O universitate din Irlanda dă diplome de influencer. Studenții învață cum să devină celebri

Unica.md, 22 octombrie 2024 22:00

„Mulţi oameni cred că este uşor să fii influencer, că nu trebuie decât să postezi videoclipuri de 60 de secunde pe TikTok. Este însă mult mai mult decât atât”, spune ... Post-ul O universitate din Irlanda dă diplome de influencer. Studenții învață cum să devină celebri apare prima dată în Unica.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Unica.md

Acum 4 ore
22:00
În mijlocul săptămânii, unele zodii au parte de un câștig substanțial. Cu toate că nu mai aveau speranțe în acest sens, astrele se vor așeza favorabil pentru ele. Primii norocoși ... Post-ul Câștiguri mari pentru trei zodii în viitorul apropiat apare prima dată în Unica.md.
22:00
Oficiul polonez pentru concurență și protecția consumatorilor (UOKIK) a depus o plângere împotriva Temu (Whaleco Technology Limited, înregistrată în Irlanda) pentru nerespectarea Directivei Omnibus, invocând lipsa de transparență în relațiile ... Post-ul Temu, investigată pentru lipsa de transparență în relațiile cu consumatorii apare prima dată în Unica.md.
22:00
„Mulţi oameni cred că este uşor să fii influencer, că nu trebuie decât să postezi videoclipuri de 60 de secunde pe TikTok. Este însă mult mai mult decât atât”, spune ... Post-ul O universitate din Irlanda dă diplome de influencer. Studenții învață cum să devină celebri apare prima dată în Unica.md.
Acum 8 ore
17:50
Dita Hyper Farmacie și Farmacia Familiei te invită la Beauty Autumn Expo, cea mai mare expoziție de frumusețe din această toamnă! Este o ocazie unică să descoperi cele mai noi ... Post-ul Dita Hyper Farmacie și Farmacia Familiei te invită la Beauty Autumn Expo!/P apare prima dată în Unica.md.
Acum 12 ore
16:40
Poliția anunță că, în baza informațiilor din anchete, continuă documentarea cazurilor de corupere a alegătorilor în campania electorală, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial. Peste 400 de persoane ... Post-ul Peste 400 de persoane, documentate pentru primirea mijloacelor bănești în schimbul voturilor apare prima dată în Unica.md.
16:30
Începînd cu 7 iulie 2025, compania aeriană low-cost Transavia va începe să opereze zboruri directe între Chișinău și Paris Orly, scrie Noi.md. Aeroportul Internațional Chișinău informează că zborurile vor fi ... Post-ul O nouă companie aeriană va începe să opereze zboruri de pe Aeroportul Internațional Chișinău apare prima dată în Unica.md.
15:40
Reprezentații IMU, dar și cei ai Poliției Capitalei, au confirmat informația transmisă în presă, potrivit căreia o tânără ar fi murit după ce a căzut de pe o trotinetă electrică, în ... Post-ul Șocant! O tânără a murit după ce a căzut de pe o trotinetă electrică într-o intersecție din Chișinău apare prima dată în Unica.md.
15:40
Două persoane printre care un minor s-au intoxicat cu monoxid de carbon în urma exploatării sobei de încălzit, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial. Două persoane printre care ... Post-ul Tragedie la Florești! O mamă și copilul ei, găsiți morți în propria casă apare prima dată în Unica.md.
15:40
Un bărbat a fost reținut, după ce a atacat cu toporul unui echipaj de poliție. Cazul a avut loc în noaptea de duminică spre luni curent, în jurul orei 01:59, ... Post-ul Polițiști atacați cu toporul, la Anenii Noi. Au fost chemați la un caz de violență în familie apare prima dată în Unica.md.
14:50
Meteorologii au emis Cod Galben de înghețuri în Republica Moldova pentru mâine, 23 octombrie, informează unica.md. Astfel, în orele nocturne și ale dimineții, izolat se prevăd înghețuri la suprafața solului ... Post-ul Cod galben de înghețuri în Moldova: Ce temperaturi ne așteaptă apare prima dată în Unica.md.
14:40
Irina Petcu și Alexandru Mihalachi, studenți ai Universității de Stat din Moldova (USM), au fost recompensați cu burse regale oferite de Casa Regală a României. Ceremonia de decernare a avut ... Post-ul Doi studenți de la Universitatea de Stat din Moldova, distinși cu Burse Regale apare prima dată în Unica.md.
14:40
Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate a INI în comun cu cei de urmărire penală din cadrul Inspectoratului de poliție Buiucani, sub conducerea Procuraturii muncipiului Chișinău- oficiul Buiucani, au anihilat un ... Post-ul Membrul unei organizații de tineret, gestionată de un grup criminal, împreună cu câțiva complici, reținut pentru trafic de droguri în Capitală apare prima dată în Unica.md.
14:00
Ofițerii Direcției investigații “Centru” și cei ai Direcției urmărire penală a INI, în comun cu procurorii  PCCOCS, anunță reținerea a patru persoane, printre care și un minor, după o captură ... Post-ul Captură de droguri de peste 2 milioane de lei, în Chișinău. Printre suspecți se numără și minori apare prima dată în Unica.md.
13:00
Rusia nu a reuşit să submineze alegerile din Republica Moldova, chiar dacă a ,,lucrat energic” în acest sens, a reacţionat luni un purtător de cuvânt al Casei Albe, potrivit France ... Post-ul Casa Albă: Rusia nu a reuşit să submineze alegerile din Republica Moldova apare prima dată în Unica.md.
13:00
Acuzațiile de implicare în alegerile din  Republica Moldova nu pot fi dovedite. Este punctul de vedere al MAE de la Moscova susținut de purtătoarea de cuvânt Maria Zaharova, scrie evz.ro. ... Post-ul Rusia jură că n-a intervenit în alegerile din Moldova. Nu sunt dovezi apare prima dată în Unica.md.
13:00
O nouă licitație organizată la Aeroportul Internațional Chișinău (AIC) s-a încheiat fără succes. Motivul anulării a fost lipsa concurenței, după ce doar o companie a participat la selecția pentru închirierea ... Post-ul Un nou eșec la licitația de la Aeroportul Chișinău apare prima dată în Unica.md.
13:00
Un lot de telefoane mobile și căști fără fir a fost depistat într-un autocar, fără a fi declarat, informează unica.md cu referire la Serviciul Vamal. Cazul a fost documentat de ... Post-ul Un autobuz care venea din Italia transporta ilegal telefoane în Moldova apare prima dată în Unica.md.
Acum 24 ore
09:30
Maie Sandu se vede deja în campania pentru turul doi de prezidențiale. După ce în turul întâi a refuzat orice confruntare, astăzi, i-a aruncat mănușa lui Alexandr Stoianoglo, invitându-l la ... Post-ul Turul doi al alegerilor prezidențiale va fi foarte fierbinte, spun analiștii apare prima dată în Unica.md.
09:30
Comisia Electorală Centrală u a finalizat numărarea voturilor în toate cele 2.219 secţii de votare constituite pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova, scrie evz.ro. Din datele centralizate ... Post-ul Rezultate finale: Maia Sandu câștigă primul tur al alegerilor prezidențiale apare prima dată în Unica.md.
09:30
Doar fiecare al treilea alegător din raionul Fălești, unde s-a născut președinta Maia Sandu, inițiatoarea referendumului constituțional, desfășurat ieri, a ales opțiunea DA la plebiscit. Ceilalți doi alegători s-au pronunțat ... Post-ul Raionul de baștină al Maiei Sandu a votat NU la referendum apare prima dată în Unica.md.
09:30
Primăria Chișinău, în parteneriat cu Centrul de Caritate pentru Refugiați și cu sprijinul Înaltului Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați, desfășoară un program de studiere a limbii române pentru copiii ... Post-ul Program de studiere a limbii române pentru copiii refugiați strămutați pe teritoriul Republicii Moldova apare prima dată în Unica.md.
09:20
Ministerul Educației și Cercetării (MEC) a inițiat un nou program de susținere pentru primele zece școli în care s-au înregistrat rezultate slabe la examenul de clasa a IX-a din acest ... Post-ul Școlile cu rezultate slabe la examene vor primi sprijin pentru îmbunătățirea performanței apare prima dată în Unica.md.
09:20
Renato Usatîi, candidatul clasat pe locul al treilea în urma primului tur de scrutin prezidențial, spune că nu a decis deocamdată pe cine va susține în turul al doilea, care ... Post-ul Usatîi nu a decis deocamdată pe cine va susține în turul doi al prezidențialelor apare prima dată în Unica.md.
Ieri
21:10
Văduva lui Alexei Navalnîi, Iulia Navalnaia, a declarat pentru BBC că intenţionează să candideze pentru a deveni preşedintele Rusiei, scrie news.ro. Navalnaia ştie că riscă să fie arestată dacă se ... Post-ul Iulia Navalnaia, văduva lui Alexei Navalnîi, intenționează să candideze la funcţia de preşedinte al Rusiei  apare prima dată în Unica.md.
21:10
Pugilista Daria Cozorez a devenit campioană europeană, în cadrul competiției rezervate sportivelor sub vârsta de 23 de ani. Sportiva s-a impus în finala categoriei de +81 kg în fața unei ... Post-ul Sportiva moldoveancă Daria Cozorez a devenit campioană europeană apare prima dată în Unica.md.
21:10
Încă o moarte suspectă în Rusia. Mikhail Rogachev, un fost director executiv al unui gigant pertolier a fost găsit mort. Din primele informații, acesta ar fi căzut de la fereastra ... Post-ul Încă un oligarh rus a murit în condiții misterioase după ce ar fi căzut de la fereastră apare prima dată în Unica.md.
21:10
În data de 24 octombrie 2024, la ora 13:00, Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală va inaugura expoziția de fotografie „Generații de muzeografi-fotografi în serviciul societății. Omagiu Muzeului la ... Post-ul Omagiu Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală, la 135 de ani! Sunteți așteptați la o expoziție inedită apare prima dată în Unica.md.
17:40
”Poporul Republicii Moldova și-a exprimat voința, iar majoritatea poporului a susținut calea europeană. Vă mulțumesc tuturor celor care ați ieșit la vot. Drag moldovean, dragă moldoveancă, fie că ați votat ... Post-ul Discursul Maiei Sandu după scrutinul de ieri: ”Le sunt recunoscătoare tuturor cetățenilor!” apare prima dată în Unica.md.
17:40
Toamna se numără nu doar bobocii. Toamna lui 2024 adună în inima ei toată bunătatea lumii. În acest context, Liceul de Limbi Moderne și Management organizează un eveniment caritabil cu ... Post-ul Târg caritabil la un liceu din Capitală în susținerea a 3 copii, care riscă să fie despărțiți de părinți apare prima dată în Unica.md.
15:50
Moldoveni care au rezistat în fața presiunilor incredibile ale Moscovei și au reușit să își ducă țara de partea bună a istoriei, susține premierul României Marcel Ciolacu, scrie radiomoldova.md. „Rezultatul ... Post-ul Reacțiile liderilor europeni la rezultatele referendumului din R. Moldova apare prima dată în Unica.md.
14:50
Judocanii moldoveni au cucerit 14 medalii la Campionatul Balcanic Under 23, care s-a desfășurat la Kosovoș, scrie vb.md. Potrivit Comitetului Olimpic și Sportiv, cu medalii de aur s-au ales Vladimir ... Post-ul Judocanii moldoveni au cucerit 14 medalii la Campionatul Balcanic Under 23 apare prima dată în Unica.md.
14:40
„Termoelectrica” S.A. a demarat procedura de conectare la agentul termic către consumatorii din întreg municipiul Chişinău încă de la începutul săptămânii trecute. Decizia a venit în contextul în care temperaturile ... Post-ul Mai multe edificii din Capitală, inclusiv blocuri și instituții publice, au fost conectate la agentul termic apare prima dată în Unica.md.
14:30
Patru candidați la alegerile prezidențiale au obținut la scrutinul din 20 octombrie mai puține voturi decât numărul semnăturilor de susținere pe care le-au prezentat la Comisia Electorală Centrală pentru a ... Post-ul Patru candidați la prezidențiale care au acumulat mai puține voturi decât semnături: Printre aceștia se numără și Natalia Morari apare prima dată în Unica.md.
14:20
Majoritatea alegătorilor din stânga Nistrului și-au dat votul pentru candidatul susținut de Partidul Socialiștilor, Alexandr Stoianoglo. După procesarea tuturor proceselor verbale din regiune (30), acesta a acumulat 35,41%. Pentru Maia ... Post-ul Stoianoglo, favorit în stânga Nistrului, după procesarea totală a voturilor apare prima dată în Unica.md.
14:10
Au încurcat secția de votare cu… barul. Câțiva moldoveni au mers să-și exercite dreptul la vot, aflându-se în stare de ebrietate. S-a întâmplat în Hîncești, Orhei și Dondușeni, relevă datele ... Post-ul Mai mulți moldoveni au mers beți la votare, iar un bărbat din Dondușeni a venit de două ori la secția de votare apare prima dată în Unica.md.
13:40
Raioanele Briceni, Edineț, Râșcani, Glodeni, Fălești, Ungheni, au spus un „nu” mai ferm în cadrul referendumului republican constituțional decât cetățenii din regiunea transnistreană, scrie jurnal.md. sursa foto: jurnal.md Astfel, la ... Post-ul Locuitorii din regiunea transnistreană, mai deciși pentru integrarea în UE decât cei din nordul și sudul țării apare prima dată în Unica.md.
13:30
Șeful adjunct al Direcției generale asistență medicală și socială, Vladimir Bolocan, a comunicat despre situația în sistemul medical, menționând că săptămâna trecută a fost una intensă, cu peste 2.700 de ... Post-ul ATENȚIE! Crește numărul infecțiilor respiratorii, precum și riscurile de pneumonii și bronhopneumonii apare prima dată în Unica.md.
12:40
Primele rezultate de la miezul nopții după scrutinul de ieri au generat un val de nemulțumiri privind felul în care moldovenii și-au dat votul lor. Artiști, sportivi, jurnaliști, influenceri și ... Post-ul Val de dezamăgiri pe rețele după apariția rezultatelor preliminare la referendum: ”Retrageți-le pașapoartele românești!” apare prima dată în Unica.md.
11:40
În dimineața acestei zile, la ora 7.00 (ora Republicii Moldova), s-au închis ultimele secții de votare, constituite pe teritoriul SUA: Sacramento, Seattle, Las Vegas și în orașul Vancouver din Canada. ... Post-ul Cele mai importante date despre scrutinul de ieri apare prima dată în Unica.md.
11:40
Membrii unei comisii electorale numără voturile după închiderea secțiilor de votare în timpul alegerilor prezidențiale din Moldova și a referendumului privind aderarea la Uniunea Europeană, Chișinău, 20 octombrie, scrie moldova.europalibera.org. ... Post-ul ULTIMA ORĂ! CEC a prezentat bilanțul preliminar: Referendumul este valabil! apare prima dată în Unica.md.
11:30
Ungheni și Cahul, două regiuni cheie care doar prin programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie” (implementat în perioada 2019-2024) au obținut 23 de milioane de euro din partea Uniunii Europene, pentru a asigura ... Post-ul Care sunt cele două regiuni-cheie care au atras proiecte de zeci de milioane de euro, dar au spus „NU” integrării europene la referendum apare prima dată în Unica.md.
10:10
Legea nr. 34 „privind reglementarea plăților în numerar”, care va reduce semnificativ utilizarea numerarului în economie, va intra în vigoare la 1 ianuarie 2025. Cu toate acestea, mulți cetățeni se ... Post-ul ATENȚIE, moldoveni! Începând cu 1 ianuarie 2025, în Moldova vor fi impuse limite pentru plățile în numerar apare prima dată în Unica.md.
10:00
Prim-ministrul Dorin Recean a declarat ca a votat pentru o țară puternică și dezvoltată. Acesta a îndemnat pe fiecare cetățean să meargă la secția de votare să ridice două buletine ... Post-ul Premierul Dorin Recean, despre neregulile înregistrate la alegeri apare prima dată în Unica.md.
09:50
Regia Transport Electric Chișinău anunță sistarea circulației unei rute de troleibuz din cauza unor lucrări de asfaltare, pe str. A. Pușkin (virare pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt), informează ... Post-ul Trafic sistat pe strada Pușkin din Capitală apare prima dată în Unica.md.
09:40
Rezultatele la referendumul proeuropean din Republica Moldova, la ora 08.00, indica egalitate după prelucrarea a 98.29% din totalul proceselor verbale. După prelucrarea a 98,33%, din procesele verbale, scorul era de ... Post-ul Presa română, despre alegerile din Moldova: Răspunsul „DA” la referendumul proeuropean avansează lent pe măsură ce sunt numărate voturile din ultimele secţii din diaspora apare prima dată în Unica.md.
09:30
Pe 20 octombrie, moldoveni din toate colțurile lumii s-au prezentat la urne pentru a-și alege viitorul președinte și pentru a participa la referendumul republican constituțional privind aderarea Republicii Moldova la ... Post-ul Cine este moldoveanul care a votat ultimul la alegeri și de unde a făcut-o apare prima dată în Unica.md.
09:20
Președinta Maia Sandu a făcut o declarație de presă, după miezul nopții, în care a acuzat „grupări criminale de atac asupra Republicii Moldova, împreună cu forțe străine ostile intereselor noastre ... Post-ul Maia Sandu acuză „o fraudă fără precedent” cu scopul de a deturna procesele democratice din Moldova apare prima dată în Unica.md.
09:10
Ora 08:21: 50,03% dintre cetățeni au votat „DA” la referendumul privind modificarea Constituției în vederea aderării Republicii Moldova la UE, arată rezultatele după procesarea a circa 98% din procesele verbale, ... Post-ul ULTIMA ORĂ! Moldovenii au ales integrarea în UE! Peste 50% dintre cetățeni au votat „DA” la referendumul pentru cursul țării apare prima dată în Unica.md.
09:00
Maia Sandu este învingătoarea primului tur al alegerilor prezidențiale, arată rezultatele după procesarea a 98 la sută din procesele verbale. Șefa statului a obținut un scor de peste 41,98 la ... Post-ul Alegerile prezidențiale din Moldova: Maia Sandu a câștigat primul tur cu circa 42% și se va duela în turul II cu Alexandr Stoianoglo apare prima dată în Unica.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
12:30
Agenția de Stat „Moldsilva” planifică să pună în vânzare aproximativ 240 de mii de metri steri de masă lemnoasă. În acest an prețurile la lemnele de foc s-au majorat cu ... Post-ul Prețuri mai mari la lemnele de foc în acest an: „Moldsilva” anunță vânzarea a 240 de mii de metri steri apare prima dată în Unica.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.