NewsUngheni

Acum 12 ore
14:40
Un accident rutier cu implicarea unui conducător al unei trotinete electrice a avut loc în prima parte a zilei de astăzi, 26 iulie 2024, în [...] Articolul [VIDEO] La un pas de tragedie. Accident rutier cu implicarea unei trotinete la Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 24 ore
11:30
Pe parcursul ultimelor trei săptămâni, în cadrul exercițiului zilnic de stabilire a prețurilor plafon de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard, [...] Articolul A 4-a săptămână din iulie se încheie cu menținerea trendului de ieftinire a carburanților apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:20
Lucrările de construcție a mai multor drumuri publice naționale au fost declarate de utilitate publică, pentru a accelera desfășurarea acestora. Parlamentul a aprobat, în ședința [...] Articolul Lucrările de construcție a mai multor drumuri au fost declarate de utilitate publică apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:50
Ministerul Apărării informează că drapelul de stat al Republicii Moldova, pentru prima dată, a fost arborat în cadrul Misiunii Uniunii Europene de instruire militară din [...] Articolul Drapelul R. Moldova arborat în PREMIERĂ în Misiunea UE din Somalia apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:40
Astăzi, Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, participă la deschiderea Jocurilor Olimpice de Vară 2024 de la Paris, alături de peste 100 de lideri din întreaga [...] Articolul Maia Sandu participă la deschiderea Jocurilor Olimpice de vară de la Paris apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:20
Parlamentul a votat, în lectura a doua, PROIECTUL de lege care prevede modificarea cadrului normativ ce reglementează domeniul urbanismului și construcțiilor. Inițiativa legislativă aparține unui grup de [...] Articolul Legislativul a adoptat modificări menite să asigure aplicarea eficientă a regulilor urbanistice apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:40
În dimineața zilei de astăzi, 26 iulie 2024, o tânără din municipiului Ungheni au avut parte de o surpriză extrem de plăcută pe strada Națională [...] Articolul [FLASH] Pui de căprioară europeană surprins pe strada Națională din UNGHENI apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:00
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 70 018 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 70 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Ieri
23:10
Legislativul a adoptat PROIECTUL de lege care prevede instituirea un mecanism de monitorizare de stat a activității de evaluare a bunurilor imobile. Proiectul are drept scop îmbunătățirea [...] Articolul Activitatea de evaluare a bunurilor imobile va fi monitorizată de stat apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
23:00
Republica Moldova va beneficia de finanțare nerambursabilă în valoare de 10.5 milioane de dolari, acordată de Banca Mondială. Parlamentul a votat, în prima lectură, pentru [...] Articolul Grant de 10.5 mln DOLARI acordat țării noastre de Banca Mondială apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
22:50
Republica Moldova va beneficia de suport bugetar în valoare de 42,3 de milioane de euro. 56 de deputați au votat în prima lectură pentru ratificarea ACORDULUI de [...] Articolul R. Moldova va primi suport bugetar din partea Băncii Mondiale pentru creșterea rezilienței apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
22:40
Procedurile de sistare a accesului la conținut web cu caracter infracțional și de dispunere a conservării datelor informatice sunt reglementate mai clar în legislație. Un PROIECT de [...] Articolul MAI și SIS vor putea sista accesul la conținut web cu caracter infracțional apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
22:10
Nu există niciun rezumat deoarece acesta este un articol protejat. Articolul Protejat: Marina Zamă – noua președintă JCI Moldova 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:30
În ședința Parlamentului republicii Moldova de astăzi, 25 iulie 2024, a fost constituită o comisie specială parlamentară care va identifica măsurile necesare pentru depășirea crizei [...] Articolul O comisie specială parlamentară va identifica măsurile necesare pentru depășirea crizei în domeniul agricol apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:20
Reprezentanta rezidentă adjunctă PNUD în Republica Moldova, Seher Ariner, a mers în timpul vizitei sale din 25 iulie în municipiul Ungheni la operatorul regional „AVE [...] Articolul Parcurile AVE Ungheni și al Apă Canal dotate cu buldozer, mașină de intervenție și mini excavator apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:00
Reprezentanta rezidentă adjunctă PNUD în Republica Moldova, Seher Ariner, a efectuat joi, 25 iulie 2024, o primă vizită de lucru la Ungheni, unde a avut [...] Articolul Seher Ariner – Reprezentanta rezidentă adjunctă PNUD Moldova, în vizită la Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:50
Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei trece din subordinea Inspectoratului General al Poliției de Frontieră în cea a Academiei „Ștefan cel Mare” a Ministerului Afacerilor [...] Articolul Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei trece în subordinea Academiei „Ștefan cel Mare” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:30
Proiectul de lege care reglementează conținutul fișei cu date de securitate privind pericolele și riscurile substanțelor și amestecurilor chimice importate în Republica Moldova a fost [...] Articolul Parlamentul armonizează cadrul normativ cu legislația UE în domeniul gestionării substanțelor și amestecurilor chimice apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:10
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 26 iulie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7596 [...] Articolul Cursul valutar oficial la 26 iulie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:50
O nouă lege care va asigura standarde înalte de sănătate animală și de sănătate publică a fost adoptată de deputați în cadrul ședinței de astăzi [...] Articolul Activitatea sanitară veterinară va fi reglementată de o lege nouă racordată la standardele UE apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:30
Un autoturism de model BMW a luat foc în această după-amiază pe strada Națională din municipiul Ungheni. Potrivit informațiilor publicate în grupul Comunității Conducătorilor Auto [...] Articolul [FOTO] Un BMW a ars ca o torță la UNGHENI apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:10
Ministerul Apărării informează că cel de-al 21-lea contingent de pacificatori moldoveni a fost detașat, astăzi, în misiunea de menținere a păcii KFOR, din Kosovo. Prezent la evenimentul organizat cu acest prilej, ministrul apărării, Anatolie [...] Articolul Al 21-lea contingent al Armatei Naționale a fost detașat în misiunea de menținere a păcii KFOR apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:00
Cadrul normativ aferent protecției datelor cu caracter personal este armonizat cu legislația Uniunii Europene.  PROIECTUL de lege privind protecția datelor cu caracter personal a fost votat [...] Articolul Parlamentul a adoptat proiectul de lege privind protecția datelor cu caracter personal apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:30
Biroul politici de reintegrare informează că peste peste 369 de mii de locuitori din regiunea transnistreană și mun. Bender / Tighina (inclusiv satele Gâsca, Protegailovca, [...] Articolul [REINTEGRARE] Peste 369 de mii de locuitori din regiunea transnistreană luați la evidență la ASP apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:00
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că a patra săptămână din iulie 2024 continuă cu ieftinirea nesemnificativă a prețului de comercializare la [...] Articolul Carburanții se ieftinesc cu 4 și 5 bani per litru la 26 iulie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:30
Mijloacele de transport din regiunea transnistreană și municipiul Bender / Tighina vor fi înmatriculate cu numere neutre până la data de 31 decembrie 2026. Un proiect de [...] Articolul Autoturismele din reg. transnistreană și mun. Bender / Tighina vor fi înmatriculate cu numere neutre până la sfârșitul anului 2026 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:10
Ministerul Educației și Cercetării informează că Republica Moldova va fi reprezentată de 5 sportivi la Jocurile Paralimpice de la Paris, care vor avea loc în [...] Articolul Ungheneanul Ion Basoc și alți patru sportivi vor reprezenta R. Moldova la Jocurile Paralimpice de la Paris apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:10
Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a reușit să plaseze în câmpul muncii deja peste 9000 de persoane, aflate în căutarea unui loc [...] Articolul ANOFM a plasat în câmpul muncii peste 9000 de persoane de la începutul lui 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:00
În cadrul ședinței Guvernului din 24 iulie 2024, a fost aprobat proiectul de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Guvernului nr. 270/2014, privind aprobarea Instrucțiunilor referitoare la [...] Articolul Guvernul îmbunătățește mecanismul intersectorial de cooperare în domeniul protecției copilului apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:40
Republica Moldova va beneficia de suport bugetar în valoare de circa 40 de milioane de euro. Membrii Comisiei economie, buget și finanțe au examinat proiectul [...] Articolul Banca Mondială va acorda suport bugetar R. Moldova pentru creșterea rezilienței apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:20
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 67 264 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 67.2 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
04:20
Rezultatele preliminare ale examenului național de bacalaureat, după desfășurarea sesiunii suplimentare, au fost afișate astăzi, 24 iulie 2024, în cele 14 centre de bacalaureat din [...] Articolul Au fost anunțate rezultatele preliminare ale sesiunii suplimentare la BAC 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai mult de 2 zile în urmă
22:30
Absolvenții liceelor și colegiilor au început să depună dosarele de admitere la specialitățile pedagogice. Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău și-a deschis ușile [...] Articolul STRAT admiterea la specialitățile pedagogice apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
22:10
Rezultatele preliminare ale examenului național de bacalaureat, după desfășurarea sesiunii suplimentare, au fost afișate astăzi, 24 iulie 2024, în cele 14 centre de bacalaureat din [...] Articolul Au fost anunțate rezultatele preliminare ale sesiunii suplimentare la BAC 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
22:00
Un bărbat a ajuns la spital, după ce mașina cu care se deplasa a fost implicată într-un accident rutier. Coliziunea a avut loc ieri, 23 [...] Articolul Accident rutier grav pe traseul M1 Leușeni – Chișinău, în segmentul raionului Nisporeni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21:40
La 25 iulie curent, începând cu ora 10:00, aleșii poporului din legislatura a XI-a se convoacă în penultima ședință plenară din sesiunea primăvară-vară 2024 Proiectul [...] Articolul Parlamentul se întrunește la 25 iulie 2024 în penultima ședință din sesiunea primăvară-vară apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:40
Biroul politici de reintegrare informează că datorită eforturilor constante ale autorităților constituționale de a integra treptat activitatea agenților economici din regiunea transnistreană și mun. Bender [...] Articolul [REINTEGRARE] RECORD – peste 80% din exporturile și 53% importurile din regiunea transnistreană sunt în UE apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:20
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 25 iulie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7599 [...] Articolul Cursul valutar oficial la 25 iulie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:10
În jur de 150 de mii de familii vulnerabile din întreaga țară vor beneficia, în următorii trei ani, de suport din partea Guvernului pentru a-și [...] Articolul Guvernul a aprobat Programul de vouchere pentru electrocasnice apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:00
La 24 iulie 2024, se împlinesc 160 de ani de la Unirea corpurilor de grăniceri din Moldova și Muntenia, ce reprezintă în prezent Poliția de [...] Articolul 24 iulie – Ziua Poliției de Frontieră Română. De 160 de ani de veghe la hotare, de la Tisa la Bug apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:40
Guvernul a aprobat, astăzi, Programul de sprijin al micilor producători. Acesta prevede că micii producători – întreprinderi cu o cifră de afaceri anuală de până la [...] Articolul Micii producători vor putea beneficia de granturi de până la 500 mii MDL apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:30
Muzeele din țara noastră vor funcționa în baza unor noi prevederi, aprobate de Executiv, care vor asigura protejarea și valorificarea în deplină măsură a sectorului. Vedeți [...] Articolul Guvernul a aprobat noi prevederi de funcționare a muzeelor din Republica Moldova apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:10
Administrația de Stat a Drumurilor informează despre progresul continuu pe șantierul de construcție a drumului M3 Chișinău – Cimișlia – Giurgiulești ( drumul de ocolire [...] Articolul Centura de ocolire a orașului Vulcănești – stadiul actual al lucrărilor de construcție apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:40
Portarul Naționalei Moldovei, ungheneanca Natalia Munteanu, a semnat cu contractul cu clubul de fotbal din Fenerbahçe SK din Turcia. Anunțul a fost făcut în seara zilei [...] Articolul Ungheneanca Natalia Munteanu se alătură echipei de fotbal Fenerbahçe SK apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:30
Biroul politici de reintegrare informează că datorită eforturilor constante ale autorităților constituționale de a integra treptat activitatea agenților economici din regiunea transnistreană și mun. Bender [...] Articolul [REINTEGRARE] RECORD – peste 80% din exporturile și 53% importurile din regiunea transnistreană sunt în UE apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:10
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că a patra săptămână din iulie 2024 continuă cu ieftinirea nesemnificativă a prețului de comercializare la [...] Articolul Motorina se ieftinește cu 8 bani per litru la 25 iulie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:00
Serviciul Hidrometeorologic de Stat informează că pe întregul teritoriu al Republicii Moldova, inclusiv în raioanele din regiunea Ungheni (Ungheni, Călărași, Nisporeni și parțial Fălești) cât [...] Articolul Meteorologii au emis repetat Cod GALBEN de instabilitate atmosferică apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:50
Mai multe școli auto din mun. Chișinău, Ialoveni și Comrat au fost percheziționate astăzi de ofițerii CNA și procurori în cadrul unor dosare de trafic [...] Articolul Descinderi la câteva școli auto din Chișinău, Comrat și Ialoveni. Percepeau 1 000 EURO per permis apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:30
Poliția de Frontieră face totalurile înregistrate de Sistemul Informațional e-Permis pentru semestrul I al anului 2024. Astfel că, în perioada ianuarie – iulie 2024, polițiștii [...] Articolul IGPF informează despre dublarea numărului de cereri electronice de acces în zona de frontieră apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:10
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 67 561 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 67.5 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.