Colet ticsit cu anabolizante depistat în incinta Aeroportul Internațional Chișinău

NewsUngheni, 22 octombrie 2024 22:30

În cadrul controlului unor colete declarate în tranzit de către un operator, polițiștii de frontieră și funcționarii vamali au depistat un lot considerabil de substanțe [...] Articolul Colet ticsit cu anabolizante depistat în incinta Aeroportul Internațional Chișinău apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de NewsUngheni

Acum 2 ore
23:20
Două cluburile de fotbal din Poarta de Vest a Republicii Moldova, FCM Ungheni și CF Barsa Ungheni, s-au calificat în faza 1/8 de finală a [...] Articolul Două cluburi din mun. Ungheni s-au calificat în faza 1/8 de finală a Cupei Moldovei Moldtelecom apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 4 ore
22:30
În cadrul controlului unor colete declarate în tranzit de către un operator, polițiștii de frontieră și funcționarii vamali au depistat un lot considerabil de substanțe [...] Articolul Colet ticsit cu anabolizante depistat în incinta Aeroportul Internațional Chișinău apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
22:20
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 23 octombrie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7682 [...] Articolul Cursul valutar oficial la 23 octombrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21:40
Inspectoratul General al Poliției informează că, în baza încheierii instanței de judecată, a inițiat procedurile de ridicare a informațiilor actualizate până la ziua de astăzi, [...] Articolul Poliția are undă verde pentru a accesa datele tuturor utilizatorii sistemul PSB și cardurile „MIR” din Republica Moldova apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 12 ore
16:30
Un vot de „DA” la referendumul privind integrarea în UE ar însemna, de fapt, permiterea vânzării terenurilor către străini, legalizarea căsătoriilor LGBT, aducerea migranților arabi, [...] Articolul Deschide.MD: Cum a transformat Șor o fabrică de haine într-un call-center care distribuia falsuri despre referendum apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:00
Dacă ești tânăr primar sau consilier local, CNTM te invită să participi la o sesiune online dedicată consolidării Platformei Tinerilor Primari și Consilieri Locali. Congresul [...] Articolul CNTM organizează o sesiune online despre Platforma Tinerilor Primari și Consilieri Locali apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:20
Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate a INI în comun cu cei de urmărire penală din cadrul Inspectoratului de poliție Buiucani, sub conducerea Procuraturii muncipiului Chișinău [...] Articolul Membrul unei organizații de tineret reținut pentru trafic de droguri în capitală apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:00
Serviciul Hidrometeorologic de Stat informează că pe întregul teritoriu al Republicii Moldova, inclusiv în raioanele din regiunea Ungheni (Ungheni, Călărași, Nisporeni și parțial Fălești) cât și [...] Articolul Meteorologii au emis alertă meteo Cod GALBEN de îngheţ apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:50
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că a patra săptămână din octombrie 2024 continuă cu ieftinirea prețului de comercializare la benzină și la motorină. În [...] Articolul Carburanții continuă să se ieftinească și la 23 octombrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 24 ore
10:10
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 46 102 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 46.1 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:50
La 23 octombrie 2024, începând cu ora 10:00, Cabinetul de miniștri al Republicii Moldova se convoacă în cea de-a 42-a ședință din 2024 și în [...] Articolul Ședința Guvernului din 23 octombrie 2024. Pe ordinea de zi – 11 proiecte de HG apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:20
În dimineața zilei de astăzi, 22 octombrie 2024, la intersecția străzilor Romană și Decebal din sectorul Centru al municipiului Ungheni, a avut loc un accident [...] Articolul [FOTO] Un nou accident rutier la intersecția str. Romană cu Decebal din mun. Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Ieri
20:00
Serviciul Vamal informează că a depistat un nou lot de piese auto nedeclarate în punctul de trecere a frontierei Leușeni. Potrivit sursei, este vorba despre [...] Articolul Piese auto de contrabandă identificate de vameșii din Leușeni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:40
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 22 octombrie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7671 [...] Articolul Cursul valutar oficial la 22 octombrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:30
Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Vest și cei din Sectorul Poliției de Frontieră „Aeroportul Internațional Chișinău”, sub conducerea Procuraturii Hâncești și în colaborare [...] Articolul Grupare infracțională destructurată – 3 persoane reținute pentru organizarea migrației ilegale apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:10
Comisia Electorală Centrală (CEC) a publicat rezultatele finale ale referendumului republican privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană, după ce au fost procesate 100% din [...] Articolul [REFERENDUM 2024] CEC a publicat rezultatele finale ale plebiscitului privind aderarea R. Moldova la UE apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:10
Serviciul Vamal informează despre un nou lot de telefoane mobile și căști fără fir, depistat într-un autocar ce venea din Italia în Republica Moldova, fără [...] Articolul Încă un lot de telefoane mobile identificat de vameșii din Leușeni într-un autocar ce venea din Italia apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:50
Serviciul Vamal informează despre identificarea în PTF Sculeni a unui lot de instrumente electrice, tăinuite de controlul vamal. Potrivit sursei, cazul a fost documentat de [...] Articolul Instrumente electrice tăinuite de controlul vamal identificate de vameșii din Sculeni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:30
Comisia Electorală Centrală (CEC) a anunțat bilanțul preliminar privind totalizarea rezultatelor referendumului republican constituțional și alegerilor pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova. În dimineața [...] Articolul Bilanțul preliminar al scrutinului prezidențial și referendumului din 20 octombrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:50
Astăzi, Penitenciarul nr. 8 din municipiul Tighina, a marcat cu mândrie 63 de ani de la fondare, într-o ceremonie solemnă la care a participat întregul [...] Articolul [REINTEGRARE] Penitenciarul nr. 8 din Tighina a marcat 63 de ani de la fondare apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:20
Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Vest și cei din Sectorul Poliției de Frontieră „Aeroportul Internațional Chișinău”, sub conducerea Procuraturii Hâncești și în colaborare [...] Articolul Grupare infracțională destructurată – 3 persoane reținute pentru organizarea migrației ilegale apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:10
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că un nerezident a încercat să părăsească Republica Moldova cu 48 000 EURO Cazul a fost depistat de [...] Articolul Un nerezident a încercat să părăsească Republica Moldova cu 48 000 EURO apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:00
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că a patra săptămână din octombrie 2024 începe cu ieftinirea prețului de comercializare la benzină și la motorină. În [...] Articolul A patra săptămână din octombrie 2024 începe cu ieftinirea carburanților apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:50
Astăzi, 21 octombrie 2024, începând cu ora 15:00, candidatul la funcția de Președinte a Republicii Moldova pentru mandatul 2024 – 2028, Alexandr Stoianoglo, va susține [...] Articolul [FLASH] Briefing susținut de Alexandr Stoianoglo, candidat la funcția de președinte al R. Moldova apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:30
Astăzi, 21 octombrie 2024, începând cu ora 14:00, actuala Președintă a Republicii Moldova și candidată la funcția de Președinte a Republicii Moldova pentru mandatul 2024 [...] Articolul [FLASH] Briefing susținut de Maia Sandu, candidată la funcția de președinte al R. Moldova apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:10
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 61 791 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 61.7 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:40
Nu există niciun rezumat deoarece acesta este un articol protejat. Articolul Protejat: [EDITORIAL] Despre rezultatul referendumului la Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:40
În perioada 15 – 18 octombrie 2024, 17 funcționari vamali de primă linie de control vamal au participat la un curs teoretic și practic intitulat [...] Articolul Funcționarii vamali instruiți în utilizarea sistemelor de scanare cu raze X apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:20
În perioada 14 – 20 octombrie 2024, încasările Serviciului Vamal la bugetul de stat se ridică la peste 668.7 milioane lei. În aceeași ordine de [...] Articolul Serviciul Vamal raportează încasări de cca 668.7 mln MDL în perioada  14 – 20 octombrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
08:50
La 20 octombrie 2024, în Republica Moldova, a avut loc referendumul republican constituțional și alegerile pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova. În raionul Călărași, [...] Articolul Cum au votat locuitorii din Călărași la scrutinul prezidențial și referendumul din 20 octombrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
02:00
La 20 octombrie 2024, în Republica Moldova, a avut loc referendumul republican constituțional și alegerile pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova. În raionul Nisporeni, [...] Articolul Cum au votat locuitorii din Nisporeni la scrutinul prezidențial și referendumul din 20 octombrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
01:50
La 20 octombrie 2024, în Republica Moldova, a avut loc referendumul republican constituțional și alegerile pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova. În raionul Fălești, [...] Articolul Cum au votat locuitorii din Fălești la scrutinul prezidențial și referendumul din 20 octombrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai mult de 2 zile în urmă
00:30
La 20 octombrie 2024, în Republica Moldova, a avut loc referendumul republican constituțional și alegerile pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova. În raionul Ungheni, [...] Articolul Cum au votat Unghenenii la scrutinul prezidențial și referendumul din 20 octombrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20 octombrie 2024
22:10
Astăzi, în Republica Moldova, a avut loc referendumul republican constituțional și alegerile pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova. Alegătorii au fost așteptați la cele [...] Articolul Alegeri 2024: Cinci secții din strainătate vor activa până la ora 23:00 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21:00
Astăzi, în Republica Moldova, a avut loc referendumul republican constituțional și alegerile pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova. Alegătorii au fost așteptați la cele [...] Articolul STOP VOT la Referendum și scrutinul prezidențial 2024 în Republica Moldova apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20:40
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 21 octombrie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7645 [...] Articolul Cursul valutar oficial la 21 octombrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19 octombrie 2024
22:10
Cel de-al doilea contingent de carabinieri din cadrul Inspectoratului General de Carabinieri (IGC) a fost detașat la 19 octombrie pentru a participa, prin rotație, la [...] Articolul Al doilea contingent de carabinieri detașat la operațiunea de menținere a păcii din Kosovo apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21:50
În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță a instalațiilor electrice, precum și a posturilor de transformare, S.A. „RED-Nord”, anunță întreruperea furnizării energiei electrice în perioada 21 [...] Articolul Adresele din Fălești unde va fi deconectată energia electrică în perioada 21 – 27 octombrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21:40
În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță a instalațiilor electrice, precum și a posturilor de transformare, S.A. „RED-Nord”, anunță întreruperea furnizării energiei electrice în perioada 21 [...] Articolul Adresele din Ungheni unde va fi deconectată energia electrică în perioada 21 – 27 octombrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21:20
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 20 octombrie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7620 [...] Articolul Cursul valutar oficial la 20 octombrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18 octombrie 2024
21:10
Procuratura Anticorupție a finalizat urmărirea penală, urmând să fie expediată în instanța de judecată pentru examinare în fond, cauza penală de învinuire a unei Președinte [...] Articolul O altă cauză penală privind finanțarea ilegală al fostului Partid Politic „Șor” finisată apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20:50
La 18 octombrie, cel mai iubit club de fotbal Unghenean în viziunea redacției News.Ungheni.org și Bodrug.eu – FCM Ungheni, a învins cu scorul 4:2 clubul de fotbal din cel [...] Articolul FCM Ungheni pe locul secund în grupa B a Ligii I 2024 după ce a învins cu 4:2 clubul FC Stăuceni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20:10
Echipa Federației Moldovenești de Fotbal susține integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană. Considerăm acest vector benefic atât pentru dezvoltarea socială și economică a țării noastre, [...] Articolul FMF susține integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20:00
Secretara de Stat a Ministerului Afacerilor Interne, Daniella Misail-Nichitin, a efectuat o vizită de lucru în raionul Ungheni, unde s-a întâlnit angajați ai structurilor MAI [...] Articolul Secretara de Stat a MAI, Daniella Misail-Nichitin, în vizită de lucru la Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:40
Poliția va întreprinde toate măsurile pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică, dar și buna desfășurare a procesului electoral din 20 octombrie 2024.  [...] Articolul Poliția la datorie de ziua Alegerilor Președintelul R. Moldova și Referendumului republican constituțional din 20 octombrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:20
Astăzi, ofițerii Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu procurorii Anticorupție, au efectuat mai multe percheziții în cadrul unei cauze penale pentru finanțarea ilegală a [...] Articolul Rețineri în urma investigației ZDG: „ÎN SLUJBA MOSCOVEI. Trei luni printre „robii” lui Șor” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:10
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 19 octombrie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7620 [...] Articolul Cursul valutar oficial la 19 octombrie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:00
Procuratura Anticorupție a finalizat urmărirea penală, urmând să fie expediată în instanța de judecată pentru examinare în fond, cauza penală de învinuire a unei Președinte [...] Articolul O altă cauză penală privind finanțarea ilegală al fostului Partid Politic „Șor” finisată apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:50
Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească informează că echipa SAMU Fălești a salvat un pacient, căruia i s-a făcut rău în stradă La data [...] Articolul Echipa SAMU Fălești a salvat un pacient căruia i s-a făcut rău în stradă apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:20
Clipe emoționante pentru două echipe ale Serviciului Național de Asistență Medicală Urgentă din Republica Moldova „O mamă e acea persoană care poate lua locul oricui, [...] Articolul Clipe emoționante pentru echipele PAMU Grozești și Sudarca apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.