NewsUngheni

Acum 5 minute
16:40
Guvernul va acoperi costul integral al 25% din numărul total de bilete în taberele de odihnă pentru copii, iar restul biletelor vor fi comercializate cu [...] Articolul Executivul va acoperi costul integral al 25% din numărul total de bilete în taberele de odihnă apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 30 minute
17:10
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 25 aprilie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7580 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 25 aprilie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:00
Un nou tip de semnătură electronică va fi accesibilă de pe telefonul mobil, ca urmare a dezvoltării serviciului EVOSign. O hotărâre în acest sens a [...] Articolul Semnătura electronică avansată va fi disponibilă de pe telefonul mobil – serviciul EVOSign apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 4 ore
14:30
Cabinetul de miniștri a aprobat Planul de acțiuni pentru perioada anilor 2024-2025 privind implementarea Programului național de control al cancerului pentru anii 2016-2025. Acțiunile incluse în [...] Articolul Guvernul a aprobat acțiunile necesare pentru reducerea mortalității prin cancer și susținerea pacienților diagnosticați apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:50
Vameșii din din cadrul Punctului de trecere a Frontierei MD – EU / RO Leușeni au contracarat o tentativă de transportare ilicită a 600 mii [...] Articolul Vameșii din Leușeni au contracarat o tentativă de contrabandă cu 600 mii hrivne UA din F. Rusă în R. Moldova apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:30
Procuratura raionului Ungheni anunță că, printr-o sentință, recent pronunțată de Judecătoria Ungheni, un bărbat în vârstă de 45 de ani din raionul Ungheni, a fost recunoscut vinovat de comiterea infracțiunii de vătămare intenționată [...] Articolul Un bărbat din Ungheni candamnat la închisoare pentru că a înjunghiat un bărbat în Boghenii Vechi apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:10
O nouă dezinformare ce vizează Armata Națională a fost lansată în dimineața zilei de 24 aprilie 2024 în spațiul mediatic din Republica Moldova De această [...] Articolul [STOP FALS] O nouă dezinformare ce vizează Armata Națională lansată în spațiul public apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 6 ore
12:40
Agenția de Mediu informează că norul de praf saharian a fost resimțit pe teritoriul Republicii Moldova, în data de 23 aprilie începând cu orele 00:00, [...] Articolul Precizările Agenției de Mediu despre praful saharian care a acoperit teritoriul R. Moldova apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:20
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că a 4-a săptămână din aprilie 2024 continuă cu ieftinirea nesemnificativă a prețului de comercializare a [...] Articolul Minus 8 bani pentru un litru de motorină apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:50
În anul 2023, regiunea transnistreană a fost marcată de fenomene precum tortura, tratamente inumane sau degradante, condiții proaste de detenție, cazuri de deținuți politici, restrângerea [...] Articolul [REINTEGRARE] Raportul Departamentului de Stat al SUA pentru 2023 subliniază constatările Promo-LEX cu privire la drepturile omului în regiunea transnistreană și mun. Bender / Tighina apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:30
Un bărbat a fost reținut în timp ce palasa droguri în Chișinău, aduse prin contrabandă din Ucraina. Reținerea a avut loc ca urmare a unor [...] Articolul Droguri în valoare de circa 4.5 mln MDL ridicate și un tânăr reținut în flagrant apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:10
Procuratura Anticorupție a finalizat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată pentru examinare în fond, cauza penală de învinuire a Evgheniei Guțul și [...] Articolul Cauza penală în privința Guvernatoarei UTA Găgăuzia trimisă în instanța de judecată apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 8 ore
10:40
În cadrul ședinței Cabinetului de Miniștri din 24 aprilie 2024, Marina Bzovîi a fost numită administratoare al parcului pentru tehnologia informației „Moldova IT Park”. În [...] Articolul Marina Bzovîi – noua administratoare al Moldova IT Park apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:10
Administrația Națională de Meteorologie informeaza că un nou val de praf saharian va acoperi spațiul românesc (R. Moldova, România, regiunea Odesa din Ucraina) în noaptea [...] Articolul [METEO] Un nor de praf saharian a acoperit teritoriul R. Moldova și al României apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
08:50
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 41 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 41.4 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 24 ore
19:50
În această după-amiază, 24 aprilie 2024, așa numita sursă media și televiziune „Первый приднестровский” și „Новости приднестровья”, create și finanțate de așa numita „conducere” de [...] Articolul [EDITORIAL] Neînțelegeri în mina guzgănașilor de la Dubăsari apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:40
Astăzi, 23 aprilie 2024, angajații Sectorului Poliției de Frontieră Ungheni, în colaborare cu Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din Ungheni, au organizat o activitate specială pentru [...] Articolul Un grup de elevii din Făgăraș, Transilvania, în vizită la SPF Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:10
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 24 aprilie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7559 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 24 aprilie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Ieri
15:30
Elevii singurului Liceu cu predare în limba română din nordul regiunii transnistrene a Republica Moldova – Liceul Teoretic „Evrika” din orașul Râbnița, au organizat o [...] Articolul [REINTEGRARE] Elevii liceului Evrika din Râbnița au adus daruri copiilor de la școala internat din Popencu, controlată temporar de Tiraspol apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:50
Șeful Inspectoratului General al Poliției, în comun cu Victor Furtună, Procuror-șef interimar al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale și Viorel Doagă, Directorul [...] Articolul „Curierii” lui Șor au încercat să introducă în R. Moldova prin contrabandă peste 20 mln MDL apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:40
Biroul Național de Statistică informează că, la finele celei de-a doua săptămâni de recenzare (8-21 aprilie), în cadrul Recensământului Populației și Locuințelor (RPL) au fost [...] Articolul Cca 640 mii de persoane au fost recenzate până la data de 21 aprilie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:10
La 24 aprilie 2024, începând cu ora 10:00, Cabinetul de miniștri al Republicii Moldova se convoacă în cea de-a 16-a ședință din 2024 și în [...] Articolul Ședința Guvernului din 24 aprilie 2024. Pe ordinea de zi – 27 proiecte de HG apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:00
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că a 4-a săptămână din aprilie 2024 încpe cu ieftinirea nesemnificativă a prețului de comercializare a [...] Articolul Minus 11 bani pentru un litru de motorină apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:40
Astăzi, 22 aprilie 2024, începând cu ora 14:00, în incinta Inspectoratului General al Poliției (str. Tiraspol 11/1) va avea loc un nou briefing de presă [...] Articolul Briefing IGP – PCCOCS – Serviciul Vamal: Schema finanțării ilegale a unor partide din surse tenebre apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:20
Conform bazei de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă la data de 22 aprilie 2024 erau în evidență 9 437 locuri de muncă vacante, care pot [...] Articolul Ungheni în top 5 raioane cu cele mai multe locuri de muncă vacante apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:40
Andrei Spînu, Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale anunță că în sfârșit, au DEMARAT lucrările pe șantierul drumului național R14, în segmentul Soroca – Arionești – [...] Articolul Au început lucrările de reabilitare a traseului Soroca – Arionești – Otaci apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:10
Ca și în weekendurile anterioare, INSP a continuat verificarea șoferilor în cadrul mai multor filtre care au avut loc pe tot teritoriul țării pentru depistarea [...] Articolul Sinteza INSP pentru weekend: peste 4 mii încălcări a RCR apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:40
În atenția conducătorilor auto care circulă pe drumurile publice din Republica Moldova în aceste momente: Începând cu primele ore ale dimineții, pe mai multe porțiuni [...] Articolul [Atenție șoferi] Drumurile naționale din zona Centru sunt învăluite în ceață densă apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:30
Angajații Sectorului poliție de frontieră Valea Mare ai Direcției Regionale Vest în colaborare cu Inspectorii de Mediu din Ungheni, au desfășurat la 20 aprilie 2024 [...] Articolul La Ungheni continuă operațiunea de frontieră TRITON – 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:20
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 40 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 40.1 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
22 aprilie 2024
22:10
Ofițerii Direcției investigații infracțiuni spălarea banilor și finanțarea terorismului și cei de urmărire penală ai INI investighează tranzacțiile financiare frauduloase a unui grup de persoane, [...] Articolul Schemă de spălare de bani cu implicarea a trei ungheneni demascată de ofițerii INI apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20:50
În aceast weekend, 20 și 21 aprilie 2024, pe stadioanele din raionul Ungheni, a avut loc a treia etapă (TUR) a campionatului raionului Ungheni la [...] Articolul Ploaie de goluri la Ungheni. Clasamentul după a treia etapă a Campionatul raionului la fotbal apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20:20
La 22 aprilie 2024, Ministerul Educației și Cercetării a organizat Festivitatea de premiere a învingătorilor Olimpiadei republicane la Limba și literatura rusă (limba de instruire) [...] Articolul Ungheneanca Cătălina Tihonovschi a cucerit argintul la Olimpiada Republicană la Limba și literatura rusă (limba de instruire) apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20:00
Ministerul Educației și Cercetării informează că 40 de elevi au fost premiați astăzi în cadrul Olimpiadei Republicane la Limba și literatura rusă, desfășurată în perioada [...] Articolul Lista premianților la Olimpiada Republicană la Limba și literatura rusă (limba de instruire) apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:50
Angajații Sectorului poliție de frontieră Valea Mare ai Direcției Regionale Vest în colaborare cu Inspectorii de Mediu din Ungheni, au desfășurat la 20 aprilie 2024 [...] Articolul La Ungheni continuă operațiunea de frontieră TRITON – 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:30
Politiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Vest documentează un cetățean al Ucrainei în legătură cu actele depistate care conțin indici de falsificare. Cazul a [...] Articolul Trei acte cu indici de falsificare depistate în PTF Sculeni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:20
Într-o atmosferă festivă, vineri, 19 aprilie 2024 la Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei a avut loc ceremonia de înmânare a diplomelor de absolvire pentru 91 [...] Articolul 91 de tineri polițiști de frontieră au primit diplomele de absolvent a CESF Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:00
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 23 aprilie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7574 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 23 aprilie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:40
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că a 4-a săptămână din aprilie 2024 încpe cu ieftinirea nesemnificativă a prețului de comercializare a [...] Articolul A 4-a săptămână din aprilie 2024 începe cu ieftinirea prețului la motorină apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:30
În perioada 15 – 21 aprilie 2024, încasările Serviciului Vamal la bugetul de stat se ridică la peste 781.4 milioane de lei, ceea ce constituie [...] Articolul Serviciul Vamal raportează încasări de 781.4 mln MDL în perioada 15 – 21 aprilie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:40
După primele o lună jumătate de primăvară, natură începe să își arate ultimile simptome de răcire a vremii – înghețuri de primăvară. Astfel, la 22 [...] Articolul Meteorologii au emis din nou Cod GALBEN de înghețuri apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:30
Contingentul Inspectoratului General de Carabinieri, format din 3 militari, a demarat cu succes la 21 aprilie 2024 misiunea de menținere a păcii în Kosovo (KFOR). [...] Articolul [FOTO] Primii carabinieri moldoveni au ajuns în misiunea KFOR din Kosovo apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:00
În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță a instalațiilor electrice, precum și a posturilor de transformare, S.A. „RED-Nord”, anunță întreruperea furnizării energiei electrice în perioada 22 [...] Articolul Adresele din Fălești unde va fi deconectată energia electrică în perioada 22 – 28 aprilie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:50
În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță a instalațiilor electrice, precum și a posturilor de transformare, S.A. „RED-Nord”, anunță întreruperea furnizării energiei electrice în perioada 22 [...] Articolul Adresele din Ungheni unde va fi deconectată energia electrică în perioada 22 – 28 aprilie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:20
La 19 aprilie curent, Batalionul de artilerie „Prut”, dislocat în municipiul Ungheni, și-a sărbătorit ce de-a 32 aniversare de la crearea unității și depunerea jurământului [...] Articolul Servesc Republica Moldova! Batalionul de artilerie „Prut” la 32 de ani de la fondare apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:00
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că în zilele de weekend, prețul de comercializare a motorinei va scădea nesemnificativ în timp ce [...] Articolul Minus 13 bani pentru un litru de motorină în weekend apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:50
După primele o lună jumătate de primăvară, natură începe să își arate ultimile simptome de răcire a vremii – înghețuri de primăvară. Serviciul Hidrometeorologic de [...] Articolul Meteorologii au emis Cod GALBEN de înghețuri apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:30
Trei carabinieri moldoveni au fost detașați la operațiunea internațională de menținere a păcii din Kosovo, începând cu 19 aprilie 2024, pentru o perioadă de 6 [...] Articolul Carabinierii moldoveni detașați în PREMIERĂ la operațiunea de menținere a păcii din Kosovo apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18 aprilie 2024
21:00
Maia Sandu, al 9-lea președinte al Republicii Moldova, a organizat astăzi o conferință de presă unde a vorbit despre organizarea referendumului privind aderarea Moldovei la [...] Articolul Mesajul Președintei Maia Sandu la conferința de presă despre organizarea referendumului privind aderarea Moldovei la UE apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20:40
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a convocat astăzi Comisia Națională pentru Integrare Europeană, într-o nouă componență, numită prin decret prezidențial. Suplinirea Comisiei cu noi membri vine din [...] Articolul Comisia Națională pentru Integrare Europeană a fost convocată astăzi într-o nouă componență apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.