#diez

Acum 5 minute
06:30
Liceul Teoretic „Petre Ștefănucă” din orașul Ialoveni intenționează să instaleze un ascensor în instituția de învățământ. În Buletinul Achizițiilor Publice a fost publicat un anunț de cerere a ofertelor de prețuri pentru companiile abilitate. Articolul Un liceu din Ialoveni va avea ascensor. Instalarea liftului vine ca răspuns necesității de daplasare a copiilor cu dizabilități apare prima dată în #diez.
06:30
Un Centru de consiliere psihologică gratuită a fost inaugurat în incinta Universității de Stat din Tiraspol (UST) cu sediul la Chișinău. Specialiștii Catedrei de Pedagogie și Psihologie Generală oferă studenților suportul necesar pentru depășirea situațiilor dificile, dar și ghidare în carieră. Articolul Studenții Universității de Stat din Tiraspol, cu sediul la Chișinău, vor beneficia de consultații psihologice gratuite apare prima dată în #diez.
Acum 15 minute
06:15
În centrul orașului Dubăsari a fost instalat pomul de Crăciun. Pomul are 37 de ani și a fost făcut cadou de către Nina Liubinskaia.  Articolul Luminițele de sărbători se aprind la Dubăsari. Orașul a primit în dar pomul de Crăciun apare prima dată în #diez.
06:15
Cu toate că febra sărbătorilor de iarnă deja au început și mai multe orașe din țară au reușit să-și îmbrace straiele de sărbătoare, locuitorii din Bălți sunt nevoiți să mai aștepte. Feeria Crăciunului întârzie în capitala de nord a Moldovei. Potrivit autorităților, bradul nu va fi inaugurat la 15 decembrie ca și în anii precedenți. Articolul Cu o săptămână întârzierea. Când va fi inaugurat pomul de Crăciun la Bălți apare prima dată în #diez.
Acum 12 ore
21:15
Se apropie sărbătorile de iarnă, iar febra pregătirilor e în toi. Indiferent dacă vrei o cină cu familia sau distracție la maxim cu prietenii și încă nu ai găsit localul potrivit, echipa #diez vine cu o serie de recomandări pentru te ajuta să alegi locul perfect în care să petreci noaptea dintre ani.  Articolul Bucate gustoase, muzică bună și decor special. Unde poți să petreci noaptea dintre ani apare prima dată în #diez.
21:00
După mai bine de trei luni de așteptare, fanii interpretei LP se pot bucura de evoluția live a cântăreței. În această seară sute de poze și videouri de la concert au fost publicate pe Instagram. Starul american pentru prima dată cântă în Moldova, iar concertul se desfășoară la Palatul Național.  Articolul (foto, video) „Lost on you” răsună la Chișinău. Cum se vede evoluția Laurei Pergolizzi pe Instagram apare prima dată în #diez.
20:45
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Comitetul pentru Libertatea Presei (CLP) au organizat pe 14 decembrie, cea de-a 23-a ediţie a Galei de decernare a premiilor „Jurnaliştii anului 2017”. Cei mai buni jurnaliști, care, prin activitatea lor în anul 2017, au contribuit la afirmarea presei independente, democratice și profesioniste din Republica Moldova, vor fi premiați cu tradiționalul măr. Articolul (video) Ei contribuie la afirmarea presei independente! Au fost premiați câștigătorii Topului „Jurnaliștii Anului 2017” apare prima dată în #diez.
18:45
Ultima zi de muncă trebuie să fie una memorabilă. Pentru un sfârșit de săptămână cât mai colorat cu emoții pozitive, echipa #diez îți sugerează o serie de evenimente inspirate. Articolul Recomandări #diez. Evenimente magice la care să mergi vineri, 15 decembrie apare prima dată în #diez.
18:00
Folosite pentru a descoperi conţinut pe diverse teme, hashtag-urile din reţeaua Instagram pot fi urmărite acum ca şi cum ar fi persoane reale, aducând în Feed-ul principal cele mai recente postări făcute de utilizatori din toată lumea. Articolul Instagram a adăugat o nouă opţiune. Cum poți da „folllow” pentru hashtag-uri apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
17:30
DIY vine de la Do It Yourself, în traducere liberă ”pune mâna și fă-ți singur”. Este valabil pentru orice, de la mobilă la corpuri de iluminat sau cum să ții corect lingura în mână și să îți speli mai ușor cățelul care se simte bine în blana lui așa plină de noroi. Vedeți mai jos o listă de 5 canale, care te vor ajuta să-ți petreci timpul liber vesel, iar mai ales, util! Articolul (video) 5 canale de Youtube DIY sau „pune mâna și fă singur”. Cel puțin o sută de lucruri pe care le poți faci acasă apare prima dată în #diez.
17:30
Româna este una dintre limbile pe care un vorbitor nativ de limba engleză (fie el britanic, american, australian șamd) le învață cel mai ușor, potrivit unui studiu realizat de un institut al Departamentului de Stat American. Articolul Cele mai ușoare și cele mai grele limbi pentru un englez sau un american. Pe ce loc e româna apare prima dată în #diez.
17:30
Vrei să fii voluntar la evenimente și să activezi în cadrul asociațiilor de tineret? Consiliul Național al Tineretului din Moldova deschide aplicările pentru toți activiștii, care doresc să se remarce multilateral și să devină membri valoroși ai echipei! Articolul Consiliul Național al Tineretului din Moldova recrutează tineri activi! Devino voluntar CNTM și fă o schimbare la tine în țară apare prima dată în #diez.
17:15
National Geographic a dezvăluit cele mai bune fotografii ale naturii din 2017. Din aproape 2 milioane de imagini, echipa a reușit să-și aleagă 57 fotografii din toate categoriile și doar una câștigătoare! Articolul (galerie foto) National Geographic a ales cea mai bună fotografie a anului în categoria „Nature Photos”. Care au fost finaliștii concursului? apare prima dată în #diez.
17:15
Nu este un secret faptul că YouTube, în comparație cu televizorul, este mult mai urmărit de către copii. Ryan Toys Review - este un canal întreţinut de un copil de şase ani. Acesta s-a clasat pe locul opt în topul celor mai profitabili YouTuberi din 2017. Acesta a câştigat peste 11 milioane de dolari din clipurile sale video. Articolul Are șase ani și s-a clasat pe locul opt în topul celor mai profitabili YouTuberi. Cât câștigă copilul din clipurile video apare prima dată în #diez.
17:00
În Moldova sunt înregistrate 58 automobile electrice, dintre care patru mașini sunt de model Tesla. Informația a fost oferită pentru #diez de către, Sergiu Țurcanu, șef- adjunct al Direcției Identificare și Înmnatriculare a mijloacelor de transport, din cadrul Instituției Registru. Articolul Patru modele Tesla. Lista tuturor mașinilor și motocicletelor cu motor electric, înregistrate în țară apare prima dată în #diez.
17:00
Studentul român care și-a ucis colegul de cameră, un moldovean de 20 de ani, a fost condamnat la închisoare pe viață. Decizia a fost luată astăzi, 14 decembrie, de către judecătorii de la Tribunalul Iași. Sentința anunțată nu este definitivă. Articolul Studentul român care l-a omorât pe un tânăr din Moldova, în căminul din Iași, a fost condamnat la închisoare pe viață apare prima dată în #diez.
16:45
Președintele Igor Dodon nu va declara zi de doliu în memoria regretatului Rege Mihai I al României. Despre aceasta a scris constultanta principală a Serviciului de presă al Președinției, Carmena Sterpu, pe pagina sa de facebook. Articolul Președintele Igor Dodon nu va declara zi de doliu în memoria regretatului Rege Mihai I al României apare prima dată în #diez.
16:00
Situată într-un loc pitoresc, pe malul râului Nistru, unitatea agroturistică din satul Lalova, raionul Rezina, „Hanul lui Hanganu” face parte din circuitul turistic emblematic al Republicii Moldova. Începând cu acest an, pensiunea și-a îmbunătățit condițiile de cazare pentru ca turiștii să se bucure de un sejur cu servicii complete. Articolul (foto) Amenajată în stil rustic după tradițiile și obiceiurile străvechi, pensiunea „Hanul lui Hanganu” a fost reinaugurată apare prima dată în #diez.
15:45
Misterul Crăciunului vine și în această iarnă cu atmosferă de poveste și multă distracție. Winter Charity Ball este evenimentul care îmbină muzica bună, balurile pompoase și caritatea! Articolul Muzică, distracție și atmosferă magică. Winter Charity Ball te așteaptă la cea mai misterioasă mascaradă din această iarnă apare prima dată în #diez.
14:45
Buneii noștri au părul sur și fața conturată de riduri, dar în ochi le mai licărește amintirea zilelor de altădată, când erau tineri nu doar în suflet ci și fizic. Ei au făcut față multor probleme, iar pentru a le onora amintirea, mai mulți nepoți au încercat să recreeze fotografiile vechi ale buneilor săi.  Articolul (foto) Diferența dintre generații. Mai mulți tineri au încercat să recreeze fotografiile de altă dată ale bunicilor săi apare prima dată în #diez.
14:30
În centrul orașului Comrat dis-de-dimineață se lucrează cu zor. Muncitorii amenajează terenul pentru instalarea celui mai important pom de Crăciun din Autonomie. Anterior, primarul orașului, Serghei Anastasov a menționat că bradul are 14 metri.  Articolul (foto) Feeria sărbătorilor a ajuns la Găgăuzia. Pomul de Crăciun fost amplasat în centrul Comratului apare prima dată în #diez.
14:15
În acest an elevii vor sta 17 zile în vacanța de iarnă. Astfel, vacanţa intersemestrială va începe pe 23 decembrie 2017 și se va încheia pe 8 ianuarie 2018. Planul-cadru a fost aprobat prin ordinul ministrei Educației și este obligatoriu pentru toate instituțiile de învățământ general. Articolul Cât vor sta elevii în vacanța de iarnă. Ce prevede ordinul ministrei Educației apare prima dată în #diez.
13:30
Potrivit Barometrului Opiniei Publice realizat de Institutul de Politici Publice în topul celor mai corupți politicieni intră doar bărbații. Articolul BOP: Topul celor mai corupți politicieni din Moldova în 2017, potrivit cetățenilor apare prima dată în #diez.
13:30
Cea de-a treia fabrică de producere a componentelor electrice și a cablajelor din republica Moldova, va fi deschisă la Cahul, în 2018. Anunțul a fost făcut de către Grupul DRÄXLMAIER, unul dintre cei mai importanți furnizori pentru industria auto aflaţi în Moldova. Articolul O nouă fabrică de cablaje va fi deschisă la Cahul. Compania este în căutare de muncitori apare prima dată în #diez.
13:00
La 14 decembrie a avut loc prezentarea rezultatelor Barometrului Opiniei Publice, ediția noiembrie 2017. În care s-a încercat să se răspundă la mai multe întrebări pe care le au cetățenii Republicii Moldova. Articolul BOP: Cetățenii Moldovei în continuare preferă să-i aleagă pe cei care îi reprezintă în baza listei de partid apare prima dată în #diez.
13:00
Potrivit rezultatelor Barometrului Opiniei Publice din noiembrie 2017, doar două partide ar avea aleși în Parlament: PSRM și PAS. Articolul BOP: Doar două partide din Moldova au un procent de încredere mai mult de 10%. Partidul lui Șor a depășit Partidul Liberal apare prima dată în #diez.
12:45
La 14 decembrie a avut loc prezentarea rezultatelor Barometrului Opiniei Publice, ediția noiembrie 2017. În care s-a încercat să se răspundă la mai multe întrebări pe care le au cetățenii Republicii Moldova. Articolul BOP: Cetățenii Moldovei continuă să prefere să-și aleagă pe cei care îi reprezentă în baza listei de partid apare prima dată în #diez.
12:30
Crăciunul este o sărbătoare care se asociază și cu mirosul bradului răspândit în cameră. În timp ce unii optează pentru Pomi de Crăciun naturali, alții optează pentru brazi artificiali. Însă, recent a apărut o nouă tendință la noi în țară, și anume, cea de a închiria un brad natural în ghiveci. Articolul (foto) Un trend ce devine din ce în ce mai popular în Moldova: Chiria brazilor naturali în ghiveci. Cât costă o asemenea plăcere apare prima dată în #diez.
12:30
Primăria orașului Orhei îi invită pe toți la cea de-a treia ediție a Târgului de Crăciun, care se va desfășura în perioada 23 decembrie 2017 - 7 ianuarie 2018 în parcul Ivanos. Articolul Antonia va cânta în deschiderea târgului de Crăciun de la Orhei. Startul feeriei va fi dat la 23 decembrie apare prima dată în #diez.
12:15
Deja al IV-lea an consecutiv, în Moldova, este organizat schimbul de daruri din perioada sărbătorilor de iarnă la nivel național: Secret Santa Moldova. Echipa #diez a fost curioasă să vadă ce fel de cadouri au fost transmise la primele 3 ediții, și poate să vă dea idei pentru ediția din 2017-2018. Articolul (foto) Ce fel de cadouri îți dăruiesc tinerii din Moldova în cadrul schimbului de Secret Santa apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.