Cum seduci o persoană. Tehnici cu care nu dai greş

EA.md, 27 iunie 2024 08:00

Când atracţia dintre două persoane este reciprocă, lucrurile sunt ceva mai simple. Însă când vrei să atragi atenţia unei persoane, este bine să ştii ce să faci pentru a avea mai mult succes.   Pentru a seduce pe cineva, nu este nevoie să îi vorbeşti direct. Există câteva moduri prin care stârneşti curiozitatea, dar şi […] Articolul Cum seduci o persoană. Tehnici cu care nu dai greş apare prima dată în ea.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de EA.md

Acum 6 ore
08:30
Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost înjunghiat de un individ agresiv. Incidentul a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 14:20, pe strada Ștefan cel Mare din localitatea Floreni, Anenii Noi. Potrivit surselor Pulsmedia.md, victima este un bărbat de 39 de ani, angajat al unei companii de […] Articolul Crimă într-un sat din Anenii Noi. Taximetrist înjunghiat, în ziua mare apare prima dată în ea.md.
08:30
Emilian Crețu este pe bagaje din nou. Acesta continuă să facă naveta Moldova – Italia. De data aceasta a zburat împreună cu sora Nina, către odihna bine meritată. Însă, de data aceasta zborul său a fost unul neobișnuit! Ce i s-a întâmplat actorului? La câte zboruri a avut în viața, Emilian poate fi impresionat greu […] Articolul (Video) Emilian Crețu: „Am avut la viața mea, zeci și sute de zboruri dar…” Ce i s-a întâmplat actorului în zborul recent apare prima dată în ea.md.
08:30
Constanța Cebotari, mama a patru copii, a trecut prin multe greutăți în viață. A fost bătută și înșelată de soțul ei, care mai târziu a înjunghiat-o de șapte ori. Cea mai recentă tragedie s-a întâmplat acum circa o săptămână, când cineva i-a incendiat casa. În prezent, femeia și copiii ei au rămas pe drumuri. Constanța […] Articolul Casa le-a ars în plină noapte! Istoria unei mame cu patru copii care au rămas pe drumuri apare prima dată în ea.md.
08:30
Celebra piesă „Dragostea din tei” a formației Ozone, nu-și pierde din strălucire. În acest an, hitul a răsunat la Campionatul European de Fotbal UEFA 2024, în versiunea interpretată de сântăreața germană Leony.   Piesa a răsunat chiar la ceremonia festivă de deschidere a campionatului. Managerul artistului a declarat că Dan Balan, a aprobat personal includerea […] Articolul (Video) Melodia lui Dan Bălan răsună la campionatul UEFA 2024! Cum a reacționat artistul apare prima dată în ea.md.
08:30
Primăria Chișinău anunță implementarea unui nou tip de marcaj rutier, denumit „covorul roșu”, în cele mai aglomerate intersecții din oraș. Aceste marcaje sunt aplicate pe carosabil, în fața trecerilor de pietoni, pentru a spori siguranța acestora. Primele astfel de marcaje au fost deja implementate pe străzile Cuza Vodă, Sarmizegetusa, Miron Costin și Braniștii. Covoare roșii” […] Articolul Covoare roșii pentru Capitală! Ce presupun acestea apare prima dată în ea.md.
08:30
Rapperii Magnat și Feoctist sunt tot mai solicitați la evenimente. Iar după piesa „Dă-mă mama după Iura”, artiștii au devenit primii în lista celor care sunt așteptați la evenimentele private. Însă, nu este totul așa de simplu, Magnat și Feoctist au o condiție pe care ar trebui să o îndeplinești, dacă ai vrea ca cei […] Articolul Îi vrei pe Magnat și Feoctist la nunta ta? Iată ce condiție va trebui să îndeplinești apare prima dată în ea.md.
08:30
Începând cu 1 iulie, vârsta de pensionare pentru femei va crește cu șase luni, astfel încât acestea se vor pensiona la împlinirea a 61 de ani. De asemenea, din aceeași dată, stagiul complet de cotizare pentru femei va fi egal cu cel al bărbaților, adică 34 de ani. În prezent, femeile se pensionează la 60 […] Articolul Vârsta de pensionare pentru femei a fost modificată. Iată noua limită de vârstă apare prima dată în ea.md.
08:30
Economistul Veaceslav Ioniță, fost deputat și fost președinte al Comisiei parlamentare pentru economie, buget și finanțe, face dezvăluiri în premieră despre implicarea sa în politică alături de PLDM, relația sa cu Vlad Filat și o decizie pe care a luat-o în 2014 și a păstrat-o secretă.   Numai cu mine, Filat a pierdut vreun an […] Articolul „Numai cu mine, Filat a pierdut vreun an de zile ca eu să accept” Dezvăluirile surprinzătoare ale lui Ioniță, despre relația cu Filat și implicarea sa în politică apare prima dată în ea.md.
08:30
Mariana Grigorenco, pedagog cu masterat în educație incluzivă, are experiență de lucru cu copii cu cerințe speciale, inclusiv autism și diverse dizabilități. Îi place să fie în preajma copiilor, iar când a aflat despre posibilitatea de a obține suport din partea Organizației Internaționale a Muncii (OIM) pentru amenajarea unei creșe de tip familial la domiciliu, […] Articolul Și-a transformat locuința în creșă pentru copii! Povestea Marianei Grigorenco apare prima dată în ea.md.
08:30
Mitropolia Moldovei anunță că, pe 19 și 20 iulie 2024, va avea loc a XXI-a ediție a Drumului Crucii și al Pocăinței în jurul orașului Chișinău. Drumul Crucii se va desfășura conform următorului program: Vineri, 19 iulie 2024 07:00 – Slujba Acatistului Acoperământului Maicii Domnului, la Biserica de lemn de la porțile orașului „Adormirea Maicii […] Articolul Mitropolia va organiza Drumul Crucii în luna iulie. Iată programul pentru enoriași apare prima dată în ea.md.
08:20
Svetlana Sainsus, co-fondatoarea unei platforme de caritate și Instagram bloggeră, a înaintat o cerere în judecată pentru a-și recupera bunul nume. Femeia solicită unui post TV, scuze și dezmințirea informațiilor defăimătoare despre ea.   Svetlana s-a trezit într-o bună zi cu declarații, precum că ar fi vinovată în moartea unei tinere. Sainsus a transmis în […] Articolul (Foto) Svetlana Sainsus își apără onoarea în judecată: „Suficient am răbdat” apare prima dată în ea.md.
08:20
Doar pasagerii, personalul autorizat și membrii echipajelor aeronavelor vor avea acces în aerogara Aeroportului Chișinău pentru încă 30 de zile. Administrația AIC anunță că prelungește restricțiile până pe 31 iulie. Reamintim că, începând cu 1 mai 2024, accesul în terminalul aeroportului este permis doar pasagerilor care prezintă biletul și documentul de călătorie. Rudele care nu […] Articolul Restricțiile la aeroportul Chișinău continuă! Rudele vor aștepta călătorii afară încă 30 de zile apare prima dată în ea.md.
Ieri
12:20
Achiziționarea unei locuințe este un pas important în viața oricărei persoane. În Moldova, creditele imobiliare sunt soluția principală pentru cei care doresc să-și cumpere un apartament sau o casă. Acest advertorial oferă informații esențiale despre creditele imobiliare, beneficiile colaborării cu o agenție imobiliară în Chișinău și detalii despre piața imobiliară locală. De ce să alegi […] Articolul Ce trebuie să știi despre creditele imobiliare în Moldova apare prima dată în ea.md.
08:20
Un accident a avut loc miercuri, 26 iunie, pe o stradă din municipiul Chișinău. Un bărbat a fost lovit de un microbuz în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni. Potrivit ofițerului de presă Svetlana Scripnic, incidentul s-a produs în jurul orei 14:35 pe strada Trandafirilor, în sectorul Botanica al Capitalei. La volanul […] Articolul (Video) Cumplit! Momentul în care un pieton ajunge sub roțile unui microbuz apare prima dată în ea.md.
08:20
Curtea Europeană a Drepturilor Omului a pronunțat o decizie de inadmisibilitate în cauza Platon vs. Republica Moldova. Cauza se referă la pretinsa încălcare a drepturilor reclamantului în baza Articolului 5 § 4 din Convenția pentru apărarea drepturilor omului și a libertăților fundamentale. Conform circumstanțelor cauzei, la 23 iulie 2016, instanța de judecată a admis demersul […] Articolul Platon pierde din nou la CEDO! Decizia Curții apare prima dată în ea.md.
08:20
Majoritatea lui Ilan Șor din Consiliul Municipal Orhei intenționează să aprobe inițierea mai multor acorduri ilegale cu „Promsviazbank,” o instituție bancară din Rusia afiliată Ministerului rus al Apărării și aflată sub sancțiuni internaționale, precum și cu organizația neguvernamentală rusă „Eurasia.” Aceste acorduri au ca scop implementarea unei noi scheme de spălare de bani. Potrivit Deschide.md, […] Articolul Șor bagă pensionarii din Orhei într-o schemă de spălare de bani apare prima dată în ea.md.
08:20
Cinci persoane au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a intrat într-un copac la Anenii Noi. Potrivit Poliției, șoferul de 41 de ani a pierdut controlul volanului din cauza oboselii. Impactul a avut loc în dimineața zilei de 28 iunie, între localitățile Chetrosu și Puhoi. Victimele se aflau într-o mașină de […] Articolul Accident cumplit! Cinci persoane – la spital, după ce o mașină a luat foc la Anenii Noi apare prima dată în ea.md.
08:20
S-au pornit la mare, dar au ajuns în spital, iar una dintre persoane a decedat. Este vorba despre câțiva dintre pasagerii autocarului implicat într-un accident teribil la Brăila, România, în vara anului trecut. Victimele accidentului au așteptat să primească ajutor din partea companiei de asigurări, dar acest lucru nu s-a întâmplat, fiind uitați de toți […] Articolul S-au pornit la mare, dar au ajuns pe patul de spital. Mărturiile șocante ale moldovenilor, care s-au pornit la mare, dar au fost grav răniți într-un accident în România apare prima dată în ea.md.
08:20
Renato Usatîi a făcut o propunere către Maia Sandu. Președintele „Partidului Nostru” a declarat într-un interviu pentru „Radar Politic” că, dacă șefa statului acceptă oferta, el își asumă să promoveze referendumul pentru integrarea europeană a Republicii Moldova, menționând că acesta ar fi promovat așa cum nu au fost promovate nici Eurovisionul, nici ședința ONU la […] Articolul Usatîi: Sunt gata să promovez referendumul de aderare la UE, dacă Maia Sandu nu va candida la funcția de președinte apare prima dată în ea.md.
08:20
15 grădinițe vor putea să deschidă grupe de creșă pentru copii de până la doi ani. Serviciile vor fi disponibile pentru cel puțin 15 copii în fiecare localitate. Sălile destinate viitoarelor grupe vor fi renovate complet și echipate cu mobilier și echipamente necesare. Investiția totală se ridică la peste 2 milioane de dolari, iar lucrările […] Articolul O veste bună pentru părinți: În grădinițele din 15 localități vor fi inaugurate grupe de creșă apare prima dată în ea.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
11:50
Dragi prieteni și oameni cu suflet bun, Astăzi vin în fața voastră cu inima frântă de durere și cu rugămintea să-mi ajutați micuțul de doar 10 zile. Zece zile, atât are Matvei și deja cunoaște durerea și lupta pentru viață. Mai avem un băiețel care e foarte bucuros de apariția unui frățior, doar că toată […] Articolul O șansă la viață pentru Matvei But apare prima dată în ea.md.
07:30
Funcționarii și demnitarii de stat care primesc cadouri bănești în valoare cumulativă de 5000 de euro sau mai mult ar putea fi obligați să declare în declarațiile de avere și numele persoanelor care le-au oferit aceste cadouri. Premierul Recean a solicitat Ministerului Justiției să pregătească un proiect de lege în acest sens. Aceasta se aplică […] Articolul „Ai primit spui bogdaproste și dai 50 procente”Persoanele care fac daruri scumpe vor fi declarate la ANI apare prima dată în ea.md.
07:30
Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a declarat pentru presă că se simte amenințată după ce a descoperit că toate cele patru cauciucuri ale mașinii sale au fost tăiate. Declarația a fost făcută după ședința Guvernului din 26 iunie. Mai mult, ministra a anunțat că a sesizat poliția în legătură cu incidentul.   „Mă simt în pericol. […] Articolul Ala Nemerenco amenințată? Ce i s-a întâmplat ministrei sănătății apare prima dată în ea.md.
07:30
Ne așteaptă o săptămână cu temperaturi extrem de ridicate. Din 28 iunie, a intrat în vigoare o alertă meteo de caniculă. Potrivit meteorologilor, codul galben va fi valabil până pe 4 iulie inclusiv, iar temperatura maximă a aerului va atinge valori de +33°C și mai mult. În această perioadă, există riscul de afectare a stării […] Articolul Vremea ne arde la propriu! Meteorologii au emis cod galben de caniculă în toată țara apare prima dată în ea.md.
07:30
Cadavrul unei tinere de 28 de ani a fost găsit spânzurat într-un șopron dintr-o gospodărie din Edineț. Descoperirea macabră a avut loc în după-amiaza zilei de 27 iunie, în jurul orei 17:00, în localitatea Terebna din raionul Edineț, scrie pulsmedia.md Victima s-a dovedit a fi o tânără în vârstă de 28 de ani. Oamenii legii […] Articolul Caz tragic la Edineț! O tânără, găsită spânzurată. Motivul sinuciderii te va uimi apare prima dată în ea.md.
07:30
Un șofer de 21 de ani, originar din raionul Rezina, a fost prins beat la volan pe o stradă din municipiul Chișinău, la începutul acestei luni. Oamenii legii au stopat un automobil de model Skoda pe strada Milano, scrie știri.md Tânărul inițial nu a dorit să se supună cerinței polițiștilor pentru a fi testat alcoolscopic, […] Articolul „Dă-mi pace…eu vreau o țigară” Un șofer prins la volan beat criță apare prima dată în ea.md.
07:30
OrheiLand celebrează tradițiile și se pregătește pentru un festival de neuitat dedicat costumului național. Evenimentul va avea loc pe 30 iunie și va aduna meșteșugari talentați într-o atmosferă festivă. Expoziții de costume naționale autentice și alte surprize vor fi pregătite pentru vizitatori. Moldova este cunoscută pentru tradițiile sale bogate, păstrate și transmise din generație în […] Articolul Celebrăm împreună portul național la Orheiland! Interacțiune cu tradițiile moldovenești autentice pentru locuitorii Moldovei și vizitatorii țării! apare prima dată în ea.md.
28 iunie 2024
17:50
La data 22-23 iunie, Grădina Botanică s-a transformat într-un veritabil spațiu muzical, găzduind cea de-a 3-a ediție a festivalului KALEIDOSCOP. Evenimentul a reunit peste 20 mii oameni într-o atmosferă unică, iar pe scenă au urcat artiști de excepție care au încântat publicul cu prestații memorabile. Printre aceștia s-au numărat Smiley, The Motans, Irina Rimes, Subcarpații, […] Articolul KALEIDOSCOP – mai puternic, mai mult, mai tare! apare prima dată în ea.md.
16:50
Olimpia Balta este un nume cunoscut în domeniul medical din Republica Moldova. De-a lungul carierei sale, a demonstrat nu doar profesionalism în medicina de familie, ci și o viziune antreprenorială de excepție în domeniul stomatologiei. În calitate de co-fondatoare și administratoare a Clinicii Stomatologice Imperial Dent, doamna Balta a reușit să transforme această instituție într-un […] Articolul Olimpia Balta, directoare Imperial Dent: „Cred că viitorul stomatologiei în Moldova va fi marcat de o creștere a calității serviciilor” apare prima dată în ea.md.
09:20
Traficul rutier pe bulevardul Moscova din sectorul Rîșcani al Capitalei va fi parțial suspendat pe benzi în următoarea lună din cauza lucrărilor de reparație, anunță poliția. Până pe 22 iulie, circulația pe bulevard va fi îngreunată. De aceea, oamenii legii îndeamnă șoferii să respecte indicatoarele amplasate în zona unde au loc lucrări și să dea […] Articolul „Bucurie” pentru șoferi! Traficul rutier pe bulevardul Moscova, suspendat parțial până pe 22 iulie apare prima dată în ea.md.
09:20
Liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, afirmă că responsabilitatea pentru războiul din Ucraina aparține „ambelor părți”, că scenariul ucrainean nu se poate repeta în Moldova și că opoziția de la Chișinău trebuie să se unească pentru a înlătura actuala guvernare. Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat într-un interviu că toate […] Articolul Igor Dodon: Socialiștii nu se vor alia cu blocul Pobeda apare prima dată în ea.md.
09:20
Autoritățile din Republica Moldova și Ucraina au avertizat omologii din Israel că noile reguli de trecere a frontierei israeliene, anunțate recent, pun în pericol regimul fără vize dintre Israel și aceste țări, transmite portalul ISRALand. Conform noii politici israeliene, începând cu luna august, cetățenii țărilor pentru care nu se cere viză de intrare în Israel […] Articolul Reguli noi de intrare în Israel: Declarațiile autorităților din R. Moldova și Ucraina apare prima dată în ea.md.
09:20
Casele și apartamentele au început să se scumpească considerabil în Republica Moldova acum patru ani, din cauza creșterii prețurilor materialelor de construcție și a inflației în creștere. Deși unii ar putea crede că acest fenomen ar fi trebuit să afecteze doar prețul apartamentelor noi, experții susțin că situația a dus automat și la scumpirea apartamentelor […] Articolul Țară cu mii de șomeri și case de milioane! Cum s-a ajuns la așa prețuri pentru imobil apare prima dată în ea.md.
09:20
Poliția Republicii Moldova informează conducătorii auto că, în zilele următoare, ofițerii de patrulare vor fi prezenți în număr mai mare pe trasee. „Stimați șoferi, în zilele următoare ne veți vedea în număr mai mare pe trasee”, anunță oamenii legii. Astfel, oamenii legii se vor asigura că șoferii respectă normele rutiere și legea. „Chiar dacă nu […] Articolul Atenție, șoferi! Poliția: În zilele următoare ne veți vedea în număr mai mare pe trasee apare prima dată în ea.md.
09:20
Fiul cel mic al interpretei Janet Erhan și al fostului ministru al Tineretului, Octavian Bodișteanu, a trecut în neființă. Janet Erhan a făcut anunțul îndurerat pe rețelele de socializare, scrie știri.md   „Scumpul nostu Bogdanel, cu sufletul îndurerat și cu durere profundă, ne luăm rămas bun de la tine, cel mai deștept și cel mai […] Articolul Zi neagră pentru familia interpretei Janet Erhan: Fiul cel mic a decedat apare prima dată în ea.md.
09:20
Republica Moldova și Republica Elenă vor recunoaște reciproc permisele de conducere eliberate în cele două state. Executivul a aprobat Acordul dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Republicii Elene privind recunoașterea reciprocă și conversia permiselor de conducere. Astfel, se va facilita traficul rutier și se vor elimina impedimentele birocratice pentru cetățenii care locuiesc, lucrează sau călătoresc […] Articolul Liberi pe traseele Greciei! Permisele de conducere emise în Moldova și Grecia, recunoscute reciproc apare prima dată în ea.md.
09:20
Cu bucurie și entuziasm, Emilian Crețu dezvăluie lumii întregi noul membru al familiei, mai numerosă decât ai fi crezut vreodată!   Este vorba despre fiul tatălui lui Emilian. Acesta a mai conceput un copil înainte de a întemeia o familie cu Anastasia, mama lui Emilian Crețu. Emilian sau oricare membru de familie, nu a povestit […] Articolul Mai numeroși decât ai crezut! Emilian Crețu prezintă noul membru al familiei apare prima dată în ea.md.
09:20
Raionul Sîngerei înregistrează cea mai mare rată de infectare cu rujeolă din nordul țării. Focarele au fost identificate în satele Mărinești și Sîngereii Noi. Conform specialiștilor, printre cei contaminați s-au numărat copiii nevaccinați, transmite tvnord.md. ANGELA SPÎNU, șef adjunct pe problemele medicale la Centrul de Sănătate Sîngerei: „La moment avem înregistrate 50 de persoane, în […] Articolul „Eu mă tem, dar ce să facem, unde să fugim?!” Rujeola a provocat panică în comunitatea din Sîngerei, unde 50 de persoane s-au infectat apare prima dată în ea.md.
09:20
Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai sudate cupluri de la noi, în ciua vârstei fragede. Se iubesc, așa că nu au vrut să piardă timpul și s-au căsătorit. Toată lumea așteaptă copilul, o continuare firească a relației lor, dar iată că cei doi au făcut alt anunț. Concret, cei doi artiști […] Articolul Cleopatra Stratan și Edward Sanda au intrat în afaceri! Până la copil, fac bani împreună! apare prima dată în ea.md.
27 iunie 2024
10:10
Teatrul Fără Nume închide stagiunea de vară cu un spectacol de excepţie în cadrul primei ediţii a Festivalului Shakespeare din Ivano-Frankisvsk, Ucraina. În perioada 17-23 iunie, peste zece teatre din întreaga lume au participat la prima ediţie a Festivalului Shakespeare, organizat de Teatrul Naţional Academic „Ivano Franko” din Ivano-Frankivsk. În cadrul primei ediţii a festivalului […] Articolul Teatrul Fără Nume închide stagiunea cu participarea la primul Festival Shakespeare din Ivano-Frankivsk apare prima dată în ea.md.
08:00
Grav accident la Cahul. Un adolescent de 17 ani a murit după ce a fost aruncat din mașina în care se afla, când șoferul beat criță a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat de pe traseu. Potrivit poliției, tragedia a avut loc marți noaptea. Preliminar, polițiștii au stabilit că un tânăr de 22 de ani […] Articolul Întâmplare groaznică la Cahul: Un tânăr a fost aruncat din mașina condusă de un șofer beat criță apare prima dată în ea.md.
08:00
Consiliul pentru promovarea proiectelor investiționale de importanță națională a decis să retragă licențele pentru emisiuni de televiziune și servicii audiovizuale companiei SRL „Media Resurse”, fondatorul posturilor Orhei TV și TV6, afiliate oligarhului fugar Ilan Șor. Potrivit autorităților, la moment, față de „Media-Resurse” SRL sunt aplicate interdicții din partea unui executor judecătoresc și interdicție de înstrăinare […] Articolul Șor primește o nouă lovitură! TV6 și Orhei TV rămân fără licențe de emisie apare prima dată în ea.md.
08:00
Vremea a luat-o razna! Într-o țară din Europa a nins în plină vară! Temperaturile au scăzut brusc, iar în unele regiuni a început să ningă ca în mijlocul iernii, un fenomen complet neobișnuit pentru această perioadă a anului. Stratul de zăpadă a ajuns la peste 10 centimetri.   A nins ca-n povești duminică, 23 iunie […] Articolul (Video) Ninsoare în plină vară într-o țară din Europa! Stratul de zăpadă depus este de peste 10 centimetri apare prima dată în ea.md.
08:00
Fondatorul unei rețele de librării din țară, Ion Bargan, a fost acuzat public de către fosta sa soție de abuz, diverse forme de violență și de punerea intenționată în pericol a vieții copilului lor diagnosticat cu autism. Femeia și-a împărtășit versiunea evenimentelor într-un monolog pentru jurnalistul Dorin Galben, iar câteva zile mai târziu, Bargan a […] Articolul „Fostul meu soț și fosta mea soacră m-au impus să merg în patru labe prin biserică de față cu toată lumea“ Fondatorul unei rețele de librării, acuzat de abuz apare prima dată în ea.md.
08:00
Patric Hanganu a fost invitatul emisiunii O seară perfectă și a deschis toate cărțile despre relația cu fosta iubită, mama fiului său, Svetlana Nichitina. Mai există speranțe la o împăcare și cum se simte acum, Patric i-a povestit Anișoarei Loghin. În ultimul timp, relația lui Patric Hanganu și a Svetlanei Nichitina este în vizorul publicului. […] Articolul Patric Hanganu – adevărul crud despre relația cu Svetlana Nichitina: „Niciodată să nu spui niciodată” apare prima dată în ea.md.
08:00
Serviciul Vamal atrage atenția asupra unei noi scheme de escrocherie în care oamenii primesc conturi de plată false în legătură cu coletele pe care urmează să le primească. Scopul acestei scheme este să înșele destinatarii, solicitându-le să efectueze plăți și promițând în schimb livrarea coletelor. Potrivit reprezentanților, Serviciul Vamal nu trimite conturi de plată pentru […] Articolul Ai primit un cont de plată pentru achitarea coletelor? Nu-l plăti, este o escrocherie apare prima dată în ea.md.
08:00
Nu mulți părinți se gândesc la consecințe atunci când observă că dinții de lapte se cariază. Ignorând cariile dentare la copii, aceștia accelerează apariția problemelor de sănătate dentară la cei mici. Din păcate, cariile dentare la copii sunt extrem de frecvente în ultimii ani, din cauza alimentației bogate în dulciuri. Stomatologii trag un semnal de […] Articolul Cariile dentare la copii. O problemă ce nu trebuie ignorată apare prima dată în ea.md.
08:00
Sarcina este o perioadă specială din viața oricărei femei, încărcată cu o multitudine de trăiri și sentimente, dar și cu diferite temeri. Una dintre acestea este legată de momentul nașterii. Deși multe dintre viitoarele mame își doresc o naștere naturală, durerile din timpul travaliului și nașterii le determină, uneori, să opteze pentru a-și aduce copilul […] Articolul Îți este teamă de durerile nașterii? Iată ce soluții există apare prima dată în ea.md.
08:00
În perioada adolescenței, comunicarea eficientă cu propriul copil poate părea o provocare imensă pentru mulți părinți. Însă, stabilirea unei legături deschise și înțelegerea reciprocă sunt fundamentale pentru a naviga cu succes prin această etapă tumultuoasă a vieții lor. Află cum poți să îmbunătățești comunicarea cu adolescentul tău și să construiești relații mai profunde și mai […] Articolul Părinte de adolescent? Iată cum poţi să comunici mai bine cu el! apare prima dată în ea.md.
08:00
Când atracţia dintre două persoane este reciprocă, lucrurile sunt ceva mai simple. Însă când vrei să atragi atenţia unei persoane, este bine să ştii ce să faci pentru a avea mai mult succes.   Pentru a seduce pe cineva, nu este nevoie să îi vorbeşti direct. Există câteva moduri prin care stârneşti curiozitatea, dar şi […] Articolul Cum seduci o persoană. Tehnici cu care nu dai greş apare prima dată în ea.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.