Juridice Moldova

Mai mult de 2 zile în urmă
11:30
A. Litigiul examinat de arbitraj nu poate fi, potrivit legii, obiectul dezbaterii arbitrale – art. 480 alin. (2), lit. a) al CPC SRL „Europrod Invest” c. SRL „Unicart-Service” | Decizia Curții de Apel Chișinău Litigiul a fost examinat de o curte de arbitraj în lipsa unei convenții de arbitraj încheiate de părți. Curtea de Apel […] Articolul Desființarea hotărârii arbitrale – Jurisprudență apare prima dată în JMD.
19 iulie 2024
11:30
Banca Națională a Moldovei recrutează în funcția de Jurisconsult principal al Direcției rezoluție bancară   Atribuțiile de bază ale Direcției rezoluție bancară: Exercitarea competențelor de rezoluție bancară și aplicarea instrumentelor de rezoluție; Organizarea și gestionarea procesului de lichidare silită a băncilor, la care a fost retrasă licența de desfășurare a activităților financiare; Supravegherea procesului de […] Articolul BNM este în căutarea unui Jurisconsult principal al Direcției rezoluție bancară apare prima dată în JMD.
10 iulie 2024
10:40
Banca “OTP” S.A. recrutează jurist/ă specialist în domeniu   Ce ai de făcut: să acorzi asistență juridică subdiviziunilor Băncii; să elaborezi contracte și proiecte de documente normative interne; să monitorizezi și să informezi despre modificările legislative; să reprezinți și să promovezi interesele Băncii în raport cu persoanele terțe; să gestionezi eliberarea și să monitorizezi procurile […] Articolul “OTP” Bank S.A. este în căutarea unui jurist pentru Direcția Legalitate apare prima dată în JMD.
9 iulie 2024
10:30
La etapa actuală de dezvoltare a omenirii social media a ocupat o arie substanțială  a vieții sociale, ceea ce se confirmă inclusiv prin multitudinea de platforme social media disponibile gratuit. Fiecare platformă oferă servicii, diverse oportunități pentru interacțiuni, precum și diverse grupuri țintă cărora li se poate adresa un text, o imagine. Concepte precum „friending”, […] Articolul Limitele libertății de exprimare a judecătorilor și procurorilor în „epoca digitalizării” apare prima dată în JMD.
2 iulie 2024
11:30
Compania “GRAWE CARAT Asigurări” recrutează în funcția de Jurist/ă reponsabil/ă de Guvernanță Corporativă   Responsabilități principale: Acordarea asistentei in organizarea ședințelor organelor de conducere si comitetelor; Asigurarea acurateței materialelor incluse pe agendele ședințelor; Participarea la procesul de elaborare/revizuire a cadrului de reglementare intern; Acordarea suportului juridic general pentru departamentele/subdiviziunile Companiei.   Competențe și studii: Studii […] Articolul Compania “GRAWE CARAT Asigurări” este în căutarea unui Jurist apare prima dată în JMD.
27 iunie 2024
15:10
Universitatea de Studii Europene din Moldova, în colaborare cu Uniunea Administratorilor Autorizați din Moldova, organizează o conferință științifică națională pe tema „Tendințe și controverse în procesul de insolvabilitate”.  Evenimentul va avea loc vineri, 28 iunie 2024, la sediul universității USEM, situat pe strada Ghenadie Iablocikin 2/1, Chișinău. Conferința își propune să aducă în discuție subiecte […] Articolul Conferința Științifică „Tendințe și Controverse în Procesul de Insolvabilitate” apare prima dată în JMD.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.