#diez

Acum 2 ore
00:45
În optimile de finală a celui mai important turenu de fotbal european, UEFA Champions League, s-au clasificat 16 echipe din cele 8 grupe. Articolul Lista celor 16 echipe calificate în optimile de finală a UEFA Champions League 2019-2020 apare prima dată în #diez.
Acum 4 ore
23:00
La sfârșit de an, Pornhub a publicat tradiționalul raport al vizualizărilor. Conform datelor, femeile din Moldova au fost și în anul 2019 printre cele mai active utilizatoare din Europa. Articolul (hartă) Pornhub și-a făcut totalizările. Femeile din Moldova sunt cele mai active vizitatoare din Europa și în 2019 apare prima dată în #diez.
Acum 6 ore
21:15
În ajunul sărbătorilor de iarnă fiecare localitate are un colțișor pe care îl transformă mai mult sau mai puțin într-o poveste adevărată. Evident, elementul principal este pomul de Crăciun. Am încercat să adunăm brazii din localitățile Moldovei, să vedem cum arată basmul Crăciunului în țărișoara noastră. Articolul (foto) Brazi din toată Moldova, uniți-vă! Cum arată pomii de Crăciun din întreaga țară apare prima dată în #diez.
Acum 8 ore
19:30
Ne-am propus să vă oferim o listă de evenimente total diferite una de alta, pentru că așa sunteți voi și asta ne place. Veniți împreună cu prietenii la o premieră de film, carnaval de Crăciun sau alte evenimente utile și profitați din plin de companie. Articolul Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi joi, 12 decembrie apare prima dată în #diez.
18:15
Compania de consultanță Axa Management Consulting timp de 11 ani, cu mici pauze, efectuează studiul Celor mai bune companii pentru care merită să lucrezi. În baza acestui studiu a fost realizat topul celor mai buni angajatori ai Moldovei în 2019. Articolul (video) Sebo, Iute Credit, Webmaster Studio și altele. Topul companiilor din Moldova în care merită să lucrezi apare prima dată în #diez.
Acum 12 ore
18:00
Pentru o mai bună protecție a calculatorului este recomandat să instalați un antivirus bun și multe companii care dezvoltă software de securitate pun la dispoziție și o versiune gratuită, astfel vă puteți proteja computerul cu un antivirus gratis fără să cheltuiți nici un ban. Articolul Care sunt cele mai bune programe „antivirus” gratis în 2019 și de unde le poți descărca apare prima dată în #diez.
18:00
Începând de astăzi, cetățenii Republicii Moldova vor putea semnala, în mod anonim și securizat, abuzurile, cazurile de corupție și fărădelegile comise de către autorități sau pe care le-au observat în societate. Articolul Fii inițiatorul unei investigații jurnalistice. Platforma www.anonim.md a fost lansată astăzi apare prima dată în #diez.
17:30
UEFA Champions League revine azi cu ultima etapă a fazei grupelor. Pentru astăzi, 11 decembrie, sunt programate opt meciuri din grupele A, B, C și D, două dintre acestea cu începere de la ora 19.55, iar celelalte vor fi transmise live de la ora 22.00. Articolul UEFA Champions League revine cu ultima etapă a grupelor. Care sunt cele mai așteptate confruntări apare prima dată în #diez.
17:15
Ambasada Statelor Unite ale Americii la Chișinău oferă studenților Republicii Moldova oportunitatea efectuării unui stagiu de practică în cadrul acesteia. Articolul Ambasada Statelor Unite ale Americii la Chișinău invită studenții la un stagiu de practică. Care sunt condițiile apare prima dată în #diez.
16:45
25 de elevi din gimnaziul „Anatolie Sârghi” din satul Talmaza, din Ștefan-Vodă, s-au intoxicat, după ce un elev cin clasa a VIII-a a deschis un balon cu spray lacrimogen la etajul doi al instituţiei. Conţinutul acestuia constituia aproximativ 150 de doze de utilizare. Ulterior, balonul a fost aruncat în toaleta şcolii. Articolul Un elev din Talmaz a folosit un spray lacrimogen în școală și a intoxicat 25 de copii apare prima dată în #diez.
16:45
Tânără activistă pentru climă din Suedia, Greta Thunberg, a fost desemnată Persoana Anului 2019 de revista americană Time. Tânăra de 16 ani a devenit celebră pentru că a cerut guvernelor lumii să demareze acţiuni imediate pentru a gestiona efectele unui fenomen pe care ea l-a denumit „o criză climatică globală”. Articolul Revista Time a desemnat-o pe tânără activistă Greta Thunberg „Persoana Anului 2019” apare prima dată în #diez.
16:30
Echipa FC Zimbru are o nouă conducere. Noii investori ai echipei au alocat pentru bugetul clubului 2,5 milioane de euro pe an, preluând controlul echipei de fotbal pe o perioadă de 5 ani. Noul antrenor al clubului are în planuri semnarea contractelor cu jucătorii legionari din cluburile italiene și braziliene. Articolul Schimbări în conducerea clubului de fotbal Zimbru Chișinău. Noii investitori vor aloca peste 2 milioane de euro apare prima dată în #diez.
16:00
Moldova a obținut șase medalii la Olimpiada Internaţională de Științe pentru Juniori, care s-a desfăşurat la Doha, Statul Qatar, în perioada 3 - 12 decembrie. Articolul Elevii din Moldova aduc acasă șase medalii de la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe pentru Juniori apare prima dată în #diez.
15:30
Guvernul a numit, astăzi, un nou ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Statul Qatar. Este vorba despre Victor Țvircun. Articolul Guvernul a numit un nou ambasador al Republicii Moldova în Statul Qatar. Cine este acesta și ce CV are apare prima dată în #diez.
15:15
Astăzi are loc ședința ordinară a guvernului. Pe ordinea de zi au fost incluse 31 de subiecte. Vor fi discutate mai multe subiecte legate de alocații sociale și activități comerciale externe. Articolul (video) Urmărește live ședința guvernului din 11 decembrie. Pe ordinea de zi sunt 31 de subiecte apare prima dată în #diez.
15:15
Masteranzii și doctoranzii care își fac studiile la Universitatea de Stat a Moldovei au șansa să o obțină o bursă de mobilitate academică în Geneva, Elveția. Articolul Masteranzii și doctoranzii de la USM pot obține o bursă de mobilitate academică în Geneva apare prima dată în #diez.
15:15
Moldoveanca Mila Cuptor va participa la concursul Super Lady of the World în Coreea de Sud. Anul acesta Mila este finalista concursului reprezentând organizația Miss Continental UK din UK. Articolul (foto) O moldoveancă va participa la concursul Super Lady of the World în Coreea de Sud apare prima dată în #diez.
14:15
În legătură cu multiplele adresări ale instituţiilor media privind acţiunile Centrului Naţional Anticorupţie în cadrul unor dosare de rezonanță pe numele lui Vladimir Plahotniuc, CNA vine cu unele precizări. La data de 10 octombrie 2019, în baza ordonanţei procurorului din cadrul Procuraturii Anticorupţie, persoana a fost anunţată în căutare locală. Articolul CNA vine cu detalii cronologice în cazul dosarului în care este vizat Vlad Plahotniuc apare prima dată în #diez.
14:15
Victoriabank lansează încă o premieră pe piața bancară din Republica Moldova – STAR Card, produs ce încorporează trei carduri: Articolul STAR Card – cardul tău de cumpărături de la Victoriabank apare prima dată în #diez.
13:45
Inspectoratul Național de Patrulare a identificat și sancționat unul dintre conducătorii auto care a blocat, ieri, trecerea unui echipaj de pompieri, la intersecția străzilor Mitropolit Varlaam și Mihai Eminescu din Capitală. Astfel, șoferița care a încălcat Regulamentul Circulației Rutiere a primit o amendă care constituie 1500 de lei. Articolul INP a identificat unul din conducătorii auto care au blocat, ieri, trecerea unui echipaj de pompieri. Ce amendă a fost aplicată apare prima dată în #diez.
13:45
Trei deputați democrați, Monica Babuc, Pavel Filip și Igor Vremea au elaborat un proiect de lege care vine să sancționeze mai dur violența asupra profesorilor. Prin urmare, elevii care acționează în mod agresiv în raport cu dascălii ar putea fi pedepsiți cu ani de pușcărie, amendă de zeci de mii de lei și muncă neremunerată Articolul Închisoare, amendă de circa 50 000 de lei sau muncă neremunerată. Democrații cer înăsprirea pedepsei pentru elevii care agresează profesorii apare prima dată în #diez.
13:30
Astăzi, conducerea Ministerului Economiei și Infrastructurii a avut o ședință cu reprezentanții companiilor specializate în transportul de pasageri. Ministrul Anatolie Usatîi a menționat că este deschis spre dialog, pentru a identifica soluții ce țin de prețurile pentru călătoriile interurbane. Articolul ROUND 2 FIGHT! Ministerului Economiei și Infrastructurii a invitat din nou transportatorii de pasageri la discuții apare prima dată în #diez.
13:30
Regizorul Quentin Tarantino promite un al treilea film din seria „Kill Bill”. Într-o discuție cu Andy Cohen, regizorul în vârstă de 56 de ani a dezvăluit că un al treilea film ar putea fi produs în următorii trei ani. Articolul „Am o idee despre ce aș face „Kill Bill 3”. Regizorul Quentin Tarantino a dezvăluit că un al treilea film ar putea fi produs în următorii ani apare prima dată în #diez.
13:15
Moldovenii au lansat o petiție online prin care cer păstrarea cotei de acciz pentru automobilele hybrid în mărime de 50%. Petiția a fost creată după aprobarea proiectul de lege pentru modificarea Codului Fiscal, care prevede modificări la scutirea de care beneficiau persoanele la procurarea automobilelor cu sistem hybrid sau mild hybrid. Articolul Petiție online! Moldovenii cer păstrarea cotei de acciz pentru automobilele hybrid în mărime de 50% apare prima dată în #diez.
13:15
În timp ce încercați să pășiți ferm în săptămâna de lucru, noi o să vă bucurăm pe voi și o să vă informăm despre prietenii noștri Pub Quiz Mind Games, niște entuziaști care organizează jocuri intelectuale de tip quiz! Articolul Participați gratis la un joc de cultură generală alături de prieteni. Detalii despre eveniment apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
12:45
Fie că ai nimerit în ambuteiaj sau ai adormit și ești în criză de timp să treci înregistrarea la Aeroportul Internațional Chișinău, ai posibilitatea să beneficiezi de anumite facilități contra cost. În acest sens Air Moldova îți pune la dispoziție o serie de servicii opționale care te vor ajuta să treci mai rapid de anumite controale în diferite puncte ale aeroportului. Iar dacă mai ai bani în plus, poți să ai acces într-o zonă VIP. Articolul Ți-a rămas puțin timp să faci check-in? Cât costă serviciile adiționale ale companiei Air Moldova apare prima dată în #diez.
12:45
Cântărețul și compozitorul englez Ed Sheeran a fost numit artistul deceniului de organizaţia britanică Official Charts Company. Ed Sheeran a ajuns de 12 ori pe prima poziţie în topurile single-urilor şi albumelor între anii 2010 şi 2019. Totodată, artistul britanic s-a menţinut cel mai mult timp pe primul loc al ambelor clasamente în ultimul deceniu - 79 de săptămâni în total. Articolul (video) Ed Sheeran a fost numit artistul deceniului în Marea Britanie apare prima dată în #diez.
12:45
Senatul Berlinului a decretat marţi „stare de urgenţă climatică” pentru capitala Germaniei, deschizând astfel calea spre noi eforturi de a acţiona în vederea combaterii efectelor generate de schimbările climatice, informează DPA. Articolul Autoritățile Berlinului au decretat „stare de urgență climatică” pentru capitala Germaniei apare prima dată în #diez.
12:30
„Am început să particip la maratoane – a fost o decizie emoționantă. Pentru prima dată m-am înregistrat pentru cursa de 21 km. Recunosc – primii 7 km, tot mă gândeam, «De ce? A fost oare chiar necesar? Aș fi putut opta pentru 10 km și să nu fiu extenuat». Însă la un anumit moment am depășit acest gând. Îmi simțeam doar antebrațele lucrând, iar umerii nu! După care sentimentul a dispărut și am început să zbor. O oră și 56 de minute. 21 de kilometri. A fost un sentiment ireal. Am descoperit pentru mine că o pot face, pot parcurge o distanță lungă.” Articolul (foto, video) Povestea unui activist cu dizabilități din Bender, care luptă pentru egalitate apare prima dată în #diez.
12:15
Palmaresul „Wine of Moldova” a fost completat cu primele medalii de aur acordate pentru vinul în vrac, fabricat în țara noastră. Performanța a fost înregistrată de 2 companii vinicole autohtone care au participat, între 2 și 3 decembrie, la cel mai mare târg de vin în vrac de pe mapamond – „World Bulk Wine”, desfășurat în Amsterdam, Olanda. Articolul (foto) „Wine of Moldova” a obținut trei medalii de aur pentru vinurile în vrac. Despre care produse este vorba apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.