] Articolul Freelander se întoarce ca brand! Jaguar Land Rover anunță colaborarea oficială cu Chery apare prima dată în Autoblog.md.
12:40
Menţiune importantă! Orice articol de acest gen se referă la preţurile carburanţilor comercializați pe teritoriul Republicii Moldova! După ce marți ANRE a aprobat majorarea cu 11 bani a marjei comerciale specifice, principalele produse petroliere au început să se scumpească simțitor. Pentru astăzi s-au adăugat alți 16 bani la prețul unui litru de motorină standard. Iar […] Articolul Nu mai vedem motorină de 20 de lei?! Iată cât costă astăzi carburanții și cât vor costa vineri apare prima dată în Autoblog.md.
11:30
Într-o schimbare radicală a modului în care abordează piața SUV-urilor compacte, Citroën a reinventat complet modelul C3 Aircross. În varianta sa europeană, acest model nou-nouț împarte platforma Smart Car cu recentul C3, ceea ce îi permite să fie poziționat la un preț foarte atractiv. Alături de alte caracteristici, Citroën propune și o nouă versiune cu […] Articolul (video) Noul Citroën C3 Aircross a fost dezvăluit complet. Detalii și prețuri apare prima dată în Autoblog.md.
10:30
În atenția călătorilor! Serviciul Vamal și Poliția de Frontieră informează că de dimineață se atestă un flux majorat de autoturisme ce așteaptă să traverseze prin PTF Leușeni-Albița. Din cauza unor defecțiuni tehnice la baza de date a autorităților române a fost temporar întreruptă activitatea de control la trecerea frontierei prin Albița. La această oră a […] Articolul Cozi în vama Leușeni-Albița. Probleme temporare au fost în partea română apare prima dată în Autoblog.md.
09:20
Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță pentru joi, 20 iunie, Cod Galben de intensificări ale vântului nord-vestic. Va bate în rafale de până la 72 km/h. Avertizarea este valabilă pentru întreg teritoriul Republicii Moldova, fiind activă în intervalul 8:00-20:00. În acest context, Primăria Municipiului Chișinău face apel către locuitorii și oaspeții Capitalei, să dea dovadă de […] Articolul Astăzi ne răcorim, dar sub pericol? Un nou Cod Galben emis în Moldova apare prima dată în Autoblog.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
17:10
Astăzi dimineață, în jurul orei 8:00, polițiștii din raionul Șoldănești au fost sesizați despre producerea unui accident grav în apropierea satului Cotiujenii Mari. Acesta s-a soldat cu câteva persoane rănite, dar și cu o ”ironie a sorții”. Conducătorul unui Mercedes-Benz Sprinter în vârstă de 35 de ani, care ar fi transportat păsări domestice conform unor […] Articolul (video) Raionul Șoldănești: Un șofer a fost rănit într-un accident și a decedat într-altul apare prima dată în Autoblog.md.
15:00
După ce s-a autosesizat în urma publicării imaginilor, Poliția anunță rezultatele unei anchete deschise pe marginea a doi șoferi care se deplasau cu viteză excesivă pe bulevardul Dacia. Conform IGP, cităm exact textul, cei doi au încălcat mai multe reguli de circulație, astfel punând în pericol viața altor participanți la traficul rutier. Acum mai interesant: […] Articolul (video) Rezultatul autosesizării Poliției la imaginile cu două Mercedes-uri care gonesc pe bd. Dacia apare prima dată în Autoblog.md.
13:50
În ianuarie, compania analitică JATO Dynamics a publicat rezultatele preliminare privind vânzările de automobile noi la nivel mondial în 2023. Și abia acum este gata rezumatul statistic final și cuprinzător, care include date adunate din 151 (din 195) de piețe. Rezultatele nu s-au schimbat în mod fundamental, dar există clarificări și nuanțe importante. În ciuda […] Articolul Câte mașini s-au vândut în 2023 în toată lumea? Iată datele finale de pe 151 de piețe apare prima dată în Autoblog.md.
12:10
Epopeea cu prăbușirea companiei americane Fisker Inc. a început în luna februarie, când s-a aflat despre gravele dificultăți financiare. Acum toată istoria s-a încheiat în mod oficial. Henrik Fisker a depus o cerere la judecătoria statului Delaware pentru a-și declara compania falimentată! La sfârșitul iernii, în presă au apărut informații despre pierderi de 463 de […] Articolul S-a întâmplat! Fisker Inc. a depus cererea de faliment apare prima dată în Autoblog.md.
11:20
Articol de: Toyota Moldova În martie 1994, la Salonul Auto de la Geneva, Toyota RAV4 a debutat, deschizând un nou capitol în industria auto. De atunci RAV4 a devenit sinonim cu versatilitatea și performanța, oferind un spațiu generos, confort și o poziție de condus înaltă pentru o vizibilitate excelentă. Acest SUV inovator a fost conceput pentru […] Articolul (P) Toyota RAV4 – trei decenii de inovație și succes în piața auto apare prima dată în Autoblog.md.
10:10
Cu un farmec sportiv, un impact vizual și o versatilitate mai mari ca niciodată, noul BMW X3 își asumă rolul de talentat vehicul multifuncțional pentru utilizarea zilnică, activități de agrement și călătorii în segmentul principal al mărcii. Un nou limbaj de design conferă celei de-a patra generații a Sports Activity Vehicle (SAV) pentru segmentul premium […] Articolul (video) Premieră mondială: Noua generație BMW X3 și primul X3 M50 apare prima dată în Autoblog.md.
18 iunie 2024
21:20
Zilele trecute, pe traseul M2 (centura Chișinău-Ialoveni), mai mulți conducători auto au fost fixați cu TruCAM cu viteze ilegale. Probabil observând că sensurile sunt separate de parapete din beton, unii șoferi ar considera că acolo regimul de mișcare e unul de autostradă. Și iată cu ce viteze au fost prinși. Un șofer la volanul unui […] Articolul (video) Viteze de autostradă pe centura Chișinăului! Iată cât de repede se deplasau mai mulți șoferi apare prima dată în Autoblog.md.
18:10
Astăzi, în jurul orei 10:15, Poliția a fost sesizată despre producerea unui grav accident în care a fost lovit un pieton. Totul s-a întâmplat în satul Frumușica din municipiul Chișinău (din vecinătatea Băcioiului). La fața locului, polițiștii au stabilit că o femeie de 66 de ani a fost lovită de o Dacia Logan. La volan […] Articolul Frumușica: O femeie și-a pierdut viața după ce a fost lovită de o mașină apare prima dată în Autoblog.md.
17:50
(update 18.06.2024) Bentley a publicat astăzi un comunicat de presă în care anunță data debutului noii generații Continental GT. Modelul va fi lansat marți seara, 25 iunie. Și mai face o mențiune importantă, anterior neanunțată. Din start va fi arătat modelul Continental GT Speed și el este cel cu 782 CP. Va fi astfel cel […] Articolul (foto/update) Noul Bentley Continental GT Speed se prezintă peste o săptămână apare prima dată în Autoblog.md.
17:20
Au fost finalizate lucrările de construcție a drumului de acces de la podul de pontoane către drumul național G99, ocolind orașul Leova. Drumul are o lungime totală de 3.59 km. De asemenea s-au finalizat și alte lucrări. Pe durata implementării, proiectul a fost realizat în patru etape distincte: Finalizarea acestui proiect de infrastructură importantă va […] Articolul (foto) Lucrările pentru amenajarea PTF Leova-Bumbăta și a altor obiective din zonă au fost finalizate apare prima dată în Autoblog.md.
17:10
Au fost finalizate lucrările de construcție a drumului de acces de la podul de pontoane către drumul național G99, ocolind orașul Leova. Drumul are o lungime totală de 3.59 km. De asemenea s-au finalizat și alte lucrări. Pe durata implementării, proiectul a fost realizat în patru etape distincte: Finalizarea acestui proiect de infrastructură importantă va […] Articolul (foto) Lucrările pentru amenajarea PTF Leova-Bumbăta și a altor obiective au fost finalizate apare prima dată în Autoblog.md.
16:30
Astăzi, 18 iunie 2024, în cadrul ședinței publice, Consiliul de Administrație al ANRE a aprobat marja comercială specifică la comercializarea cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard pentru semestrul doi al anului 2024. Marja comercială stabilită este de 3.28 lei/litru (+11 bani) pentru benzină și de 3.29 lei/litru (+11 bani) pentru motorină. Majorarea […] Articolul Moldova: Carburanții se scumpesc ușor după o majorare a marjei comerciale specifice apare prima dată în Autoblog.md.
14:40
Primăria orașului Durlești anunță despre un sezon estival incomod pentru toți cei care se deplasează prin localitate fie cu transportul personal, fie cu cel public. Cauza: startul unor lucrări de reparație de proporții mari! Lucrările au fost așteptate de multă vreme, însă vor costa confortul locuitorilor. Aflăm că începând cu 24 iunie (luni) vor demara […] Articolul Atenție! Primăria Durlești anunță suspendare de circulație pe drumul principal, care intră în reparație apare prima dată în Autoblog.md.
14:10
Un nou accident grav pe traseul R6 Chișinău-Orhei-Bălți. A fost înregistrat prin apel 112 la ora 11:34. A implicat copii și s-a soldat cu persoane traumatizate. Ambele mașini au părăsit carosabilul. Potrivit informațiilor preliminare care ne-au fost oferite de IP Orhei, vinovat de cele întâmplate ar fi un tânăr șofer de 26 de ani. Acesta, […] Articolul (video) Accident grav pe traseul R6. O mașină a lovit alta din spate și ambele au ieșit în decor apare prima dată în Autoblog.md.
13:10
Noutate absolută în Durlești. Lângă Uzina Chimică „Aschim” se instalează un nou obiectiv de semafoare. Mai exact la cea mai intens utilizată trecere pietonală din zonă, al cărei marcaj iată-iată dispare. Noile elemente de infrastructură deja generează nemulțumiri în rândul localnicilor. Aceștia spun că în orele de vârf o intensitate mai mare a ambuteiajelor este […] Articolul (video) Semafoare noi în Durlești, în loc de gropi reparate. Localnicii sunt nemulțumiți apare prima dată în Autoblog.md.
12:30
Ford Performance se întoarce din nou pe munții Americii cu un nou vehicul demonstrativ electric – monstrul F-150 Lightning SuperTruck! Inițiativa urmează și își propune să se bazeze pe succesul înregistrat în 2023, când a capturat mai multe recorduri la Pikes Peak International Hill Climb cu SuperVan 4.2. Proiectat în colaborare cu Ford Design și […] Articolul (video) Ford F-150 Lightning SuperTruck – monstru cu 2.72 tone de forță de apăsare apare prima dată în Autoblog.md.
11:40
Koenigsegg Automotive a emis un ordin de interdicție de a conduce (Do-Not-Drive Order – DNDO) pentru proprietarii hypercarului Jesko, în urma unui incident major în care a fost implicat un exemplar. Pe 15 iunie, în jurul orei locale 10:00, un Koenigsegg Jesko care participa la raliul de supercaruri “6to6 Europe Tour 2024” din Grecia a […] Articolul (video) Acesta a fost un Koenigsegg Jesko Attack! Producătorul a emis un ordin pentru toți clienții apare prima dată în Autoblog.md.
10:20
După Porsche Taycan, a venit rândul celor de la Audi să introducă modernizatul model e-tron GT. Ambele electromobile împart o platformă comună, însă germanii din Ingolstadt nu au făcut un simplu copy-paste. La urma urmei, cel mai puternic e-tron GT este mai slab decât două versiuni de top ale lui Taycan. Acum trei versiuni în […] Articolul (video) Audi introduce familia modernizată e-tron GT. Modelul de top are 925 CP apare prima dată în Autoblog.md.
17 iunie 2024
19:40
Un accident de circulație s-a produs astăzi chiar sub ferestrele Președinției și Parlamentului. În ambele clădiri urmează să ajungă președintele Italiei aflat în vizită în țara noastră. Însă să revenim la cele întâmplate propriu-zis. Conform datelor pe care le-am obținut de la Poliția Capitalei, accidentul a fost înregistrat la ora 12:45. S-a produs în intersecția […] Articolul (video) Accident în centrul capitalei. Unei mașini i-au sărit toate airbagurile după contactul cu o Tesla apare prima dată în Autoblog.md.
17:30
Circulația pe podul din strada Mihai Viteazul ar putea fi închisă integral până la finisarea reparațiilor. O solicitare în acest sens vine de la compania care face lucrările, a precizat Vitalie Mihalache, șef al Direcției generale mobilitate urbană din Chișinău. Însă deocamdată nu este clar dacă se va da curs cererii, respectiv de când nu […] Articolul (video) Circulația pe podul din strada Mihai Viteazul ar putea fi închisă integral apare prima dată în Autoblog.md.
16:20
Compania chineză Voyah, reprezentată oficial și în Republica Moldova, introduce o nouă motorizare pentru primul său SUV. Diferențele nu sunt cardinale, însă noua combinație de agregate face din Voyah Free 318 cel mai autonom SUV hibrid (EREV) din clasă și din lume! Vezi și: (video) Test Drive: Noul Voyah Passion Voyah Free 318 are două […] Articolul (video) Noul Voyah Free 318 e numit SUV-ul hibrid cu cea mai mare autonomie electrică din lume apare prima dată în Autoblog.md.
14:40
Avem parte de o nouă avertizare Cod Galben de la început de săptămână. Și interesant este că a fost emisă exact după sfârșitul unei scurte ploi torențiale. Dar se pare că a fost doar un prim val. Aflăm că ne așteaptă o nouă sesiune de instabilitate atmosferică. Sub Cod Galben este inclus întreg teritoriul Republicii […] Articolul Meteorologii au emis un nou Cod Galben exact după o ploaie trecută peste Chișinău apare prima dată în Autoblog.md.
14:00
Un nou material video expediat la adresa redacției noastre a fost însoțit de o descriere care arată o idee deja formată în societate. Martorul ocular a exclamat: „Se pare că în ultimele zile șoferii cu Mercedes-uri sunt în topuri manevre periculoase prin Chișinău.” Însă adevărul este că însăși mărcile auto nu poartă nicio vină în […] Articolul (video) Așa se virează în intersecții? Manevra ilegală a unui șofer, filmată pe strada Calea Ieșilor apare prima dată în Autoblog.md.
12:50
Hispano Suiza este o marcă spaniolă istorică de automobile deținută de patru generații ale familiei Suqué Mateu. A fost pe timpuri un concurent serios pentru companii precum Rolls-Royce sau Bugatti. Hispano Suiza Fábrica de Automóviles S.A. a fost fondată la Barcelona în 1904 de Damián Mateu, cu ajutorul directorului tehnic și inginerului Marc Birkigt, de […] Articolul (video) Premieră: Noul Hispano Suiza Carmen Sagrera are patru electromotoare, toate pe spate apare prima dată în Autoblog.md.
11:20
Ultimul automobil sport Jaguar F-TYPE fabricat la uzina de producție a mărcii din Castle Bromwich se va alătura colecției Jaguar Heritage. Se întâmplă la 50 de ani distanță de când ultimul Jaguar E-type a ieșit de pe linia de producție. Ultimul F-TYPE este un V8 decapotabil de 5.0 litri în culoarea Giola Green cu acoperiș […] Articolul (foto) Ultimul Jaguar F-TYPE rămâne acasă apare prima dată în Autoblog.md.
10:10
Mașina Ferrari AF Corse 499P, hypercarul #50, condusă de Antonio Fuoco, Nicklas Nielsen și Miguel Molina, a obținut ieri seara o victorie strălucită și bine calculată în condiții schimbătoare pentru a câștiga Cursa de 24 de ore de la Le Mans. Nielsen a condus spre un final superb, supraviețuind unei probleme cu ușa și unei […] Articolul (video) Dramă pentru Alpine și victorie cu un Porsche în clasa GT3. Rezumatul Le Mans 2024 apare prima dată în Autoblog.md.
09:10
Primăria Municipiului Chișinău informează că în zilele de 17-18 iunie 2024 va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală. Măsura este luată de poliție, în contextul vizitei oficiale în Republica Moldova a E.S. dl. Sergio MATTARELLA, Președintele Republicii Italiene. Oficialul va vizita inclusiv Guvernul și Parlamentul Republicii Moldova. În aceste condiții, […] Articolul Președintele Italiei vine în Moldova. Există restricții anunțate pentru zilele de luni și marți apare prima dată în Autoblog.md.
16 iunie 2024
17:10
Ferrari aduce acasă a 11-a victorie la Le Mans cu echipa sa de fabrică. Cursa s-a încheiat oficial la ora 17:00, ora Republicii Moldova. Locul secund l-a ocupat un echipaj Toyota. Podiumul a fost completat de a doua mașină Ferrari. Echipajul Ferrari cu numărul #50 a ajuns la final după 311 tururi! Linia de finiș […] Articolul A câștigat și în acest an! Ferrari își menține coroana la Le Mans apare prima dată în Autoblog.md.
15 iunie 2024
16:20
A 92-a ediție a cursei de 24 de ore de la Le Mans începe de la ora 17:00, ora Moldovei. Pe grila de start sunt 62 de mașini în total. Porsche va porni din pole position. Zinedine Zidane va da startul prin steagul în carouri. Existau premise ca o mașină să nu mai participe – […] Articolul Le Mans 2024 e LIVE! Cursa a atras 18 foști piloți de Formula 1 și un multiplu campion MotoGP apare prima dată în Autoblog.md.
11:40
Ieri, în jurul orei 11:00, între localitățile Paladea și Ruseni din raionul Ocnița s-a produs un accident rutier în care o mașină a fost puternic deteriorată. Ca prin minune persoana care o manipula a rămas în viață. Ajunși la fața locului, polițiștii din Ocnița au constatat preliminar că un bărbat în vârstă de 55 de […] Articolul (video) Raionul Ocnița: A ieșit pe contrasens în curbă și a plecat la spital cu persoane nevinovate apare prima dată în Autoblog.md.
14 iunie 2024
18:30
Imaginea zilei de astăzi vine din inima orașului Chișinău. Aceasta și altele au fost făcute publice de jurnalista de la jurnal.md, Nadejda Roșcovanu. Aceasta, după o situație în care s-a pomenit ieri, s-a arătat nedumerită de nedreptate socială. Ministrul MAI, Adrian Efros, a fost văzut astăzi participând la un eveniment de donație a sângelui, organizat […] Articolul (foto) Imaginea zilei: Ministrul MAI are șofer personal cu imunitate la RCR apare prima dată în Autoblog.md.
17:50
Noaptea trecută, pe strada Varnița din capitală, un echipaj INSP a depistat un bărbat de 30 de ani care se deplasa haotic cu un Mercedes. A fost tras pe dreapta și s-a adeverit presupunerea că era beat. Testul Drager a arătat o concentrație de 0.75 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. Conform INSP, pentru […] Articolul (foto) Chișinău: Noaptea trecută, într-o mașină de poliție un șofer a ”scăpat” un tenculeț de bani apare prima dată în Autoblog.md.
16:30
Imagini virale astăzi au apărut pe o rețea de socializare. O cameră de bord a surprins cum doi grăbiți cu Mercedes-uri trec la culoarea roșie a semaforului, îndreptându-se spre capitală. Ambii au fost la o limită de a produce accidente de circulație cu mașini care traversau intersecția. „Și totuși se pune întrebarea pentru ce? Unde […] Articolul (video) Cursă în plină zi până la intrarea în oraș? Doi vitezomani, filmați cum trec la roșu la limita unor accidente apare prima dată în Autoblog.md.
16:20
Există o reacție pe marginea situației din weekend, când un localnic de lângă Circ a surprins noaptea târziu acțiunile unui conducător auto. Acestea a condus un automobil cu viteză, intenționat accelerând pentru ca turațiile mari să genereze și un sunet mai puternic al eșapamentului. Ulterior a angajat mașina într-o serie de derapaje în sensul giratoriu […] Articolul Șoferul care s-a dat în spectacol lângă Circ a fost trimis în judecată! Iată ce riscă apare prima dată în Autoblog.md.
15:20
Ploaia torențială de astăzi a dus la formarea de noi râuri de apă pe străzile orașului Chișinău. Evident, toate scurgerile din centrul capitalei au ajuns în vale, pe strada Albișoara. Poliția face un anunț de ultimă oră cu mențiunea că la moment strada Albișoara din capitală, tronsonul cuprins între strada Ismail și bulevardul Negruzzi, este […] Articolul (video) O porțiune a străzii Albișoara a fost inundată și închisă temporar. Poliția redirecționează traficul apare prima dată în Autoblog.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.