(Video) Emilian Crețu: „Am avut la viața mea, zeci și sute de zboruri dar…” Ce i s-a întâmplat actorului în zborul recent

EA.md, 1 iulie 2024 08:30

Emilian Crețu este pe bagaje din nou. Acesta continuă să facă naveta Moldova – Italia. De data aceasta a zburat împreună cu sora Nina, către odihna bine meritată. Însă, de data aceasta zborul său a fost unul neobișnuit! Ce i s-a întâmplat actorului? La câte zboruri a avut în viața, Emilian poate fi impresionat greu […] Articolul (Video) Emilian Crețu: „Am avut la viața mea, zeci și sute de zboruri dar…” Ce i s-a întâmplat actorului în zborul recent apare prima dată în ea.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de EA.md

Acum 4 ore
09:10
Interpreta Cornelia Ștefăneț este o femeie împlinită. O soție iubită, un artist cu nume și o mamă bună pentru fiica Alexandra. Deși a fost un copil mult dorit, perioada de maternitate nu a fost una doar în culori roz. Cornelia a mărturisit în cadrul unui interviu recent că a avut parte de o depresie postnatală. […] Articolul (Video) Cornelia Ștefăneț: „Am avut depresie postnatală și asta a fost extrem de greu, plângeam mereu” apare prima dată în ea.md.
09:10
Carla’s Dreams, alături de The Blacklist, au adus o nouă surpriză muzicală. Cei doi artiști au lansat piesa „Nu știi”, descrisă ca o „bijuterie” a acestei veri. În mai puțin de 10 ore, piesa a strâns peste 18.000 de vizualizări. Fanii au apreciat piesa: „Ați imprimat o amintire în vara asta, care sigur imi va […] Articolul (Video) Ești gata să-l pui pe repeat?! Carla’s Dreams lansează hitul verii „Nu știi” apare prima dată în ea.md.
09:10
Deși nu mai sunt împreună, mai sar scântei în relația Hanganu și Nichitina. Recent, Svetlana a dezvăluit cum a fost cucerită de către Patric. Bărbați, luați aminte! Femei, păzea! Se pare că nu doar lacrimile femeilor îi sensibilizează pe bărbați, ci și invers. De astfel, Svetlana spune că a fost cucerită printr-o frază declarată cu […] Articolul Expert în seducție? Cum a cucerit-o Hanganu pe Svetlana Nichitina: „A mers fraza cu…” apare prima dată în ea.md.
09:10
După lansarea albumului „Origini”, Irina Rimes intenționa să organizeze un concert cu același nume. Totuși, artista va fi nevoită să-l schimbe, deoarece a descoperit că Nicolae Botgros, un alt mare artist, are deja programate concerte cu aceeași denumire.   „De fapt, dintotdeauna am avut în minte această denumire pentru album – „Origini” și cumva mi […] Articolul Neînțelegeri în showbiz! Irina Rimes, nevoită să schimbe numele concertului său și cere ajutorul fanilor: „Nu pot să o utilizez, pentru că aparține lui Botgros” apare prima dată în ea.md.
09:00
Benzina și motorina se scumpesc. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a anunțat noile prețuri la carburanți pentru 3 iulie. Astfel, atât benzina, cât și motorina, vor costa cu 6 bani mai mult. Prin urmare, benzina va ajunge să coste la pompă 25 de lei și 6 bani, iar un litru de motorină va […] Articolul Prețurile la carburanți ne supără din nou! Motorina și benzina s-ar putea scumpi cel puțin încă două săptămâni apare prima dată în ea.md.
09:00
Accident cu implicarea unui troleibuz în sectorul Buiucani al Capitalei. Vehiculul de pe ruta nr. 21 s-a ciocnit cu un automobil marca Renault, ieri, în jurul orei 10:12. Purtătoarea de cuvânt a Regiei Transport Electric a declarat  că în troleibuz se aflau aproximativ 40 de călători. Incidentul a avut loc pe strada Ion Creangă. Din […] Articolul Accident cu implicarea unui troleibuz plin cu pasageri. Precizările polițiștilor apare prima dată în ea.md.
09:00
Dorian Ciuhrii, student militar din Republica Moldova, va studia timp de patru ani la Academia Forțelor Aeriene din Colorado, SUA. Această oportunitate de a-și continua studiile de licență la prestigioasa instituție militară din SUA i-a fost oferită de Academia Militară „Alexandru cel Bun” din Chișinău, care are un program de colaborare cu aceasta. Încă din […] Articolul Un student din Moldova a fost acceptat la Academia Forțelor Aeriene din SUA apare prima dată în ea.md.
09:00
Câțiva tineri din țara noastră au pus la cale o provocare neobișnuită. Unul dintre ei trebuia să doarmă noaptea într-un sicriu într-un cimitir și să călătorească cu sicriul în troleibuz pentru câteva stații. Aceștia și-au documentat întreaga activitate pe TikTok. Înainte de provocarea propriu-zisă, care urma să aibă loc pe data de 30 iunie, tinerii […] Articolul (Video) Provocare ieșită din comun: Un tânăr urma să doarmă în sicriu apare prima dată în ea.md.
09:00
În prezent, doar aproximativ 14% dintre copiii cu vârsta de la 0 la 3 ani frecventează o creșă publică sau beneficiază de alte forme de îngrijire oferite de stat, afirmă ministrul Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu.   Ceea ce ne dorim să facem este ca în următorii ani să dublăm această cifră, să ajungem […] Articolul Analiza: Doar 14% din copiii cu vârsta între 0 și 3 ani au un loc la creșă apare prima dată în ea.md.
09:00
Vârsta de pensionare a femeilor din Republica Moldova a fost majorată cu jumătate de an, conform unei prevederi a unui proiect de lege aprobat în 2021. Astfel, până în 2028, vârsta de pensionare a femeilor va fi egală cu cea a bărbaților, ajungând la 63 de ani.   Potrivit autorităților, această modificare este necesară din […] Articolul Vârsta de pensionare a femeilor a fost majorată: Care este noul stagiu de cotizare apare prima dată în ea.md.
09:00
Recent, Dan Balan a publicat imagini din vacanța sa în munții Ucrainei, la Bukovel. Acesta petrece timpul activ și declară că i-a fost dor de această țară. Dar, bărbatul nu este singur. Se presupune că ar fi cu Tina Karol. Și iată ce i-a dat de gol! Pe pagina sa de Instagram, Tina a postat […] Articolul (Foto/video) Dan Balan și Tina Karol împreună în Bukovel! Ce i-a dat de gol pe cei doi apare prima dată în ea.md.
09:00
O nouă descoperire în subsolul blocului de locuințe de pe bulevardul Traian din Capitală, unde recent a fost găsit cadavrul unei femei. De această dată, locuitorii au descoperit un fragment de corp uman.   Imaginile video au fost publicate pe o rețea de socializare. „Trei zile în urmă la noi în bloc a fost depistat […] Articolul (Video) Descoperire surprinzătoare! Ce au găsit polițiștii în subsolul unui bloc din Chișinău apare prima dată în ea.md.
09:00
Victor Muntean, campion mondial multiplu la Powerlifting și vedetă pe TikTok-ul moldovenesc, unde este numit Caras, a declarat recent într-un interviu că Maia Sandu îi datorează un apartament. Acesta ar fi fost promis de către șefa statului pentru meritele sportive ale tânărului. „Trebuie să-mi dea apartament de 6 ani. De cinci ani sunt campion mondial […] Articolul (Video) „Caras” declară că Maia Sandu îi datorează un apartament: „Chiar mi-a promis să-mi dea apartament, dar nu a dat” apare prima dată în ea.md.
Acum 24 ore
14:30
Dacă te-ai simțit vreodată atrasă de o anumită carieră profesională, poate fi datorită faptului că acesta este cea mai potrivită pentru ține, conform zodiei tale. Sau cel puțin, ar fi alegerea care te-ar putea face cea mai fericită, deoarece astrele au anumite energii care te îndrumă către un anumit job. Bineînțeles că vor fi și […] Articolul Descoperă ce carieră se potrivește cel mai bine cu zodia ta! apare prima dată în ea.md.
14:10
După perioada de caniculă, vin ploile însoțite de descărcări electrice. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis un cod galben pentru instabilitate atmosferică. Alerta este deja în vigoare și va rămâne activă până mâine. Conform SHS, avertizarea meteorologică este valabilă în intervalul: 2 iulie 2024, ora 13:30 – 3 iulie 2024, ora 21:00. Astfel, pe arii […] Articolul Vin ploile! Meteorologii au emis un Cod galben de ploi puternice cu descărcări electrice apare prima dată în ea.md.
Ieri
11:30
Circulația rutieră pe podul Mihai Viteazul din Capitală rămâne deschisă. Reprezentanții Primăriei așteaptă o decizie definitivă de la Căile Ferate din Moldova privind alternativele, mecanismul și programul calendaristic pentru închiderea acestui pod, potrivit șefului adjunct al Direcției Generale Mobilitate Urbană, Dumitru Ceban. Dumitru Ceban a declarat că transportul public în această zonă va continua să […] Articolul Dumitru Ceban: Circulația rutieră pe podul Mihai Viteazul rămâne deschisă apare prima dată în ea.md.
11:30
O mare parte din parcarea din fața Aeroportului Internațional Chișinău este îngrădită, iar locurile sunt ocupate de mașini cu numere de înmatriculare ucrainene. Autorul videoului a menționat că nu se opune acestei situații, dar a subliniat că în acea zonă există multe locuri libere unde ar putea parca și alți șoferi, scrie știri.md Ia uitați-vă, […] Articolul (Video) Parcare privată pentru ucraineni la Aeroport: Zona e îngrădită apare prima dată în ea.md.
11:30
De mai bine de doi ani și jumătate, Republica Moldova i-a devenit a doua casă. În februarie 2022, ea s-a refugiat aici împreună cu familia, la scurt timp după ce armata rusă a început să atace militar Ucraina.   Este vorba despre Elena Priseajniuc, o femeie originară din Vinița, Ucraina, care și-a părăsit orașul natal […] Articolul Istoria succesului unei femei din Ucraina: „Este a cincea mea încercare să fac asta. De multe ori am mai făcut asta și am schimbat domeniul de activitate” apare prima dată în ea.md.
11:30
Migrarea, un fenomen dificil de controlat. În ultimii patru ani, peste 200.000 de moldoveni au emigrat în străinătate, marcând un record până în prezent. Aceste date sunt prezentate într-o analiză realizată de Idis Viitorul, care indică că populația țării a scăzut la nivelul din anul 1953. Potrivit analizei, la întâi ianuarie 2024 în țară mai […] Articolul Moldova tot mai pustie! În ultimii patru ani au emigrat un număr record de moldoveni apare prima dată în ea.md.
11:30
Patru copii au suferit intoxicații cu droguri la o terasă din municipiul Chișinău. Ambulanța a fost chemată duminică, în jurul orei 13:35. Primul echipaj medical a ajuns la fața locului în aproximativ 10 minute. Tinerii, cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani, prezentau simptome precum cefalee, amețeli, greață, uscăciune în gură, vomă, amorțeală în […] Articolul Cumplit! Patru copii au suferit intoxicații cu droguri la o terasă din Capitală. Cel mai mic dintre ei are 12 ani apare prima dată în ea.md.
11:30
Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit în urmă cu trei ani, după trei ani de relație. Se înțeleg bine și petrec foarte mult timp împreună. În cadrul unui interviu, artista a dezvăluit ce o deranjează cel mai tare la soțul ei. „Îți spun eu, când nu este acasă, asta mă enervează cel mai mult. […] Articolul Ce s-a întâmplat între Cleopatra Stratan și Edward Sanda după șase ani de relație. „Am fost nevoiți să fim în direcții diferite” apare prima dată în ea.md.
11:30
Dacă plănuiți să călătoriți din motive de afaceri sau pentru plăcere, veți petrece timp în camera de hotel. Asta înseamnă că o experiență proastă la hotel poate fie să vă facă, fie să vă strice întreaga călătorie. Așadar, iată 50 de trucuri care vă pot îmbunătăți experiența la hotel și vă pot economisi și bani. […] Articolul Trucuri Inteligente Pentru Hoteluri Care Vă vor Îmbunătăți Orice Vacanță apare prima dată în ea.md.
11:30
Andra și-a bucurat admiratorii cu o nouă piesă, pe care a lansat-o în 28 iunie. Melodia „Ma intorc acasă” a ajuns imediat la inima românilor, care i-au scris zeci de mesaje de apreciere pe pagina de socializare, dar si pe YouTube. „Sper să vă placă. Are o tentă popularã, după cum se vede costumația mea. […] Articolul (Video) Andra își cântă dragostea în noul său hit „Mă întorc acasă” apare prima dată în ea.md.
11:30
Transpirația excesivă este o problemă frecventă și deranjantă, mai ales în sezonul cald, când temperaturile ridicate intensifică acest disconfort. Multe persoane se confruntă cu pete inestetice pe haine și un miros neplăcut, afectându-le starea psiho-emoțională și calitatea vieții. Există însă o soluție eficientă și sigură pentru această problemă: tratamentul hiperhidrozei cu toxină botulinică oferit de […] Articolul Descoperă soluția revoluționară pentru a scăpa de transpirația în exces! Rezultate garantate apare prima dată în ea.md.
1 iulie 2024
17:50
Sunt sigură că ai observat și tu cât de mult s-a schimbat percepția asupra ochelarilor de soare în ultimii ani. Nu mai sunt doar un obiect practic, sunt de fapt un adevărat statement de modă. Dar, înainte de a intra în detalii despre cum să alegem perechea perfectă pentru această vară, haide să discutăm despre […] Articolul Stil și protecție: Cum să alegi ochelarii de soare pentru vara 2024 apare prima dată în ea.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
08:30
Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost înjunghiat de un individ agresiv. Incidentul a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 14:20, pe strada Ștefan cel Mare din localitatea Floreni, Anenii Noi. Potrivit surselor Pulsmedia.md, victima este un bărbat de 39 de ani, angajat al unei companii de […] Articolul Crimă într-un sat din Anenii Noi. Taximetrist înjunghiat, în ziua mare apare prima dată în ea.md.
08:30
Emilian Crețu este pe bagaje din nou. Acesta continuă să facă naveta Moldova – Italia. De data aceasta a zburat împreună cu sora Nina, către odihna bine meritată. Însă, de data aceasta zborul său a fost unul neobișnuit! Ce i s-a întâmplat actorului? La câte zboruri a avut în viața, Emilian poate fi impresionat greu […] Articolul (Video) Emilian Crețu: „Am avut la viața mea, zeci și sute de zboruri dar…” Ce i s-a întâmplat actorului în zborul recent apare prima dată în ea.md.
08:30
Constanța Cebotari, mama a patru copii, a trecut prin multe greutăți în viață. A fost bătută și înșelată de soțul ei, care mai târziu a înjunghiat-o de șapte ori. Cea mai recentă tragedie s-a întâmplat acum circa o săptămână, când cineva i-a incendiat casa. În prezent, femeia și copiii ei au rămas pe drumuri. Constanța […] Articolul Casa le-a ars în plină noapte! Istoria unei mame cu patru copii care au rămas pe drumuri apare prima dată în ea.md.
08:30
Celebra piesă „Dragostea din tei” a formației Ozone, nu-și pierde din strălucire. În acest an, hitul a răsunat la Campionatul European de Fotbal UEFA 2024, în versiunea interpretată de сântăreața germană Leony.   Piesa a răsunat chiar la ceremonia festivă de deschidere a campionatului. Managerul artistului a declarat că Dan Balan, a aprobat personal includerea […] Articolul (Video) Melodia lui Dan Bălan răsună la campionatul UEFA 2024! Cum a reacționat artistul apare prima dată în ea.md.
08:30
Primăria Chișinău anunță implementarea unui nou tip de marcaj rutier, denumit „covorul roșu”, în cele mai aglomerate intersecții din oraș. Aceste marcaje sunt aplicate pe carosabil, în fața trecerilor de pietoni, pentru a spori siguranța acestora. Primele astfel de marcaje au fost deja implementate pe străzile Cuza Vodă, Sarmizegetusa, Miron Costin și Braniștii. Covoare roșii” […] Articolul Covoare roșii pentru Capitală! Ce presupun acestea apare prima dată în ea.md.
08:30
Rapperii Magnat și Feoctist sunt tot mai solicitați la evenimente. Iar după piesa „Dă-mă mama după Iura”, artiștii au devenit primii în lista celor care sunt așteptați la evenimentele private. Însă, nu este totul așa de simplu, Magnat și Feoctist au o condiție pe care ar trebui să o îndeplinești, dacă ai vrea ca cei […] Articolul Îi vrei pe Magnat și Feoctist la nunta ta? Iată ce condiție va trebui să îndeplinești apare prima dată în ea.md.
08:30
Începând cu 1 iulie, vârsta de pensionare pentru femei va crește cu șase luni, astfel încât acestea se vor pensiona la împlinirea a 61 de ani. De asemenea, din aceeași dată, stagiul complet de cotizare pentru femei va fi egal cu cel al bărbaților, adică 34 de ani. În prezent, femeile se pensionează la 60 […] Articolul Vârsta de pensionare pentru femei a fost modificată. Iată noua limită de vârstă apare prima dată în ea.md.
08:30
Economistul Veaceslav Ioniță, fost deputat și fost președinte al Comisiei parlamentare pentru economie, buget și finanțe, face dezvăluiri în premieră despre implicarea sa în politică alături de PLDM, relația sa cu Vlad Filat și o decizie pe care a luat-o în 2014 și a păstrat-o secretă.   Numai cu mine, Filat a pierdut vreun an […] Articolul „Numai cu mine, Filat a pierdut vreun an de zile ca eu să accept” Dezvăluirile surprinzătoare ale lui Ioniță, despre relația cu Filat și implicarea sa în politică apare prima dată în ea.md.
08:30
Mariana Grigorenco, pedagog cu masterat în educație incluzivă, are experiență de lucru cu copii cu cerințe speciale, inclusiv autism și diverse dizabilități. Îi place să fie în preajma copiilor, iar când a aflat despre posibilitatea de a obține suport din partea Organizației Internaționale a Muncii (OIM) pentru amenajarea unei creșe de tip familial la domiciliu, […] Articolul Și-a transformat locuința în creșă pentru copii! Povestea Marianei Grigorenco apare prima dată în ea.md.
08:30
Mitropolia Moldovei anunță că, pe 19 și 20 iulie 2024, va avea loc a XXI-a ediție a Drumului Crucii și al Pocăinței în jurul orașului Chișinău. Drumul Crucii se va desfășura conform următorului program: Vineri, 19 iulie 2024 07:00 – Slujba Acatistului Acoperământului Maicii Domnului, la Biserica de lemn de la porțile orașului „Adormirea Maicii […] Articolul Mitropolia va organiza Drumul Crucii în luna iulie. Iată programul pentru enoriași apare prima dată în ea.md.
08:20
Svetlana Sainsus, co-fondatoarea unei platforme de caritate și Instagram bloggeră, a înaintat o cerere în judecată pentru a-și recupera bunul nume. Femeia solicită unui post TV, scuze și dezmințirea informațiilor defăimătoare despre ea.   Svetlana s-a trezit într-o bună zi cu declarații, precum că ar fi vinovată în moartea unei tinere. Sainsus a transmis în […] Articolul (Foto) Svetlana Sainsus își apără onoarea în judecată: „Suficient am răbdat” apare prima dată în ea.md.
08:20
Doar pasagerii, personalul autorizat și membrii echipajelor aeronavelor vor avea acces în aerogara Aeroportului Chișinău pentru încă 30 de zile. Administrația AIC anunță că prelungește restricțiile până pe 31 iulie. Reamintim că, începând cu 1 mai 2024, accesul în terminalul aeroportului este permis doar pasagerilor care prezintă biletul și documentul de călătorie. Rudele care nu […] Articolul Restricțiile la aeroportul Chișinău continuă! Rudele vor aștepta călătorii afară încă 30 de zile apare prima dată în ea.md.
30 iunie 2024
12:20
Achiziționarea unei locuințe este un pas important în viața oricărei persoane. În Moldova, creditele imobiliare sunt soluția principală pentru cei care doresc să-și cumpere un apartament sau o casă. Acest advertorial oferă informații esențiale despre creditele imobiliare, beneficiile colaborării cu o agenție imobiliară în Chișinău și detalii despre piața imobiliară locală. De ce să alegi […] Articolul Ce trebuie să știi despre creditele imobiliare în Moldova apare prima dată în ea.md.
08:20
Un accident a avut loc miercuri, 26 iunie, pe o stradă din municipiul Chișinău. Un bărbat a fost lovit de un microbuz în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni. Potrivit ofițerului de presă Svetlana Scripnic, incidentul s-a produs în jurul orei 14:35 pe strada Trandafirilor, în sectorul Botanica al Capitalei. La volanul […] Articolul (Video) Cumplit! Momentul în care un pieton ajunge sub roțile unui microbuz apare prima dată în ea.md.
08:20
Curtea Europeană a Drepturilor Omului a pronunțat o decizie de inadmisibilitate în cauza Platon vs. Republica Moldova. Cauza se referă la pretinsa încălcare a drepturilor reclamantului în baza Articolului 5 § 4 din Convenția pentru apărarea drepturilor omului și a libertăților fundamentale. Conform circumstanțelor cauzei, la 23 iulie 2016, instanța de judecată a admis demersul […] Articolul Platon pierde din nou la CEDO! Decizia Curții apare prima dată în ea.md.
08:20
Majoritatea lui Ilan Șor din Consiliul Municipal Orhei intenționează să aprobe inițierea mai multor acorduri ilegale cu „Promsviazbank,” o instituție bancară din Rusia afiliată Ministerului rus al Apărării și aflată sub sancțiuni internaționale, precum și cu organizația neguvernamentală rusă „Eurasia.” Aceste acorduri au ca scop implementarea unei noi scheme de spălare de bani. Potrivit Deschide.md, […] Articolul Șor bagă pensionarii din Orhei într-o schemă de spălare de bani apare prima dată în ea.md.
08:20
Cinci persoane au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a intrat într-un copac la Anenii Noi. Potrivit Poliției, șoferul de 41 de ani a pierdut controlul volanului din cauza oboselii. Impactul a avut loc în dimineața zilei de 28 iunie, între localitățile Chetrosu și Puhoi. Victimele se aflau într-o mașină de […] Articolul Accident cumplit! Cinci persoane – la spital, după ce o mașină a luat foc la Anenii Noi apare prima dată în ea.md.
08:20
S-au pornit la mare, dar au ajuns în spital, iar una dintre persoane a decedat. Este vorba despre câțiva dintre pasagerii autocarului implicat într-un accident teribil la Brăila, România, în vara anului trecut. Victimele accidentului au așteptat să primească ajutor din partea companiei de asigurări, dar acest lucru nu s-a întâmplat, fiind uitați de toți […] Articolul S-au pornit la mare, dar au ajuns pe patul de spital. Mărturiile șocante ale moldovenilor, care s-au pornit la mare, dar au fost grav răniți într-un accident în România apare prima dată în ea.md.
08:20
Renato Usatîi a făcut o propunere către Maia Sandu. Președintele „Partidului Nostru” a declarat într-un interviu pentru „Radar Politic” că, dacă șefa statului acceptă oferta, el își asumă să promoveze referendumul pentru integrarea europeană a Republicii Moldova, menționând că acesta ar fi promovat așa cum nu au fost promovate nici Eurovisionul, nici ședința ONU la […] Articolul Usatîi: Sunt gata să promovez referendumul de aderare la UE, dacă Maia Sandu nu va candida la funcția de președinte apare prima dată în ea.md.
08:20
15 grădinițe vor putea să deschidă grupe de creșă pentru copii de până la doi ani. Serviciile vor fi disponibile pentru cel puțin 15 copii în fiecare localitate. Sălile destinate viitoarelor grupe vor fi renovate complet și echipate cu mobilier și echipamente necesare. Investiția totală se ridică la peste 2 milioane de dolari, iar lucrările […] Articolul O veste bună pentru părinți: În grădinițele din 15 localități vor fi inaugurate grupe de creșă apare prima dată în ea.md.
29 iunie 2024
11:50
Dragi prieteni și oameni cu suflet bun, Astăzi vin în fața voastră cu inima frântă de durere și cu rugămintea să-mi ajutați micuțul de doar 10 zile. Zece zile, atât are Matvei și deja cunoaște durerea și lupta pentru viață. Mai avem un băiețel care e foarte bucuros de apariția unui frățior, doar că toată […] Articolul O șansă la viață pentru Matvei But apare prima dată în ea.md.
07:30
Funcționarii și demnitarii de stat care primesc cadouri bănești în valoare cumulativă de 5000 de euro sau mai mult ar putea fi obligați să declare în declarațiile de avere și numele persoanelor care le-au oferit aceste cadouri. Premierul Recean a solicitat Ministerului Justiției să pregătească un proiect de lege în acest sens. Aceasta se aplică […] Articolul „Ai primit spui bogdaproste și dai 50 procente”Persoanele care fac daruri scumpe vor fi declarate la ANI apare prima dată în ea.md.
07:30
Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a declarat pentru presă că se simte amenințată după ce a descoperit că toate cele patru cauciucuri ale mașinii sale au fost tăiate. Declarația a fost făcută după ședința Guvernului din 26 iunie. Mai mult, ministra a anunțat că a sesizat poliția în legătură cu incidentul.   „Mă simt în pericol. […] Articolul Ala Nemerenco amenințată? Ce i s-a întâmplat ministrei sănătății apare prima dată în ea.md.
07:30
Ne așteaptă o săptămână cu temperaturi extrem de ridicate. Din 28 iunie, a intrat în vigoare o alertă meteo de caniculă. Potrivit meteorologilor, codul galben va fi valabil până pe 4 iulie inclusiv, iar temperatura maximă a aerului va atinge valori de +33°C și mai mult. În această perioadă, există riscul de afectare a stării […] Articolul Vremea ne arde la propriu! Meteorologii au emis cod galben de caniculă în toată țara apare prima dată în ea.md.
07:30
Cadavrul unei tinere de 28 de ani a fost găsit spânzurat într-un șopron dintr-o gospodărie din Edineț. Descoperirea macabră a avut loc în după-amiaza zilei de 27 iunie, în jurul orei 17:00, în localitatea Terebna din raionul Edineț, scrie pulsmedia.md Victima s-a dovedit a fi o tânără în vârstă de 28 de ani. Oamenii legii […] Articolul Caz tragic la Edineț! O tânără, găsită spânzurată. Motivul sinuciderii te va uimi apare prima dată în ea.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.