#diez

Acum 5 minute
13:56
Bucurie, relaxare, degajare, armonie, fericire și multă comunicare, acestea sunt doar câteva stări emotive, din multitudinea emoțiilor pozitive, trăite de toți vizitatorii celui mai așteptat festival al anului –  Gustar 2017. Mai mult decât atât, în armonie cu natura, aceste stări au depășit culmile Orheiului Vechi, la propriu și la figurat! Articolul (foto) Cu Moldtelecom, Gustar 2017 a fost mai aproape de fiecare apare prima dată în #diez.
Acum 30 minute
13:40
​Sandy Major este o artistă libanez- americană, un spirit libertin care are o pasiune aparte pentru fotografie și călătorie, aceasta le combină abil prin intermediul proiectelor foto pe care le aduce la viață. Recent, artista a lansat un proiect numit „An Open View” inspirat de dragostea pentru frumos, arhitectură, culturi și priveliști care pot fi captate prin ușile și ferestrele întredeschise. Articolul (foto) Proiectul fotografic care ne arată lumea din perspectiva ferestrelor și ușilor deschise apare prima dată în #diez.
Acum o oră
13:10
În decurs de opt ani, procentul moldovenilor care declară că se informează în primul rând de pe Internet a crescut simţitor, de la 5% în martie 2009 până la 24% în aprilie 2017. Paralel a crescut şi încrederea cetăţenilor în conţinutul online – 22% spun că au cea mai mare încredere în Internet (aprilie 2017). Doar campania prezidenţială din toamna anului trecut a decredibilizat mult online-ul, mai ales din cauza campaniilor de manipulare lansate de factorii politici. Articolul STOP FALS: „Site-urile fantomă” ca instrument de manipulare apare prima dată în #diez.
13:10
Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova aduce la cunoştinţă că, la momentul actual, potrivit informaţiilor preliminare ale Ambasadei Republicii Moldova la Roma, printre victimele cutremurului din 21 august 2017 în insula italiană Ischia, nu sunt cetăţeni moldoveni. Articolul Cutremur în Italia: Potrivit informațiilor preliminare, printre victime nu se află cetățeni moldoveni apare prima dată în #diez.
Acum 2 ore
12:56
Consiliul de Presă din Republica Moldova a anunțat candidații la Premiul Naţional de etică şi deontologie profesională jurnalistică pentru anul 2017. Printre aceștia, se numără și portalul de știri pentru tineri - diez.md. Articolul Portalul diez.md, unul dintre candidații la Premiul Naţional de etică şi deontologie profesională jurnalistică pentru anul 2017 apare prima dată în #diez.
12:56
Ministerul Educației, Culturii și Cercetării anunță concurs pentru selectarea unui grup de 20 de profesori de informatică pentru a participa la cursuri de instruire în Coreea de Sud, Provincia Jeju. Articolul Exploarează Coreea de Sud. Ministerul Educației, Culturii și Cercetării anunță concurs pentru profesorii de informatică apare prima dată în #diez.
12:10
Consumatorii de pe strada Albișoara, 68-70, inclusiv cu fracții, vor rămâne miercuri, 23 august, fără apă la robinet. Furnizorul îndeamnă consumatorii de pe adresele indicate să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei, transmite IPN. Articolul Locuitorii de pe strada Albișoara vor rămâne în această săptămână fără apă la robinet. Iată în ce zile apare prima dată în #diez.
12:10
Halterofilul Serghei Cechir, clasat pe locul 6 la Jocurile Olimpice de la Rio, a ocupat poziția a 9-a la Universiada Mondială, care se desfășoară în Taipeiul Chinez. Articolul Halterofilul Serghei Cechir a ocupat poziția a 9-a la Universiada Mondială din Taipeiul Chinez apare prima dată în #diez.
Acum 4 ore
11:56
Suntem un grup de tineri entuziaști cărora le place să promoveze ideile frumoase și pozitive. De la oportunități, evenimente, istorii umane, știri, reportaje și până la longreaduri - la #diez vei găsi libertate absolută de exprimare și creație. Dacă îți place de noi și vrei să ne ajuți să devenim mai buni, acum poți face parte din echipa noastră. Articolul Echipa #diez recrutează reporteri! Aventurează-te cu noi și ajută-ne să oferim tinerilor informații utile și interesante apare prima dată în #diez.
11:40
Conducerea Direcției municipale transport și căi de comunicații riscă sancțiuni administrative în cazul în care nu vor fi respectate termenele de executare a lucrărilor de reabilitare a bulevardului Ștefan cel Mare, dar și calitatea lucrărilor. Anunțul a fost făcut de către primarul interimar al capitalei, Nistor Grozavu, la ședința operativă de la Primărie, transmite IPN. Articolul În cazul întârzierii lucrărilor de reparație pe bd Ștefan cel Mare, Nistor Grozavu anunţă posibile sancţiuni apare prima dată în #diez.
11:40
Orașul nostru este împânzit de o serie de pereți sumbri și obiecte nesimnificative din arhitectura urbană, demult uitate și pierdute în timp. Echipa proiectului de artă Chișinău Is Me readuce la viață și le oferă, datorită artei, o a doua șansă acestor obiecte. De această dată pisoiașii din desenul animat sovietic „Кошкин Дом” (Casa pisicii) sunt cu ușile deschise pentru a vă primi în lumea poveștilor. Unde îi puteți vizita? Chiar la noi în Capitală, în curtea Spitalului Clinic Municipal nr. 1, în preajma secției de pediatrie. Articolul (foto) Vezi unde este „Кошкин Дом” și nu ezita să faci cunoștință cu îndrăgitele pisici apare prima dată în #diez.
10:26
Proiectul social #LumineazăCircul continuă cu un eveniment destinat copiilor și anume reprezentarea unei piese de teatru de către copii pe scena celei mai misterioase și frumoase clădiri din Chișinău-Arena Mare a Circului. Articolul #LumineazăCircul: Pe arena mare a Circului va fi reprezentată o piesă de teatru de către copii apare prima dată în #diez.
Acum 6 ore
09:56
Luptătorul de stil greco-roman Daniel Cataraga a ocupat locul 5 la Campionatul Mondial din Paris. Articolul Luptătorul Daniel Cataraga a ocupat locul 5 la Campionatul Mondial din Paris apare prima dată în #diez.
09:40
Pentru echipa #diez este deja o tradiție să meargă an de an la Gustar. Acolo noi ne descoperim unii pe alții, acolo dansăm, acolo chicotim și ne detașăm... nu și de site, care este mereu conectat și actualizat cu știri pentru tineri. Și pentru că anul acesta avem câteva fotografii din timpul festivalului, am decis să vă arătăm și vouă cum ne-am distrat noi. Articolul (galerie foto) Într-o nu știu care vară, într-un nu știu care cort… Cum s-au distrat echipa #diez și prietenii la Gustar 2017 apare prima dată în #diez.
09:10
Ieri, între orele 20.18 și 21.47, oameni din diferite colțuri ale lumii au avut ocazia să urmărească un fenomen natural întâlnit mai rar, eclipsa totală de Soare. Internuții nu au ezitat să se împartă cu imagini impresionante pe conturile lor de Instagram. Astfel, dacă nu ai avut șansa să vezi cu ochii tăi eclipsa, o poți admira cu ajutorul imaginilor prinse de alții. Articolul (foto, video) Cum a fost văzută pe Instagram eclipsa totală de Soare în diferite colțuri ale lumii apare prima dată în #diez.
09:10
Alexandru Bîrlea este unicul sportiv din țara noastră, care are centură cafenie la Jiu-Jitsu brazilian. Tânărul vrea să-și împartă cunoștințele și abilitățile cu toți entuziaștii de a încerca acest stil de sport, iar din acest motiv, el inaugurează un club de Jiu-Jitsu brazilian în Chișinău. Ușile acestuia vor fi deschise pentru oricine, indiferent de vârstă, sex, sau pregătire fizică. Articolul Vrei să înveți să te aperi sau pur și simplu să practici un sport exotic? Iată unde poți practica Jiu-Jitsu brazilian la Chișinău apare prima dată în #diez.
08:10
Acum puteți să beneficiați de un curs gratuit oferit de către bibliotecile publice / centrele de excelență pentru bibliotecari din Chișinău, Cahul, Căușeni, Ciadîr-Lunga, Telenști, Bălți și Orhei în cadrul Proiectului ”Serviciul de bibliotecă iCAN pentru o carieră de succes” coordonat de către Academia de Inovare și Schimbare prin Educație cu susținerea financiară a Programului Novateca. Articolul Participă la un curs gratuit și dezvoltă-ți competențele digitale necesare pentru o carieră de succes apare prima dată în #diez.
Acum 8 ore
07:56
AO Phoenix este în căutare de 2 voluntari pentru programul de voluntariat în Bystrzyca Klodzka, Polonia. În cadrul acestui stagiu de voluntariat vei avea ocazia să cunoști Polonia și oamenii de acolo, să înveți limba lor, să interacționezi cu mai mulți tineri, să călătorești și multe alte oportunități interesante. Articolul Acum poți călători în Polonia pentru două, șase sau zece luni, fiind voluntar în cadrul programului Euroweek apare prima dată în #diez.
07:40
Când merge vorba de călătorii toți tindem să gândim că ele sunt scumpe sau ca trebuie să lucrăm anul întreg pentru o vacanță de o săptămână. Dar nu e așa, pentru că orice locație de vis poate fi atinsă cu un buget restrâns, atât timp cât el e bine întocmit și suntem flexibili, chiar și cu un orar de la 8 la 18, fie universitate sau lucru. Însă, înainte de a planifica bugetul, trebuie să înțelegem că el e compus din 4 mari componente: transportul, cazarea, mâncarea și restul, primele 3 fiind vitale și unica noastră șansă e să le reducem Articolul (foto) 45 de țări sau cum la 20 ani am văzut Europa pe bursa de student apare prima dată în #diez.
07:25
27 de femei din sudul Republicii Moldova care vor să-și lanseze o afacere proprie participă la cursuri de instruire în domeniul afacerilor. Școlarizarea și ghidarea viitoarelor antreprenoare în lumea businessului este realizată în cadrul Programului guvernamental „Femei în Afaceri”, gestionat de către Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM).La cursurile organizate în orașul Cimișlia participă femei din raionul Cimișlia, Cantemir Basarabeasca și Cahul. Articolul „Femei în Afaceri” – 27 de femei din sudul Republicii Moldova sunt instruite pentru a-și deschide propria afacere apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
18:56
Echipa #diez a pregătit pentru tine șase recomandări de evenimente interesante pentru acest început de săptămână. Astfel ai oportunitatea de a alege dintre evenimente culturale, precum piese de teatru și până la evenimente sportive, de exemplu un meci de fotbal. Petrece timpul frumos în ultimile zile de vară! Articolul Ce faci în acest început de săptămână? Găsește aici șase recomandări de evenimente interesante pentru ziua de marți, 22 august apare prima dată în #diez.
18:40
Eclipsa totală de Soare va avea loc astăzi, începând cu 19.05, ora Moldovei, va atinge punctul maxim - acoperirerea totală a soarelui - la 20.18 și se va încheia la 21.47. Eclipsa va fi observată prima dată din Oregon, ultimul stat al SUA care va vedea punctul maxim al eclipsei totale fiind Carolina de Sud. Mai jos, atașăm câteva surse unde o puteți urmări în timp real. Articolul (video) Urmărește LIVE eclipsa de soare de astăzi din Statele Unite apare prima dată în #diez.
18:26
O tânără artistă și-a propus să vadă prințesele Disney în altă ipostază, cu părul diferit decât în filme. Un nou look inspirat de pozele de pe Pinterest, află mai mult despre arta artistei Linnea. Articolul (foto) Rapunzel cu părul scurt sau Elsa cu părul violet. O artistă a postat pe Instagram cum ar arăta prințesele din filmele Disney cu alte coafuri. apare prima dată în #diez.
18:26
Eclipsa totală de Soare va avea loc astăzi, începând cu 19.05, ora Moldovei, va atinge punctul maxim - acoperirerea totală a soarelui - la 20.18 și se va încheia la 21.47. Eclipsa va fi observată prima dată din Oregon, ultimul stat al SUA care va vedea punctul maxim al eclipsei totale va fi Carolina de Sud. Mai jos, atașăm câteva surse unde o puteți urmări în timp real. Articolul (video) Urmărește LIVE eclipsa de soare de astăzi din State Unite apare prima dată în #diez.
17:56
În acest an, la sfârșitul lunii august vor fi doar două zile libere, ce evenimente vor avea loc atunci și când sunt acestea aflați din articol. Articolul Ce zile libere vom avea la sfârșit de august? Evenimentele care vor avea loc la sfârșit de vară apare prima dată în #diez.
17:56
IGP „Ștefan Vodă” este una dintre cele patru regiuni vitivinicole care vor fi prezente la primul festival al deliciilor oeno-gastronomice din regiunile cu Indicație Geografică Protejată ale Moldovei - DeVin&DeGust. Fii pregătit pentru „întâlnirea” vinurilor din regiunile IGP și bucatele tradiționale specifice acestor zone. Articolul Ce trebuie să știi despre vinurile produse în regiunea cu indicație geografică protejată „Ștefan Vodă” apare prima dată în #diez.
17:40
Nu știu dacă vă imaginați, s-au v-ați imaginat vreodată ce înseamnă să iubești să faci muzică. Probabil trebuie să fie o dragoste absolută, de altfel nu-ți mai ajunge nici răbdare, nici timp și nici altele. Un exemplu adevărat în acest sens este Orchestra Națională de Tineret a Moldovei. În fiecare dimineață se adună 84 de muzicieni, care timp de 8 ore, zilnic, muncesc, pentru a avea o prestație la cel mai înalt nivel în cadrul celui mai prestigios festival din lume dedicat orchestrelor de tineret „Young Euro Classic”, care va avea loc la Berlin. Articolul Vin din șapte țări diferite și muncesc împreună câte opt ore zilnic, iar ceea ce-i unește este muzica – MNYO apare prima dată în #diez.
17:40
În acest sezon campania „Wine Friendly”, ediția „La vie en rosé”, v-a invitat să cunoașteți Vinul Moldovei în nuanțe de rosé, perfect pentru a fi savurat în serile de vară, în aer liber. Cunoscătorii și amatorii vinurilor de calitate au participat în perioada mai-iulie 2017 la degustări „Wine Friendly”, ghidate de somelieri acreditați. Pe parcursul […] Articolul (infografic) Rezultatele campaniei „La vie en rosé”. Câți oameni au devenit wine-friendly și care sunt vinurile lor preferate apare prima dată în #diez.
17:40
Ediția din acest an a Zilelor Nordului a numărat peste 8.000 de participanți. Dintre cele aproape 40 de concerte și evenimente de pe agenda celei de-a IV-a ediții, de cele mai mari audiențe s-au bucurat concertele Coma, Taraf de Caliu și Moonlight Breakfast, care au adus câte 1.500 de oameni în Poiana Teioasa. Articolul Zilele Nordului 2017: Peste 8.000 de participanți din țară și străinătate au venit la festival apare prima dată în #diez.
17:25
Te-ai întrebat vreodată cât de înalte sunt personajele tale preferate din Game of Thrones? BoredPanda a realizat o listă în care a inclus actorii renumitului serial și i-a clasificat în funcție de înălțimea lor reală. Articolul Cine e cel mai înalt dintre cei mai înalți din Westeros? Cum sunt ordonați actorii din Game of Thrones după înălțime apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.