Un deputat francez, prins de poliţie cu stupefiante asupra sa

SafeNews, 22 octombrie 2024 11:40

Un deputat francez a recunoscut marţi că a fost prins în flagrant delict de achiziţie de stupefiante şi a anunţat că va urma un „protocol de îngrijire” înainte de a-şi relua activitatea parlamentară, relatează agenția AFP, citată de Agerpres. Andy Kerbrat, ales pe lista partidului stângii radicale „La France insoumise” (Franţa nesupusă), a povestit pe […] Articolul Un deputat francez, prins de poliţie cu stupefiante asupra sa apare prima dată în SafeNews.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de SafeNews

Acum 24 ore
15:40
Un bărbat moldovean, în vârstă de 40 de ani, a fost prins de vameși în timp ce încerca să introducă în țară un lot comercial de genți și portmonee, fără a le declara autorităților. incidentul a avut loc la punctul de trecere a frontierei Leușeni. Conform informațiilor furnizate de Serviciul Vamal, individul s-a prezentat pentru […] Articolul FOTO // Un bărbat, depistat la vama Leușeni cu genți și portmonee nedeclarate apare prima dată în SafeNews.
15:40
Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a condamnat marți Rusia pentru legea sa privind agenții străinătății adoptată în 2012, apreciind că este „arbitrară” și creează un „climat de neîncredere”, relatează AFP. Instanța a fost sesizată de 107 ONG-uri, media și membri ai societății civile din Rusia. Pentru CEDO, „legislația în prezent în vigoare este una […] Articolul Rusia, condamnată de CEDO pentru legea sa privind agenții străinătății apare prima dată în SafeNews.
15:20
Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, a declarat că „nu există alt exemplu cunoscut de o tentative atât de deschisă și obraznică de a corupe un scrutin electoral”, într-un interviu acordat publicației BBC. Dragalin a discutat despre schemele de corupție din Republica Moldova și despre încercările de a bloca succesul referendumului. „În colaborare cu poliția, procurorii […] Articolul Veronica Dragalin: Corupția electorală în Moldova, documentată în detaliu apare prima dată în SafeNews.
15:10
Votul slab înregistrat la referendumul constituțional și rezultatul sub așteptări al Maiei Sandu în alegerile recente sunt consecințe ale campaniei guvernamentale axate pe un discurs exclusiv geopolitic, neglijând problemele socioeconomice interne. Această concluzie a fost formulată de analiștii de la Quincy Institute. Ei subliniază că anumite abordări europene față de Moldova au fost deja aplicate […] Articolul Analiști americani: Șansele ca Maia Sandu să rămână președinte, incerte apare prima dată în SafeNews.
14:50
Meteorologii au anunțat un Cod Galben de înghețuri pentru data de 23 octombrie 2024. Conform previziunilor, în timpul nopții și dimineții, se așteaptă apariția înghețurilor izolate la nivelul solului, cu temperaturi prevăzute între -1°C și -4°C. În aer, valorile termice vor scădea până la -1°C. Specialiștii avertizează că aceste condiții meteorologice ar putea avea un […] Articolul Meteorologii emit Cod Galben de înghețuri pentru 23 octombrie apare prima dată în SafeNews.
13:50
Dezbaterea dintre candidații la prezidențiale, Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo, va avea loc în această săptămână, dar nu va fi transmisă pe platformele tradiționale de televiziune. Staffurile electorale ale celor doi candidați au ajuns la un acord în ceea ce privește condițiile de desfășurare a evenimentului, inclusiv asupra moderatorului, propus de echipa lui Stoianoglo. Adrian […] Articolul Maia Sandu acceptă condițiile de dezbateri propuse de Alexandr Stoianoglo. Cine ar putea fi moderatorul apare prima dată în SafeNews.
13:40
O tânără de 26 de ani, originară din Republica Moldova, a fost găsită moartă într-un apartament din Cadoneghe, provincia Padova din Italia, în noaptea de joi spre vineri, 18 octombrie 2024, transmite SafeNews.md cu trimitere la PulsMedia.md. Lângă corpul neînsuflețit al femeii au fost descoperite doze de heroină, ceea ce sugerează o posibilă moarte prin […] Articolul Tânără din R.Moldova, găsită moartă în Italia. Cadavrul se afla într-un apartament gol apare prima dată în SafeNews.
13:40
Valeriu Paşa, membru al Consiliului Centrului pentru Comunicare Strategică şi Combaterea Dezinformării, a declarat recent că, deși acceptă dreptul oamenilor de a crede în informații false, nu va permite ca aceste convingeri să influențeze viitorul țării. „Nu am întâlnit pe nimeni care să prezinte argumente serioase împotriva aderării la Uniunea Europeană. Este esențial să recunoaștem […] Articolul Valeriu Pașa: Scopul referendumului a fost prost explicat apare prima dată în SafeNews.
13:30
Vremea în Republica Moldova se va încălzi astăzi, maximele atingând +19 grade Celsius. Ghenadii Roșca, șeful Direcției prognoze meteorologice, a explicat că această încălzire se datorează unui val de aer cald de origine africană care a ajuns pe continentul european. Condițiile de vreme frumoasă, cu temperaturi ridicate, se vor menține în următoarele două zile. Însă, […] Articolul Vremea se Încălzește: Maxime de +19 Grade Celsius în Chișinău apare prima dată în SafeNews.
13:00
Ofițerii Direcției investigații „Centru” și cei ai Direcției urmărire penală a INI, în comun cu procurorii PCCOCS, anunță reținerea a patru persoane, printre care și un minor, după o captură de droguri de peste 2.200.000 de lei, în municipiul Chișinău. Potrivit oamenilor legii, cei patru suspecți originari din municipiile Chișinău și Bălți, cu vârste cuprinse […] Articolul VIDEO // Captură impresionantă de droguri în Chișinău: Patru persoane reținute cu substanțe de peste două milioane de lei apare prima dată în SafeNews.
12:50
Cadavrul unui bărbat a fost găsit zăcând într-un cimitir. Descoperirea macabră a avut loc joi, 17 septembrie, în jurul orei 18:10, în cimitirul din localitatea Păpăuți, din raionul Rezina, susțin sursele PulsMedia.MD. Despre cadavru oamenii legii au fost alertați de către primarul localității. Ulterior s-a stabilit că victima este un bărbat în vârstă de 43 […] Articolul Moarte misterioasă la Rezina: Cadavrul unui bărbat găsit într-un cimiti apare prima dată în SafeNews.
12:20
China a confirmat marţi că a găsit alături de India o soluţie privind un diferend la frontieră, informează agenția AFP, citată de Agerpres. India anunţase luni că a încheiat un acord cu China privind efectuarea de misiuni de patrulare în zonele de frontieră disputate. Cele două mari state din Asia au o frontieră comună de […] Articolul China confirmă că a ajuns la un acord cu India privind un diferend la frontieră apare prima dată în SafeNews.
12:20
O româncă emigrată în Spania, susține că se ocupă de o parte din proprietățile imobiliare ale starului Leo Messi, dar și a altor oameni celebri, scrie Observator.ro. Plecată la muncă în Spania, Andrada a făcut curățenie în campinguri și a servit prin baruri, însă azi vinde apartamente de lux și se poate mândri cu clienți precum […] Articolul O româncă este agent imobiliar pentru Leo Messi: Lucrez cu el de peste 10-12 ani apare prima dată în SafeNews.
12:10
Un bărbat a murit, după ce casa acestuia a fost cuprinsă de flăcări. Tragedia a avut loc ieri-dimineață, în jurul orei 06:10, în localitatea Popeștii de Jos, din raionul Drochia, susțin sursele PulsMedia.MD. Victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 47 de ani. Cadavrul carbonizat al acestuia a fost depistat de către […] Articolul Tragedie la Drochia: Un bărbat a ars de viu într-o casă apare prima dată în SafeNews.
12:10
Un nou scandal a lovit lumea fotbalului, iar în centrul atenției sunt FIFA și un parteneriat controversat pe care l-a semnat cu compania petrolieră Aramco din Arabia Saudită. Peste o sută de jucătoare de fotbal din 24 de țări și-au unit vocile într-un protest față de această colaborare, acuzând FIFA de susținerea indirectă a unui regim […] Articolul Un nou scandal a lovit lumea fotbalului. FIFA, pusă la zid de sute de jucătoare apare prima dată în SafeNews.
12:00
Preşedintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva a explicat luni că a fost nevoit să îşi anuleze călătoria în Rusia pentru summitul BRICS din cauza unui accident domestic „grav”, potrivit unei conversaţii telefonice difuzate pe reţelele sociale şi preluate de presă, relatează agenția AFP, citată de News.ro. „Sunt bine, am avut un accident, dar a […] Articolul Preşedintele Braziliei şi-a anulat deplasarea la summitul BRICS pe care îl găzduieşte Putin, din cauza unui accident domestic „grav” apare prima dată în SafeNews.
12:00
Atacurile dronelor ucrainene din timpul nopţii au provocat o explozie şi un incendiu la o uzină de etanol şi au avariat alte două întreprinderi producătoare de alcool din Rusia, au declarat marţi oficiali ruşi, relatează Reuters, transmite News.ro. O explozie a zguduit uzina biochimică Biohim din regiunea Tambov din Rusia, provocând un incendiu de scurtă […] Articolul Dronele ucrainene ţintesc fabricile ruseşti de alcool apare prima dată în SafeNews.
11:50
Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a descoperit o rețea de corupție condusă de șefa Centrului de Expertiză Medico-Socială din cadrul Consiliului Regional Nikolaev, responsabilă însărcinată cu evaluarea medicală a bărbaților supuşi procesului de mobilizare. În urma perchezițiilor, autoritățile au găsit peste 450.000 de dolari și o colecție de bijuterii, ascunse în mai multe locații, […] Articolul Scandal de corupție în Ucraina: Șefa centrului de expertiză medicală din Nikolaev, prinsă cu 450.000 de dolari și pașaportul rusesc al fiului apare prima dată în SafeNews.
11:50
Mircea Geoană, candidat independent la alegerile prezidențiale, a declarat că referendumul din Republica Moldova a fost o confruntare între forțele pro-europene și influența Rusiei, iar majoritatea a votat pentru aderarea la UE. Mircea Geoană a spus că referendumul din Republica Moldova a fost o confruntare între forțele pro-europene și influența Rusiei, iar o majoritate a […] Articolul Mircea Geoană: Voi susține traseul european al Republicii Moldova apare prima dată în SafeNews.
11:40
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Elenă că Federația Maritimă Panelenă a anunțat organizarea unei greve de 48 de ore, marți și miercuri, astfel că feriboturile și celelalte nave de transport pasageri vor rămâne andocate în porturile grecești. MAE reamintește că cetățenii români pot […] Articolul MAE de la București a emis o atenționare de călătorie în Grecia apare prima dată în SafeNews.
11:40
Un deputat francez a recunoscut marţi că a fost prins în flagrant delict de achiziţie de stupefiante şi a anunţat că va urma un „protocol de îngrijire” înainte de a-şi relua activitatea parlamentară, relatează agenția AFP, citată de Agerpres. Andy Kerbrat, ales pe lista partidului stângii radicale „La France insoumise” (Franţa nesupusă), a povestit pe […] Articolul Un deputat francez, prins de poliţie cu stupefiante asupra sa apare prima dată în SafeNews.
11:20
Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, le-a mulțumit tuturor celor  213168 de cetățeni din țară și din diaspora care l-au votat la alegerile prezidențiale din 20 octombrie. El i-a asigurat că nu-i va dezamăgi și nu-i va trăda, dar împreună vor munci doar pentru Moldova. „Mulțumesc tuturor cetățenilor care m-au votat în primul tur al alegerilor […] Articolul Renato Usatîi: Mulțumesc tuturor celor 213168 de cetățeni care m-au votat. Nu vă voi trăda și nu vă voi dezamăgi! Soarta țării nu se vinde! apare prima dată în SafeNews.
11:10
Curg pe bandă rulantă plângerile împotriva rapperului P. Diddy. Alte cinci persoane îl acuză pe mogulul hip-hop de abuz. Printre noile victime se află şi o fată dupa spusele careia, avea numai 13 ani cand a fost violată de Didd şi un cuplu de vedete, al căror nume însă nu a fost făcut public. De […] Articolul P. Diddy dezvoltase o obsesie pentru prinții William și Harry apare prima dată în SafeNews.
11:00
Dacă ai noroc și ai un loc de muncă extrem de bine plătit te poți alege cu o pensie bună. Chiar exagerat de bună în condițiile Republicii Moldova. E cazul a 18 beneficiari de pensie pentru limita de vârstă care ridică alocații lunare ce depășesc valoarea de 100.000 de lei. Casa Națională de Asigurări Sociale […] Articolul Câte persoane din R. Moldova ridică pensii mai mari de 100.000 de lei apare prima dată în SafeNews.
11:00
Apar detalii noi în cazul crimei înfiorătoare petrecute în Italia, în urmă cu o săptămână. Atunci, o româncă de 56 de ani a fost ucisă într-o parcare. Autorul ar fi chiar fostul său partener, tot un român. Înainte, femeia ceruse ordin de protecție față de bărbat, scrie stirileprotv.ro. Femeia de 56 de ani trăia de mai mulți […] Articolul VIDEO // Cum a fost ucisă românca de 56 de ani din Italia de fostul său partener apare prima dată în SafeNews.
10:40
Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, a salutat faptul că opţiunea de aderare la Uniunea Europeană a câştigat la referendumul din Republica Moldova „în pofida interferenţelor externe evidente” şi a exprimat angajamentul UE de a colabora cu Chişinăul pentru a „garanta” un „viitor european comun”, informează Agerpres și EFE. „UE este pregătită să sprijine Moldova şi să lucreze […] Articolul Charles Michel: UE este pregătită să sprijine Moldova şi să lucreze pentru a garanta viitorul european comun apare prima dată în SafeNews.
10:40
Emmanuel Macron a reacţionat luni după victoria opţiunii de aderare la Uniunea Europeană la referendumul din Republica Moldova, asigurând această ţară de „sprijinul” Franţei în împlinirea „destinului său european” şi denunţând „manevrele de dezinformare” în timpul votului, notează AFP. „Manevrele de dezinformare nu au zdruncinat hotărârea moldovenilor, a căror aspiraţie de a se alătura familiei […] Articolul Emmanuel Macron asigură că Franța va sprijini Moldova în aderarea la UE apare prima dată în SafeNews.
10:40
Noaptea trecută, drone ucrainene au atacat mai multe obiective din Rusia, inclusiv fabrici de alcool și aeroporturi. Potrivit autorităților ruse, atacurile au vizat regiunile Tula, Tambov, Bryansk și orașul Nijni Novgorod, potrivit DW. În Tula, guvernatorul Dmitri Mileaev a anunțat că două fabrici de alcool din localitățile Efremov și Lujkovski au fost lovite, provocând daune […] Articolul Val de atacuri în Rusia: Tula, Tambov și Nijni Novgorod, lovite apare prima dată în SafeNews.
10:40
Rusia dorește ca Summitul BRICS să arate puterea în creștere a lumii non-occidentale, dar partenerii Moscovei din China, India, Brazilia și lumea arabă îl îndeamnă pe președintele Vladimir Putin să găsească o modalitate de a pune capăt războiului din Ucraina, relatează Reuters. Grupul BRICS reprezintă acum 45% din populația lumii și 35% din economia sa, […] Articolul Putin spune că nu va renunța la cele patru regiuni din estul Ucrainei apare prima dată în SafeNews.
10:30
Soția lui Yahya Sinwar, liderul Hamas, este văzută pe înregistrările video făcute publice de armata israeliană cu o geantă, care ar avea o valoare de 32.000 de dolari, în tunelul care ducea spre buncărul organizației teroriste. Forțelor de apărare israeliene (IDF) au publicat sâmbătă seara fotografii și videoclipuri declasificate care dezvăluie modul în care Sinwar […] Articolul FOTO // Soția liderului Hamas, filmată cu o geantă de 32.000 de dolari în buncăr apare prima dată în SafeNews.
10:00
Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski a afirmat, după decizia SUA privind un nou pachet de apărare în valoare de 400 de milioane de dolari și un pachet separat pentru finanțarea producției de drone ucrainene, în valoare de 800 de milioane de dolari, că e nevoie de hotărârea partenerilor în lumina rapoartelor despre noul rol al Coreei […] Articolul Zelenski, despre implicarea Coreei de Nord: Putin se teme de pace apare prima dată în SafeNews.
10:00
Accident ca în filme în București. O șoferiță, de 39 de ani, a lovit 13 mașini parcate, după ce a pierdut controlul asupra volanului. Accidentul grav s-a produs luni seară pe Șoseaua Mihai Bravu, în Sectorul 3, într-o zonă aglomerată. Presa de peste Prut scrie că femeia s-a simțit rău în timp ce conducea, cauză […] Articolul FOTO // VIDEO // București: O șoferiță a pierdut controlul volanului și a lovit 13 mașini apare prima dată în SafeNews.
09:50
O tânără a murit, după ce a căzut de o trotinetă electrică. Tragedia a avut loc săptămâna trecută, la Institutul de Medicină Urgentă, din Chișinău, susțin sursele PulsMedia.MD din cadrul instituției medicale. Astfel, potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi o tânără de 32 de ani. La sfârșitul lunii septembrie curent, mai exact în dimineața […] Articolul Accident fatal în Chișinău: O tânără a decedat la spital după o cădere de pe trotinetă electrică apare prima dată în SafeNews.
09:40
O femeie și copilul ei au murit, după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon. Cadavrele celor doi au fost găsit ieri-dimineață, în jurul orei 09:30, în localitatea Japca, din raionul Florești, susțin sursele PulsMedia.MD. Potrivit surselor, este vorba despre o femeie de 44 de ani și feciorul său, un copil de numai 9 […] Articolul Tragedie în Florești: Mamă și copil găsiți fără viață în locuința lor apare prima dată în SafeNews.
09:30
Un tânăr a murit, după ce s-ar fi prăbușit într-o cisternă. Tragedia a avut loc ieri-dimineață, în jurul orei 09:46, la Depoul de locomotive Nr.2 din orașul Basarabeasca, susțin sursele PulsMedia.MD. Astfel, potrivit surselor, efectivul gărzii Unității de Salvatori și Pompieri Basarabeasca au fost alertați despre faptul că un tânăr în vârstă de 26 de […] Articolul Tragedie la Basarabeasca: Un tânăr și-a găsit sfârșitul într-o cisternă apare prima dată în SafeNews.
08:00
Secretarul american al Apărării Lloyd Austin a fost primit de către preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski şi omologul său Rustem Umerov şi a anunţat un nou ajutor militar în valoare de 400 de milioane de dolari destinat Kievului, relatează canalul de știri Euronews, citat de news.ro. ”Am revenit în Ucraina a patra oară ca secretar al Apărării, […] Articolul Lloyd Austin anunţă, într-o vizită la Kiev, un ajutor în valoare de 400 de milioane de dolari destinat Ucrainei apare prima dată în SafeNews.
07:50
Peste 20 de foci moarte au fost găsite în estul Germaniei, pe coasta Mării Baltice, a anunţat luni o curatoare de la Muzeul oceanografic din Germania, potrivit agenției DPA. Sâmbătă, o altă focă gri moartă a fost raportată pe insula Rügen, a declarat Judith Denkinger, curatoare pentru mamifere marine la muzeul din oraşul învecinat Stralsund. […] Articolul Un număr neobişnuit de foci gri, găsite moarte pe coasta Germaniei la Marea Baltică apare prima dată în SafeNews.
07:40
Turul 2 al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova, programat la 3 noiembrie, aduce o premieră: cei doi politicieni care se înfruntă, Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo, au și cetățenie română. E pentru prima oară când ambii candidați la funcția supremă în statul moldovean au și o a doua cetățenie. Dacă Maia Sandu nu a făcut […] Articolul Premieră pentru Moldova: Finaliștii prezidențialelor au cetățenie română apare prima dată în SafeNews.
07:40
Fostul preşedinte albanez Ilir Meta, un aprig adversar al premierului Edi Rama. a fost arestat la Tirana, anunţă luni partidul acestuia, suspectat de spălare de bani, potrivit presei locale, relatează AFP. Aceasta este o ”răpire criminală”, denunţă într-un cominicat secretarul general al Partidului Libertăţii, Tedi Blushi, anunţând arestarea lui Ilir Meta, care a fost preşedinte în perioada […] Articolul Fostul preşedinte albanez Ilir Meta, arestat la Tirana, o ”răpire criminală”, denunţă partidul acestuia apare prima dată în SafeNews.
07:30
Fostul prim-ministru Vlad Filat a oferit o analiză pertinentă a rezultatelor referendumului din 20 octombrie 2024, subliniind importanța acestor date pentru înțelegerea orientării politice a Republicii Moldova. Conform estimărilor actualizate, populația cu drept de vot a țării este de 3,3 milioane de persoane, inclusiv 1,915 milioane de votanți din țară, 1,110 milioane din diaspora și […] Articolul Vlad Filat comentează rezultatele referendumului din 20 octombrie 2024: Un parcurs electoral cu provocări apare prima dată în SafeNews.
07:20
Rusia nu a reuşit să submineze alegerile din Republica Moldova, chiar dacă a „lucrat energic” în acest sens, a reacţionat luni un purtător de cuvânt al Casei Albe, potrivit France Presse şi Reuters.  Rezultatele alegerilor din Republica Moldova arată că democraţia din această ţară rămâne puternică în pofida încercării Rusiei de a o submina, a […] Articolul Casa Albă: Rusia nu a reuşit să submineze alegerile din Republica Moldova, chiar dacă a „lucrat energic” în acest sens apare prima dată în SafeNews.
07:10
Republica Moldova a demonstrat că doreşte un „viitor european”, a declarat luni preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, într-o primă reacţie la rezultatele referendumului desfăşurat duminică şi în care o uşoară majoritate a moldovenilor a votat în favoarea aderării la UE. „În faţa tacticilor hibride ale Rusiei, Republica Moldova a arătat că este independentă, […] Articolul Ursula von der Leyen: Moldova a arătat că îşi doreşte un viitor european apare prima dată în SafeNews.
07:00
Duminică, 20 octombrie, s-a împlinit un an de la tragedia de la Bahmut, în urma căreia patru membri ai aceleași familii, inclusiv un copil, și-au pierdut viața într-un accident teribil. Ex-procurorul șef de Ungheni, Dumitru Triboi, care este învinuit în acest caz, a fost delegat la Procuratura raionului Călărași, iar procurorul Nicolae Pîrău, responsabil cu […] Articolul Un an de la tragedia de la Bahmut: Patru vieți pierdute și un proces în așteptare apare prima dată în SafeNews.
06:50
Cetățenii Republicii Moldova care locuiesc în țară au respins în mare parte referendumului privind modificările constituționale referitoare la aderarea la Uniunea Europeană, a comentat avocatul Pavel Midrigan. „Referendumul poate fi descris prin cuvintele lui Lenin: „În formă – corect, dar în conținut – o bătaie de joc”. Deși diaspora a dat un răspuns pozitiv, mulți […] Articolul Expert: Poporul a arătat că nu e gata să meargă cu ochii închiși în UE apare prima dată în SafeNews.
06:40
Deficitul bugetar al SUA a crescut la 1,833 trilioane de dolari pentru anul fiscal 2024, cel mai ridicat nivel atins în afara perioadei pandemiei de COVID, pe măsură ce dobânda pentru datoria federală a depăşit 1 trilion de dolari pentru prima dată, iar cheltuielile pentru programul de pensii Social Security, sănătate şi armată au crescut, […] Articolul Deficitul bugetar al SUA a crescut la 1,833 trilioane de dolari pentru anul fiscal 2024 apare prima dată în SafeNews.
06:30
Reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe (MAE) menționează că apreciază fiecare vot și fiecare gest de sacrificiu al cetățenilor moldoveni din străinătate și le transmite tuturor că merită toată admirația. „Cifre după procesarea a 96% de buletine de vot din diasporă din 234 de secții de votare din străinătate (inclusiv 3 în care s-a votat prin corespondență)”. […] Articolul MAE: Apreciem fiecare vot și fiecare gest al cetățenilor noștri apare prima dată în SafeNews.
06:20
Mihail Rogachev, fostul vicepreședinte al companiei petroliere Yukos care a aparţinut în anii 2000 oligarhului Mihail Hodorkovski, a fost găsit mort pe 20 octombrie după ce ar fi căzut de la etaj. Cadavrul lui a fost găsit de şoferul său în jurul orei 8.30 în curtea casei din Moscova, unde locuia. Moartea sa este investigată […] Articolul Un om de afaceri rus s-a sinucis la Moscova. Ce legături avea cu Putin apare prima dată în SafeNews.
06:10
Unul dintre cele mai importante ziare din Italia, Corriere della Sera, a analizat cu o notă critică rezultatele referendumului pro-aderare la Uniunea Europeană din Republica Moldova, descriind situația ca pe o „victorie cu gust de înfrângere”. În articolul publicat, se subliniază că, în ciuda mobilizării cetățenilor, eșecul de a atinge pragul de 33% din alegătorii […] Articolul ZIAR DIN ITALIA: ”Referendumul pro-aderare la UE din Moldova, o „victorie cu gust de înfrângere” apare prima dată în SafeNews.
Ieri
17:30
Unul dintre cei 56 de șoferi depistați în weekend conducând în stare de ebrietate a fost prins de oamenii legii în raionul Leova. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, era atât de beat încât a căzut din microbuzul său și nu era capabil să comunice cu polițiștii de patrulare. Incidentul a avut loc noaptea […] Articolul VIDEO // Șofer prins în stare de ebrietate în raionul Leova: A căzut din microbuz și nu putea comunica cu poliția apare prima dată în SafeNews.
16:40
Premierul polonez Donald Tusk a salutat luni votul din Republica Moldova, o „naţiune curajoasă”, pentru aderarea la UE, precum şi plasarea în frunte a preşedintei în exerciţiu şi candidatei proeuropene Maia Sandu la primul tur al alegerilor prezidenţiale. „Exasperează Moscova, impresionează Europa, îşi salvează ţara încă o dată – aceasta este Maia Sandu. Un mare […] Articolul Premierul polonez Tusk, despre alegerile și referendumul din R. Moldova apare prima dată în SafeNews.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.