Top 10 plaje cu cele mai albastre ape din lume

Bani.md, 28 martie 2024 17:20

Iubitorii de peisaje idilice beneficiază de un nou top al plajelor cu cele mai albastre ape din lume, realizat de o companie pentru închirierea de case de vacanță, transmite Rador. Autorii clasamentului au dorit să se bazeze pe criterii științifice, iar pentru aceasta au întocmit mai întâi o listă lungă cu cele mai populare și […] Articolul Top 10 plaje cu cele mai albastre ape din lume apare prima dată în Bani.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Bani.md

Ieri
08:30
Inteligenţa artificială va duce la o nevoie „minimă” de call center-uri în cel mult un an, progresele rapide ale inteligenţei artificiale urmând să schimbe o industrie întreagă, spune directorul companiei indiene de IT Tata Consultancy Services, citat de FT. K Krithivasan, directorul general al TCS, a declarat pentru Financial Times că, deşi „nu am văzut […] Articolul Final de linie. Prima industrie care va fi ucisă de Inteligenţa Artificială apare prima dată în Bani.md.
08:30
Acţiunile Thyssenkrupp, un conglomerat industrial german, au crescut cu 10% după ce a anunţat că miliardarul ceh Daniel Kretinsky o să intre în structura acţionaratului cu o participaţie de 20%, scrie FT. Acesta ar mai putea prelua încă 30% din companie. CEO-ul Thyssenkrupp, Miguel Lopez, a explicat că noul parteneriat va ajuta compania să „reducă […] Articolul Miliardarul ceh Daniel Kretinsky devine un jucător cheie în industria germană a oţelului apare prima dată în Bani.md.
08:20
Un ceas de buzunar placat cu aur, care a fost recuperat odată cu trupul neînsufleţit al celui mai bogat pasager de pe Titanic, ar putea fi vândut cu 150.000 de lire sterline (190.000 de dolari) la o licitaţie ce va avea loc sâmbătă în Regatul Unit, informează agenția DPA, citată de Agerpres. Omul de afaceri […] Articolul Un ceas care i-a aparţinut celui mai bogat pasager de pe Titanic ar putea fi vândut cu 190.000 de dolari apare prima dată în Bani.md.
08:20
Inflaţia a revenit pe creştere în luna martie în SUA, potrivit indicelui preţurilor de consum PCE urmărit în mod special de Rezerva Federală, şi publicat cu câteva zile înainte de următoarea şedinţă de politică monetară, ceea ce ar urma să îi încurajeze pe oficialii Fed să rămână prudenţi înainte de a începe să reducă dobânzile, […] Articolul Inflaţia din SUA a revenit pe creştere în luna martie, cu câteva zile înainte de reuniunea Fed apare prima dată în Bani.md.
08:20
După începerea invaziei lui Putin din Ucraina, țările occidentale au impus mai multe pachete de sancțiuni împotriva Moscovei pentru a-i diminua capacitatea de luptă. Acum Parlamentul European presează un stat neutru de pe continent, Austria să ia măsuri ca banca sa, Raiffeisen care este prezentă în Rusia să părăsească Moscova. Pe 25 aprilie, Parlamentul European […] Articolul Europa presează o bancă vestică prezentă în Rusia: Nu mai fentați sancțiunile, părăsiți Moscova apare prima dată în Bani.md.
26 aprilie 2024
17:30
Localitatea Ialoveni din Moldova a găzduit evenimentul – Târgul locurilor de muncă și meșteșugărit, parte a proiectului „Creșterea rezilienței prin angajare și coeziune socială”. Oamenii s-au adunat din toate colțurile regiunii pentru a explora oportunitățile oferite atât de angajatori, cât și de meșteșugarii talentați din zonă. Managerul de proiect Natalia Hadei a subliniat importanța evenimentului […] Articolul VIDEO Târgul de cariere și meșteșugari din Ialoveni a oferit mai multe oportunități localnicilor apare prima dată în Bani.md.
17:20
În urma apariției imaginilor în presă cu o casă construită pe acoperișul unui bloc de locuit, Pretura sectorului Centru aduce următoarele precizări. Conform informațiilor furnizate de autoritățile locale, casa respectivă a fost construită în anul 2016. În ceea ce privește construcția ilegală, autoritatea publică locală a sesizat Inspectoratul Național pentru Supraveghere Tehnică încă din anul […] Articolul Cine se face vinovat de casa construită pe un bloc. Pretura: E de competența Inspectoratului de Supraveghere Tehnică apare prima dată în Bani.md.
16:30
În 8 raioane din țară refugiații din Ucraina și moldovenii își croiesc drumul spre succes prin cursurile profesionale oferite de Helvetas Moldova și Asociația pentru Formare Antreprenorială și Dezvoltare. Printre ei se numără și Victoria Covalciucenco, o tânără din Ucraina hotărâtă să-și urmeze pasiunea pentru mașini și să devină mecanic auto. „Întotdeauna am fost interesată […] Articolul VIDEO Investiție în viitorul profesional al tinerilor și refugiaților din Ucraina apare prima dată în Bani.md.
15:10
Datele economice recente arată că Republica Moldova a înregistrat un indice al risipei alimentare de 93,4 din 100 în anul 2024, conform unei analize prezentate în emisiunea „Analize economice” de către econoomistul Veaceslva Ioniță. Un moldovean va risipi în medie aproximativ 71 kg de produse alimentare în acest an. Risipa alimentară totală în Republica Moldova […] Articolul Risipa alimentară, la cote alarmante! Un moldovean aruncă 71 kg de mâncare pe an apare prima dată în Bani.md.
15:00
De la idee – la afacere. Victor Belciug, la cei 32 de ani, și-a transformat visul în realitate. Pasionat de mașini, acesta și-a deschis un service auto la Hîncești. Astfel, de mai bine de un an nu mai este angajat, dar își conduce propriul business. El a apelat la Programul de Mentorat cu Alexandru Bordea, […] Articolul Cum faci bani din repararea și întreținerea automobilelor? Află povestea lui Victor Belciug apare prima dată în Bani.md.
15:00
Locuitorii din Găgăuzia își pot retrage banii de pe cardurile MIR emise de băncile din Federația Rusă, potrivit informațiilor Sberbankului transnistrean, citate de rupor.md. „Deservim cardurile MIR rusești. Chiar și cetățenii străini pot retrage bani de la orice sucursală bancară din Transnistria. Pentru a face acest lucru e nevoie de un card de migrație și […] Articolul Transnistria gaura neagră a banilor rusești, pentru Găgăuzia! Sberbankul transnistrean: Deservim cardurile MIR apare prima dată în Bani.md.
14:50
Locuitorii din Găgăuzia își pot retrage banii de pe cardurile MIR emise de băncile din Federația Rusă, potrivit informațiilor Sberbankului transnistrean, citate de rupor.md. „Deservim cardurile MIR rusești. Chiar și cetățenii străini pot retrage bani de la orice sucursală bancară din Transnistria. Pentru a face acest lucru e nevoie de un card de migrație și […] Articolul Transnistria gaura negară a banilor rusești, pentru Găgăuzia! Sberbankul transnistrean: Deservim cardurile MIR apare prima dată în Bani.md.
14:40
Feinberg, fondatorul Cerberus Capital, a participat la un curs intensiv de instruire cu arme de foc la Blackwater înainte de a-și extinde imperiul în industria armelor Stephen Feinberg, un investitor miliardar și fondatorul Cerberus Capital Management, a pășit pe terenul antrenamentului militar pentru a-și îmbunătăți abilitățile de tragere înainte de a intra în lumea afacerilor […] Articolul Cine este miliardarul care a creat un adevărat imperiu al armelor, cu afaceri de miliarde apare prima dată în Bani.md.
14:00
Ediția a II-a a Festivalului Tradițiilor Românești aduce la Chișinău obiceiuri din toate regiunile țării și reunește artiști de pe ambele maluri ale Prutului. Publicul va avea acces gratuit la expoziții de obiecte tradiționale, ateliere de meșteșug, spectacole cu dansuri populare, muzică tradițională și concerte ale unor trupe consacrate. Îndrăgostiții de cultură și obiceiuri sunt […] Articolul Obiceiurile din toate regiunile României se prind în horă la Chișinău! Programul Festivalului Tradițiilor Românești II apare prima dată în Bani.md.
13:50
BERD dezminte informațiile că Portului Internațional Liber Giurgiulești, că acesta ar putea fi cedat unei companii ucrainene via România. „Obiectivul strategic al BERD rămâne să găsească un investitor de renume care să dezvolte Portul Internațional Liber Giurgilesi la întregul său potențial pe termen mediu și lung. În acest context, purtăm consultări intense cu autoritățile moldovenești […] Articolul BERD, după ce a preluat portul Giurgiulești prin escrocherii, spune că este exclusă vânzarea către ucraineni apare prima dată în Bani.md.
13:30
Moldovagaz a depus o solicitare ANRE pentru reducerea tarifelor la gaz. Compania cere 12,20 lei (fără TVA), pentru populație, cu 8,9% mai puțin comparativ cu tariful actual. Totodată, la punctele de ieșire din rețelele de distribuție a gazelor de presiune înaltă, se propune stabilirea acestuia la nivelul de 7 915 lei pentru o mie de […] Articolul Moldovagaz a publicat tarifele mai mici la gaz pentru populație pe care le-a solicitat de la ANRE apare prima dată în Bani.md.
13:00
Într-o mișcare cu potențial de transformare a procesului de eliberare a certificatelor de moștenitor, un proiect de lege a fost votat în prima lectură de 68 de deputați, deschizând calea către schimbări semnificative în domeniu. Proiectul, elaborat de un grup de deputați din Fracțiunea „Partidul Acțiune și Solidaritate”, propune eliminarea competenței exclusive a notarilor în […] Articolul Schimbări la procedura de moștenire! Moldovenii se vor putea adresa la oricare notar din țară apare prima dată în Bani.md.
12:40
O operațiune de amploare împotriva spălării de bani a fost desfășurată în colaborare de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) din Republica Moldova și de autoritățile din România, după dezvăluirile din dosarul „S.A. Mioara”. Conform informațiilor furnizate, acest dosar derivă dintr-o însușire istorică a 75,11% din patrimoniul Republicii Moldova, deținut în cadrul societății pe acțiuni „Mioara” […] Articolul Mioara de la Bălți, „sacrificată” de câțiva cetățeni de peste Prut. DIICOT și CNA, sechestru pe 1,5 milioane euro apare prima dată în Bani.md.
12:30
Cândva ramura de producere a tutunului era una din ramurile de bază a economiei în Republica Moldova. În perioada sovietică (dacă luăm drept referinţă anii 1983-1985) în Moldova se cultiva tutun pe aproximativ 77 mii hectare, transmite curentul.md. Ulterior, producerea de tutun s-a redus, dar, totuşi, aceasta avea o pondere economică importantă. În primii ani […] Articolul Cum Republica Moldova poate crea circa 40 000 noi locuri de muncă şi asigura creşterea PIB cu peste 1% apare prima dată în Bani.md.
12:20
O construcție neobișnuită a apărut în Chișinău pe acoperișul unui bloc. Este vorba de o casă cu două nivele în adevăratul sens al cuvântului, potrivit imaginilor surprinse de un internaut. Din imaginea video se observă ca imobilul are și gard, dar și o anexă. „Bijuteria arhitecturală” a fost construită pe un bloc din sectorul Botanica, strada […] Articolul VIDEO O nouă tendință urbană: Casele de la țară „cresc” pe acoperișurile blocurilor din Chișinău apare prima dată în Bani.md.
11:40
Cândva era unul din cele mai frumoase locuri din Chişinău, dar acum a ajuns într-o stare care nu face deloc cinste zonei centrale a oraşului. Este vorba despre scuarul din faţa Centrului Comercial „UNIC”: havuz în stare deplorabilă, pavaj dezbătut, ţevi vechi la vedere etc. O serie de fotografii realizate la faţa locului ilustrează din […] Articolul Havuz, în stare deplorabilă – în centrul capitalei. Cum ar putea arăta, după modernizare, scuarul din faţa C.C. „UNIC” apare prima dată în Bani.md.
11:20
Într-o mișcare strategică pentru consolidarea securității energetice a Republicii Moldova, Parlamentul a ratificat în ședința de astăzi un acord crucial. Este vorba despre Acordul de împrumut între Republica Moldova și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, ce vizează realizarea Proiectului „Interconectarea rețelelor de energie electrică dintre Republica Moldova și România, faza II”. Acest acord va […] Articolul Un cablu electric va lega Bălțiul de Suceava! Până în 2027 va fi construită o linie electrică aeriană de 400 kV apare prima dată în Bani.md.
11:10
Doar în trei ani capacitate sistemului  nostru energetic au crescut de trei ori. Zilnic avem 360 MW surse regenerabile. Asta este o treime din vârful nostru de consum, a declarat secretarul de stat, Constantin Borosan, în cadrul ședinței Parlamentului. „Doar consumatorii produs 130 MW energie renegabilă care și-au instalat 3-5KW. Există vârfuri de producere care […] Articolul Tot mai mulți cumpără vântul și soarele din Moldova! Regenerabilele generează cât o treime din vârful de consum apare prima dată în Bani.md.
11:00
Veneţia a devenit joi primul oraş din lume care a introdus un sistem de plată pentru vizitatori în cadrul unui experiment menit să descurajeze turiştii să sosească în perioadele de vârf, relatează Reuters. Cu toate acestea, acesta nu este singurul loc din Italia care a introdus recent noi măsuri menite să încetinească fluxurile turistice. Iată câteva dintre […] Articolul Tot mai multe orașe din Italia s-au săturat de supraaglomerare. Măsurile anunțate în zonele preferate de moldoveni apare prima dată în Bani.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
10:40
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu. Pentru a reuși această provocare, de a vorbi față în față cu șeicul Tahnooon bin Zayed Al Nahyan din Abu Dhabi, care controlează active […] Articolul Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om apare prima dată în Bani.md.
10:30
Administratorii a 56 de companii au semnat contracte de finanțare cu Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA) pentru a beneficia de granturi din partea Guvernului Republicii Moldova și a Uniunii Europene. Valoarea totală a finanțării nerambursabile se ridică la 13,4 milioane de lei, în timp ce valoarea totală a investițiilor în economie depășește 25,6  milioane de […] Articolul VIDEO Un nou impuls spre dezvoltarea afacerilor prin programele gestionate de ODA apare prima dată în Bani.md.
25 aprilie 2024
21:30
Tarifele la gaz pentru populație se vor reduce cu 15,7%, la 12,20 lei metrul cub, potrivit surselor de la Moldovagaz. „Moldovagaz urmează să solicite o reducere a tarifului pentru gazul natural”, conform anunțului făcut de directorul companiei, Vadim Ceban, cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4. Cererea va fi depusă mâine, pe data de […] Articolul S-a aflat cu cât se ieftinește gazul! Metrul cub va costa 12,20 lei apare prima dată în Bani.md.
20:40
Moldovagaz urmează să solicite o reducere a tarifului pentru gazul natural, conform anunțului făcut de directorul companiei, Vadim Ceban, cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4. Cererea va fi depusă mâine, pe data de 26 aprilie, la Autoritatea Națională de Reglementare în Energie (ANRE), în speranța de a aduce un beneficiu semnificativ consumatorilor finali. […] Articolul Se reduce tariful la gaz! Ceban: Maîne Moldovagaz va depune o solicitare la ANRE apare prima dată în Bani.md.
18:10
În anul 2023, Cricova a început pregătirile pentru plantarea a 672,4 hectare de teren transferate în gestiune de către Ministerul Agriculturii împreună cu Agenția Proprietății Publice. În prezent, din totalul de terenuri atribuite Combinatului de Vinuri „Cricova” S.A. 400 ha sunt deja prelucrarate, o parte din acestea fiind destinate tehnologiilor organice și sustenabile. Vinificatorii de […] Articolul Superfructul care aduce profituri uriașe, plantat de Bolea apare prima dată în Bani.md.
17:50
Parlamentul a adoptat un nou set de măsuri pentru reducerea birocrației în sectorul economic. Un proiect care propune modificarea unor acte normative privind controlul activității întreprinzătorilor în Republica Moldova a fost aprobat în lectura a doua de către 57 de deputați. Aceste modificări legislative au ca scop crearea unui sistem de control mai eficient și […] Articolul Businessul, sufocat de inspectori! Autoritățile intervin: Vor fi sancționați cei care fac abuz apare prima dată în Bani.md.
17:20
Deputații din Republica Moldova au aprobat în lectura a doua un proiect de modificare a unor acte normative, garantând asigurarea medicală pentru cei care se angajează în țară. Proiectul, dezvoltat de Ministerul Sănătății în colaborare cu Compania Națională de Asigurări în Medicină, urmărește menținerea calității de persoană asigurată pentru beneficiarii de protecție temporară chiar și […] Articolul Republica Moldova asigură medical refugiații ucraineni care se angajează apare prima dată în Bani.md.
16:40
Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale a anunțat că un studiu preliminar de fezabilitate pentru construcția unui tronson de cale ferată electrificată, cu ecartament european, între Chișinău și Ungheni, va fi elaborat până la finalul acestui an. Această decizie a fost luată în urma discuțiilor purtate în cadrul celei de-a șasea reuniuni a Comitetului de conducere […] Articolul Eșecul electrificării feroviare din Moldova! Studiu de fezabilitate pentru tronsonul Chișinău-Ungheni apare prima dată în Bani.md.
16:40
Creşterea economiei americane a încetinit până la 1,6% în ritm anual în primul trimestru din 2024, comparativ cu un avans de 3,4% înregistrat în ultimele trei luni ale anului trecut, potrivit unei estimări preliminare publicate joi de Departamentul american al Comerţului, transmite Reuters. Economiştii intervievaţi de Reuters se aşteptau, în medie, la o creştere a […] Articolul Economia americană a încetinit peste așteptări în primul trimestru din 2024 apare prima dată în Bani.md.
15:20
Moldindconbank reconfirmă că una din prioritățile sale este investiția în sistemul educației de calitate în Republica Moldova și anunță cu mândrie aderarea la Parteneriatului Național „Moldova pentru Educație”. „Moldova pentru Educație” este o inițiativă a Ministerului Educației și Cercetării (MEC), desfășurată sub patronajul Președinției Republicii Moldova.  „Evenimentul este dedicat mediului de afaceri pe care vrem […] Articolul Moldindconbank se alătură Parteneriatului Național „Moldova pentru Educație” apare prima dată în Bani.md.
15:20
Transferurile instant zilnice ale moldovenilor se ridică la 2,6 milioane de lei, constată guvernatoarea BNM, Anca Dragu, care a participat astăzi la lansarea Campaniei Naționale Fără Cash. „Împreună lucrăm la acest concept de acces mai ușor la plăți și la servicii bancare și, în general, la dezvoltarea țării și crearea unor perspective mai simple de […] Articolul Cifre amețitoare! Moldovenii transferă zilnic câte 2,6 milioane de lei apare prima dată în Bani.md.
14:50
Compania publică Teleradio-Molodva a avut un buget de 162 milioane de lei, dar a cheltuit 169,7 milioane de lei, cu 7,7 milioane de lei mai mult, potrivit raportului prezentat în cadrul ședinței de astăzi, 25 aprilie, a Parlamentului. Compania publică Teleradio-Moldova a înregistrat în anul 2023 un total de 161,7 milioane de lei din subvenții […] Articolul Televiziunea publică cheltuie mai mult decât produce! Bugetul a fost depășit cu 7,7 milioane de lei apare prima dată în Bani.md.
13:50
Philip Morris International a prezentat Raportul Integrat pentru anul 2023 care demonstrează o creștere semnificativă pe segmentul produselor fără fum. În cadrul unei conferințe la Paris, vicepreședintele Comunicare Globală PMI, Tommaso Di Giovani, a declarat că, în 2023, veniturile companiei provenite din vânzarea produselor fără fum au constituit 36.4%. El a precizat că cea mai […] Articolul Philip Morris International înregistrează progrese semnificative în categoria produselor fără fum în 2023 apare prima dată în Bani.md.
13:00
Parcul industrial Răut de la Bălți funcționează doar pe hârtie. În hala fostei uzine sovietice Răut nu este niciun agent economic, potrivit declarației deputatului Boris Marcoci. „Desigur avem nevoie parcuri industriale pentru agenții economici. Vreau să dau un exemplu, Parcul Industrial Răut de la Bălți. Este o hală industrială de 24 mii de metri pătrați […] Articolul Parcul industrial Răut funcționează pe hârtie! În fosta uzină sovietică de la Bălți bate vântul apare prima dată în Bani.md.
12:30
În perioada 6-8 septembrie la Butuceni, unul dintre cele mai frumoase sate din Moldova va avea loc TechVillage. Evenimentul are scopul să ajute startupurile din Republica Moldova, România și Ucraina să ridice o rundă de finanțare. Circa 50 de startup-uri și investitori internaționali se vor reuni pentru a stabili noi parteneriate. Timp de 3 zile, […] Articolul 50 de investitori și 50 startup-uri se vor întâlni în septembrie la TechVillage. Cum să participi apare prima dată în Bani.md.
11:40
Boeing a raportat miercuri prima scădere a veniturilor trimestriale în şapte trimestre, dar producătorul de avioane american a depăşit aşteptările de pe Wall Street, care au fost reduse după ce o explozie a unui panou de uşă al unui avion 737 MAX 9, în timpul zborului, din ianuarie, a determinat producătorul de avioane să încetinească […] Articolul Probleme la Boeing! A raportat prima scădere a veniturilor trimestriale din ultimele şapte trimestre apare prima dată în Bani.md.
11:40
Jumătate dintre companiile imobiliare din Europa Centrală (49%) estimează că investițiile în domeniu vor crește în acest an și doar 19% se așteaptă la o scădere (față de 51% în 2023), pe fondul îmbunătățirii percepției cu privire la potențialul de creștere din această piață, potrivit studiului Deloitte Real Estate Confidence Survey for Central Europe 2024, […] Articolul Optimism imobiliar: Jumătate dintre companiile din Europa Centrală prevăd creșterea investițiilor apare prima dată în Bani.md.
11:00
Exporturile Rusiei de gaze naturale lichefiate (GNL) ar putea stagna în următorii patru ani, în două scenarii mai puţin roz dintr-un număr de trei prezentate de Ministerului Economiei – un semn că sancţiunile occidentale ar putea îngrădi planurile energetice ale Moscovei, transmite agenția Reuters. În scenariile ”conservatoare” şi ”de stres” ale ministerului, acestea din urmă […] Articolul Exporturile Rusiei de gaze naturale lichefiate ar putea stagna în următorii ani, în contextul sancțiunilor occidentale apare prima dată în Bani.md.
10:30
Victor Bologan este antreprenor și face intermediere cu ferestre și uși. El a apelat la Programul de Mentorat cu Alexandru Bordea și a fost motivat să investească în creșterea nivelului de competență profesională. Într-o nouă ediție a emisiunii „Afaceri la Microscop”, Victor a fost invitat să împărtășească experiențele sale și să ofere o perspectivă asupra […] Articolul Cum faci bani din intermediere în comerț – Afaceri la Microscop apare prima dată în Bani.md.
10:00
Consumul de alcool şi de ţigări electronice în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 11 şi 15 ani este „alarmant”, potrivit unui raport al filialei europene a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), care recomandă măsuri de sănătate publică pentru a limita accesul la băuturile alcoolice. „Utilizarea pe scară largă a substanţelor nocive în rândul copiilor […] Articolul Creștere alarmantă a consumului de alcool pentru minorii cu vârsta între 11-15 ani. OMS cere limitări apare prima dată în Bani.md.
10:00
TikTok va suspenda în mod voluntar programul de recompensă al noii aplicaţii TikTok Lite, în timp ce lucrează pentru a răspunde preocupărilor UE, a declarat compania miercuri, pe platforma de socializare X, transmite CNBC. Comisia Europeană a dat termen până miercuri inclusiv companiei deţinute de grupul chinez ByteDance să abordeze preocupările cu privire la posibila […] Articolul TikTok închide programul prin care îi plătea pe utilizatori. Prezintă „riscuri grave la adresa sănătăţii mentale” apare prima dată în Bani.md.
10:00
În timp ce atenția internațională s-a concentrat asupra războaielor din Ucraina și Orientul Mijlociu, cu temeri privind un conflict între Iran și Israel, în Caucaz se desfășoară o criză de mare semnificație geopolitică. Armenia, o fostă republică sovietică, independentă din 1991, se rupe de Rusia și caută să fie aliată occidentală în curtea din spate […] Articolul O fostă republică sovietică se rupe de Rusia: Aliat al Occidentului în curtea din spate a lui Putin apare prima dată în Bani.md.
24 aprilie 2024
17:50
Retailerul de modă Hugo Boss își încheie prezența în Rusia după ce a ajuns la un acord de vânzare a activității sale din această țară către partenerul Stockmann – la doi ani de la suspendarea operațiunilor în această țară, relatează Sky News. „Ca urmare a acordului, Hugo Boss nu va mai fi prezent în Rusia cu […] Articolul Retailerul de modă Hugo Boss părăsește Rusia, după ce a ajuns la un acord de vânzare apare prima dată în Bani.md.
17:40
Un proiect esențial pentru securitatea energetică a Republicii Moldova, ce implică construirea unei linii electrice aeriene de 400 kV pentru interconectarea cu România, avansează cu sprijinul partenerilor externi. Comisia economie, buget și finanțe, împreună cu Comisia politică externă și integrare europeană, a examinat proiectul de ratificare a acordului de împrumut între Moldova și Banca Europeană […] Articolul Interconectarea Moldovei cu România intră într-o nouă etapă. La ce nivel a ajuns proiectul apare prima dată în Bani.md.
16:20
Eric Roberge este un specialist în finanţe, cu experienţă în ceea ce priveşte investiţiile şi construirea averii pe termen lung. Pentru el, cele mai importante aspecte pentru acest scop sunt identificarea oportunităţilor de investiţii şi o strategie solidă care să asigure îmbogăţirea, scrie Business Insider. În timp, el a reuşit să pună bazele unui plan […] Articolul Sfaturile unui expert. Strategia care te ajută să îţi construieşti averea în tinereţe şi să îţi extinzi imperiul apare prima dată în Bani.md.
16:20
Odată cu o serie de arestări de profil înalt ale unor presupuşi spioni chinezi şi ruşi în ultimele zile, încrederea în agenţii de contrainformaţii germani – cândva criticaţi pentru lipsa lor de curaj – a înregistrat o revitalizare semnificativă, potrivit FT. Marţi dimineaţă, poliţia germană a pus mâna pe Jian Guo, un angajat care lucra […] Articolul Agenţiile antispionaj din Germania apasă acceleraţia împotriva Chinei şi Rusiei: Sute de agenţi, prinşi şi luaţi pe sus apare prima dată în Bani.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.