MAIB este „Leader in Card Performance...
Palmaresul premiilor MAIB este completat în acest an cu trofeul „Leader in Card Performance 2021”, oferit de sistemul internaţional de plată Mastercard pentru realizările și dezvoltarea soluțiilor de plată moderne din anul curent. Distincția a fost înmânată în cadrul evenimentului „Mastercard Day”, care se desfășoară anual în Moldova, fiind invitați în calitate de speakeri experți […] Articolul MAIB este „Leader in Card Performance 2021”, potrivit Mastercard apare prima dată în Realitatea.md.

Latest headlines on this subject

12:40 21/09
Palmaresul premiilor MAIB este completat în acest an cu trofeul „Leader in Card Performance 2021”, oferit de sistemul internaţional de plată Mastercard. Distincția marchează realizările și dezvoltarea soluțiilor de plată moderne din anul curent ale băncii.
12:20 21/09
MAIB - „Leader in Card Performance 2021”, по версии ...
12:20 21/09
MAIB este „Leader in Card Performance 2021”, potrivit ...
12:15 21/09
Palmaresul premiilor MAIB este completat în acest an cu trofeul „Leader in Card Performance 2021”, oferit de sistemul internaţional de plată Mastercard pentru realizările și dezvoltarea soluțiilor de plată moderne din anul curent. Distincția a fost înmânată în cadrul evenimentului „Mastercard Day”, care se desfășoară anual în Moldova, fiind invitați în calitate de speakeri experți...
12:10 21/09
Palmaresul premiilor MAIB este completat în acest an cu trofeul „Leader in Card Performance 2021”, oferit de sistemul internaţional de plată Mastercard pentru realizările și dezvoltarea soluțiilor de plată moderne din anul curent. Distincția a fost înmânată în cadrul evenimentului „Mastercard Day”, care se desfășoară anual în Moldova, fiind invitați în calitate de speakeri experți […] Articolul MAIB este „Leader in Card Performance 2021”, potrivit Mastercard apare prima dată în Bani.md.
©2004—2021 News.yam.md. All news stories belong to mentioned sources. Please contact the source for any queries you may have regarding the content it provides.Terms of Use.