EA.md

Acum 12 ore
13:50
Eugen Gorean este artist plastic care a dezvoltat ca bază, tehnica acuarelei în pictură. În perioada 2013-2019 a mers frecvent în statele europene, în special în Franța, pentru a preda tehnica acuarelei. Am lăsat o amprentă în cultura Republicii Moldova prin faptul, că lucrările mele au fost expuse la diverse expoziții, saloane și bienale de […] Articolul Eugen Gorean, pictor: Europa pentru mine înseamnă prosperitate, cultură, siguranță, dezvoltare și egalitate apare prima dată în ea.md.
Acum 24 ore
06:50
Valeriu Toma, un martor prezent la tragedia din parcul „Cuza Vodă” din sectorul Botanica, unde doi copii au fost electrocutați în seara zilei de 18 iulie, a relatat că i-a văzut căzând în apropierea unui felinar. În timp ce încerca să le ofere ajutor, a fost și el electrocutat.   Bărbatul a oferit mai multe […] Articolul Cazul tragic din parc: Confesiunile unui martor ocular care a încercat să salveze copiii electrocutați apare prima dată în ea.md.
06:50
Oxana Greadcenco, directoarea @moldovaorg stabilită în Amsterdam și mama unui băiețel pe nume Teo, și-a exprimat nedumerirea față de declarația unui business coach pentru femei, conform căreia „femeile aflate în concediul de îngrijire a copilului devin lipsite de personalitate.” Cancan.md a dezvăluit că acest coach este Alina Andriuța, care se prezintă ca consultantă în afaceri. […] Articolul (Video) Femeile au rămas nedumerite, după ce o consultată renumită a înjosit femeile care stau acasă apare prima dată în ea.md.
06:50
După ce scandalul dintre tiktokerii Vasile Josan și Vlada Korykova a stârnit agitație pe rețelele de socializare, Vasile a fost invitat la o emisiune unde a discutat despre fosta sa relație. Întrebat cum s-ar numi un bărbat care lovește o femeie, Vasile a decis să îl sune pe jurnalistul moldovean Gheorghe Gonța pentru a răspunde […] Articolul (Video) „P*dar, nu bărbat și tu, Vasile, știi asta” Tiktokerul Josan a luat „peste cap” în direct, după ce și-a bătut iubita apare prima dată în ea.md.
06:50
Primarul capitalei, Ion Ceban, și-a exprimat nemulțumirea față de faptul că Municipiul Chișinău încă nu are un buget aprobat pentru anul 2024. El a afirmat că noile proiecte nu pot fi realizate fără acest buget și a avertizat că „dacă situația va continua așa, îmi rezerv dreptul să mă gândesc ce voi face la toamnă”. […] Articolul Ion Ceban se aventurează în cursa electorală? Ce l-a determinat să se răzgândească apare prima dată în ea.md.
06:50
Tatiana Ursol, mama fetiței de 10 ani care a murit după ce a fost electrocutată în parcul „Cuza Vodă” din sectorul Botanica al capitalei, pe 18 iulie, cere dreptate. „Cine o să-mi întoarcă copilul?! Nu-mi trebuie nimic de la stat, vreau doar să-mi aducă fiica înapoi”, spune femeia copleșită de durere, care a făcut declarații […] Articolul „Mă uitam pe monitorul din salvare și vedeam doar o linie dreaptă”: Mama copilei electrocutate în parc, copleșită de durere apare prima dată în ea.md.
06:50
Umorista Nicoleta Caraman a făcut dezvăluiri șocante despre viața ei, care include o copilărie dificilă, marcată de un tată violent și o mamă plecată în străinătate, adolescența pe marginea prăpastiei drogurilor și alcoolului, și o viață alături de un soț abuzator, cu 12 ani mai în vârstă decât ea. De asemenea, a vorbit despre fetița […] Articolul Ce ascunde zâmbetul umoristei Nicoleta Caraman: „Am născut la 18 ani și totul пошло по пи*де” apare prima dată în ea.md.
06:50
Începând cu data de 24 iulie, noile taxe locale intră în vigoare pentru locuitorii municipiului Chișinău. Potrivit proiectului aprobat aseară de consilierii locali, unele taxe au fost majorate, în timp ce altele, cum ar fi taxa pentru salubrizare, rămân neschimbate. Noile taxe nu vor fi aplicate retroactiv. În acest an, din taxele locale, municipiul Chișinău […] Articolul Atenție, chișinăuieni! Noile taxe locale pe care trebuie să le achite locuitorii municipiului Chişinău, au intrat în vigoare apare prima dată în ea.md.
06:50
Ca și în cazul hainelor sau al tunsorii, rujul pe care îl folosești spune multe despre tine. Vezi ce nuanţe ţi se potrivesc în funcţie de semnul tău zodiacal! Te-ai gândit vreodată că textura, culoarea, chiar marca sau ambalajul rujului îţi exprimă propria personalitate? Dacă încă nu ai găsit rujul perfect pentru tine, află şi […] Articolul Spune-mi zodia ta şi vei afla ce nuanţă de ruj te pune în evidenţă! apare prima dată în ea.md.
06:50
Acest chec cu merişoare este ușor și aspectuos va face deliciul tuturor la orice petrecere în familie. Îţi arătăm cum să-l prepar pas cu pas!   Ingrediente Pentru chec: 6 ouă 150 g zahăr 200 g unt 100 ml iaurt grecesc 375 g făină 1 plic praf de copt 1 praf de sare 1 lămâie […] Articolul Desert în paşi. Chec cu merișoare apare prima dată în ea.md.
06:50
Dintre toate activitățile casnice, ștergerea și curățarea geamurilor pare a fi cea mai frustrantă, iar asta din cauza petelor de reziduuri care rămân adesea pe ele. Din fericire, aceste soluții te vor ajuta să le redai strălucirea!   Așadar, un lucru pe care îl poți face este să folosești la curățarea lor o bucată de […] Articolul Soluții care te ajută să redai strălucirea geamurilor tale apare prima dată în ea.md.
06:40
Moartea unei tinere de 29 de ani în urma unei operații de micșorare a stomacului a scos la iveală ilegalități grave în sistemul de medicină privată. Deși intervenția a avut loc la Spitalul Repromed din capitală, plata a fost încasată de o altă clinică, despre care se spune că ar aparține familiei Hotineanu. Ministrul Sănătății […] Articolul Ilegalități în spitalele private? Cine încasează, de fapt, banii clinicii Repromed apare prima dată în ea.md.
06:40
Natalia Morari a declarat în cadrul unei emisiuni la Unimedia că strategia Maiei Sandu de a evita dezbaterile electorale se datorează faptului că nu are realizări semnificative de prezentat după patru ani de mandat ca președinte.   Potrivit candidatei la prezidențiale, șefa statului dorește să-și construiască campania electorală în jurul referendumului, care va avea loc […] Articolul Natalia Morari: Război la hotar este și în alte țări. Maia Sandu nu are ce prezenta în urma celor patru ani de mandat de președinte apare prima dată în ea.md.
06:40
Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, consideră că sancțiunile pentru pacienții care agresează personalul medical ar trebui înăsprite. Ea a declarat că, pe lângă munca în folosul comunității, ar trebui introduse și pedepse cu închisoare. Aceste precizări au fost făcute în cadrul unor declarații de presă din 24 iulie, în contextul ultimelor două cazuri în care echipe […] Articolul Ala Nemerenco solicită pedeapsă mai aspră pentru pacienții care agresează medicii apare prima dată în ea.md.
Ieri
13:50
Gladiator Challenge Moldova, competiția titanică, invită toți doritorii să se alăture castingului unde se vor identifica cei 100 de gladiatori care vor intra în cursă pentru determinarea CELUI MAI PUTERNIC OM DIN ȚARĂ. Castingul va reprezenta o versiune demo a competiției Gladiator Challenge Moldova iar accesul este gratuit pentru toți doritorii ! Vino să urmărești […] Articolul GLADIATOR CHALLENGE MOLDOVA anunță Castingul pentru “Cel Mai Puternic Om din Țară, 2024” apare prima dată în ea.md.
06:50
Scandal în troleibuz! O femeie a atacat un taxator după ce a refuzat să plătească biletul. În imaginile publicate pe rețelele de socializare, se poate vedea cum femeia își ține copilul în brațe și, în același timp, lovește angajatul Regiei Transport Electric (RTEC), care încearcă să se apere. Contactată de TV8, purtătoarea de cuvânt a […] Articolul (Video) Bătaie ca în filme într-un troleibuz din Capitală! O femeie a agresat taxatorul, după ce nu a plătit călătoria apare prima dată în ea.md.
06:50
Un grav accident rutier a avut loc seara zilei de marți, în jurul orei 23:20, în apropierea satului Răscăieții Noi, raionul Ștefan Vodă. În urma impactului, o femeie a decedat pe loc, iar alte persoane au fost transportate la spital. Potrivit poliției, un bărbat de 64 de ani, cetățean al Ucrainei, conducea un Mercedes în […] Articolul Două automobile s-au ciocnit frontal la Ștefan Vodă: O femeie a decedat apare prima dată în ea.md.
06:50
Un fost angajat al unui inspectorat de poliție din Chișinău a fost amendat cu 15.000 de lei pentru că a bătut doi minori. De asemenea, instanța a decis să-l priveze de dreptul de a ocupa funcții publice sau de a exercita activități legate de îngrijirea, paza particulară, controlul sau gestionarea altor persoane fizice pe o […] Articolul Polițist chemat în fața judecătorilor! A abuzat fizic doi minori. De care drepturi a fost privat apare prima dată în ea.md.
06:50
Copiii diplomaților moldoveni au devenit subiect de glume pe Internet. Eugeniu Brînțov, urmărit pe Facebook de peste 96.000 de utilizatori și pe TikTok de peste 40.000 de utilizatori, a ironizat inițiativa guvernării de a le oferi câte 500 de euro pe lună până la vârsta de 23 de ani.   Ministrul de Externe, Mihai Popșoi, […] Articolul (Video)Haz de necaz! Decizia guvernării de a oferi 700 de euro copiilor diplomaților, a stârnit un val de critică pe social media apare prima dată în ea.md.
06:50
Mormane de pești morți plutesc la suprafața unui iaz în localitatea Drăsliceni, raionul Criuleni. Reprezentanții Primăriei au publicat imagini în acest sens, însoțite de un mesaj de mobilizare a comunității, scrie realitatea.md „Stimați locuitori ai comunei Drăsliceni, în legătură cu situația excepțională creată la iazul din s. Drăsliceni, unde arendașul iazului nu mai face față […] Articolul (Foto) Imagini tragice! Mormane de pești morți în iazul din Drăsliceni apare prima dată în ea.md.
06:50
Emilian și Nina Crețu, au povestit săptămîna trecută că au tras o sperietură bună de tot. Prin mahalaua de lux unde locuiesc, bântuie un hoț. Mai mult de atât, cineva din vecini a deschis și focuri de armă.   Emilian s-a arătat destul de surprins, ținând cont că majoritatea vecinilor au camere de supraveghere care […] Articolul Emilian și Nina Crețu speriați în toiul nopții! Ce li s-a întâmplat fraților chiar la ei acasă apare prima dată în ea.md.
06:50
O balenă a răsturnat o barcă și a aruncat doi oameni în apă, momentul fiind surprins în imagini. În videoclip, se vede cum cei doi oameni cad în ocean în timp ce uriașul mamifer răstoarnă barca. Imaginile au fost filmate de Colin Yanger, care a declarat că se afla pe o ambarcațiune din apropiere. Ocupanții […] Articolul (Video) Imagini ce-ți taie respirația! Momentul în care o balenă răstoarnă o barcă, în ocean apare prima dată în ea.md.
06:50
Imagini de-a dreptul șocante au apărut pe rețelele de socializare. O tânără a decis să-și satisfacă nevoile fiziologice chiar lângă casa unei benzinării. Martorii oculari au spus că tânăra se află sub influența substanțelor narcotice și a fost alungată de la toaleta benzinăriei. De aceea, tânăra a decis să-și satisfacă nevoile chiar alături lângă rafturile […] Articolul (Video) Imagini surprinzătoare! O tânără a decis să-și satisfacă nevoile fiziologice într-o benzinărie din Chișinău apare prima dată în ea.md.
06:50
Zi importantă pentru familia Botgros! Angela și Corneliu și-au încreștinat fetița. Alături de ei au fost Ion Paladi și soția acestuia. Ion a postat și primele imagini de la sărbătorea micuței. Camelia și-a primit sfântul botez, iar părinții au rămas nespus de recunoscători Domnului pentru acest cadou minunat. Corneliu era nespus de fericit de noutatea […] Articolul (Foto/video) Corneliu și Angela Botgros și-au încreștinat fetița. Primele imagini de la sărbătorea micuței apare prima dată în ea.md.
06:50
Pe 23 iulie 2024, Mareo, mezinul familiei, născut în familia Marinei și a lui Teodor Cârnaț, a împlinit 1 an. „Poate că aceasta va fi ultima oară când trăim miracolul primei aniversări”, a scris mama băiețelului pe Instagram.     „Cu inima plină de emoție și recunoștință, sărbătorim ziua de naștere a celui mai mic […] Articolul Marina Cârnaț: Poate că aceasta va fi ultima oară când trăim miracolul primei aniversări apare prima dată în ea.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
10:50
Medicul de familie Olga Pîntea activează de mai mulți ani într-o instituție medicală de stat. Ea are grijă ca fiecare pacient care intră pe ușa cabinetului să primească asistența și tratamentul necesar. Contribuția pe care Olga o aduce zilnic la starea de sănătate a cetățenilor noștri este incontestabilă și de neprețuit. Ca reprezentant medical, ea […] Articolul Olga Pîntea, medic de familie: Europa înseamnă asistență medicală calitativă și pacienți responsabili de sănătatea lor apare prima dată în ea.md.
06:20
Sportivii moldoveni care se vor clasa pe locuri de top la olimpiade vor primi o bursă lunară de 70.000 de lei pentru o perioadă de patru ani, a anunțat Sergiu Gurin, secretarul de stat al Ministerului Educației.   Această bursă, care va fi indexată anual în funcție de salariul mediu pe economie, reprezintă o premieră […] Articolul Decizie în premieră: Campionii olimpici moldoveni vor primi lunar câte 70.000 de lei apare prima dată în ea.md.
06:20
Pe teritoriul Republicii Moldova se va desfășura operațiunea Girofar în perioada 23 – 26 iulie. Potrivit Poliției, scopul acestei acțiuni este disciplinarea și responsabilizarea conducătorilor auto, precum și prevenirea accidentelor rutiere care implică autovehicule cu regim prioritar de circulație. De asemenea, Inspectoratul Național de Securitate Publică va avea rolul de a reduce timpul de reacție […] Articolul Spre atenția șoferilor! Operațiunea Girofar se va desfășura pe traseele țării apare prima dată în ea.md.
06:20
Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a declarat într-un interviu pentru Digi24 că România nu poate sprijini Republica Moldova cu trupe dacă aceasta nu renunță la statutul său de neutralitate. Deși Republica Moldova este un stat neutru, se confruntă cu un război hibrid al Rusiei împotriva conducerii de la Chișinău.   „Am semnat niște tratate. […] Articolul Băsescu: Am solicitat Moldovei de 20 de ani să renunțe la neutralitate și să adere la NATO apare prima dată în ea.md.
06:20
Căldura pentru locuitorii din Chișinău se va ieftini cu 314 lei, iar gigacaloria va costa 1.824 de lei, conform deciziei Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) aprobată în ședința de marți, 23 iulie. Aceasta este a doua solicitare depusă de Termoelectrica într-o lună. La începutul lunii iunie, compania a solicitat o reducere a tarifului […] Articolul Mai cald și mai ieftin! Care este noul tarif pentru căldură pentru locuitorii Capitalei apare prima dată în ea.md.
06:20
Australia, cunoscută pentru clima sa călduroasă, se află acum în plină iarnă, care în emisfera sudică se desfășoară între lunile iunie și august. Recent, sud-estul țării a fost surprins de o furtună de zăpadă neobișnuită, aducând bucurie și surpriză localnicilor și turiștilor. Deși temperaturile de iarnă în Australia rareori scad sub 15 grade Celsius, această […] Articolul (Video) Unii se sufocă de căldură, iar la alții schiază pe zăpadă! În Australia, stratul de zăpadă ajunge la 37 cm în plină vară apare prima dată în ea.md.
06:20
Un bărbat din România a fost atacat de un urs luni, 22 iulie, în județul Bistrița-Năsăud. A suferit multiple răni și a fost preluat de medicii SMURD, conform News.ro.   Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD intervine pentru acordarea primului ajutor unui bărbat atacat de urs în extravilanul localităţii Sântioana”, a transmis luni ISU Bistriţa-Năsăud. […] Articolul Urșii atacă din nou! În România, un bărbat s-a ales cu răni grave, după întâlnirea cu animalul apare prima dată în ea.md.
06:20
Important pentru șoferi și pietoni! Reprezentanții Primăriei Municipiului Chișinău anunță că, în perioada 23 iulie – 9 august 2024, traficul rutier va fi suspendat parțial (pe benzi) pe bulevardul Moscova. Municipalitatea a luat această măsură pentru a permite efectuarea lucrărilor de refacere a învelișului asfaltic de pe bulevardul Moscova. În acest context, conducătorii auto sunt […] Articolul Atenție, șoferi! Până în august va fi suspendat parțial traficul rutier pe bulevardul Moscova apare prima dată în ea.md.
06:20
Arsenie Todiraș (alias Arsenium), fostul membru al trupei O-Zone, este în culmea fericirii. Iubita sa, Agnes Matoko, a adus pe lume un copil chiar de ziua lui de naștere. Astfel, Arsenie Todiraș și Agnes Matoko au devenit părinți pentru prima dată. „Cel mai bun cadou de la iubirea mea. Cu ziua de naștere pe mine […] Articolul „Cel mai bun cadou” Arsenie Todiraș, ex-membrul O-Zone, a devenit tătic chiar de ziua sa de naștere apare prima dată în ea.md.
06:20
În 2024, lumea parfumurilor rămâne fascinantă și captivantă, prezentând atât creații clasice, cât și inovații moderne.   Iată o selecție cu cele mai căutate 10 parfumuri pentru femei din acest an, fiecare cu propria sa poveste olfactivă captivantă: 1. Chanel No. 5 Chanel No. 5 rămâne un simbol al eleganței și rafinamentului în lumea parfumurilor. […] Articolul Floare de nu-mă-uita: Top 10 cele mai căutate parfumuri pentru femei în 2024 apare prima dată în ea.md.
06:20
A avea un orgasm este firesc. La fel și săritul, de exemplu. Asta nu înseamnă că te-ai născut știind să sari peste; înseamnă că te-ai născut cu capacitatea de a învăța. A fost o vreme când nu știai să sari peste. Probabil că cineva te-a învățat cum să-ți coordonezi corpul și, în curând, ai reușit […] Articolul 10 motive pentru care femeile nu au întotdeauna orgasme apare prima dată în ea.md.
23 iulie 2024
14:00
Bucătăria reprezintă locul unde familia și prietenii se adună în jurul mesei pentru a petrece momente de neuitat. Amenajarea acesteia este un pas esențial pentru a crea un spațiu funcțional, primitor și plăcut din punct de vedere estetic. În continuare veți regăsi o serie de sfaturi pentru a vă amenaja o bucătărie modernă: Stabiliți un […] Articolul 9 Sfaturi pentru amenajarea unei bucătării moderne: un spațiu funcțional și elegant apare prima dată în ea.md.
06:20
Un băiețel de 3 ani a căzut de la etajul 3 al apartamentului în care locuia. Incidentul s-a produs sâmbătă, 20 iulie, în jurul orei 11:00, în sectorul Buiucani al capitalei. În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că băiețelul a urcat pe pervazul unui geam deschis, a alunecat și a căzut în gol. Pulsmedia.md scrie […] Articolul Tragic! Un copil de 3 ani a căzut în gol de la etajul 3 al blocului unde locuia apare prima dată în ea.md.
06:20
Andra, celebra artistă, a transmis un mesaj emoționant de dragoste pentru soțul ei, Cătălin Măruță, dezvăluind sentimentele profunde pe care le trăiește în prezența acestuia. Într-o declarație plină de pasiune și sinceritate, Andra a împărtășit cu fanii săi ceea ce simte atunci când este atinsă de cel pe care îl iubește. Andra a mărturisit în […] Articolul (Video) Andra – mesaj de dragoste pentru Cătălin Măruță: „Pot merge oriunde cu ochii închiși știind că el este alături ” apare prima dată în ea.md.
06:20
În Capitală ar putea fi introduse abonamente pentru parcare. Spațiile de parcare vor fi împărțite în trei zone: centrul orașului, unde cererea pentru parcare este ridicată; alte locații și cartiere cu multe vehicule; și porțiunile de stradă care nu se încadrează în primele două categorii. Pentru o oră de parcare, prețul abonamentului va fi cuprins […] Articolul Atenție, șoferi! În Chișinău ar putea fi introduse abonamente pentru parcare. Taxa anuală ajunge la 28.800 de lei apare prima dată în ea.md.
06:20
Satoshi, un fenomen care a atins scara succesului și popularității extrem de rapid. Acum, Satoshi strânge mii de fani la concertele sale, iar piesele sunt fredonate de mulți tineri. Interpretul are un scop anume pentru cariera sa. Acesta are un plan bine stabilit pentru ce crează muzică și cum ar trebui acesta să fie. Și […] Articolul (Video) „Muzica mea să poate dăinui în timp și să merite” Satoshi – planurile grandioase în viața de artist apare prima dată în ea.md.
06:20
Irina Rimes a deschis sufletul în cadrul unei recente confesiuni, discutând despre dragoste, relațiile personale și impactul muzicii asupra vieții sale. Într-o declarație sinceră și emoționantă, artista a vorbit despre provocările și frumusețea de a fi într-o relație cu ea, oferind o perspectivă intimă asupra modului în care îmbină cariera cu viața personală.   Irina […] Articolul (Video) Irina Rimes – confesiuni despre dragoste, relație și muzică: „Doamne ferește să fii în relație cu Irina” apare prima dată în ea.md.
06:10
Starea băiatului de 6 ani, care a fost electrocutat în timp ce se juca în parcul de la intersecția străzii Sarmizegetusa cu bulevardul Cuza Vodă din sectorul Botanica, s-a îmbunătățit, iar micuțul a fost transferat într-o secție obișnuită. Comunicatorul de la Institutul Mamei și Copilului din Capitală, Maxim Cazacu, a precizat că în zilele următoare […] Articolul Cazul copiilor electrocutați în Capitală: Cum se simte băiatul de 6 ani apare prima dată în ea.md.
06:10
Un accident teribil s-a produs în seara de 21 iulie pe traseul Chișinău-Orhei-Bălți. Un bărbat de 34 de ani a fost lovit mortal de o mașină, sub ochii fiicei sale de un an, pe care o ținea în brațe. La volanul mașinii Opel se afla un tânăr de 20 de ani. Potrivit Poliției, bărbatul traversa […] Articolul Impact teribil! Un bărbat a murit sub ochii copilului său, după ce a fost lovit de o mașină apare prima dată în ea.md.
06:10
Vladimir Voronin a declarat că formațiunea pe care o conduce nu a luat încă o decizie privind sprijinul pentru candidatul înaintat de colegii din Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, Alexandr Stoianoglo. Fostul președinte s-a arătat surprins de numărul mare de persoane interesate să preia funcția de președinte. Socialiștii sugerează că Stoianoglo, propus de ei, poartă discuții […] Articolul Comuniștii îl susțin pe Stoianoglo? Precizările lui Vladimir Voronin apare prima dată în ea.md.
06:10
Începând de luni, 22 iulie, universitățile din țară își deschid porțile pentru a începe procesul de admitere. Pentru prima dată, viitorii studenți vor putea depune cererile online, datorită unei platforme lansate de Ministerul Educației și Cercetării. Potrivit unei analize realizate de expertul economic Veaceslav Ioniță, se prevede o creștere a ratei de admitere datorită noii […] Articolul Spre atenția studenților! Începe admiterea în universități apare prima dată în ea.md.
06:10
Tot mai puține cupluri aleg să spună „DA” în fața altarului, în timp ce numărul divorțurilor este în creștere, conform datelor Biroului Național de Statistică. În 2023, s-au înregistrat peste 15 mii de căsătorii și peste 9 mii de divorțuri. Majoritatea căsniciilor se încheie înainte de a atinge zece ani de relație, iar crizele de […] Articolul Șah și divorț! De ce numărul divorțurilor din țară crește? Precizările psihologilor apare prima dată în ea.md.
06:10
Tarifele pentru energia termică și cea electrică produse de Termoelectrica ar putea scădea. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) va examina marți, 23 iulie, proiectul de hotărâre prin care tariful la energie termică ar urma să se reducă de la 2.138 lei pentru o gigacalorie, cât este în prezent, la 1.824 lei/Gcal, fără TVA, […] Articolul Veste bună pentru locuitorii Capitalei. Tarifele la căldură și energia electrică ar putea fi micșorate apare prima dată în ea.md.
06:10
Părinții care își transferă copiii dintr-o școală cu mai puțin de 50 de elevi într-o instituție mai mare vor primi o alocație lunară de 1.000 de lei timp de doi ani.   Un regulament în acest sens a fost aprobat de Executiv. Potrivit ministrului Educației și Cercetării, Dan Perciun, proiectul va contribui la o mai […] Articolul „O mituire a părinților” Popovici, despre alocațiile lunare pentru elevi apare prima dată în ea.md.
22 iulie 2024
18:00
Mariana Rață este jurnalistă de investigație și prezentatoare TV, cu peste 20 de ani de experiență. Jurnalista spune că prin activitatea zilnică pe o care o face își îndeplinește misiunea de a transmite informații veridice, din surse verificate, cetățenilor din Republica Moldova, dar și celor din diasporă. „Mi-aș dori ca în Republica Moldova să existe […] Articolul (VIDEO) Mariana Rață, jurnalistă de investigație: Europa pentru mine înseamnă respectarea dreptului de exprimare apare prima dată în ea.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.