EA.md

Acum 24 ore
17:20
Când soluțiile din comerț nu dau roade, există o mulțime de trucuri eficiente care ne ajută să îndepărtăm petele dificile de pe diferite suprafețe. De data aceasta, îți prezentăm ce poți curăța cu ajutorul băuturii de tip cola.  Știm că băuturile acidulate reprezintă o adevărată bombă cu ceas. Mai multe studii au demonstrat efectele nocive ale sucurilor carbogazoase […] Articolul Cola, băutură carbogazoasă sau detergent care curăţă rugina și nu doar? apare prima dată în ea.md.
13:00
Potrivit SA „Apă-Canal Chișinău”, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Premier Energy Distribution”, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces care va conduce la sistarea alimentării cu apă. Consumatorii din strada Maria Drăgan, 28-36, din capitală vor rămâne marți, 31 mai, fără apă la robinet. La fel, apa va fi oprită pe străzile […] Articolul Lista străzilor din capitală care nu vor avea apă la robinet pe 31 Mai apare prima dată în ea.md.
12:50
Președinții de Parlament din cele opt State Baltice și Nordice (NB8) vor efectua o vizită oficială comună în Republica Moldova. Vizita are loc la inițiativa șefului Legislativului Igor Grosu. Parlamentul Republicii Moldova va găzdui marți, 31 mai curent, reuniunea președinților de Parlament din Lituania, Danemarca, Estonia, Finlanda, Islanda, Letonia, Norvegia și Suedia. După discuțiile cu […] Articolul În ultima zi de Mai, țara noastră va găzdui reuniunea președinților de Parlament din statele NB8 apare prima dată în ea.md.
12:00
În jur de 11 milioane de lei vor ajunge în bugetul municipal Chișinău după adjudecarea a 23 de loturi în cadrul a trei licitații deschise pentru obținerea dreptului de amplasare a unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului, transmite IPN. Pentru fiecare licitație au fost expuse câte 20 de locuri. Jumătate dintre acestea au fost […] Articolul După licitarea a 23 de loturi, în bugetul municipal Chișinău vor ajunge 11 milioane de lei apare prima dată în ea.md.
12:00
Indiferent că suferi de o răceală, alergie sau ai vorbit prea mult, o durere în gât este o durere supărătoare. Gâdilatul, durerile la înghițire și efortul de a vorbi sunt suficiente motive pentru ca durerea în gât să fie deranjantă.  Care este partea cea mai rea la durerea în gât? Te poate împiedica să mânânci […] Articolul Cele mai bune alimente pentru a scăpa de durerea în gât apare prima dată în ea.md.
11:50
Bulevardul Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al capitalei va fi extins, iar linia de troleibuz care traversează zona va fi prelungită până la strada Bucovinei. Proiectul a fost prezentat de Primăria municipiului Chișinău și va fi realizat în doi ani și jumătate, transmite IPN. Ilie Ceban, viceprimarul municipiului Chișinău, care a prezentat proiectul, a […] Articolul Bulevardul Mircea cel Bătrân din capitală va fi extins apare prima dată în ea.md.
11:10
Când soluțiile din comerț nu dau roade, există o mulțime de trucuri eficiente care ne ajută să îndepărtăm petele dificile de pe diferite suprafețe. De data aceasta, îți prezentăm ce poți curăța cu ajutorul băuturii de tip cola.  Știm că băuturile acidulate reprezintă o adevărată bombă cu ceas. Mai multe studii au demonstrat efectele nocive ale sucurilor carbogazoase […] Articolul Cola, băutură carbogazoasă sau detergent care curăţă rugina și nu doar? (ELENEI WEEKEND 2) apare prima dată în ea.md.
11:00
Fostul președinte și aliații săi republicani și-au exprimat aceste poziții la o convenție a Asociației Naționale a Armelor de Foc (NRA), puternica organizație pro-arme din SUA. Evenimentul a avut loc în Houston, la doar câteva zile după masacrul din Texas, soldat cu 21 de morți, majoritatea copii sub 10 ani, scriu BBC și CNN. Statele […] Articolul Trump cere ca SUA să își facă școlile sigure, înainte de a ajuta Ucraina, după masacrul din Texas. apare prima dată în ea.md.
10:30
Vă înroșiți, vă curge nasul și vă doare capul după un pahar de vin roșu sau un sandviș cu salam? Ceea ce pare o alergie alimentară, s-ar putea să fie intoleranţă la histamină. Histamina este esențială pentru sistemul imunitar. Datorită ei apare inflamația, reacție care blochează intrarea agenților patogeni și a toxinelor în organism. Joacă […] Articolul Cum recunoști intoleranța la histamină. Tot ce este gustos devine periculos. apare prima dată în ea.md.
09:40
Dacă adori parfumul florilor de salcâm, nu ezita să prepari și o rețetă de sirop concentrat din flori de salcâm. Se spune că parfumul florilor de salcâm are un efect ușor sedativ asupra sistemului nervos. Acest efect duce la ameliorarea anxietății și a iritabilității. Cu siguranță ai auzit și de efectele miraculoase ale mierii de […] Articolul Sirop din flori de salcam, un medicament natural. Iată ce beneficii are apare prima dată în ea.md.
09:30
Recenta vizită a lui Putin într-un spital în care erau internați militari ruși răniți în Ucraina, au trezit suspiciuni în mediul online, după ce unul dintre soldați a fost identificat într-o altă poză, de la o altă acțiune publică a președintelui, în „rol” de civil. Aceleași persoane, fotografiate în diferite roluri, la mai multe „evenimente” […] Articolul FOTO Toate întâlnirile lui Putin cu cetățenii sunt înscenate. Aceleași persoane, fotografiate în diferite roluri, la mai multe „evenimente” apare prima dată în ea.md.
09:30
Weekendul este cea mai așteptată parte a săptămânii, nu-i așa? Cu toate acestea mulți nu știu ce să facă în aceste zile și în loc de energie ei primesc mai multă oboseală.  De asemenea, multe dintre noi încearcă să înghesuie în două zile o mulțime de lucruri ce nu pot fi făcute de luni până […] Articolul Cum să te bucuri cu adevărat de weekend? Iată ce ar trebui să faci apare prima dată în ea.md.
08:50
Peste 100 de membri ai Gărzii Naționale au fost concediați pentru că au refuzat să lupte în Ucraina, arată documente din instanță. Cazurile care implică Rosgvardia, cunoscută drept armata privată a lui Vladimir Putin, sunt cel mai clar semn de până acum al disidenței în rândurile rușilor, scrie The Guardian. Cazurile celor 115 membri ai […] Articolul Putin rămâne fără “armata lui privată”. Peste 100 de ruși au fost concediați pentru refuzul lor de a lupta în Ucraina apare prima dată în ea.md.
08:40
Cântăreața americană Billie Eilish a dezvăluit cum o afectează sindromul Tourette, boală cu care a fost diagnosticată la 11 ani. Sindromul Tourette este o tulburare a creierului ce presupune mișcări și sunete involuntare. Billie Eilish, în vârstă de 20 de ani, a vorbit recent, într-un interviu cu David Letterman despre ticurile „foarte epuizante” pentru ea. […] Articolul Cum să deosebești o persoană cu sindromul Tourette. Cântăreața americană Billie Eilish a fost diagnosticată cu această afecțiune la 11 ani apare prima dată în ea.md.
08:30
Celebra formație ABBA a susținut primul concert virtual, la Londra. Avatarurile celor patru membri ai formației au urcat pe scenă unde au interpretat cele mai cunoscute melodii, spre încântarea publicului. Cei patru membri ai grupului lansat în anii 70 – Anni-Frid Lyngstad, Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus şi Benny Andersson – au fost prezenţi la premiera […] Articolul După 40 de ani, ABBA a susținut primul concert virtual, cu holograme. apare prima dată în ea.md.
Ieri
18:00
În data de 27 mai este aniversată Ziua Națională a Psihologului, zi în care. În această zi Parlamentul României a adoptat Legea nr.213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, înființarea, organizarea şi funcţionarea Colegiului Psihologilor din România. „Ziua Psihologului” este un eveniment complex, sărbătorit în toate filialele teritoriale ale Colegiului Psihologilor […] Articolul 27 mai – ziua psihologului! Top 5 podcasturi utile pe care să le asculți cu un psiholog (Video) apare prima dată în ea.md.
16:20
În acest weekend, sărbătorim împreună produsul mândriei naționale – Vinul Moldovei! Pe 29 mai, pe strada pietonală „Eugen Doga” din capitală, la festivalul „DeVin&DeGust” vei avea oportunitatea de a cunoaște valoarea Vinul Moldovei din regiunile cu Indicație Geografică Protejată, prin participarea la un șir de activități și masterclass-uri dedicate, precum și degustări specializate ținute de […] Articolul Savurează weekendul la festivalul „DeVin&DeGust”! Vezi agenda activităților din cadrul evenimentului apare prima dată în ea.md.
16:10
Girls in STEM Moldova este în căutare de tinere energetice și creative pentru al doilea program de voluntariat din cadrul organizației. Dacă ai vârsta cuprinsă între 15-18 ani, cunoști limba engleză și română la nivel intermediar, vrei să faci o schimbare în comunitate și ești interesată de domeniul STEM, ești așteptată în echipă!  Girls in STEM […] Articolul Proiectul Girls in STEM recrutează voluntare! apare prima dată în ea.md.
16:00
Somnul necalitativ are efecte negative asupra sănătății și bunăstării. Lipsa somnului poate fi legată de probleme imunologice, metabolice, cardiovasculare, emoționale, cognitive, tulburări precum diabetul sau obezitatea. Devenim obosiți, iritabili și ne crește nivelul de stres. Marea problemă legată de somnul necalitativ este că nu este luat în serios. Numărul oamenilor care sunt afectați de lipsa […] Articolul Știința somnului. În ce mod calitatea somnului este influențată de ora la care mergi la culcare? apare prima dată în ea.md.
16:00
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu a venit cu prima reacție după ce Igor Dodon a fost reținut. Președinta a declarat în cadrul unei conferințe de presă că a aflat despre reținerea lui Igor Dodon din presă, iar mai multe detalii despre dosar nu cunoaște, însă tot ce își dorește este „o justiție independentă și profesionistă […] Articolul Maia Sandu despre reținerea lui Igor Dodon: „Dacă crede că este cinstit, n-are de ce să-și facă griji” apare prima dată în ea.md.
15:40
În acest material vom descoperi povestea unei femei care a protejat pacea pe continentul african. Este vorba despre Aliona Zara, una dintre puținele femei înrolate în rândurile Forțelor Armate RM cu grad de maior.  În perioada anilor 2020-2021 ea a participat în calitate de observator militar în misiunea ONU de menținere a păcii din Sudanul […] Articolul Povestea femeii din Moldova care a protejat pacea pe continentul african apare prima dată în ea.md.
15:00
Mâncatul emoțional este o problemă, iar rezolvarea ei îți poate aduce silueta dorită și stima de sine pe care o credeai pierdută. Nutriționista Veronica Racu menționează că de multe ori, nu foamea este cea care provoacă consumul de alimente, ci nevoia de a te simți mai bine, din punct de vedere emoțional. „Atunci când consumi […] Articolul Nutriționist: „Mâncatul emoțional hrănește emoțiile, nu stomacul” apare prima dată în ea.md.
13:50
Se spune adesea că opusul pentru sentimentul de iubire nu este ura, ci indiferența. Atunci de ce unii dintre noi sunt aparent atât de volubili în capacitatea noastră de a trece de la dragoste la ură într-o clipă? Da, se crede că antidotul la iubire este ura și mulți ajung să apeleze instant la asta […] Articolul Cum ajungem de la iubire la ură? apare prima dată în ea.md.
13:50
Încă nu știi ce să faci pe data de 29 mai? Noi îți venim în ajutor. Asociația Muzical-Corală din Moldova, prin Președintele Asociației, Doamna Elena Marian, invită reprezentații mass-media la Concursul-Internațional de Muzică Corală „Hora Primăverii” ediția VII-a consacrată Marelui Compozitor și Dirijor Victor Creangă.   Concursul Național va avea loc în incinta Muzeului Național de […] Articolul Concursul-Internațional de Muzică Corală „Hora Primăverii” ediția VII-a consacrată Marelui Compozitor și Dirijor Victor Creangă apare prima dată în ea.md.
13:10
Din nou schimbări la prețurile de carburanți. Iată ce sume vor fi mâine, pe 28 mai. Benzina va ajunge să coste peste 31 de lei per litru?  Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a anunțat noile prețuri maxime de referință valabile pentru mâine, 28 mai. Astfel, prețul pentru un litru de benzină A95 nu […] Articolul Noi schimbări la prețurile pentru carburanți. Ce sume vor fi pe 28 mai? apare prima dată în ea.md.
12:20
Conform unui comunicat emis ieri de Ministerul Educației,  în acest an patru absolvenți ai treptei liceale vor avea de susținut doar o singură probă de examen, datorită faptului că vor primi trei note de „10” (zece) din oficiu atât în baza certificatelor ce atestă competențe lingvistice în limbi străine, cât și în baza premiilor obținute […] Articolul Doar patru liceeni vor susține o singură probă de examen la BAC-ul din acest an apare prima dată în ea.md.
12:10
Stabilitatea relației de cuplu depinde de mai mulți factori, dar știai că o anumită trăsătură a partenerilor poate să prezică cât timp o să dureze povestea de dragoste? Dacă îți dorești să ai o relație longevivă, cercetătorii au aflat care este factorul de care ar trebui să ții cont.  Poate îți dorești ca relația voastră […] Articolul Studiu: Factorul care prevestește cât va rezista relația voastră de cuplu apare prima dată în ea.md.
11:40
Ieri, 26 mai, o elevă a fost lovită la școală de o profesoară! Astfel, Direcția generală educație, tineret și sport (DGETS) din municipiul Chișinău s-a autosesizat privind cazul în care o elevă din clasa a 6-a a fost lovită în timpul orelor. DGETS a convocat ședința Comisiei de Etică în cadrul instituției respectivă și a […] Articolul Caz investigat de autorități! Elevă lovită de profesoară la lecție: „Este inacceptabil, indiferent de starea pe care o avem” apare prima dată în ea.md.
11:30
Republica Moldova, la fel ca și alte state, inclusiv cele occidentale, puternic dezvoltate, se confruntă cu o criză economică ce se va perpetua și anul viitor mai puternic, dacă autoritățile nu intervin. Fosta ministră de Finanțe, Mariana Durleșteanu, într-o postare pe Facebook, afirmă că Produsul intern brut al Moldovei va ajunge la nivelul celui din […] Articolul Dovada că Moldova se îndreaptă spre o inflație galopantă și o criză energetică apare prima dată în ea.md.
10:50
Biblioteca Națională a Republicii Moldova vă invită să vizitați expoziția de benzi desenate „ARTA CARE DĂ VIAȚĂ IMAGINILOR”. Scopul expoziției este de a scoate în vizorul publicului larg benzi desenate de toate categoriile și cu diferit conținut din colecțiile BNRM, care reflectă evoluția artei desenului pe bandă, istoria apariției cărților integrale a benzelor desenate, tipurile […] Articolul Biblioteca Națională te invită la expoziția- Benzi desenate „ARTA CARE DĂ VIAȚĂ IMAGINILOR” apare prima dată în ea.md.
10:50
Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, afirmă că Ucraina va fi întotdeauna un stat independent şi nu va fi înfrântă. „Singura întrebare este ce preţ va trebui să plătească poporul nostru pentru libertate şi Rusia – pentru războiul absurd împotriva noastră”, a declarat el. Zelenski a afirmat, în mesajul transmis joi noaptea, că exact acum opt ani, […] Articolul Zelenski, revoltat pe marile puteri: „Dacă puternicii lumii nu se jucau cu Rusia, războiul putea fi oprit” apare prima dată în ea.md.
10:30
Statele Unite au respins oferta preşedintelui rus Vladimir Putin de a debloca livrările de cereale în schimbul ridicării sancţiunilor internaţionale împotriva Rusiei. Vladimir Putin a declarat cu o zi în urmă că este gata să ajute la „depăşirea crizei alimentare” provocate de blocarea cerealelor ucrainene şi ruseşti din cauza conflictului în curs, dacă vor fi […] Articolul SUA respinge oferta lui Putin de a ridica sancţiunile în schimbul deblocării livrărilor de cereale apare prima dată în ea.md.
10:30
Cărțile sunt un izvor de înțelepciune și frumusețe. Pentru mulți dintre marii scriitori și marile personalități ale lumii noastre, lectura a fost și este una dintre cele mai plăcute și instructive modalități de a-și petrece timpul. Uite că astăzi, 27 mai, biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”, editura ARC  vă invită la lansarea unui nou volum de […] Articolul Editura ARC vă invită la lansarea romanului „Montana” de Alexandru Popescu: „Cartea ne face martorii unui debut în forță” apare prima dată în ea.md.
10:30
Liderul autoproclamatei rmn, Vadim Krasnoselski, a semnat ieri un decret cu privire la eliberarea din funcție a așa-numitului prim-ministru al regiunii, Alexandr Martînov şi demisia pretinsului guvern, transmite MOLDPRES. Interimatul funcţiei de şef al executivului va fi exercitat de aşa-numitul vicepremier, şef al aparatului guvernului, Stanislav Casap. „Guvernul în exerciţiu va activa până la desemnarea […] Articolul Guvernul autoproclamatei regiuni transnistrene a fost demis apare prima dată în ea.md.
10:20
Conform unui comunicat emis ieri de Ministerul Educației,  în acest an patru absolvenți ai treptei liceale vor avea de susținut doar o singură probă de examen, datorită faptului că vor primi trei note de „10” (zece) din oficiu atât în baza certificatelor ce atestă competențe lingvistice în limbi străine, cât și în baza premiilor obținute […] Articolul Doar patru liceeni vor avea de susținut o singură probă de examen la BAC-ul din acest an apare prima dată în ea.md.
10:10
Cât timp va mai dura războiul după părerea unui general rus? Potrivit HotNews., ​general-colonelul Vladimir Șamanov, poreclit „măcelarul Ceceniei” chiar de către alți generali ruși, afirmă că „demilitarizarea” și „denazificarea” Ucrainei ar putea dura între 5 și 10 ani, relatează televiziunea.  El le-a spus jurnaliștilor ruși că în Ucraina s-au păstrat multe universități militare înființate […] Articolul Cel mai temut general rus spune că războiul din Ucraina ar putea dura între 5 și 10 ani apare prima dată în ea.md.
10:10
Luni, 30 mai, la ora 19.00, sunteți invitați la lansarea online a volumului “Aventuri în Rusia de azi. Nimic nu este adevărat și totul este posibil”, de Peter Pomerantsev, traducere din engleză de Adrian Ciubotaru. “Totul era spectacol la Moscova, o lume în care gangsterii deveneau artiști, căutătorii de comori îl citau pe Pușkin, iar […] Articolul “Aventuri în Rusia de azi. Nimic nu este adevărat și totul este posibil”. Un volum de memorii despre Putin, în care numele acestuia nu apare nicăieri apare prima dată în ea.md.
10:00
Primăria Municipiului Chișinău informează că astăzi, 27 mai 2022, în intervalul orelor 8.0-16.00, va fi suspendat traficul rutier pe strada Bulgară, pe tronsonul strada Mitropolit Varlaam-strada Columna în legătură cu executarea lucrărilor de defrișare a arborilor. Până pe 6 iunie 2022 va fi suspendat traficul rutier pe strada Alexandru Bernardazzi, pe anumite tronsoane, în legătură […] Articolul Atenie șoferi! Astăzi va fi suspendat traficul pe trei străzi din sectorul Centru apare prima dată în ea.md.
09:40
Pentru prima dată în cele trei luni de război în Ucraina, Vladimir Putin a vizitat un spital în care sunt tratați militari ruși răniți. A vorbit cu mai mulți dintre ei, iar unii au luat poziția de drepți lângă patul de spital. Liderul de la Kremlin a fost însoțit de ministrul Apărării, Serghei Șoigu. În […] Articolul FOTO Putin a vizitat pentru prima oară militari ruşi răniţi în Ucraina. Soldații în cârje au stat drepți în fața lui apare prima dată în ea.md.
09:30
Fostul lider al Partidului Democrat Vladimir Plahotniuc și Serghei Iaralov, unul dintre consilierii acestuia, nu sunt urmăriți penal în dosarul supranumit „kuliok”, dar vor fi învinuiți. Precizările au fost făcute de șefa interimară a Procuraturii Anticorupție (PA), Elena Cazacov, în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8. „La moment, persoanelor respective nu le este înaintată […] Articolul Plahotniuc și Iaralov, implicați în renumita scenă„kuliok”, nu sunt urmăriți penal. Șefa PA: „Deoarece nu se află pe teritoriul RM” apare prima dată în ea.md.
09:20
Începe weekend-ul cu buna dispoziție! Vino cu familia să vezi un spectacol cu artiști de circ – clovni, jongleri, animatori pe picioroange, dresori de animale și roboți adevărați.   Artiști: Veaceslav Iakovlev, Tudor Carapascal, Daniel Brânză, Antonia Calancea – clovni Victor Coșman – showman, robot Vlad Kirilovski – dresor de câini Denis Velenciuk – jongler […] Articolul Show din inimă pentru mici şi mari: spectacol cu artiști de circ- clovni, jongleri, animatori și roboți apare prima dată în ea.md.
09:10
În cazul plasării lui Igor Dodon în arest preventiv la domiciliu, există riscul ca probele împotriva sa să fie distruse, deoarece el poate comunica liber cu oricine. Totodată, nu se știe cu siguranță, dacă îi va fi aplicată brățara de monitorizare și dacă acesta va fi păzit de către cei de la Ministerul Afacerilor Interne […] Articolul Cazacov: „Hotărârea instanței de plasare a lui Dodon în arest preventiv la domiciliu este una neîntemeiată. Există riscul ca probele să fie distruse” apare prima dată în ea.md.
09:10
Informație pentru șoferi! Primăria Municipiului Chișinău informează că vineri, 27 mai 2022, în intervalul orelor: 08.00-16.00. Astfel, va fi suspendat traficul rutier pe strada Bulgară, pe tronsonul str. Mitropolit Varlaam – str. Columna, în legătură cu executarea lucrărilor de defrișare a arborilor. De asemenea, tot din 27 mai și până pe 6 iunie 2022, va […] Articolul Atenția șoferi! Pe 27 mai este suspendat traficul pe mai multe străzi din capitală. Vezi care sunt acestea  apare prima dată în ea.md.
09:00
Armata ucraineană recunoaşte că a încercat să stabilească un pod aerian prin care să livreze muniţii, alimente şi întăriri pentru ultimii apărători baricadaţi în uzina Azovstal din Mariupol. Misiunile de reaprovizionare au încetat după ce ucrainenii au pierdut trei din cele 16 aparate implicate în operaţiune, după cum a dezvăluit şeful informaţiilor militare de la […] Articolul Cum a încercat armata ucraineană să stabilească un pod aerian pentru apărătorii Azovstal apare prima dată în ea.md.
09:00
Artileria a lovit orașul Harkov pentru prima dată în două săptămâni, în contextul în care al doilea oraș din Ucraina începea să revină la normal după ce trupele rusești au fost respinse din orașele și satele de la marginea Harkovului. Guvernatorul regional al Harkovului, Oleg Sinehubov, a spus că cel puțin nouă oameni au fost […] Articolul Din nou teroare după două săptămâni de liniște. S-au înregistrat cel puțin 9 morți în urma bombardamentelor de ieri din Harkov apare prima dată în ea.md.
08:40
Cea mai urgentă nevoie a Ucrainei o reprezintă MLRS (sistem de lansare de rachete multiple) pentru a contrabalansa superioritatea Rusiei în ceea ce priveşte armamentul greu, a spus ministrul de Externe ucrainean Dmitro Kuleba, potrivit CNN. SUA discută despre trimiterea de sisteme avansate în Ucraina. Situaţia militară în regiunile din est este “atât de disperată […] Articolul SUA se pregăteşte să aprobe trimiterea de sisteme de rachetă cu rază lungă de acţiune, aceasta fiind principala solicitare a Ucrainei apare prima dată în ea.md.
08:20
Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, este obligat să depună martorie sub jurământ în cadrul investigației inițiate de procurorul general al New York-ului, a hotărât o instanță americană. Statul New York investighează activitățile financiare ale fostului președinte, despre care procurorii spun că a comis fraudă. Un grup de patru judecători a decis, în unanimitate, […] Articolul Trump, obligat să depună mărturie sub jurământ în cadrul investigației în care e acuzat de fraudă, a hotărât instanța apare prima dată în ea.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
07:20
Președintele Consiliului de Administrație Moldovagaz spune că majorarea tarifului pentru consumatorii finali este unicul instrument legal prin care compania poate acoperi prețul mare de achiziție a gazului. Vadim Ceban spune că actualul tarif este creat în baza unui preț de achiziție de 620 de dolari, iar timp de două luni consecutive, prețul de achiziție a […] Articolul Vadim Ceban: „Noi înțelegem că tariful este mare pentru consumatori, ultimul cuvânt aparține ANRE” apare prima dată în ea.md.
26 mai 2022
22:30
Femeile doresc să își păstreze frumusețea și tinerețea odată cu trecerea anilor. Deși nu putem opri timpul, avem posibilitatea de a încetini semnele lăsate de trecerea anilor pe tenul nostru, cu ajutorul procedurilor profesionale. În cadrul clinicii de estetică HOLY LAND, specialiștii au instruire continuă în acest domeniu, pentru a fi la curent cu cele […] Articolul Beauty Factory: Îți dorești un ten tânăr și tonifiat? Încearcă procedura de biorevitalizare cu multiple beneficii (VIDEO) apare prima dată în ea.md.
18:00
Ultima oră! Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Hotărârea a fost luată cu puțin timp în urmă de către magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana.  Procurorii anticorupție, în comun cu ofițerii CNA și SIS au descins marți, 24 mai, cu percheziții acasă, dar și […] Articolul Decis! Igor Dodon a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile (Foto/Video) apare prima dată în ea.md.
Mai multe ştiri
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.