Victor Ciobanu și Mihai Bradu au urcat pe podium la Budapesta

Olympic, 9 iunie 2024 21:30

Luptătorul de stil greco-roman Victor Ciobanu a ocupat locul 2 la turneul internațional ”Polyak Imre & Varga Janos” de la Budapesta. El a obținut trei victorii în categoria de greutate 63 kg, cu Raiber Orozo (Venezuela), Kevin De Armas (Cuba) și Răzvan Arnaut (România). În ultimul act, elevul lui Mihai Cucul a cedat în fața … Articolul Victor Ciobanu și Mihai Bradu au urcat pe podium la Budapesta apare prima dată în Olympic Moldova.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Olympic

Acum 24 ore
14:30
Înotătorii Pavel Alovațkii și Tatiana Salcuțan vor reprezenta Republica Moldova la Jocurile Olimpice de la Paris. Calificarea s-a produs în cadrul Campionatului European de la Belgrad. Tatiana s-a clasat pe locul 10 în semifinala la 200 metri spate cu rezultatul 2:12.73, în timp ce Pavel a încheiat pe locul 14 la 400 metri stil liber … Articolul Înotătorii Pavel Alovațkii și Tatiana Salcuțan vor reprezenta Moldova la Jocurile Olimpice de la Paris apare prima dată în Olympic Moldova.
12:30
Medaliatul cu bronz de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, canoistul Serghei Tarnovschi își serbează astăzi ziua de naștere! Este născut pe 24 iunie 1997 la Lvov. Reprezintă din 2014 Republica Moldova, reușind în chiar primul an să cucerească titlul de campion olimpic printre tineret. Apoi a urcat de mai multe ori pe podiumul de … Articolul La mulți ani, Serghei Tarnovschi! apare prima dată în Olympic Moldova.
Ieri
17:50
Republica Moldova a participat cu trei atlete la Campionatul Țărilor Mici și toate trei au cucerit medalia de aur. Este vorba de Alexandra Emilianov (aruncarea discului – 61.87 metri), Dimitriana Bezede (aruncarea greutății – 17.68 metri) și Andreea Stavila (3000 metri/obstacole – 10.02:55). Rezultatele și punctajul obținut le oferă sportivelor puncte bonus în clasamentul World … Articolul Trei medalii de aur la Campionatul Țărilor Mici din Europa apare prima dată în Olympic Moldova.
10:30
Stimați membri ai Comitetului Național Olimpic și Sportiv, stimați sportivi, antrenori, specialiști din domeniul sportului!       Anual, la 23 iunie, Mișcarea Mondială Olimpică celebrează sărbătoarea profesională  –  Ziua Olimpică. Olimpismul modern a fost conceput de către Pierre de Coubertain, la inițiativa căruia, în iunie 1894, s-a reunit Congresul Internațional Atletic de la Paris. … Articolul 23 iunie – Ziua Mondială Olimpică apare prima dată în Olympic Moldova.
Mai mult de 2 zile în urmă
13:00
Lilia Fisikovici: „Sunt recunoscătoare Comitetului Olimpic pentru bursa de solidaritate acordată în pregătirea pentru Jocurile Olimpice. Este o bursă foarte bună care ajută sportivul în pregătire. Am putut să-mi permit să cumpăr mai multe vitamine, să particip la antrenamente în Carpați, să-mi cumpăr echipament și încălțăminte pentru antrenamente, să mă hrănesc mai bine. Alimentația joacă … Articolul Lilia Fisikovici: Maratonul este o disciplină foarte dificilă și niciodată nu știi ce te așteaptă pe distanță apare prima dată în Olympic Moldova.
20 iunie 2024
13:10
Alexandra Mîrca: „Bursa sportivă a avut un impact semnificativ asupra dezvoltării mele și realizării potențialului meu. În primul rând, mi-a permis să mă concentrez pe antrenamente și competiții, fără griji financiare. Acest lucru mi-a oferit posibilitatea de a mă dedica complet activității sportive și de a obține rezultate mai bune.   În al doilea rând, … Articolul Alexandra Mîrca: Bursa sportivă a avut un impact semnificativ asupra dezvoltării mele apare prima dată în Olympic Moldova.
19 iunie 2024
14:10
În contextul mediatizării din ultimele zile a așa-numitelor ”jocuri sportive BRICS”, Comitetul Național Olimpic și Sportiv (CNOS) reiterează poziția Mișcării Olimpice Mondiale, privind organizarea competițiilor sportive pe teritoriul Federației Ruse, stat agresor, expusă în Declarația CIO împotriva politizării sportului. Pe data de 25 martie 2024 CNOS a emis un Comunicat în acest sens și l-a … Articolul Comunicat apare prima dată în Olympic Moldova.
13:10
Cu ajutorul acestei burse oferite de Solidaritatea Olimpică, am avut posibilitatea de a participa la cantonamente internaționale, unde am concurat și colaborat cu alți sportivi de elită. Această bursă mi-a permis să mă concentrez complet pe antrenamente și pe perfecționarea tehnicilor mele, fără grija constantă a problemelor financiare. Mai mult decât atât, sprijinul oferit de … Articolul Dan Olaru: Călătoria spre Jocurile Olimpice: Cum bursa Olimpică a făcut posibil visul meu apare prima dată în Olympic Moldova.
18 iunie 2024
13:10
Tatiana Salcuțan: „Bursa olimpică a jucat un rol crucial în pregătirea mea pentru Jocurile Olimpice Paris 2024. Datorită acestui sprijin financiar, am putut să dedic mai mult timp antrenamentelor intensive și îmbunătățirii tehnicii mele. Bursa mi-a permis să plătesc serviciile unui maseur și să particip la cantonamente internaționale, unde m-am antrenat alături de cei mai … Articolul Tatiana Salcuțan: Bursa olimpică a jucat un rol crucial în pregătirea mea! apare prima dată în Olympic Moldova.
11:40
Canoistul Serghei Tarnovschi (26 de ani) a devenit campion european pe distanța 500 metri. El a înregistrat rezultatul 1:50.432, fiind urmat de Zahar Petrov și Martin Fuksa. Elevul lui Nicolae Juravschi a cucerit alte două medalii de bronz în Ungaria, la 1000 și 5000 metri. La 1000 de metri, Serghei Tarnovschi a înregistrat rezultatul 4:05.744 … Articolul Serghei Tarnovschi a devenit campion european pe distanța 500 metri apare prima dată în Olympic Moldova.
11:20
Arcașa Alexandra Mîrca s-a calificat pentru a treia oară consecutiv la Jocurile Olimpice. Asta după ce la competiția din Turcia, eleva Irinei Cecanova s-a impus în patru confruntări. Victoria pentru biletul de participare la Jocurile Olimpice de la Paris a fost obținută în duelul cu o sportivă din Azerbaidjan. Acum, echipa Republicii Moldova este formată … Articolul Arcașa Alexandra Mîrca s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris apare prima dată în Olympic Moldova.
10:50
La mai puțin de o lună după ce a devenit campioană mondială la juniori, halterofila Nicoleta Cojocaru a triumfat și la Europenele rezervate sportivilor de până la 15 ani. Și Gabriela Danilov a obținut trei medalii, una de aur și două de argint. Nicoleta Cojocaru s-a dovedit a fi cea mai puternică în categoria de … Articolul Nicoleta Cojocaru și Gabriela Danilov au devenit campioane europene U15 apare prima dată în Olympic Moldova.
17 iunie 2024
13:10
Oleg Tarnovschi: „Vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul și ajutorul acordat prin bursa Solidarității Olimpice. Această bursă mi-a oferit oportunitatea de a-mi realiza visul și de a obține un succes semnificativ în sport.   Acest sprijin mi-a permis să-mi îmbunătățesc semnificativ abilitățile și să mă pregătesc pentru a concura la cel mai înalt nivel. Am … Articolul Oleg Tarnovschi: Vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul și ajutorul acordat! apare prima dată în Olympic Moldova.
16 iunie 2024
13:10
Irina Rîngaci: „Bursa primită de la Comitetul Național Olimpic și Sportiv m-a ajutat enorm în pregătirea mea pentru Jocurile Olimpice. În această pregătire sunt incluse alimentația, vitaminizarea, reabilitarea, masajul, recuperarea în urma accidentărilor și alte aspecte importante. Deși eu am primit jumătate din bursa oferită în comparație cu ceilalți colegi, am încercat să îi cheltuiesc … Articolul Irina Rîngaci: Mulțumesc Comitetului Olimpic și Sportiv pentru suport! apare prima dată în Olympic Moldova.
15 iunie 2024
13:10
Dimitriana Bezede: „Această bursă a fost binevenită pentru fiecare dintre noi, sportivii, în special pentru mine. Acest ciclu olimpic a fost unul mai dificil pentru mine în ceea ce privește traumele. O mare parte din banii primiți au fost folosiți pentru tratarea și ameliorarea traumelor, care m-au împiedicat să mă pregătesc adecvat pentru competiții. În … Articolul Dimitriana Bezede: „Această bursă a fost binevenită pentru fiecare dintre noi” apare prima dată în Olympic Moldova.
14 iunie 2024
12:50
„Sunt Daniela Cociu și particip la competițiile de Canoe. De câțiva ani beneficiez de bursa Solidarității Olimpice, un ajutor imens pentru mine. Acest suport a fost o sursă constantă de încurajare și motivație, dându-mi puterea să obțin rezultate remarcabile, să urc pe podium la competițiile internaționale și să mă calific pentru Tokyo 2020 și Paris … Articolul Daniela Cociu: „CNOS: Sprijinul Cheie în Drumul Meu către Succes” apare prima dată în Olympic Moldova.
12:40
Cea de-a 53-a sesiune a Adunării Generale a Asociației Comitetelor Olimpice Europene (EOC) s-a încheiat triumfal la București, în Palatul Parlamentului, unde Spyros Capralos, președintele EOC, a declarat Adunarea închisă, mulțumind pentru organizarea excelentă. George Boroi, secretarul general al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a fost aplaudat în picioare de participanți pentru ospitalitatea oferită. „Ne-am … Articolul Adunarea Generală a EOC de la București, un succes răsunător pentru România apare prima dată în Olympic Moldova.
12 iunie 2024
11:30
„Mă simt profund recunoscător pentru această bursă pe care am primit-o recent. Este o oportunitate care mi-a schimbat complet perspectiva asupra pregătirii mele sportive și a viitorului meu. Cu sprijinul generos al acestei burse, am avut acces la o gamă variată de antrenamente și resurse, inclusiv sesiuni de înot, masaj terapeutic și pregătire fizică personalizată, … Articolul Alexandru PARASCHIV: O bursă nu este doar un sprijin financiar, ci și o investiție în potențialul nostru de a atinge excelența apare prima dată în Olympic Moldova.
11 iunie 2024
11:10
„Mulțumesc din suflet pentru oportunitatea de a primi o bursă olimpică. Această bursă a fost un adevărat sprijin în călătoria mea către Jocurile Olimpice Paris 2024. Datorită acestei burse, am avut posibilitatea să organizez cantonamente individuale, să beneficiez de o alimentație corectă și de suplimente nutritive, precum și să-mi procur echipamentul sportiv necesar pentru antrenamente … Articolul Anastasia Nichita | Sprijinul care contează: Cum o bursă olimpică mi-a deschis ușile către succes! apare prima dată în Olympic Moldova.
10 iunie 2024
13:20
‍♀️Maria Olarașu: De la eforturi la realizări: Impactul unei burse olimpice în cariera mea sportivă Cu bucurie și recunoștință vreau să împărtășesc cu voi povestea mea. Eu sunt Olărașu Maria și în 2021 am fost privilegiată să primesc o bursă de solidaritate olimpică. Această bursă a fost o adevărată binecuvântare, oferindu-mi posibilitatea de a avea … Articolul Maria Olarașu: De la eforturi la realizări – impactul unei burse olimpice în cariera mea sportivă apare prima dată în Olympic Moldova.
9 iunie 2024
21:30
Luptătorul de stil greco-roman Victor Ciobanu a ocupat locul 2 la turneul internațional ”Polyak Imre & Varga Janos” de la Budapesta. El a obținut trei victorii în categoria de greutate 63 kg, cu Raiber Orozo (Venezuela), Kevin De Armas (Cuba) și Răzvan Arnaut (România). În ultimul act, elevul lui Mihai Cucul a cedat în fața … Articolul Victor Ciobanu și Mihai Bradu au urcat pe podium la Budapesta apare prima dată în Olympic Moldova.
15:10
Arcașul Dan Olaru a ocupat locul 4 la Grand Prix-ul din Croația. El i-a învins pe polonezul Janus Seweryn, turcul Berkay Akkoyun, elvețianul Keziah Chabin și sud-coreeanul Hojun Ji, dar apoi a cedat în fața britanicului Patrick Huston și italianului Matteo Bilisari. Articolul Dan Olaru, la un pas de podium la Grand Prix-ul din Croația apare prima dată în Olympic Moldova.
3 iunie 2024
13:10
Primul Seminar de Comunicare Digitală ANOC s-a încheiat cu succes, după trei zile de discuții și prezentări captivante și constructive. La eveniment au participat 74 de reprezentanți din 51 de Comitete Olimpice Naționale (NOC) de pe toate cele cinci continente și din două Asociații Continentale, delegații fiind dornici să împărtășească cele mai bune practici și … Articolul Cornel JOSAN: o fotografie surprinde momentul și nu poate fi recreată apare prima dată în Olympic Moldova.
27 mai 2024
19:20
Andrian Mardare și Zalina Marghieva au triumfat la Campionatul Balcanic de la Izmir. Ei s-au impus la probele aruncarea suliței și aruncarea ciocanului cu rezultatele 81,68 metri, respectiv 71,12. Dimitriana Bezede (aruncarea greutății), Serghei Marghiev (aruncarea ciocanului) și Alexandra Emilianov (aruncarea discului) au ocupat locul 2, iar Andreea Stavila – locul 3 la 3000 metri/obstacole … Articolul Șase atleți moldoveni au urcat pe podium la Campionatul Balcanic apare prima dată în Olympic Moldova.
26 mai 2024
13:40
Luptătorul Radu Lefter a devenit campion european Under 23. În finala de la Baku, el a dispus de rusul Soslan Dzhagaev. Cu medalii de bronz s-au ales Serghei Cilcic (65 kg) și Constantin Chirilov (70 kg). Articolul Luptătorul Radu Lefter a devenit campion european Under 23 apare prima dată în Olympic Moldova.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.