#diez

Acum 2 ore
15:00
Manifestanți pro-UE au ieșit pe străzile Londrei pentru a cere un referendum cu privire la termenii ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană. Manifestaţia a fost considerată cea mai mare de la votul din 2016 prin care s-a decis la limită părăsirea UE. Articolul Cetățenii Marii Britanii cer un nou referendum. La Londra au avut loc manifestații pro-UE apare prima dată în #diez.
14:30
Germania a obținut primele 3 puncte la actuala ediție a Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia, după victoria împotriva selecționatei Suediei. Golul victoriei a fost marcat de Toni Kroos în minutul 90. Articolul (foto) Cele mai „salvatoare” meme-uri pentru selecționata Germaniei după golul lui Toni Kroos apare prima dată în #diez.
Acum 4 ore
14:00
Sute de oameni protestează în aceste clipe în Piața Marii Adunări Naționale. Aceștia scandează: „Nu cedăm. Oprim Dictatura!”. Oamenii au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva invalidării mandatului lui Andrei Năstase. Articolul (video live) Sute de oameni protestează în PMAN. „Nu cedăm. Oprim Dictatura!” apare prima dată în #diez.
13:15
Astăzi, au loc alegerile parlamentare în Turcia. Alegerile prezidenţiale şi parlamentare anticipate din Turcia au loc în contextul în care preşedintele Recep Tayyip Erdogan vrea consolidarea puterii, după modificarea Constituţiei. Articolul Alegeri parlamentare în Turcia. Au fost deschise peste 180.000 de secţii de vot apare prima dată în #diez.
12:45
Astăzi, 24 iunie în parcul Catedralei din Chișinău, are loc cea de a IV- a ediție a târgului „Summer Berry Fair”. Producători autohtoni de mure, zmeură și coacăză au venit în centrul Capitalei cu roada sa pentru toți vizitatorii târgului de pomușoare, iar patiserii și bucătarii au pregătit dulciuri, plăcinte și băuturi cu pomușoare. Articolul (foto) Mure, zmeură, coacăză și dulciuri. Cum se desfășoară a IV-a ediție a târgului „Summer Berry Fair” apare prima dată în #diez.
12:15
Timp de o săptămână, mai mulți tineri entuziaști au pornit să descopere frumusețile naturale ale Moldovei, într-un tur pe motociclete URAL. Au fost ajutați și de o mașină și de o motocicletă Suzuki. Pe traseu, unele motociclete s-au defectat, iar altele s-au alăturat. În rezumat însă, călătoria este demnă să fie numită o aventură trăită cu adrenalină.  Articolul (foto, video) Moldova, văzută din ataș. Aventura celor patru motociclete URAL care au ajuns în punctele extreme ale țării apare prima dată în #diez.
Acum 6 ore
12:00
Deja e sfârșit de iunie și lanurile de levănțică adună tot mai multă lume. Toți migrează în lanurile aromate de lavandă, unde își fac fotografii în câmpurile interminabile. Prin urmare, rețelele de socializare abundă în fotografii inspirate. Articolul (foto) Îndrăgostiți de violet. Cum arată câmpurile de levănțică din Moldova în serile de vară apare prima dată în #diez.
11:30
Absolvenții Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” au primit diplomele de licenţă şi gradul militar de „locotenent”, în cadrul unei festivităţi desfășurate în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Naşterea Domnului”. În cadrul ceremoniei, absolvenţi eminenţi au primit medalia „Crucea pentru merit” gradul 3. Articolul (foto, video) Absolvenții Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” au primit diplomele de licenţă şi gradul militar de „locotenent” apare prima dată în #diez.
11:15
Astăzi, 24 iunie în Chișinău va fi organizat un protest ca rezultat a invalidării alegerilor locale noi. Concomitent cu manifestațiile de la Chișinău, moldovenii din întreaga lume vor ieși la proteste sau falshmob-uri. Articolul Moldovenii din diasporă se alătură protestelor din Chișinău. În ce orașe s-au anunțat manifestații apare prima dată în #diez.
10:45
Mai multe localități din țară au fost afectate de ploile torențiale din 22 iunie. De intervenția pompierilor au avut nevoie proprietarii mai multor gospodării din raionul Hâncești, UTA Găgăuzia dar și mun. Chișinău. Articolul Mai multe localități din țară au fost afectate de ploile torențiale din 22 iunie. Care sunt acestea apare prima dată în #diez.
10:15
Nigeria după victoria în meciul împotriva Islandei cu scorul final de 2-0 se află pe locul 2 în grupa D. După această victorie Argentina mai are o șansă în ultimul meci împotriva Nigeriei. Acest fapt a devenit subiect pentru meme-uri. Articolul (foto) Cele mai amuzante meme-uri după ce Musa readus Argentina în cursa Cupei Mondiale 2018 apare prima dată în #diez.
Acum 8 ore
10:00
Polițiștii de frontieră din Direcția regională Sus au depistat o plantație de cânepă într-un lan de floarea-soarelui ce se întindea pe o suprafață de 2,5 hectare. Suprafața de pământ este gestionată de o asociație agricolă din satul Etulia, raionul Comrat. Articolul O plantație de cânepă a fost depistată într-un lan de floarea-soarelui. Cui aparține suprafața de pământ apare prima dată în #diez.
09:45
Cea de a treia ediție a Zilei Portului Popular va fi organizat la Palatul Republicii, strada Maria Cibotari, 16. Evenimentul pune în valoare modelele regionale ale portului popular din Republica Moldova. Articolul Ateliere de creație, defilări de modă și expoziții de costume. Care este programul Zilei Naționale a Portului Popular apare prima dată în #diez.
09:00
Astăzi se încheie cea de a doua etapă a Campionatului Mondial de Fotbal. Microbiștii vor avea parte de alte trei partide de foc pe trei terenuri din Rusia. Vezi programul meciurilor pentru 24 iunie mai jos. Articolul Polonia vs Columbia și alte două meciuri la care să te uiți astăzi. Programul duelurilor din 24 iunie al Cupei Mondiale 2018 apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
22:30
Aproximativ 200 de oameni au venit în centrul Chișinăului pentru a-l susține pe părintele parohiei „Acoperământul Maicii Domnului” din Ghidighici, Maxim Melinti, asta după ce Mitropolia l-a  oprit de la slujire, pentru că a primit o diplomă de la grupul LGBT. Articolul (foto) Circa 200 de oameni au protestat, astăzi, în fața Mitropoliei în susținerea preotului Maxim Melinti apare prima dată în #diez.
21:00
Zeci de elevi ai claselor a VII-a – a XI-a de la licee, gimnazii şi Centre de Creaţie din Capitală au participat, pe 21 iunie, la etapa municipală a concursului internaţional de recital din lirica eminesciană „La Putna”.  Articolul (foto) Zeci de elevi din Chișinău au participat la concursul internațional de recital din lirica eminesciană. Cine sunt câștigătorii apare prima dată în #diez.
18:30
Ce planuri ai pentru ziua de duminică? Dacă nu te-ai decis, atunci echipa #diez îți sugerează următoarele evenimente la care să mergi singur/ă ori cu familia sau prietenii. Articolul #diez vă recomandă cele mai interesante evenimente ale duminicii, 24 iunie apare prima dată în #diez.
17:15
În această duminică, 24 iunie, la Chișinău se va desfășura a II-a etapă a Campionatul Național de Autoslalom. Competiția va aduna cele mai rapide mașini din țară și pe cei mai buni raceri autohtoni. Startul competiției va fi dat la 11:00 pe şoseaua Hîncești din capitală. Articolul La Chișinău se va desfășura a II-a etapă a Campionatului Național de Autoslalom. Unde se va desfășura turneul apare prima dată în #diez.
17:00
Maine, 24 iunie, Poliția împreună cu alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne se vor afla la datorie în vederea asigurării eficiente a ordinii publice și securității circulației rutiere pe parcursul desfășurării protestului din centrul Capitalei. Articolul Oamenii legii vor asigura buna desfășurare a protestului de mâine. Cetățenii vor putea comunica mai eficient cu poliția cu noul serviciu „Dialog” apare prima dată în #diez.
16:45
În cadrul unei ceremonii oficiale la Casa Albă, Cristina Balan a prezentat scrisorile de acreditare în calitate de ambasador extraordinar și plenipotențiar al Republicii Moldova, Președintelui Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump. Articolul Oficial, Cristina Balan este noua ambasadoare a Republicii Moldova în SUA apare prima dată în #diez.
Ieri
14:30
În cadrul conferinței de ieri susținută de Andrei Năstase și Maia Sandu, liderii opoziției au îndemnat atât cetățenii din Moldova, cât și pe cei din diasporă să se alăture acțiunilor de protest din ziua de duminică, 24 iunie, ora 14:00. Articolul Diaspora moldovenească va protesta mâine în mai multe orașe europene, după invalidarea mandatului lui Andrei Năstase apare prima dată în #diez.
14:15
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) de la București salută rezoluţia Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) privind retragerea trupelor militare străine de pe teritoriul Republicii Moldova, se arată pe contul de Twitter al MAE. Articolul Ministerul Afacerilor Externe român salută rezoluția ONU privind retragerea armatei ruse din Moldova apare prima dată în #diez.
14:00
KLumea te invită la cel mai gustos eveniment al lunii unde să te saturi de zmeură, dude și mure locale. Primul târg agro-gastronomic Summer Berry Fair din acest an va avea loc pe 24 iunie în Parcul Catedralei, cu începere de la ora 10:00 până la 14:00. Vedetele acestei ediții sunt zmeurașii, murele, așa că veniți duminică să vă saturați de pomușoare. Articolul Vino la târgul agro-gastronomic Summer Berry Fair și savurează din zecile de pomușoare etalate pe tarabe apare prima dată în #diez.
13:45
Recent, echipa #diez a lansat un nou proiect în care invităm diferiți utilizatori ai rețelelor de socializare să împărtășească cu noi practici bune de utilizare a acestora, întrucât de multe ori, tindem să ne supunem unor riscuri, rezultatele cărora nu sunt întotdeauna plăcute. În cea de-a patra ediție a proiectului „Cai Verzi”, am discutat cu jurnalista Elena Guțu, care ne-a povestit cum să depistăm știrile false, distribuite în masă pe rețelele de socializare. Articolul (video) Cai verzi pe pereții Elenei Guțu. Cum să identificăm știrile false apare prima dată în #diez.
13:30
În aceste clipe, în centrul Chișinăului, mai mulți cetățeni protestează ieftinirea carburanților. Participanții la acțiune cer autorităților să întreprindă în regim de urgență acțiunile necesare pentru a elimina accizele la importul produselor petroliere. Articolul (live video) Un grup de oameni protestează în fața Guvernului solicitând micșorarea prețurilor la carburanți apare prima dată în #diez.
13:00
Dumitru Grosei este regizorul moldovean ale cărui filme au fost cele mai selectate la festivalurile internaționale de film, în prima jumătate a anului 2018. Trei dintre peliculele sale au adunat nouă selecții oficiale în Italia, China, Maroc, Turcia, Albania, Liban, România și Rusia. Articolul Peliculele regizorului moldovean, Dumitru Grosei, au devenit cele mai selectate la festivalurile internaționale de film în prima jumătate a anului 2018 apare prima dată în #diez.
12:45
Pe 30 iunie, pe malul lacului Ghidighici, pe teritoriul Goodzone, pământul va fi zguduit de cel mai tare festival al acestei veri - FOSFOR. Dacă posezi deja bilete la acest party, atunci te informăm cum poți ajunge la eveniment. Articolul (hartă) Ia-ți prietenii la festivalul FOSFOR și distrează-te la maxim. Iată 5 metode cum ajungi la eveniment apare prima dată în #diez.
12:15
Ieri, mai mulți oameni au putut privi un adevărat show cu fulgere pe cer. Jocuri de lumini, săgeți care apăreau și dispăreau în câteva secunde, zgomot zdrobitor și ploaie torențială. Utilizatorii rețelelor de socializare au admirat aceste fenomene misterioase ale naturii o noapte întreagă. Articolul (foto) Cerul a devenit, pentru o noapte, pânză de desenat fulgere. Cum s-a văzut acest fenomen pe rețelele de socializare apare prima dată în #diez.
11:45
De obicei, atât femeile, cât și bărbații își „cizelează” corpul înainte de sezonul estival. Unii merg la fitness, alții țin o dietă strictă pentru a arăta sexy pe plaje. Unui bărbat din Moscova i-a venit ideea să-și etaleze eleganța propriului corp într-o ședință foto pe plajă. Evident că el nu e un foto model, cu „pătrățele” pe abdomen, dar totuși, sinceritatea lui e mai prețioasă. Articolul (foto) Ai reușit deja să scapi de kilogramele în plus în ajun de vară? Un exemplu care îți dovedește că faci o greșeală mare apare prima dată în #diez.
10:30
Fără curent au rămas parțial 15 localități din 7 raioane. Ialoveni, Criuleni, Strășeni, Anenii Noi, Hâncești, Cantemir, Cimișlia, UTA Găgăuzia și municipiul Chișinău. Totodată, potrivit informațiilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență în urma ploilor torențiale înregistrate în seara zilei de 22 iunie, pompierii au intervenit în 21 de gospodării pentru pomparea apei. Articolul (video) Peste 20 de gospodării au fost inundate și deconectate de la electricitate din cauza ploii torențiale din seara trecută apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.