Cumplit! Patru copii au suferit intoxicații cu droguri la o terasă din Capitală. Cel mai mic dintre ei are 12 ani

EA.md, 2 iulie 2024 11:30

Patru copii au suferit intoxicații cu droguri la o terasă din municipiul Chișinău. Ambulanța a fost chemată duminică, în jurul orei 13:35. Primul echipaj medical a ajuns la fața locului în aproximativ 10 minute. Tinerii, cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani, prezentau simptome precum cefalee, amețeli, greață, uscăciune în gură, vomă, amorțeală în […] Articolul Cumplit! Patru copii au suferit intoxicații cu droguri la o terasă din Capitală. Cel mai mic dintre ei are 12 ani apare prima dată în ea.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de EA.md

Acum 8 ore
13:50
Astăzi, violonistul Corneliu Botgros, dirijorul principal al Orchestrei Naționale de Muzică Populară „Lăutarii”, își sărbătorește ziua de naștere, împlinind frumoasa vârstă de 49 de ani. Astăzi îi spunem La Mulți Ani violonistului Corneliu Botgros, dirijor principal al Orchestrei Naționale de Muzică Populară „Lăutarii”, cel care argumentează că trainice sunt rădăcinile dinastiei Botgros și le perpetuează […] Articolul Mulți ani fericiți, Corneliu Botgros! Dirijorul principal al Orchestrei „Lăutarii” își sărbătorește astăzi ziua de naștere apare prima dată în ea.md.
Acum 12 ore
08:40
Premierul Dorin Recean așteaptă ca reprezentanții Consiliului Concurenței să verifice piața cerealelor, a fertilizanților, și a mediului media, deoarece aceasta din urmă „era monopolizată și exploatată”. Potrivit oficialului, abuzurile trebuie constatate. Aceste precizări au fost făcute de premier după ce a fost întrebat cum evaluează acțiunile Consiliului Concurenței față de cele șase companii petroliere amendate […] Articolul Controalele continuă! După petrolieri, Recean solicită verificarea pieții media apare prima dată în ea.md.
08:40
Cristina Scarlevschi, fondatoarea unei școli de poledance, face măr și oțet bloggerii din țară. Tânăra susține că viața de lux pe care o arată unii pe Instagram este falsă. Pozele editate, serviciile și vacanțele în barter sunt doar pentru a strânge aprecieri  de la internauți.   Cristina îndeamnă oamenii să-și scoată ochelarii roz și să […] Articolul „Vă zic așa cum este…” Cristina Scarlevschi dă de pământ cu bloggerii și influencerii autohtoni apare prima dată în ea.md.
08:40
Situația rămâne incertă în cazul podului de pe strada Mihai Viteazul din Capitală, care urma să fie închis de la 1 iulie până la sfârșitul lunii august. În timp ce responsabilii de la Primăria municipiului Chișinău susțin că așteaptă un răspuns de la întreprinderea de stat „Calea Ferată din Moldova” (CFM), reprezentanții acesteia afirmă că […] Articolul Serghei Tomșa despre lucrările de pe podul Mihai Viteazul: Ce așteaptă, eu nu înțeleg nici până acum apare prima dată în ea.md.
08:40
Escroci la Piața Centrală din Chișinău. O femeie s-a plâns pe rețelele sociale că a cumpărat o ladă cu zmeură, iar când a ajuns acasă, a descoperit că sub fructe erau ascunse nuci verzi. Conform unor imagini video, comerciantul care i-a vândut fructele a pus mai multe nuci în ladă, acoperindu-le cu zmeură. Potrivit victimei, […] Articolul (Video) Escrocherii la Piață Centrală din Chișinău! O femeie a cumpărat o ladă de zmeură plină cu nuci apare prima dată în ea.md.
08:40
Prim-ministrul Dorin Recean îi asigură pe cetățeni că Guvernul lucrează pentru a reduce facturile la gaze. „Avem nevoie de o strategie care să ne asigure accesul la o piață liberă, de unde să putem cumpăra gaz la cel mai mic preț”, a declarat premierul în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la JurnalTV.   Există o […] Articolul Scade sau nu, tariful la gaz, iată care-i întrebarea? Cum răspunde Dorin Recean apare prima dată în ea.md.
08:40
Eliberarea pașaportului simplu temporar se va face doar în situații obiective și urgente, excluzând cazurile în care deplasarea în alt stat are motive exclusiv turistice, transmite romania-actualitati.ro. Ministerul Afacerilor Interne menționează că situațiile obiective și urgente trebuie justificate cu documente care să arate necesitatea deplasării în străinătate. De asemenea, ministerul atrage atenția că există state […] Articolul Noi modificări din partea Senatului! România interzice eliberarea pașapoartelor simple temporare apare prima dată în ea.md.
08:40
Se anunță o vară dificilă pentru șoferi, cu drumuri închise și restricții de circulație. Valea Oltului din România va fi închisă timp de o lună, între Râmnicu Vâlcea și Boița, pentru defrișările necesare construcției autostrăzii Sibiu-Pitești. De asemenea, începând de luna aceasta, circulația va fi restricționată pe o bandă pe podul Giurgiu-Ruse pentru reabilitări realizate […] Articolul Spre atenția călătorilor! Alegeți un alt traseu dacă plecați spre Bulgaria sau Grecia. Un pod din România, în restricții de circulație pentru o lună apare prima dată în ea.md.
08:40
Au trecut aproape 11 luni de la omorul Iasminei Musteață, copila de 7 ani din satul Recea, raionul Râșcani. Judecătorii încă nu au emis o hotărâre în acest caz. Principalul suspect este vecinul fetiței, Alexandru Ghelan, în vârstă de 22 de ani. Echipa Life Moldova a aflat detalii de la avocatul familiei Iasminei, Victor Pavlov, […] Articolul Crima de la Recea! La 11 luni de la omorul Iasminei, inculpatul se declară nevinovat, iar fratele păstrează tăcerea apare prima dată în ea.md.
08:40
Vara este anotimpul perfect pentru a ne bucura de deserturi răcoritoare și delicioase, dar și pentru a acorda atenție sănătății noastre. Pentru cei care își monitorizează nivelul de zahăr din sânge sau doresc să prevină diabetul, există numeroase opțiuni de deserturi sănătoase care nu compromit gustul. Specialiștii în nutriție au întocmit o listă cu deserturi […] Articolul Deserturi sănătoase pe care le puteți mânca vara aceasta. Sunt atât de bune și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la zahărul din sânge apare prima dată în ea.md.
08:40
Ficatul, un organ vital în corpul uman, joacă un rol crucial în menținerea sănătății generale. Responsabil pentru detoxifiere, metabolism și stocarea nutrienților, este indispensabil pentru diverse funcții. Protejarea ficatului este esențială pentru a asigura o stare de bine optimă, iar dieta joacă un rol semnificativ în sprijinirea funcțiilor acestui organ și în prevenirea stresului asupra […] Articolul Include aceste fructe în dietă pentru a combate ficatul gras! apare prima dată în ea.md.
Ieri
14:20
La 6 iulie, Teatrul Verde din Chișinău va găzdui un eveniment deosebit de important pentru iubitorii de muzică și cultură – „O seară în parc”. O seară ce promite să fie o adevărată sărbătoare, reunind pe aceeași scenă artiști talentați de pe ambele maluri ale Prutului. Celebrul compozitor și pianist Eugen Doga, cunoscut pentru creațiile, […] Articolul Trăiește cultura alt fel, într-O seară în parc! apare prima dată în ea.md.
10:00
La sfârșitul lunii iunie, în Republica Moldova a fost confirmat un caz de malarie de import, anunță Agenția Națională pentru Sănătate Publică (ANSP). Persoana s-a îmbolnăvit în timpul unei călătorii în Nigeria. ANSP recomandă celor care călătoresc în zonele cu malarie să urmeze tratament profilactic. Malaria, transmisă de țânțari, a fost eliminată în Europa, dar […] Articolul Spre atenția cetățenilor! Caz de malarie – confirmat în Moldova. ANSP emite avertizări pentru călători apare prima dată în ea.md.
10:00
Accident tragic pe o stradă din Chișinău. Un tânăr de 18 ani și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea, fără permis de conducere, s-a izbit de un copac. Doi pasageri, în vârstă de 10 și respectiv 24 de ani, au fost transportați la spital. Potrivit Poliției, accidentul s-a produs marți seara în […] Articolul Impact tragic în Capitală! Un tânăr a murit după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de un copac apare prima dată în ea.md.
10:00
Sora tinerei de 28 de ani din Edineț, care a fost găsită strangulată într-un șopron, a postat un mesaj plin de durere pe rețele sociale la cinci zile de la decesul acesteia. „Ne-ai părăsit prea devreme. Nu am cuvinte să exprim cât de mult vei lipsi din viețile noastre. Sper că ai găsit pacea și […] Articolul „Te voi iubi mereu” Sora tinerei din Edineț, găsită strangulată, devastată de durere apare prima dată în ea.md.
10:00
Un adevărat boom muzical în showbizul moldovenesc! Rapperii Kapushon și Valera Leovskii au lansat recent o nouă piesă intitulată „S-o furat mireasa”. Această colaborare promite să fie un hit, amestecând stilurile caracteristice ale celor doi artiști într-un mod inconfundabil. În câteva ore după lansare, videoclipul a acumulat deja peste 9.000 de vizualizări.   S-o furat […] Articolul (Video) Să cânte imnul nunților! Kapushon și Valera Leovskii au lansat piesa „S-o furat mireasa” apare prima dată în ea.md.
10:00
Se dădeau drept angajați ai băncilor și sustrăgeau bani de pe carduri. Doi chișinăuieni, de 39 și 42 de ani, au ajuns în vizorul autorităților după ce au înșelat mai mulți cetățeni, lăsându-i fără bani în conturi. Poliția a stabilit că unul dintre ei, deținut, coordona acțiunile prin telefon. Cei doi suspecți contactau oamenii prin […] Articolul Credeau că discută cu banca, dar au rămas fără bani! Moldoveni, storși de bani de pe card de doi chișinăuieni apare prima dată în ea.md.
10:00
La postul de muncă îmbracă halatul de medic obstretician ginecolog și ajută sute de femei să fie sănătoase. Iar după, poartă haine sport și devine o adevărată divă în sala de sport. Faceți cunoștință cu doamna doctor obstretician ginecolog Corina Visan, ex-Miss Bikini Univers, în cadrul unui interviu pentru Vip magazin.   Am absolvit nouă […] Articolul Corina Visan – expert în ginecologie și ex-Miss Bikini Univers: „Prefer să fiu o carte citită, dar nu înțeleasă până la final” apare prima dată în ea.md.
10:00
Alex Velea a făcut dezvăluiri despre relația cu Antonia. Artistul susține că nu ar putea să își înșele niciodată partenera, chiar dacă uneori există tentații.  Alex Velea și Antonia formează un cuplu de 12 ani și au doi copii minunați împreună. De curând, artistul a vorbit despre secretele prin care a reușit să țină aprinsă flacăra […] Articolul Alex Velea, dezvăluiri din culisele relației cu Antonia. Motivul pentru care artistul nu ar putea să o înșele niciodată apare prima dată în ea.md.
10:00
Gina Pistol prezintă sezonul 9 MasterChef România! De pe 2 iulie au început filmările celui mai așteptat show de cooking de la PROTV! Revederea dintre simpatica prezentatoare TV și cei trei jurați Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu a fost ca o întâlnire cu prieteni apropiați! Toată lumea a fost cu zâmbetul pe buze și […] Articolul Cum a cucerit-o Smiley pe Gina Pistol la capitolul mâncare! apare prima dată în ea.md.
10:00
Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci au pășit în fața altarului în urmă cu doar câteva clipe, pregătiți să fie binecuvântați în fața lui Dumnezeu. Artista strălucește la propriu în rochia de mireasă care a eclipsat toate privirile.  Emoționați până la lacrimi,  Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci s-au luat de mână și împreună au […] Articolul (Foto) Primele imagini cu Anda Adam mireasă! Vedeta a strălucit la propriu într-o rochie stil prințesă apare prima dată în ea.md.
10:00
Toți părinții doresc să aleagă cele mai frumoase nume pentru copiii lor, dar mulți se confruntă cu dificultăți în a lua o decizie. Un studiu recent dezvăluie care este considerat cel mai frumos nume de fată din lume, cu semnificația “Cea care are înțelepciune”. O idee pentru a face o alegere informată este să fiți […] Articolul Care este numele de fată considerat cel mai frumos din lume, din punct de vedere științific? Care este semnificația acestuia? apare prima dată în ea.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
09:10
Interpreta Cornelia Ștefăneț este o femeie împlinită. O soție iubită, un artist cu nume și o mamă bună pentru fiica Alexandra. Deși a fost un copil mult dorit, perioada de maternitate nu a fost una doar în culori roz. Cornelia a mărturisit în cadrul unui interviu recent că a avut parte de o depresie postnatală. […] Articolul (Video) Cornelia Ștefăneț: „Am avut depresie postnatală și asta a fost extrem de greu, plângeam mereu” apare prima dată în ea.md.
09:10
Carla’s Dreams, alături de The Blacklist, au adus o nouă surpriză muzicală. Cei doi artiști au lansat piesa „Nu știi”, descrisă ca o „bijuterie” a acestei veri. În mai puțin de 10 ore, piesa a strâns peste 18.000 de vizualizări. Fanii au apreciat piesa: „Ați imprimat o amintire în vara asta, care sigur imi va […] Articolul (Video) Ești gata să-l pui pe repeat?! Carla’s Dreams lansează hitul verii „Nu știi” apare prima dată în ea.md.
09:10
Deși nu mai sunt împreună, mai sar scântei în relația Hanganu și Nichitina. Recent, Svetlana a dezvăluit cum a fost cucerită de către Patric. Bărbați, luați aminte! Femei, păzea! Se pare că nu doar lacrimile femeilor îi sensibilizează pe bărbați, ci și invers. De astfel, Svetlana spune că a fost cucerită printr-o frază declarată cu […] Articolul Expert în seducție? Cum a cucerit-o Hanganu pe Svetlana Nichitina: „A mers fraza cu…” apare prima dată în ea.md.
09:10
După lansarea albumului „Origini”, Irina Rimes intenționa să organizeze un concert cu același nume. Totuși, artista va fi nevoită să-l schimbe, deoarece a descoperit că Nicolae Botgros, un alt mare artist, are deja programate concerte cu aceeași denumire.   „De fapt, dintotdeauna am avut în minte această denumire pentru album – „Origini” și cumva mi […] Articolul Neînțelegeri în showbiz! Irina Rimes, nevoită să schimbe numele concertului său și cere ajutorul fanilor: „Nu pot să o utilizez, pentru că aparține lui Botgros” apare prima dată în ea.md.
09:00
Benzina și motorina se scumpesc. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a anunțat noile prețuri la carburanți pentru 3 iulie. Astfel, atât benzina, cât și motorina, vor costa cu 6 bani mai mult. Prin urmare, benzina va ajunge să coste la pompă 25 de lei și 6 bani, iar un litru de motorină va […] Articolul Prețurile la carburanți ne supără din nou! Motorina și benzina s-ar putea scumpi cel puțin încă două săptămâni apare prima dată în ea.md.
09:00
Accident cu implicarea unui troleibuz în sectorul Buiucani al Capitalei. Vehiculul de pe ruta nr. 21 s-a ciocnit cu un automobil marca Renault, ieri, în jurul orei 10:12. Purtătoarea de cuvânt a Regiei Transport Electric a declarat  că în troleibuz se aflau aproximativ 40 de călători. Incidentul a avut loc pe strada Ion Creangă. Din […] Articolul Accident cu implicarea unui troleibuz plin cu pasageri. Precizările polițiștilor apare prima dată în ea.md.
09:00
Dorian Ciuhrii, student militar din Republica Moldova, va studia timp de patru ani la Academia Forțelor Aeriene din Colorado, SUA. Această oportunitate de a-și continua studiile de licență la prestigioasa instituție militară din SUA i-a fost oferită de Academia Militară „Alexandru cel Bun” din Chișinău, care are un program de colaborare cu aceasta. Încă din […] Articolul Un student din Moldova a fost acceptat la Academia Forțelor Aeriene din SUA apare prima dată în ea.md.
09:00
Câțiva tineri din țara noastră au pus la cale o provocare neobișnuită. Unul dintre ei trebuia să doarmă noaptea într-un sicriu într-un cimitir și să călătorească cu sicriul în troleibuz pentru câteva stații. Aceștia și-au documentat întreaga activitate pe TikTok. Înainte de provocarea propriu-zisă, care urma să aibă loc pe data de 30 iunie, tinerii […] Articolul (Video) Provocare ieșită din comun: Un tânăr urma să doarmă în sicriu apare prima dată în ea.md.
09:00
În prezent, doar aproximativ 14% dintre copiii cu vârsta de la 0 la 3 ani frecventează o creșă publică sau beneficiază de alte forme de îngrijire oferite de stat, afirmă ministrul Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu.   Ceea ce ne dorim să facem este ca în următorii ani să dublăm această cifră, să ajungem […] Articolul Analiza: Doar 14% din copiii cu vârsta între 0 și 3 ani au un loc la creșă apare prima dată în ea.md.
09:00
Vârsta de pensionare a femeilor din Republica Moldova a fost majorată cu jumătate de an, conform unei prevederi a unui proiect de lege aprobat în 2021. Astfel, până în 2028, vârsta de pensionare a femeilor va fi egală cu cea a bărbaților, ajungând la 63 de ani.   Potrivit autorităților, această modificare este necesară din […] Articolul Vârsta de pensionare a femeilor a fost majorată: Care este noul stagiu de cotizare apare prima dată în ea.md.
09:00
Recent, Dan Balan a publicat imagini din vacanța sa în munții Ucrainei, la Bukovel. Acesta petrece timpul activ și declară că i-a fost dor de această țară. Dar, bărbatul nu este singur. Se presupune că ar fi cu Tina Karol. Și iată ce i-a dat de gol! Pe pagina sa de Instagram, Tina a postat […] Articolul (Foto/video) Dan Balan și Tina Karol împreună în Bukovel! Ce i-a dat de gol pe cei doi apare prima dată în ea.md.
09:00
O nouă descoperire în subsolul blocului de locuințe de pe bulevardul Traian din Capitală, unde recent a fost găsit cadavrul unei femei. De această dată, locuitorii au descoperit un fragment de corp uman.   Imaginile video au fost publicate pe o rețea de socializare. „Trei zile în urmă la noi în bloc a fost depistat […] Articolul (Video) Descoperire surprinzătoare! Ce au găsit polițiștii în subsolul unui bloc din Chișinău apare prima dată în ea.md.
09:00
Victor Muntean, campion mondial multiplu la Powerlifting și vedetă pe TikTok-ul moldovenesc, unde este numit Caras, a declarat recent într-un interviu că Maia Sandu îi datorează un apartament. Acesta ar fi fost promis de către șefa statului pentru meritele sportive ale tânărului. „Trebuie să-mi dea apartament de 6 ani. De cinci ani sunt campion mondial […] Articolul (Video) „Caras” declară că Maia Sandu îi datorează un apartament: „Chiar mi-a promis să-mi dea apartament, dar nu a dat” apare prima dată în ea.md.
2 iulie 2024
14:30
Dacă te-ai simțit vreodată atrasă de o anumită carieră profesională, poate fi datorită faptului că acesta este cea mai potrivită pentru ține, conform zodiei tale. Sau cel puțin, ar fi alegerea care te-ar putea face cea mai fericită, deoarece astrele au anumite energii care te îndrumă către un anumit job. Bineînțeles că vor fi și […] Articolul Descoperă ce carieră se potrivește cel mai bine cu zodia ta! apare prima dată în ea.md.
14:10
După perioada de caniculă, vin ploile însoțite de descărcări electrice. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis un cod galben pentru instabilitate atmosferică. Alerta este deja în vigoare și va rămâne activă până mâine. Conform SHS, avertizarea meteorologică este valabilă în intervalul: 2 iulie 2024, ora 13:30 – 3 iulie 2024, ora 21:00. Astfel, pe arii […] Articolul Vin ploile! Meteorologii au emis un Cod galben de ploi puternice cu descărcări electrice apare prima dată în ea.md.
11:30
Circulația rutieră pe podul Mihai Viteazul din Capitală rămâne deschisă. Reprezentanții Primăriei așteaptă o decizie definitivă de la Căile Ferate din Moldova privind alternativele, mecanismul și programul calendaristic pentru închiderea acestui pod, potrivit șefului adjunct al Direcției Generale Mobilitate Urbană, Dumitru Ceban. Dumitru Ceban a declarat că transportul public în această zonă va continua să […] Articolul Dumitru Ceban: Circulația rutieră pe podul Mihai Viteazul rămâne deschisă apare prima dată în ea.md.
11:30
O mare parte din parcarea din fața Aeroportului Internațional Chișinău este îngrădită, iar locurile sunt ocupate de mașini cu numere de înmatriculare ucrainene. Autorul videoului a menționat că nu se opune acestei situații, dar a subliniat că în acea zonă există multe locuri libere unde ar putea parca și alți șoferi, scrie știri.md Ia uitați-vă, […] Articolul (Video) Parcare privată pentru ucraineni la Aeroport: Zona e îngrădită apare prima dată în ea.md.
11:30
De mai bine de doi ani și jumătate, Republica Moldova i-a devenit a doua casă. În februarie 2022, ea s-a refugiat aici împreună cu familia, la scurt timp după ce armata rusă a început să atace militar Ucraina.   Este vorba despre Elena Priseajniuc, o femeie originară din Vinița, Ucraina, care și-a părăsit orașul natal […] Articolul Istoria succesului unei femei din Ucraina: „Este a cincea mea încercare să fac asta. De multe ori am mai făcut asta și am schimbat domeniul de activitate” apare prima dată în ea.md.
11:30
Migrarea, un fenomen dificil de controlat. În ultimii patru ani, peste 200.000 de moldoveni au emigrat în străinătate, marcând un record până în prezent. Aceste date sunt prezentate într-o analiză realizată de Idis Viitorul, care indică că populația țării a scăzut la nivelul din anul 1953. Potrivit analizei, la întâi ianuarie 2024 în țară mai […] Articolul Moldova tot mai pustie! În ultimii patru ani au emigrat un număr record de moldoveni apare prima dată în ea.md.
11:30
Patru copii au suferit intoxicații cu droguri la o terasă din municipiul Chișinău. Ambulanța a fost chemată duminică, în jurul orei 13:35. Primul echipaj medical a ajuns la fața locului în aproximativ 10 minute. Tinerii, cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani, prezentau simptome precum cefalee, amețeli, greață, uscăciune în gură, vomă, amorțeală în […] Articolul Cumplit! Patru copii au suferit intoxicații cu droguri la o terasă din Capitală. Cel mai mic dintre ei are 12 ani apare prima dată în ea.md.
11:30
Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit în urmă cu trei ani, după trei ani de relație. Se înțeleg bine și petrec foarte mult timp împreună. În cadrul unui interviu, artista a dezvăluit ce o deranjează cel mai tare la soțul ei. „Îți spun eu, când nu este acasă, asta mă enervează cel mai mult. […] Articolul Ce s-a întâmplat între Cleopatra Stratan și Edward Sanda după șase ani de relație. „Am fost nevoiți să fim în direcții diferite” apare prima dată în ea.md.
11:30
Dacă plănuiți să călătoriți din motive de afaceri sau pentru plăcere, veți petrece timp în camera de hotel. Asta înseamnă că o experiență proastă la hotel poate fie să vă facă, fie să vă strice întreaga călătorie. Așadar, iată 50 de trucuri care vă pot îmbunătăți experiența la hotel și vă pot economisi și bani. […] Articolul Trucuri Inteligente Pentru Hoteluri Care Vă vor Îmbunătăți Orice Vacanță apare prima dată în ea.md.
11:30
Andra și-a bucurat admiratorii cu o nouă piesă, pe care a lansat-o în 28 iunie. Melodia „Ma intorc acasă” a ajuns imediat la inima românilor, care i-au scris zeci de mesaje de apreciere pe pagina de socializare, dar si pe YouTube. „Sper să vă placă. Are o tentă popularã, după cum se vede costumația mea. […] Articolul (Video) Andra își cântă dragostea în noul său hit „Mă întorc acasă” apare prima dată în ea.md.
11:30
Transpirația excesivă este o problemă frecventă și deranjantă, mai ales în sezonul cald, când temperaturile ridicate intensifică acest disconfort. Multe persoane se confruntă cu pete inestetice pe haine și un miros neplăcut, afectându-le starea psiho-emoțională și calitatea vieții. Există însă o soluție eficientă și sigură pentru această problemă: tratamentul hiperhidrozei cu toxină botulinică oferit de […] Articolul Descoperă soluția revoluționară pentru a scăpa de transpirația în exces! Rezultate garantate apare prima dată în ea.md.
1 iulie 2024
17:50
Sunt sigură că ai observat și tu cât de mult s-a schimbat percepția asupra ochelarilor de soare în ultimii ani. Nu mai sunt doar un obiect practic, sunt de fapt un adevărat statement de modă. Dar, înainte de a intra în detalii despre cum să alegem perechea perfectă pentru această vară, haide să discutăm despre […] Articolul Stil și protecție: Cum să alegi ochelarii de soare pentru vara 2024 apare prima dată în ea.md.
08:30
Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost înjunghiat de un individ agresiv. Incidentul a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 14:20, pe strada Ștefan cel Mare din localitatea Floreni, Anenii Noi. Potrivit surselor Pulsmedia.md, victima este un bărbat de 39 de ani, angajat al unei companii de […] Articolul Crimă într-un sat din Anenii Noi. Taximetrist înjunghiat, în ziua mare apare prima dată în ea.md.
08:30
Emilian Crețu este pe bagaje din nou. Acesta continuă să facă naveta Moldova – Italia. De data aceasta a zburat împreună cu sora Nina, către odihna bine meritată. Însă, de data aceasta zborul său a fost unul neobișnuit! Ce i s-a întâmplat actorului? La câte zboruri a avut în viața, Emilian poate fi impresionat greu […] Articolul (Video) Emilian Crețu: „Am avut la viața mea, zeci și sute de zboruri dar…” Ce i s-a întâmplat actorului în zborul recent apare prima dată în ea.md.
08:30
Constanța Cebotari, mama a patru copii, a trecut prin multe greutăți în viață. A fost bătută și înșelată de soțul ei, care mai târziu a înjunghiat-o de șapte ori. Cea mai recentă tragedie s-a întâmplat acum circa o săptămână, când cineva i-a incendiat casa. În prezent, femeia și copiii ei au rămas pe drumuri. Constanța […] Articolul Casa le-a ars în plină noapte! Istoria unei mame cu patru copii care au rămas pe drumuri apare prima dată în ea.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.