#diez

Acum 30 minute
13:00
Ministerul Economiei și Infrastructurii informează conducătorii auto că pot vedea starea drumurilor publice naționale cu ajutorul camerelor de monitorizare amplasate pe traseele naționale. Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor” are amplasate 40 de camere web, care asigură vizualizarea stării drumului. Articolul (foto) Șoferii pot monitoriza starea drumurilor cu ajutorul camerelor instalate pe traseele naționale apare prima dată în #diez.
Acum 2 ore
12:00
Cristiano Ronaldo a vrut să testeze inteligenţa robotului Sophia, drept pentru care s-a întâlnit cu droid-ul faţă în faţă. Întâlnirea a fost savuroasă, mai ales că fotbalistul i-a cerut să reproducă celebrul strigăt „SIII!”, iar la sfârşit, pentru că a fost impresionat de răspunsurile date a avut chiar o ieşire călduroasă de afecţiune. Articolul (video) Fotbalistul Cristiano Ronaldo s-a întâlnit cu cel mai inteligent robot. Cum a decurs „meciul” dintre cei doi apare prima dată în #diez.
12:00
Vladimir Putin şi-a înregistrat votul în cadrul scrutinului prezidenţial din Rusia, iar la ieşirea de la urne a declarat ar fi mulţumit de orice rezultat care să-i asigure un nou mandat de preşedinte, relatează site-ul agenţiei Tass. Articolul Putin și-a înregistrat votul în cadrul scrutinului: „Sunt convins că programul meu este bun pentru ţară” apare prima dată în #diez.
11:45
Svetlana Tataru este o jurnalistă din Moldova, aceasta, de asemenea a devenit anul trecut prima femeie-arbitră de armwrestling din Moldova. Deși, inițial nu era sigură cât timp va practica această activitatea și cum vor decurge lucrurile, iată astăzi am aflat că Svetlana a devenit dublă campioană națională în armwrestling și a obținut un nou grad în arbitraj. Articolul (foto) Svetlana Tataru, prima femeie-arbitră de armwrestling din Moldova, a devenit dublă campioană națională apare prima dată în #diez.
11:30
Svetlana Tataru este o jurnalistă din Moldova, aceasta, de asemenea a devenit anul trecut prima femeie-arbitră de armwrestling din Moldova. Deși, inițial nu era sigură cât timp va practica această activitatea și cum vor decurge lucrurile, iată astăzi am aflat că Svetlana a devenit dublă campioană națională în armwrestling și a obținut un nou grad în arbitraj. Articolul (foto) Svetlana Tataru a devenit dublă campioană națională în armwrestling și a obținut un nou grad în arbitraj apare prima dată în #diez.
Acum 4 ore
10:15
În legătură cu răcirea bruscă a vremii și a codului galben de ninsori, primara interimară Silvia Radu a anunțat pe pagina sa de Facebook că a convocat comandamentul de iarnă. Articolul Silvia Radu a convocat comandamentul de iarnă: „Rămânem la posturi, în teren, acționăm cu mijloacele pe care le avem” apare prima dată în #diez.
10:15
Ministerul Economiei și Infrastructurii informează că drumurile publice naționale sunt practicabile. Odată cu intensificarea precipitațiilor sub formă de ninsori la Nordul și Centrul țării și lapoviță la Sud, întreprinderile specializate din teritoriu au demarat lucrări deszăpezire și combatere a lunecușului pe drumurile publice. Articolul 230 de utilaje speciale și 2001 tone de material antiderapant. Care este starea drumurilor naționale apare prima dată în #diez.
10:00
Pentru următoarele zile, Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță cod galben de ninsori pe teritoriul țării. Astfel, pentru prevenirea unor evenimente neplăcute și siguranța cetățenilor, Inspectoratul Național de Patrulare vijne cu mai multe recomandări pentru șoferi. Articolul Atenție șoferi! Cod galben de ninsori. Ce recomandă Inspectoratul Național de Patrulare apare prima dată în #diez.
09:45
Ansamblul vocal coreografic „Kapeliki” de la Liceul „Nicolae Milescu Spătaru” din Chișinău, a câștigat Marele premiu cu piesa „Mărțișor” și cinci locuri I, la concursul vocal internațional „Viva Italia-2018”. Articolul (foto) Ansamblul vocal al unui liceu din Capitală a luat premiul mare la un concurs din Italia cu piesa „Mărțișor” apare prima dată în #diez.
09:30
Rusia organizează duminică alegeri prezidenţiale, la exact patru ani de la anexarea ilegală a Peninsulei Crimeea, iar peste 110 milioane de alegători sunt aşteptaţi la urne într-un scrutin care, cel mai probabil, îi va garanta lui Vladimir Putin un nou mandat de preşedinte. Articolul Au început alegerile prezidențiale în Rusia. Putin se află la al patrulea mandat de preşedinte apare prima dată în #diez.
Acum 6 ore
09:15
În legătură cu ieșirea cicloanelor mediterane în perioada 17-22.03 se prevăd condiții meteo complicate: în intervalul 17-20 martie vor cădea precipitații la început sub formă de ploaie, pe 18-19 martie cu transformare în lapoviță și ninsori puternice (10-15 l/m2/12 h), izolat va viscoli, depuneri de lapoviță pe firele electrice și crengi, pe drumuri va troieni. Vântul nord-vestic se va intensifica de până la 15-20 m/s. Brusc se va răci: temperatura medie se va situa cu 6-11°C sub valorile normale climaterice. Articolul Atenție! Cod galben de ninsori și vânt pe întreg teritoriul țării. Ce spun meteorologii apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
18:30
Chișinău ar putea deveni Capitala europeană pentru tineret 2021, după ce a fost selectată alături de alte 4 orașe în top 5 pretendenți. Articolul Chișinăul ar putea deveni Capitala europeană pentru tineret 2021. S-a calificat în top cinci orașe pretendente apare prima dată în #diez.
18:00
Duminică, 25 martie, trecem la ora de vară. Însă, ar putea fi ultima dată, întrucât la 8 februarie 2018, Parlamentul European a adoptat o rezoluție prin care cere să fie reevaluată trecerea la ora de vară (respectiv la ora de iarnă) și, dacă este nevoie, să se schimbe regulile aflate în vigoare. Articolul Duminica viitoare trecem la ora de vară. Ar putea fi pentru ultima dată apare prima dată în #diez.
17:15
Monedele de 1 şi de 2 lei vor ajunge în buzunare la începutul lunii aprilie, iar cele de 5 şi 10 lei – până la sfârşitul anului. De asemenea, până la punerea în circulaţie a monedelor, va fi desfăşurată o campanie de informare a cetățenilor. Articolul Când vor fi puse în circulație noile monede de 1 și 2 lei și de ce cele de 5 și 10 lei vor apărea mai târziu apare prima dată în #diez.
16:45
Vineri, 16 martie a avut loc tragerea la sorț pentru sferturile de finală a UEFA Champions League, unde au fost alese echipele adversare din cadrul acestei runde. Meciurile tur vor fi jucate pe 3-4 aprilie, iar meciurile retur sunt programate pentru 10-11 aprilie. Articolul (foto) Cele mai interesante meme-uri, care au apărut după extragerea adversarilor, din cadrul sferturilor de finală a UEFA Champions League apare prima dată în #diez.
15:45
Cel puţin zece persoane au fost rănite vineri într-un accident, după ce un teleschi a devenit incontrolabil în staţiunea georgiană Gudauri. Articolul (video) Accident de schi în Georgia. Zece persoane au fost rănite după ce un teleschi a devenit incontrolabil apare prima dată în #diez.
15:00
Fiecare oaspete care vine în Tiraspol poate mânca și se distra nu mai rău decât la Chișinău sau Bălți. Va putea găsi o varietate de activități de agrement utile, se va putea relaxa singur/ă sau cu prietenii. Echipa #diez.ru a elaborat o listă cu cele mai cool localuri din Tiraspol unde fiecare osapete se va simți ca acasă. Articolul (foto) Best of: Top 11 cele mai cool restaurante și cafenele, pe care le poți vizita în Tiraspol apare prima dată în #diez.
14:00
Fotograful rus, Anton Belovodchenko, este autorul unei serii de fotografii alb negru, în care este surprinsă frumusețea pură a femeii. Chiar dacă toate modelele au acceptat provocarea și s-au lăsat fografiate nud, acest lucru nu este nicidecum obscen, întrucât a fost ridicat la nivel de artă. Articolul (foto) Nudul devine artă. Un fotograf din Rusia a surprins frumusețea feminină în alb negru apare prima dată în #diez.
13:45
Deja de câțiva ani a devenit o tradiție ca localurile să sărbătorească Ziua Sfântului Patrick, cu muzică bună, bere verde și toți îmbrăcați în verde. Echipa #diez a căutat și vă prezintă o listă de localuri care pregătesc ceva special în această zi. Articolul Lista localurilor din Chișinău în care vă veți bucura de atmosferă irlandeză și bere verde de St. Patrick’s Day apare prima dată în #diez.
Ieri
11:45
Pictorul din Moldova, Andrei Mudrea, și-a expus lucrările la Consiliul Europei. În incinta clădirii Agora din Strasbourg, la 5 martie, a avut loc inaugurarea expoziţiei de artă a pictorului, care va dura până la 29 martie 2018. Articolul (foto) Un pictor din Moldova și-a expus lucrările la Consiliul Europei. Până când va dura expoziția tânărului apare prima dată în #diez.
10:45
Un nou studiu a scos la iveală că Michelangelo, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti, a ascuns o semnătură într-un desen făcut în onoarea prietenei sale, Vittoria Colonna, în 1525. Articolul (foto) Michelangelo a ascuns o caricatură cu el în unul dintre faimoasele desene ale sale apare prima dată în #diez.
10:15
Monument de arhitectură de valoare națională, clădirea primei fabrici de bere din Basarabia a ajuns într-o stare deplorabilă. Istoria acesteia începe în 1859, când complexul de edificii de pe actuala str. Sfatul Țării nr. 25 a fost cumpărat de familia arhitectului A. Bernardazzi. Articolul (foto) Cu arată acum prima fabrică de bere din Basarabia. Edificiul a fost vândut la începutul anilor 2000 apare prima dată în #diez.
09:30
Dorin Mânzatu, un băiețel de 6 anișori din Chișinău, a încântat aseară publicul de la Românii au talent. Bunica l-a învățat să recite poezii, iar el a facut-o mândră în fața unei țări întegi. Articolul (video) Un copil de 6 ani din Chișinău a încântat juriul de la „Românii au talent”. A fost aplaudat în picioare apare prima dată în #diez.
09:15
De mai bine de patru decenii, este toboșar, de aceea am putea spune că este întâi de toate omul cu tobele. A îndrăgit acest instrument încă în studenție și a renunțat chiar la medicină pentru a cânta la tobe. Articolul Tineri în etate. „Cânt de patru decenii, dar am învățat în 2 săptămâni”. Sebastian Nahaba, toboșarul care a renunțat la medicină pentru a cânta la tobe apare prima dată în #diez.
08:30
Locuitorii de pe strada Albișoara, 82/1-5, vor rămâne luni, 19 martie, fără apă la robinet. Sistările sunt planificate pentru orele 09.00 şi 15.00, timp în care vor fi efectuate lucrări la stația de pompare hidrofor. Articolul Mai mulți locuitori ai Capitalei vor rămâne fără apă la robinete. Care sunt străzile vizate apare prima dată în #diez.
16 martie 2018
19:15
Sfârșitul de săptămână se anunță a fi unul răcoros, dar în pofida temperaturilor joase, noi am pregătit o listă de evenimente la care să mergi să te încălzești, să te relaxezi, să te bucuri de timpul tău liber și să te inspiri pentru o nouă săptămână de lucru. Articolul Recomandări #diez. O listă de evenimente pentru un weekend care se anunță răcoros apare prima dată în #diez.
18:45
Boris Volosatîi, directorul liceului „Gheorghe Asachi” din Capitală a reacționat la scrisoarea deschisă adresată de către Igor Moldovanu, părinte al unui copil din instituție. Directorului i-au fost cerute explicații în raport cu mai multe situații, iar în scurt timp, contactat de diez.md, Boris Volosatîi a venit cu o replică. Articolul „Învățătoarele au primit mustrare”. Directorul liceului „Gheorghe Asachi” vine cu o replică la scrisoarea deschisă apare prima dată în #diez.
18:15
Cetățenii din Republica Moldova vor primi consultații juridice gratuite în cadrul unui proiect social cu genericul „Farmacia Juridică în Moldova”. Lansarea proiectului va avea loc pe 22 martie, la ora 10:30 – 13:00. În acest scop, un troleibuz va circula prin Capitală pe un itinerar stabilit. Articolul „Farmacia Juridică în Moldova”. Un proiect inedit în care juriștii vor acorda asistență într-un troleibuz din Chișinău apare prima dată în #diez.
17:45
Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău vă invită la Gala de închidere a Festivalului de Teatru „OSTENDE”, ediția a treia. Evenimentul va avea loc pe 17 martie, începând cu ora 14.00, în incinta Teatrului „Luceafărul”. Articolul Nouă trupe de tineri pasionați de actorie vor concura la Festivalul Municipal de Teatru „OSTENDE”. Cum poți susține echipa preferată apare prima dată în #diez.
17:15
Eşti curios să afli cum te ajută noile tehnologii să-ţi economiseşti timpul şi banii? Îţi doreşti să fii în trend cu cele mai noi evoluţii în sectorul financiar-bancar? Vrei să ştii cum să intri în posesia unor resurse financiare sigure pentru afacerea ta? Articolul Tinerii sunt invitați pentru a participa gratuit la prezentările celui mai prietenos centru de dezvoltare financiară apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.