Ilan Şor: “Acum spectacolele de circ cu diverse programe se vor desfăşura la OrheiLand pe parcursul întregului an”

BreakingNews, 30 iunie 2024 19:20

Pe 4 iulie, parcul de distracții OrheiLand va găzdui un grandios spectacol al circului italian Bonaccini. Acesta va fi primul spectacol al artiștilor străini din acest sezon. Liderul blocului politic “Victorie”, Ilan Șor, a invitat toți doritorii să participe la show-ul de la Orhei. Politicianul a spus că a fost deja instalat cortul, iar repetițiile … Articolul Ilan Şor: “Acum spectacolele de circ cu diverse programe se vor desfăşura la OrheiLand pe parcursul întregului an” apare prima dată în BreakingNews.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de BreakingNews

Acum 6 ore
22:10
Olanda va furniza în curând Ucrainei primul dintre cele 24 de avioane de luptă F-16 promise, a anunţat luni guvernul olandez, informează Reuters, preluată de news.ro. Autorizaţiile necesare pentru livrarea avioanelor către Ucraina au fost acordate, a declarat ministrul apărării, Kajsa Ollongren, într-o scrisoare adresată parlamentului pe care a transmis-o chiar înainte ca guvernul lui … Articolul Olanda finalizează pregătirile pentru livrarea avioanelor F-16 către Ucraina apare prima dată în BreakingNews.
Acum 12 ore
17:20
Pasiștii au elaborat un proiect de modificare a legii cu privire la Curtea Constituțională. Ei propun accelerarea termenelor de aprobare a noilor judecători – acum aceștia vor fi propuși cu trei luni înainte de încheierea mandatelor judecătorilor precedenți. Liderul blocului politic „Victorie”, Ilan Șor, consideră că acest proiect de amendamente “conține încercări evidente de uzurpare … Articolul Ilan Șor: “PAS tinde să accelereze numirea noilor judecători pentru a avea timp să numească „oamenii lor” apare prima dată în BreakingNews.
17:10
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizare hidrologică începând cu ziua de astăzi, 2 iulie, și până la 9 iulie curent. Potrivit hidrologilor, în râul Nistru, Prut și râurile mici se va menține scurgerea redusă a apei. În acest context, SHS solicită agenților economici și populației să consume rațional resursele de apă. „În funcţie … Articolul Alertă hidrologică: Republica Moldova se confruntă cu scurgere redusă a apei apare prima dată în BreakingNews.
16:50
Astăzi, Marina Tauber a făcut o declarație pe canalul său de Telegram, condamnând cu fermitate consumul ilegal de alcool în locuri publice de către miniștri și deputați, pe care o consideră o “rușine națională”. “Dacă de acest viciu sunt afectați miniștri și deputații, atunci acest lucru nu este doar inadmisibil, dar este o rușine națională!”, a … Articolul Tauber: Consumul public de alcool este încălcare de lege! apare prima dată în BreakingNews.
16:30
Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, informează că, și astăzi, serviciile municipale sunt alături de cetățeni, ajutându-i pe aceștia, în intervalul 11:00 – 18:00, să facă față vremii caniculare, prin oferirea apei și a ajutorului, în caz de necesitate. Cele zece puncte de prim ajutor sunt amplasate în zonele aglomerate din oraș, și anume: -Sectorul … Articolul Primăria Chișinău ajută cetățenii să facă față vremii caniculare apare prima dată în BreakingNews.
16:10
Sute de pasageri au rămas blocați pe Aeroportul Internațional Chișinău în urma unei alerte cu bombă. Potrivit șefei Secției comunicare strategică a IGPF Raisa Novițchi, în prezent, AIC a primit o alertă cu privire la o bombă. Astfel, Poliția de Frontieră în colaborare cu alte autorități competente, desfășoară verificări pentru a asigura securitatea. Personalul aeroportuar … Articolul Alertă cu bombă la Aeroportul Internațional Chișinău: Sute de pasageri evacuați apare prima dată în BreakingNews.
15:50
În raionul Sîngerei, încă cinci școli au fost închise, iar părinții se confruntă cu dilema de a găsi alternative pentru educația copiilor lor. Situația devine din ce în ce mai dificilă pentru multe familii, care consideră că această decizie ar putea fi ultima picătură care îi va determina să părăsească țara. Irina Vlah, fondatoarea „Platformei … Articolul Irina Vlah denunță lipsa de interes a guvernului pentru educație apare prima dată în BreakingNews.
14:00
Tabăra constantă „Poieniţa Veselă” din satul Dănceni, raionul Ialoveni, din subordinea Primăriei Chişinău, și-a început activitatea în acest sezon estival din data de 8 iunie, urmând să activeze până pe 28 august. „În total vor fi organizate șapte schimburi a câte zece zile fiecare. În acest sezon estival, capacitatea taberei este de circa 500 de … Articolul Tabăra „Poieniţa Veselă”: Activități și oportunități pentru copii apare prima dată în BreakingNews.
Acum 24 ore
12:30
     Procuratura raionului Ialoveni împreună cu organul de urmărire penală al Inspectoratului de Poliție Ialoveni au expediat în judecată o cauză penală în privința a patru persoane, membri au unui grup criminal organizat, în care au fost deconspirată și investigată o schemă de obținere mijloacelor bănești prin escrocherie (art.190 alin.(4) din Codul penal). Potrivit … Articolul Grup criminal organizat, trimis în judecată pentru escrocherii în valoare de 300.000 lei apare prima dată în BreakingNews.
12:10
O bătaie a avut loc ieri, 1 iulie, pe o stradă din Capitală. Între doi bărbați, ambii fiind în stare de ebrietate, s-ar fi iscat un conflict. Drept urmare, unul dintre ei l-a înjunghiat pe celălalt. Agresorul a fost reținut, iar victima – transportată la spital. Potrivit ofițerului de presă Scripnic Svetlana, cazul a fost … Articolul Un bărbat din Capitală și-a înjunghiat amicul de pahar în plină stradă apare prima dată în BreakingNews.
11:30
Peste 230.000 de țigări, aparținând a trei mărci moldovenești, contrafăcute în Ucraina, și aproape 300 de litri de alcool etilic de contrabandă, care urmau să fie vândute în România, au fost ridicate de ofițerii vamali, sub conducerea procurorilor PCCOCS. Oamenii legii au efectuat percheziții la domiciliul și automobilele unui bărbat de 60 de ani. Pe … Articolul Schemă de contrabandă: Mii de țigări urmau să fie vândute în România apare prima dată în BreakingNews.
11:30
Faptele bune continuă în Orhei. Echipa lui Ilan Șor dezvoltă un mare proiect de infrastructură, inițiat de primarul de onoare Ilan Șor. De această dată, locuitorii caselor nr. 150 și nr. 152 de pe strada Unirii din sectorul Bucuria au avut parte de o transformare minunată. Drumurile de acces spre case au fost reparate și … Articolul Proiect vechi, succese noi: Echipa lui Ilan Șor continuă modernizarea la Orhei apare prima dată în BreakingNews.
11:30
Rangerii de pe Muntele Fuji din Japonia au dat luni startul oficial sezonului de alpinism din acest an, cu aproximativ 90 de minute înainte de răsăritul soarelui, fiind impuse noi taxe pentru accesul pe trasee şi o limitare a numărului de excursionişti, pentru reducerea supraaglomerării. Persoanele interesate de escaladarea Muntelui Fuji trebuie să plătească 2.000 … Articolul Japonia impune noi taxe și restricții pentru alpiniști apare prima dată în BreakingNews.
11:30
Cadavrul unui bărbat a fost depistat strangulat de către soția acestuia în șopronul din propria lor gospodărie din Ocnița. Totul s-a întâmplat în seara zilei de 30 iunie, în jurul orei 21:30, în localitatea Paladea din raionul Ocnița, transmite breakingnews.md, cu referire la pulsmedia.md.  Femeia în vârstă de 35 de ani a sunat la poliție și a … Articolul Ocnița: O femeie și-a găsit soțul strangulat în șopron apare prima dată în BreakingNews.
11:30
Premierul ungar Viktor Orban merge, marţi, la Kiev pentru a se întâlni cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, a relatat Financial Times, citat de Reuters. Aceasta va fi prima vizită a liderului maghiar în Ucraina de la începutul războiului cu Rusia în februarie 2022, potrivit News.ro. Nici anturajul lui Viktor Orban şi nici cel al lui … Articolul Viktor Orban merge în Ucraina, în prima vizită oficială de la începutul războiului apare prima dată în BreakingNews.
11:30
Procurorii PCCOCS și ofițerii Serviciului Vamal anunță o captură de peste 230.000 țigări de trei mărci moldovenești contrafăcute în Ucraina și aproape 300 litri de alcool etilic de contrabandă, pentru vânzare în România. Captura a urmat perchezițiilor la domiciliul din Chișinău și în automobilele bărbatului cu vârsta de 60 de ani. Suplimentar, pentru cercetare au … Articolul VIDEO// Peste 230.000 țigări contrafăcute și alcool ilegal din Ucraina pentru România – schemă destructurată apare prima dată în BreakingNews.
Ieri
20:30
Turcia, România și Bulgaria au lansat luni operațiuni comune de acțiune împotriva minelor în Marea Neagră pentru a îmbunătăți siguranța transporturilor maritime, în special pentru exporturile de cereale ucrainene, transmite Bloomberg, citată de BBC. Inițiativa condusă de Istanbul, prima acțiune comună majoră a țărilor Mării Negre de la invadarea Ucrainei de către Rusia în februarie … Articolul Operațiune de deminare în Marea Neagră, lansată de Turcia, România și Bulgaria apare prima dată în BreakingNews.
20:20
Uniunea Europeană va achiziționa pentru Moldova complexe antiaeriene cu rază scurtă de acțiune în valoare de 9 milioane de euro. Pe site-ul Fondului European pentru Pace se menționează că UE „se străduiește să ofere Moldovei tot sprijinul necesar pentru a face față problemelor cu care se confruntă în urma războiului agresiv al Rusiei împotriva Ucrainei”. … Articolul Ilan Șor: „Fondul European pentru Pace atrage consecvent Moldova în război” apare prima dată în BreakingNews.
18:10
Statul Israel modifică începând cu luna august regulile de intrare pe teritoriul său, inclusiv pentru cetățenii Republicii Moldova. Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, începând cu data de 1 august, Israelul pune în aplicare sistemul ETA-IL https://israel-entry.piba.gov.il/ de verificare prealabilă și pre aprobare a intrării și șederii în Israel a cetățenilor străini. Conform autorităților israeliene, de la … Articolul Statul Israel modifică regulile de intrare pe teritoriul său apare prima dată în BreakingNews.
17:30
Procurorii de la Briceni au reușit să obțină o sentință de condamnare a unui bărbat în vârstă de 52 de ani, originar din raionul Râșcani, acuzat de organizarea migrației ilegale în cadrul unui grup criminal organizat. Potrivit materialelor cauzei penale, inculpatul, aflându-se pe teritoriul Republicii Moldova, a fost telefonat de către o persoană aflată pe … Articolul Pedeapsă cu patru ani de închisoare, pentru un bărbat acuzat de organizarea migrației ilegale apare prima dată în BreakingNews.
14:40
Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii Poliției de Frontieră, anunță investigarea a trei bărbați bănuiți de contrabandă cu șapte mașini de lux din Franța, Italia și Olanda, estimate la peste 4.200.000 lei. Cu excepția uneia care a fost ridicată în punctul de trecere Leușeni (Range Rover Vogue), celelalte șase automobile (Mercedes CLA 180 CDI, Range … Articolul VIDEO// Mașini de lux de 4.000.000 lei, aduse prin contrabandă din Franța, Italia și Olanda. Bănuiții – investigați în Moldova și Franța apare prima dată în BreakingNews.
14:10
Centrul Național Anticorupție raportează mai multe activități, desfășurate săptămâna trecută pe componenta de combatere a corupției, dar și alte acțiuni din spectrul de atribuții instituționale. Astfel, 4 persoane au fost reținute pe parcursul săptămânii în dosare de corupție. Într-un caz, un bărbat din Cahul a fost reținut într-un dosar de trafic de influență la eliberarea … Articolul CNA descoperă mită și corupție: Percheziții și arestări cu sechestre de peste 2 milioane de lei apare prima dată în BreakingNews.
13:40
Ofițerii Direcției investigații ,,Centru” și Direcției urmărire penală a INI, sub conducerea PCCOCS, au destructurat activitatea infracțională a unui grup de persoane din raionul Călărași, specializate în cultivarea și comercializarea drogurilor, precum și în contrafacerea și realizarea alcoolului.   În rezultatul documentării pe o perioadă de trei luni, polițiștii au constatat că unul dintre suspecți, … Articolul VIDEO// Călărași: Grupare de trafic de droguri dezvăluită – principalul suspect, 36 de ani, cultivator de cânepă apare prima dată în BreakingNews.
13:10
Undă de şoc in Germania. Cel puţin opt persoane au fost rănite, într-o cafenea. Atacatorul a aruncat cu acid peste femeia alături de care stătea la masă, dar şi peste chelneriţă. Deşi a fugit, a fost prins la scurt timp de poliţie. În timpul operațiunii, patru ofițeri și doi pompieri care au intrat în contact … Articolul Atac macabru într-o cafenea din Germania. Un bărbat a mutilat-o cu acid pe femeia cu care stătea la masă, apoi a stropit și o chelneriță apare prima dată în BreakingNews.
12:40
Polițiștii sectorului Centru din capitală au depistat sute de plante de mac pe un teren îngrădit din raionul Ialoveni. Acestea erau plantate într-o livadă, a cărui proprietar este un bărbat de 48 de ani. Plantele au fost ridicate și transmise pentru efectuarea expertizei la Centrul Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare al IGP. Conform legii penale, semănatul … Articolul Descoperire șocantă: Sute de plante de mac găsite în livada din Ialoveni apare prima dată în BreakingNews.
12:10
Irina Vlah, fondatoarea „Platformei Moldova”, a declarat astăzi că venirea lui Mark Rutte în funcția de Secretar General al NATO, începând cu luna octombrie, oferă Republicii Moldova o oportunitate istorică. Într-un comunicat de presă, Vlah a subliniat importanța ca noul Președinte al Republicii Moldova să adreseze o solicitare oficială către Rutte, cerând Alianței Nord-Atlantice să … Articolul “Platforma Moldova” propune o declarație oficială de neutralitate pentru Republica Moldova către NATO apare prima dată în BreakingNews.
11:40
Serviciul Hidrometeorologic de stat anunță că prima zi din iulie va fi însorită. Maximele termice vor oscila între +30 și +35 de grade Celsius. În Capitală la noapte vor fi +20 de grade, iar ziua vor fi +33 de grade. În raioanele de nord, valorile termice vor arăta între +17 și +30 de grade Celsius. … Articolul Maxime de până la +35°C: prognoza meteo pentru începutul lunii iulie apare prima dată în BreakingNews.
11:10
Fernando Monte, un pensionar italian în vârstă de 80 de ani, a fost găsit mort în locuința sa din via Trieste, Castrignano dei Greci, în provincia Lecce din Puglia. Corpul neînsuflețit al bătrânului a fost descoperit în cursul zilei de astăzi, 30 iunie 2024, de către fiica acestuia, care a alertat imediat autoritățile. Potrivit publicației … Articolul Crimă în Italia: Un moldovean ar fi ucis pensionarul pe care îl îngrijea. Informații cutremurătoare apare prima dată în BreakingNews.
10:40
Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost înjunghiat de un individ agresiv. Incidentul a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 14:20, pe strada Ștefan cel Mare din localitatea Floreni, Anenii Noi. Potrivit surselor Pulsmedia.md, victima este un bărbat de 39 de ani, angajat al unei companii de taximetrie. … Articolul Incident violent în Floreni: Un taximetrist, în stare gravă după ce a fost înjunghiat de un bărbat apare prima dată în BreakingNews.
10:40
Irina Vlah, președinta „Platformei Moldova”, a făcut recent o declarație prin care solicită ca noul președinte al Republicii Moldova să adreseze o solicitare oficială noului secretar general al NATO, Mark Rutte, pentru recunoașterea neutralității țării. „Venirea lui Mark Rutte în fruntea NATO practic va coincide cu alegerea în funcție a noului Președinte al Republicii Moldova. … Articolul Oportunitate istorică: Irina Vlah cere recunoașterea neutralității R.Moldova de către NATO apare prima dată în BreakingNews.
10:10
La un an de la tragicul incident care a avut loc pe Aeroportul Internațional Chișinău, conducerea Poliției de Frontieră și efectivul instituției au adus un omagiu polițistului de frontieră Serghei Muntean. Ceremonia de comemorare a fost oficiată de un preot, care a ținut un paraclis în amintirea eroului căzut la datorie. Ulterior, au fost depuse … Articolul Un an de la atacul armat de pe Aeroportul Chișinău: Poliția de Frontieră își amintește eroul apare prima dată în BreakingNews.
09:40
Atac armat într-un oraș din nord-estul Franței. Un om a murit și cinci au fost răniți, la o nuntă turcească, după ce trei bărbați au tras asupra celor peste o sută de invitați, potrivit BBC. 0 seconds of 36 secondsVolume 90%   Potrivit presei franceze, atacatorii aveau fețele acoperite și erau înarmați cu două puști … Articolul Atac armat la o nuntă turcească în Franța: Un mort și cinci răniți apare prima dată în BreakingNews.
Mai mult de 2 zile în urmă
19:30
Un bărbat a fost salvat de polițiști, după ce ar fi încercat să se sinucidă în timp ce se afla în Izolatorul de Detenție Preventivă din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. Potrivit surselor Pulsmedia.md, incidentul a avut loc în amiaza zilei, în jurul orei 12:25, când oamenii legii au observat în una dintre celule … Articolul Un bărbat ar fi încercat să se sinucidă în izolatorul Poliției Capitalei apare prima dată în BreakingNews.
19:20
Pe 4 iulie, parcul de distracții OrheiLand va găzdui un grandios spectacol al circului italian Bonaccini. Acesta va fi primul spectacol al artiștilor străini din acest sezon. Liderul blocului politic “Victorie”, Ilan Șor, a invitat toți doritorii să participe la show-ul de la Orhei. Politicianul a spus că a fost deja instalat cortul, iar repetițiile … Articolul Ilan Şor: “Acum spectacolele de circ cu diverse programe se vor desfăşura la OrheiLand pe parcursul întregului an” apare prima dată în BreakingNews.
19:10
Reprezentanții blocului “Victorie” sunt preocupați de problema invaziei de lăcuste din sudul țării și au oferit de urgență ajutor satelor. Primele lucrări de dezinsecție au fost deja efectuate în satul Cairaclia, unde peste 600 de hectare de pășuni sunt amenințate. Potrivit primarului satului Cairaclia, Nicolai Caracaș, liderul blocului „Victorie”, Ilan Șor, a alocat resurse cu … Articolul Salvăm câmpurile moldovenești de lăcuste. Blocul “Victorie” ajută la combaterea dăunătorilor în timp ce autoritățile centrale nu iau nicio măsură apare prima dată în BreakingNews.
19:10
Un bărbat a murit, după ce a fost strivit de roata unei remorc a unui tractor. Tragedia a avut loc în după-amiaza zilei de 29 iunie, în localitatea Echimăuți, raionul Rezina. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Rezina, Elena Băetrău, victima s-a dovedit a fi un bărbat de 53 de ani. Acesta împreună … Articolul Rezina: Un bărbat a murit după ce a fost strivit de roata unei remorci apare prima dată în BreakingNews.
29 iunie 2024
17:00
La Essen, în vestul Germaniei, au avut loc sâmbătă dimineaţa ciocniri între protestatari şi poliţie înaintea congresului partidului Alternativa pentru Germania, partid de extremă dreaptă, programat să aibă loc timp de două zile în acest oraş. Poliţia a operat câteva arestări după ce mai mulţi poliţişti au fost atacaţi în incidente violente, în timp ce … Articolul Proteste masive în Germania: Ciocniri violente la Essen înaintea congresului AfD apare prima dată în BreakingNews.
16:50
În cadrul Forumului Juridic Internațional de la Sankt Petersburg (SPIEF), Denis Ulanov, deputat al grupului parlamentar “Victorie” împreună cu colegii săi din Rusia, Turkmenistan, Uzbekistan, Armenia și Belarus, a discutat despre necesitatea armonizării relațiilor juridice și economice ale țărilor Uniunii Economice Eurasiatice. Parlamentarul a subliniat că un astfel de dialog este foarte important și pentru … Articolul Denis Ulanov la SPIEF: Moldova utilizează sancțiunile pentru a pune presiune pe adversarii politici apare prima dată în BreakingNews.
13:00
Vasile Tarlev, fostul prim-ministru al Republicii Moldova, și-a exprimat public indignarea față de închiderea recentă a școlilor și grădinițelor din țară. Într-o declarație emoționantă, Tarlev a rememorat perioada în care a fost în funcție (2001-2008), când guvernul său a deschis și modernizat peste 200 de instituții de învățământ pentru a îmbunătăți accesul la educație și … Articolul Fostul prim-ministru Vasile Tarlev condamnă închiderea instituțiilor de învățământ apare prima dată în BreakingNews.
12:40
În urma unei recente bătăi violente care a implicat consilieri municipali și susținători ai partidelor PSRM și “Partidul Nostru”, Intellect Group, companie de consultanță politică și cercetare, a anunțat măsuri pentru a promova standarde civilizate în cultura politică din țară. Directorul Intellect Group, Ian Lisnevschi, a declarat că, deși analiza asupra PSRM și “Partidul Nostru” … Articolul Ian Lisnevschi anunță campania “Cultura politică” pentru opoziția Moldovei apare prima dată în BreakingNews.
28 iunie 2024
19:20
Vasile Tarlev critică referendumul și denunță posibilele manipulări electorale într-un interviu recent pentru Gagauziya Radio Televizionu. Liderul partidului “Viitorul Moldovei” a exprimat opinii puternice referitoare la referendumul iminent și la integritatea procesului electoral în Republica Moldova. Întrebându-l dacă intenționează să voteze la referendum sau nu, Tarlev a răspuns ferm: “Este clar pentru toată lumea că … Articolul Tarlev critică integritatea procesului electoral în Moldova apare prima dată în BreakingNews.
18:00
Un cetățean din R. Moldova a fost trimis pe banca acuzaților în Italia pentru violență în familie. Mai exact, timp de opt ani individul și-a bătut și amenințat soția și copii – ultimul caz înregistrat fiind în decembrie 2022, când femeia a fost snopită de soț din cauza că a decis să fumeze o țigară. … Articolul Italia: Un moldovean și-a bătut soția pentru că aceasta a fumat o țigară apare prima dată în BreakingNews.
17:20
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat vineri că lucrează la un nou plan pentru a pune capăt războiului în Ucraina, în timp ce ţara continuă în acelaşi timp să se întărească pe plan militar pentru a putea forţa Rusia să accepte o „pace justă”, informează AFP, preluată de Agerpres. „Este foarte important pentru noi să … Articolul Zelenski spune că pregătește un plan pentru „o pace justă” cu Rusia apare prima dată în BreakingNews.
16:00
Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) consideră atacul la adresa consilierului municipal din Bălți Maxim Moroșan drept „o provocare infracțională organizată”. Potrivit reprezentanților PSRM, în spatele acestui incident se află însăși liderul Partidului Nostru Renato Usatîi, dar și subordonații săi.„Anterior, aceștia l-au amenințat pe Maxim Moroșan și i-au cerut să plece din Bălți și să … Articolul Reacția PSRM la reținerea lui Moroșan: Totul a fost organizat apare prima dată în BreakingNews.
15:40
Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, informează că, viceprimarul Ilie Ceban, reprezintă, zilele acestea, Primăria Chișinău la două evenimente majore, care au loc la Valencia, Spania: „European Urban Resilience Forum” și „Valencia Cities Climate Week”. „Aceste evenimente de referință au reunit lideri locali, experți și reprezentanți ai organizațiilor internaționale pentru a discuta și a împărtăși … Articolul Viceprimarul Chișinăului, Ilie Ceban, reprezintă Primăria Chișinău la 2 evenimente internaționale importante în Valencia apare prima dată în BreakingNews.
15:30
Continuă și lucrările de reabilitare a carosabilului pe str. Alba Iulia din sectorul Buiucani al Capitalei. „În prezent, se desfășoară lucrări de frezare a asfaltului pe mai multe segmente ale carosabilului. De asemenea, sunt ridicate la cotă fântânile de canalizare și receptorii de captare a apei pluviale”, precizează Ion Ceban. Următorul pas, informează edilul, va … Articolul Lucrări ample de reabilitare și modernizare a str. Alba Iulia apare prima dată în BreakingNews.
15:10
Guvernatorul Băncii Naționale a Moldovei, Anca Dragu, a declarat că utilizarea cardurilor bancare din sistemul MIR în Republica Moldova “este ilegală și implică sancțiuni penale”. Chipurile aceasta și este un război hibrid, care este “combătut” de autoritățile moldovenești. Liderul blocului politic “Victorie”, Ilan Șor, a criticat declarația lui Dragu, și a precizat că multe sisteme … Articolul Ilan Șor: “Dacă guvernatorul Băncii Naționale nu vrea să susțină un anumit sistem de plăți, asta nu îl face ilegal” apare prima dată în BreakingNews.
15:00
Panică într-un bloc locativ din sectorul Rîșcani al capitalei. Un apartament situat la primul etaj al unui bloc locativ a luat foc. Pompierii IGSU au intervenit pentru a stinge flăcările care au afectat un apartament într-un bloc de locuit de pe strada Miron Costin 17/3 din municipiul Chișinău. Apelul de la Serviciul 112 a fost … Articolul Un apartament situat la primul etaj al unui bloc locativ a luat foc apare prima dată în BreakingNews.
14:30
Aseară, 27 iunie 2024, pe sensul de ieșire din țară, a fost reținut un administrator autorizat al insolvabilității, anunțat în căutare națională, împotriva căruia în perioada noiembrie 2022 – februarie 2024, au fost pornite trei cauze penale pentru săvârșirea infracțiunii de abuz de serviciu conform art. 327 alin. (2) lit. b1) din Codul penal. Aceste … Articolul Un administrator autorizat al insolvabilității reținut de Procuratura Anticorupție pentru abuz de serviciu apare prima dată în BreakingNews.
13:40
Vasile Tarlev, Fost Prim-ministru al Republicii Moldova și lider al partidului “Viitorul Moldovei”, a dezvăluit într-un interviu pentru Gagauziya Radio Televizionu așteptările sale și nemulțumirile față de actuala guvernare înaintea alegerilor prezidențiale. În cadrul interviului acordat de Tarlev jurnalistei Nina Dimoglo, a fost abordată tema alegerilor prezidențiale iminente și așteptările sale în privința procesului electoral. … Articolul Alegerile prezidențiale din Moldova: Vasile Tarlev își dezvăluie așteptările și nemulțumirile apare prima dată în BreakingNews.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.