(video) Accident nocturn în capitală. Două mașini s-au ciocnit puternic în intersecția Ismail-Mateevici

Autoblog.md, 22 mai 2024 10:30

Două automobile au fost deteriorate semnificativ după un accident înregistrat aseară în jurul orei 22:00. S-a produs în intersecția străzilor Ismail și Alexei Mateevici. Ca prin minune nimeni nu a avut de suferit. La fața locului a fost solicitată poliția în mod evident, căci despre vreo constatare amiabilă nu putea fi vorba. S-a găsit un […] Articolul (video) Accident nocturn în capitală. Două mașini s-au ciocnit puternic în intersecția Ismail-Mateevici apare prima dată în Autoblog.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Autoblog.md

Acum 12 ore
16:20
A 92-a ediție a cursei de 24 de ore de la Le Mans începe de la ora 17:00, ora Moldovei. Pe grila de start sunt 62 de mașini în total. Porsche va porni din pole position. Zinedine Zidane va da startul prin steagul în carouri. Existau premise ca o mașină să nu mai participe – […] Articolul Le Mans 2024 e LIVE! Cursa a atras 18 foști piloți de Formula 1 și un multiplu campion MotoGP apare prima dată în Autoblog.md.
Acum 24 ore
11:40
Ieri, în jurul orei 11:00, între localitățile Paladea și Ruseni din raionul Ocnița s-a produs un accident rutier în care o mașină a fost puternic deteriorată. Ca prin minune persoana care o manipula a rămas în viață. Ajunși la fața locului, polițiștii din Ocnița au constatat preliminar că un bărbat în vârstă de 55 de […] Articolul (video) Raionul Ocnița: A ieșit pe contrasens în curbă și a plecat la spital cu persoane nevinovate apare prima dată în Autoblog.md.
Ieri
18:30
Imaginea zilei de astăzi vine din inima orașului Chișinău. Aceasta și altele au fost făcute publice de jurnalista de la jurnal.md, Nadejda Roșcovanu. Aceasta, după o situație în care s-a pomenit ieri, s-a arătat nedumerită de nedreptate socială. Ministrul MAI, Adrian Efros, a fost văzut astăzi participând la un eveniment de donație a sângelui, organizat […] Articolul (foto) Imaginea zilei: Ministrul MAI are șofer personal cu imunitate la RCR apare prima dată în Autoblog.md.
17:50
Noaptea trecută, pe strada Varnița din capitală, un echipaj INSP a depistat un bărbat de 30 de ani care se deplasa haotic cu un Mercedes. A fost tras pe dreapta și s-a adeverit presupunerea că era beat. Testul Drager a arătat o concentrație de 0.75 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. Conform INSP, pentru […] Articolul (foto) Chișinău: Noaptea trecută, într-o mașină de poliție un șofer a ”scăpat” un tenculeț de bani apare prima dată în Autoblog.md.
16:30
Imagini virale astăzi au apărut pe o rețea de socializare. O cameră de bord a surprins cum doi grăbiți cu Mercedes-uri trec la culoarea roșie a semaforului, îndreptându-se spre capitală. Ambii au fost la o limită de a produce accidente de circulație cu mașini care traversau intersecția. „Și totuși se pune întrebarea pentru ce? Unde […] Articolul (video) Cursă în plină zi până la intrarea în oraș? Doi vitezomani, filmați cum trec la roșu la limita unor accidente apare prima dată în Autoblog.md.
16:20
Există o reacție pe marginea situației din weekend, când un localnic de lângă Circ a surprins noaptea târziu acțiunile unui conducător auto. Acestea a condus un automobil cu viteză, intenționat accelerând pentru ca turațiile mari să genereze și un sunet mai puternic al eșapamentului. Ulterior a angajat mașina într-o serie de derapaje în sensul giratoriu […] Articolul Șoferul care s-a dat în spectacol lângă Circ a fost trimis în judecată! Iată ce riscă apare prima dată în Autoblog.md.
15:20
Ploaia torențială de astăzi a dus la formarea de noi râuri de apă pe străzile orașului Chișinău. Evident, toate scurgerile din centrul capitalei au ajuns în vale, pe strada Albișoara. Poliția face un anunț de ultimă oră cu mențiunea că la moment strada Albișoara din capitală, tronsonul cuprins între strada Ismail și bulevardul Negruzzi, este […] Articolul (video) O porțiune a străzii Albișoara a fost inundată și închisă temporar. Poliția redirecționează traficul apare prima dată în Autoblog.md.
14:30
La cea de-a 75-a aniversare, Abarth își impresionează încă o dată comunitatea cu debutul noului Abarth Offshore. ”Mașina” a fost prezentată în premieră mondială la evenimentul Top Marques 2024, desfășurat între 5 și 9 iunie în inima Principatului Monaco. Inspirat de moștenirea sportivă a ”Scorpionului”, noul Abarth Offshore aduce marca auto mai aproape de lumea […] Articolul (video) Noul Abarth Offshore poate atinge peste 100 km/h pe apă apare prima dată în Autoblog.md.
13:20
Producătorii chinezi de automobile electrice critică decizia Uniunii Europene de a impune tarife vamale suplimentare, însă au la dispoziţie mai multe opţiuni pentru a continua să crească, inclusiv mutarea producţiei pe continent şi utilizarea marjelor mari de profit pentru a absorbi o parte din pierderi, arată o analiză Bloomberg. De asemenea, constructorii chinezi ar putea […] Articolul Neînsemnat sau chiar deloc! Astfel îi va afecta tarifele pregătite de UE pe producătorii chinezi de EV-uri apare prima dată în Autoblog.md.
11:50
Echipa Porsche Penske Motorsport va aborda ediția din acest an a cursei de 24 de ore de la Le Mans din pole position! În urma Hyperpole, ultima sesiune care stabilește locul pe grila de start, Kévin Estre a stabilit cel mai bun timp la bordul unui Porsche 963 #6. Porsche a obținut astfel al 19-lea […] Articolul (video) Porsche vrea a 20-a victorie la Le Mans! Sâmbătă va porni din pole position apare prima dată în Autoblog.md.
10:40
Aspark SP600 este oficial cel mai rapid hypercar electric din lume, atingând o viteză maximă de 438,7 km/h. Născut pentru viteză, acest hypercar electric cu intenție de producție a fost conceput prin viziunea directorului general al Aspark, Masanori Yoshida. Recordul mondial al SP600 a fost realizat de pilotul profesionist și câștigătorul cursei de 24 de […] Articolul (video) Noul Aspark OWL SP600 devine cel mai rapid hypercar electric din lume, atingând 438,73 km/h apare prima dată în Autoblog.md.
09:20
Articol de: Renault Moldova Centrul Auto Renault al companiei DAAC Hermes este bucuros să anunțe deschiderea comenzilor pentru noul model 100% electric Renault 5! Un design unic și emoționant Culori de inspirație pop, faruri cu aspect îndrăzneț, stopuri verticale, aripi sculptate, plafon colorat, grilă de ”aerisire” pe capotă și multe altele. Renault 5 E-Tech electric […] Articolul (P) Noul Renault 5 E-Tech 100% electric este deja disponibil! apare prima dată în Autoblog.md.
08:10
(update 14.06.2024) Începem ziua de muncă cu o nouă avertizare meteo în vigoare. Aplicațiile meteo arată că va ploua practic toată ziua, astfel că nu se exclude prelungirea acestui nou Cod Galben. Meteorologii de la Chișinău spun că astăzi instabilitatea atmosferică va persista. Ceea ce înseamnă din nou pe arii extinse averse însoțite de descărcări […] Articolul (update) Și pentru astăzi Cod Galben. Ce fenomene meteo se așteaptă în toată Moldova apare prima dată în Autoblog.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
20:20
După un succes neașteptat în SUA și Canada, în termeni de comenzi, Ford lansează noul Mustang GTD și în Europa, Mexic și Puerto Rico. Producătorul a menționat că modelul va fi produs într-un număr limitat, însă nu l-a specificat exact. În această ordine de idei ”s-a dat buzna”. Doar din Statele Unite ale Americii și […] Articolul (video) Noul Ford Mustang GTD a devenit valabil și în Europa. Prețul modelului în România apare prima dată în Autoblog.md.
18:50
Noul BMW M2 (2025) oferă şi mai multă putere, un impact vizual mai mare ca niciodată şi dotări inovatoare. În centrul acetui program de actualizări se află puterea crescută cu 20 CP. În plus sunt noile accente de design pentru exterior, un interior actualizat şi introducerea sistemului de operare BMW 8.5 pentru a sprijini ultima […] Articolul (video) BMW a revizuit modelul M2. Oferă acum puterea versiunilor de bază M3/M4 apare prima dată în Autoblog.md.
15:50
Alpine inaugurează o nouă eră începând cu lansarea noului A290 – era mașinii sport electrice în modul Alpine, respectând cei trei piloni ai mărcii: performanță, agilitate și ușurință, precum și savoir-faire-ul francez. Alpine A290 este un nou punct de intrare în lumea Alpine și inaugurează Alpine Dream Garage 100% electric. Un C-Crossover GT și noul […] Articolul (video) Premieră: Noul Alpine A290 este un hot-hatch electric atrăgător apare prima dată în Autoblog.md.
14:00
Multiple accidente în capitală și în afară se înregistrează astăzi. Fie cauza este încălcarea RCR, fie neatenția, fie mulți șoferi încă nu știu cum să conducă în siguranță în funcție de condițiile meteo. În jurul orei 10:00 s-a înregistrat informația despre un accident produs pe bd. Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana. Imagini de la […] Articolul (video) Accident bizar în sectorul Ciocana. O mașină a rupt trei arbori apare prima dată în Autoblog.md.
13:10
Până în prezent, holdingul Geely a diferențiat clar nișele de piață pentru mărcile sale Zeekr și Lynk & Co. Prima produce mașini electrice, iar a doua în principal hibride, deși are și modele pur pe benzină. Planurile s-au schimbat. Primul model pur electric Lynk & Co a fost prezentat într-o avanpremieră în China și paralel […] Articolul (video) Premieră: Noul Lynk & Co Z10 este un Zeekr 001 în format sedan apare prima dată în Autoblog.md.
11:30
Conform datelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, pe data de 13 iunie 2024 în intervalul de timp ora 11:00-22:00 se prevăd precipitații puternice. Pe arii extinse se prevăd averse puternice însoțite de descărcări electrice, izolat cu grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 15-49 l/m2! Și intensificări […] Articolul Atenționările și recomandările IGSU în contextul avertizării meteo de instabilitate atmosferică apare prima dată în Autoblog.md.
10:50
BMW Seria 2 Coupe este un concept auto unic în segmentul compact, care combină sportivitatea extravertită, dinamica perfect controlabilă şi caracteristicile premium moderne. Modelul cu două uşi este acum şi mai atractiv datorită unui design modificat în detaliu, echipării standard extinse şi digitalizării consecvente. Elemente de design fresh, pachetul M Sport acum standard Culori pentru […] Articolul (foto) Actualizare pentru BMW Seria 2 Coupe. Mai mult ”sport”, oferit acum standard apare prima dată în Autoblog.md.
09:40
(update 13.06.2024) O nouă avertizare meteo Cod Galben de instabilitate atmosferică, emisă la ora 9:25. Aplicațiile mobile indică despre o probabilitate de 100% a precipitațiilor începând cu ora 12:00. Acestea vor continua până seara, iar de la noapte va începe o nouă ”sesiune” care va continua mâine până seara. Pe lângă fenomenele meteo deja „tradiționale”, […] Articolul (update) Atenție, un nou Cod Galben! Se vor înregistra cele mai mari cantități de apă acumulată de până acum apare prima dată în Autoblog.md.
09:30
Accident matinal grav pe bulevardul Dacia din Chișinău, lângă intrarea în oraș. Conducătorul unui microbuz a decedat pe loc. Traficul se desfășoară temporar cu dificultate. La fața locului polițiștii au stabilit preliminar că un Mercedes-Benz Sprinter a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit cu un Ford. În urma impactului, șoferul de 53 de ani din […] Articolul (video) Accident matinal grav pe bulevardul Dacia. Un șofer a decedat pe loc apare prima dată în Autoblog.md.
12 iunie 2024
17:30
Mașinile vechi care circulă pe drumurile naționale au un impact negativ major asupra sănătății publice și a mediului. Aproximativ 250.000 de vehicule au o vârstă între 20 și 30 de ani, iar peste 350.000 sunt mai vechi de trei decenii, generând emisii extrem de poluante. Urmează să se facă o ordine în viitorul nu prea […] Articolul Are Republica Moldova nevoie de un program auto Rabla? Iată ce spun autoritățile și experții apare prima dată în Autoblog.md.
16:20
În cadrul anchetei sale în curs, demarate din toamna lui 2023, Comisia Europeană anunță primele decizii. CE a concluzionat provizoriu că lanțul valoric al vehiculelor electrice cu baterii (BEV) din China beneficiază de subvenții neloiale, ceea ce reprezintă o amenințare de prejudiciu economic pentru producătorii de BEV din UE. Ancheta a examinat, de asemenea, consecințele […] Articolul Decizie interesantă a Comisiei Europene: Taxe vamale diferite în funcție de producător auto chinez apare prima dată în Autoblog.md.
15:10
AutoBlog.MD a vizitat Salonul Auto de la Beijing. Reportaje video de la expoziția Auto China 2024 se vor vedea doar pe AutoBlog.MD mulțumită partenerilor: Jetour Moldova, Castel Mimi, Apa Bucovina Moldova, BT Leasing MD și Xiaomi Moldova. Jetour, o marcă din portofoliul celor de la Chery, nu avea cum să lipsească de la Auto China 2024. Produsele sale devin tot mai interesante și […] Articolul (video) Premierele Jetour la Auto China 2024: Reportaj AutoBlog.MD apare prima dată în Autoblog.md.
14:10
Zvonurile au fost adevărate! Chery Automobile, al cincilea cel mai mare producător chinez conform rezultatelor din 2023, face un anunț oficial interesant. Viitoarele mașini Jaguar și Land Rover vor utiliza platforme sale! Însă există un însă! Nu se menționează deocamdată care automobile le vor utiliza: cele produse în China pentru China sau la nivel internațional… […] Articolul Șeful Chery: Platformele noastre vor fi utilizate de viitoare modele Jaguar Land Rover apare prima dată în Autoblog.md.
12:50
În cadrul evenimentului WWDC24, compania Apple a detaliat noua generație a arhitecturii Apple CarPlay. Gigantul tech a publicat două materiale video care sunt adresate în primul rând constructorilor auto, dezvoltatorilor de sisteme și tuturor celor care proiectează un sistem compatibil cu următoarea generație de CarPlay. Sesiunile prezintă sistemul de design care stă la baza următoarei […] Articolul (video) Apple a detaliat noua generație CarPlay și oferă acces producătorilor auto la instrumente apare prima dată în Autoblog.md.
10:10
Accident nocturn grav în Durlești. S-a produs pe strada Tudor Vladimirescu, în apropiere de una din intrările în oraș. Impactul a fost atât de puternic încât mulți localnici real s-au speriat de la bubuitură. Accidentul s-a produs pe o porțiune a străzii unde, în timpul precipitațiilor abundente, se adună apă pe carosabil și aceasta nu […] Articolul (video) Accident teribil în Durlești, surprins de o cameră. Două persoane au ajuns la spital apare prima dată în Autoblog.md.
09:20
Aseară s-a înregistrat ceea ce ar fi fost cea mai violentă furtună din acest an, dacă nu din ultimii. Și evident că s-au înregistrat o mulțime de pagube. Pe parcursul nopții serviciile speciale au intervenit pe străzile capitalei. În continuare se muncește și se intervine în toate sectoarele orașului Chișinău. Conform Primăriei Chișinău, încă este […] Articolul (foto) Prăpăd în Chișinău. Zeci de mașini au fost afectate de furtuna de ieri apare prima dată în Autoblog.md.
11 iunie 2024
19:10
Ofițerii CNA au reținut astăzi patru persoane într-un dosar de trafic de influență. Acestea sunt suspectate de intermedierea procesului de obținere frauduloasă a permiselor de conducere, începând cu identificarea candidaților pentru obținerea permiselor auto și respectiv organizarea întregului proces de perfectare a actelor premergătoare, dar și a examenelor teoretice și practice.  CNA a documentat fapta comisă […] Articolul CNA a reținut persoane care căutau clienți pentru obținerea frauduloasă a unui permis auto apare prima dată în Autoblog.md.
18:20
Un tânăr de 27 de ani din capitală a fost reținut după ce ar fi răpit o mașină. Un Mitsubishi era parcat pe o stradă din orașul Vadul lui Vodă și a dispărut pe timp de zi. Proprietarul a alertat oamenii legii. Urmare a acțiunilor întreprinse de angajații Inspectoratul de Poliție Ciocana, suspectul a fost […] Articolul (video) Va mai fi poftit în ospeție? Un tânăr a sustras mașina unui cunoscut din Vadul lui Vodă și a făcut un accident apare prima dată în Autoblog.md.
16:20
Informăm șoferii că, potrivit prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere, în zilele cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius nu au voie să circule o categorie de autovehicule. Unitățile de transport cu o greutate de peste 20 de tone nu au dreptul să circule pe anumite porțiuni de trasee din țară într-un interval orar. Aceste porțiuni […] Articolul Poliția amintește! Mașinile de mare tonaj au anumite restricții în perioada caniculară apare prima dată în Autoblog.md.
14:20
Un tânăr de 22 de ani din Călărași a fost înlăturat de la volan în timp ce conducerea în stare de ebrietate un Ford Transit. Însă s-a întâmplat doar după o urmărire. Șoferul a fost somat de două echipaje de poliție să oprească. Acesta s-ar fi eschivat de la cerințele legale și se deplasa neuniform […] Articolul (video) Noapte fierbinte în raionul Strășeni. Mai mulți șoferi au fost prinși beți, unul după o urmărire apare prima dată în Autoblog.md.
13:40
AutoBlog.MD a vizitat Salonul Auto de la Beijing. Reportaje video de la expoziția Auto China 2024 se vor vedea doar pe AutoBlog.MD mulțumită partenerilor: Grand Premium, Castel Mimi, Apa Bucovina Moldova, BT Leasing MD și Xiaomi Moldova. Și încă o marcă chineză vine oficial în Republica Moldova. Despre acest lucru am aflat în cadrul vizitei noastre la Auto China 2024. Vorbim despre […] Articolul (video) Auto China 2024: Maxus, cu produsele sale dedicate inclusiv familiștilor, vine în Moldova apare prima dată în Autoblog.md.
11:40
După un sezon incredibil în F1, Lando Norris își va petrece vara la volanul unui alt tip de animal. Proiectat pentru a se potrivi cu combinația de culori a unui McLaren, acest V8 topless va întoarce cu siguranță privirile, chiar dacă Monaco este capitala super mașinilor din Europa. Compania britanică Retro Automotive a finisat o […] Articolul (foto) Retro Automotive a făcut pentru Lando Norris un unic Land Rover Defender apare prima dată în Autoblog.md.
10:00
De la introducerea airbagurilor pentru șofer în anii 1980, acestea au avut un loc permanent în centrul volanului, în butucul său. De atunci, volanul a fost mai mult decât interfața pentru transmiterea comenzilor de direcție între șofer și mașină, având și o funcție de protecție în cazul unui accident. De aproximativ trei decenii, airbagul șoferului […] Articolul (video) ZF propune eliberarea centrului volanului de un airbag în schimbul unei alternative apare prima dată în Autoblog.md.
09:20
China nu a folosit niciodată subvenţii pentru vehicule electrice care să fi fost interzise de Organizaţia Mondială a Comerţului (OMC). Declarația aparține unui purtător de cuvânt al Ministerului de Externe de la Beijing. Comentariile vin ca răspuns la remarcile preşedintelui Joe Biden, potrivit cărora statul chinez acordă subvenţii pentru a inunda piaţa americană de vehicule […] Articolul Reacția Guvernului chinez la tarifele vamale care vor fi impuse de SUA mașinilor electrice apare prima dată în Autoblog.md.
10 iunie 2024
18:40
Noaptea trecută mai mulți localnici nu s-au putut odihni în pace și liniște din cauza unui șofer obraznic. Unul dintre aceștia a ieșit la fereastră și a inclus camera video, înregistrând sursa gălăgiei. Imaginile arată cum s-a deplasat conducătorul unui automobil colorat și ce a făcut în sensul giratoriu de la capătul bd. Renașterii. După […] Articolul (video) Chef sau antrenament? Localnici de lângă Circ nu au putut dormi noaptea trecută din cauza unui șofer apare prima dată în Autoblog.md.
17:10
Incident incredibil de la început de săptămână în municipiul Chișinău. Un bărbat a căzut în gol de la mare înălțime și s-a prăbușit peste un automobil. Momentul îngrozitor a fost surprins de o cameră de supraveghere. Atenție, imagini care pot afecta emoțional! Conform datelor Poliției Capitalei, relatate de ofițerul de presă Svetlana Scripnic, totul s-a […] Articolul (video) Codru: Un bărbat a căzut de la etajul 8 peste un Hyundai și a rămas în viață apare prima dată în Autoblog.md.
12:40
Turcia a decis să impună taxe vamale suplimentare de 40% pentru toate vehiculele importate din China, în încercarea de a limita importurile şi a reduce deficitul de cont curent. Tariful suplimentar va fi de minim 7000 de dolari pentru fiecare vehicul, potrivit unui decret prezidenţial publicat sâmbătă în Monitorul Oficial. Decizia va intra în vigoare […] Articolul Turcia impune taxe vamale suplimentare pentru orice vehicul importat din China apare prima dată în Autoblog.md.
10:10
BMW Group și Pirelli au colaborat pentru a dezvălui noile anvelope P Zero Winter 2 de 20 de inchi pentru BMW Seria 7. Produsul se concentrează pe capacitățile de autonomie, datorită etichetării europene “clasa A” pentru rezistența la rulare. Acest efort de colaborare stabilește un nou punct de referință, în special pentru anvelopele dedicate electromobilelor. […] Articolul (video) Gospodarii fac vara sanie. Noua anvelopă P Zero Winter 2 are și o versiune specială pentru BMW i7 apare prima dată în Autoblog.md.
09:20
Pilotul olandez Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Canadei, a noua etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, la capătul unei curse foarte animate. Aceasta s-a desfășurat duminică pe circuitul Gilles Villeneuve din Montreal. Verstappen, care a luat startul de pe poziţia a doua a grilei, i-a devansat pe britanicii Lando Norris, George Russell, […] Articolul (video) A 60-a victorie în carieră. Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Canadei apare prima dată în Autoblog.md.
9 iunie 2024
08:40
Compania Pacific Motors SRL, distribuitorul oficial de automobile Hyundai Motor în Republica Moldova, prezintă în acest weekend două produse cheie noi pe piața națională. În contextul celor spuse, oricine este invitat și astăzi să le vadă! Vorbim despre noua generație Santa Fe! În paralel a ajuns în țara noastră și Tucson facelift! Orice persoană interesată […] Articolul (foto) Noile Hyundai Santa Fe și Hyundai Tucson facelift se prezintă în premieră națională în Moldova apare prima dată în Autoblog.md.
8 iunie 2024
13:30
Un accident mai neobișnuit a avut loc miercuri după amiaza, însă detalii suplimentare au apărut mai târziu. Primele informații spuneau că ar fi fost lovit un om și asta s-a întâmplat nu pe vreo stradă din Chișinău, ci pe șoseaua Balcani. Mai exact la intrarea în Durlești și Dumbrava. Conform datelor poliției, doi conducători auto […] Articolul (video) A fost circulație dificilă pe șoseaua Balcani. Un șofer l-a călcat pe picior pe altul și a fugit apare prima dată în Autoblog.md.
10:20
Mai mulți localnici din inima orașului Chișinău au fost cu siguranță treziți noaptea târziu de o bubuitură. În suportul panoului publicitar de la intersecția bd. Ștefan cel Mare cu strada Pușkin a intrat un alt automobil. S-ar întâmplat după contactul cu un autoturism. Potrivit informațiilor care ne-au fost relatate de ofițerul de presă al Poliției […] Articolul (video) Impact dur la ora 2 noaptea lângă Primăria Chișinău. Doi tineri au ajuns la spital apare prima dată în Autoblog.md.
09:30
Un accident de circulație grav s-a produs spre seara zilei de 6 iunie, iar mai târziu a fost făcut public momentul și circumstanțele în care s-a întâmplat. O cameră de bord dintr-un automobil care urma Toyota a filmat totul. Imaginile arată că un echipaj de poliție era în preajmă și inspectorii la fel ar fi […] Articolul (video) Momentul unui accident produs pe strada Grenoble. Două mașini s-au lovit puternic apare prima dată în Autoblog.md.
7 iunie 2024
18:20
HORSE a început producția și asamblarea motorului său pe benzină de 1.2 litri și cu trei cilindri (HR12) la uzina sa din Mioveni, România. În prezent fiind cel mai eficient motor din portofoliul de produse HORSE și cel mai puternic produs la HORSE România, unitatea HR12 va fi utilizată pe mai multe mașini, inclusiv pe […] Articolul Fabrica HORSE Romania a început producția motorului HR12. Îl va folosi noul Duster apare prima dată în Autoblog.md.
17:10
S-a deschis Transfăgărășanul! Începând de astăzi dimineață s-a deschis circulația pe Transfăgărășan, inclusiv în zona alpină, cuprinsă între Bâlea Cascadă (SB) și Piscul Negru (AG). Se întâmplă după ce acum câteva zile încă existau petice de zăpadă ce trebuiau curățate. Conform DRDP Brașov, circulația va fi permisă doar pe timpul zilei, între orele 07:00 – […] Articolul (video) Noul sezon pentru călătorii pe Transfăgărășan, declarat deschis oficial apare prima dată în Autoblog.md.
15:30
Astăzi e 7 iunie, ziua din care ASP a început să ofere plăcuțe de înmatriculare cu numere verzi pentru mașini electrice cu baterie sau cele care folosesc pilă de combustie cu hidrogen. Doar că, de la momentul anunțului făcut la sfârșit de mai și până în prezent, nimeni nu știa cum vor arăta și nici […] Articolul (foto) Noile numere de înmatriculare verzi pentru mașinile electrice din Moldova au stârnit întrebări apare prima dată în Autoblog.md.
14:30
Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) a oficializat joi la Montreal, unde în weekend are loc Marele Premiu al Canadei, noul regulament tehnic al F1 care va intra în vigoare începând cu 2026. Monoposturile vor fi mai compacte și mai ușoare, în același timp mai eficiente și mai manevrabile. Federația Internațională a Automobilului (FIA) prezintă astăzi […] Articolul (video) Sfârșitul dominației Red Bull se apropie? FIA a publicat noul regulament tehnic F1, valabil din 2026 apare prima dată în Autoblog.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.