#diez

Acum 12 ore
18:00
Comunitatea Mămica Alăptează anunță organizarea Săptămânii Mondiale a Alăptării. Astfel, începând din 28 iulie și până pe 7 august, Mămica Alăptează vă invită la „Marșul Alăptării” și la seminarele gratuite organizate în 11 localități din țară. Сообщение Săptămâna Mondială a Alăptării: activitățile gratuite la care puteți participa în Moldova появились сначала на #diez.
17:45
Anunț specific de achiziții Cerere de cotații – Bunuri Țara: Republica Moldova Instituția: Instituția Publică Universitatea de Stat din Moldova Titlul proiectului: Resurse modernizate pentru programele de studii ale tehnologiilor chimice, farmaceutice şi cosmetice (TehFarmCosm) Ref. Nr. MD-STATEUNI-440205-GO-RFQ Numărul lotului Denumirea bunurilor Cantitate (bucăți) Lotul 1 1.1 Calculator AiO 24” 6 1.2  Imprimantă multifuncțională A4 […] Сообщение Anunț specific de achiziții: Resurse modernizate pentru programele de studii ale tehnologiilor chimice, farmaceutice şi cosmetice (TehFarmCosm) появились сначала на #diez.
17:30
Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC (ATIC) aniversează astăzi 18 ani de la înființare, marcând aproape două decenii de contribuții esențiale la dezvoltarea sectorului tehnologic din Republica Moldova. Cu această ocazie, ATIC își reafirmă angajamentul de a susține inovația, amplificarea potențialului industriei tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC) și a rolului acesteia în dezvoltarea economică și transformarea digitală a Republicii Moldova. Сообщение ATIC, cea mai mare asociație din domeniul TIC din Moldova, marchează 18 ani de activitate și impact появились сначала на #diez.
17:00
Oportunitate unică pentru studenții din Republica Moldova, care își fac studiile în domeniul energiei. AC Language School oferă 150 de burse în valoare de 1 000 de euro pentru studenții din țara noastră. Сообщение Studenții din Moldova care își fac studiile în domeniul energiei vor putea beneficia de burse în valoare de 1 000 de euro появились сначала на #diez.
16:45
Omenirea risipește anual circa 1 miliard de tone de mâncare. O treime dintre alimentele bune pentru consum ajung la gunoi în loc să hrănească, iar cei mai mari generatori de risipă sunt consumatorii casnici. Сообщение „E nobil să gătești fără risipă”. Banca de Alimente a organizat un eveniment de sensibilizare privind prevenirea risipei de alimente появились сначала на #diez.
15:45
Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează cod galben de pericol excepțional de incendiu. Fenomenul menționat va fi valabil în perioada 27 iulie-2 august. Сообщение Meteorologii au anunțat cod galben de pericol excepțional de incendiu. Care sunt recomandările specialiștilor появились сначала на #diez.
14:15
Zilele Nordului este un festival de muzică, arte, sport și călătorii găzduit pe colțul celor trei frontiere: România, Ucraina și Republica Moldova. În acest an, festivalul a ajuns la a unsprezecea ediție și va avea loc în perioada 1-4 august, în orașul Darabani, cel mai nordic al României. Pe scenele festivalului vor urca trupe precum Alternosfera, Luna Amară sau Norzeatic & Qinta Spartă. Сообщение La începutul lunii august începe ediția din 2024 a festivalului Zilele Nordului. Tot ce trebuie să știi despre programul din acest an появились сначала на #diez.
Acum 24 ore
13:15
Guvernul Republicii Moldova a adoptat un nou proiect de lege elaborat de Ministerul Culturii, care promite să aducă schimbări semnificative în funcționarea celor 132 de muzee din țară. Printre cele mai importante noutăți se numără acordarea independenței muzeelor în stabilirea prețurilor biletelor și tarifelor pentru servicii, precum și introducerea conceptului de „muzeu virtual”. Сообщение Muzeele ar putea obține libertate în stabilirea tarifelor și a taxei de intrare появились сначала на #diez.
12:30
Zi de zi, maib își propune să creeze clienților oportunități de gestionare a finanțelor cu flexibilitate, confort și eficiență maximă. Noua funcționalitate inovatoare de cash-in NFC oferă clienților posibilitatea de a alimenta cardurile din Apple Pay sau Google Pay, folosind orice dispozitiv pe care îl au la îndemână. Сообщение Ai cel puțin un card de la maib? Alimentează-l la bancomat mai simplu și rapid cu orice gadget care dispune de opțiunea NFC  появились сначала на #diez.
12:30
Eugen Gorean este artist plastic care a dezvoltat ca bază, tehnica acuarelei în pictură. În perioada 2013/2019 a mers frecvent în statele europene, în special în Franța, pentru a preda tehnica acuarelei. Сообщение Eugen Gorean, pictor: „Europa pentru mine înseamnă prosperitate, cultură, siguranță, dezvoltare și egalitate” появились сначала на #diez.
10:15
Luni, 5 august, vei avea ocazia să discuți cu antreprenorul, mentorul și investitorul danez Lasse Schmidt. Indiferent dacă ești antreprenor sau investitor, experimentat sau mai puțin, acest eveniment este pentru tine. Сообщение Participă la o discuție cu un angel investor din Danemarca și află mai multe despre lumea afacerilor și investițiile private появились сначала на #diez.
Ieri
17:30
După zece luni de la numirea sa în funcție, ministrul finanțelor, Petru Rotaru, a renunțat la mandatul său. Decizia vine după ce guvernatoarea Băncii Naționale a Moldovei (BNM), Anca Dragu, l-a nominalizat pe Rotaru în funcția de viceguvernator al BNM. Сообщение Ministrul finanțelor demisionează. Ce funcție ar urma să preia și ce conține declarația sa de avere появились сначала на #diez.
17:00
Constantin Babuc, absolvent al Liceului Teoretic „Orizont” din Chișinău, este un elev de excepție care a luat patru note de „10” la examenul național de bacalaureat, sesiunea 2024, și a obținut rezultate remarcabile la olimpiade internaționale. Pasiunea sa pentru biologie i-a determinat decizia de a-și continua studiile la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova, considerând-o singura instituție de învățământ superior din țară care ar putea să-i ofere cunoștințele, experiența necesară și oportunitățile de avansare spre excelență și cercetare științifică. Сообщение Constantin Babuc, absolvent cu patru de „10” la bac, a fost admis la USMF în afara concursului de admitere появились сначала на #diez.
16:30
Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei trece din subordinea Inspectoratului General al Poliției de Frontieră în cea a Academiei „Ștefan cel Mare” a Ministerului Afacerilor Interne. Acest lucru este prevăzut într-un proiect de lege votat în a doua lectură de 55 de deputați. Сообщение Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei a trecut în subordinea Academiei „Ștefan cel Mare” появились сначала на #diez.
16:15
Anastasia Chiriac este elevă în clasa a IX-a, la Gimnaziul Nicoreni, din raionul Drochia. Deși este o tânără cu cerințe educaționale speciale, acest lucru nu o împiedică să fie o elevă activă, sârguincioasă și să obțină rezultate bune la învățătură. Сообщение (video) Adela Popovici, profesoară: „Ne bucurăm să avem un centru de resurse dotat, care ajută la integrarea copiilor cu cerințe educaționale speciale” появились сначала на #diez.
16:00
Asociația Internațională a Tinerilor lansează un nou proiect. Este vorba despre Academia de vară „Abilitarea grupurilor de inițiativă”. Această oportunitate este pentru tine dacă îți dorești să contribui la schimbări în comunitatea ta și să implementezi proiecte pentru dezvoltarea localității tale. Сообщение Îți propui să lansezi un proiect în localitatea ta? Înscrie-te la o academie de vară și contribuie la schimbările din comunitate появились сначала на #diez.
15:00
Daniel Petrov, un tânăr ambițios și pasionat de neuroștiințe, a pornit într-o călătorie fascinantă prin lumea ingineriei medicale datorită subiectului pe care l-a ales pentru teza de licență. De la gândurile vagi din anul II de facultate despre realizarea unei proteze până la dezvoltarea unui exoschelet complex pentru lucrarea de licență, drumul său a fost plin de provocări, inovații și descoperiri personale. El este absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, iar în prezent este student la master la Universitatea Politehnica din București. Сообщение A proiectat o proteză pentru persoanele cu deficiențe locomotorii. Cum și-a ales Daniel Petrov subiectul pentru teza de licență появились сначала на #diez.
15:00
Circa 30 de tineri din toată Moldova au participat la TravelHack 2024, unde au elaborat proiecte care să dezvolte și să integreze soluții digitale pentru a promova turismul de acasă. Participanții, împărțiți în șase echipe, au lucrat intens timp de 24 de ore, fiind ghidați de mentori. Cele mai bune idei de la TravelHack 2024 vor fi dezvoltate și implementate de antreprenorii din domeniu, pentru a atrage un număr mai mare de turiști. Сообщение (video) Soluții digitale și strategii de marketing pentru turismul din Moldova. Descoperă realizările echipelor de la TravelHack 2024 появились сначала на #diez.
14:00
Pentru al doilea an, la Facultatea de Științe ale Educației poate fi studiat programul de master: Inovații și leadership în educație prin tehnologii informaționale – un program de master adaptat necesităților curente din domeniu. Сообщение Inovații și leadership în educație prin tehnologii informaționale. UPSC te încurajează să te înscrii la programul de master adaptat necesităților curente din domeniu появились сначала на #diez.
13:15
În această vară, pe măsură ce fenomenele meteo extreme se înregistrează peste tot în lume, iar recordurile de temperatură sunt depășite constant, Glovo vine în sprijinul clienților săi pentru a-i ajuta să evite căldura toridă atunci când trebuie să facă cumpărături. Glovo facilitează livrarea rapidă a comenzilor alimentare, inclusiv a pachetelor cu gheață, în mai puțin de 40 de minute. În plus, pune la dispoziție diverse oferte sezoniere, astfel încât clienții să se poată bucura de produsele necesare fără a se expune temperaturilor ridicate. Сообщение Glovo te ajută să înfrunți canicula. Comandă rapid din confortul casei появились сначала на #diez.
13:15
260 agricultori au beneficiat de finanțare în cadrul proiectului MAME. La modul practic, au fost semnate 382 de contracte de finanțare pentru achiziționare a 455 de unități de tehnică și echipament agricol în valoare totală de aproximativ 450 de milioane de lei. Mai mult de jumătate dintre beneficiarii proiectului sunt întreprinderi agricole conduse de femei și tineri. În acest context, Agenția pentru Dezvoltarea și Modernizarea Agriculturii a organizat un eveniment de recepție-predare a tractoarelor Kubota livrate în cadrul Proiectului „Modernizarea Tehnicii și Echipamentelor Agricole” și a fost lansat oficial proiectul Asigurarea Fermierilor cu Fertilizanți. Сообщение „Oferim cel mai ieftin tractor japonez și cele mai bune prețuri la fertilizanți”. Agricultorii moldoveni vor putea procura tehnică la prețuri competitive появились сначала на #diez.
10:15
În această vară poți obține o oportunitate unică de a explora lumea în siguranță și confort împreună cu OMNIS și Mastercard. Toți cei care planifică o vacanță sau o călătorie de afaceri  vor primi 50 % din costul asigurării medicale de călătorie înapoi, la achitarea cu cardul Mastercarв. Promoția este valabilă până la 15 septembrie 2024. Сообщение Economisește când călătorești cu OMNIS și Mastercard: returnăm 50 % din costul asigurării medicale  появились сначала на #diez.
10:00
Cum ar fi dacă tehnologia ar putea face un moment de zi cu zi să fie mai conectat și să asigure o experiență mai bogată? Cel mai recent televizor Samsung AI  are ca scop să îmbunătățească experiența de vizionare și să integreze tehnologia avansată în viața oamenilor într-un mod cât mai natural. Сообщение (foto) Noul televizor Samsung AI aduce viitorul acasă появились сначала на #diez.
09:45
În cei 33 de ani de independență, peste 200 de sportivi moldoveni au participat la Jocurile Olimpice de Vară. Aceștia ne-au reprezentat țara la diferite sporturi, printre care: natație, atletism, ciclism, caiac-canoe, haltere, tir, lupte, box și judo. Evident, la unele dintre ele se calificau și continuă să se califice mai mulți tineri, mai des. Vă prezentăm, așadar, cinci cele mai populare sporturi olimpice printre moldoveni. Сообщение Cinci sporturi din cadrul Jocurilor Olimpice de Vară la care participă cei mai mulți moldoveni появились сначала на #diez.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:00
Fabrica de înghețată Sandra Ice Cream lansează campania „Sandra Susține Eroii Moldovei", care are drept scop să sprijine talentele ţării noastre, iar azi suntem mândri să-l prezentăm pe Denis Vieru. Сообщение (video) Sandra Ice Cream – partener al lui Denis Vieru și al călătoriei sale către Jocurile Olimpice din 2024 la Paris появились сначала на #diez.
18:00
Viitorul modei este luminos, după cum au demonstrat cu prisosință absolvenții talentați ai Facultății de Design a Universității Tehnice a Moldovei la cea de-a 16-a ediție a Feeric Fashion Week – un eveniment de prestigiu, desfășurat la Sibiu, România. Recunoscută ca una dintre cele mai creative săptămâni ale modei, această ediție a atras atenția întregii industrii asupra studenților talentați din diverse țări. Сообщение Absolvenții Facultății Design de la UTM au participat la Fashion Week 2024 появились сначала на #diez.
17:15
Ranking Web of Universities (Webometrics) a publicat un nou top al universităților din lume, ediția iulie 2024. Având în vedere că mulți tineri din Republica Moldova aleg să studieze în străinătate, în special în Europa, în acest articol vei găsi 100 de universități europene care au obținut cel mai mare punctaj din partea Webometrics. Сообщение Top 100 universități din Europa, potrivit Webometrics появились сначала на #diez.
15:30
AIESEC în Chișinău anunță lansarea unui nou proiect dedicat tinerilor care doresc să își dezvolte cunoștințele și abilitățile în domeniul antreprenoriatului sustenabil – Explorer. Acesta se va derula pe parcursul a șase săptămâni și va include șapte traininguri interconectate. Сообщение Dorești să-ți dezvolți cunoștințele în domeniul antreprenoriatului sustenabil? Înscrie-te la un program tematic lansat de AIESEC появились сначала на #diez.
14:15
Din data de 1 august 2024, Statul Israel modifică regulile de intrare pe teritoriul său pentru cetățenii statelor cu regim fără de vize, inclusiv pentru cetățenii Republicii Moldova. Autorităţile de la Tel-Aviv pun în aplicare sistemul ETA-IL, informează Ministerul Afacerilor Externe. Сообщение Noi reguli de intrare în Israel pentru cetățenii statelor cu regim fără de vize, inclusiv pentru moldoveni появились сначала на #diez.
13:00
Cod galben de instabilitate atmosferică a fost prognozat pe tot teritoriul Republicii Moldova. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, avertizarea este valabilă începând de astăzi, 24 iulie, ora 13.00 până mâine, 25 iulie, ora 21.00. Сообщение Din nou cod galben de instabilitate atmosferică! Se prevăd descărcări electrice și ploi появились сначала на #diez.
12:00
Medica de familie Olga Pîntea activează de mai mulți ani într-o instituție medicală de stat. Ea are grijă ca fiecare pacient care intră pe ușa cabinetului să primească asistența și tratamentul necesar. Contribuția pe care Olga o aduce zilnic la starea de sănătate a cetățenilor noștri este incontestabilă și de neprețuit.  Сообщение Olga Pîntea, medică de familie: „Europa înseamnă asistență medicală calitativă și pacienți responsabili de sănătatea lor” появились сначала на #diez.
11:45
Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova își păstrează poziția de lider printre instituțiile de învățământ superior din țară, pentru al treilea an consecutiv, conform clasamentului Ranking Web of Universities (Webometrics). Сообщение USMF și-a reconfirmat statutul de lider la nivel național în clasamentul Webometrics появились сначала на #diez.
11:45
Rezultatele preliminare ale examenului național de bacalaureat, după desfășurarea sesiunii suplimentare, au fost afișate astăzi, 24 iulie 2024. Dintre cei 1 039 de liceeni care s-au înscris la sesiunea suplimentară, 601 au promovat examenul. Anunțul a fost făcut de Ministerul Educației și Cercetării. Сообщение BAC 2024: au fost publicate rezultatele preliminare ale sesiunii suplimentare появились сначала на #diez.
11:30
Mastercard și maib au lansat un nou proiect - plăți contactless pentru biletele de intrare în Grădina Botanică Națională „Alexandru Ciubotaru” a Universității de Stat din Moldova și în Parcul Dendrariu, cele mai populare locuri de relaxare din capitală. La intrarea acestora au fost instalate turnichete, care permit achiziționarea biletului printr-o simplă apropiere a unui card bancar, unui smartphone sau alt dispozitiv NFC de cititor. Сообщение Mastercard și Maib lansează serviciul de plată contactless în Grădina Botanică și Parcul Dendrariu din capitală появились сначала на #diez.
11:30
În familia lui Chiril Covali, vocația pentru pedagogie s-a transmis din generație în generație, iar acum el se pregătește să continue această tradiție ca a 3-a generație. Tânărul are 21 de ani și s-a născut în localitatea Nimoreni, raionul Ialoveni și provine dintr-o familie de profesori, iar dragostea pentru meseria de pedagog i-a fost insuflată încă din copilărie de către bunici și mama sa. Сообщение Chiril Covali, student la pedagogie: Peste câțiva ani, voi preda informatică în școală появились сначала на #diez.
10:45
A 33-a ediție a Jocurilor Olimpice de vară se va desfășura la Paris, Franța. Lotul Moldovei a fost realizat din cei mai buni sportivi și sportive care vor încerca să obțină cele mai bune rezultate. În ajun de deschiderea oficială a olimpiadei vă invităm să rezolvați un quiz despre istoria participării Moldovei la aceste jocuri, dar și, în același timp, să aflați câteva curiozități ale acestei ediții. Сообщение (quiz) Cât de bine cunoști istoria participării Moldovei la Jocurile Olimpice появились сначала на #diez.
10:00
Pe 22 iulie, a avut loc lansarea oficială a acceleratorului de tracțiune UpNext by Dreamups, ediția 2024. Din cele 32 de aplicări primite, au fost selectate cinci start-upuri tehnologice promițătoare. În următoarele 6 luni, acestea vor beneficia de mentorat personalizat, sesiuni cu 30+ speakeri și investitori, spațiu de birou dedicat, ghidare pentru obținerea tracțiunii și pregătire pentru etapa de atragere de investiții substanțiale. Сообщение Cunoaște cele cinci start-upuri tech selectate în acceleratorul de tracțiune UpNext by Dreamups, ediția 2024 появились сначала на #diez.
23 iulie 2024
18:00
Cu ocazia celebrării Zilei Metalurgistului, directorul general al SA „MMZ”, Serghei Cornev, a prezentat direcțiile strategice de dezvoltare a Uzinei Metalurgice Moldovenești pentru anul 2024 într-un interviu acordat reprezentanților presei din Moldova. Сообщение Serghei Cornev, directorul Uzinei metalurgice moldovenești: „Capitalul principal al uzinei îl reprezintă oamenii și experiența lor” появились сначала на #diez.
17:30
Ranking Web of Universities (Webometrics) a publicat topul universităților din întreaga lume, ediția iulie 2024. În acest top, sunt analizate peste 31 000 de universități din întreaga lume, inclusiv 102 instituții din România. Сообщение Top 20 cele mai bune universități din România în anul 2024, potrivit raportului Webometrics появились сначала на #diez.
17:15
Ranking Web of Universities (Webometrics) revine cu un nou top al celor mai bune universități din întreaga lume, ediția iulie 2024. În acest top sunt analizate universități din întreaga lume, inclusiv 24 de instituții din Republica Moldova. Сообщение Topul celor mai bune universități din Moldova în anul 2024, potrivit raportului Webometrics (ediția de vară) появились сначала на #diez.
16:45
În perioada 29 iulie – 4 august, Moldovan Youth Orchestra va găzdui 70 de tineri muzicieni din Republica Moldova, România, Ucraina, Anglia, Austria, Spania, Ungaria, Lituania, Germania și Israel. Aceștia vor participa în cadrul unei reședințe de vară situată la Ivancea, sub îndrumarea dirijorului german Jesko Sirvend, care va culmina cu două concerte speciale. Сообщение Tinerii muzicieni din 10 țări vor susține două concerte în Moldova. Ce lucrări include programul artistic появились сначала на #diez.
15:45
La maib, suntem dedicați de a îmbunătăți constant produsele și serviciile oferite clienților, pentru a face interacțiunile cu acestea din ce în ce mai plăcute. Astfel, maib anunță lansarea paginii „Life” în aplicația maibank, care va crea experiențe noi și pline de culoare pentru utilizatori. Сообщение Maib anunță lansarea paginii „Life” în aplicația maibank! Descoperă „Life page” și bucură-te de experiențe digitale noi și oferte atractive появились сначала на #diez.
13:15
În mai puțin de o lună, rezervația naturală Orheiul Vechi se va cufunda în atmosfera distracției și a muzicii live la cel mai așteptat festival de camping al acestei veri – Festivalul Lupilor. În perioada 9-11 august, vizitatorii vor avea parte de trei zile de muzică, distracție și divertisment într-o locație pitorească. Acest festival va oferi fiecărui participant o experiență unică, cu activități diverse pentru toate vârstele. Сообщение Festivalul Lupilor este gata să primească vizitatori! Ce activități au pregătit organizatorii pentru oaspeții evenimentului появились сначала на #diez.
13:00
Faceți cunoștință că start-upul Taskuri.ro, care conectează afacerile și persoanele fizice cu freelancerii și antreprenorii individuali, pentru a delega sarcini între ei. Сообщение Taskuri.ro – start-upul care își propune să faciliteze delegarea sarcinilor de către oameni și afaceri pe o singură platformă появились сначала на #diez.
12:30
Pentru a lupta cu incidentele de securitate este necesar să sporim cultura informațională a angajaților, să pregătim specialiști calificaţi, să dezvoltăm aptitudini digitale, iar toate acestea sunt posibile doar prin educaţie. Pe platforma noii entităţi înfiinţate la Universitatea Tehnică a Moldovei, Institutul Național de Inovații în Securitatea Cibernetică Cybercor, dl Dinu Ţurcanu, prorector pentru digitalizare UTM şi formator Cybercor în parteneriat cu compania Cisco Systems a început ieri, 22 iulie, o serie de instruiri cu tematica „Information Security și Cybersecurity Awareness”. Сообщение Personalul Procuraturii Generale a beneficiat de instruiri în domeniul securității cibernetice din partea UTM появились сначала на #diez.
12:15
Luni, 22 iulie, s-a dat startul concursului de admitere la studii superioare în anul universitar 2024-2025, pentru cetățenii Republicii Moldova. Dosarul de concurs se depune online pe platforma eadmitere.gov.md până la 31 iulie inclusiv, iar rezultatele intermediare vor fi anunțate pe 2 august. Сообщение A început admiterea la USMF. Care este oferta educațională pentru anul academic 2024/2025 появились сначала на #diez.
11:30
Profesoara universitară Tatiana Calalb, șefa Catedrei de farmacognozie și botanică farmaceutică, și conferențiara universitară Cristina Ciobanu de la Catedra de tehnologie a medicamentelor de la Facultatea de Farmacie, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, au realizat un stagiu la Centrul de Cercetare pentru Studiul Calității Produselor Agroalimentare a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (UȘAMV) din București, România. Сообщение Două reprezentante ale USMF au realizat un stagiu la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București появились сначала на #diez.
11:15
Medicii rezidenți, Luminița Dediu din anul III și Marin Crangaci, anul II, de la Disciplina de hematologie a Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” au avut oportunitatea unică de a însuși tehnici avansate de îngrijire a pacienților, precum și de a cunoaște modalitățile de organizare și funcționare ale unui centru de excelență în domeniul hematologiei din România. Tinerii specialiști au efectuat un stagiu de șase luni, între 15 ianuarie și 15 iulie 2024, perioadă în care au participat la un șir de cursuri de dezvoltare profesională. Сообщение Medicii rezidenți hematologi de la USMF au efectuat un stagiu la Institutul Clinic „Fundeni” din România появились сначала на #diez.
11:00
În curând, cetățenii Republicii Moldova vor avea mai multe opțiuni pentru a face investiții sigure, pentru a-și asigura un viitor financiar stabil, contribuind, totodată, la finanțarea proiectelor de dezvoltare a țării. Acest lucru va fi posibil odată cu lansarea platformei eVMS.md, dedicată tranzacționării Valorilor Mobiliare de Stat (VMS) – o premieră pentru Republica Moldova. Сообщение Premieră pentru piața financiară din Moldova! Va fi lansată platforma eVMS.md pentru investiții în Valori Mobiliare de Stat появились сначала на #diez.
10:45
Inovația și excelența sunt aspecte vitale pentru maib, și valorificăm fiecare oportunitate pentru a le celebra. Recent, maib a fost onorată cu titlul de „Lider în Experiența Bancară Digitală” de către Mastercard, la un eveniment special desfășurat pe 19 iulie, care a reunit mințile vizionare ale Mastercard și echipele talentate care au condus remarcabila transformare digitală a maib. Сообщение Maib a fost recunoscută drept „Lider în Experiența Bancară Digitală” de către Mastercard pentru realizările sale în domeniul digital появились сначала на #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.