Bani.md

Acum o oră
13:10
Ducesa de Cambridge, Kate, a declarat jurnaliștilor că nu a văzut-o încă pe micuța Lilibet Diana, fiica prinţului Harry şi a lui Meghan, însă este nerăbdătoare să o întâlnească. Ducesa a fost întrebată vineri pe această temă de jurnaliştii care o însoţeau pe prima doamnă a SUA, Jill Biden, cu prilejul vizitei pe care au […] Articolul Mesajul transmis de Ducesa de Cambridge pentru Lilibet Diana, fetiţa prinţului Harry şi a lui Meghan apare prima dată în Bani.md.
Acum 2 ore
12:00
El Salvador se confruntă cu primele probleme după ce a adoptat Bitcoin ca mijloc legal de plată. Măsura ar putea pune în pericol împrumutul de la FMI, după ce acesta a avertizat despre riscurile utilizării Bitcoinului pentru tranzacţiile de zi cu zi. O echipă FMI se va întâlni cu preşedintele din El Salvador, Nayib Bukele, […] Articolul El Salvador are probleme după ce a adoptat Bitcoin ca mijloc legal de plată. Avertismentul FMI apare prima dată în Bani.md.
Acum 4 ore
10:10
National Geographic Society a recunoscut al 5-lea ocean în zona Antarctici – Oceanul Sudic. Oceanul este format din apele ce înconjoară Antarctica. Până în prezent existau doar 4 oceane: Atlantic, Pacific, Indian și Oceanul Arctic. Oceanul Sudic este format din apele care înconjoară Antarctica, până la 60 de grade latitudine sudică. Acesta comunică cu toate […] Articolul Oceanul Sudic – recunoscut de Nationa Geographic ca al cincilea ocean al lumii. Atlasele vor fi schimbate apare prima dată în Bani.md.
Acum 6 ore
08:20
Ambasada Republicii Moldova în Franța a emis un comunicat în care anunță condițiile de intrare în Franța a cetățenilor moldoveni. Potrivit comunicatului, pentru a ajunge în Franța, cetățenii țării noastre au nevoie de un document ce confirmă că persoana este imunizată cu unul dintre vaccinurile aprobate de Agenția Europeană a medicamentului (EMA), de asemenea, cei […] Articolul Condițiile de intrare în Franța a cetățenilor din R. Moldova. Tot ce trebuie să cunoști apare prima dată în Bani.md.
Acum 8 ore
07:10
Inteligența artificială este cel mai mare pericol sau cea mai mare reușită a omenirii. Asta spunea Elon Musk în urmă cu câțiva ani. Acum, ea poate să rezolve criza globală de procesoare. Google a reușit să pregătească un nou algoritm în acest sens. Google a reușit să antreneze un sistem de inteligență artificială astfel încât […] Articolul Roboții pot rezolva una dintre crizele din prezent. Google a antrenat un sistem de inteligență artificială apare prima dată în Bani.md.
06:10
Sezonul de vară deja a început, iar majoritatea dintre noi vor să aibă o vară cât mai interesantă și productivă. O metodă de a vă petrece timpul util ar fi o carte bună pe care să o citiți în zilele răcoroase de vară. În acest sens, bloggerița Tania Goncear vine cu câteva recomandări de carte. […] Articolul Cărți de citit în această vară recomandate de bloggerița Tania Goncear. „Oamenii care citesc mișcă pământul” apare prima dată în Bani.md.
Acum 24 ore
17:00
Ne temem adesea că un comportament „șef” la fete le face să crească și să devină adulți răsfățați, cu multă încăpățânatare. Cu toate acestea, potrivit unor specialiști, se dovedește că a avea o atitudine „șefă” în copilărie are și laturile sale bune, deoarece transformă fetele în femei inspiratoare, capabile să facă diferența în lume. În […] Articolul Fetele „Bossy” cresc, de obicei, femei care schimbă lumea apare prima dată în Bani.md.
16:40
Bill Gates este cel mai mare proprietar privat de terenuri agricole din SUA și, conform unui nou raport al NBC, cartofii prăjiți de la McDonald`s sunt crescuți pe câmpurile sale. Fondatorul Microsoft deține 269.000 de acri de terenuri agricole (echivalentul a 108.000 de hectare) în 18 state din SUA, conform cifrelor actualizate de la NBC, […] Articolul Noul „Proiect” al lui Bill Gates: Face cartofi pentru McDonald`s apare prima dată în Bani.md.
16:30
Tesla a lansat oficial Model S Plaid cu trei motoare electrice, care dezvoltă 1.020 de cai putere, într-un eveniment live la fabrica sa din Fremont. Designerul Franz von Holzhausen a dat startul evenimentului, mergând pe scenă cu legendarul său baros, care a spulberat accidental fereastra Cybertruck la lansarea sa în 2019, scrie thedriven.io. „Ne-am propus […] Articolul Noul Model Tesla: ce trebuie să știi despre ultima lansarea a lui Musk (VIDEO) apare prima dată în Bani.md.
16:20
Unele vedete, oricât de populare sau bogate ar fi, trăiesc ca oamenii obișnuiți. Când nu sunt în centrul atenției, preferă să ducă o viață mai practică, iar unii dintre ei chiar țin evidența cheltuielilor lor la fel ca noi. Cei de la Bright Side cred că putem învăța multe de la aceste vedete, ale căror […] Articolul Bill Gates a uitat de bogăție și, simplu, stă în coadă după un burger. FOTO cu alte 4 vedete care nu țin cont de stele apare prima dată în Bani.md.
16:00
Conducerea Confederației Naționale a Sindicatelor (CNSM) nu este de acord cu concluziile comisiei de anchetă privind înstrăinarea patrimoniului sindical și va acționa în judecată în cazul în care concluziile și recomandările raportului prezentat nu vor fi schimbate. La același subiect: Bunurile CNSM, subiect de dispute. Carp prezintă raport în care arată legături cu afacerile lui […] Articolul CNSM va acționa în judecată raportul comisiei de anchetă privind patrimoniul sindical apare prima dată în Bani.md.
15:50
Banca Națională a Moldovei (BNM) și Banca Națională a României (BNR) au încheiat, pe 11 iunie 2021,  un nou acord de cooperare menită să contribuie la eforturi mai mari pentru dezvoltarea istemelor financiar-bancare conform standardelor europene. Potrivit unui comunicat al Băncii Naționale a Moldovei, necesitatea colaborării a fost dictată de faptul că acordul precedent, semnat […] Articolul Băncile naționale din Moldova și România, o nouă cooperare. Mai mult efort pentru implementarea standardelor UE apare prima dată în Bani.md.
15:30
Întreprinderile mici și mijlocii pot beneficia de granturi în sumă de până la 200 de mii de lei pentru digitalizarea afacerilor. Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinerilor Mici și Mijlocii a lansat un nou apel de granturi. Acesta este dedicat în exclusivitate femeilor și migranților şi/sau rudelor de gradul întâi care dețin o afacere în mediul rural. Astfel, […] Articolul Granturi de 200 de mii de lei. ODIMM a lansat un nou apel. Formularul pe care trebuie să îl completezi apare prima dată în Bani.md.
Ieri
13:20
Raportul auditului asupra rapoartelor financiare consolidate ale Ministerului Finanțelor încheiate la 31 decembrie 2020 a fost examinat, la 10 iunie curent, de Curtea de Conturi a Republicii Moldova, în cadrul unei ședințe online. Scopul auditului a constat în  oferirea unei asigurări rezonabile cu privire la faptul că rapoartele financiare consolidate ale Ministerului Finanțelor încheiate la […] Articolul Rapoartele financiare consolidate ale Ministerului Finanțelor, examinate de Curtea de Conturi apare prima dată în Bani.md.
13:10
Bunurile Confederației Naționale a Sindicatelor au ajuns subiect de dispute. După ce deputatul Lilian Carp a prezentat un raport în care prezintă legături cu afacerile lui Ilan Șor și Vlad Plahotniuc în preluarea imobilelor CNSM. Carp susține că potrivit informațiilor oferite de Serviciului de Informații și Securitate (SIS), acest lucru s-ar fi datorat relațiilor pecuniare dintre […] Articolul Bunurile CNSM, subiect de dispute. Carp prezintă raport în care arată legături cu afacerile lui Șor. Replica lui Budza apare prima dată în Bani.md.
12:40
Compania americană Facebook le-a oferit angajaţilor săi în regim full-time opţiunea de a lucra de la distanţă, inclusiv din alte ţări, dacă munca lor nu necesită prezenţa la birou, scrie Agerpres. Cofondatorul şi directorul executiv al companiei, Mark Zuckerberg, a dezvăluit că el însuşi intenţionează să lucreze de la distanţă timp de încă cel puţin […] Articolul Facebook le va permite angajaţilor în regim full-time să lucreze de la distanţă inclusiv din alte ţări apare prima dată în Bani.md.
11:40
Chișinăuienii au primit salarii mai mari în primele trei luni ale anului 2021, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Valoarea creșterii este de 11,3% și a ajuns, în mediu, până la 9978,5 lei. Totodată, chișinăuienii primesc salarii mai mari cu 17,8% decât media pe țară, de 8468,6 lei. Acestea sunt datele publicate de Biroul […] Articolul Chișinăuienii primesc salarii mai mari decât acum un an. Sunt mai bune și decât media pe țară apare prima dată în Bani.md.
11:30
Escapadele de weekend în Ucraina sunt din ce în ce mai populare în rândul cetățenilor Republicii Moldova. În acest sens, Bani.md, a adunat aici cele mai importante și interesante informații pentru pregătirea călătoriilor de weekend. Acte necesare pentru a nu sta în carantină Cetățenii Republicii Moldova pot intra în Ucraina, inclusiv cu scopul tranzitării teritoriului […] Articolul Escapade de weekend în Ucraina: Ce să facă Moldovenii pentru a nu sta în carantină+ idei de destinații pentru călătorii apare prima dată în Bani.md.
10:50
La data de 7 iunie curent, în cadrul Agenției pentru Eficiență Energetică, a avut loc ședința introductivă privind proiectul ,,Eficiența Energetică a Clădirilor din Moldova”, urmată de un șir de vizite pe întreg teritoriul țării, cu scopul de a discuta cu potențialii beneficiari de proiecte despre interesul privind implementarea unor proiecte de eficiență energetică pentru […] Articolul ,,Eficiența Energetică a Clădirilor din Moldova” – un nou proiect lansat de AEE. A avut loc ședința introductivă apare prima dată în Bani.md.
10:40
EURO 2020, cea de-a 16-a ediție a competiției premier UEFA va avea loc în perioada 11 iunie 2021 – 24 iunie 2021, cu 24 de echipe. Cel mai mare spațiu amenajat pentru urmărirea meciurilor în Chișinău, va fi în scuarul Teatrului de Operă și Balet „Maria Bieșu”. Pregătirile deja sunt în toi. Organizatorii au instalat […] Articolul EURO 2020 începe astăzi. Unde poți urmări meciul în aer liber în Chișinău. Detalii despre competiție apare prima dată în Bani.md.
10:00
Un caz-exemplu pentru moldovenii care au pornit pe drumul redobândirii cetățeniei române. Cetățeanului moldovean C.I. i-a fost acceptată cererea de redobândire a cetățeniei române în luna august a anului trecut și, în conformitate cu legislația în vigoare, urma să fie invitat pentru a depune jurământul. Nu a fost să fie. Însă, cu ajutorul avocatului bucureștean […] Articolul Precedent de succes pentru pretendenții la cetățenia română. Consulatul României, obligat să primească un moldovean apare prima dată în Bani.md.
06:50
Cristiano Ronaldo nu a lăsat pandemia de coronavirus să-i atenueze dragostea față de mașini. Superstarul de la Juventus, care ar fi spulberat 8,5 milioane de lire sterline pe o ediție limitată Bugatti Centodieci – din care s-au făcut doar zece, a adăugat un alt plus la colecția sa incredibilă de mașini. Se crede că Ronaldo […] Articolul (FOTO) Impresionanta colecție de mașini a fotbalistului Cristiano Ronaldo. Valorează peste 17 milioane de lire sterline apare prima dată în Bani.md.
05:20
Petrolul este o resursă naturală formată din decăderea materiei organice de-a lungul a milioane de ani și, ca multe alte resurse naturale, poate fi extrasă doar din rezerve acolo unde există deja. Singura diferență dintre petrol și orice altă resursă naturală este că petrolul este cu adevărat sângele vieții economiei globale. Lumea obține peste o […] Articolul Țările cu cele mai mari rezerve de petrol din lume? 14 țări reprezintă 93,5% din rezervele de petrol la nivel global apare prima dată în Bani.md.
10 iunie 2021
17:40
Dogecoin, este criptomoneda pornită ca o glumă la adresa Bitcoin. Anul moneda digitală a avut o creștere impresionantă bazată în mare parte pe specualții și social-media hype, și a ajuns luna trecută să se lupte cot la cot cu cunoscutele criptomonede Bitcoin și Ethereum. Dogecoin a fost în luna mai a treia cea mai tranzacționată […] Articolul Dogecoin, criptomoneda pornită ca o glumă, este acum a treia cea mai tranzacționată din lume apare prima dată în Bani.md.
17:30
Facebook urmează să lanseze în vara anului 2022 primul ceas inteligent. Ceasul va avea un afișaj și două camere care pot fi detașate pentru a face fotografii și video-uri la fel ca de pe un smartphone sau de pe o cameră GoPro. Ceasul va fi dotat cu două camere. Una, de 1080p, va putea fi […] Articolul Facebook lansează primul său smartwatch. Când va fi disponibil și cât va costa apare prima dată în Bani.md.
17:20
Directorul general al JBS USA a recunoscut că procesatorul de carne a plătit o răscumpărare în bitcoin echivalentă cu 11 milioane de dolari, după un atac cibernetic, care a afectat o mare parte dintre operaţiunile sale în America de Nord şi Australia. La începutul acestei luni, grupul brazilian JBS SA, cel mai mare furnizor mondial […] Articolul JBS recunoaște că a plătit hackerilor o răscumpărare de de 11 milioane de dolari. A achitat cu Bitcoin apare prima dată în Bani.md.
17:00
Parlamentul European se pregăteşte să acţioneze în justiţie Comisia, pentru că nu a luat măsuri, în condiţiile în care există un risc tot mai mare ca statele membre să utilizeze în mod abuziv fondurile UE, scrie Aleph News. Deputaţii îl însărcinează pe Preşedintele PE să solicite Comisiei, în termen de cel mult două săptămâni, „să îşi […] Articolul Organismele Uniunii Europene se dau în judecată. Parlamentul se pregătește să acționeze împotriva Comisiei apare prima dată în Bani.md.
16:40
Soții Anatol Untură și Lia Bejenaru, cunoscuți în domeniul afacerilor, originari din Republica Moldova, dar stabiliți în România de o perioadă îndelungată, au venit cu o inițiativa de a ajuta un student. Cei doi vor să ofere o bursă de 12 luni, în valoare de 3.000 de lei lunar, pentru un student/ă sau viitor student […] Articolul Oportunitate pentru studenți! Un cuplu caută pe cineva cu rezultate bune la studii pentru a-i oferi o bursă lunară apare prima dată în Bani.md.
16:10
Atacatorii cibernetici folosesc diverse metode pentru a lăsa oamenii fără bani în conturi. Una dintre metode este să se folosească de identitatea unor persoane cunoscute. Se pare că CEO-ul Tesla este vectorul preferat al hackerilor. Cercetătorii din laboratoarele antispam Bitdefender au observat în ultimele săptămâni o creştere semnificativă a interesului pentru acest subiect, zeci de […] Articolul Hackerii mizează pe popularitatea Bitcoin şi a lui Elon Musk. Metodele folosite pentru escrocheriile online apare prima dată în Bani.md.
15:50
Statele Unite şi Marea Britanie au promis că vor semna o nouă „Cartă a Atlanticului” pentru a cimenta comerţul, călătoriile şi legăturile tehnologice dintre cele două naţiuni. Astăzi, Joe Biden și Borish Boris Johnson vor avea o întâlnire unde vor discuta detalii. Premierul britanic Boris Johnson şi preşedintele american Joe Biden se vor întâlni înaintea […] Articolul Joe Biden şi Boris Johnson caută să obţină un nou acord între SUA şi Marea Britanie. Ce presupune întâlnirea de azi apare prima dată în Bani.md.
15:40
Potrivit Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, cetățenii Republicii Moldova pot intra în Ucraina, inclusiv cu scopul tranzitării teritoriului ucrainean, dacă vor prezenta obligatoriu la punctul de trecere a frontierei de stat polița de asigurare medicală, care să acopere costurile unui eventual tratament pentru COVID-19 și/sau costurile privind cheltuielile de carantină. De asemenea, cetățenii moldoveni […] Articolul De ce acte avem nevoie pentru a ajunge în Ucraina? Fără unul din ele nu vei putea trece frontiera apare prima dată în Bani.md.
15:30
Întreprinderea Municipală „Piața Centrală” afișează în fiecare zi prețurile la fructe, legume, verdeață, dar și alte produse alimentare. De exemplu un kilogram de cireșe costă 35 de lei, iar căpșunile, la fel ca și ieri pot fi cumpărate cu 20 de lei pentru un kilogram. Verdeața costă în continuare 3 lei, iar prețul la cartofi […] Articolul Ce prețuri sunt afișate astăzi la Piața Centrală? Un kilogram de cireșe costă 35 de lei apare prima dată în Bani.md.
15:20
Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM), Ion Perju, a susținut un briefing de presă în regim de urgență prin care a anunțat Guvernul despre necesitatea alocării din fondul de rezervă a sumei de 47 de milioane de lei pentru compensarea prejudiciilor producătorilor agricoli și așa afectați în urma secetei de anul trecut, acum de […] Articolul Ministrul Agriculturii cere aproape 50 de milioane de lei de lei din rezervă pentru pagubele aduse de vreme apare prima dată în Bani.md.
14:10
Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) continuă să-și dezvolte platforma online www.client.chamber.md. În acest context organizația anunță despre emiterea rapoartealor electronice privind expertiza și evaluarea în format online, ceea ce va permite întreprinderilor să utilizeze toate serviciile disponibile pe platformă exclusiv online. Astfel, suplimentar la depunerea cererilor online pe platforma client.chamber.md, […] Articolul Serviciile CCI a RM mai accesibile! Rapoartul privind expertiza și evaluarea va fi eliberat în format online apare prima dată în Bani.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
13:30
Cuplul din Republica Moldova, Maria și Mihai Bumbu, creează un produs unic din țara noastră – woodbaguri. Aceștia folosesc lemn și pânză de iută pentru a crea pungi ecologice din lemn. Cuplu a participat la emisiunea din România „Imperiul Leilor” de la ProTV. În urmă cu 9 ani cuplul a început o afacere în domeniul […] Articolul Istoria unui cuplu din Moldova care creează woodbaguri. Au atras atenția unui investitor din România apare prima dată în Bani.md.
12:30
Israelul este prima țară care a adoptat o lege prin care a interzis miercuri comerţul cu blană de animale pentru industria modei. Interdicția va intra în vigoare peste 6 luni. „Comerţul cu blană de animale, import şi export, va fi interzis, cu excepţia necesităţilor de cercetare, educaţie şi anumite tradiţii religioase”, a anunţat ministerul israelian […] Articolul Israelul spune „NU” comerțului cu blănuri pentru industria modei. Este prima țară din lume care interzice apare prima dată în Bani.md.
12:20
Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova organizează cel mai așteptat eveniment al societății economice autohtone „Gala Businessului Moldovenesc”. Evenimentul va avea loc la data de 25 iunie 2021, ora 17.00, la Capitoles Park, str. Melestiu,13a. La acest concurs vor fi premiați învingătorii concursurilor “Marca Comercială a anului” și “Premiul pentru realizări în domeniul calității”. Scopul […] Articolul „Gala Businessului Moldovenesc”! Vor fi premiați învingătorii concursului “Marca Comercială a anului” apare prima dată în Bani.md.
12:00
Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) susține tinerii antreprenori prin intermediul programului de subvenționare pentru proiecte start-up, sprijinind sectorul micului business în Republica Moldova, transmite CURENTUL. SRL „Honey-Time” este una dintre multitudinea de întreprinderi care au fost create prin intermediul suportului financiar oferit de către AIPA prin prisma Fondului Național de Dezvoltare a […] Articolul Istoria unor apicultori de la Bălți. Cum au beneficiat de subvenții în avans de 650.000 lei, pentru extindere apare prima dată în Bani.md.
11:50
Un agricultor din satul Pârâta, raionul Dubăsari, vinde căpșuni direct de pe câmp. În acest sens, agricultorul invită toți doritorii pentru a-și satisface poftele. Vizitatorii vor avea ocazia să-și culeagă căpșunii chiar cu mâna lor, scrie Mesaj.md. Agricultorul din Pârâta, Petru Burlac, deține cam două hectare de căpșuni, pe care le îngrijește deja al treilea […] Articolul Hai la căpșuni! Un agricultor din Pârâta vinde fructele direct din câmp, le poți culege singur apare prima dată în Bani.md.
11:40
Inginerii din Australia au creat un robot care recunoaște fructele coapte. La moment, Robotul Eve este la etapa finală de testare și urmează să fie comercializat. Mașinăria este dotată cu propriul sistem de acționare electrică și se poate mișca cu ușurință pe un rând de pomi fructiferi. O cameră foto analizează copacii, ceea ce-i permite […] Articolul (FOTO/VIDEO) Robotul care culege fructe! Eve le recunoaște pe cele coapate apare prima dată în Bani.md.
11:30
Inginerii din Australia au creat un robot care recunoaște fructele coapte. La moment, Robotul Eve este la etapa finală de testare și urmează să fie comercializat. Mașinăria este dotată cu propriul sistem de acționare electrică și se poate mișca cu ușurință pe un rând de pomi fructiferi. O cameră foto analizează copacii, ceea ce-i permite […] Articolul (FOTO/VIDEO) Robotul care culege fructe! Eve le recunoaște pe cele copate apare prima dată în Bani.md.
11:10
Gheorghe Stipan este tânărul de 25 de ani care și-a lansat o afacere cu căpșuni în satul natal Nucăreni din raionul Telenești. Tânărul a înțeles că vrea să deschidă o afacerea atunci când a realizat că nu vrea să lucreze peste hotare. Acum un an, Gheorghe a revenit acasă și a început propria afacere, scrie […] Articolul Afacere cu căpșuni la 25 de ani. Istoria unui tânăr din Telenești: m-am săturat să lucrez peste hotare apare prima dată în Bani.md.
10:40
O mașină electrică va produce criptomonede, făcând astfel bani cât stă în parcare. Automobilul numit Spiritus, va fi lansat pe piașă în 2023 construit de compania canadiană Daymak. Noul vehicul electric va fi dotat cu echipamente de înaltă tehnologie pentru a extrage criptomonede, de la Bitcoin la Dogecoin, în timp ce se încarcă. „Minarea” este […] Articolul Mașina care stă în parcare și produce bani. Modelul Ultimate va ajunge la preț de la 149.000 de dolari apare prima dată în Bani.md.
10:30
O călugăriţă a cheltuit peste 800.000 de dolari la jocuri de noroc, după ce a devalizat şcoala pe care o conducea. Sora Mary Margaret Kreuper, o călugăriţă catolică, a ”spart” 835.339 de dolari din fondul şcolii. Sora Mary Margaret Kreuper a fost de acord să pledeze vinovată la acuzaţiile care îi sunt aduse, anume că […] Articolul O călugăriţă a cheltuit peste 800.000 de dolari la jocuri de noroc, după ce a devalizat o școală. Ce pedeapsă a primit apare prima dată în Bani.md.
10:20
Balenciaga a lansat o colaborare de lux împreună cu Crocs. Cele două branduri au lansat saboții stiletto cu toc. Pantofii au fost prezentați utilizatorilor de social media, care s-au declarat îngroziți de costisitoarea piesă de modă. Pantofii vor avea un preț exagerat. Casa de modă de lux din Paris a făcut echipă cu Crocs pentru […] Articolul Colaborare de lux între Balenciaga și Crocs. Unii îi așteaptă cu nerăbdare, alții îi critică: „dureroși” și inutili apare prima dată în Bani.md.
09:50
Un automobil Ford Escort, oferit prinţesei Diana de prinţul Charles cu ocazia logodnei lor, va fi scos la licitaţie după ce actualul său proprietar, care a păstrat secretă originea vehiculului timp de peste 20 de ani, a decis să îl vândă. Diana Spencer a primit de la prințul Wales, cu două luni înainte de căsătoria […] Articolul Un automobil al prinţesei Diana, oferit de prinţul Charles cu ocazia logodnei lor – scos la licitaţie. Cum arată apare prima dată în Bani.md.
09:30
Comisia Europeană (CE) a propus un buget anual al Uniunii Europene pentru 2022 în valoare de 167,8 miliarde de euro. De asemenea acest buget  va fi completat și de granturi de aproximativ 143,5 miliarde de euro din cadrul instrumentului NextGenerationEU. UE are ca prioritate redresarea Europei în urma crizei economice și sanitare. “Capacitatea combinată a […] Articolul Bugetul UE pe 2022: CE propune 167,8 miliarde de euro și granturi de 143,5 miliarde de euro. Cum vor fi folosiți banii apare prima dată în Bani.md.
06:40
A început vara și odată cu aceasta încep să apară tot mai multe locuri de muncă ce nu necesită experiență. Portalul Rabota.md a realizat un TOP cu locuri de muncă ce nu necesită experință, nu rata șansa de a aplica și de a câștiga câțiva bani în plus. 1. Operator telecomunicații la Serviciul național unic […] Articolul Rabota.md: TOP 10 locuri de muncă ce nu necesită experiență apare prima dată în Bani.md.
06:20
Un penthouse cu vedere spre mare din Miami a stabilit un record pentru cea mai mare tranzacție imobiliară cu criptomonede. La mijlocul lunii mai, dezvoltatorul clădirii Arte Surfside a anunțat că va accepta și tranzacția cu criptomonede. Săptămâni mai târziu, a vândut prima dintre cele 16 unități ale sale unui cumpărător care a ales să […] Articolul (FOTO) Cel mai scump imobil cumpărat cu criptomonede – un penthouse cu vedere spre mare din Miami de 22,5 milioane $ apare prima dată în Bani.md.
05:50
Roman Arkadievici Abramovici este un om de afaceri rus cu cetățenie israeliană. El este cunoscut ca proprietarul echipei de fotbal din Anglia Chelsea FC. De asemenea, el figurează pe listele celor mai bogați oameni din lume. Roman Abramovich deține mize în gigantul siderurgic Evraz și Norilsk Nickel. Miliardarul deține al doilea cel mai mare iaht […] Articolul „Banii nu pot aduce fericirea”! Regulile de business ale miliardarului Roman Abramovici apare prima dată în Bani.md.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.