(video) AURUS Senat facelift se prezintă la inaugurarea președintelui Federației Ruse

Autoblog.md, 7 mai 2024 10:20

După cum s-a vehiculat anterior, AURUS Senat facelift a fost pregătit pentru debut în cadrul evenimentului de inaugurare a președintelui Federației Ruse. Schimbările ni se arată deocamdată pe limuzina blindată de top, cea din garajul cu destinație specială de la Kremlin. Aflăm că sedanul și limuzina Aurus Senat au primit o nouă arhitectură în partea […] Articolul (video) AURUS Senat facelift se prezintă la inaugurarea președintelui Federației Ruse apare prima dată în Autoblog.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Autoblog.md

Mai mult de 2 zile în urmă
19:00
La 16 mai 1862, inventatorul și mecanicul Jean Joseph Étienne Lenoir a finalizat lucrările la o trăsură autopropulsată, care astăzi este considerată oficial prima mașină cu motor cu combustie internă din istorie. Însă Benz Patent-Motorwagen din 1885 se consideră prima mașină modernă produsă în serie. Carl Benz a fost primul antreprenor care a introdus pe […] Articolul (video) Ceea ce se consideră oficial prima mașină cu motor cu combustie internă din istorie a apărut acum 162 de ani apare prima dată în Autoblog.md.
17:10
Încălcarea comisă intenționat a costat-o scump! Astăzi dimineață, în localitatea Goleni din raionul Edineț, o șoferiță a fost filmată cum efectuează o depășire pe contrasens, peste linia continuă. În rezultat a lovit cu oglinda stângă un pieton. Poliția a fost chemată la fața locului. Echipajul venit pentru documentare a găsit o tânără de 28 de […] Articolul (video) No comment: O șoferiță iresponsabilă a lovit cu oglinda mașinii un pieton când a ieșit la depășire ilegală apare prima dată în Autoblog.md.
15:40
Al patrulea model din gama IM Motors, noul L6, a fost lansat pe piața din China după debutul global din februarie în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Sedanul electric se vrea un concurent pentru Tesla Model S și alte modele din segment. Impresionează prin mai multe caracteristici și capacități, inclusiv un record mondial în […] Articolul (video) Noul IM L6 a fost lansat cu un record mondial în testul elanului apare prima dată în Autoblog.md.
13:40
Premiere strălucitoare de filme, vedete care împodobesc covorul roşu şi un automobil de înaltă performanţă de-a dreptul unic: acesta este Festivalul de Film de la Cannes şi ieri a găzduit premiera mondială a BMW XM Mystique Allure. Mașina este cel mai recent produs al colaborării dintre BMW şi modelul Naomi Campbell. BMW XM Mystique Allure […] Articolul (foto) Unicul BMW XM Mystique Allure – primul automobil cu materiale din industria modei aplicate în design apare prima dată în Autoblog.md.
11:30
Atunci când BMW a prezentat prima generație Seria 8 la Salonul Internațional de Automobile de la Frankfurt, în septembrie 1989, coupeul de lux cu silueta sa neobișnuit de plată și elegantă pentru modelele BMW de la acea vreme a stârnit o mare vâlvă, și nu doar din punct de vedere vizual. E31 a fost, de […] Articolul (foto) I-a fost schimbat și motorul. Manhart a restaurat timp de trei ani un BMW 850i și acum îl vinde apare prima dată în Autoblog.md.
10:20
Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției Combaterea Criminalității Transfrontaliere și Direcției Urmărire penală, sub conducerea PCCOCS, anunță încă o captură de mașini dezasamblate și piese de contrabandă. Valoarea acestora se ridică la 14 milioane de lei. Urmare a investigării cauzei penale, a fost deconspirat încă un grup infracțional, investigat pentru introducerea ilegală a mașinilor de […] Articolul (video) Autoritățile anunță încă o captură de peste 100 de mașini dezasamblate și piese de contrabandă de milioane de lei apare prima dată în Autoblog.md.
09:50
Conservatoarea marcă auto britanică Morgan nu a apelat niciodată la vreun carosier, așa cum fac alți producători. Însă de curând conducerii i-a venit ideea să invite italienii de la Pininfarina să le creeze o mașină elegantă de serie mică. Rezultatul este Morgan Midsummer Barchetta care nu mai poate fi cumpărat! Mașina are la bază șasiul […] Articolul (video) Pininfarina a colaborat cu Morgan, iar rezultatul este un stoc epuizat apare prima dată în Autoblog.md.
16 mai 2024
19:40
Ieri, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova, Andrei Spînu, s-a lăudat pe rețele de socializare cu mai multe fotografii cu drumuri reparate. Oficialul a făcut postări cu imagini care arată și unele trasee cu un marcaj mai special. Coincidență sau nu, dar în aceeași zi, pe teritoriul UTA Găgăuzia, cineva s-a arătat deranjat […] Articolul (video) Imaginea zilei: În UTA Găgăuzia nu se recunosc drumurile construite cu ajutorul UE apare prima dată în Autoblog.md.
19:00
Compania chineză NIO sărbătorește anul acesta 10 ani de activitate (deși anterior se numea NextEV). Numărul mașinilor electrice produse de marcă depășește deja jumătate de milion. Și acum s-a decis asupra unei extinderi! NIO a lansat noul sub brand ONVO cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei. Denumirea provine de la „On Voyage”, iar numele său […] Articolul (video) Noul brand auto ONVO. Primul său model vrea clienții Tesla apare prima dată în Autoblog.md.
17:30
Renault dezvăluie versiunea de înaltă performanță a modelului Rafale – Renault Rafale E-Tech 4×4. Este un plug-in hybrid cu 300 de cai putere, devenind cel mai puternic și mai scump produs din gama actuală. Iar echiparea specială Atelier Alpine împinge și mai departe limitele excelenței în ceea ce privește plăcerea de a conduce datorită colaborării […] Articolul (video) Noul Renault Rafale E-Tech 4×4 devine vârful de gamă și cel mai scump model apare prima dată în Autoblog.md.
15:20
Noua generație Bentley Continental GT, a patra la număr, va fi prezentată în luna iunie! Este prima mașină construită în jurul noului sistem de propulsie Ultra Performance Hybrid. Astfel fiind spuse, se poate constata că actuala, a treia generație, a avut cel mai mic ciclu de viață din istoria modelului – 6 ani. Primele informații […] Articolul (foto) Noua generație Bentley Continental GT este la orizont. Primele detalii apare prima dată în Autoblog.md.
13:10
Informăm șoferii că în perioada 17 mai – 1 iulie, inclusiv, va fi suspendat parțial, pe benzi, traficul rutier pe str. Alba Iulia din sectorul Buiucani al capitalei. Restricțiile de circulație au loc în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a învelișului asfaltic. Poliția solicită prudență de la toți participanții la trafic. De fapt, lucrările […] Articolul (video) Atenție! Se suspendă parțial traficul pe strada Alba Iulia până pe 2 iulie apare prima dată în Autoblog.md.
12:10
În dimineața zilei de astăzi pompierii IGSU au fost solicitați la lichidarea unui incendiu izbucnit în capitală. Apelul de la serviciul 112 a fost recepționat la ora 9:41. Arderea a izbucnit pe teritoriul unei curățătorii chimice de pe strada Calea Basarabiei 16/1 din capitală. La fața locului au ajuns cinci echipe de pompieri, care au […] Articolul (video) Incendiu la o curățătorie chimică din Chișinău. A fost distrus și un automobil apare prima dată în Autoblog.md.
11:40
În urmă cu câteva săptămâni, Opel a publicat primele imagini ale noului Frontera. Iar acum câteva ore i s-a marcat premiera mondială la Istanbul, în fața unui public internațional și a numeroși jurnaliști. În același timp, participanții au primit o perspectivă asupra prețului extrem de competitiv. În timpul prezentării, marca germană a anunțat, de asemenea, […] Articolul (video) Opel a prezentat noul Frontera în Istanbul și anunță prețurile de start apare prima dată în Autoblog.md.
10:10
Ministerul Educației și Cercetării a efectuat, în premieră, o analiză a calității serviciilor prestate de școlile auto din Republica Moldova. Evaluarea s-a făcut prin prisma ratei de promovabilitate a examenelor pentru permisele auto. Reieșind din datele analizei, nicio școală auto din țara noastră nu întrunește standardele de acreditare pentru pregătirea conducătorilor auto la categoria B! […] Articolul MEC: Nicio școală auto din Moldova nu întrunește standardele de acreditare pentru pregătirea șoferilor la categoria B apare prima dată în Autoblog.md.
10:00
Invazia iminentă a mașinilor electrice chinezești la prețuri accesibile pe piețele din Europa și America de Nord îi îngrijorează serios pe politicienii occidentali. SUA au impus deja taxe vamale pentru mașinile cu baterii din China. Dar concernul Stellantis a decis să nu se opună acestei expansiuni, ci din contra să o conducă! Deocamdată doar în […] Articolul Stellantis aduce Leapmotor în Europa pe cale legală, inclusiv în România apare prima dată în Autoblog.md.
09:20
Un accident bizar s-a produs aseară târziu în apropiere de podul din cartierul Telecentru. A fost înregistrat de poliție la ora 22:22. La fața locului a fost solicitat un echipaj pentru documentare, căci un automobil s-a răsturnat și din el au fost văzute ieșind vreo cinci persoane, potrivit martorilor. Conform informațiilor care ne-au fost oferite […] Articolul (video) Accident nocturn la Telecentru. Un șofer a răsturnat o mașină lângă pod și a lăsat-o cu pasageri acolo apare prima dată în Autoblog.md.
15 mai 2024
17:30
Atelierul polonez Carlex Design anunță cu mândrie unul dintre cele mai remarcabile proiecte din istoria sa. Unicul G-Falcon este o creație din colecția nouă One of One, a cărei execuție a necesitat tocmai patru ani de muncă meticuloasă! Mașina are la bază un G 63 AMG și se remarcă cel mai mult printr-un acoperiș pe […] Articolul (video) Unic în lume! Carlex Design a personalizat un G-Class timp de patru ani apare prima dată în Autoblog.md.
14:40
Casa Albă a anunţat marţi o creştere semnificativă a tarifelor vamale aplicate pentru produse chineze cu o valoare de 18 miliarde de dolari. Soluția vine în ideea de a “proteja companiile şi muncitorii americani” de o concurenţă considerată “incorectă” de către oficialii de la Washington. Președintele SUA, Joe Biden, a declarat într-o conferință de presă […] Articolul (video) SUA a început înaintea Europei: Aplică tarife vamale de 100% pentru mașinile electrice din China apare prima dată în Autoblog.md.
13:50
Comunitatea StopHam Moldova ridică o întrebare foarte importantă în contextul realităților actuale de pe drumurile Republicii Moldova și a unui accident recent care nu trebuia să se întâmple! Câți șoferi există per kilometru pătrat cu un permis de conducere cumpărat? Cum e posibil de comis o astfel de ”eroare de pilotaj” când știi regulile de […] Articolul (video) Chișinău: Momentul când un șofer se bagă intenționat în fața unui troleibuz, crezând că nu va fi lovit apare prima dată în Autoblog.md.
12:30
Atelierul german de tuning, Mansory, introduce o nouă conversie pentru Maserati MC20. De această dată este una mai radicală, dar și limitată. Proiectul MCX PERGUSA va exista în doar cinci exemplare. Precum în cazul tuturor transformărilor complete, doar cele mai bune ingrediente ale rafinamentului auto sunt folosite. Prețul mașinii se comunică la solicitare, însă ar […] Articolul (foto) Se poate mai radical! Mansory se aprofundează în modificarea lui Maserati MC20 apare prima dată în Autoblog.md.
11:00
SEAT Leon este trecut printr-o serie discretă de actualizări tehnice și tehnologice. Acesta se alege cu noi propulsoare și integrează o digitalizare mai bună în habitaclu. Intervențiile se aplică modelului în ambele caroserii. SEAT Leon rămâne un pilon cheie în strategia mărcii spaniole. Acesta este disponibil cu o gamă largă de motorizări, incluzând patru tehnologii […] Articolul (foto) SEAT introduce o actualizare discretă pentru Leon, comparativ cu cea făcută de CUPRA apare prima dată în Autoblog.md.
10:20
Un accident de-a dreptul stupid, produs ieri pe strada Sarmizegetusa din Chișinău, ar merita titlul de accident al anului. Momentul a fost imortalizat video și prin asta va fi păstrat în istorie, drept învățătură pentru toți grăbiții. Conducătorul unei mașini electrice Nissan LEAF aștepta în spatele unei Skoda Fabia a unei școli auto pentru a […] Articolul (video) Accidentul anului 2024? Trebuie să vezi cum s-a produs pe o stradă din Chișinău apare prima dată în Autoblog.md.
09:30
La data de 14 mai 2024, polițiștii din raionul Rîșcani au intervenit la locul unui accident rutier produs pe traseul M5. Unul dintre șoferii implicați a fost transportat la spital, iar mașina sa este cel mai probabil o daună totală. Polițiștii au constatat preliminar că un bărbat de 64 de ani, care conducea un vechi […] Articolul (video) Nu ignora indicatorul cedează trecerea precum a făcut-o un șofer din Corlăteni apare prima dată în Autoblog.md.
14 mai 2024
21:10
Un minor de 13 ani a fost lovit de o mașină pe o trecere de pietoni din orașul Ocnița. Accidentul a avut loc în dimineața zilei de astăzi, 14 mai. Poliția a intervenit la fața locului în jurul orei 8:00. Atenție, imagini cu impact emoțional! Oamenii legii au stabilit că la volanul automobilului,  Dacia Logan, […] Articolul (video) Ocnița: Un minor de 13 ani a fost lovit de o mașină pe o trecere de pietoni apare prima dată în Autoblog.md.
19:10
Interesantă premieră, chiar sub coasta Americii, în Mexic, acolo unde marca are activă o fabrică. BYD introduce primul său pickup și acesta este primul pickup din lume cu o unitate de propulsie plug-in hybrid de tip paralel. Producția mașinii va începe în China în câteva săptămâni. Prețurile nu au fost deocamdată afișate. Noul BYD Shark […] Articolul (video) Premieră mondială în Mexic: Primul pickup al celor de la BYD – noul Shark apare prima dată în Autoblog.md.
15:30
În cadrul activităților de patrulare desfășurate în raionul Orhei, pe o stradă din localitatea Dișcova, polițiștii au somat oprirea unui BMW condus haotic. Persoana de la volan a ignorat cerințele polițiștilor și a accelerat, refuzând să oprească. După repetate avertismente a oprit pe un drum secundar. Urmărirea a avut loc în seara zilei de 12 […] Articolul (video) Urmărire nocturnă de Paștele Blajinilor. Un șofer beat a încercat să ofere polițiștilor o ”pomană” apare prima dată în Autoblog.md.
14:40
Articol de: Getmancar Piața de car sharing din Republica Moldova se dezvoltă și acest lucru este confirmat prin lansarea unui nou operator. Serviciile propuse de Getmancar pot fi accesate acum și în țara noastră! Originară din Ucraina, compania este prezentă și în Georgia. Getmancar oferă servicii de chirie a automobilelor, însă fără obligația de a […] Articolul (P) Getmancar s-a lansat în Republica Moldova apare prima dată în Autoblog.md.
13:40
Ghinion pentru un șofer din Moldova. Automobilul acestuia a fost deteriorat în urma unui incident mai neobișnuit. Dar bine este că nimeni nu se aflase în cabină în momentul neplăcut. S-a întâmplat acum câteva zile, mai exact pe 9 mai, într-o stație de alimentare cu carburanți din localitatea Ivancea. Informațiile de la poliție spun că […] Articolul (video) Ghinion pentru un șofer din Moldova. O roată de camion a lovit un pilon electric și iată rezultatul apare prima dată în Autoblog.md.
12:40
Menţiune importantă! Orice articol de acest gen se referă la preţurile carburanţilor comercializați pe teritoriul Republicii Moldova! Reducerile de preț ale carburanților continuă și după sărbătorile pascale! ANRE anunță cea mai generoasă ieftinire din octombrie 2023 pentru benzina 95. În același timp, scade și prețul unui litru de motorină standard (Euro 5). Tariful se îndreaptă […] Articolul Veste bună! Benzina 95 se ieftinește cu aproape 30 de bani per litru apare prima dată în Autoblog.md.
12:30
KIA introduce modelul EV6 facelift în Coreea de Sud și vânzările încep imediat. Primul model din noua serie EV are o față modificată, un interior actualizat și o nouă baterie. De la momentul lansării, KIA EV6 a fost ales la nivel global de peste 210.000 de oameni. Amintim că se vinde oficial și în Republica […] Articolul (video) Premieră în Coreea de Sud: Noul KIA EV6 facelift apare prima dată în Autoblog.md.
10:30
Drumurile din Republica Moldova sunt departe de a fi 100% sigure, astfel că prudența la volan trebuie păstrată în permanență. Și este necesar de avut în vedere că nu toți participanții la trafic sunt pe deplin responsabili, generând situații de accident sau chiar accidente. Din această listă face parte și conducătorului microbuzului cu numere de […] Articolul (video) Pericol public pe drumul spre Leova. O mașină a fost direcționată pe contrasens apare prima dată în Autoblog.md.
09:40
Vameșii lituanieni au reținut două exemplare Tesla Cybertruck la hotarul dintre Lituania și Belarus. Potrivit instituției de stat, vehiculele în valoare de peste 200.000 de euro urmau să fie livrate în Rusia, iar asta încalcă sancțiunile internaționale. Vameșii nu au permis mașinilor electrice să treacă frontiera și au inițiat o anchetă preliminară privind încălcarea sancțiunilor […] Articolul (video) Două exemplare Tesla Cybertruck au fost reținute la frontiera Lituaniei cu Belarus apare prima dată în Autoblog.md.
13 mai 2024
14:30
Primul Porsche 911 de serie cu propulsie hibridă se află aproape de lansare. În urma unui program extins de dezvoltare și testare, noul 911 cu o unitate hibridă axată pe performanță este gata pentru producția de serie. Pentru prima dată în istoria de 61 de ani a modelului emblematic se va instala un sistem de […] Articolul (video) Porsche 911 facelift se prezintă peste două săptămâni, inclusiv în formă hibridă apare prima dată în Autoblog.md.
13:20
Doar expus la Salonul Auto de la Beijing, fără detalii, BYD a organizat abia după expoziția auto un eveniment dedicat de lansare. Noul BYD Sea Lion 07 EV este un alt concurent pentru Tesla Model Y și e primul model ce utilizează e-Platform 3.0 Evo. Să aflăm împreună prin ce se remarcă. Prețul de start […] Articolul (video) Premieră: Noul BYD Sea Lion 07 EV – primul model pe e-Platform 3.0 Evo apare prima dată în Autoblog.md.
12 mai 2024
14:50
Majoritatea șoferilor din Republica Moldova cu siguranță deja și-au schimbat anvelopele de iarnă cu cele de vară. Însă în următoarele zile se cere o mai mare prudență de la cei care vor face deplasări pe timp de noapte sau dimineață devreme. Pe carosabile s-ar putea forma brumă! Astăzi, la ora amiezii, Serviciul Hidrometeorologic de Stat […] Articolul Șofați cu atenție! Înghețuri în prag de vară în Republica Moldova apare prima dată în Autoblog.md.
10 mai 2024
18:50
BMW va refuza să folosească litera i în denumirea modelelor cu motoare pe benzină. BMWBlog scrie despre acest lucru cu referire la declarația unuia dintre managerii de top ai concernului, Bernd Körber. Potrivit acestuia, schimbările vor evita confuziile și vor face nomenclatura BMW mai clară. Până acum, litera i din denumirile mașinilor BMW cu motoare […] Articolul Sfârșit de epocă! BMW elimină litera i din denumirea mașinilor pe benzină apare prima dată în Autoblog.md.
18:20
Skoda, care este asociată în mod tradițional cu mașini practice și relativ accesibile, și-a făcut primul hypercar electric. Însă nu pe bune, ci în mediul virtual. Skoda Vision Gran Turismo a fost conceput într-un mod neașteptat pentru simulatorul Gran Turismo 7. Producătorul ceh se alătură astfel mai multor constructori de mașini sport care au făcut […] Articolul (video) Apariție neașteptată în simulatorul Gran Turismo – un hypercar de la Skoda apare prima dată în Autoblog.md.
17:10
Compania Fisker se află în ultima perioadă de timp pe o muchie de cuțit. Lucrurile stau de fapt foarte prost. Conducerea și-a avertizat angajații cu privire la posibile demisii și închiderea unor divizii. La aceste soluții se va recurge dacă nu se vor rezolva cumva problemele financiare. Business Insider scrie că anunțul a fost trimis […] Articolul Șeful Fisker și-a scos casa în vânzare pentru a-și salva cumva compania de la faliment apare prima dată în Autoblog.md.
14:30
Renumitul atelier de tuning Liberty Walk a dezvoltat un bodykit pentru SUV-ul Land Cruiser 300 și Lexus LX de ultimă generație. În cazul Toyota, dacă se aleg și jante custom, costul total depășește prețul unei mașini noi în Japonia! Oferta pentru LC include altă bară de protecție frontală, alta posterioară cu terminații de eșapament, bosaje […] Articolul (foto) Liberty Walk propune un bodykit pentru LC 300 la un preț mai mare decât mașina apare prima dată în Autoblog.md.
12:10
Acționând în baza unei informații operative, ofițerii Echipelor Mobile ale Serviciului Vamal au oprit acum câteva ore un Mercedes-Benz Sprinter pe traseul Chișinău-Sculeni. Acesta tracta o remorcă cu un autoturism marca BMW. În urma efectuării unui control au fost depistate mai multe componente și piese auto. Mai excact două motoare și patru cutii de viteze, […] Articolul (foto) Un BMW plin cu motoare și cutii de viteze, lăsat să intre în țară și abia apoi reținut apare prima dată în Autoblog.md.
11:20
Atelierul de tuning RENNtech afirmă că a făcut cel mai puternic Mercedes-AMG GT Black Series din lume! Pe lângă sporirea puterii a mai beneficiat de extractoare din fibră de carbon, jante forjate și un rollbar personalizat. De asemenea, proprietarul a ales o grafică exterioară specială. Propulsat de pachetul de performanță R3 Performance, AMG GT Black […] Articolul (video) RENNtech a făcut cel mai performant Mercedes-AMG GT Black Series pentru drumuri publice apare prima dată în Autoblog.md.
10:30
Menţiune importantă! Orice articol de acest gen se referă la preţurile carburanţilor comercializați pe teritoriul Republicii Moldova! Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) atestă în continuare ieftinirea prețurilor la carburanți pe bursele internaționale, tendință care se reflectă fidel la stațiile petroliere din Republica Moldova. În consecință, pe parcursul săptămânii curente benzina a scăzut sub […] Articolul Moldova: Benzina 95 se ieftinește cu peste 20 de bani apare prima dată în Autoblog.md.
10:10
Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Albița, care desfășoară controlul comun, au descoperit şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autovehicul. Acesta figura în bazele de date ca fiind căutat pentru confiscare de autorităţile din Olanda. În vama Albița s-a prezentat un tânăr de 20 de ani cu dublă cetățenie. Acesta intenționa să intre în România […] Articolul (foto) Un VW Transporter căutat în Olanda, reținut după ce s-a dorit intrarea cu el înapoi în UE apare prima dată în Autoblog.md.
09:40
Prezentat la Salonul Auto de la Geneva din 2014, Lamborghini Huracán a reprezentat o evoluție constantă pentru Automobili Lamborghini, împingând limitele experienței de condus pentru clienți de-a lungul anilor. Huracán, numit după celebrul taur cu același nume pentru curajul său, este astăzi cel mai versatil super-sportiv Lamborghini pentru capacitatea sa de a-și exprima întregul potențial […] Articolul (foto) Huracán (R)evolution: o poveste de tehnologie și inovație a celui mai versatil super sports car apare prima dată în Autoblog.md.
9 mai 2024
17:30
În această după amiază, la ora 13:09, s-a înregistrat un accident în intersecția străzilor 27 Martie și Țarinei din sectorul Buiucani. Potrivit informațiilor preliminare, conducătorul unui VW de 29 de ani, deplasându-se pe drumul secundar, nu a cedat trecerea unei autospeciale Renault care se deplasa pe drumul principal. Mașina de mare tonaj era condusă de […] Articolul (video) Accidente grave în Chișinău după ce nu s-ar fi cedat treceri în intersecții apare prima dată în Autoblog.md.
15:50
Şeful BMW, Oliver Zipse, a avertizat că impunerea de taxe vamale de către Uniunea Europeană la importurile de vehicule electrice (EV) chinezeşti ar putea afecta semnificativ planul industrial “Green Deal” al blocului comunitar şi ar lovi producătorii auto germani care importă maşini produse în China. Comisia Europeană a lansat în octombrie o investigaţie asupra industriei […] Articolul Şeful BMW: „Impunerea de tarife vamale mașinilor electrice din China – precum a lovi cu stângul în dreptul tău” apare prima dată în Autoblog.md.
14:40
Cum se măsoară autonomia vehiculelor electrice? Atunci când alegeți o mașină electrică, unul dintre cei mai importanți parametri este autonomia de deplasare. Cele mai frecvente abrevieri alături de cifre sunt notate următoarele – WLTP, EPA și CLTC. Haideți să aflăm în ce condiții se calculează autonomia ”reală” de deplasare. Dar este important de reținut din […] Articolul Cum se măsoară autonomia mașinilor electrice? Ce înseamnă WLTP, EPA, CLTC apare prima dată în Autoblog.md.
12:40
Constructorul rus de automobile de lux AURUS, ale cărui limuzine sunt utilizate de conducerea țării, va începe în 2024 să producă automobile la fosta uzină Toyota de lângă Sankt Petersburg. Anunțul a fost făcut public de către vicepremierul rus Denis Manturov. Manturov a declarat că producţia la fosta platformă Toyota ar urma să demareze până […] Articolul S-a decis soarta fostei fabrici Toyota din Federația Rusă apare prima dată în Autoblog.md.
11:10
Mult-așteptatul înlocuitor al lui Bugatti Chiron va fi dezvăluit luna viitoare și va dezvolta peste 1000 de cai putere cu ajutorul unui sistem hibrid bazat pe un motor V16 aspirat natural! Compania a dezvăluit anterior forma și configurația motorului, precum și coloana sonoră țipătoare a acestuia, dar Mate Rimac, CEO-ul Bugatti-Rimac, a oferit acum noi […] Articolul (foto) Noul motor V16 al celor de la Bugatti este natural aspirat și lung de un metru apare prima dată în Autoblog.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.