În spiritul Jocurilor Olimpice – Marea Finală a competiției sportive interliceale din Republica Moldova

Olympic, 23 mai 2024 17:20

 În spiritul Jocurilor Olimpice – Marea Finală a competiției sportive interliceale din Republica Moldova. Ambasada Franței în Republica Moldova, Alianța Franceză din Moldova și Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova au plăcerea să anunțe Marea Finală a competițiilor sportive interliceale din Moldova. Reamintim că acest eveniment se înscrie în spiritul Jocurilor Olimpice, care … Articolul În spiritul Jocurilor Olimpice – Marea Finală a competiției sportive interliceale din Republica Moldova apare prima dată în Olympic Moldova.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Olympic

Acum 15 minute
16:30
Comitetul Național Olimpic și Sportiv (CNOS) constată, cu regret, faptul că administratorul Federației Sportive  Naționale de Lupte dl Ivan Gheorghiu continuă să răspândească în spațiul public informații eronate și defaimatoare la adresa Forului Olimpic Național cu referință la componența delegației olimpice din partea federației pentru participare la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. În acest … Articolul COMUNICAT | Clarificări privind procedurile de acreditare pentru delegația olimpică a Republicii Moldova apare prima dată în Olympic Moldova.
Acum 4 ore
13:10
Irina Rîngaci: „Bursa primită de la Comitetul Național Olimpic și Sportiv m-a ajutat enorm în pregătirea mea pentru Jocurile Olimpice. În această pregătire sunt incluse alimentația, vitaminizarea, reabilitarea, masajul, recuperarea în urma accidentărilor și alte aspecte importante. Deși eu am primit jumătate din bursa oferită în comparație cu ceilalți colegi, am încercat să îi cheltuiesc … Articolul Irina Rîngaci: Mulțumesc Comitetului Olimpic și Sportiv pentru suport! apare prima dată în Olympic Moldova.
Ieri
13:10
Dimitriana Bezede: „Această bursă a fost binevenită pentru fiecare dintre noi, sportivii, în special pentru mine. Acest ciclu olimpic a fost unul mai dificil pentru mine în ceea ce privește traumele. O mare parte din banii primiți au fost folosiți pentru tratarea și ameliorarea traumelor, care m-au împiedicat să mă pregătesc adecvat pentru competiții. În … Articolul Dimitriana Bezede: „Această bursă a fost binevenită pentru fiecare dintre noi” apare prima dată în Olympic Moldova.
Mai mult de 2 zile în urmă
12:50
„Sunt Daniela Cociu și particip la competițiile de Canoe. De câțiva ani beneficiez de bursa Solidarității Olimpice, un ajutor imens pentru mine. Acest suport a fost o sursă constantă de încurajare și motivație, dându-mi puterea să obțin rezultate remarcabile, să urc pe podium la competițiile internaționale și să mă calific pentru Tokyo 2020 și Paris … Articolul Daniela Cociu: „CNOS: Sprijinul Cheie în Drumul Meu către Succes” apare prima dată în Olympic Moldova.
12:40
Cea de-a 53-a sesiune a Adunării Generale a Asociației Comitetelor Olimpice Europene (EOC) s-a încheiat triumfal la București, în Palatul Parlamentului, unde Spyros Capralos, președintele EOC, a declarat Adunarea închisă, mulțumind pentru organizarea excelentă. George Boroi, secretarul general al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a fost aplaudat în picioare de participanți pentru ospitalitatea oferită. „Ne-am … Articolul Adunarea Generală a EOC de la București, un succes răsunător pentru România apare prima dată în Olympic Moldova.
12 iunie 2024
11:30
„Mă simt profund recunoscător pentru această bursă pe care am primit-o recent. Este o oportunitate care mi-a schimbat complet perspectiva asupra pregătirii mele sportive și a viitorului meu. Cu sprijinul generos al acestei burse, am avut acces la o gamă variată de antrenamente și resurse, inclusiv sesiuni de înot, masaj terapeutic și pregătire fizică personalizată, … Articolul Alexandru PARASCHIV: O bursă nu este doar un sprijin financiar, ci și o investiție în potențialul nostru de a atinge excelența apare prima dată în Olympic Moldova.
11 iunie 2024
11:10
„Mulțumesc din suflet pentru oportunitatea de a primi o bursă olimpică. Această bursă a fost un adevărat sprijin în călătoria mea către Jocurile Olimpice Paris 2024. Datorită acestei burse, am avut posibilitatea să organizez cantonamente individuale, să beneficiez de o alimentație corectă și de suplimente nutritive, precum și să-mi procur echipamentul sportiv necesar pentru antrenamente … Articolul Anastasia Nichita | Sprijinul care contează: Cum o bursă olimpică mi-a deschis ușile către succes! apare prima dată în Olympic Moldova.
10 iunie 2024
13:20
‍♀️Maria Olarașu: De la eforturi la realizări: Impactul unei burse olimpice în cariera mea sportivă Cu bucurie și recunoștință vreau să împărtășesc cu voi povestea mea. Eu sunt Olărașu Maria și în 2021 am fost privilegiată să primesc o bursă de solidaritate olimpică. Această bursă a fost o adevărată binecuvântare, oferindu-mi posibilitatea de a avea … Articolul Maria Olarașu: De la eforturi la realizări – impactul unei burse olimpice în cariera mea sportivă apare prima dată în Olympic Moldova.
9 iunie 2024
21:30
Luptătorul de stil greco-roman Victor Ciobanu a ocupat locul 2 la turneul internațional ”Polyak Imre & Varga Janos” de la Budapesta. El a obținut trei victorii în categoria de greutate 63 kg, cu Raiber Orozo (Venezuela), Kevin De Armas (Cuba) și Răzvan Arnaut (România). În ultimul act, elevul lui Mihai Cucul a cedat în fața … Articolul Victor Ciobanu și Mihai Bradu au urcat pe podium la Budapesta apare prima dată în Olympic Moldova.
15:10
Arcașul Dan Olaru a ocupat locul 4 la Grand Prix-ul din Croația. El i-a învins pe polonezul Janus Seweryn, turcul Berkay Akkoyun, elvețianul Keziah Chabin și sud-coreeanul Hojun Ji, dar apoi a cedat în fața britanicului Patrick Huston și italianului Matteo Bilisari. Articolul Dan Olaru, la un pas de podium la Grand Prix-ul din Croația apare prima dată în Olympic Moldova.
3 iunie 2024
13:10
Primul Seminar de Comunicare Digitală ANOC s-a încheiat cu succes, după trei zile de discuții și prezentări captivante și constructive. La eveniment au participat 74 de reprezentanți din 51 de Comitete Olimpice Naționale (NOC) de pe toate cele cinci continente și din două Asociații Continentale, delegații fiind dornici să împărtășească cele mai bune practici și … Articolul Cornel JOSAN: o fotografie surprinde momentul și nu poate fi recreată apare prima dată în Olympic Moldova.
27 mai 2024
19:20
Andrian Mardare și Zalina Marghieva au triumfat la Campionatul Balcanic de la Izmir. Ei s-au impus la probele aruncarea suliței și aruncarea ciocanului cu rezultatele 81,68 metri, respectiv 71,12. Dimitriana Bezede (aruncarea greutății), Serghei Marghiev (aruncarea ciocanului) și Alexandra Emilianov (aruncarea discului) au ocupat locul 2, iar Andreea Stavila – locul 3 la 3000 metri/obstacole … Articolul Șase atleți moldoveni au urcat pe podium la Campionatul Balcanic apare prima dată în Olympic Moldova.
26 mai 2024
13:40
Luptătorul Radu Lefter a devenit campion european Under 23. În finala de la Baku, el a dispus de rusul Soslan Dzhagaev. Cu medalii de bronz s-au ales Serghei Cilcic (65 kg) și Constantin Chirilov (70 kg). Articolul Luptătorul Radu Lefter a devenit campion european Under 23 apare prima dată în Olympic Moldova.
24 mai 2024
20:10
Luptătoarea Irina Rîngaci a devenit campioană europeană Under 23. În finala categoriei de greutate 65 kg, ea a dispus cu 11-3 de rusoaica Ekaterina Koshkina. La Baku, Irina le-a mai învins pe Laura Godino (Italia) și Nesrin Bas (Turcia). La 55 kg, Mihaela Samoil a cucerit medalia de bronz. În finala mică, ea a dispus … Articolul Irina Rîngaci a devenit campioană europeană Under 23 apare prima dată în Olympic Moldova.
16:20
Astăzi, într-o atmosferă de entuziasm și admirație, a fost inaugurat muralul impresionant intitulat „Visul Olimpic”, care celebrează spiritul de echipă și realizările excepționale ale sportivilor moldoveni. Evenimentul a reunit sportivi, antrenori, invitați speciali și iubitori ai sportului și artei, într-o manifestare de apreciere pentru eforturile și succesele echipei olimpice a Moldovei. „Visul Olimpic”, un veritabil … Articolul Lansarea muralului „Visul Olimpic” dedicat Echipei Olimpice a Republicii Moldova apare prima dată în Olympic Moldova.
08:00
Halterofila Nicoleta Cojocaru a cucerit trei medalii de aur la Campionatul Mondial Under 17, care se desfășoară în Peru. Ea a înregistrat 80 kg la proba smuls, 103 kg la aruncat și a terminat pe primul loc în categoria 55 kg cu un total de 183 kg. Articolul Trei medalii de aur pentru Nicoleta Cojocaru la Mondialul U17 apare prima dată în Olympic Moldova.
23 mai 2024
17:20
 În spiritul Jocurilor Olimpice – Marea Finală a competiției sportive interliceale din Republica Moldova. Ambasada Franței în Republica Moldova, Alianța Franceză din Moldova și Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova au plăcerea să anunțe Marea Finală a competițiilor sportive interliceale din Moldova. Reamintim că acest eveniment se înscrie în spiritul Jocurilor Olimpice, care … Articolul În spiritul Jocurilor Olimpice – Marea Finală a competiției sportive interliceale din Republica Moldova apare prima dată în Olympic Moldova.
11:10
Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova continuă cu succes proiectul „Lecția Olimpică„, o inițiativă menită să promoveze valorile olimpice, un mod de viață sănătos și să ofere informații despre istoria fascinantă a celui mai grandios eveniment sportiv mondial. În cadrul acestui proiect, elevii din liceul teoretic „Miguel de Cervantes Saavedra” din Chișinău au … Articolul Daniela COCIU, invitată la Lecția Olimpică apare prima dată în Olympic Moldova.
22 mai 2024
12:30
În atenția reprezentanților mass media! Suntem mândri să vă anunțăm despre Inaugurarea Oficială a picturii murale „Visul Olimpic”, dedicată sportivilor noștri care vor concura la Paris 2024! Această operă de artă celebrează curajul, dedicarea și pasiunea lor. Hai să le arătăm susținerea noastră! Fiecare detaliu este atent realizat pentru a surprinde spiritul și determinarea campionilor … Articolul Inaugurarea Oficială a picturii murale „Visul Olimpic” apare prima dată în Olympic Moldova.
11:00
Luptătorul de stil greco-roman Vitalie Eriomenco a cucerit medalia de argint la Campionatul European Under 23 de la Baku. În finala categoriei de greutate 63 kg, el a cedat cu 2-3 în fața reprezentantului gazdelor, azerul Ziya Babashov. Un alt azer l-a învins pe Alexandrin Guțu în semifinalele categoriei 77 kg, dar apoi elevul lui … Articolul Vitalie Eriomenco a devenit vicecampion european Under 23 apare prima dată în Olympic Moldova.
20 mai 2024
16:00
Jucătorul de tenis de masă, Vladislav Ursu reușește calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris! Este primul reprezentant al acestei probe care va evolua pentru Republica Moldova la o ediție a Jocurilor Olimpice. Republica Moldova are la moment 14 sportivi calificați la Jocurile Olimpice de la Paris: Anastasia Nichita, Irina Rîngaci, Victor Ciobanu, Valentin Petic, … Articolul Vladislav Ursu va reprezenta Moldova la Jocurile Olimpice apare prima dată în Olympic Moldova.
17 mai 2024
13:20
Alisa Glinka este stabilită de 5 ani în Franța și va fi prima reprezentantă a Moldovei într-o probă de echitație la Jocurile Olimpice. Născută pe 10 octombrie 1987 la Chișinău, ea este mamă a cinci copii. Locuiește aproape de Nice, iar la Olimpiada de la Paris va evolua la finele lunii iulie în concursul individual … Articolul Alisa Glinka va debuta la o ediție a Jocurilor Olimpice apare prima dată în Olympic Moldova.
11:00
Înotătorul Constantin Malachi a dominat un turneu internațional din Viena. El a cucerit trei medalii de aur, toate la stilul bras, pe distanțele 50, 100 și 200 de metri. La competiția din Viena au concurat 600 de sportivi din 10 țări. Constantin Malachi este un înotător din Moldova, stabilit de mai mulți ani în Franța. … Articolul Înotătorul Constantin Malachi a cucerit trei medalii de aur la turneul din Viena apare prima dată în Olympic Moldova.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.